search
top

Vaelluksella vieraan kanssa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (21 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading...

Vaelluksella tuntemattoman kanssa

Tämä tarina on fantasiaa, mutta voisiko se olla totta sinun kanssasi luonnossa viihtyvä nainen??

Olen reilu 45v mies, urheilullinen, normaalivartaloinen, varattu, luotettava. ”Ongelmani” on että olen seksuaalisesti erittäin aktiivinen. Pidän luonnossa liikkumisesta, mutta myös nopeista moottoripyöristä ja autoista.

On syksy, mieleni tekee…vaeltamaan ja samalla kokemaan vieraan naisen nautinto. Rustaan nettiin ilmoituksen jossa haen seuraa kahden yön ja kahden päivän vaellukselle Pohjois-Karjalaan. Ajatuksena kulkea päivässä n. 20 km. ja rakastella yöt mukaani mahdollisesti uskaltautuvan naisen kanssa.
Tapaisimme, kulkisimme yhdessä, nauttisimme toisistamme ja sitten jatkaisimme taas omille teillemme..
Saankin vastauksen Tiinalta, joka olisi kiinnostunut tulemaan kanssani vaellukselle. Tiina on ihan tavallinen perheenäiti, varattu hänkin, mutta samoin kuin minulla palo kokea pieni seikkailu polttaa voimakkaana hänelläkin. Luonnollisesti Tiina on varovainen ja kyselee monenlaista saadakseen selville olenko joku netissä kalastava sekopää.
Lopuksi sovimme kuitenkin valmistautuvamme lähtemään yhdessä seikkailuun, varmuudeksi sovimme myös tapaavamme ennen lähtöä julkisessa paikassa jotta voisimme nähdä toisemme turvallisissa olosuhteissa..

Viimein koittaa tuo odotettu päivä, kotona olen kertonut meneväni vaeltamaan työkavereideni kanssa. Tiina lienee kertonut omat ”valheensa”, nämä meille anteeksi suotakoon.
Sovittuna kelloaikana istuskelen huoltoasemalla kahvilla ja koetan arvuutella tulijoista kuka olisi Tiina.
Lopuksi arvaus on tietenkin helppo, sisälle astelee ulkoiluasuun pukeutunut, iloisen näköinen nainen jonka katse kiertää pöydissä pysähtyen kohdalleni. Pieni käden heilautus ja Tiina nyökkää, pian hän saapuu luokseni kahvikupin kanssa.

Nousen tervehtimään häntä, samalla tuntuu niin luonnolliselta halata Tiinaa kuin vanhaa tuttua, vaikka näemme ensimmäistä kertaa. Sävähdys kulkee läpi kehoni, kuinka hyvältä tuo tuntuikaan.
Jutellessamme huomaamme molemmat ettei kumpikaan meistä taida olla normaalia vaarallisempi sekopää vaan olemme ihan vilpittömällä mielellä liikkeessä. Päätämme lähteä yhdessä seikkailullemme.

Käymme läpi vaellusreittimme ja yöpymispaikkamme. Ensimmäisen yön vietämme reitille sattuvassa maatilamajoituksessa ja toisen yön suunnittelemme olevamme laavulla nuotion lämmössä. Kokoamme tavaramme ja lähdemme astelemaan ikikuusien väliin kauniissa syyssäässä. Askel tuntuu kevyeltä ja samalla molempien mielessä kihelmöi ajatus tulevista kahdesta päivästä ja yöstä.

Kuljemme ihastellen luonnon kauneutta, istumme tauoilla nauttien hiljaisuudesta. Samalla pientä flirttiä, kiusoittelevia hipaisuja, rohkeampia hyväilyjä. Nautimme vapaudestamme tehdä mitä haluamme.
Päivä kuluu nopeaan kun jo saavumme yöpymispaikkaamme, olemme varanneet ruokailun, saunan sekä majoittumisen vieras aittaan.

Nautimme hyvän aterian viineineen ja maistuvine ruokineen. Siirrymme aittaamme hieman lepäämään ennen illan saunomista. Poikkeuksellisesti aitassa on pyynnöstämme parivuode joka arvatenkin tulee olemaan ihan muussa käytössä kuin nukkuminen. Tiina loikoilee vuoteella ja siirryn hänen luokseen, silmiin katsoen suutelen häntä hellästi ja saan kiihkeän vastauksen. Tiedämme että tämä on oikein.

Pääsemme saunaan joka on ihastuttava harmaa vanha rakennus lammen rannalla, hämyinen sisätila huokuu vanhaa aikaa. Katselen Tiinaa tämän riisuuntuessa, viimein näen hänet ensimmäistä kertaa alastomana vierelläni. Seksikäs aikuinen nainen, juuri minun makuuni. Ilokseni huomaan ettei hän häpeile vartaloaan vaan kantaa ilolla vuosien tuomat jäljet. Unelmien nainen tällaiselle reissulle. Seuraan pyöreitä pakaroita lauteille, joilla tuoksuu savu, pihka ja huokuu kiukaan lämpö.
Kerron Tiinalle suoraan pitäväni todella paljon näkemästäni, melkein voin tuntea hänen punastuvan saunan hämärässä. Kuiskaan hänelle että toivottavasti pidät miehen antamasta suuseksistä, minusta se on nimittäin parasta mitä tiedän ja haluaisin nautiskella siten sinusta. Huokaisu kertoo jo vastauksen kun Tiina kuiskaa että se olisi ihanaa. Kiihkeä suudelma saunan hämärässä sinetöi sopimuksemme nautinnosta.

Välillä uskaltaudumme uimaan kylmään lampeen, Tiina nousee pois ennen minua ja ihastelen kuinka kylmyys on kovettanut hänen nänninsä ihanan hyväiltäväksi. Mitähän tuo sama kylmä vesi on tehnyt minun miehuudelleni.. Seuraan kohta Tiinaa takaisin saunan lämpöön, sinne astuessani Tiina istuu lauteella jalat koukussa pimpsa ihanan houkuttelevasti esillä. Kiusallani menenkin istumaan alalauteelle hänen eteensä, tunnen Tiinan kädet hyväilemässä niskaani, kädet siirtyvät hiuksilleni ensin silittäen sitten otetta tiukentaen.
Ymmärrän sanattomasta vinkistä kääntyä kasvot Tiinaan päin jolloin hän nostaa jalkansa olkapäilleni kietoen minut syliinsä. Siinä Tiina nyt on avoimena huulieni ulottuvilla, ensimmäinen nautinnollinen hyväily kielelläni maistaa tuota vierasta naista. Hitaasti, tunnustellen annan kieleni seikkailla Tiinan pimpsalla, tutkien jokaisen kohdan, välillä kiusaten klitorista saaden Tiinan huokailemaan nautinnosta. Pian jalkojen ote tiukkenee ja Tiina painaa huuleni tiukemmin itseään vasten, kiihdytän tahtia saaden hänet laukeamaan huulilleni voihkien. Jatkan hellästi nuolemista antaen Tiinan rauhoittua ja nauttia tunteesta.
En muistanutkaan miten ihanalta se voi tuntua Tiina kuiskaa, miten hyvältä nuo sanat minusta kuulostavatkaan.

Nyt tiedän että tällä vaelluksella saan nauttia Tiinan valumisesta huulilleni vielä monet kerrat.
Nousen Tiinan viereen ylälauteelle, kaluni seisoo kivikovana. Hmm Tiina mutisee, onpas se….Ansainnee pienen suukon hän kuiskaa painaen päänsä kalulleni, pian joudun kieltämään häntä etten laukeaisi liian pian, vastaukseksi tunnen ihanan kivuliaasti kun Tiinan kynnet puristuvat palleilleni. Onneksi Tiina lopettaa suihinoton, en olisi kestänyt enää hetkeäkään. Vielä minä sinut otan Tiina kuiskaa ja upottaa kynsiään syvemmälle palleisssani, silloin et estele onko selvä! Uppoudumme kiihkeään suudelmaan.

Syysilta on pimentynyt kun astelemme aitalle, sen terassilla saunaolut maistuu niin hyvältä. Saunapuhdas vieras nainen vierelläni, voisiko luonnosta nauttia yhtään enempää mietin. Katseemme kohtaa ja yhteisestä sopimuksesta siirrymme sisälle lämpimään aittaan, tämä on meidän kahden yö. Olemme nyt vain toisiamme varten.
Kiihkeästi suudellessa riisumme toisten vaatteet, huuleni hellivät Tiinan vartaloa unohtamatta yhtään paikkaa, samalla annan Tiinan tuntea kovan kaluni painuvan vaativasti häntä vasten. Pian huuleni taas pääsevät hellimään Tiinan pimpsaa, nautiskelen hänen kosteudestaan saaden Tiinan kiemurtelemaan nautinnosta.

Orgasmi, toinen, kolmas, sekoamme, rakastelua, ihanaa suuseksiä molemmin puolin. Huohotusta, voihkintaa, taas rakastelua. Kahden aikuisen ihmisen estoton leikki jatkuu pitkälle yöhön, kunnes vaivumme uupuneina sylikkäin nukkumaan.
Joskus aamuyöllä herään kuun valaistessa aittaa, katselen vierellä alastomana nukkuvaa Tiinaa. Tiinan jalat on kutsuvasti levällään enkä millään malta olla siirtymättä hiljaa nuolemaan tuon ihanan nukkuvan naisen pimpsaa. Tiina varmaankin havahtunut hereille koska jalat leviää entisestään, mutta hän antaa minun jatkaa hyväilemistään, tunnen Tiinan olevan laukeamassa ja upotan kovana odottavan kaluni syvälle hänen sisäänsä…laukeamme molemmat nautinnosta voihkien.

Aamu tuo mukanaan uudet leikit, hulluttelemme toisistamme nauttien.
Viimein on aika jatkaa vaellusta, onhan meillä onneksi vielä toinen yö edessä. Ja voimmehan harrastaa luontoseksiä myös matkan varrella jos kiusaus käy ylivoimaiseksi.
Hyvissä ajoin iltapäivällä saavumme yöpaikallemme, joka on leiripaikka kirkasvetisen erämaalammen rannalla. Paikalla on onneksi reilusti puita joilla saamme nuotion palamaan yli yön. Laavun pystytys ja nuotion teko sujuu yhteistyössä, vaikka välillä uppoudumme nauttimaan toisistamme. On kuin olisimme tunteneet ikuisuuksia, päivä on ollut upea, ilmassa on sähköisyyttä, kiihkeän yön odotusta.

ilta pimenee ja ainoastaan nuotio valaisee leiriämme eikä erämaan rauhaa riko mikään muu kuin meidän äänemme. Kuinka metsän eläimet mahdollisesti seuraavatkaan touhuamme pimeyden piilosta. No kohta saavat katsottavaa..
Haastan Tiinan kuutamouinnille jäätävän kylmään veteen, jossa emme tosin viihdy kovin kauaa, on se niin kylmää. Alastomina lämmittelemme nuotiolla kuin kivikauden pariskunta, sanon tämän Tiinalle joka nauraa että meinaatko vetää hänet hiuksista luolaasi. En suinkaan, otan sinut tässä kaikkien metsäneläinten ja metsänhenkien nähden sanon ja otan Tiinan tiukkaan syleilyyn.

Kerron Tiinalle muinaisesta suomalaisuskosta jossa on Mielikki, metsänkuningas Tapion vaimo. Mielikkiä metsästäjän piti osata miellyttää jotta sai saalista. Sinä olet nyt minun Mielikkini tämän yön, minun on miellytettävä sinua. Sen joudut tekemään Tiina sanoo ja kaataa minut selälleen tullen päälleni. Nostan käteni hyväilemään Tiinan rintoja samalla kun hän laskeutuu ratsastamaan kalullani, muutamia hitaita nautinnollisia liikkeitä, pysähdys, uudelleen…huomaan Tiinan silmistä että hänellä on mielessä jotain muutakin.
Viestitän silmilläni Tiinalle että kyllä, mitä tahansa.. Hymy leviää Tiinan kasvoille kun hän ottaa käteni rinnoiltaan, kohottautuu ylöspäin kuiskaten että nyt saat miellyttää Mielikkiäsi.

Tiina siirtyy ylleni lukiten käteni jalkojensa alle tuoden pimpsansa huulieni ulottuville, unelmieni tilanne ja saan nauttia siitä tuon ihanan naisen kanssa. Teen parhaani hyväillessä Tiinaa joka pystyy ohjaamaan tilannetta halujensa mukaan.
Syksyinen kuutamoa ja nuotio valaisevat upeasti Tiinan vartaloa joka nautinnollisesti kiemurrellen yhä vangitsee minut omalle miellyttämiselleen. Orgasmi toisensa perään äänineen saa varmaan metsänhenget punastelemaan. Tiina liikkuu kuin hurmiossa, käyden välillä upottamassa kaluni sisäänsä tullen taas takaisin nuoltavakseni, välillä saan upeaa suuseksiä hänen maistaessaan omat makunsa kalustani.
Kuinka ihanaa voikaan olla rakastelu erämaassa, estottomasti, vailla kiirettä ja huolia.
Olemme tässä ja nyt, vain toisillemme. Meillä on molemmilla takana vuosien kokemus ja nyt hyödynnämme sen toisiimme, siihen nautintoon jonka valtaan uppoudumme vielä täksi yöksi. Aika menettää merkityksensä rakastellessamme yön pimeydessä, aamun ensimmäiset auringonsäteen pilkistävät puitten välistä kun viimein lopullisen uupuneina kietoudumme sylikkäin nukkumaan muutamaksi tunniksi.

Raukeina heräämme sylitysten tietoisina siitä että retkemme on pian ohi. Juttelemme ja olemme molemmat samaa mieltä ettei kaduta tippaakaan vaikka olemmekin ”luvattomilla” teillä omilta puolisoiltamme.
Kävelemme loppumatkan reittiä hieman haikeutta tuntien, mutta niin onnellisina. Haikeat jäähyväissuukot ja eroamme omille teillemme. Mahdollisesti emme koskaan enää tapaa, mutta never say never….meillä molemmilla on toistemme sähköpostiosoitteet….

Sinä nainen joka luet tämän, tuletko Tiinan ”rooliin”, ota yhteys palautteen kautta.

Yksi kommentti viestissä: “Vaelluksella vieraan kanssa”

  1. vamecum says:

    Jotenkin oikein kivasti koodattu tarina. Ei pitänyt sisällään mitään ihmeellisyyksiä, en sellaisia kaivannutkaan. Kahden aikuisen salainen vaellus toimi viitekehyksenä mukavasti. Tunnelma säilyi oikeanlaisena loppuun saakka. 5/5

Kommentoi

top