search
top

Ota minut, nyt!

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (29 votes, average: 3.14 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Ensimmäisiä seksinovellejani koskaan.

”Kahvi, kiitos”, hihkaisen tarjoilijalle, jonka hymy valaisee koko kahvilan. Käyn tässä samassa kahvilassa lähes päivittäin, vain nähdäkseni tuon miehen, joka kantaa kahvia ja leivoksia pöytiin. Hän tuo kahvin minulle nopeasti ja annan hänelle maksun kahvistani. Tarkkailen häntä kirjani takaa. Katson hänen kultaisia hiukaan, ruskeita silmiä ja suloista hymyä. Hänen rintalihaksensa näkyvät valkoisen hihattoman läpi. En voi lopettaa tuijottamista. Käännän katseeni hiukan alemmas ja näen hänen farkkujensa läpi pullottavan elimen. Yhtäkkiä tunnen lämpöä jalkojeni välissä. Pillussani alkaa sykkiä.

”Tahdotteko vielä jotain?”, kuuluu edestäni. Vilkaisen ylös ja siinä hän nyt seisoo, seksikkäänä suoraan edessäni. ”Ei kiitos”, vastaan posket punoittaen, sillä olinhan juuri kuvitellut hänen kalunsa suuhuni.
”Te vietätte täällä paljon aikaa”, hän sanoo ja istuu tuoliin minua vastapäätä. ”Onko ihan okei, jos liityn seuraasi hetkeksi? Mulla just loppu työvuoro”, hän jatkaa ja hymyilee minulle leveästi. ”Kyllä se sopii”, vastaan ja yritän olla ajattelematta hänen kulliaan. ”Hienoa! Mikä sinun nimesi on?”, hän kysyy ja nojautuu hieman lähemmäs. ”Ilona. Olen Ilona. Kuka sinä olet?”, kysyn flirttailevasti ja nojudun itsekin hiukan lähemmäksi. ”Jori”.
Keskustelemme pitkään. Puhumme kaikesta mahdollisesta. Välillä pysähdyn miettimään häntä ilman vaatteita. Sen lisäksi, että hän on hurjan seksikäs, hän on myös fiksu ja karismaattinen. ”Haluaisitko jatkaa tätä keskustelua vaikka mun luona?”, uskallan vihdoin kysyä ja minun onnekseni, Jori vastaa kyllä.

Matka asunnolleni sujuu vaivatta ja nopeasti. Kun pääsemme perille, tarjoan hänele oluen. Istumme hiljaa sohvalla. Hän katsoo minua hetken ja kysyy sitten: ”Mitä mietit?”. Punastun. ”Tahdotko todella tietää?”, kysyn liikkuen samalla lähemmäksi häntä. Hänen tuoksunsa kantautuu houkutteleva sieraimiini. ”Tahdon”, Jori vastaa hiljaisella äänellä.
Kosketan kädelläni hänen sisäreittään. Hän säpsähtää, mutta antaa minun jatkaa koskettelua. Laitan käteni hänen jalkoväliinsä ja tunnen kuinka aluksi niin pehmeä elin alkaa kasvaa ja kovettua käteni alla. Pilluni sykkii kiimaisena ja tunnen kuinka alan nopeasti kostua. ”Mitä tahdot, että teen sinulle?”, minä kysyn häneltä. Hän katsoo minua ja näen hänen silmistään, että hän haluaa minut. ”Mitä tahansa”, hän vihdoin vastaa. Ah. Minunlaiseni mies.

Avaan hänen farkkujensa napin ja vetoketjun. ”Riisuudu”, käsken häntä kuitenkaan korottamatta ääntäni. Jori tekee niinkuin käsken. Housut tipahtavat lattialle ja hän istuu sohvalle. Tuijotan hänen upeaa kulliaan. Polvistun lattialle hänen eteensä, otan oikealla kädelläni hänen kovasta kalustaan kiinni ja suutelen varovasti terskan päätä. Jori voihkaisee ja tarraa käsillään hiuksistani kiinni. Tiedän mitä se tarkoittaa ja otan elimen suuhuni ahneena ja alan imeä.
Hänen kalunsa maistuu juuri siltä niinkuin silloin kahvilassa kuvittelin. Imen vaihdellen rytmiä. Ensin hieman kiusoittelen kielelläni ja suutelen kyrvän vartta.. Sitten ahmaisen koko elimen suuhuni ja alan lutkuttaa niin kovaa kuin osaan. Jori voihkii äänekkäästi ja repii hiuksiani.
”Riisu minut”, sanon ja lopetan imemisen. Hän nousee ylös ja repii vaatteet yltäni nopeasti. ”Nyt on minun vuoroni”, hän sanoo päättäväisenä ja tarttuu kiinni vyötäröltäni. Hän paiskaa minut sohvalle, levittää haarani niin leveälle kuin mahdollista ja tuijottaa pilluani kiimaisena. ”Sun pillu on helvetin ihana. Haluan nuolla sitä”, ja ennen kuin ehdin vastata mitään hän painaa suunsa klitorikselleni ja alkaa rajusti imeä, näykkiä ja nuolla. Minä en voi olla huutamatta. Hän on taitata. Hänen kielen käyttönsä on uskomattoman ihanaa. Voihkin ja liikun hänen antamaan tahtiinsa. ”Pane mua!”, huudan ja työnnän hänen päänsä pois. Hän nostaa minut syliinsä, painaa seinää vasten ja suutelee kaulaani. ”Haluatko sitä todella?”, hän kysyy kiusoitellen ja laittaa minut maahan. Hän kääntää minut ympäri ja nostaa takapuoleni hänen elintään vasten. ”Haluan, kiltti, pane mua!”, huudan uudelleen ja hän työntää kullinsa pilluuni takaapäin. Hänen kätensä ovat lanteillani. Minun ei tarvitse tehdä mitään. Hän liikuttaa minua rajusti edestakaisin ja minä voihkin. Hänen kullinsa tuntuu upealta. “Sulla on ihanan tiukka pillu”, Jori sanoo ja panee minua kovempaa. Hän kourii käsillään takapuoltani. Yhdellä sormella hän koskee anustani. Lämmin, voimakas aalto pyyhkäisee lävitseni. Elämäni upein orgasmi.

Jori huomaa minun saaneen ja sanoo: “Minä en vielä ole saanut. Haluan että lutkutat mulkkuani niin kovaa kuin osaat. Haluan, laueta suuhusi, kasvoillesi. Haluan, että nielet mällini!”, hän sanoo ja nousee seisomaan seinää vasten. En malta odottaa, että saan hänen kullinsa suuhuni nyt, kun se on käynyt sisälläni. Pidän siitä mausta.

Hän painaa minut polvilleni ja otan sykkivän kyrvän suuhuni. Hän laukeasi pian, joten päätän kiusata häntä hetken. Kielen kärkeni liikkuu terskalla. Nuolen välillä hänen kassejaan ja runkkaan häntä samalla.
“Vittu ime mua!!”, Jori huutaa ja tarttuu hiuksistani rajusti. Hän painaa pääni lantiotaan vasten ja tunnen kuinka kulli liikkuu syvälle kurkkuuni. Onneksi hallitsen tämän. Minua ei ala yököttää. Lutkutan kovaa ja runkkaan hänen suonikasta elintään. Se alkaa sykkiä rajusti. En lopeta imemistä ja tunnen kuinka sperma purskahtaa suuhuni voimalla. Hän vetää kalunsa ulos suustani ja loput mällit lentävät kasvoilleni. Nuolen tyytyväisenä huuliani. Jori silittää hiuksiani ja sanoo: “Meidän täytyy tehdä tää uusiksi joskus..”.

3 kommenttia viestissä: “Ota minut, nyt!”

 1. Lumimies says:

  Harvalle miehelle sattuu noin
  Kiva Leidi asiakkaaksi !

 2. Hope in wall says:

  Hyvin kirjotettu

 3. Letkuspede says:

  Tusinakamaa. Ei ihmeemmin kirjoitusvirheitä. 2/5

Kommentoi

top