search
top

Lovestory

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (129 votes, average: 3.76 out of 5)
Loading...

Tässä taas kirjoitelma josta tuli lopulta 6-osainen.
Kertomus on puhtaasti mielikuvituksen tuotetta ja ei sisällä minkäänlaisia siteitä todellisuuteen.
Mahdolliset kielioppi- ja kirjoitusvirheet kannattaa ohittaa olankohautuksella.

Lovestory I !

Tämä tapahtuma ajoittuu yli kolmenkymmenen vuoden takaiseen aikaan .

Olin valmistunut ylioppilaaksi reilua vuotta aikaisemmin ja lähdin vaihto-oppilaaksi heti sen perään vuodeksi USA:han.
Olimme asuneet äitini kanssa kahden koko lukio ajan isäni menehdyttyä vakavaan sairauteen muutama vuosi aikaisemmin vain 45 vuotiaana ja olinkin ollut äidille aikamoinen tuki ja turva vaikeina aikoina.
Ehkä siksi juuri suhteemme oli ollut aina hyvin läheinen ja lämmin.
Minua 4 vuotta vanhempi siskoni ja oli jo tuolloin naimisissa ja asui lähistöllä.

Tarinani alkaa siitä kun olin saapunut takaisin Suomeen ja ystäväni oli noutanut minut lentokentältä. Poikkesimme matkalla muutamassa pubissa moikkaamassa vanhoja kavereita ja olinkin jonkinmoisessa hiprakassa kun myöhään illalla saavuin kotiin.

Kotiavainkin löytyi vielä kassistani ja avasin äitini rivitalohuoneiston oven.
Morjestelin hyvästit ystävälleni ja kannoin matkatavarani sisälle. Näin äitini sytyttävän makuuhuoneessa yöpöytänsä valon ja hymyilevän leveästi kun hänelle heipat toivotin.

Kuten mainitsin meillä oli aina ollut äitini kanssa lämpöiset välit ja nyt tuntui erityisen ihanalta nähdä äitiä.
Tiesin että hänellä oli samassa taloyhtiössä asuva miesystävä mutta en tiennyt kuinka syvä heidän suhteensa yleensäkin oli

Tällä kertaa äiti oli kuitenkin yksin.

Sen verran äidistäni että hän oli tuolloin juuri 43 v täyttänyt tummaverikkö. Varsinaiseksi kaunottareksi en häntä sanoisi mutta hänessä oli kauniit kaarevat huulet, lämpöiset ruskeat silmät ja paljon sellaisia äidillisiä hellänomaisia pehmeitä piirteitä. Pituutta oli muistaakseni vain 155 cm, pyöreyttä niin että hänellä oli varsin rehevät muodot, isohkot rinnat ja leveä takapuoli. Masu oli sellainen pikkuisen pyöreä pehmeä kumpu joka vaan jotenkin sopi hänelle. Hän oli niitä naisia jotka kantoivat kilot kunnialla , tosin korsetin avustuksella joskus, vaikka kiloja pikkusen liikaa olikin siellä täällä.

Itse olin myös mieheksi melko pienikokoinen, vain 172 cm pitkä ja painoa tuolloin jotakin 68 kiloa siihen aikaan mutta muuten olin hyvin jäntevä aktiivisten urheiluharrastusten tuloksena

Riensin sängyn vierelle ja istuuduin hänen vierelleen ”Voi miten ihanaa nähdä sinua.” Sanoin.
”No, samat sanat , tulihan se äidin pieni poika sieltä hengissä kotiin” hän sanoi käsiään minua kohti ojentaen.
”Mikäs minut tappaisi ja uskomattoman upea reissu oli kaiken kaikkiaan” vastasin nauraen.

Nyt vasta huomasin miten paljon äitiä olin kaivannut ja tunsin siinä sellaisen hellyydenpuuskan pyyhkäisevän lävitseni ja kumarruinkin halaamaan hänen lämmintä poskeaan. ” Hhmmm….” Äiti hymisi mielihyvästä.

Olimme siinä sylikkäin minä kasvot äidin kaulakuopassa varmaan pari minuuttia. Tiesin että tuoksuin alkoholilta ja varmaan vähän pitkän lentomatkan tuloksena myös hieltä mutta se ei äitiä tuntunut haittaavan

Nostin sitten pääni ylöspäin ja jäin katsomaan äidin lempeitä silmiä siitä parinkymmenen sentin päästä.

Joku kumma ajatus minulle tuli kun yhtäkkiä painoin huuleni äidin huulille. Tunsin miten hänen vartalonsa jäykistyi mutta hetken päästä tunsin hänen vastaavan varovasti suudelmaani.

Irtauduin kuitenkin hetken kuluttua hänestä ja jäin taas katsomaan hänen silmiään…
”Oh..hoh.. sepäs oli tervetuliais suukko.” Äiti sanoi hieman hermostuneesti naurahtaen…

Tuosta rohkaistuneena ja alkoholin siivittämin ajatuksin painoin huuleni uudelleen äidin huulille.. Aluksi hän yritti kääntää päätän pois ja painaa minua irti itsestään mutta kun sitkeästi pidin huulia hänen huulillaan niin vastustus yritykset laimenivat ja äidin huulet suutelivat minua varovasti takaisin.

Lopulta molemmat hieman hengästyneenä irrottauduimme suudelmasta ja äiti loi minuun hieman hämmentyneen katseen sanoen: ” Tuo nyt ei enää ollut mikään tervetuliaissuukko ja ei oikein äidin ja pojan välillekään sopiva”

”Mitä väliä sen kun kukaan ei nähnyt ja minusta se oli lämmin ja hellä suudelma.” vastasin iloisesti hymyillen humalan suhistessa aivoissani.

Ehkäpä iloinen olotilani sai äidinkin hymyilemään ja sanomaan: ”No. sitä se kyllä oli.”

Vein hetken mielenjohteesta kämmeneni äidin yöpaidan peittämille rinnoilleni ja vähän vahingossakin sen enempää asiaa miettimättä. Äiti tarrautui molemmilla käsillä ranteisiini ja yritti vääntää käsiäni pois sanoen samalla:
”Niin, mutta ei se kuitenkaan ole soveliasta ja et kai sinä nyt vanhaa äitiäsi halua tuolla tavalla suudella saatikka kosketella”

”No minusta siinä suudelmassa oli niin paljon kaikkea ihanaa että olisin voinut jatkaa sitä loputtomiin ja toiseksi et sinä ole mikään vanha vaan nainen parhaimmillaan.” Sanoin äidille pikku hiprakan rohkaisemana ..

Tunsin samalla miten äidin nännit alkoivat kovettua hiljaa rintoja hierovien kämmenieni alla ja huomasin miten äiti vetäisi pari kertaa vähän voimakkaammin henkeä puristaessani nännejä sormenpäilläni.

Sen verran tapahtumat olivat minuakin kiihottaneet että tunsin kaluni pullistelevat kovana housuissani.

Taisi olla niin että tuona hetkenä humalaiset aivoni päättivät äitini viettelemisestä… tai ainakin sen yrittämisestä.

Jatkoin rintojen hiljaista hierontaa ja painoin pääni takaisin äidin kaulakuoppaan..
Tunsin hänen korvanipukkansa huuliani vasten.. Näykin sitä hiljaa hampaillani muutaman kerran ja kuiskasin ” Tuntuuko hyvälle ?”
Hetken hiljaisuuden jälkeen äiti kuiskasi: ” Tuntuu..tuntuu..mutta tämä ei nyt vaan sovi ja emme me voi näin käyttäytyä. Ajattele nyt vähän.”

”Nauti vaan tästä hetkestä, unohda kaikki muu,” jatkoin

Äiti huokaisi nautinnosta kun puristin sormillani taas kovettuneita nännejä. Vein sitten huuleni yöpaidan peittämälle rinnalle ja otin toisen nännin huulieni väliin. Hetkessä kangas kastui syljestäni ja puraisin lempeästi kankaan läpi kovaa nänniä..

Äiti vetäisi kiivaasti henkeä tuosta ja yritti samalla työntää päätäni pois rinnaltaan..
”Älä hyvä poika tee tuollaista, nyt lopetetaan tällainen leikki heti.” Hän voihkaisi tukahtuneesti

En sanonut mitään vaan jatkoin nännin imeskelyä ja vein toisen käteni äidin kylkeä pitkin alas yöpuvun helmalle. Hetkessä kämmeneni palasi yöpuvun alla takaisin äidin toiselle rinnalle.
Ensi kertaa sitten vauvaiän kosketin äidin paljasta rintaa ja tuota niin ihanan kiihottavasti nöpöttävää kovaa nänniä.

Nostin huuleni irti toisesta rinnasta ja kuiskasin äidille: ” Eikö tunnu ihanalta … tässä on minusta jotakin niin tavattoman jännää.”

Äiti huokaili yhä kuuluvammin samalla kun vetäisin löysän yöpuvun helman yli molempien rintojen niin että raskaat rinnat ja suureksi paisuneet nännit paljastuivat eteeni..
Siinä vaiheessa äiti ikään kuin heräsi lumouksesta ja yritti taas työntää molempia käsiäni pois rinnoiltaan samalla vähän vihaisella äänellä sanoen: ”Tämä on ihan hullua, nyt lopetetaan heti… Ei äidit ja pojat tee tällaista.”

En kuitenkaan lopettanut vaan imaisen toisen rinnan nännin taas voimakkaasti suuhuni.
Äiti vetäisi taas voimakkaasti henkeä sisään ja ääni hieman väristen toisti: ”Lopeta Petri.. ei äiti tällaista halua, ymmärrätkö ollenkaan mitä olet tekemässä ”..

Olin jo kahden vaiheilla että olisinko järkevä ja kuuntelisinko häntä ja lopettaisin siihen koska en kuitenkaan halunnut äitiäni väkisin hyväksikäyttää. Jatkoin kuitenkin nännin hellää imemistä samalla kun toisen käden sormet pyörittelivät toista nänniä välissään..

”Petri… et sinä voi… et voi.. omaa äitiäsi tällä tavalla”

Hetken päästä tunsin miten äidin käsi kosketti takaraivoani ja painoi kasvojani yhä voimakkaammin vasten hänen rintaansa ja sanoi

”Petriii…. älä hyvä luoja.. mä en kestä…”

Kuulin miten äiti hengitti lyhyin nopein vedoin. Silloin aavistin että kaikella tekemälläni oli ollut vaikutusta ja ehkäpä tämä saattaisi johtaa johonkin…

”Uuh..uuh…älä enää..” kuului äidin huulilta kun kieleni ja huuleni pyörivät hänen imustani ja kiihotuksesta paisuneen nänninsä ympärillä.

Irroitin toisen käteni hänen rinnaltaan ja aloin hellästi ihoa hivellen viedä sitä kohti aarretta jonka tiesin äidin reisien välissä odottavan. Tunsin miten hänen pyöreä masunsa jännittyi ja hän jopa lakkasi hengittämästä hetkeksi kun käteni lähestyi hänen yhdessä olevia reisiään.

Kun sormeni ensi kerran koskettivat hänen reittään, hän intoutui taas puhumaan: ”Petri, nyt tämä peli saa loppua. Olemme menneet jo nytkin liian pitkälle ”

Jatkoin nännin imemistä ja käteni vaelteli pitkin tiukasti yhteen painautuneita reisien sisäpintaa.
”Herra jumala.. etkö ymmärrä että jumala meitä tällaisesta rankaisee ja mitä jos joku saa tietää.” äiti jatkoi ääni jo käheänä

En taaskaan puhunut mitään vaan jatkoin hyväilyjä. Tunsin miten äidin rehevä lantio liikahteli levottomasti ja mitä pidempään hyväilyjä jatkoin sitä enemmän reisien välinen puristus väheni.
Lopulta reidet olivat polvista avoinna jo 10 senttiä, hetken päästä vähän enemmän , taas vähän enemmän kunnes käteni liikkui vaivattomasti äidin reisien sisäpintaa.

Hivelin reisien sisäpintaa edestakaisin polvista lähes nivustaipeeseen…toistuvasti .
En kuitenkaan koskettanut äidin vaginaa vaikka sen lämmön tunsin kädelleni hehkuvan.
Äidin lantion liikkeet voimistuivat mitä pitempään hyväilin ja hän hengitti kiihkeän katkonaisesti kunnes lopulta painoin kämmeneni voimakkaasti vasten hänen häpyään.

Yllätyin iloisesti sillä äidin häpy oli lähes posliini ja se vaan lisäsi kiihkoani. Jotenkin minua oli aina kiihottanut posliini pillu ja itsenikin ajelin tämän tästä sileäksi

Äiti jähmettyi kosketuksesta paikalleen ja kuulin hänen kuiskivan: ”Ei…ei…ei.. Petri, älä noin..”

Samassa kaksi sormeani koukistui ja lipsahti kiimasta liukkaiden häpyhuulien väliin. Yllätyin lisää siitä miten paksut ja turpeat häpyhuulet äidillä oli ja miten liukas se oli lemmennesteistä jo.
Nostin huuleni irti hänen nänniltään ja kuiskin : ” Tämä taitaa haluta jotakin. ”

”Ei…ei… Petri älä… et saa.” . ”Hyvä luoja sentään, ei sinne… et saa enää… lopeta jo.”

”Haluaisikohan se kovaa kalua sisälleen ?” jatkoin rohkeasti ja painoin huuleni takaisin nännille.

Jatkoin leikittelyä nännin kanssa samalla kun sormeni leikittelivät kiimasta kostuneella hävyllä.. Äidin lantio nousi ja laski.. pyöri sivusuunnassa.. huulilta kuului jotakin epämääräisiä sanoja..
Lopulta äiti puristi käsillään yhä voimakkaammin kasvojani rintaansa vasten ja kuiskasi käheästi:
”Tule Petri….tule..”

En reagoinut mitenkään vaan jatkoin hyväilyjä kunnes hetken päästä toistin rohkean kysymykseni: ”Haluaako äidin pillu kovaa kalua sisälleen ?”

Jatkoin taas hyväilyjä ja vein kasvoni hänen kaulakuoppaansa ja kuiskin hänen korvaansa:

”Haluaako äidin pillu oman pojan kovan kullin sisälleen?”

”Eiii…eiiii” ” hän huokaili.

”Ajattele miltä se tuntuisi.” kuiskin taas. ”Sano minulle että äidin pillu haluaa oman pojan kovaa kyrpää.” Sanoin vähän irstaasti hänen korvaansa tietäen hyvin että kiusasin ja vähän painostin häntä mutta halusin kuulla hänen suustaan tuo niin kiihottavan lauseen

Arvasin minkälaista taistelua äiti sisällään kävi. Moraali… kasvatus.. yhteiskunnan normit.. , kaikki oli yhtäkkiä päälaellaan hänen mielessään.

Lopulta kuulin hänen kuiskaavan: ” Äiti haluaa…. pojan……….”
”Mitä äiti haluaa pojan tekevän ?” Kiusoittelin jännittyneenä ja odottaen äärimmilleen kiihottuneena

Äiti vetäisi lopulta syvään henkeä ja sanoi kuuluvasti samalla syvälle silmiini tuijottaen : ” Äiti haluaa pojan kovan kalun naivan äidin pillua”.

Tuota hetkeä olin odottanut. Alle 10 sekunnissa olin riisunut vaatteeni samalla kun äiti kohottautui istumaan ja vetäisi yöpaitansa päänsä yli pois.
Seisoin hetken alasti äidin edessä. Näin miten hänen silmänsä laajenivat ja huulilta kuului ”Oohhhh…” kun hän näki ylväästi ylöspäin kaartuvan kaluni..

Vaikka muuten olinkin varsin pienikokoinen niin sen verran hyvät geenit olin saanut että kaluni oli seisoessa n. 20 cm pitkä, melko paksu ja terska oli kuin iso tatti ja kalun varsi tosiaan kaartui hyvin voimakkaasti ylöspäin niin kalun pää kosketti lähes napaani seisoessaan.

”Isäsi poika olet , jopa suurempi.” hän sanoi posket punottaen ja kaluani tuijottaen ja muistin itsekin lukuisten yhteisten saunareissujen jälkeen isäni olleen melko hyvin varustettu mies jo lepotilassa.

Äiti ojensi kutsuvasti kätensä ja kävin hänen vierelleen ojennettujen käsivarsien syleilyyn.
Kuinka ihanalta äidin raskaat rinnat ja lämmin ja pehmeä vartalo tuntuikaan omaani vasten.

Katsoin hänen loistaviin silmiinsä ja painoin hitaasti huuleni hänen huulilleen.

Kuinka erilaiselta suudelma nyt tuntuikaan. Olimme juuri ottaneet ensimmäisen askeleen koti jotakin tuntematonta.. kohti jotakin kiellettyä.
Äidin huulet vastasivat tällä kertaa suudelmaani ensin varovasti.. hapuillen.. etsien.. kunnes himo ja kaipaus veivät meidät mennessään huulien yhtyessä intohimoiseen kuumaan suudelmaan.

Tunsin äidin kielen leikkivän kiihottavasti omani kanssa.. Välillä huulet tarttuivat kieleeni ja imivät se syvälle hänen suuhunsa

Oli äärimmäisen kiihottavaa suudella aikuisen naisen kanssa joka todella osasi suudella.
Nautiskelimme intohimoisista suudelmista useita minuutteja..

Lopulta irrottauduimme suudelmasta.. katsoin hellästi äitiä silmiin ja sanoin: ”Voi äiti, kuinka paljon rakastankaan sinua”.

”Samoin minä sinua rakas poikani” hän vastasi.

Sillä hetkellä tunsin sellaista rakkautta ja hellyyttä äitiäni kohtaan jota vain nainen ja mies voivat tuntea toisiaan kohtaan. Niin hullulta kuin kuulostaakin niin tiesin löytäneeni jotakin sellaista erityistä mitä en kenenkään muun naisen kanssa koskaan kokisi. Tiesin löytäneeni elinikäisen kohteen rakkaudelleni.

Painoin huuleni hänen kaulalleen ja siitä alas toiselle rinnalle , kaluni painautui graniitin kovana vasten äidin reittä. Tunsin hänen kätensä hivuttautuvan vartaloidemme väliin ja tarttuvan kyrpääni.
En muista kyrpäni olleen koskaan ennen niin kova ja paisunut niin suureksi kuin siinä..
”Herra jumala mikä kalu..” äiti kuiski.. ”Ei tämä mahdu sisälleni.” hän jatkoi runkaten kyrpääni samalla hiljaa.
Käännyin äidin päälle polvilleni äidin levitettyjen reisien välissä jolloin hän irrotti otteensa.

Jatkoin rintojen ja nännien hyväilyä ja kuiskin äidille himokkaasti: ”ihanat rinnat , tuntuuko äidistä hyvälle kun oma poikasi hyväilee niitä ? ”

”Tuntuu..tuntuu…” äiti kuiski silmä suljettuna.

Tunsin miten äidin käsi kurottautui kohti seisovaa kaluani. Vetäydyin kiusoitellen hieman taaksepäin ja hän ei ylettynyt kaluuni.
”Älä kiusaa enää.. laita se sisälläni” Hän pyysi nostellen lantiotaan ylöspäin.

Olin polvillani hänen reisiensä välissä ja ensi kertaa näin hänen kiimasta turvonnen kostean vaginansa.
Hän omasi todella paksut häpyhuulet jotka olivat täyttyneet kiihottumisen seurauksena hyvin pyöreäksi .
Paisunut klitoris pilkisti kuin pikkusormen pää ihopoimun alta . Miten äärettömän kiihottavalta se näyttikään liukkauden ja kosteuden kiillellessä huulilla.

Siirsin lantiotani eteenpäin niin että äiti ylettyi kyrpääni. Tuntui että kaluni lähes katkeaa kun hän sen voimakkaasta käyryydestä johtuen joutui vääntämään sitä alaspäin saadakseen kalun pään häpyaukolleen.
Lopulta tunsin kalun pään koskettavan kostean kuumia paisuneita huulia ja painuvan hitaasti sisälle.

”Anna.. anna.. työnnä iso kullisi sisälleni.” äiti aneli kiihkoissaan

Voi luoja mikä tunne kun jäykkä kullini lopulta painui sisällä äidin kiimasta liukkaaseen kuumaan pilluun..
Painoin hitaasti syvemmälle ja syvemmälle. Koska kalu oli niin voimakkasti käyrä niin se sisään painuessaan ikään kuin aurasi tietään äidin vaginaan eikä mennet suorana kankena niin kuin normaalisti
Tiesin että en varmasti kokonaan äidin sisälle mahtuisi jo hänen fyysisestä pienestä koosta johtuen ja siksi olin varovainen ja lopulta tunsinkin kalun pään pysähtyvän vasten äidin kohdunkaulaa tai jonnekin pillun syvyyksiin.

Pysähdyin paikalleni… tunne oli sanoin kuvaamaton…. kova kyrpäni oman äidin kiiman liukastamassa pillussa. Pillussa joka tuntui lisäksi puristavan kyrpääni voimakkaalla otteella.

Olin takaisin paikassa josta olin aikoinani putkahtanut tähän maailmaan

Näin miten äidin silmät katsoivat jonnekin kaukaisuuteen.. todellisuus katosi ympäriltämme.. Olimme vain me…. äiti ja poika sulautuneena yhteen….

Aloin hiljaa liikuttelemaan lantiotani edestakaisin… hitaasti.. hitaasti.. Kullini pää kävi välillä ihan huulilla painuen taas syvälle äidin sisälle kunnes kohtasi kohdun suun joka luonnon ohjaamana oli valmis ottamaan miljoonat purkautuvat siemenet vastaan.

”Oh.. oh…mikä kyrpä…en ole koskaan ollut näin täynnä” Äiti huokaili.. Lantioni kiihdytti luonnollisesti vauhtiaan..

”Herra varjele, kohta kullisi menee varmaan kohtuuni sisälle ” Äiti huudahti kiimoissaan kun kyrpä taas kerran törmäsi pillun perukoille.

”Äiti, sulla on ihana kiimapillu… ihana nussia sitä kovalla kyrvällä, ! vastasin irstaasti.

Jossakin syvällä mielessäni häivähti ajatus: En kai vaan nai äitiäni raskaaksi mutta sekin ajatus häipyi jonnekin kaukaisuuteen nautinnon aaltojen myllertäessä sisälläni

”Voi äiti, rakastan sinua enemmän kuin mitään maailmassa” kuiskin tunteiden vaihtuessa yhtäkkiä hyvin emotionaaliseksi sekä toisaalta fyysisen mielihyvän tunteen saattamana . Tunne siitä että kohta purkautuisin paikkaan josta joskus vajaa parikymmentä vuotta sitten olin saanut alkuni oli sanoin kuvaamaton.

”Minäkin sinua ihana poikani , ihana naida….nussia.. saada kunnolla kyrpää… saada nuorta kovaa kullia.” Äiti huudahti kiimasta käheällä äänellä.

Tunsin ensimmäiset tutut pumppaavat liikkeet sisälläni ja tiesin että en enää kauaa kestä.

”Äiti, minä tulen kohta… en enää pysty”….

”Tule, anna äidille spermat, anna siemenet äidin sisälle. Tule Petri, anna… anna…” Hän huusi niin että pelkäsin seinänaapurien jo kuulevan. Tosin muistin että seinän takana asui vanha puolikuuro mummo joka ei pieniä ääniä kuule.

”Ei…voi luoja… äidiltä tulee. Anna äidille Petri, anna .. nai..nai kovaa.. ! ” äiti hoki lantion liikkeiden nopeutuessa ja tempoillessa sinne tänne.

Lopulta äidin koko vartalo alkoi heittelehtimään puolelta toiselle samalla kun tunsin ensimmäisen syöksyn lähtevän jostakin syvältä sisältäni.

Syöksin kullini vielä voimalla pohjaan saakka kun tunsin terskan tömähtävän vasten äidin sisintä.
Viimeinen ajatukseni ennen kuin orgasmin aallot veivät minut syövereihinsä oli se että satutinko äitiä sillä niin voimakasta hänen huutonsa oli
Hetken päästä kuulin jostakin kaukaa äidin nyyhkyttävän orgasmin kourissa lantion edelleen vapistessa allani…

Meni varmasti kymmenen minuuttia ennen kuin ajatukseni selkisivät. Äiti silitteli hellästi hiestä märkiä hiuksiani.. Tunsin miten äidin vaginan lihakset vielä puristelivat löystyvää kaluani joka hitaasti valui ulos hänestä..
Olin niin totaalisesti tyydytetty kuin mies vain voi olla.

Otin äidin kasvot kämmenieni väliin ja painoin hellän suudelman hänen huulilleen..
”Kiitos äiti.. rakastan sinua.”

”Niin äitikin rakastaa pientä poikaansa…. ihan äärettömästi.”

”Ymmärrätkö laisinkaan mitä olemme tehneet ? Kaduttaako sinua ?” Äiti kysyi hetken kuluttua.

”Ymmärrän ja tämä on viimeinen asia joka minua kaduttaa” Vastasin puristaen hänet itseäni vasten

Äiti silitteli hiuksiani hetken hiljaa ja piti minut rintaansa vasten. Sitten hän sanoi

”Menepä nyt omaan sänkyysi, Matti ( hänen miesystävänsä) saattaa tulla aamukahville
aamulla.”

Siirryin omaan huoneeseeni ja nukahdin saman tien onnelliseen syvään uneen.

5 kommenttia viestissä: “Lovestory”

 1. muru says:

  tgulikoäitiraskaaksi kunanoitspermathänensisälleen.olivarmaanihanatunne

 2. Konne46 says:

  kuten alussa lukee, tarina on 6-osainen.
  Jatko jo lähetetty mutta ei vielä julkaistu mutta sisältää kaikenlaista:-)

  • joik2ww says:

   Joo hei sori, en muistanu tarkistaa uusia novelleja. 🙂 Julkasen heti kun mahdollista 🙂

 3. Rakas Äiti says:

  helposti äiskä “antautui”,miksi mainitsit siskon,jatkoako..toivon..

 4. Brighter in sun says:

  Hyvin kirjotettu, jatkoa kiitos

Kommentoi

top