search
top

Sukulaistyttö muuttaa asumaan osa 3.

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (43 votes, average: 3.56 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Jatkoa kahteen edelliseen. Palaute on tervetullutta. Jatkoa on jo suunnitteilla... ;)

Tovin aikaa loikoiltuamme sylikkäin kaluni ei vieläkään näyttänyt väsymisen merkkejä vaan seisoi kivikovana Heidin kosteassa jalkovälissä. Liikautin hieman lantiotani ja kaluni hieroutui märkien pillunhuulten väliin. Tyttö säpsähti sylissäni, mutta hyvin pian alkoi liikutella lantiotaan kaluani vasten.

Kaappasin teinin tiiviimmin syliini ja nostin hänen päällimmäisen jalan jalkani päälle. Raotin tytön jalat erilleen ja valmistauduin työntymään sisään. Sinipunertava terskani oli todella liukas sekä omista että Heidin nesteistä. Kostutin kuitenkin kättäni syljellä ja sivelin sillä suonikkaan varren. Sitten aloin sovittelemaan kyrpääni märille pillunhuulille. Sylissäni makaava tyttö oli täysin lamaantunut eikä liikkunut lainkaan. Heidi rauhoittui selvästi kun silittelin hänen poskeaan kädelläni, joka oli hänen päänsä alla. Odotin koko ajan, että kuulisin jotain tyyliin ”oothan varovainen” tai ”eikö pitäis laittaa kortsu”, mutta Heidi ei puhunut mitään. Joko hän oli niin lamaantunut tai sitten välillemme oli syntynyt todella voimakas luottamus.

Ohjailin kädelläni terskan pillun suulle ja aloin tunnustelemaan tiukkaa aukkoa. Uskomaton tiukkuus otti heti kyrpäni vastaan ja pelkäsin satuttavani tyttöä paksulla varrellani. Pikku hiljaa lisäsin painetta ja penikseni alkoi uppoamaan liukkaaseen vakoon. Heidi hytkähteli sylissäni ja huohotti hiljaa. Kurotin toisen käteni kiinteälle rinnalle ja aloin hieromaan sitä kouralla. Samassa terskani muljahti märkään ja kuumaan emättimeen. Heidi alkoi tärisemään ja vinkaisi hiljaa. Odotin hetken paikoillani, että hän ehtisi tottua elimeeni sisällään. Hetken kuluttua vedin kaluani hieman ulospäin ja sen jälkeen aloin painamaan kaluani syvemmälle.

Sentti sentiltä kaluni upposi syvemmälle pieneen pilluun ja tunsin kuinka liukkaat pillunhuulet suorastaan imivät kaluani sisään. Heidi taivutti päätään taaksepäin ja haukkoi henkeä. Kuvittelin mielessäni miltä hänestä tuntui kaluni venyttäessä hänen pienen pillunsa aivan äärimmilleen raivatessaan tietä syvemmälle. Tunne oli taivaallinen saavuttaessani pillun pohjan. Terskani painoi kohdunsuuta ja valutteli kiimanesteitäni suojaamattomaan teinipilluun samalla kun tiukka ja lihaksikas emätin hieroi kaluni vartta… Olin taivaassa. En ollut koskaan osannut edes unelmoida moisesta tunteesta. Työni luonteesta johtuen olin kuitenkin säilynyt hyvässä kunnossa enkä mielestäni ollut lainkaan pahan näköinen enkä ollut antanut vatsanikaan kasvaa, mutta silti vanha, jo eläkkeellä oleva mies pääsi uppoamaan tiukkaan ja himokkaaseen teinipilluun.

Kostutin etu- ja keskisormea suussani ja vein käteni Heidin jalkojen väliin. Karheilla sormillani aloin varovasti hieromaan paisunutta klitorista samalla kun aloin vetäytymään pillusta. Vedin kaluni melkein kokonaan ulos pillusta ja aloin upottamaan sitä hiljalleen takaisin. Koko ajan sormeni tekivät hierovaa liikettä klitoriksella ja takasi nautinnon myös Heidille. Tyttö alkoi tottua tilanteeseen ja selkeästi taivutti lantiotaan taaksepäin ottaen vastaan seipääni. Alun hämmennys oli kadonnut tyystin ja hän tarjosi itseään minulle samalla kun huohotti tasaisesti. Joka kerta kun kaluni upposi pillunpohjalle ja painautui kohdunkaulaa vasten kuulin Heidin vinkaisevan.

Jatkoin rauhallista naintia ja nautin koko varren mitalta liukkaasta teinipillusta. Samalla sormeni hyväilivät tykyttävää klitorista ja toinen käteni hieroi tytön rintaa. Välillä pyörittelen turpeita nännejä sormieni välissä. Kuuntelin haltioituneena Heidin huohotusta ja voihkintaa. Aina sormieni pyörähtäessä vähän voimakkaammin klitoriksella tunsin kuinka emätin puristui tiukemmin kyrpäni ympärille. Painauduin lähemmäksi tytön vartaloa. Vein kasvoni lähemmäksi hänen niskaansa ja vedin keuhkoni täyteen ilmaa. Tunsin sieraimissani hedelmäisen hajuveden tuoksun, niin ihanan tyttömäinen. Nautin myös hänen puhtaiden hiuksiensa tuoksusta. Samalla upotin huuleni hänen niskaansa ja näykkäilin hellästi. Tunne oli jotenkin alkukantainen. Tunsin itseni leijonaurokseksi, joka ottaa nuorta naarasta. Kiihotuin ajatuksesta suunnattomasti ja kaluni sykähteli voimakkaasti syvällä Heidin pillussa.

Kiihottavat ajatukset, uskomattoman tiukka ja liukas pillu sekä koko tilanteen irstaus alkoivat käydä ylitsepääsemättömäksi minulle. Tunsin tuttua kihelmöintiä alaselässäni, mutta en halunnut vielä laueta. Halusin pitkittää nautintoamme mahdollisimman pitkään. Vedin kaluni pillun lämpimästä syleilystä. Turhautunut voihkaisu purkautui Heidin huulilta ja hän kääntyi katsomaan minua kysyvästi. Nousin kontalleni ja asetuin tytön jalkojen väliin. Katselin vuoroin Heidin suloisia kasvoja ja vuoroin hänen irstaasti levinnyttä pimppiään, jonka paksu kaluni oli venyttänyt äärimmilleen. Siinä tuo tyttö makasi täysin alastomana, jalat levitettyinä edessäni, tarjoten koko vartaloaan minulle. Ahmin silmilläni tuota ihanuutta. Teinimäisiä kasvoja, joissa oli lapsenomaisia piirteitä, mutta myös aikuisuutta. Tytöllä oli ihanat, voimakkaasti meikatut silmät, mutta muutoin meikkaamattomat, luonnonkauniit kasvot sekä orgasmin punehduttamat poskipäät.

Tartuin pillunesteistä kiiltelevään kaluuni, nojauduin eteenpäin ja ohjasin kyrpäni pillunsuulle. Katselin Heidin nautinnosta vääntyileviä kasvoja kun upposin hiljalleen sentti sentiltä syvemmälle. Katsoimme toisiamme koko ajan suoraan syvälle silmiin. Tunsin välillämme kummallisen yhteyden, jotain muuta kuin rakastelu. Olimme pitkään paikoillaan. Kumpikaan ei liikkunut mihinkään, katselimme vain toisiamme silmiin ja nautimme. Nojauduin alemmaksi ja painoin huuleni Heidin täyteläisiä huulia vasten. Uppouduimme kiihkeään suudelmaan.

Olin saanut hetken aikaa levätä ja nyt olin valmis jatkamaan. Aloin hiljalleen liikkua tytön sisällä. Jatkoimme koko ajan kiihkeää suutelua samalla kun kaluni souti litisevässä pillussa. Hiljalleen tahtimme kiihtyi ja suutelumme sekoittui kiimaiseksi huohotukseksi. Kohottauduin ylemmäksi ja aloitin rajumman yhtymisen. Raskaat ja karvaiset kivespussini läiskähtelivät rytmikkäästi Heidin välilihaan. Tytön ääntely oli sekoitus huohotusta, huokailua sekä vikinää. Korvissani humisi ja tunsin kuinka pillunesteet valuivat vuolaana kiveksiäni pitkin. Tahdin kiihtyessä jouduin varomaan, etten menisi liian syvälle ja satuttaisi Heidiä. Kurottauduin alemmaksi ja imaisin punaisena törröttävän nännin suuhuni. Vuoroin imin hellästi nänniä ja vuoroin pyörittelin sitä huulteni välissä. Asennosta johtuen jouduin hieman rauhoittamaan tahtia. Tyttö kietoi kätensä selkääni ja vikisi korvaani työntöjen tahdissa. Jalkojaan hän levitti enemmän auki, jotta mahduin työntymään syvemmälle. Tunsin todellakin ottavani tätä tyttöä.

Nostin Heidin jalat olkapäilleni ja taivutin hänet kunnolla alleni siten, että hänen peppunsa kohosi hieman ilmaan. Tartuin tyttöä lantiolta kiinni ja aloin naimaan häntä rajusti. Kyrpäni työntyessä ensimmäistä kertaa rajusti syvälle hänen sisäänsä näin kuinka Heidin silmät rävähtivät kokonaan auki ja hätääntyneenä hän alkoi haukkoa ilmaa. Tiesin, että tytön koko alapää oli täynnä. Tässä asennossa pääsen työntymään erityisen syvälle. Hieman alaspäin kaareutuva kyrpäni painautuu kohdunsuun alaosassa olevaan pussiin ja terskani hieroo kohdunkaulaa.

Jatkoin rajua yhtymistä. Kaluni souti voimakkaasti edestakaisin ja voimakas läiske, johon sekoittui Heidin kimeä voihkinta, täytti huoneen. Ilmassa leijaili kiimainen kirpeä haju. Emätin supisteli kyrpäni ympärillä ja hieroi taivaallisesti terskaani. Kihelmöinti alaselässäni lisääntyi ja raskaat pallini kuroutuivat ylöspäin. Painoin vielä muutaman kerran kaluni syvälle pillun pohjalle kunnes tunsin kaluni nytkähtävän ensimmäisen kerran. Selkäni vääntyi kaarelle ja upposin niin syvälle teinipilluun kuin mahdollista. Valtaisalla paineella paksu sperma avasi virtsaputkeani ja purkautui voimakkaina sykäyksinä kohdunsuulle. En edes muista milloin kaluni olisi sykkinyt niin voimakkaasti ja niin monta kertaa. Jokaisella sykäyksellä suuri määrä spermaa suihkusi terskani päästä Heidin pilluun. Ensimmäinen purkaus taisi tulla tytölle yllätyksenä sillä hän vinkaisi kimeästi niin, että melkein korviin sattui.

Kyrpäni rauhoittuessa ja hiljalleen veltostuessa vedin sen ulos ja jäin katselemaan avointa pillua. Se ei näyttänyt enää yhtä tiukalta kuin hetkeä aiemmin, jolloin sovittelin sormeani sisään. Hiljalleen pillunsuu alkoi kuitenkin sulkeutumaan ja emättimestä alkoi valumaan paksua harmaavalkoista spermaa. Menin makaamaan jalkojen väliin ja aloin nuolemaan kirpeää siemennestettä, jota tulvi ulos avonaisesta reiästä. Kuulin korvissani lussuttavan kun latkin nestettä suuhuni. Heidi tarttui hiuksiini ja alkoi huohottamaan raskaasti lipoessani hänen hunajaista pilluaan. Nuoltuani kaiken valuvan sperman pois upotin kaksi sormea emättimeen ja keskityin nuolemaan turpeaa klitorista. Tyttö voihki äänekkäästi ja painoi kasvojani lantiotaan vasten.

Vedin pillunesteistä ja spermasta märät sormeni ulos pillusta ja asetin etusormeni pillunaukolle sekä keskisormeni peppureiälle. Heidi hätkähti tuntiessaan sormeni pepullaan, mutta ei tehnyt elettäkään estääkseen, joten aloin varovasti upottamaan sormiani sisään. Äänistä päätellen tyttö puri huultaan ja ynisi hiljaa sormieni upotessa hitaasti hänen sisään. Jatkoin klitoriksen nuolemista ja hiljalleen sulkijalihas rentoutui sormeni ympärille. Molemmat sormeni upposivat pohjaan ja aloitin varovaisen runkkausliikkeen sekä pimpissä että pepussa.

Heidi ääni muuttui koko ajan paksummaksi ja huohotus oli lähes katkeamatonta. Jatkoin runkkausliikettä hieman rohkeammin ja nuolin klitorista. Molemmat reiät supistelivat rytmikkäästi sormieni ympärillä jatkaessani tytön tyydyttämistä. Tiesin Heidin päässeen rajan yli hänen alkaessa voihkimaan valittavalla äänellä ja pillun emättimen puristuessa todella tiukasti sormeni ympärille. Upotin sormeni niin syvälle kuin ne menivät ja aloin hyväilemään emättimen ja suolen seinämiä. Samalla sieppasin klitoriksen suuhuni ja aloin rytmikkäästi imemään sitä. Heidin selkä taipui kaarelle ja sormet puristuivat hiuksiini todella tiukasti painaen kasvojani vasten hänen pilluaan. Suusta purkautui voimakasta vaikerointia hänen taivuttaessaan päätään taaksepäin. Lopulta tyttö lysähti voimattomana päiväpeitteen päälle ja hänen reikänsä rentoutuivat. Vedin sormeni ulos hänestä ja nuolaisin vielä viimeisen kerran klitorista. Sain aikaan tytössä todella rajun nytkähdyksen ja näin kuinka pieni pillu supisteli.

Noustessani ylös näin kuinka kyynel vieri Heidin kasvoilla ja silmät olivat raukeudesta sameat. Kömmin tytön viereen ja aloin silittelemään hänen hiuksiaan. ”Sä oot todella ihana” oli viimeiset sanat, jotka Heidi sanoi ennen kuin sulki silmänsä ja käpertyi alastomana syliini.

4 kommenttia viestissä: “Sukulaistyttö muuttaa asumaan osa 3.”

 1. Mikko says:

  Mmm…olipas kiihottava tarina kaikinpuolin…

 2. Anonymous says:

  Kiva ja kiihottava, ihan tässä iteki rupes miettimään niitä juttuja…

 3. Puuha-Pete says:

  Juujuu ois kiva kuulla lisää ja jos Heidi tulis raskaaksi? (:) Tosi kiihottaa eikä juuri ollenkaan kirjoitus virheitä.

 4. mkt says:

  todella kiihottavaa
  miten suhde jatkuu
  päivittäin
  Heidin raskaus

Kommentoi

top