search
top

Sukulaistyttö muuttaa asumaan osa 2.

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (44 votes, average: 3.61 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Yleisön pyynnöstä jatkoa edelliseen. Etukäteisvaroituksena: tilanteet oikeassa elämässä sukulaistytön kanssa eivät välttämättä etene tällä tavalla, mutta lupaan, että jatkoa on luvassa mikäli kiinnostusta vielä löytyy.

Kaappasin tytön syliini ja kannoin hänet makuuhuoneeseen. Varovasti laskin hänet sängylle ja jäin katselemaan häntä. Silmäillessäni hänen vartaloa juuri lauennut kaluni alkoi osoittamaan jälleen elonmerkkejä. Koko tilanteen irstaus ja vääryys sai minut hulluksi himoksi. Viskasin loput vaatteeni huoneen nurkkaan ja keskityin Heidiin. Samalla kun aloin riisumaan tytön vaatteita katseemme kohtasi. Pystyin aistimaan hienoisen pelon ja jännityksen noista syvänruskeista silmistä, mutta samalla niissä oli kuitenkin himoa.

Avasin pillifarkkujen napin ja aloin hitaasti hivuttamaan housuja Heidin jalasta. Alta paljastuivat yksiväriset pinkit alushousut. Ohjasin tyttöä keskemmälle sänkyä ja nousin päiväpeiton päälle. Vein käteni Heidin lantiolle ja sain tytön värähtämään kosketuksestani. Aloin nostamaan valkoista toppia hänen päänsä yli, paljastaen alta pikkuhousujen kanssa samaa sarjaa olevat rintaliivit, jotka korostivat ihanasti nuoria ja terhakkaita rintoja. Kevyt puna oli noussut tytön kasvoille, joka kiihotti minua entisestään. Räjähdyspisteessä olevaa kaluani suorastaan pakotti. Paksut verisuonet pullistelivat varren ympärillä ja kalu nytkähteli innokkaasti.

Painoin Heidin selälleen sängylle. Laskeuduin hänen jalkojensa väliin. Tyttö säpsähti kaluni koskettaessa pikkuhousujen verhoamaa pimppiä. Nopeasti hän kuitenkin rauhoittui silittäessäni hänen pitkiä sileitä hiuksiaan. Katsoin Heidiä syvälle silmiin. Huoneen täytti tasainen kiihkeä hengityksemme. Suutani kuivasi ja tuntui, etten saa sanoja ulos. ”Ootko sää varma tästä?” sain kuitenkin kähistyä. Hetkeäkään epäröimättä Heidi nyökkäsi ja vahvisti sanojaan vielä kuiskaamalla ”oon mää”. Noiden sanojen myötä hänen sievät kasvonsa punehtuivat entisestään. Tuolla hetkellä tyttö näytti yhtä viattomalta kuin vuosia sitten. Hän ei ollut enää itsevarma teinityttö vaan pikemminkin ujosteleva pikkutyttö. Tunsin kuinka kaluni nytkähteli ja valutti runsaasti kiimalimaa jokaisella nytkähdyksellä. Heidi säpsähti joka kerta kun kookas kaluni nytkähti hänen pimppiään vasten. Koko ajan varoin litistämästä hentoa tyttöä alleni.

Laskeuduin alemmaksi ja painoin huuleni vasten noita täyteläisiä teinihuulia, jotka hetkeä aiemmin olivat puristuneena tiiviisti kyrpäni varren ympärille. Huultemme painautuessa yhteen pystyin maistamaan oman makuni, hieman suolaisen ja happamahkon sperman maun. Kömpelösti Heidi vastasi suudelmaani. Jatkoin suukottelua ja hetken kuluttua tyttö rohkaistui ja alkoi vastaamaan kiihkeästi suudelmiini. Käänsin Heidin päätä hieman sivummalle, jotta pääsin suukottelemaan hänen kaulaansa. Huulieni painuessa pehmeälle iholle tytön huulilta purkautui voimakas huokaus ja hän värähti tuntuvasti allani. Jatkoin kiihkeää suukottelua ja annoin kieleni leikkiä hänen kaulallaan. Välillä hengitin kuumaa ilmaa ja painoin suudelmia hänen korvansa läheisyydessä. Heidi reagoi kiemurtelemalla kärsimättömänä ja hänen ihonsa meni kananlihalle. Koko ajan hänen huuliltaan purkautui pieniä huokailuja ja hänen vartalonsa nytkähteli vartaloani vasten. Välillä myös hänen lantionsa nytkähti painautuen tiiviisti kivikovaa kaluani vasten.

Jatkoin matkaani alaspäin. Huuleni seurasivat kaulaa pitkin solisluille ja siitä hiljalleen kohti sieviä rintoja. Samalla kuljetin kieleni kärkeä sileällä iholla. Heidi oli selkeästi kiihottunut ja hänen rintansa kohoilivat voimakkaasti hengityksen tahdissa. Vilkaistessani ylöspäin näin tytön sulkeneen silmänsä ja keskittyvän täysillä suuni tuottamaan nautintoon. Syvä puna korosti ihanasti suloisia teinitytön kasvoja. Kuljetin käsiäni kylkiä pitkin ja lantion seudulta vein käteni Heidin selän alle. Sivelin käsilläni paljasta ihoa ja hivutin käsiäni ylöspäin. Kiinnitin tytön huomiota muualle suukottelemalla hänen rintaansa.

Avasin rintaliivien hakaset ja pujotin rintaliivit pois hänen yltään. Silmieni edessä avautuivat ihanan pyöreät, terhakkaat teinirinnat, joita olin ihaillut aiemmin vain kamerakuvista. Terhakkaasti punaisena nöpöttävät nännit erottuivat selkeästi maidonvalkeasta rinnasta ja vaaleista nännipihoista. Käsieni liike oli pysähtynyt Heidin kyljille ja katselin vain lumoutuneena tasaisesti kohoilevia rintoja. Hiljalleen hivutin käteni rintojen päälle ja puristin molempia rintoja hellästi. Koko Heidin vartalo nytkähti minua vasten ja kimeä huokaisu purkautui taakse taivutetun pään huulilta. Tytön hengitys kiihtyi selvästi alkaessani puristelemaan rintoja. Samalla jatkoin vartalon suukottelua lähestyen hiljaa pyöreitä kumpuja. Huulieni painautuessa ensimmäistä kertaa vaaleanruskealle nännipihalle Heidin hengitys pysähtyi, ikään kuin hän olisi jäänyt odottamaan mitä tuleman pitää.

Jatkoin nännipihan suukottelua, kiusoittelevasti, kutsuvana nöpöttävää nänniä väistellen. Lopulta en enää malttanut vaan imaisin nännin suuhuni ja aloin pyörittelemään sitä hellästi huulieni välissä. Heidi suorastaan huohotti jo ja toistuvasti paineli lantiotaan kaluani vasten. Välillä imaisin voimakkaammin suussani pyörivää nänniä ja sain tytön vinkaisemaan. Minusta tuntui, että nänni kovettui koko ajan enemmän ja enemmän suussani. Käteni hyväili samalla toista rintaa. Kiinteä rinta peittyi suuren käteni alle kokonaan, joten pystyin helposti puristelemaan ja hyväilemään koko rintaa. Tovin aikaa vasenta rintaa käsiteltyäni päästin nännin suustani. Imeskelyni aikana nänni oli muuttunut tummanpunaiseksi. Pyöreä muotokin oli muuttunut hieman pitkulaiseksi, mutta kova ja terhakas se oli edelleen.

Vapautin oikean rinnan käteni alta ja imaisin toisenkin nännin suuhuni. Jatkoin käsin vasemman rinnan hyväilyä samalla kun kieleni tanssi kivikovan nännin päässä. Heidin huohotus voimistui koko ajan jatkaessani ilmeisen herkkien rintojen ja nännien hyväilyä. Välillä tyttö tasasi hengitystään, jonka jälkeen huokailut jatkuivat. Viimein lopetin rintojen hyväilyn ja jatkoin tutkimusmatkaani alaspäin. Painoin vaativia suudelmia paljaalle iholle ja käteni seurasivat perässä hyväillen sileää ihoa. Suukottelin kylkikaaria seuraten tytön kylkiä. Vatsanseutua lähestyessäni Heidi veti selvästi vatsaansa sisään ja hänen hengityksensä pysähtyi. Katsoin ylöspäin ja näin hänen kasvonsa, joista paistoi jännitys.

Jatkoin kuitenkin määrätietoisesti ja painoin huuleni yhä uudelleen ja uudelleen hänen litteälle vatsalleen. Kostean kielenkärkeni pyörähtelyt vatsalla saivat tytön jälleen rentoutumaan ja vatsa alkoi kohoilemaan kevyesti kiihkeän hengityksen tahdissa. Tartuin käsilläni Heidin lantiosta kiinni ja vein suuni tytön alavatsalle. Aloin hengittämään kuumaa ilmaa samalla kun kuljetin kasvojani aivan ihonpinnassa, vältellen kuitenkin kosketusta. Heidin koko pieni vartalo värähteli allani muuttuen kärsimättömäksi liikehdinnäksi. Painoin huuleni alavatsalle ja aloin suudella pikkuhousujen reunaa pitkin paljasta ihoa. Tasainen huokailu täytti tajuntani jatkaessa alavatsan suukottelua.

Hiljalleen himoni alkoi sumentamaan ajatuksiani eikä päiväpeittoa vasten painautunut pakottava kaluni yhtään helpottanut tilannetta, mutta halusin tarjota Heidille elämänsä parhaan seksikokemuksen enkä halunnut pilata sitä omalla himollani. Taistelin himoani vastaan ja laskeuduin vielä hieman alemmaksi. Olin nyt auki levitettyjen jalkojen välissä. Käteni olivat kietoutuneena reisien ympäri ja katselin tuhriintuneita alushousuja. Kankaan pinnassa oli runsaasti kalustani valuneita kiimanesteitä, mutta uskoakseni ne olivat kostuneet myös sisäpuolelta tulleesta kosteudesta. Loin vielä silmäyksen Heidiin, hänen litteään vatsaansa, hengityksen mukana kohoileviin rintoihin sekä punehtuneisiin kasvoihin. Nyt ne eivät tosin olleet enää ujoudesta tai häpeästä punehtuneet, vaan ne olivat selkeästi kiimasta kuumottavat.

Kasvojeni lähestyessä jalkoväliä tyttö puristi kevyesti jalkojaan yhteen. Uskon sen johtuneen vain jännityksestä, joten avasin reidet käsilläni ja aloin suukottelemaan vaaleita sisäreisiä. Välillä piirtelin kuvioita kostealla kielelläni ja välillä painoin vain helliä suudelmia iholle. Hitaasti lähestyin jalkoväliä ja pystyin tuntemaan nenässäni kiimaisen kirpeän tuoksun. Erotin selvästi myös oman tuoksuni, mutta suurimmaksi osaksi nenääni tulvi nuoren teinitytön kirpeä kiima.

Pikkuhousujen kankaan lähestyessä lopetin suutelemisen ja kuljetin vain kieltäni pitkin kankaan reunaa. Lopulta siirryin oikealta reideltä vasemmalle sisäreidelle ja jatkoin samaa kiusoittelua toisella puolen. Sivusilmällä huomasin kuinka pikkuhousut kostuivat haarakiilasta entisestään ja vartalon liikehdintä alkoi muuttua kärsimättömäksi. Nostin kasvoni hävyn kohdalle ja nautin kiimaisesta tuoksusta, joka leijaili nenääni. Kuljetin kasvojani aivan kankaan pinnassa ja hengitin kuumaa ilmaa hävylle. Heidi puristi päiväpeittoa nyrkkiensä sisään ja lantio teki pientä liikettä kasvojani vasten yrittäen saada huuleni osumaan. Väistin kuitenkin liikkeen ja lukitsin lantion paikoilleen käsilläni.

Pieneksi hetkeksi pysäytin kaiken liikkeeni ja jäin katselemaan kosteutta tihkuvaa pimppiä. Kankaan läpi pystyin erottamaan selvästi tumman karvoituksen hävyn alueella. Samalla Heidi rauhoittui ja hiljaa hänen hengityksensä tasaantui. Vartalon pysähdyttyä ja jäätyä jännittyneenä odottamaan tulevaa tein yllätyshyökkäyksen ja aloin suukottelemaan nopeasti pikkuhousujen peittämää pimppiä. Tyttö suorastaan räjähti. Selkä taipui kaarelle ja kädet puristivat rystyset valkeana päiväpeittoa samalla kun lantio painautui tiiviisti kasvojani vasten. Ensimmäistä kertaa tunsin Heidin kosteuden kasvoillani ja huulillani pystyin maistamaan hänen makean lemmennesteensä.

Tartuin pikkuhousujen reunaan ja aloin varovasti vetämään niitä alaspäin. Vähitellen alta paljastui hento ja siistitty tumma karvoitus. Seurasin tarkkaan paljastuvaa häpykumpua, mutta samalla seurasin sivusilmällä Heidin reaktioita. Tyttö oli selvästi tasannut hengitystään sekä puri kevyesti alahuultaan, odottaen jännittyneenä. Käsieni vetäessä pikkuhousuja pois tyttö kohotti varovasti peppuaan, jotta kangas pääsi luiskahtamaan helpommin hänen altaan pois. Samassa pikkuhousut luiskahtivat puoleen väliin reittä ja eteeni paljastui ehkä kaunein koskaan näkemäni pimppi. Valutin kosteat pikkuhousut pois kokonaan Heidin jaloista ja keskityin ihastelemaan jalkoväliä.

Hento, ruskea, kiharainen karvoitus verhosi häpykumpua, jonka alaosassa suorastaan loisti lohenpunaiset pienet häpyhuulet. Häpyhuulten yhtymäkohdasta pilkisti pieni tummanpunainen klitoris kutsuen viettelevästi. Kiimanesteistä kostuneet pienet häpyhuulet olivat jo kaareutuneet kutsuvasti reunustaen tiukan näköistä aukkoa. Hengitin kuumaa ilmaa hävylle ja näin kuinka sekä klitoris että aukko sykähtivät. Samalla Heidin huulilta purkautui tukahdutettu pitkä huokaus.

En enää kyennyt hillitsemään itseäni vaan painoin ensimmäisen suudelman hävylle. Sitä ennen kuitenkin lukitsin Heidin lantion voimakkaasti sänkyä vasten ja aloitin suutelemalla häpykumpua. Tytön tasainen hengitys alkoi kiihtyä ja muuttua voimakkaammaksi huohotukseksi. Jatkoin hävyn suukottelua ja siirryin lähemmäksi pieniä häpyhuulia. Lopulta painoin kieleni tykyttävälle klitorikselle ja sain Heidin vinkaisemaan kimeästi. Otin klitoriksen varovasti huulieni väliin ja pyörittelin sitä. Samalla kieleni kärki hyväili klitoriksen nuppua. Tytön selkä taipui jälleen kaarelle ja lantio painautui tiukemmin suutani vasten. Heidin hengitys oli muuttunut huomattavasti epätasaisemmaksi ja haukkovammaksi. Pienet kädet puristivat edelleen päiväpeittoa tiukasti nyrkkiin ja vartalo nyki hallitsemattomasti.

Kostutin etusormeani suussani ja aloin tunnustelemaan emättimen aukkoa samalla kun jatkoin klitoriksen hyväilyä suullani. Hiljalleen aukko venyi ja kiristyi sormeni ympärille päästäen paksun ja rosoisen sormeni ensimmäistä niveltä myöden sisäänsä. Jälleen Heidin hengitys pysähtyi ja koko vartalo jännittyi. Tunnustelin sormeni päällä liukkaan ja märän emättimen poimuista ja tiukkaa aukkoa sisäpuolelta. Heidin pimppineste oli juuri oikeanlaista, kirkasta ja liukasta. Upotin sormeani varovasti hieman syvemmälle, toista niveltä myöden, ja aloin hyväilemään emättimen yläosassa olevaa epätasaista kohtaa. Imaisin suussani olevaa klitorista kevyesti ja annoin kieleni pyöriä sen päässä. Heidin vartalo tärisi kuin horkassa ja huohotukseen sekoittuu pientä vikinää koko ajan. Varovasti aloin liikutella sormeani edestakaisin hangaten emättimen liukasta seinämää. Tiukka pimppi supisteli sormeni ympärillä ja pelkäsin välillä satuttavani tyttöä kun hän vinkaisi sormeni työntyessä sisään. Koko ajan lisääntyvä kosteus ja paksummaksi muuttuva huohotus kertoivat kuitenkin toista kieltä.

Hiljalleen sormeni oli uponnut kokonaan Heidin pilluun ja olin uskaltanut jo nopeuttaa liikkeitänikin. Välillä upotin sormeni niin syvälle kuin se ylsi ja hyväilin sormellani kohdunkaulaa. Koko ajan nuolin ja imin klitorista vaihdellen tempoa rajusta hitaaseen. Vedin pimppimehuista märän sormeni ulos ja katselin sulkeutuvaa emättimen aukkoa. Kostutin keskisormenikin suussa ja aloin upottamaan kahta sormea sisään. Varovasti venytin aukkoa ja upotin sormiani syvemmälle. Liukkaudesta huolimatta pienet häpyhuulet meinasivat kiertyä sormieni mukana sisälle, joten vedin sormiani hieman ulospäin ja toisella kädellä levitin hieman häpyhuulia erilleen, jotta sain sormeni uppoamaan emättimeen.

Saatuani sormet sisään aloitin varovaisen runkkausliikkeen ja jatkoin klitoriksen pyörittelyä huulteni välissä. Siirsin toisen käteni Heidin rinnalle ja aloin pyörittelemään turvonnutta nänniä sormieni välissä. Tytön hengitys alkoi muuttua todella epätasaiseksi ja huokailut syvemmiksi. Välillä lantio nytkähteli voimakkaasti suutani vasten ja sain varoa, etteivät hampaani osuisi klitorikseen. Kärsivällisyyteni alkoi loppua ja epäilin, etten saisi orgasmia suullani aikaan, mutta lihaksikas emätin supisteli sormieni ympärillä niin lupaavasti, että jatkoin määrätietoisesti tyydytystä.

Tovin kuluttua emätin puristui tiukasti sormieni ympärille enkä pystynyt enää liikuttamaan niitä lainkaan. Tiesin orgasmin olevan todella lähellä enkä halunnut hukata sitä. Jatkoin sormieni päillä emättimen reunojen hyväilyä. Leikittelin kielelläni klitoriksen päässä ja pyöritin nupukkaa huulieni välissä. Lopulta imaisin klitoriksen voimakkaasti suuhuni. Samassa kädelleni suorastaan tulvahti pimppinesteitä ja emätin alkoi rytmikkäästi supistelemaan sormieni ympärillä. Heidi huokailut muuttuivat suorastaan huudoksi selän taipuessa kaarelle ja lantion painuessa tiiviisti suutani vasten.

Lopulta supistelu rauhoittui ja tyttö retkahti velttona sängylle makaamaan. Vedin sormeni ulos pimpistä ja upotin ne suuhuni nuoleskellen pimppinesteet sormistani. En ollut ikinä maistanut niin ihanan makuista pimppiä. Tuttu kirpeä pimpin maku, johon on sekoittunut teinitytön makeutta. Kömmin Heidin viereen makaamaan ja kaappasin hänet syliini. Kovana seisova kyrpäni painautui kosteaan jalkoväliin ja pieni hento tyttö käpertyi syliini samalla kun kuiskasi ”kiitos”.

5 kommenttia viestissä: “Sukulaistyttö muuttaa asumaan osa 2.”

 1. mkt says:

  jatka tarinaasi, Heidin täydellinen antautuminen

 2. Trickster says:

  Hyvin kirjoitettu jatko. Homma pysyi alusta loppuun kasassa. Minun mielestäni kerroit juuri riittävästi ja kappaleet olivat sopivan mittaisia, etkä tehnyt kirjoitusvirheitäkään.

  Jatka ihmeessä, mutta älä tyydy pelkkään kuvailuun. Heitä sekaan vähän dialogia ja vaikka yllättävä käänne.

 3. noitapilli says:

  Todella kiihottava kuvaus, luin tuon ihan kulli pystyssä. Lopussa olin kuitenkin oikeastaan aika hämmästynyt ettet vetänyt tilannetta yhdynnäksi.

 4. jatkoa kiitos! says:

  mahtavaa! odotan lisää jatkoa!

 5. Setämies says:

  Todella upea hyvin etenevä kirjoitus, kuten muutkin juttusi. Jatka tästä

Kommentoi

top