search
top

Nakkikioski

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (43 votes, average: 3.53 out of 5)
Loading...

Pysähdyin hetkeksi kadunvarteen lipomaan huuliani ja tasaamaan pitkästä kävelystä kiihtynyttä hengitystäni. Pieni koju näkyi jo tien toisella puolella. Toin kasvoilleni väkinäisen hymyn, joka hetken päästä muuttui oikeaksi tilanteen absurdiuden ansiosta. Yksinkertainen psykologinen temppu, jota olin käyttänyt ennenkin: aidon hymyn näkeminen tekee aina hyvän ensivaikutelman.

Niin ainakin toivoin.

Vedin vielä kerran syvään henkeä ja ylitin tien, pysähtyen kojun eteen. Ikkunan takana ei näkynyt ketään. Katselin ajankulukseni ruokien listaa kojun kyljessä ja mietin, saisinko niistä jonkun ilmaiseksi jälkeenpäin jos vain pyytäisin.

Naputin rystysilläni terävästi fleksiin, ja hetken kuluttua keski-ikäisen miehen kasvot ilmestyivät sen taakse. ”Onko liian myöhäistä saada herkkua?” Kysyin yhä hymyillen.

”On jo sulkemisaika, mutta eiköhän taka-ovelta vielä saa jos vaan kiinnostaa.” Vastaus oli juuri niin kuin sovittu, ainakaan hän ei siis ollut unohtanut minua. Nyökkäsin ja kiersin kojun, jonka taka-oven mies avasi.

”Olipa siinä kävelemistä”, sanoin hiljaisuuden rikkomiseksi äänellä, joka kuulosti varmasti tekopirteältä. Vastakkain seisoessamme huomasin että mies oli minua paljon kookkaampi ja tukevampi, tunsin itseni suorastaan keijukaiseksi hänen rinnallaan.

”Ai jaa.” Mies vastasi. Hän vaikutti hermostuneelta, vielä hermostuneemmalta kuin itse olin. Pohdin, oliko hän kuvitellut minun jättävän tulematta.

”Sä olet kaunis”, hän sanoi, melkein henkäisi. ”Ihan erilainen kun mitä siinä ilmoituksessa sanoit.”

”Kiitos.” Hänen äänensävynsä sai sen kuulostamaan rehelliseltä toteamukselta, mikä tarkoitti että hän joko valehteli hyvin tai omasi melko alhaiset standardit. Tiesin olevani parhaimmilanikin hyvin tavallisen näköinen, ja nyt pitkät vaaleat hiukseni olivat tuulen tuiverruksesta takussa ja kasvoni kiilsivät ohuen hikikerroksen peittämänä. ”Se on varmaan katsojan silmissä.”

Mies johdatti minut kopin perälle, mikä ei vaatinut kovinkaan montaa askelta. Lattia oli rasvainen, ja olin vähällä liukastua.

Hän suuteli minua ahnaasti, kuin ei olisi vuosiin nähnytkään naista. Lyhyt parransänki kutitti leukaani ja kieli tunkeutui suuhuni lähes kokonaan. Hampaamme ottivat kontaktia samalla kun hänen valtaisat kätensä kourivat rintojani ja kulkivat kylkiäni pitkin housujeni vyötäisille. Toinen hänen polvistaan löysi tiensä jalkojeni väliin ja hetken luulin hänen aikovan nostaa minut sen varassa ilmaan.

Kun hänen kätensä eksyivät paitani alle, vetäydyin taaksepäin. ”Mites se muu osuus?” Kysyin. ”En mä tätä varten tänne tullut.”

”Mitä sitten?”

Epäröin hetken. Mitä sitten? Eikö hän ollut lukenut ilmoitustani, vai eikö hän vain välittänyt? Mies kuitenkin tuntui ymmärtävän haluttomuuteni, ja astui itsekin joitain askelia taaksepäin, laskien housunsa nilkkoihin.

Kävin polvilleni hänen eteensä. Hänen peniksensä oli korkeintaan keskikokoinen, mutta minua se ei haitannut, päinvastoin.

Kostutin kieleni ja huuleni ja nuolin pitkin lipaisuin, levittäen sylkeäni elimen jokaiselle senttimetrille. Hiukan lyhyemmin lipaisuin tunnustelin terskaa, ja annoin kieleni tehdä laiskoja silmukoita sen ympärillä, totutellen paksuuteen. Vasta sitten otin koko peniksen suuhuni.

Hänen kätensä eksyivät hiuksiini kun kuljetin huuliani edestakaisin pitkin hänen kalunsa vartta. Suihinotto oli minulle aina äänekästä puuhaa, enkä nytkään säästellyt tukahtuneissa ynähdyksissä tai märissä, ryystävissä äänissä. Vaihtelin kulmaa ja voimakkuutta, antaen hänen peniksensä kärjen välillä osua poskeni sisäpintaan.

”Tiedätkö, mikä tuntuu tosi hyvältä?” Päästin kysyvän ynähdyksen. ”Se kun otat sen kaiken keralla, ihan kurkkuun asti. Tai se, kun karhealla kielellä nuolet terskaani.”

Kädet, jotka aiemmit olivat vain leikkineet hiuksillani, alkoivat nyt ohjata pääni liikkeitä. Pidellen kiinni takaraivoistani hän pakotti kalunsa kurkkuuni, ja alkoi voimakkain liikkein nussia minua suuhun. Tiesin, että juuri tälle mielikuvalle runkkaisin jälkeenpäin, mutta juuri silloin olin vain kiitollinen etten ollut syönyt mitään sinä päivänä.

Imin suussani olevaan kullia parhaani mukaan, ja yninäni kiihtyi yhä hurjemmaksi samaa tahtia kun hännen peniksenä pää hakkasi kurkkuani vasten. Kyyneleet olivat kihota silmiini ja henki oli vähällä loppua joten jouduin vetäytymään pois.

Jos hän oli pettynyt, hän peitti sen hyvin. ”Oota, käyn makaamaan.” Siirryin sivuun ja hän kulki ohitseni, käyden selälleen likaiselle lattialle. Otin uuden asennon, tällä kertaa kontillani, käteni hakien tukea hänen reisistään. Asentoa vaihtaessani vasta huomasin, kuinka jalkani vapisivat polvistumisen rasituksesta.

Jatkoin siitä mihin jäin, tällä kertaa hitaammin. Leukani alkoivat jo väsyä, joten turvaudun välillä käteni apuun. Hänen peniksensä sojotti tummana ja kovana kun suljin nyrkkini sen ympärille. Toinen käteni kosketteli hänen pallejaan, pyöritteli niitä ja puristi hellästi. Mietin, pitäisikö minun nuolla niitäkin.

Sitten muistin, mitä hän oli sanonut karheasta kielestä. Tein suuni niin kuivaksi kuin mahdollista ja painoin kieleni hänen terkaansa vasten, lipoen sitä pitkillä ja hitailla vedoilla. Hänen polvensa oli jälleen jalkojeni välillä, ja painoin vartaloani sitä vasten.

Äkkiä hän keskeytti puuhani. ”Pussaillaan vähän.”

Hän veti minut päälleni ja suuteli jälleen. Tällä kertaa hänen kätensä sujahtivat housujeni sisään, puristaen pakaroitani ja leikitellen alushousujeni kankaalla. Väkisinkin huomasin pilluni olevan koste.

”Saanko nuolla sua vastapalvelukseksi?”

”Et.” Vastaukseni oli lyhyt ja tyly. Hän näytti tyytyvän siihen, ja palasin urakkani pariin.

Otin jälleen hänen terskansa käsitteelyni. Tällä kertaa pidin vain hänen peniksensä päätä suussani, imien sitä kuin tikkaria. Hänen reitensä eivät tärisseet siitä jännityksestä, jonka olin yleensä tottunut tunteemaan. Teinkö jotain väärin? Kohottauduin hetkeksi katsomaan hänen kasvojaan. Silmät olivat kiiinni ja suu hieman raollaan, taipunut hymyn tapaiseen.

Hän ei enää ohjaillut liikkeitäni, vaan antoi minun tehdä niin kuin halusin. Hieroin hänen kaluaan huulillani ja maiskuttelin sydämeni halusta. Nyt kun hänen kätensä lepäsivät turvallisesti sivuilla, uskaltauduin jopa hitaasti viemään hänen peniksensä kurkkuuni ja nieleskelin. Otin molemmat käteni avuksi ja tartuin niillä hänen peniksensä varteen ja liikuttelin niitä edes takaisin suuni mukana. Toivottavasti se tuntui siltä, kuin olisin ottanut koko hänen peniksensä suuhuni.

Kun vetäydyin haukkamaan happea ja valmistautumaan uuteen hyökkäykseen, hän yhtäkkiä laukesi kasvoilleni.

Ynähdin tyytymättömyydestä, olisihan tuosta voinut jotenkin varoittaa. Spermaa oli nyt paitsi kasvoillani, myös hiuksissani, kaulallani ja hänen vartalollaan. Kummarruin nuolemaan hänen alavatsaansa. Vaikka en erikoisesti nauttinut sperman mausta, halusin aina niellä sen. Se oli minun ansioni, palkkio tekemästäni työstä.

Hän huokaisi ja nousi pystyyn. ”Otatko paperia?” Hän kysyi. Nuolin yhä hänen spermaansa sormistani ja suupielistäni, mutta nyökkäsin. Hän repäisi talouspaperirullasta kaksi palaa, toisen minulle ja toisen itselleen.

Pyyhin itseni nopeasti ja menin hakemaan takkiani. ”No, moikka sitten.” Vilkutin vielä pikaisesti, ennen kuin astuin ulos kojusta. Ilta oli jo sysipimeä.

”Haluutko että ajan sut kotiin? Sanoit tossa alussa, että oli pitkä matka kävellä.”

”Ei tarvitse, kävely tekee mulle vaan hyvää.” Kaivoin puhelimen taskustani ja vilkaisin sen näyttöä. Tapaaminen oli kestänyt noin kaksikymmentä minuuttia.

”Annatko kuulua ittestäs?”

”Joo, varmasti. Nähdään.” En ollut varma, antaisinko kuulua. Ehkä. Minä tiesin hänen nimensä, hän ei minun.

Pimeydestään huolimatta yö ei ollut kylmä, kävelyni kotiin oli verkkainen ja mukava. Tapaaminen pyöri vielä mielessäni, samoin kun sperman maku suussani. Kävelin pizzerian ohi ja mieleenni juolahti, etten ollut muistanut kysyä purtavaa. Tosin en tiedä, olisinko kehdannut, vaikka olisinkin muistanut.

Kotiin päästyäni avasin oven niin hiljaa kuin mahdollista, toivoen etten herättäisi kämppistäni. Otin keittiöstä nopeasti lasin vettä, ja luikahdin omaan huoneeseeni.

Tapahtumat kelasivat yhä mielessäni ja pilluni oli yhä kostea. Kädet takaraivollani, kovat työnnöt suuhuni. Sperma.

Kuoriudun housuistani ja kävin makaamaan sängylleni. Musta kumidildo oli yhä yöpöydällä, mihin sen olin eilen jättänyt. Koukistin jalkani ja suljin silmäni. Sormeni hieroivat klitoristani ja muokattu versio illasta sai fantasian hahmon mielestäni.

Hän makasi taas selällään lattialla, minun suuni hänen munansa ympärillä. Mutta nyt hän huohotti ja puuskutti, hänen polvensa hieroi minua housujeni läpi kun hän vääntelehti lattialla.

”Voi vittu,” hän puuskutti ”voi vittu voi vittu, kohta lentää. Just noin just noin, ime mun munaa, ime mun munaa kovempaa.”

Mielikuvituspolvi leipoi pilluani kovempaa. Käteni pumppaa dildoa raivokkaasti, toinen leipoo klitoristani kiihtyvää tahtia. Upotan hampaani tyynyn reunaan.

”Nyt tulee mällit. Ota sun suuhun, niele kaikki.” Hänen kätensä tuntu takaraivollani, kun hän tunkee kullinsa suuhuni kaikin voimin. Sängyllä jalkani jäykistyvät ja vapisevat, kädet pysähtyvät kun
lysähdän kasaan ja tasaan hengitystäni.

Loppuenlopuksi fantasia oli aina parempi kuin todellisuus. Mietin, miksi tein tätä. Joskus olin jo päättänyt, etten enää sotke muita ihmisiä omiin, kummallisiin haluihini. Tai ottaisin edes maksun, niin hyötyisin jotain.

Mutta kun aika ja muisto kuluvat, haluan taas kullin suuhuni.

2 kommenttia viestissä: “Nakkikioski”

  1. Trickster says:

    Vähän erilainen tarina, jossa olisi ollut mahdollisuus viedä hahmoja ja maailmaa pidemmällekin. Nyt jäi kaikesta huolimatta vähän puolitiehen. Teksti oli kyllä suht’ virheetöntä, joten siitä plussaa.

  2. mies 32 vee says:

    Rehti suihinotto. Sun palveluasenne on hyvä. Antaisin.

Kommentoi

top