search
top

Syrjähypystä parinvaihtoon

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (25 votes, average: 3.20 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tällainen tarina välillä. Ihan pelkkää fantasiaa, mutta koitin tavoitella sellaista sävyä että kaikilla on asiat hyvin ja seksikin on puhdasta nautintoa. Kuten ennenkin niin palautetta saa mielellään laittaa nimim.noitapilli-ät-suomi24.fi

Seminaarimatka edessä. Pakkailen laukkuani kiireesti, hörppään sitten pikaiset kahvit, rapsutan koiraa ja annan vaimolle suukon. Saan veikeän ilmeen kera kommentiksi ”Vie Susulle terveisiä. Ja pitäkää nyt kunnolla hauskaa”. Hän tietää. Olen menossa rakastelemaan toisen naisen kanssa.

Minulla on vähän perhosia vatsassa kuin koulupojalla treffeille mennessä kun hyppään autoon ja ajan kohti kollegani ja ystäväni Susun kotia hakeakseni hänet mukaan. Susu on naimisissa oleva vähän päälle kolmikymppinen kahden lapsen kiireinen äiti, mutta sen lisäksi nyt viime joulujuhlista saakka hän on ollut minulle vähän enemmänkin kuin vain ystävä. Olin aina pitänyt hänestä ja joulujuhlien jatkoilla se sitten ensimmäisen kerran tapahtui: tanssimme, suukottelimme ja menimme sitten yhdessä saunan kautta koko yöksi rakastelemaan. Se oli ihana yö. Susun mies Jasu ei luultavasti tiedä meidän kahden hellistä hetkistä, mutta Susu ja minä olemme niitä halunneet jatkaa. Kumpikin olemme asiat keskenämme puhuneet: Meillä on omat elämämme ja velvollisuutemme, joita ei voi sotkea eikä rikkoa, mutta silti pidämme toisistamme niin paljon ja rakastamme molemmat näitä ohikiitäviä lyhyitä hetkiä jolloin voimme olla kahdestaan kuin rakastuneet koululaiset että emme halua toisaalta luopuakaan näistä kohtaamisista. Sitä paitsi nytkin meillä on ihan oikeaa työtä tehtävänä – ei se kuulu kenellekään tarvitsemmeko iltaa ja yötä varten yhden vai kaksi hotellihuonetta. Sitä paitsi… me olisimme poissa kotoa nyt joka tapauksessa. Ketä haittaa jos me samalla nautimme siitä?

Vaimoni naureskeli jo keväällä grillijuhlissa meille kahdelle kun Susu ja minä kunnon hiprakassa täysin avoimesti pussailimme ja käpälöimme toisiamme koko illan. Hän tietää eikä pane pahakseen, sillä hänen mielestään me emme voi mitään pahaa saada aikaan. Hänen kannaltaan Susu on turvallinen tapaus minun pussailtavakseni, sillä hänkin tietysti ymmärtää ettemme me ole pysyvästi paria vaihtamassa. Ja sitä paitsi… onhan hänelläkin ollut omat suhteensa… Ainakin kolme miespuolista kaveriamme on hänen kanssaan uudestaan ja uudestaan rakastellut näinä vuosina jotka olemme olleet yhdessä. Eikä siinä mitään, minusta on vaan kiva jos minun hyvät kaverinikin pitävät vaimoani haluttavana kunhan eivät kokonaan vie. Arvaan että nytkin saan luultavasti kuulla jäljestäpäin hänen viettäneen yön jonkun heistä kanssa. Toivottavasti nauttivat. Minä ainakin aion nauttia Sususta.

Kurvaan autoni Susun ja Jasun pihaan. Susu on jo hienossa jakkupuvussaan odottamassa. Jasun autoa ja lapsia ei sen sijaan näy missään ja miehen poissaolosta todistaa myös kuuma suudelma, jonka saan heti astuessani autosta. Susu ei pussaile tuolla lailla miehensä nähden.

– Mennään.
– Joo. Ihanaa olla taas vähän aikaa sun kanssasi.

Matka on pitkä, aina Jyväskylään asti. Mutta minä en malta odottaa niin kauan. Jo muutaman kymmenen kilometrin jälkeen kurvaan tienvarren parkkipaikalle muka vain ottaakseni pikkutakin pois. Todellisuudessa en malta enää tyytyä pelkästään pitämään Susua kädestä. Susu onkin heti juonessa mukana ja hyppää salamannopeasti autosta ulos. Suutelemme uudelleen ja uudelleen. Silitän Susun tukkaa ja nuuskin hänen tuttua ihanaa tuoksuaan. Susu taas yrittää kietoutua minuun niin tiukasti että olemme kuin yhtä. Hän kuiskaa ”Mä olen niin odottanut tätä”.

Tunnen Susun pehmeät rinnat itseäni vasten, huulet omillani ja annan käsieni lipua hänen upeille pakaroilleen. Puristan. Susu huokaa sylissäni.

– Mä haluun sua.
– Mä kans sua.

Upotan kieleni tutkimusmatkalle Susun kauniiden huulien väliin. Susu taas alkaa silittää kaulaani. Hyvä luoja kuinka tuo nainen tuntuu hyvältä. Tunnen kuinka kullini alkaa paisua ja haluan Susunkin tuntevan sen: Painan itseäni vasten hänen reittään.

– Ooiih. Mä haluisin sut mun sisään heti.
– Ja mä haluun sua niin et mä tuun hulluks… Mut ei kai me tääl tienlaidassa voida?
– No ei… pitää vaan kestää. Mut mun housut on varmaan jo ihan märät.
– Sä varmaan… tunnet mut?
– Joo. Mä tunnen sun ihanan lävistetyn kiihottavan kullin kovana mua vasten ja mä haluun sen mun sisään. Mut hei… mennään nyt. Päästään nopeemmin perille.
– Nopeemmin ihan perille… sun sisään.
– Niin just.
– Oot ihana.
– Ite oot.

Hyppäämme takaisin autoon, mutta emme tietenkään ajaessakaan malta pysyä irti toisistamme. Susu avaa minulta pari paidannappia ja pujottaa kätensä siitä sisään silittäen karvaista rintaani ja nojaa huokaillen sitä vasten. Yritän ajaa ja nuuskia Susun tukkaa samaan aikaan. Siirrän Susun toisen käden reideltäni suoraan kullini päälle ja tunnen reippaan merkitsevän puristuksen.

– Susu kuule…
– Mmm?
– Olisitsä vähän rietas? Avaa sun pusero ja liivit. Näytä mulle sun rinnat. Matkusta ihan topless.

Saan valloittavan hymyn, jonka jälkeen Susu alkaa napittaa omaa silkkipuseroaan auki. Alta paljastuvat pitsiset valkoiset rintaliivit. Niitä Susu ei edes vaivaudu kunnollisesti aukaisemaan, vaan käsillään pullauttaa molemmat isot rintansa liivien alta vapauteen niin että liivit jäävät joutilaina rintojen päälle. Susun tummat nännit nöpöttävät houkuttelevasti pystyssä.

– Et sit aja ojaan kun tuijotat mua.
– Mmm… sä oot iha-na…

Puristelen oikealla kädelläni Susun vasenta rintaa ja Susu vastaa puristelemalla jäykkää kulliani housujen läpi.

– Jos me jatketaan näin ni mun housut sotkeentuu kohta.
– Mm-m. Mun pikkuhousut on jo sotkeentunu. Sun vikas.
– Eikä kun sun. Miten voi naisella olla noin upeet rinnat. Ja perse.
– Tai miehellä tollanen kulli.
– Tietsä mitä? Mä toivoisin et sulle voitais laittaa nännikorut. Ja sit sä saisit olla aina mun kanssa rinnat paljaina. Mitähän Jasu tykkäis?
– Haluisitsä? Millaset korut sä sit haluisit niihin? Oisko sellaset renkaat kun se yks sun kullissa?
– Mm-m, ois ihanat. Ja sit kun ne olis kunnolla parantunu ni sä voisit kans käyttää jotain aika kookkaita roikkuvia korvakoruja niissä, näyttäis paljaiden rintojen päällä aika upeelta. Mut mitäs Jasu siihen?
– Mmm. Tykätköön mitä haluu. Hei, mä haluun sun kullin esille. Sä sait jo mun tissit esille. Mä haluun nähdä sun renkaan. Ja kokeilla sitä.

Yritän vaimeasti vastustella sanoen, että pitäisi keskittyä autonajoon, mutta Susu vetää housujeni vetskarin auki ja kaivaa boksereitani kunnes löytää aukon. Jäykkä kullini ponnahtaa vapauteen ja Susu vielä vauhdittaa sitä tekemällä minulle pari runkkausliikettä.

– Se on niin hieno. Ja toi värillinen rengas. Mä haluun metallia mun sisään. Hei… haluisitsä oikeesti et mun tisseissä olis tällaset?
– Haluisin… tottakai. Oikeesti, jos sä oisit mun naiseni ni mä varmaan pyytäisin sua laittaan häpyhuuliin kanssa renkaat.
– Ihan oikeesti?
– Joo. Musta se olis kiihottavaa. Ja sul on niin nätit häpyhuulet.
– No… jos sä kerta haluut ni voin mä laittaa. Ihan mielellään.

Susu kurkotti suutelemaan minua poskelle.

– Nii siis… hyvä. Tilattu renkaat tisseihin. Ja pilluun. Haluutsä monta rengasta mun alapäähän? Ja mihin?
– Huuh… haluutsä et mä sanon…?
– No haluun, haluun? Montaks? Ja mihin?
– No jos mä saisin valita ni kaks rengasta kumpaankin sisempään pillunhuuleen. Toiset edemmäs ja toiset ihan pillun aukon kohdalle. Ja sit…
– Nii? Ja sit…??
– Ja sit vaik lävistystappi sun klitan takaa?
– Oo-ouu. Ook-kei… No huh.
– Mitä? Olis se liian raju idea?
– Ei. Sä haluut ja jos ne on kerta sun mielestä kiihottavat. Mulle siis tulee renkaat. Tappi klittaan ja –mitä?- kuusi rengasta. Saaks noita tollasii sinisii kun sulla on ni jostain? Mä haluun et sun rengas ja mun renkaat on samanlaiset.
– Susu, sä oot hurja… Joo, saa niitä. Mut eiks Jasu julmistu?
– Saa sit ihan rauhassa… Hei, oikeesti ei mulla ja Jasulla oo paljonkaan yhteistä silleen enää. Ei me oo rakasteltu varmaan pariin vuoteen. Ollaan yhessä lasten kanssa ja lasten takia.
– Ootsä kertonu sille meistä?
– Oon. Ei se ilonen ollu, mut ei yllättynykään. Mä sanoin sille et mä rakastan nyt sua.
– Susu! Kulta!!
– Mä haluisin et mä voisin olla sun. Tai teidän, en mä sun vaimoo haluu työntää pois. Heli on kiva.
– Heli oikeesti varmaan haluis sua yhtä paljon kun mäkin. Se on ihan bii.
– Mä tiiän… Kertoko se sulle meidän pussailuista?
– Sun ja Helin? Ei.
– Eikö? Höh. Joo, ku Heli näki miten sä ja mä pussailtiin ni se tuli kans mun luo ja sit me kokeiltiin naisten kesken pussailuu. Periaatteessa mä oon nyt luvannu leikkii sen pillulla ja antaa sen tehdä mulle ihan mitä vaan. Mut ei me vielä oo uskallettu.
– Ai, mä en tienny… No mut ei hämmästytä. Meidän pitää tehdä joku kerta nii et sä tuut meille niin et ollaan kolmisin.
– Voi kun voitaiskin.
– No miksei muka voida?
– Ehkä me sit voidaan… On komee kulli… Tää tulee nyt sit Susu-tätin sisälle. Kuti-kuti. Ja sit Susu-tätiin tulee kans tällasii renkaita (Susu kiskoo terskani alla olevasta renkaasta). Oliskohan Jyväskylässä paikkaa joka laittais mulle lävistykset tällä reissulla?
– Oho. No, kai niitä on melkeen missä vaan.
– Etitään. Sit saat naisen lävistyksillä.
– Hyvä, mut ensin voisin kyl ihan ilman lävistyksii…
– Vaikka heti. Vaikka heti.
– Ajetaan nyt ensin.

Vähän ennen Jyväskylää pidämme toisen tauon, pussailemme jälleen, mutta sitten siistimme vaatteemme paraatikuntoon. Hotellilla kaksi yhden hengen huoneen varausta muuttuu helposti yhdeksi kahden hengen huoneeksi, mutta sitten…

Jo hotellin hississä aloitamme intohimoiset suudelmat ja kun huoneen ovi sitten sulkeutuu, Susu suorastaan repii itseltään enimmät vaatteet päältä samalla kun minä kiskon itseltäni kenkiä ja housuja pois jalasta. Sanaakaan sanomatta kaadumme sängylle ja Susu ohjaa kullini sisäänsä ilman mitään esileikkiä. Minusta ei edes ole mitään hassua siinä, että minulla on yhä kauluspaita ja kravatti ja Susulla rintaliivit päällään, tärkeää on vain sulautua yhteen, nauttia, laueta, tuntea toisen nautinto ja orgasmi, täyttää Susu minun spermallani.

Puoli tuntia myöhemmin olemme taas asiallinen kollegapari neuvottelussa. Tosin useammin kuin kerran tunnen pöydän alla Susun jalan hyväilevän omaani.

Toiset lähtevät omakustanteiselle illalliselle, me emme. Hymyillen kiipeämme raput yläkertaan ja jo puolessa välissä Susu tarttuu käteeni hellästi. Tunnelma on sähköinen ja heti kun hotellihuoneen ovi sulkeutuu kietoudumme toisiimme ja sulamme suudelmaan. Silitän Susun vaaleaa tukkaa hänen napittaessaan paitaani auki. Susun poistettua paitani siirryn itse avaamaan hänen puseroaan ja samanaikaisesti kun Susu avaa housujeni vyön, minun käteni saavat hänen rintaliiviensä hakaset auki. Susu vetäytyy minusta sen verran irti että ottaa itseltään avatun puseron ja liivit pois. Hymyilen hänelle kun samaan aikaan painan itseltäni yhdellä liikkeellä housut ja alushousut alas nilkkoihin.
Susu polvistuu ja ottaa kullini suuhunsa, maistellen, näykkäillen. Käteni hipelöivät hänen kovia nännejään ja pöyhin hänen pitkää laineikasta tukkaansa.

Pakotan hellästi Susun ylös, sillä en halua laueta hänen suuhunsa. Susu pitää minua kullista kiinni kun minä avaan hänen housunsa ja painan sekä housut että stringit alas Susun nilkkoihin. Pari jalkojen liikettä ja olemme molemmat alasti.

Susu tuuppaa minua hellästi kädellään kunnes kellahdan selälleni sängylle vain jäädäkseni päälleni kiipeävän Susun alle. Kun Susu hitaalla liikkeellä keihästää itsensä kulliini tunnen kuinka autuuden ja lämmön tunne täyttää meidät. Susu huokaa syvään työntäessäni kulliani syvemmälle häneen. Tartun molemmin käsin häntä pehmeistä rinnoista jotka riippuvat kutsuvina kasvojeni yläpuolella.
Ensimmäinen rakastelumme sinä iltana on lyhyt, mutta kiihkeä. Jäämme makailemaan sylikkäin suudellen, Susun molemmat rinnat minun käsissäni ja Susun käsi löystyvällä kullillani.

– Mä otin meille ruokaa ja viinii mukaan nii et meiän ei tartte pukeutuu tänään enää.
– Hyvä. Oi kun sä tunnut ihanalle… Hei, ootsä nyt ihan varma et sä haluut ne lävistykset? Näihin sun nänneihin esimerkiks?
– Oon. Ja sä halusit, eks vaan?
– Joo, tietysti.
– No sit se on selvä. Mä en ikinä ite ois uskaltanu, mut nyt mä tiiän et mun pillu ja tissit lävistetään. Mä haluisin et… nii, voisko sen saada tehtyy täällä jossain jo heti huomenna?
– Koitetaan guuglailla vähän. Mä haluisin kans jonkun tatskan.
– Millasen? Mihin?
– En mä tiä vielä… Mut sen mä tiiän et sit mä haluisin et sinuun tulis samanlainen tatska samaan paikkaan.
– Käviskö perse? Silleen niinku polttomerkki nautaan?
– Oi, sul on niin ihanan muotonen pylly. Tähänkö me laitettais tatska?
– No vaikka. Vaik joku ruusu?
– Eiks vaikka kettinki? Tai kahleen kuva? Tai tähti?
Susu vakavoituu hetkeksi ja kertoo, että hän on ajatellut sanoa Jasulle, että hän hakisi eroa. Lapset toki ovat pieniä, mutta he voivat hoitaa lapsia vuorotellen. Susu on kuulemma jo jutellut isosiskonsa kanssa siitä, että hän muuttaisi siskonsa luo ja Jasu saisi pitää heidän omakotitalonsa.
– Jasukin vois sitten avoimesti ottaa sen rakastajattarensa kotiin.
– Onks Jasullakin suhde jonkun kanssa?
– On. Se luulee et mä en tiedä. Enkä mä tiedäkään et kenen kaa. Mut oikeesti musta se on vaan hyvä.

Saan kaikkiaan kai kuusi orgasmia Susun sisään sinä iltana ja Susu laukeaa vielä pari ylimääräistä kertaa minun nuolemisestani. Mutta sitten emme kerta kaikkiaan jaksa enää.

– Tiedäksä mitä Susu? Musta alkaa tuntua et tää ei enää oo pieni viaton syrjähyppy, ei edes jatkettuna.
– Mm-m. Mä haluun olla sun.
– Nii ja mä haluun pitää sut.
– Täst voi kuule tulla kaksinkertanen avioero… ja yhdet häät.
– Tuliskin. Voi, tuliskin.
– Nii. No, mikä estää?
– En mä ainakaan.

Etsimme netistä tietoa lävistys- ja tatuointipaikasta Jyväskylässä ja löydämmekin haluamamme. Laitamme viestiä toivoen että jo heti huomenna siellä olisi aikaa. Aikaa kahdelle, jotka haluavat leimautua yhteen.

Tietokone piippaa saapuvan sähköpostin merkiksi. Viesti on Heliltä, vaimoltani. Viestin otsikko on ”Jasu ja mä”.

– Mitä ihmettä?
– Avaa se.

“Kultaseni, tiedän että olet nyt Susun kanssa ja varmaan rakastelette. Ainakin toivottavasti. En tiedä oletko miettinyt miksi minusta on ollut niin ookoo kun olet kerran toisensa jälkeen lähtenyt Susun kanssa jonnekin. Mutta nyt minun täytyy kertoa sinulle jotain, jonka olisit itsekin huomannut jos olisit pitänyt silmäsi auki.

Se asia on Jasu, Susun mies. Jasu on nyt minun mieheni, ei enää Susun. Me olemme olleet pari jo yli puoli vuotta ja silloinkin kun sinä joulujuhlista päädyit ensimmäistä kertaa Susun syliin niin minä olin samaan aikaan Jasun kanssa. Minä rakastan Jasua. Olin niin helpottunut kun kuulin sinusta ja Sususta, sillä pidän Susustakin kovasti ja pelkäsin että rikon Susun ja Jasun liiton niin että Susu kärsisi. Mutta nyt tilanne on muuttunut, sinulla ja Susulla on toisenne. Ja minä olen raskaana. Sinä et ole isä, vaan se on Jasu. Minusta tuntuu pahalta kertoa tämä nyt sähköpostilla, mutta ehkä kuitenkin on parempi että sinä luultavasti näet tämän viestin kun olette Susun kanssa kahden ja te voitte yhdessä keskustella asiasta. Kultaseni, minusta tuntuu että me vaihdamme paria. Jutellaan nelisin kun tulette takaisin, mutta Jasu ja minä toivomme että olisimme jatkossakin yhtä hyviä kavereita kuin tähänkin asti, vaikka Jasu onkin nyt minun mieheni ja Susu sinun naisesi. Halaus teille molemmille, sillä me rakastamme teitäkin.

Heli”

– Mitäähh???!!!
– No ohhoh.

Minä toivuin ensin.

– Susu. Tuutko sä mun vaimokseni?
– Mitä? Tuun !! Voi, tuun, tuun, tuun !!!

Kun seuraavana päivänä ajamme kohti kotia Susu istuu penkillä aika varovasti ja omaakin pakaraani kirvelee hiukan, siitä kohdasta mihin meissä on nyt tatuoitu sormus ja sydän. Uudet kihlasormukset kimmeltävät kun otan Susun käden omaani. Mutta meitä mietittää jo miten jakaisimme kaksi taloa ja sorttaisimme uudelleen neljä elämää. Tunnen itseni ihan hirveän rakastuneeksi ja onnelliseksi.

5 kommenttia viestissä: “Syrjähypystä parinvaihtoon”

 1. lara says:

  Komppaan Neechania. Erilainen novelli sulta, mutta tykkäsin tästäkin. Olisin voinut lukea pidempäänkin, ei olisi haitannut yhtään 🙂

 2. noitapilli says:

  Joo, kiitos. Pitäskin jatkaa sitä kinkyviikonloppujuttua sekä myös sitä Anna ja Irina -sarjaa. Mut eilen kyllä jo aloittelin ihan tavallista naapurin tyttö -juttua. Katotaan jos siihen sais tuollasia lisämausteita.

  Se “latoraiskausjuttu” on oikeesti olemassa, mut mä en ole sen kirjoittaja, vaan sen kirjoitti aikoinaan yksi Susanna. Mulla ei taida olla sitä enää tällä koneella tallessa enkä tietysti voisi sitä omissa nimissäni julkaistakaan. Mut katsotaan jos mä vaikka löydän sen jostain vielä.

 3. Neechan says:

  Ei oikein osaa sanoa. Ite tykkään tosi rajusta menosta ja noi sun kinkyviikonloppu-jutut sai mut ihan kuumaks. Voisit kirjottaa sen novellin mistä ne siinä puhuu, sen “latoraiskauksen” vai mikäs nyt olikaan. Vaikutti nimittäin tosi kiihottavalta idealta :3 sen tarinan haluaisin mielellään lukea oikeasti <3 mut muuten tykkäänn ihan tällasesta "tavallisestaki seksistä" tuollaisten kiihottavien lisämausteiden kera, mitä noi lävistykset esim edustaa. Pieni mut ah niin sytyttävä yksityiskohta ;p eli jos halut tällästa "tavallista" seksii kirjottaa niin joku ryhmäjuttu vois olla taas kiva, esim kolmen kimppa on aika ihana. Toivottavasta tästä oli jotain apua ideointiin \o/

 4. noitapilli says:

  Neechan: Kiitos <3 Kirjoittelen noita ihan omaksi ilokseni mut tuntuu kauhean kivalta saada tuollainen viesti.

  Oisko sulla ehdotuksia seuraavan tarinan aiheesta?

 5. Neechan says:

  Taas kerran oot onnistunu kirjottaan aivan ihanan tarinan. En yleensä tykkää lukee monia samantyylisiä kertomuksia mutta sun tuotokset vetoo aivan erityisellä tasolla. Luen näitä aina ihan pillu märkänä. Teet hienoo työtä! Jatka samaan malliin. Piristät ainakin mun päivää aina ihan suunnattomasti <3

Kommentoi

top