search
top

Matematiikan tukiopetus

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (35 votes, average: 3.03 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä on ensimmäinen koskaan kirjoittamani novelli. Toivottavasti tämä miellyttää. On hyvin todennäiköistä, että en tule enää koskaan kirjoittamaan tänne. Nauttikaa elämästä!!!

Olin laahustamassa kotiin pitkän koulupäivän jälkeen. Koulu oli loppunut kolmelta ja kotimatkaan kului noin puolituntia, jos ei kävellyt aivan hirveätä vauhtia.
Päästessäni kotipihaan, aloin kaivamaan avaimiani taskusta. Meidän omakotitalossa on vanhat lukot, joita joutuu välistä vähän ronklaamaan, että toimisivat. Hyvän tovin päästä sain oven auki. Heti sisään päästyäni heivasin ulkovaatteet pois päältä ja päätin käydä suihkussa. Vietin suihkussa hyvän tovin ja kiihotuinkin siinä samalla hieman. Tein itselleni pientä runkkausliikettä siinä samalla kun pesin itseäni. Se tuntui kivalta. Oma penikseni on hyvin sopusuhtainen noin 18 senttimetriä pitkä. En vielä tässä vaiheessa tuottanut itselleni siemensyöksyä, päätin jättää sen illemmalle.
Poistuin suihkusta pelkkä pyyhe lanteillani. Suihkumme sijaitsee alakerrassa, joten kävelin portaita ylös omaan huoneeseeni vaihtamaan puhtaita vaatteita päälleni. Matkalla huoneeseeni kävelen eteisen ohi, josta näkee suoraan etuoven ulkopuolelle ikkunasta. Kauhukseni huomaan, että oven takana seisoo luokkakaverini Jenni.

Jenni on ruumiinrakenteeltaan hoikka, mutta urheilullinen. Hän harrastaa yleisurheilua. Hän oli pukeutunut tiukkoihin farkkuihin, jotka todella korostivat kauniisti hänen tiukkaa persettään. Yläosassaan hänellä oli tyylikkään kauluspaidan alla vaalea toppi. Hänen kiinteät rintansa tulivat kauniisti esiin. Rintoja korosti vielä laukku, joka oli vedetty niiden välistä. Hänen pitkä ruskea tukkansa oli poninhännällä, joka antoi fiksun vaikutelman. Oikeastaan hänen koko olemuksensa antoi viisaan ja hauskan vaikutelman.

Hänen normaalisti aina naurussa olevat kasvot olivat hämmästyneet nähdessään minut puolialasti. Tilanteen teki vielä kiusallisemmaksi se, että penikseni oli hieman jäykistynyt kevyestä runkkauksesta. Ohuen pyyhkeen läpi se paistoi kuin Naantalin aurinko.

Nopeasti hän keräsi itsensä ja hymyili kauniisti. Olin aivan täysin unohtanut, että minun oli määrä antaa hänelle tukiopetusta matematiikan saralla koulun jälkeen. Nopeasti päätin avata hänelle oven ja sen jälkeen mennä pukemaan päälleni.

“Sori, että mä oon näin vähissä pukeissa. Unohdin ihan täysin tän meidän tapaamisen”, vastasin nopeasti
“Eipä tuo mitään. Sopiiko että tuun sisään”, Jenni kysyi vilkaisten asustustani.
“Juu, tuu vaan”, vastasin

Tein hänelle tilaa ahtaassa tuulikaapissa nojaamalla seinää vasten. jotta hän mahtuisi paremmin sisään. Hänen mennessä ohitseni tunsin hänen lantionsa minun etumustani vasten. Tuolloin olin aivan varma, että hän tunsi kevyen erektioni. Nopesti hän kääntyi eteisessä minuun päin ja katsoi kysyvästi. Tunsin punan nousevan kasvoilleni. Nolotti aivan saatanasti.

“Kaipa mun pitäis olla ilonen, että mä aiheutan ton sulle”, hän sanoi virnistäen.

Minulla ei tuona hetkenä tullut mitään järkevää sanottavaa mieleen, joten tyydyin olemaan hiljaa ja katsomaan lattiaa. Tällainen tilanne on hyvin harvinainen minulle. Normaalisti olen hyvin itsevarma naisten seurassa.
Ennen kuin tilanne ehti tulla liian kuisalliseksi, Jenni otti askeleen eteenpäin ja suuteli minua suoraan suulle.

“Tiedäksä, että mä oon jo pitkään halunnu sua”, hän henkäisi.

Vastasin suudelmaan intohimoisesti. Nopeasti Jennin toinen käsi hakeutui etumukselleni ja alkoi hieromaan sitä pitkin liikkein. Omat käteni alkoivat aukaisemaan tuota seksikästä kauluspaitaa nopein liikkein. Eipä mennyt aikaakaan, kun pyyhkeeni oli pudonnut lattialle ja Jennillä vain alusvaatteet päällä. Hänella oli mustat silkkiset alusvaatteet, jotka olivat selkeästi samaa sarjaa. Erittäin seksikäs pakkaus siinä seistessään. Oma kaluni seisoi tuolloin jo täysillä. Jenni silmäili sitä hymyillen hurmaavasti.
Nopeasti ohjasin Jennin olohuoneen nahkasohvalle selälleen. Jatkoin omia tutkimusmatkojani Jennin ruumiilla. Poistin verkkaisesti hänen seksikkäät rintaliivit paljastaen nuo kaunokaiset. Kokeilin noita herkullisen pehmeitä ja kiinteitä rintoja. Nämä rinnat olivat juuri oikean kokoset minun makuuni. Jenni voihki hiljaa minun nuollessa hänen kauniita nännejään. Pian jatkoin matkaani kohti alushousuja, jotka olivat jo aivan märät. Ennen niitä oli pakko pysähtyä ihailemaan Jennin kaunista vatsaa, jossa näkyi juuri sopivasti six-pack. Ehdottomasti hankittu suurella vaivalla kuntosalilla. Ihana.
Poistin hänen kauniit tummat pitsiset alushousut varovasti ja aloin nuolemaan sheivattua pillua. Laitoin aluksi yhden sormen sisään ja aloin runkkaamaan hitaasti tuota tiukkaa ja kosteaa pillua. Samalla kun runkkasin häntä, imin klitorista vaativasti, mutta hellästi. Ei kauaakaan tätä, kun hän sai orgasmin hiljaa ynähtäen selän taipuessa kaarelle. Hetken rauhoituttuuaan hän sanoi:

Mees sä nyt vuorostas selälles.

Ja minähän menin. Kovana seisova kaluni odotti jo innokkaana suuhoitoa. Jenni asettui jalkojeni väliin istualleen ja otti kaluni käteen. Hän aloitti hiljaisen runkkauksen katsoen minua silmiin. Meinasin jo saada tässä vaiheessa pelkän tilanteen takia. Sain itseni onneksi aisoihin tekemällä niitä Jennin tarvitsemia matemaatiikan laskuja. Sitten Jenni otti kaluni suuhun. Hänen pehmeä ja kostea suu imi terskaani juuri oikealla tavalla. Toinen käsi oli kaluni varrella tehden runkkausliikettä. Välillä hän otti molemmat kädet pois ja otti minut aivan pohjaan saakka. Tämä tuntui aivan taivaalliselta. Koko toimituksen ajan hän katsoi minua silmiin. Ei mennyt kauaakaan, kun tunsin, että lasti lähtee liikkeelle kassieni pohjalta. Jenni huomasi tämä ja otti minut juuri sillä hetkellä viimeisen kerran pohjaan saakka. Tulin suurella paineella suoraan kurkkuun. Tunsin kuinka sykäys kerrallaan laukesin. Spermaa ei varmasti ole tullut koskaan niin paljoa kerralla. Puuskutin raskaasti, mutta Jenni piti kulliani edelleen syvällä kurkussaan. Viimein hän nosti päätään ja päästi kullini valahtamaan pois suustaan. Terskani päässä tai Jennin suussa ei ollut yhtään spermaa, mikä tarkoitti sitä että hän oli niellyt kaiken. Uskomaton nainen!

“Kiitos”, pystyin vain sanomaan.
“Eipä kestä”, hän vastasi.

Nopeasti puimme päällemme ja aloitimme matematiikan tukiopetuksen. Oppitunnin jälkeen otimme vielä revanssin yhdynnän kera. Voin kirjoitta siitä tarinan, jos teitä kiinnostaa vain lukea

Kiitos lukemisesta ja kommentoikaa pliis!

13 kommenttia viestissä: “Matematiikan tukiopetus”

 1. Tuhnupetteri says:

  Mielestäni tuossa yhdynnässä ei ollut mitään kivaa. Heti vain suihin ja mällit kurkkuun ja mahalaukkuun. Kuinka kuivaksi sait kalun suihkun jälkeen vai oliko se vielä märkä suihkuvedestä ja hyväilitkö anustasi nimettömällä koskiessasi suurjäykkään kaluusi? myös peukalo toimii hyvin persereiässä. Jennin pillusta olisi ollut kiinnostavaa tietää lisäspeksejä. Runkkasin neljästi ja anaalinikin hyväksi käytin deodarantilla (onneksi oli roll-on) aerosolileikit eivät oikein suju kaltaiseltani uroolta jolla on mahtava aunus.

 2. sairas says:

  joo, jatkoa vaan ja vähän pidempi sais ola. mut muuten hyvä.:9

 3. pakollinen says:

  Hyvä, lyhyehkö novelli. Ehdottomasti jatkoa! (ellei ole jo?) Arvosanaksi 4/5. 🙂

 4. .) says:

  jatkoa .)

 5. Lukiolainen says:

  Kiitos uudemman kerran kaikista kommenteista. 🙂 Monissa kommenteissa kerrottin että ideasta tykättiin, mutta kuvailu jäi lyhyeksi. Itse olen täysin samaa. Tämä novelli syntyi sitä mukaan kuin keksin juonta ja sen vuoksi kuvailu jäi miten jäi. . Perhaps voisin kirjoittaa saman tarinan uudemman kerran paremman kuvailun kera.
  Saa myös ehdottaa omia ideoita tai muutoksia tarinaan, joita haluaisit lisätä. Lukisin niitä mielelläni.
  Nauttikaa elämästä täysin rinnoin! 🙂

 6. hittolainen says:

  Hei,

  oletko itse juuri päässyt lukiosta vai vielä lukiolainen? Oletko mies? Novelli oli erinomainen..

 7. Fennomaani says:

  Seksinovelli on sitä parempi mitä enemmä osais kuvitella ittensä samaa tilanteesee =D tää oli allekirjoittaneelle ihan täydellinen! Kiitos!

 8. abiristely says:

  Loistotarina! Omasta lukioajasta on kulunut nyt vajaa 3 vuotta ja lukioaikaiset seksifantasiani olivat juuri tälläisiä luokan söpöimpien tyttöjen ylistyksiä 🙂 kaikki huipentuu toki abiristeilyyn, missä todennäköisyys toteuttaa näitä villejäkin fantasioita muuttuu yllättävän suureksi.. Pituudessa ei mielestäni ollut valittamista. Helvetti muistin juuri että näin yöllä melko sairasta homobaarin vessa -unta :/ NAUTTIKAA ELÄMÄSTÄ

 9. hyvä says:

  Melko hyvä, tarina ja idea hyviä, mutta liian nopeasti edettiin. Haluaisin kovasti lukea tarinan tavallaan pidennettynä, että tavallaan kirjottaisit alusta pidennettynä, koska tämä oli oikein hyvä. kiusallisen alun jälkeen opetusta, joka johtaa ensin keskusteluun, ja sitten suihinottoon/ yhdyntään, pidennettynä tarina olisi varmasti aivan loistava

 10. Brighter in sun says:

  Idea oli hyvä, mut vähän liian nopeasti eteni, ihan hyvä muuten

 11. Lukiolainen says:

  Kiitos kommenteista. Nyt kun luen tarinaa uudemman kerran huomaan itsekin, että mentiin aika vauhtia. 🙂 Ehkä seuraavaan voisi kiinnittää vähän enemmän huomiota.

 12. pikkutuhma69 says:

  Loppua kohden juttu meni vähän liian nopeasti, mutta tarinan idea oli sinäänsä hyvä.

 13. Jatkoa ehdottomasti! says:

  Hyvä tarina mutta olisit voinut kertoa vähän tarkemmin ja pitkittää mutta jatkoa silti!

Kommentoi

top