search
top

Sukulaistyttö muuttaa asumaan

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (67 votes, average: 3.55 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Kertomus on jatkoa aiemmalle "Sukulaistyttö ja sen kaveri kylässä" tarinalle ja tällekin on luvassa jatkoa. Pahoittelen pitkää johdatusta.

Reilu kuukausi sitten sain elämääni lottovoiton. Jäin eläkkeelle. Samaan syssyyn tuli ajankohtaiseksi 16-vuotiaan sukulaistyttömme Heidin adoptoiminen. Olimme asiaa jo pitkään harkinneet ja minun jäädessä kotiin päätimme ottaa uuden perheenjäsenen omien lastemme lähdettyä jo maailmalle.

Ensimmäiset viikot menivät totutellessa ajatukseen, että aamuisin ei enää tarvitse lähteä töihin. Heidi tosin oli aamuisin huono heräämään, joten vastuulleni jäi katsoa, että tyttö lähtee varmasti kouluun. Keittelinkin mielelläni aamukahvit ja puurot joka aamu.

Vilkuillessani Heidiä vaivihkaa muistelin hänen kesäisiä vierailujaan luonamme. Muutamassa vuodessa Heidi oli kasvanut ”aikuiseksi”. Lapsihan hän vielä oli, mutta pyöreyttä oli alkanut tulla oikeisiin paikkoihin. Hintelä vartalo korosti erityisesti kasvaneita rintoja, jotka lähentelivät jo b-kuppia.

Päivien vieriessä ystävystyimme Heidin kanssa paremmin ja paremmin. Olin aina kotona tytön lähtiessä kouluun ja palatessa koulussa, joten välillemme syntyi kummallinen luottamus. Vähitellen tyttö alkoi avautua minulle henkilökohtaisista asioista ja piha-askareiden lomassa kuuntelin mielelläni. Aina välillä saatoin jopa antaa jotain vinkkejä ja elämänohjeita.

Kaiken tuon ohessa olin jatkanut salakuvaamista kylpyhuoneessamme ja päivisin istuinkin usein koneella katselemassa Heidin suihkureissuja. Alastoman nuoren vartalon katselu kiihotti minua suunnattomasti ja kaluni osoitti sellaisia merkkejä, joita olin kokenut viimeksi nuorena miehenä, sekä tietysti toissa kesänä Heidin kaverin Katrin kanssa. Nuorta sileää ihoa vasten vierivä vesi sai välillä oman ihoni kananlihalle. Väreet kulkivat aivoista selkääni pitkin ja iskivät salamanlailla nivusiini saaden kaluni paisumaan hurjiin mittoihin.

Vaimoni ja minun seksielämä piristyi hurjasti mieskuntoni parantumisen myötä. Vaimolleni en kuitenkaan hiiskunut sanaakaan mitä mielessäni liikkui päivisin. Lähes päivittäin sain nauttia uudesta videosta ja joskus sain jopa katsella videota, jossa Heidin kädet viipyilivät tavanomaista kauemmin hänen pyöreillä rinnoillaan. Sormet tekivät vaivihkaa pientä pyörivää liikettä nöpöttävillä nänneillä sekä klitoriksella.

Hiljalleen keskustelumme oli muuttunut entistä henkilökohtaisempiin asioihin ja Heidi avautui välillä kiperistäkin asioista. Joskus mietin mielessäni, että taisin olla Heidille vanha höperö, joka piti suunsa kiinni, jos ylipäätään muisti, mistä on keskusteltu. Eräänä päivänä keskustelu kääntyi seksiin. Heidi oli selkeästi vaivautunut ja hänestä paistoi läpi, että hän oli miettinyt tätä jo pidempään. Pohtinut varmaan uskaltaisiko jutella aiheesta. Tilanne oli aivan tavallinen, minä hakkasin polttopuita ja tyttö istui kannon nokassa katsellen touhujani. Sitten hän painoi kasvonsa maahan ja kysyi vaimealla äänellä ”Millaista seksin kuuluisi olla?”.

Laskin kirveen maahan ja istahdin hakkuupölkylle. Katsoin Heidiä suoraan silmiin ja kysyin, miksi tyttö moista miettii. Hän kertoi kokemuksistaan, joita oli kertynyt jo kokonaista viisi ja jokainen kerta oli kuulemma ollut epämiellyttävä. Heidi kertoi tykkäävänsä pojasta, mutta yhdyntä ei vain ole ollut miellyttävää. Alkuhämmennyksen jälkeen aloin hahmottamaan tilanteen ja rohkaistuin kyselemään tarkempiakin yksityiskohtia. Heidin kertoillessa yksityiskohtia jouduin nostamaan toisen jalkani toisen päälle, jotta paisuva kaluni peittyisi. Teinitytön seksikokemuksia kuunnellessa kaluni nytkähteli terhakkaasti, mutta onnistuin piilottelemaan seisokkiani. Keskustelimme pitkään ulkona ja juttutuokiomme oli todella antoisa. Minusta tuntui, että Heidin ilmekin kirkastui kun hän nousi ylös, halasi minua, kiitti ja ryntäsi sisälle tekemään läksyjään.

Jäin vielä toviksi pilkkumaan puita ulos. Kauaa en ehtinyt askareitani jatkaa, sillä hetken kuluttua kännykkäni kuitenkin piippaili tekstiviestin merkiksi. Vaimoni ilmoitti menevänsä suoraan töistä jonnekin kynttiläkutsuille. Vastasin hänelle, että kyllä me pärjätään Heidin kanssa ja toivottelin hyvää iltaa. Ulkona alkoi tulla vilu, joten päätin lopettaa siltä päivää. Kannoin halot pinoon ja menin sisälle. Kurkkasin Heidin huoneeseen, jossa tyttö raapusteli matikan tehtäviä pöydän ääressä. Kysäisin maistuisiko hänelle lämmin kaakao. Saatuani iloisen vastauksen aloin keittelemään maitoa puuhellalla.

Kattilan kiehuessa hellalla ajatukseni palasivat edeltäneeseen keskusteluun… Mietin mielessäni kuinka hätäiset nuorukaiset pilaavat tyttöjen ensimmäiset seksikokemukset. Heidin kertoman mukaan hän ei ollut kertaakaan ollut kunnolla kiihottunut ja muutaman hätäisen työnnön aikana ei ollut edes vauhtiin päässyt. Mielessäni risteili ajatukset kuinka kouluttaisin Heidiä ja ajatukseni saivat kaluni pullistelemaan. Maidon alkaessa kiehumaan oli pakko lopettaa moiset ajatukset ja keskittyä kaakaon tekemiseen. Huusin Heidin juomaan kuumaa juotavaa.

Istuimme pöydän ääressä höyryävä motti toisessa ja tuore pullaviipale toisessa kädessä. Katselimme toisiamme silmiin ja kyselin kouluun liittyviä kuulumisia. Meille muuton jälkeen Heidin koulunkäyntikin oli alkanut sujua paremmin ja tytöstä pystyi aistimaan, että hänen mielensäkin oli keventynyt muuton jälkeen. Kesken keskustelun Heidi vakavoitui ja kysyi suoraan mitä mieltä olin siitä aiemmasta keskustelusta.

Aloin kertomaan Heidille näkemyksiäni tilanteesta, että heidän tulisi edetä hitaammin yhdyntään, jotta hänen keho ehtisi mukaan jne. Heidi kuitenkin keskeytti minut ja halusi tietää minkälaisia tuntemuksia se minussa herätti. Mietin hetken uskaltaisinko kertoa mitä mielessäni liikkui. Jostain syystä olin niin vapautunut, että päätin kertoa totuuden. Vastasin Heidille, että hänen tapahtumien tarkka kuvailunsa sai minut kiihottumaan. Tyttö siirtyi lähemmäksi minua istumaan ja siirsi kätensä reidelleni. Heidi käänsi katseensa lattiaan ja syvä hiljaisuus valtasi huoneen. Lopulta Heidi avasi suunsa ja kysyi suostuisinko opettamaan häntä. Häkellyin kysymyksestä täysin. Heidi nosti katseensa ja katsoi ruskeilla kostuneilla silmillään minua. ”Mä tykkään Jonista tosi paljon, mä en haluis menettää sitä. Sun täytyy auttaa mua…” Noiden sanojen jälkeen tyttö painautui rintaani vasten ja alkoi nyyhkyttää.

Silitin Heidin vaaleita hiuksia ja lohduttelin häntä. Hieman rohkaistuneena kysyin, mitä Heidi mahtoi tarkoittaa. Tyttö nousi sylistäni ja kertoi itkua tihrustaen, että haluaisi osata tyydyttää Jonin, että hän haluaisi harjoitella kanssani. Päässäni pyöri jos jonkinlaista ajatusta. Mietin suihkuvideoita Heidistä ja hänen seksikkäästä teinivartalosta. Samalla olkapäälläni istui ilmeisesti omatunto, joka yritti soimata minua. Tytön polvistuessa eteeni pystyin näkemään kuinka piru keihästi omantuntoni.

Heidi availi housujeni vyötä ja katseli ylöspäin suurilla silmillään. ”Opetathan mua.” Nyökkäsin hiljaa myöntymisen merkiksi. Tyttö avasi housuni ja säpsähti esiin ponnahtavaa kaluani, joka jäi huojumaan ilmaan. Heidi laski housut maahan ja astuin ulos housuista. Tyttö katseli kummissaan suonikasta ja paksua kaluani, jonka päästä valui kirkasta kiimanestettä. Tuo nuori tyttö oli saanut minut aivan sekaisin. Siinä seisoin keskellä keittiön lattiaa ilman housuja, 16-vuotias sukulaistyttö eteeni polvistuneena. Nielaisin kurkkuun nousevan möykyn ja aloin opastamaan epäröivää tyttöä.

Ohjasin hänen pienen kätensä kyrpäni varrelle ja kehotin runkkaamaan. Heidi kietoi ohuet sormensa kovana sykkivän kaluni ympärille ja vetäisi varovasti esinahan taaksepäin paljastaen punaisena hehkuvan terskani. Kehotin Heidiä antamaan suukon kalulleni. Varovasti tyttö lähestyi kaluni päätä ja suuteli terskaa. Kiimanesteeni tarttuivat punaisiin huuliin ja Heidi maiskutteli nesteitä suussaan. ”Hieman suolaista” kuului tuomio. En ehtinyt antaa lisää ohjeita kun Heidi otti kaluni kunnolla huuliensa väliin ja upotti suuhunsa. Tyttö joutuu tekemään todella töitä, että paksu kalu mahtui hänen suuhunsa. Uskomatonta miten hyvältä kokemattoman teinitytön imutus tuntuikaan. Käteni hapuili Heidin pitkiä hiuksia ja ohjailin hänen suutaan kevyesti takaraivosta. Samalla silmäni painuivat väkisin kiinni ja pääni kaareutuu taaksepäin. Nautin suihinotosta todella paljon. Tunsin vain kuuman ja kostean suun kyrpäni ympärillä, joka hapuilevasti imi kaluani.

Heidin otteet muuttuivat rohkeammaksi, hänen kätensä runkkasi varovasti kaluni vartta samalla kun hän imi kyrpääni. Välillä kielikin pyörähti terskan ympäri. Otteet olivat sen oloiset, että tyttö oli tehnyt tätä ennenkin. Ylitsepääsemättömän irstas tilanne sai aikaan tutun kihelmöinnin palleissani. Lähes yllätyksellisesti pallini nousivat ylemmäksi ja kaluni sykkiessä ammuin kuuman spermani teinitytön suuhun. Yllättynyt tyttö alkoi kakoa, mutta parhaansa mukaan Heidi nieli paksua spermaani, jota ryöppysi useina sarjoina. Kaluni rauhoittuessa Heidi imaisi vielä kerran kaluani ennen kuin laski sen suustaan ja päästi veltostumaan. Katsoin voipuneena alaspäin ja näin kuinka Heidi lipoi huuliaan viimeisistä spermaroiskeista.

En todellakaan voinut käsittää mihin tämä tyttö tarvitsi apuani.

6 kommenttia viestissä: “Sukulaistyttö muuttaa asumaan”

 1. mael says:

  Pitääkö siitä epäuskottavuudesta niin usein kritisoida? Pidän itse juuri pikkaisen överiksi vedetystä uskottavuuden puolesta, kuten Talonmies on ennenkin kirjoitellut.

  Jos nyt oli sitten vähän enemmän johdantoa, niin sitäkin nopeammin loppui. Rikos se olisi tuohon jättää, eli jatkoa!

 2. qwerty says:

  liian lyhyt 2 puol/5

 3. Owl in tree says:

  Olis ollu kiva jos toi Heidi ois saanu kyrpää pilluun ja miksei myöski peppuun, joten siin jatko osa aiheet 🙂

 4. noitapilli says:

  Toistan edellisiä: Todella hyvin tehty, mutta lopahti vähän kesken. Kyllä kai tytöllä joku syy on pyytää opetusta ja kyllä kai sitä opetusta sitten annetaankin kun noin pitkällä ollaan. Jatka hyvää työtä.

 5. Trickster says:

  Ihan perushyvä tarina. Johdanto ei minusta ollut pitkä, enkä ymmärrä miksi sen pituutta pitäisi ylipäätään pahoitella. Tämän sivuston tarinat ovat muutenkin suurimmalta osin niin hutaistuja, että hyvä kun joku viitsii panostaa.

  Huolellisesta alustuksesta huolimatta tarina tuntui vähän epäuskottavalta. Toki kyseessä on fantasia, sepitelmä, mutta silti. Teksti oli kuitenkin ihan sujuvaa, eikä kirjoitusvirheitä ollut montaakaan.

  Voit kuitenkin vielä jatkaa, sillä vaimohan tulee takaisin kynttiläkutsuilta jossain vaiheessa?

 6. pera says:

  Lisää. Kiva tarina, mutta loppui kesken.

Kommentoi

top