search
top

eka kerta tämäkin

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (37 votes, average: 2.70 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: ensimmäinen novellini ja tiedän, loppui jotenkin tönkösti! Tositapahtumiin perustuva.

Olen parikymppinen nuori nainen ja kokenut elämässäni ehkä vähän liikaakin. Tällä hetkellä olen kuitenkin terveessä parisuhteessa, asuntovelallinen ja hyvässä työssä. Enpä olisi uskonut, mitä kaikkea tuleekaan tapahtumaan.

Kaikki alkoi jo pari kuukautta sitten ihan tavallisen illanistujaisten seurauksena. Olen hyvin suorapuheinen ja seksi puheenaiheena saa suuni papattamaan tiuhaan. Aikani juteltuani perhetutun, Matin kanssa, aihe kääntyi kimppakivaan. Tämä mies kertoi, kuinka haluisikaan kokeilla tuota, mutta vaimonsa ei ikinä suostuisi moiseen. Kävimme oman mieheni kanssa keskustelua aiheesta ja tulimme tulokseen, että pitäähän sitä kaikkea kokeilla ainakin kerran. Asia kuitenkin jäi hautumaan ja lopulta ajattelin sen unohtuneen kokonaan.

Nyt valmistelen itseäni illan tapahtumia varten. Suihkussa käyty, paikat siistitty ja perhoset lentelevät vatsassa. Mieheni ajatuksista en saa selvää, mutta omassa päässäni pyörii kaikenlaista. Toisaalta olen käynyt tämän läpi monesti ajatuksissani ja yksinäisinä iltoina masturboidessani, toisaalta minulla ei ole minkäänlaista hajua mitä tänään tulee tapahtumaan. Vielä kevyt silaus meikkiä ja toinen lonkero.

Ovikellon soidessa mieheni menee avaamaan. Matti astuu sisään ja siirrymme olohuoneen puolelle nauttimaan juotavista ja juttelemaan normaaliin tapaamme. Istun sohvan nurkkaan, mutta pian huomasin istuvani kahden ihanan miehen välissä. Tunnelma on jotenkin jännittynyt, mutta samalla rento ja asiallinen. Tunnen, kuinka mieheni laittaa kätensä reidelleni, ja pian myös toiselle reidelle ilmestyy käsi, joskin aivan uuden tuntuinen. Huomasin olevani jännittynyt, ja pakotin itseni rentoutumaan, tästähän tulee hauskaa!

Katsoin miehiä kujeilevasti ja ilmoitin ”Käväisen vessan puolella, älkää tehkö mitään ilman mua.” Kiirehdin vessaan, ja päätin, että nyt on aika vaihtaa vaatteita. Olin varannut valmiiksi yhden erityisen korsetin ja siihen kuuluvat stringit. Puettuani ja muutaman syvän hengenvedon jälkeen lähdin vessasta. ”No pojat, miltäs vaikuttaa?” Kysyin keimaillen heidän edessään. Tosin nuo pullottavat etumukset antoivat ymmärtää paljon enemmän kun sanat joten jatkoi hetken pyörimistä. Lopulta kyllästyin siihen, etteivät kumpikaan miehistä saaneet sanaa suustaan, joten nappasin kumpaakin kädestä ja lähdin taluttamaan makuuhuoneeseen.

Alku oli hyvinkin haparoivaa, mutta pienen tunnustelun jälkeen aloimme päästä vauhtiin. Tunsin mieheni katseen, kun suutelin ja Mattia. Hyväilyt muuttuivat koko ajan kiihkeämmiksi ja pian tunsin kuinka myös mieheni tuli lähelle. Tunsin neljä ihanaa vahvaa kättä, jotka kiertelivät pitkin herkkää vartaloani.

Halusin ehdottomasti maistaa, miltä tuo vieras mies maistuu alempaa. Siirryin hitaasti kiusoitellen alemmas ja lopulta pääsinkin päämäärääni. Samalla hetkellä mieheni löysi paikkansa omasta jalkovälistäni. Henkäisin ”Jatka rakas, jatka ihmeessä”. Vieraan kalu suussani, oman miehen käsi alapäässäni aloin käydä todella kuumana. Samaan aikaan aloin tuntea suussani olevan ihanan asian sykkimisen. ”Ehei, vielä ei ole aika” totesin ja siirryin raskaasti hengittäen oman mieheni kalun kimppuun. Pian tunsin, kuinka klitoristani hyväiltiin kielellä taidokkaasti ja meinasin räjähtää siihen paikkaan. Myös Matti huomasi sen, eikä aikaakaan kun mahtava orgasmi löi läpi koko kehon. Hetken hengitystä tasattuani tunsin kovan elimen turvonneen ja aivan märän pilluni lähellä. Pian mieheni olikin sisälläni tehden tasaisia, mutta voimakkaita työntöjä. Samaan aikaa hapuilin jälleen vieraan miehen elintä suuhuni . Eikä aikaakaan, kun jälleen tunsin nuo pienet sykähdykset, jatkoin kuitenkin imemistä, nuolemista ja härnäämistä. Pian kumpikin miehistä murahti ja tulivat melkeinpä samaan aikaan. Vielä kerran sain kunnon suuhoidon vieraalta mieheltä. Elämäni parhaimmat orgasmit.

Taisin nukahtaa hetkeksi tuon hyvän olon ympäröivänä, ja kun heräsin, huomasin miesten kadonneen vierestäni. Puin ja lähdin etsimään heitä. Siellähän nämä kaksi sohvalla istuivat juomassa oluitaan ja televisiosta tuli tietenkin pehmopornoa. Yksi asia johti toiseen jne. mutta siitä seuraavassa osassa!

Yksi kommentti viestissä: “eka kerta tämäkin”

  1. Puuterihuisku says:

    Lupaava tarina, jolla on hyvä pohjustus, mutta… Se loppuhuipennus jäi makuuni aivan liian lyhyeen. Tarkempaa kuvailua, enemmän yksityiskohtia ja tunnetta!

    Tämä ei ole mitenkään huonoimmasta päästä oleva tarina tällä sivustolla, aineksia on paljon parempaankin kuin tämä, erityisesti seksikohtauksen osalta.

    Pisteitä kuitenkin hyvästä kirjoitusasusta. Itseäni häiritsee todella paljon kirjoitus- ja yhdyssanavirheet, kuin myös kappaleiden epäsiisteys ja omituiset lauserakenteet. Näissä ei ole tässä mitään moitittavaa, ihana kun on myös kirjoittajia, jotka osaavat _kirjoittaa_!

Kommentoi

top