search
top

Isien illuusiot

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (84 votes, average: 3.24 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Olisi kiva saada rakentavaa palautetta :). Mukavia lukuhetkiä kaikille :).

Oli kesä ja Lindan vuotta vanhemman Helena-serkun majuri-isän 60-vuotispäiviä vietettäisiin seuraavana päivänä suvun yhteisellä Viikunanniemi-nimisellä kesämökillä. Tytöt olivat pitkän siivoamis- ja leipomisurakan jälkeen menossa hyvin ansaittuun iltasaunaan.

Linda laskosti paitansa ja housunsa mökkisaunan pukuhuoneen rahille ja katsahti Helenaan yllättyneenä siitä käänteestä, jonka harmittomana jutusteluna alkanut keskustelu heidän välillään oli ottanut. Opintojen ja kuntouinnin viattomista aiheista oltiin kertaheitolla siirrytty ryhmäseksin ja parinvaihdon aloille.

”Sä varmaan tiiät tunteen”, Helena sanoi ja napsautti silmälasikotelonsa kiinni.

”Mistä mä sen tietäisin kun en oo semmosta kokeillut”, Linda sanoi ja huomasi pienoiseksi yllätyksekseen toivovansa, että Helena tavalla tai toisella tarttuisi syöttiin jonka hän itsekään sitä ensin huomaamatta oli tullut pudottaneeksi tämän eteen.

”Mä tuun ainaki ihan villiks ku mä näen ku Riku saa orgasmin toisen kanssa”, Helena jatkoi ja kiepautti rintaliivinsä ympäri saadakseen ne näplättyä helpommin auki.

”Luulis sun näköisen naisen riittävän sille”, Linda sanoi ja laski omat rintaliivinsä rahille muiden vaatekappaleiden päälle.

”Ei se ulkonäöstä oo kiinni”, Helena sanoi ja riisui pikkupöksynsä.

”Kelpaisinkohan mä Rikulle?”, Linda kysyi ja riisui omat pikkupöksynsä. Nyt hän tunsi tyrkyttävänsä itseään jo liiankin kanssa, ja häntä hävetti.

”Riku pelkää brunetteja”, Helena vastasi ja katsoi peilistä vaaleita hiuksiaan.

”Tyhmeliini, en mä seurustelusuhdetta tarkota”, Linda sanoi ja näytti kieltä.

”Hyi sun kanssas!” Helena torui ja huitaisi Lindaa kevyesti bikiniensä yläosalla ikään kuin vasta nyt olisi ymmärtänyt, mitä Linda salavihkaisesti oli alkanut ajaa takaa.

Heidän istuuduttuaan lauteille Helena tarttui astetta vakavammalla sävyllä siihen, minkä hän pukuhuoneessa oli sivuuttanut leikkimielisellä ilveilyllä.

”Tapailetko sä jotakuta tiettyä?” hän kysyi ja heitti kauhallisen löylyä. Kävi laimea sihahdus.

”Jos ei heilaa helluntaina niin ei sitten koko kesänä”, Linda vastasi ja antoi muisteloiden vilistä mielessään jo vuoden kestäneeltä ajaltaan sinkkuna.

”Millon sä sait viimeks?” Helena muodosti puoliäänettömästi huulillaan sen varalta että jommankumman äiti olisi tullut pukuhuoneeseen ja kuulisi heidän keskustelunsa.

”Miks kysyt?”, Linda vastasi ja naurahti silmiään pyöräyttäen.

”Riku tykkää bruneteista”, Helena sanoi.

”Sä oot blondi”, Linda vastasi kun ei keksinyt muutakaan.

”Riku rakastaa blondeja”, Helena selvensi ja hymyili veikeästi Lindalle.

Lindan suu jäi hetkeksi mietteliääseen mutruun mutta sitten hän vastasi serkkunsa hymyyn ja ajatteli, että sinkkuudella ehkä sittenkin oli puolensa. Tai oikeammin niitä puolia oli hyödynnettävä silloin kun siihen tarjoutui mahdollisuus.

Riku saapuisi muiden kutsuvieraiden tavoin seuraavana päivänä. Muut vieraat lähtisivät koteihinsa vielä saman päivän aikana, mutta Rikun oli tarkoitus jäädä yöksi.

”Käydäänkö uimassa?” Helena kysyi ja nousi lauteilta vastausta odottamatta.

Tyttöjen isät istuivat iltaa päärakennuksen verannalla. He juttelivat perhokalastuksesta kun rullalukollinen saunanovi kävi ja kolahti kiinni rikkoen autereisen kesäillan hiljaisuuden. Terassilta oli suora näköyhteys rantasaunan kuistille ja isät punastuivat nähdessään alastomat tyttärensä. Kiusallisen tilanteen laukaistakseen Helenan isä tokaisi muina miehinä:

”Niin se Pertti vaan aika kuluu”.

”Vaikee omaks tyttäreks enää uskoakaan”, Lindan isä Pertti kuittasi naurahtamalla ja katsoi haikeana järvelle, jonka pintaa lipoen ui kuikkaemo jo suuriksi varttuneine poikasineen. Hänen sisäisillä verkkokalvoillaan karehti vielä kahden sekunnin takainen näky. Siinä Linda ja Helena astelivat lyhyttä liuskekivipolkua pitkin laiturille hävyt karvaisina ja lantiot naisellisesti keinuen.

Isät kuulivat pulahdusten ja polskinnan keskeltä heleää naurua ja kikatusta.

”Kunpa meidän Lindaki löytäis pian jonkun”, Pertti huokaisi ja ajatteli Helenaa ja Rikua, jotka kieltämättä olivat näyttävä pari.

”Kyllä sen olonen ja niin viksuki likka hyvän miehen vielä löytää, sano mun sanoneen”, Helenan isä Ilkka lausahti ja kaatoi vävylleen lisää punaviiniä.

”Huolestuttaa vaan kun ei tiedä mitä kaikkea se siellä suurkaupungin vilskeessä tekee”, Pertti sanoi, otti silmälasit nenältään ja alkoi hieroa silmäkulmiaan etusormella ja peukalolla.

”Kunnollinen tyttö se on”, Ilkka tokaisi ja töytäisi Perttiä kyynärpäällä kylkeen.

Heikko hymynkare häilähti Pertin kasvoilla. Linda oli juuri täyttänyt 20 vuotta ja oli Helenaa vuotta nuorempi. Pertin haaveena oli pian voida vetää omalla isänylpeydellään vertoja Ilkalle, joka mielellään puheli sukulaisten kanssa siitä, että Helena ja Riku olivat oppineet tuntemaan toisensa Sotiemme Veteraanien toiminnan vapaaehtoislegioonalaisina, eli läpeensä puhtoisissa ja oman isukin maanpuolustuksellisen elämäntyön kannalta tarkasteltuna suorastaan ylevissä olosuhteissa.

”Nostetaan malja meidän tyttärille ja sille että huomenna saadaan koko sukupoppoo koottua tänne niin ku ennen vanhaan”, Ilkka lausahti ja kohotti puolillaan olevaa punaviinilasiaan ja katsoi merkitsevästi vävyynsä.

Pertti naurahti ja vastasi silmäniskulla omaa lasiaan kohottaen.

Seuraavan päivän iltapäivänä vieraat alkoivat saapua Viikunanniemeen. Tontin lännenpuoleinen aho täyttyi autoista niin että se lopulta muistutti marketin paikoitusaluetta pahimman lauantairyysiksen aikaan. Linda ja Helena ja pari nuorempaa sukulaistyttöä hoitivat tarjoilijattarien virkoja ja kiikuttelivat hymyssä suin samppanja- ja pommactarjottimia ympäri pihapiiriä, johon kaukaiset tädit Somerolta ja kaikenkarvaisten vävyjen serkkujen kaimat Posiolta ja Jyväskylästä olivat kokoontuneet ja minglailivat jo hyvää vauhtia.

”Meiän pikku-Lindako se siinä on? Ai hyvänen aika kun se nykynuoriso varttuu niin paljon nopiammin kuin myö antiikin kasvatit!” isotäti Ritva huudahti vanhan mummon kärisevällä äänellä.

Linda hymyili hyväntahtoisesti ja kyseli isotädin kuulumisia ja kertoi sitten aloittaneensa kauppatieteen opinnot Helsingissä jo vajaa vuosi sitten.

Sivusilmällä Linda bongasi Rikun. Tämä laskeutui rinnettä alas aholta, jonne oli parkkeerannut kiiltävänmustan Chevrolet Bel Air –amerikanrautansa.

Riku oli stadin kundi ja raggari henkeen ja vereen. Hän kävi ”landella” vain harvoin ja silloinkin pelkästään hyvästä syystä. Appiukkoehdokkaan 60-vuotispäiväpippalot olivat hänestä jo itsessään riittävä syy heittää stadista 200 euroa bensarahoissa maksava ”rundi landelle”, mutta Helenan myöhään edellisenä iltana lähettämä tekstiviesti oli entisestään lisännyt hänen rundinheittämisintoaan: ”Moi kulta! Lindaa kiinnostaa ja mäki suostun jos vedät päälle sen ihkutyylikkään valkosen kesäpuvun ja kraiveliin pinkin mafiasolmion”.

Isotäti Ritva huomasi Lindan harhailevan katseen ja kääntyi vaivalloisesti reuman jäykistämällä vartalollaan Lindan tähyilemään suuntaan. Nähdessään Rikun 190 sentin pituisen atleettisen ja ryhdikkään vartalon sulavaliikeisyyden hän tunsi sydämessään katkeran harmistuksen piston sen johdosta, että jo oli niin vanha eikä nuoruudessaan koskaan ollut päässyt moisen miehen daamiksi yksiinkään latotansseihin. Riku erottui muista kutsuvieraista myös vaatetuksensa puolesta. Lihaksikasta ylävartaloa peitti ihonmyötäinen armeijanvihreä Diesel-teepaita ja jaloissa hänellä oli särmikkäästi kuluneet hailakansiniset farkut ja Sendran terävät liekkisaappaat.

Helena riensi hymyssä suin häntä vastaan ja rutistavan halin annettuaan hän antoi suupieliensä vaipua mukamoittivaan irveeseen, mutta hänen silmänsä loistivat ihastuksesta. ”Et sitte kattonu mun isän tasavuotisjuhlii sen arvosiks et ois kannattanu pukeutuu, ja siis ku mä sanon pukeutuu ni mä tarkotan pukeutuu enkä pukeutuu. Tiiätsä?”

”Relaa kultsu. Emmä voi keikkuu landella missään sirkusdirikan tamineissa”, Riku selitti möreällä viskibasollaan kuin olisi lausunut maailman itsestäänselvimmän totuuden.

Helena kehräsi ihastuksesta ja olisi halunnut sillä hetkellä antaa Rikulle syvän tervetuliaiskielarin. Riku oli miehekäs Raggari ja Renttu isoilla ärrillä ja usein Helenasta tuntui siltä kuin Riku joka päivä olisi onnistunut valloittamaan hänen sydämensä uudelleen ja uudelleen. He olivat olleet yhdessä jo kaksi vuotta ja Helena oli edelleen kuin vastarakastunut varhaisteinityttö.

Yön varalle suunnitellun kimppaseksin alkulämmittely alkoi heti Rikun ja Lindan tervehtiessä toisiaan. Flirtti lähti käytännössä liikkeelle Lindan pitelemällä tarjottimella kiikkuvien samppanjalasien yli vaihdetuista pitkistä, merkitsevistä katseista. Päivän ja illan edetessä Riku ja Linda pääsivät pari kertaa toistensa juttusille ja heillä synkkasi hyvin. Viimeisten vieraiden lähdettyä ja muiden Viikunanniemeen jäävien sukulaisten ja perheenjäsenien vetäydyttyä yöpuulle tuntui Rikusta, Helenasta ja Lindasta aivan luontevalta vetäytyä yhdessä aittarakennukseen, joka palveli vierastupana ja jossa Rikun oli tarkoitus yöpyä yhdessä Helenan kanssa.

Pienen ujoudenpuuskan selätettyään Linda oli riisuutunut ja makasi nyt alastomana selällään aittarakennuksen parivuoteella. Hän puristi koipiaan yhteen pitämällä käsiään pohkeiden takapuolilla aivan polvitaipeiden tuntumassa. Varpaankyntensä hän oli maalannut punaisiksi ja hänen oikeaa säärtään koristi ohut kultaketju, jonka hän oli aikoinaan saanut rippilahjaksi vanhemmiltaan.

Riku antoi katseensa kiiriä hänen vartaloaan pitkin kiireestä kantapäähän ja päästi hiljaisen vihellyksen.

”Miten kokenu sä oot ryhmäseksin suhteen?” Riku kysyi Lindalta ja riisui bokserinsa.

”En vielä yhtään”, Linda vastasi ja seurasi silmät suurina kuinka Riku pudotti bokserinsa nurkassa olevalle rottinkituolille. ”Mut emmä tietty mikään neitsyt enää oo”.

”No sitä en uskonukkaan”, Riku naurahti. ”Ootsä kuitenki harrastanu seksii aikasemmin toisen naisen kanssa?” hän kysyi ja alkoi lähestyä Lindaa hitain ja tunnustelevin liikkein.

Sohvalla istuva Helena oli alkanut riisuutua ja näpläsi juuri auki rintaliivejään.

”Mmm, enpä kai oikein”, Linda vastasi ja nielaisi.

”Etpä kai oikein?” Riku toisti ja hymyili uteliaasti.

”Enpä oikein”, Linda sanoi ja siihen se jäi.

”Mä ainaki arvostan tosi paljon sitä et sä nyt haluut kokeilla sitäki”, Riku sanoi ja laski kouransa Lindan ylöstaitetuille polville.

”Joo”, Linda vastasi ja se kuulosti jännittyneisyydessään ihka-aidolta Lisbeth Salanderin norrlantilaisen sisäänhengitys-”Ja”:n imitaatiolta.

Riku antoi kasvojensa sulaa luottamusta herättävään hymyyn ja alkoi varovasti harottaa Lindan koipia.

Linda käänsi päänsä häpeilevällä liikkeellä sivulle ja kohdisti katseensa seinään, johon oli ripustettu tuntematon mutta korkeatasoinen akvarellimaalaus miehestä ja metsosta.

”Älä turhaan ujostele”, Riku sanoi ja nosti katseensa Lindan karvaisesta alapäästä.

Hän yritti tavoittaa Lindan katseen, mutta se pysyi kiinninaulittuna seinällä olevassa akvarellimaalauksessa.

Riku viisti sormenkärjillään Lindan vatsaa ja palleaa pitkin rinnoille ja jännityksestä kovettuneille nänneille.

”Tää taitaa jännittää sua”, hän sanoi ja hymyili.

Linda ei vastannut mitään, sulki vain silmänsä, veti syvään henkeä ja hymyili.

Sormet suoristuivat ja Rikun kämmen puristui kevyesti Lindan rinnan ympärille. Sitten ote heltisi ja etu- ja keskisormi alkoivat liukua rintojen välistä pallean kautta vatsalle ja edelleen karvaiselle häpykukkulalle. Siihen ne jäivät hetkeksi uinumaan karheuden keskelle. Jalkoväliä halkovan piskuisen railon löydettyään ne tunnustelivat tiensä huulten ylempään yhtymäkohtaan ja sipaisivat varovasti klitoriksen peittävää ihopoimua.

Linda tunsi voimistuvaa kihelmöintiä alapäässään ja ojensi kätensä kohti vieressään seisovan Helenan pillua. Se osui heti hänen käteensä ja hän tunsi sykähdyksen sydämessään oivaltaessaan kuinka märkä Helena jo oli. Heidän katseensa kohtasivat ja he hymyilivät Lindan alkaessa silitellä karvaisia huulia jotka olivat läpikuultavan nesteen hyvin liukastamia.

Riku työnsi puolestaan keskisormeaan sentin verran sisään Lindan pilluun.

Linda inahti ja ohikiitävänä hetkenä kareillut irvistys hänen kasvoillaan suli kiihottuneeseen hymyyn.

Riku työnsi sormeaan toisen sentin verran sisään, veti sitä sitten kiusoitellen ulos sentin, työnsi sitä sitten pyörivin liikkein kolme senttiä sisään ja antoi tuskallisen kauan kestäneen härnäämisen jälkeen sormensa lopulta luiskahtaa koko pituudeltaan Lindan tiukkaan mutta kiihotuksesta liukkaaseen pilluun.

Koukistunutta keskisormeaan pillussa pidellen Riku alkoi hangata Lindaa häpeilemättömän rajusti ylösalaisin kädenliikkein. Kipunoiva kutkutus klitoriksella voimistui ja sähköisti koko Lindan olemuksen. Hänestä tuntui siltä kuin Riku olisi yrittänyt nostaa häntä ylös vuoteen laidalta pelkän koukistetun keskisormensa varaan eikä hetkeen osannut sanoa, sattuiko se vai tuntuiko se mukavalta.

Riku veti kostuneet sormensa ulos Lindan pillusta ja nuuskaisi niitä.

”Tuhmeliini”, Helena sanoi mukasoimaavaan sävyyn ja hymyili.

Heti perään Helena heivasi jalkansa vuoteella makaavan Lindan yli, asettui kahareisin hänen ylleen selkä Lindan kasvoihin käännettynä ja sovitteli alapäänsä hänen naamansa kohdalle ja alkoi liikutella sitä edestakaisin. Lindan nöpömuotoisen nenän kärki toimitti hauskasti samantapaista kitkaärsytystä lisäävää virkaa kuin kuminystyrät hänen motorisoidun dildonsa pinnalla.

”Vitsi toi näyttää rivolta”, Riku naurahti ja alkoi nytkyttää kulliaan voimistaakseen erektiotaan.

Helena kannatteli hyllyviä rintoja käsillään ja antoi kielensä pyöriä ympyrää huulilla. Häntä kiihotti seurata Rikun vatkaavaa masturbointiliikettä ja kullin kovettumista.

Lindan näkökentän peitti sattuneesta syystä Helenan muodokkaat pakarat ja tummahko pyllyreiän tienoo eikä hän siksi näköaistinsa perusteella voinut olla perillä huoneen tapahtumista. Tämän muistaen Helena valisti häntä.

”Linda, kohta saat patukkaa vittuun”, hän sanoi.

”Ihanaa”, Linda helähti Helenan alapään alta ja lisäsi naurahtaen: ”Mä on siis NIIN valmis!”

”Eihän sun huulii saa ees raotettuu ku finkut sladdaa syrjään”, Riku vahvisti naurahtaen ja nuuskaisi Lindan hävyn sipaisusta kostuneita sormiaan.

”Jätkällä on oikeesti joku tuoksufetissi”, Helena sanoi ja nyt hänen mukasoimaava sävynsä oli jo muuttunut puolisoimaavaksi. Häntä kismitti että Rikua aina tuntui kiinnostavan niin kovasti muiden naisten tuoksut.

”Relaa mimmi, mä oon vaan normikundi”, Riku vastasi ja loi Helenaan ymmärtämättömän katseen.

”Mä voin ohjata sun kullin sisään”, Linda tarjoutui auttamaan ja ojensi kätensä kohti jalkoväliään.

Rikun jämäkkä kulli osui miltei heti hänen käteensä ja hänen sisällään kävi malttamaton pelmahdus kun hän tunsi sen ylöspäin kaartuvan muodon ja pelkän pinnallisen hipaisunkin perusteella ilmeisen suurikokoiselta tuntuvan terskan.

Linda olisi halunnut pitkittää jännitystä ja ajaa sekä itsensä että Rikun hulluuden partaalle antamalla pullean terskan vain kosketella häpyhuultensa pintaa ja klitorista, mutta pitkähköön jatkunut selibaatti suurkaupungin harmaassa opiskelija-asuntolakorttelissa on omiaan tekemään itsekunkin nuoren aikuisen malttamattomaksi, kun tilaisuus naida vihdoin on niin lähellä kuin se nyt oli.

Rikun terska kohtasi Lindan ohjaamana häpyhuulten välisen uoman. Huulet aukenivat terskan tieltä ja kun terska työntyi syvemmälle, umpeen pyrkivät huulet kiertyivät tiiviisti sen ympärille.

”Ah”, Linda huoahti ja naurahti rinnasta.

”Ähh”, Riku vastasi viskibassolla ja irvisti.

Kullinvarsi työntyi puristavien häpyhuulten takaiseen lämpimään loukkoon, ja kun Rikun karvainen alavatsa lopulta kosketti Lindan karvaista häpykukkulaa, he päästivät yhtä aikaa riemua ilmaisevat naurahdukset keuhkoistaan.

Helenan mielestä he olivat kuin kaksi varhaisteiniä, jotka juuri ovat keksineet sukuelimistään ja seksistä sellaisen ratkiriemukkaan harrastuksen, joka ensi hetken huumassa tuntuu niin hurjan ihanalta, ettei omia pakahduttavan onnen ja ilon tuntemuksia viitsi edes yrittää kuvata sanoin, vaan kajauttaa mieluummin ilmoille tuollaisen hurmoksellisen naurahduksen.

Linda alkoi liikutella vyötäröään Rikun sulavia lantionheilautuksia vastaantulevasti ja hän vaipui niin täysin omiin nautinnontuntemuksiinsa ja niiden asteittaiseen kasvattamiseen, ettei silmiään ummessa pitäessään huomannut kun Helena heivasi vasemman koipensa hänen ylävartalonsa ylitse ja teki sitten saman oikealla niin, että asettui polvilleen hänen eteensä vatsa tällä kertaa hänen suuntaansa käännettynä.

Linda havahtui tilanteeseen, kun Helena kosketti hänen päätään ja yritti nostaa häntä ylemmäksi, jotta hän olisi kielellään ylettynyt edessään olevalle pillulle.

Linda työnsi kielensä ulos ja alkoi nuolla Helenan klitoriksen tienoota. Nenä kosketti kutittavia karvoja, mutta hän varoi visusti lopettamasta nuolemista, sillä kiivastuvasta hengityksestään päätellen Helena oli pääsemässää nauttimisen makuun.

Helena silitteli Lindan hiuksia ja huokaili vaimeasti. Lindan valtasi sanomaton hinku suudella häpyhuulia yhtä tulisesti kuin olisi tilaisuuden tullen suudellut Johnny Deppin suuta, ja yrittäessään tehdä niin hän huomasi kuinka Helena yhtäkkiä tuntui jäykistyvän ja pitävän hänen päätään hiukan väkinäisen oloisessa otteessa.

”Enks mä saa?” Linda kysyi.

”Saat periaateessa tosi mielellään mut mä pelkään vaan et sä voit satuttaa mun vittuu hampailla ku Riku nussii sua niin lujaa”, hän sanoi ja käänsi päänsä Rikun suuntaan. Lindan pää todella liikkui edestakaisin tyynyllä Rikun lantionheilautusten tahdissa. ”Hidastaisitsä vähän ni et Linda saa antaa mulle kielarin?”

Riku pysäytti lantionheilautuksensa ja nojautui eteenpäin ja alkoi suudella Helenaa, mutta Helena keskeytti hänet hetkeksi ja kääntyi Lindaan päin.

”Nyt sä saat”, hän sanoi ja työnsi pilluaan anteliaasti Lindan suuta vasten. Sitten hän kääntyi jälleen Rikun puoleen ja he alkoivat suudella toisiaan hellästi.

Ja Linda suuteli kuviteltua Johnny Deppiä.

Helenan pillun suutelu muistutti Lindasta yllättävän paljon makaavan parrakkaan miehen suutelua, kun oma pää on pystyasennossa. Linda kävi kielellään klitoriksella ja levitti käsillään sekä ulkoisia että sisäisiä häpyhuulia ja työnsi kielensä häpyhuulten välitse ja tunnusteli sillä Helenan pillun sisäseinämien muotoja ja lämmintä niljakkuutta. Sitten hän veti kielensä ulos ja alkoi kiusoitella välilihan alempaa puolta menemättä kuitenkaan aivan anukselle asti. Helenan feromoniset tuoksut kiusoittelivat Lindan hajuaistia ja hän huomasi suorastaan ahmivansa Helenan pillua.

Rikun kulli sojotti kaiken aikaa kovana Lindan pillun sisällä vaikka tämä Helenan käskystä ei lainkaan liikuttanut sitä. Helena alkoi tehdä lantiollaan kiihtyvää naintiliikettä Lindan kasvoja vasten ja voihkaisi pari kertaa lujaa. Sitten hän tarttui käsillään Lindaa päästä ja veti pillunsa pois.

Helena vaihtoi taas asentoa kääntämällä etuvartalonsa Rikun suuntaan ja polvistui sitten Lindan vatsan kohdalle ja alkoi hieroa pilluaan ja peppuaan tämän ihoa vasten. Hänen karvansa kutittivat Lindan vatsaa kuin karheahko harja ja Linda tunsi vatsahipiänsä kostuvan Helenan liukkaasta kiimamehusta.

”Saanks mä tehdä näin vaikka sul on navas toi pieni koru?” hän kysyi Lindalta.

”Joo”, Linda vastasi ja laski kätensä rohkaisevasti Helenan oikean pohkeen sivulle.

Helena hymyili ja käänsi päänsä taas Rikun puoleen ja jatkoi liikehtimistään. Hitaasti hän siirtyi yhä edemmäksi kunnes lopulta oli häpyhuulillaan saavuttanut Lindan karvaisen häpykukkulan. Tuossa asennossa he kaikki kolme olivat tavallaan yhdistäneet sukuelimensä. Rikun vaivihkaisesti taas alkaneet lantionheilautukset hiljenivät jälleen ja lopulta hän ei miltei lainkaan vetänyt kulliaan ulos Lindan pillusta, vaan yritti lähinnä vain alavatsansa nytkyttelevällä liikehdinnällä stimuloida Lindan klitorista. Helena ja Riku halasivat lämpimästi ja antoivat toisilleen maiskahtavat suukot.

Vaikka Linda oli mukana leikissä heidän nimenomaisesta toivomuksestaan, hän tunsi sillä hetkellä olevansa tiellä. Miltei heti tuon ajatuksen käytyä hänen päässään Helena käänsikin päänsä hänen puoleensa.

”Haluaisitsä kattoo ku me naidaan vähän Rikun kanssa? Mä voin samalla nuolla sun pilluu jos haluut”, hän sanoi.

”Okei”, Linda vastasi.

Riku veti kullinsa ulos Lindan pillusta ja Helena nousi pois hänen yltään. Linda itse nousi sängyltä lattialle ja antoi Helenan asettua makaamaan selälleen. Riku nyhtäisi irti yllään olleen kondomin ja pudotti sen yöpöydän vieressä olevaan roskikseen. Helenaa hän naisi ilman kumia. Siirtyessään Helenan ylle hänen jokainen liikkeensä ja Helenan jokainen vastaliike osoitti, että kyse oli toisensa kuin omat taskunsa tunteva pariskunta. Mitään yllätyksiä tai sähläilyjä ei ollut odotettavisa, vaan teknisesti varmaotteista ja tunteellisesti voimakkaasti latautunutta nussimista.

Kulli luiskahti rutinoituneesti Helenan pilluun ja työnnöt kiihtyivät nopeasti varsin lujiksi saaden sekä Helenan että Rikun huokailemaan.

Linda piti pientä aikalisää ja antoi serkkunsa puuhailla hetken keskenään poikaystävänsä kanssa. Kiihottuneisuuttaan ylläpitääkseen hän kuitenkin hieroi kevyesti klitoristaan ja kuvitteli, että Riku Helenaa naidessaan kuvitteli naivansa häntä, ja tuo ajatus kiihotti häntä aivan suunnattomasti. Hän tiesi, että sama ajatus olisi täyttänyt Helenan voimattomalla mustasukkaisuudella ja se antoi fantasioinnin hekumallisuudelle lisäpontta.

”Tuuhan tänne mukaan, ei yksin oo hyvä olla”, Helena huikkasi Lindalle.

Linda kömpi takaisin vuoteelle ja asettui hajareisin Helenan ylle ja vei pillunsa hänen kasvojensa eteen. Helenan pää liikkui rivakasti edestakaisin tyynyllä Rikun lantionheilautusten tahdissa ja Linda tunsi pillullaan Helenan lämpimän huohotuksen.

”Mä haluisin antaa sun pillulle samanlaisen kielarin ku minkä sä annoit mun pillulle”, Helena sanoi henkeä haukkoen. ”Saanks mä?”

”Tietysti sä saat mut varo ettet satuta sitä”, Linda vastasi naurahtaen ja tunsi kiimansa taas nousevan.

Helena siirsi huulensa Lindan häpyhuulille ja alkoi suudelle niitä ensin hellästi mutta muutti tyyliään nopeasti tulisemmaksi. Lopulta hän ahmi Lindan pillua kielellään ja suullaan niin rivakasti, että Linda jo ehti säikähtää, että tämä varomattomalla näykäisyllä voisi vaurioittaa klitorista. Mutta Helena oli liikkeiltään taitava ja sillä hetkellä hänen suu- ja kielityönsä saattoi Lindan lähelle illan ensimmäistä orgasmia.

Linda liikutteli pilluaan Helenan kasvoja vasten ja tunsi itsensä julkeaksi. Hänen hengityksensä pinnallistui ja hän päästi suustaan kiivaiden hengenvetojen välissä muutaman voihkaisun, mutta ei vielä lauennut.

Helenan antaman pitkällisen ja taitavasti suoritetun kielityön päätteeksi Riku halusi taas nussia Lindaa.

Linda asettui makaamaan selälleen, levitti jalkojaan ja nosti niitä käsillä polvitaipeista ylös jotta pimpistä ja pepuntienoosta olisi yhdellä silmäyksellä näkynyt kaikki ulkoapäin nähtävissä oleva. Hän oli sillä hetkellä niin kiimainen että olisi halunnut huutaa koko maailmalle kuinka ihanaa elämä hänestä oli.

Tottuneesti Riku kieritti kondomin kullinsa ympärille ja työntyi Lindaan. Heidän karvansa yhtyivät ja Lindan pillusta alkoi naintinliikkeiden myötä kuulua märkiä maiskahduksia. Liitoksissaan natisevan vuoteen ympärillä velloi pillun imelänkarvas tuoksu ja hetken aikaa Lindaa jo hieman nolotti ja hän katui, ettei ollut käynyt suihkussa ennen kuin he olivat aloittaneet seksin harrastamista. Hän kuitenkin huomasi tuoksujensa vain kiihottavan Rikua ja salli itsensä heittäytyä täysin estottomaksi.

”Sulla on tosi makee kulli”, hän kuiskasi nautinnosta huokaisten. Taivuttaessaan päätään etukenoon hänen silmiinsä osui Rikun kähäräkarvainen alavatsa ja pusikosta esiin pistävä suonekas kullinvarsi.

”Niin on sun pimpsaki”, Riku vastasi ja ähkäisi. Hänen silmiensä alla piirtyvä pillu muodosti härpäkkeineen, hailakanruskeine häpyhuulineen ja karvoineen hykerryttävän kontrastin Lindan muutoin enkelinomaisen hienolle ja sileälle hipiälle. Riku joutui puremaan huultaan, jottei siemensyöksyn estävä itsehillintä olisi päässyt herpaantumaan.

Riku läimäytti kädellään Lindan pakaraa ja tarttui häntä sitten pohkeitten takapuolelta ja työnsi hänen polvensa kiinni tyynyyn pään molemmin puolin. Sitten hän nussi Lindaa pitkän aikaa raivoisaan tahtiin ja sai tämän ulisemaan pistetyn possun lailla.

”Onks sul Linda kivaa?” Helena kysyi omaa pilluaan sängynlaidalla hipelöiden.

Linda ääntelehti ja viskoi päätään puolelta toiselle. Hän riuhtaisi itselleen tyynyn, sulloi sen kulman suuhunsa, puri sitä silmät tiukasti ummessa, kietaisi jalkansa Rikun selän ympärille kuin krampin saaneena ja alkoi kynsiä tätä pakaroista itseään vasten.

”Lennä Linda, lennä!” Riku ähkäisi jonkin mielleyhtymän sanelemana ja läimäytti taas kämmenellään Lindan pakaran sivua. Hän mataloitti naintiliikkeitään niin että pystyi kiihottamaan Lindan klitorista karvaisella kullinjuurellaan samalla kuumeisuudella jolla tiukka taloudenhoitaja-justiina hinkkaisi liesilevyille pinttynyttä karstaa Diversey Suma Bacilla.

Orgasmi leiskahti Lindan alapäässä ja singautti hänet pilviin. Päässä humisi ja hän kiljahti riemusta samalla tavalla kuin varhaisteinityttönä oli tavannut tehdä Linnanmäen vuoristoradassa.

Riku tuuppi laukeavaa Lindaa otsa hikihelmien peitossa ja katseli hymyillen kovan kullinsa rassaavaa liikettä. Lindan häpyhuulten karvaiset ulkolaidat kääntyilivät kullin työntö- ja vetoliikkeitä mukaillen ja muistuttivat pehmeässä elastisuudessaan sitä lapsuudesta tuttua hyytelömäistä keinolimaklimppiä, joka oli inhottanut Rikun äitiä hulluuteen asti. Näky ja mainittu mielleyhtymä olivat Rikusta kaikessa eläimellisessä roisiudessaan niin kiihottavan rivoja että hän päätti laueta.

Riku otti vauhtia ja alkoi takoa Lindaa tarkoitushakuisen rajusti ja tunsi hurmoksellisen nautinnon räiskähtävän kivesten, alavatsan ja terskan alueilla kuin juhannuskokkoon heitettävät kuivat kuusenrisut. Spermaa alkoi ryöpsähdellä kullinsuusta virtsanjohdinta kihelmöivästi polttavina ruiskahduksina ja Riku ärjyi nautinnosta niin kovaa että jonkin pornocastingin kuvaaja ehdottomasti olisi luullut hänen nauttineen paitsi runsaasti Viagraa myös aimo annoksen poppea mahdollisimman näyttävän esityksen mahdollistamiseksi.

Samaan aikaan Lindan ja Helenan Akseli-niminen isoisä kiemurteli kylmähikisenä kostuneissa vällyissään ja kärsi tupakantuskia. 97 vuotta täytettyään hän oli polttanut ketjuun käytännössä koko aikuisikänsä. Edellisessä rutiininomaisessa terveystarkastuksessa lääkäri oli todennut hänen verenpaineen olevan pahasti koholla.

Korkeasta iästään huolimatta Akseli oli elämäniloinen veitikka eikä hänellä ollut hinkua liittyä edesmenneen Senni-vaimonsa seuraan ”Eetenissä”. Ensin oli elettävä ”täyspitkä” elämä maan päällä. Siksi hän oli pakottanut itsensä lopettamaan tupakoinnin, ja tupakkalakkoa oli takana nyt kuukauden päivät. Pirunmoiset vieroitusoireet eivät kumminkaan ottaneet hellittääkseen vaikka hän oli ryhtynyt Nicorette-laastareiden suurkuluttajaksi. Suutuspäissään ja tilanteeseen lopen kyllästyneenä hän veti kuteet ylleen, noukkaisi kirjoituspöydän laatikosta tupakka-askin ja hiipi ulos kuin varkain.

Rikun ja Lindan annettua vartaloillaan toisilleen täyslaidalliset odotti Helena yhä omaa vuoroaan. Pikkutuhmat fetissileikit mielessään Riku oli Viikunanniemeen lähtiessään pakannut mukaan strap on –dildon, jolla Helena oli tähän mennessä ehtinyt penetroida jo kolmea naistenvälisestä seksistä kiinnostunutta opiskelijatyttöä, jotka heillä oli ollut kolmansina pyörinä.

Pienen suostuttelun ja Lindan ja Helenan taholta periaattellisenkin vastustelun jälkeen strap on –dildo oli kiinnitetty Lindan lantiolle, minkä jälkeen hän ensin ujoin ja siitä pian rohkaistuvin mielin oli alkanut penetroida Helenaa lähetyssaarnaaja-asennossa.

Nyt oltiin jo päästy hyvään vauhtiin.

Riku katseli tyytyväisenä serkusten välistä puuhailua ja venytteli palautumisvaiheeseen lerpahtanutta kulliaan malttamattomana. Hän halusi naida ja laueta uudestaan, sillä Lindan ja Helenan välinen lesboseksi kiihotti häntä yllättävän paljon.

Riku tunsi riemukseen kuinka kulli alkoi paisua. Paisuminen ja kosketus olivat tosin vielä hyvin kivuliaita kokemuksia, mutta hän tiesi, että pian palautumisvaiheen jälkeen saatu orgasmi oli aina edellistä intensiivisempi. Se kannusti häntä voittamaan uuden yhdynnän alkuvaiheen tuskan.

Hän halusi aivan ehdottomasti vielä tuntea, millaista olisi naida Lindaa takaapäin. Ja mikäpä sen parempi kuin kruunata moinen kokemus sellaisella ison O:n orgasmilla, joiden johdosta näinkin maanläheisiä niksejä tuntemattomat miehet tapaavat kadehtia naisia näiden kovemmista orgasmeista.

Riku puuskautti ilmaa poskistaan kuin itseään maailmanluokan urheilusuoritukseen psyykkaava kuulamörssäri ja asettui asemiin.

Öiselle pihalle saavuttuaan Akseli-isoisä sytytti vihreän nortin ja veti suurta mielihyvää ja autuasta onnea tuntien keuhkot täyteen savua. Sielu lepäsi autereisessa kesäyössä ja Akseli kuulosteli notturaalisen romanttisissa tunnelmissa öisiä ääniä, kun hänen silmänsä äkkiä osuivat puunoksien takana aitan suunnalla loistavaan valoon.

Uteliaana ihmisenä Akseli-isoisä alkoi tallustella kohti aittarakennusta ja huomatessaan oven olevan raollaan hän hiipi sen taakse, raotti sitä vielä kaksi senttiä lisää ja katsoi sisään. Sisällä hänet kohtasi veret seisauttava näky. Rikun hirviömäisen kookas karvainen kulli höyläsi jonkun poikamaisen sällin pyllyä. Kuminauhaliitostensa varassa Lindan vyötäisillä sojottava strap-on puolestaan heilui jonkun kolmannen poikamaisen sällin pepussa.

Harmaakaihia sairastavan Akseli-isoisän sameat silmät kiinnittyivät vielä kertaalleen Lindan jalkojen välissä heiluvaan vimpulaan ja kapenivat sökökorttien ohuisiksi viiruiksi. Hänen kuulostaankin jäljellä oli vain murto-osa eikä hän erottanut Lindan ja Helenan naisäänisiä huokailuja Rikun viskibassoähinästä. Akseli-isoisä näki ja kuuli edessään kolme toistensa kanssa rietastelevaa miestä ja hänen mielessään kuohui yhtä suunnattomasti kuin Tali-Ihantalan taisteluiden alla.

”Hau’assaan Senni-mummi kiäntyis jos tuommotta Herran syntiä sais tuonpuoleisessa nähhä!” Akseli-isoisä haukkoi henkeä ja teki ristinmerkin. Hän oli Jumalaa pelkäävä mies. Sen lisäksi hän pelkäsi miehiä jotka pitävät toisista miehistä.

”Ähh, ähh, ähh!” Riku ähelsi ja hymyili rutinoituneen panomiehen itseriittoisuudella. Punehtuneilla kasvoilla kimmelsi hikikarpaloita ja näky oli kuin suoraan amerikkalaisen pornoelokuvan studiokuvauksista joissa porno-oriin naama ei punoita ainoastaan Viagran yliannostuksesta, vaan myös polttavan kuumasta kohdevalaistuksesta.

”Mikä toi ihme ääni oli?” Linda kysyi henkeään haukkoen ja katsoi ovelle päin, mutta silloin Akseli-isoisä oli jo köpittänyt menojaan.

”Ei siellä mitään, joku yöpöllö varmaan huhuili, ähh, ähh, ähh, vittu ku on tiukkaa laatuloukkoo!” Riku kiitteli ja läimäytti Lindan pakaraa hienotunteisesti mutta napakasti kuin ammattiratsastaja Andreas Hausberger uljasta Maestoso Basowizzaa.

Linda kikatti mielihyvästä ja loihti kasvoilleen tuiman ilmeen jolla kohtasi taakseen katsovan Helenan samantapaisen katseen. Alkoi amatsonien taisto siitä kumpi jaksaisi tuijottaa kauemmin pokerinaamaa menettämättä. Tuon taiston kestäessä Linda höyläsi Helenaa villein lantionheilautuksin ja nuoleskeli sitä tehdessään suunpieliään kuin hattaraa syövä lapsi tivolissa, sillä Rikun kulli hänen omassa pillussaan höyläsi hermonystyröitä sellaisella kuumeisuudella että illan kolmas laukeaminen jo hetki sitten oli alkanut tuntua väistämättömältä.

Akseli-isoisän ehdottomiin suosikkielokuvaohjaajiin lukeutui Quentin Tarantino. ”Pulp Fictionin” hän oli nähnyt seitsemän kertaa eikä hänellä ollut aikomusta koskaan antaa edellisen kerran jäädä viimeiseksi. Mieleenpainuvimpana kohtauksena hän piti Butch Coolidgen sankarillista väliintuloa sekatavarakaupan kellarihuoneessa, jossa Zed –niminen hinaaja polkee Marsellus Wallace –nimistä gangsteripomoa pyllyyn. Äärikonservatiivisesti koko ikänsä äänestäneenä maanviljelijäsuvun vesana Akseli tapasi liikuttua kyyneliin siitä heteromiesten muodostamasta epäitsekkäästä sankaririntamasta homoraiskaajia vastaan, jollaisen täydellistymänä hän piti ”Pulp Fictionin” episodia ”The Gold Watch”.

”Tiältä pessee!” Akseli sadatteli yön pimeydessä. Vihreä nortti hehkui vihaisesti hänen irvessä olevien hampaantynkiensä välissä. Puuliiterissä hän nosti seinäkannattimistaan kolmen lapinleu’un kokoisen vesurin, jonka kera lähti hiipimään kohti aittarakennusta.

Akseli tallusti oveen koputtamatta sisään ja näytti joutuvan hiukan hämilleen äkätessään, ettei oveen selin seissytkään mitään itseään runkkaavaa parta-Maynardia niin kuin elokuvassa. Kronologiseen johdonmukaisuuteen taipuvaisena vanhuksena tällainen tapahtumainkulun poikkeuksellisuus sai hänen pasmansa menemään sekaisin eikä hän pystynyt liikkumaan saati saamaan halkaistua sanaa suustaan.

”Hei mitä ihmettä?” Riku kavahti nähdessään valtavaa vesuria kourassaan pitävän ukon seisovan ovensuussa.

Linda ja Helena käännähtivät oven suuntaan ja kirkaisivat yhdestä suusta kun äkkäsivät isoisänsä. Kasvot yllätyksestä ja järkytyksestä vääristyneinä he hapuilivat kouriinsa sekalaisia vaatekappaleita lattialta ja vuoteelta ja yrittivät samalla peittää käsillä jalkovälejään ja käsivarsilla rintojaan.

Vain Riku seisoi täysin hölmistyneenä kulli kovassa erektiossa ja tarkkaili tyhjällä, mitään ymmärtämättömällä katseella vesuria pitelevää Akselia.

”Mikä hiivatin fafa toi on?” hän kysyi ja naurahti aivan ymmällään.

”Ota se vesuri siltä pois Riku, mut oo varovainen ettei se ehdi heilauttaa sitä”, Helena komensi paksulla, rauhalliseksi pakotetulla äänellä.

Riku väänsi itselleen vesurin Akselin kourasta ja kummasteli tilanteen saamaa absurdia käännettä.

”Tiällä Viikunanniemess ei kukkaan tee settejä mutta putsit saattaapi hyvinki tehhä jos niikseen on!” Akseli-isoisä ilmoitti ääni väristen ennen kuin kääntyi kannoillaan ja vetäytyi omiin oloihinsa.

Tämä oli niitä episodeja, jotka jäävät elämään pitkäksi aikaa asianomaisten muistoihin mutta joiden osalta ei pitkänkään pohdinnan jälkeen välttämättä osaa sanoa, jäikö jokin pointti käsittämättä vai eikö asiassa ollut pointtia lainkaan.

Ennen seuraavan päivän hyvästijättöjä Linda vielä Helenan nimenomaisella luvalla vaihtoi puhelinnumeroita Rikun kanssa. Tuumailtiin että olisi hauskaa ottaa joskus uusiksi. Ellei muuta, Linda olisi tervetullut yksiin parinvaihtobileisiin, jotka Riku ja Helena aikoivat järjestää kotonaan kuukauden päästä. Linda vahvisti olevansa aina kiinnostunut uusien ihmisten tapaamisesta, ja mikäli Riku ja Helena laajoilla sosiaalisilla verkostoillaan voisivat tutustuttaa hänet kiinnostaviin ihmisiin, ei hän suinkaan panisi pahakseen.

”Muistat sitte vaan et ku löydät itelles kundikaverin ni tuot sen mulle koeajettavaks kiitokseks eilisestä, jooko?” Helena sanoi ja töytäisi Rikua provosoivasti kylkeen. ”Edellyttäen tietysti ettet tapaa sitä Herra Kundikaverii niissä bileissä joissa mä ehkä jo muutenki on päässyt kokeilemaan sitä”.

”No ei kai semmosissa bileissä nyt tulevia seurustelukumppaneita tapaa”, Linda naurahti ja pyöräytti silmiään.

”Älä sano. Mun vanhoillisella majuri-faijalla on tiedossaan hyvässä tarkotuksessa saduiltu versio siitä missä mä ja Riku tutustuttiin ja levittelee sitä suvun keskuudessa ku mitäki ittensä kirjottamaa runoo”, Helena naurahti.

Linda vastasi purskahtamalla nauruun ja viskasi päänsä takakenoon niin että hänen hiuksensa hulmahtivat kesätuulen pyörteessä. Taivasta vasten hän näki ilmavirtauksien läpi tarpovan kuikanpoikasen ja hymyili seuratessaan kuinka se itsenäisin ja määrätietoisin siivenvedoin nousi kohti korkeuksia.

8 kommenttia viestissä: “Isien illuusiot”

 1. kulli alkaa seisoomaan says:

  kulli alkoi seisoomaan

 2. Worker says:

  Nämä sinun novellit ovat joltain aivan toiselta planeetalta. Lukeneen käsityöläisen sormista syntynyt taidokas himmeli kiimaa, tilannetajua, huumoria, raikkaita sanavalintoja ja sulavasti etenevää juonta ilman turhia jaarituksia tai selvennöksiä. Hattu päästä ja pippelinpituinen kumarrus!

 3. tytsy says:

  Lyhyesti ja ytimekkäästi: pidin novellista. Olet selvästikin varsin taitava kirjoittaja. Tuo Akseli-isoisä juttu pysyi juuri sillä rajalla, että se oli enemmän oivallinen veto kuin tarinan lässähdyspiste. Tietynlaisen tunnelmanhan se tarinassa rikkoi, mutta onnistuneesti. Huumori on aina plussaa kirjoituksissa, vaikka en aina kaipaa sitä näin äärimmilleen vedettynä. Tässä se toimi niinkin.

 4. lotteri says:

  Mua häiritsi jo ennen kun ehdin lukea tekstiä loppuun, “vävy”? Mikäli Pertti olis Ilkan vävy, niin Ilkka olis yhdessä Pertin tyttären kanssa. Anteeksi kuitenkin pikkuseikkaan takertuminen, muuten oikein hyvä novelli.

 5. ritmeester82 says:

  Kiitos kovasti palautteesta 🙂 Joo, tuo sanavalintajuttu on hyvä pointti.

 6. noitapilli says:

  Todella, todella hyvin kirjoitettu, pidin ja kiihotuinkin. No… jos haluat ns. korjaavaa palautetta, niin minusta siinä alussa missä Linda ensi kerran on alasti Rikun ja tämän oman naisen kanssa niin nuori Linda luultavasti olisi ollut ujompi tai epävarmempi(?), joten ei nuorena tyttönä ehkä olisi valinnut juuri noita sanoja(?). Lievästi jäi sellainen vaikutelma että sananvalinta oli paremminkin kokeneemman kiihottuneen miehen kuin nuoren opiskelijaikäisen naisen. Mutta joo… loistotyötä.

 7. ritmeester82 says:

  Hauska kuulla 🙂 Kiitos kommentista 🙂

 8. Owl in tree says:

  Loistava tarina ja pidin siit et oli oikeasti kuvattu esim: auto merkki

Kommentoi

top