search
top

Raiskaaminen on väkivaltaa eikä seksiä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (37 votes, average: 2.49 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Huom, tämä EI OLE seksitarina, vaan väkivaltatarina. Tein tämän luettuani erään raiskausjutun olemattomista tuomioista. Oikeuslaitos ON syvältä. Älkää lukeko jos ette kestä raakuuksia !! Tämä on nyt pakko laittaa "kinky ja fetissi" -kategoriaan paremman puuttuessa, mutta ei tämä sitä ole, vaan julmuutta.

Olin sopinut kolmen kaverini kanssa menevämme vanhalle varastolle siivoamaan. Tarkoitus oli saada paikasta kunnollinen säilytystila yhteisille harrastustavaroillemme. Niinpä olimme tehneet treffit ilta-aikaan Pitäjänmäen teollisuusalueelle, vähän hämärässä paikassa olevan vanhan tehdasrakennuksen luo. Oli hämärä ja vihmoi vettä. Kirosin säätä, vaikka nyt ei tarvitsisikaan tehdä ulkotöitä.

Sain autoni parkkeerattua ja kävelin kohti varastohallin ovea ihmetellen missä kaverini Tero ja Sara olivat. Sara oli vielä sanonut tuovansa jonkun oman Anna-nimisen ystävänsäkin mukaan, jota minä en tuntenut. Mutta nyt paikalla näkyi vain kolme tummiin nahkatakkeihin pukeutunutta nuortamiestä ja eestiläisissä rekisterikilvissä oleva vanha pakettiauto. Sen enempää ihmettelemättä menin kuitenkin suoraan varaston ovelle ja olin juuri aikeissa avata oven taskustani kaivamallani avaimella kun yksi nahkatakkimiehistä tuli luokseni sanoen vain ”anteeksi”. Käännyin katsomaan ja tajusin vain että hän suihkutti kasvoilleni jotain jostain spraypurkista. Sitten maailma alkoi pyöriä enkä muista enempää.

Heräsin kylmältä ja likaiselta betonilattialta. Olin kokonaan alasti. Päätä särki. Koitin liikkua, mutta huomasin, että käteni oli lukittu jollain raudoilla selän taakse. Vieressäni pöydän ääressä näkyi olevan joku mies, joka myös oli alasti ja jonka kädet myös oli lukittu raudoilla selän taakse. Kaksi mustiin pukeutunutta hahmoa tuli hänen luokseen ja runttasi alastoman miehen lantion voimakkaasti pöytää vasten. Ihmettelin mitä he tekivät pöydän puolella, kunnes näkyi pari nopeaa käden liikettä ja kuului pari paukahdusta ja alaston mies karjahti kuin kovan kivun satuttamana. Äänestä tajusin alastoman hahmon olevan kaverini Tero.

Ennen kuin ehdin sen kummemmin hämmästellä mitä oikein oli tapahtumassa, minuun tartuttiin kovakouraisesti. Kaksi miestä nosti minut kainaloista ylös, raahasi minut pöydän eteen ja painoi väkisin pöytää vasten. Siinä vaiheessa tulin vilkaisseeksi Teroa ja säpsähdin: Teron sukuelimistä näytti vuotavan verta. Katsoin kauhulla kuinka toinen nahkatakkimiehistä tarttui raa’alla hansikoidun käden otteella oman kullini terskasta ja kiskoi pöydänpintaa myöten lujaa minusta poispäin. Huudahdin. Silmäni rävähtivät suuriksi kun näin kuinka hansikoitu toinen käsi painoi ison naulan kulliani vasten, juuri terskan reunuksen taakse aivan kullin päälle. Sitten vasara pamahti ensimmäisen kerran. Tuntemus oli aivan sama kuin jos olisin saanut oikein kovan sähköiskun kulliini. Pari pamahdusta lisää; katsoin silmät pyöreinä epäuskosta miten kullini oli nyt naulattu kiinni pöydän puupintaan. Valtavan iso, varmaan ainakin kolmen tuuman naula meni suoraan koko siittimeni läpi.

Nyt katsoin vaikeroivaa Teroa tarkemmin ja tajusin, että myös Teron paljon omaani suurempi siitin oli naulattu pöytään. Teron tapauksessa naula oli puhkaissut ison paisuvaisen ja verta vuoti runsaasti. Sitä valui nyt myös pöydän pintaa myöten Teron karvaisiin kiveksiin sekä hänen jalkojaan myöten alas. Tero oli minua pidempi, joten hän joutui olemaan hankalassa asennossa hieman polviaan koukistaen. Oma kullini sen sijaan oli juuri pöytälevyn korkeudella. Tuijotin sitä. Ihmettelin miksei siitä tullut verta. Ei tuntunut paljon mitään – pientä kipua, mutta se oli ihan kestettävää. Mutta heti jos yritin liikahtaa, naula kiskoi minua ja venytti siittimestä rajusti. Tunne oli hurja.

Jostain naapurihuoneesta alkoi kuulua naisen kiljuntaa ja kirkumista, toistuvia ”apua”, ”eii”, ”ei saa” ja ”älkää” –huutoja ja itkua. Ovi potkaistiin auki. Samat kaksi miesta raahasivat välissään kainaloista meitä kohti alastonta naista, jonka kädet myös oli kahlittu selän taa. Naisella oli pitkä punaiseksi värjätty tukka ja aivan tulipunaiset häpykarvat. Nainen – tai tyttö – oli hieman pyöreä, mutta oikein kaunis. Hän huusi koko ajan kun miehet raahasivat myös hänet saman pöydän luo. Katsoin kauhulla kuinka tyttö painettiin väkisin alas pöydänreunaa vasten, toinen miehistä tarttui tytön isojen rintojen oikeaan nänniin ja kiskoi siitä raa’asti. Tyttö huusi aivan hirveästi kun nännin juureen painettiin naula. Kaksi paukahdusta ja nyt rinta oli naulattu kiinni pöytään. Naula lävisti nännikehän aivan nännin juuressa. Tyttö kiemurteli kuin henkensä hädässä, mutta ei voinut mitään. Hetkeä myöhemmin myös hänen toisen rintansa nänni oli naulattu pöytään, aivan minun eteeni. Se tietysti pakotti naisen hankalaan asentoon rinnat vasten pöytälevyä ja hänen kasvonsa olivat nyt vain muutaman sentin päässä minun naulatusta kullistani. Osa hänen hiuksiaan kosketti kulliani. Nainen huohotti kauhuissaan.

Meteli jatkui ja nyt tunsin ystäväni Saran äänen. Tajusin, että miehet repivät väkisin Saralta vaatteita päältä. Kuului repeävän kankaan ääniä ja kovaa kiljuntaa. Vaikka Sara on aika kevytrakenteinen naiseksi, niin hän tappeli vastaan kuin kissa. Myös miehet karjahtelivat. Sara kiskottiin pääosin tummasta tukasta pitkin lattiaa vetäen tämän saman huoneen puolelle samalla kun yksi miehistä repi häneltä väkisin housut. Puseroa tai rintaliivejä hänellä ei siinä vaiheessa enää ollutkaan. Kun miehet olivat saaneet Sarankin alastomaksi, myös hänen ranteensa lukittiin selän taakse. Siinä vaiheessa Sara vielä onnistui puremaan yhtä miehistä käteen kipeästi. Kaksi miehistä koitti nyt nostaa Saraa ylös pöytää vasten ja pakottaa myös Saraa sellaiseen asentoon että hänenkin rintansa olisi saanut naulattua pöytään kiinni Teron eteen, mutta Saran rinnat kun ovat huomattavan pienet niin miehet luopuivat pian yrityksestä. Rimpuilevan Saran nättejä nännejä ei vain kerta kaikkiaan saatu pysymään paikoillaan pöydänreunalla. He kaatoivat lopulta huutavan Saran mahalleen lattialle, sitoivat hänen nilkkoihinsa köydet ja köyttivät hänet jalat levälleen.

Tajusin, että tyttö edessäni oli varmaankin Saran ystävä Anna. Katseeni kiersi vaikeroivan Teron naulatusta kullista Annan naulattuun nänniin – toinen oli piilossa tytön alla – siitä omaan naulattuun kulliini ja sitten lattialla huohottavan Saran takamukseen. Saran häpy oli suoraan meitä kohden. Tilanne tuntui aivan uskomattomalta – ja tietysti kauhistuttavalta.

Miehet, joita oli kolme, olivat nyt käyneet naapurihuoneessa riisuutumassa. Noin kolmikymppisiä karvaisia uroita, aika laihoja, mutta bodatun näköisiä kaikki. Keskenään miehet puhuivat eestiä. Kahdella heistä oli mustien karvojen reunustamat kullit aivan pystyssä ja ymmärsin vähemmälläkin, että tarkoitus oli toteuttaa joukkoraiskaus. Kolmas koitti itseään runkkaamalla saada kaluaan pystyyn. Hämmästyin kuitenkin eniten sitä, että ensimmäiseksi kahden miehen kohteena näkyi olevan Tero. Toinen miehistä kopeloi nauraen Teron naulattua vertavuotavaa kullia, toinen taas haki hyllyltä jonkin purkin ja alkoi levittää siitä jotain Teron peräaukon seudulle. Tajusin, että tökötti oli jonkinlaista vaseliinia. Toinen piteli rimpuilevaa Teroa hartioista kiinni ja painoi hänen ylävartaloaan alaspäin samalla kun toinen miehistä tunki väkisin kovan kullinsa Teron peräaukkoon. Tero huusi lujaa.

Yhtäkkiä Anna edessäni kirkaisi ja käänsin katseeni sinnepäin. Kolmas miehistä oli kävellyt Annan taakse ja oli työntänyt elimensä Annan sisään ja raiskasi tyttöä nyt aivan edessäni. Anna huusi säälittävästi, naama punaisena ja yritti potkia, mutta ei voinut mitään. Anna yritti nousta ylemmäs, mutta naulat kiskoivat häntä alas kohti pöytää. En voinut kuin katsoa kuinka häntä raiskattiin.

Samassa pelon väristys kävi läpi koko minun ruumiini kun tunsin sormien levittävän rasvaa peräaukkooni. Suljin silmäni. Koitin liikahtaa, mutta se aiheutti vain kiskovan kivun kulliin. Luulen, että päästin jonkinlaisen parahduksen siinä vaiheessa kun kova kulli tunkeutui anukseeni. Se tuntui aivan kauhean suurelta ja sattui. Tuntui, että suoleni repeää. Mies takanani painoi minua lujaa selästä alaspäin, jolloin kasvoni painautuivat vasten edessäni raiskattavan Annan niskaa. Anna-raukka huusi koko ajan. Lopulta hänen raiskaajaltaan kuitenkin tuli ja Anna sai hetken rauhan, vaikka minun peräaukkoani jyystettiin yhä. Mietin kuumeisesti ”Tältäkö tuntuu joutua raiskatuksi perseeseen?” ja ihmettelin sitä, että kullini, jonka läpi meni naula ja jota liike samalla kiskoi rajusti selvästi alkoi paisua. Lopulta tunsin kuinka kuuma sperma ruiskutettiin suoleeni ja mies vetäisi kullinsa ulos minusta. Likaantuneen elimensä mies hankasi minun reiteeni muka sitä puhdistaakseen.

Anna itki katkerasti. Kun en muuta voinut, niin yritin suudella häntä korvan taakse edes jotenkin lohduttaakseni.
Seuraavaksi jouduimme kuuntelemaan kuinka lattialla makaava Sara raiskattiin. En nähnyt mitään, enkä halunnutkaan, painoin vain kasvojani kohti Annaa, joka nyt myös käänsi tuskan vääristämät kasvonsa minua kohti. Vaistomaisesti yritin suudella Annaa ja hämmästyin, kuinka hän varovasti vastasi suukkoon. Anna värähti kun Saran hirveä kimeä kirkaisu ilmoitti raiskaavan peniksen uponneen maaliinsa.

Näin kuinka yksi miehistä tuli jälleen Annan taakse. Painoin Annalle uuden suukon ja yritin sanoa jotain, mutta en saanut ääntä ulos. Nyt Anna ei enää kirkaissut, mutta tuskan ilme levisi tytön kasvoille raiskaavan peniksen upotessa taas hänen sisäänsä. Anna puri itseään alahuuleen. Tero uikutti samalla vasemmalla puolellani kuin kiusattu koiranpentu, en tiedä mitä hänelle samalla tehtiin.

Sara rääkäisi uudelleen, nyt vielä entistäkin hirveämmällä äänellä kun uusi raiskaaja tunkeutui häneen. Sara huusi koko raiskauksen ajan ja se oli kauheaa kuunneltavaa. Mutta… minua hävetti se, että naulan lävistämä kullini oli nyt aivan kovaksi paisunut. Onneksi se oli allani piilossa. Ei paljon puuttunut etten saanut siemensyöksyä kuunnellessani Saran raiskaamista.

Sitten en enää oikein tiedä mitä tapahtui. Painoin kasvojani Annan tukkaa vasten ja Anna koitti hautautua minun kaulaani. Kuului huutoja, tappelun ääniä, oven paiskomista. Joku huusi ”Mitä vittuu tääl oikeen tehdään!!??” ja kuulin kuinka Sara alkoi huutaa apua, uudelleen ja uudelleen. Tero yhtyi huutoon. Muistan sitten vain kuinka kaksi sinisiin haalareihin pukeutunutta miestä koitti saada naulattua kulliani irrotettua pöydästä. Pihdeillä se ei onnistunut, vaan he hakivat jostain ison sorkkaraudan, jolla ensin Teron ja sitten minun sukuelimet saatiin irti. Tuijotin isoa naulaa joka edelleen kulki koko kullini läpi ja kuulin miesten sanovan että naula oli paras jättää paikalleen sairaalalle saakka. Naula oli juuri missannut virtsaputken ja tuli sen vierestä esinahan läpi kullin alapuolelta. Jonkin verran verta oli vuotanut esinahan sisään, mutta ulos asti ei tullut mitään.

Muistikuvat ovat minulla sokin takia kuin sumun peitossa, mutta tiedän vain että jossain vaiheessa olin Annan kanssa samassa ambulanssissa huopiin kääriytyneinä. Anna piteli sidetaitoksia loukattuja nännejään vasten. Minulla oli edelleen naula kullin läpi eikä kumma kyllä siitä vuotanut vieläkään mitään.

Sairaalalla meidät kaikki neljä ohjattiin samaan sivuhuoneeseen, jossa ensin hoitaja ja sitten lääkäri tutki vammoja. Sitten yksi kerrallaan meidät vietiin toimenpidehuoneeseen. Muistan kuinka minun peräaukostani kerättiin spermasta dna-näyte, kuinka kulliini ruiskutettiin sitten paikallispuudutetta ja sitten kuinka vihlaisi kovasti kun naula lopulta vedettiin pois. Vähän myöhemmin muistan kuinka meidät kaikki neljä saateltiin huopiin kääriytyneinä tilataksiin, joka vei ensin Teron kotiinsa ja ajoi sitten meille. Sara ja Anna jäivät minun luokseni.

Anna-raukka itki melkein koko yön. Anna ei halunnut puhua, ei kuunnella mitään, ei kommunikoida mitenkään, itki vain. Lopulta hän unilääkkeen voimalla nukahti kun aamu sarasti. Minä ja Sarakaan emme paljoa saaneet nukutuksi, istuimme vain yhdessä toisiamme halaten sohvalla. Jostain kumman syystä emme kuitenkaan halunneet pukeutua, vaan halailimme ja suutelimme toisiamme alasti. Sara kopeloi paketoitua kulliani ja minä jopa käytin sormeani Saran loukatussa emättimessä. Vannoimme toisillemme, että tästä toivutaan vielä ja lupasimme toisillemme rakastella vielä niin, että se olisi kivaa meille molemmille. Vaikka heti ei kylläkään huvittanut.

Nyt olemme Saran kanssa kihloissa. Mutta Annalla menee huonommin, hän on joutunut turvautumaan antidepressantteihin. Terosta en ole edes kuullut. Mutta onneksi hiv-testeissä ei löytynyt keneltäkään mitään. Raiskaajista kaksi kolmesta jäi kiinni ja heidät tuomittiin naurettavan lyhyisiin ehdollisiin rangaistuksiin sekä korvauksiin, joita he eivät ikinä tulisi maksamaan. Oikeuslaitos on syvältä.

13 kommenttia viestissä: “Raiskaaminen on väkivaltaa eikä seksiä”

 1. pörr says:

  “Lievä raiskaus” on ollut suomen lakiteksteissä mutta ONNEKSI poistettu.

  Ja suljetulle päästäkseen on oltava psykoottinen, rajusti itsetuhoinen tai ympäristölle selkeästi haitaksi tai uhaksi. Ei riitä tarinoiden kirjottelu siihen lystiin vaikka teksti olis mitä. Sitäpaitsi voihan osastollakin kirjoittaa 😀

 2. Pekuli says:

  Kirjoittaja on kyllä ihan vitun sairas tyyppi. Suljetulle osastolle.

 3. J.J says:

  Aika raakaa joo .. Mut oli mielenkiintoista lukea.

 4. Petri6 says:

  Huh huijaa, täällä ihmiset keskustelevat lainsäädännöstä ja tuomioistuinkäytännöstä ilman, että viitsivät edes käyttää viittä minuuttia tunnusmerkistöjen läpi lukemiseen. Esimerkiksi mitään paheksuttua “lievää raiskausta” ei Suomen rikoslaista löydy.

 5. Ektomorph says:

  Raiskaustarinat ovat yleensä mieleeni, mutta kun hommaan liitetään homoilua, lukunautinto katoaa kyllä saman tien. Toisaalta ymmärrän, ettei tämän tarinan olllut tarkoituskaan herättää lukijassa mitään positiivisia tuntemuksia.

  Todellinen, oikeassa elämässä tapahtuva raiskaus on totta kai aina hirveä ja tuomittava teko. Lainsäädäntö on näissä jutuissa usein ymmärrykseni tuolla puolen, esim. lievä raiskaus on asia, jonka olemassa olo lakiterminä on vähintäänkin käsittämätön.

 6. puuhis says:

  Aika rankka stoori..
  On mielestäni ihan oikeaan paikkaan tullut, selkeä kritisointi suomen naurettavaa oikeuslaitosta kohtaan seksuaalirikoksissa on hyvä asia ja siitä sopii keskustella missä vaan.
  Lisäksi on hyvä että asia tulee eteen monille myös tämänlaisessa foorumissa, koska monet oikeasti luulevat että suomessa saa jotain tuomioita seksuaalirikoksista, todellisuudessa nämä tuomiot on enemmän kannustimia ja palkintoja, kuin rangaistuksia..

  Vain asiasta puhuminen ja todellisuuden esiintuominen kaikilla mahdollisilla tavoilla on keino painostaa päättäjiä, mitä useampi kovempia tuomioita vaatii, sitä todennäköisemmin siitä saadaan joskus julkinen “vaaliaihe” ja joskus jopa tuomiot kohdalleen

  -PuuhaPeTe

 7. noitapilli says:

  Moi. Niinpä niin… Luettuani kommenttinne aloin uudelleen epäillä että tein väärin kuin laitoin tuon tekstin tänne. Mutta tehty mikä tehty – onneksi se ei sentään ole sellainen rikos kuin ne mitä tuossa kuvailin. Ja joo.. onhan siinä aina se tietty komponentti mukana, itsekin kirjoitin sinne sekaan kuinka muka kullini paisuisi kesken tuon käsittelyn. Vaikka todellisuudessa luulen että hätä olisi iso ja kiihotus kaukana.

  Mael: Naulausoperaatio ei ole kokonaan oma keksintöni, vaan luin tuon joskus kauan sitten Väli-Amerikan vankiloiden kidutusjutuista, juuri tuolla lailla siellä oli tehty. Sai aikalailla hiukset pystyyn. Mutta se mitä väitän muka tuomioksi Suomessa vs. mitä kerron tehdyksi ei välttämättä ollenkaan sovi yhteen, en ole juristi. Onneksi.

  Ritmeester82: Pallottelin tosi kauan julkaisenko tuon täällä ollenkaan vai en ja sitten kun lopulta laitoin sen tänne niin päädyin otsikkoon, jolla halusin alleviivata sitä että itse irtisanoudun siitä että kuvaamani asia on seksiä. Mutta toki olen kanssasi samaa mieltä siitä että eri ihmisillä seksin raja menee kovinkin eri kohdassa enkä yritä alkaa opettajaksi siinä asiassa. Koitin vain alleviivata sitä että tämä teksti oli alunperin tarkoitettu minun kommentikseni siihen keskusteluun että Suomessa saa tehdä lähes “mitä hyvänsä” saamatta kovin paljon päänsilitystä kumempia tuomioita. Myönnän, että foorumi oli luultavasti väärä (?)

 8. ritmeester82 says:

  Kertomuksen luettuani olen sitä mieltä että sen kyllä saattoi lähettää tälle sivustolle, mutta väistämättä herää kysymys, mahtaako tämä olla oikea palsta toteuttamaan niitä kasvatuksellis-kannanotollisia tarkoitusperiä, joita noitapillillä ilmeisesti tekstillään on ollut.

  Älkää nyt toki ymmärtäkö väärin. En missään nimessä näe raiskauksissa mitään hyvää. Tiedän kuitenkin että on ihmisiä, jotka kiihottuvat muiden alistamisesta ja satuttamisesta, ja uskon, että noitapillin HYVIN (*peukku pystyyn ;)*) kirjoitettu teksti on saanut yhden jos toisenkin mainitunlaisesta alistamisesta ja satuttamisesta fantasioivan lukijan kiihottumaan.

  Tässä tietysti täytyy vetää selvä raja fantasioinnin ja todellisuuden välille. Itse asiassa hyvin kirjoitetut raiskauskertomukset voivat jopa olla omiaan ennaltaehkäisemään todellisia raiskauksia, koska tekijät pääsevät toteuttamaan itseään muita ihmisiä vahingoittamattomassa fantasioinnin muodossa.

  Yhteenvetona toteaisin että kirjoituksen otsikko minusta on hiukan turhan osoitteleva ja kantaaottava. Voimme varmasti kaikki yhtyä väitteeseen siitä, että raiskaus on väkivaltaa, mutta keitä me olemme määrittelemään muiden puolesta, mitä itsekunkin henkilökohtaiseen “seksi” -käsitykseen sisältyy? Seksi ja väkivalta ovat itse asiassa yllättävän usein läsnä rinnakkain sekä laadukkaissa että B-luokan kauhuelokuvissa, eikä niitä elokuvia katso nauttien ainoastaan mitkään friikit.

 9. mael says:

  Oliko näissä naulausoperaatioissa jotain todellisuutta takana? Toi on kuitenkin sen verran radikaalia, käytännössä murhan yritys, että ees Suomen hempulioikeusjärjestelmä tuskin päästäis tollasesta olleskaan helpolla.

  Mutta ihan mielenkiintoinen stoori. On tosin mahdollista, että ainoat jotka nauttivat tarinan luvusta ovat masot ja sadot, kirjoittajan päätös sitten haluaako tälläisen kohdeyleisön.

 10. noitapilli says:

  joik2ww: Se oli tarkoitettukin sellaiseksi. Pointtini oli kaunistelematta kertoa että inhoan liian olemattomia tuomioita erinäisistä teoista ja tein tarinasta tahallani sellaisen demon mistä todella voi olla kyse. Se on sitten toinen asia olisiko minun ollenkaan pitänyt laittaa tätä tälle palstalle vai ihan jonnekin muualle – mietin sitä perusteellisesti. Julkaisin nyt kuitenkin täällä.

  • joik2ww says:

   Todella kierot seksuaaliset mieltymykset omaava ihminen voisi saada jotain kiksejä noista. Uskon, että oli oikea palsta.

 11. joik2ww says:

  Loppuun luettua se oli aika raaka stoori. Melkein kuin jonkun Hostellin kässäri :p

 12. joik2ww says:

  Ugh, luin pari ensmästä kappaletta ja totesin, että nimi ei ollut yhtään ohiampuva 😀

Kommentoi

top