search
top

Mailikamuni Tiina

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (49 votes, average: 3.02 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Aikaisemmin julkaistu novellini

Tulen töistä tyhjään asuntooni. Kävelen tietokoneelle ja avaan sen. Koneen avautuessa mietin illan ohjelmaa. Vielä pitäisi käydä toisessa työpaikassa. Lisätöinä korjaan autoja pienellä korjaamolla. Pimeä raha kelpaa aina asuntovelalliselle.

Koneen auettua luen sähköpostit. Vain yksi. Avaan ohjelman. Viesti on tullut nuorelta mailikamultani Tiinalta. Tiina on 16-vuotias nuori naisenalku, jonka kanssa olen mailaillut muutaman kuukauden. Aina kiva saada mailia nuorelta tytöltä. Itse olen jo 30 täyttänyt.

Maili oli erilainen kuin aikaisemmat. Nyt Tiina halusi tavata minut. Mietin mitä vastata. Tiina oli laittanut mailiin puhelinnumeronsa. Pyysi vastaamaan tekstarilla.

Hetken mietittyäni laitoin viestin, että olisi kiva nähdä, mutta että joutuisin töihin illaksi. Melkein heti tuli viesti takaisin, että hän tulisi mukaan. Tiina tiesi työni, joten laitoin viestin, että tule vaan. Sovimme, mistä löytäisin hänet. Laitoin vielä viestin, että pukeuduhan kivasti.

Ajoin sovittuun paikkaan. Siellä Tiina jo odotti minua. Ja mikä näky. Hoikka pitkä tyttö, päällään pitkä, tiukka hame, jossa halkio. Lie kuinka ylös… Lisäksi kiva punainen pusakka. Otin hänet kyytiin ja lähdin ajelemaan kohti korjaamoa. Autossa tunnelma oli hieman jännittynyt.

Kun saavuimme perille ja menimme sisään halliin, Tiina hyppäsi kaulaani ja sanoi, että haluaa, että teen jotain kivaa hänelle tänä iltana. Juttelimme asiasta. Ainoa, mitä Tiina toivoi, oli etten veisi hänen neitsyyttään siellä kolkossa autotallissa. “Säästetään se muualle”, sanoi Tiina.

Tiina kaivoi laukustaan käsiraudat ja silkkihuivin. “Olisiko näille mitään käyttöä”, hän kysyi.

Samalla iski pirullisuus mieleeni. Hain nurkasta nostimen, jolla nostetaan auton moottoreita ylös. Tässä laitteessa oli varren päässä koukku. Otin Tiinalta takin pois. Alla oli valkoinen tiukka paitapusero ja sen alla punaiset rintaliivit. Ah, kuinka ihanasti nuo varmaankin B-kokoiset teinirinnat puristuivat puolikuppiliiveissä ja tiukassa paidassa!

Laitoin käsiraudat Tiinan ranteisiin ja kiinnitin kädet ylös koukkuun. Nostin vartta niin ylös, että Tiinan ei juuri ja juuri tarvinnut kurkottaa. Sidoin silkkiliinalla Tiinan silmät ja katsoin tulosta. Siinä oli edessäni neito, joka oli ilmoittanut halunsa tutustua seksin saloihin. Niinpä aloitin.

Peppu oli todella hyvännäköinen tiukassa hameessa, jonka halkio johti aina vyötärölle asti.

Kaivoin Tiinan laukkua, jotta näkisin, mitä muuta hän oli tuonut mukanaan. Laukusta löytyi anaalihelmet, anaalitappi, liukuvoidetta ja ratsupiiska. Ajattelin, että kyllä näillä jotain kivaa saisimme aikaan.

Otin piiskan käteeni ja sivalsin kevyesti Tiinaa pepulle. Kokeilin uudelleen. Tuntui hyvältä. Huomasin samalla, että kaluni oli jo herännyt ja odotti, mitä tuleman piti.

Kiersin Tiinan ympäri ja katsoin neitoa joka puolelta. Avasin hameen halkiota ja silitin säärtä. Samalla avasin hameen napin ja pudotin hameen lattialle. Alta paljastui stay up -sukat ja valkoiset stringit, joissa oli pitsinen etuosa. Koskin kevyesti kädelläni stringien etuosaa ja tunsin niiden olevan kosteat.

Päätin jatkaa leikkiä eteenpäin ja avasin hitaasti yksi kerralla Tiinan paitapuseron nappeja. Avasin hetkeksi käsiraudat ja poistin paitapuseron kokonaan. Tiinan rinnat kohoilivat hengityksen tahtiin. Liivit olivat juuri siten muotoillut, että nännit miltei pulpahtivat ulos liiveistä. Ajattelin niitä neitseellisiä rintoja.

Avasin liivit ja pudotin ne lattialle. Silmieni edessä oli kauniit, hieman päärynänmuotoiset rinnat, joiden nännit osoittivat kohti hallin kattoa. En voinut mitään, oli pakko ottaa nänni suuhuni ja maistaa. Samalla kuului Tiinan suusta huokaus ja sanat: “Tätä olen odottanut!”

Siirryin suutelemaan vatsaa ja siitä alemmas. Riisuin hitaasti stringit ja löysin täysin posliinin pimpin. Kieleni luikahti häpyhuulien väliin ja tunsin tämän ihanan maun suussani. Etsin klitorista kielelläni…

Samassa muistin Tiinan tuomat lelut. Otin liukastusvoiteen laukusta ja toiseen käteeni anaalihelmet. Voitelin helmet ja menin hitaasti Tiinan taakse. Levitin ihania peppuposkia erilleen toisistaan. Pullosta levitin lisää liukastetta anaalireiälle. Tunsin, kuinka Tiinan vatsa jännittyi ja hengitys kiihtyi. Ensimmäinen helmi osui peppureiälle ja siitä hitaasti mutta varovasti sisään. Kysyin, sattuuko. Sain vastaukseksi, että lisää. Niin pulautin koko nauhan helmi helmeltä sisään tähän ihanaan ja neitseelliseen peppuun. Samalla siirryin takaisin rinnoille. Imin rintoja ja samalla etsin käsilläni klitoriksen. Pimppireiän jätin rauhaan, koska niin oli sovittu.

Siirryin kieleni kanssa Tiinan pyhimpään ja huomasin, kuinka herkkänä hänen klitoriksensa oli. Jatkoin imemistä ja siirsin käteni pepulle. Olin valmiina vetämään helmet pepusta juuri sillä hetkellä, kun Tiina saisi ensimmäisen orgasminsa. Tunsin, kuinka Tiinan hengitys tiivistyi ja samalla hänen jalkansa tuntuivat pettävän. Vedin helmistä ja samalla Tiinan suusta pääsi pitkä ja kova kiljaisu. Luulin, että häneen sattui, mutta se olikin orgasmi, joka vei jalat alta, ja Tiina jäi roikkumaan käsiensä varaan. “Ihanaa”, sanoi Tiina.

Päästin Tiinan irti ja kysyin, riittääkö. Ei riittänyt. Sanoi toivovansa vielä lisää.

Suutelin Tiinaa suulle ja tunsin, kuinka hänen kielensä hakeutui suuhuni. Käänsin Tiinan vatsalleen korjattavan auton konepellille. Etsin käsiini liukastevoidepurkin ja levitin ainetta Tiinan peppureiälle. Samalla etsin käsiini anustapin ja hitaasti työnsin tämän punaisen jellytapin Tiinan peppuun. Kun tappi upposi kokonaan sisään, kuulin Tiinan huokailevan konepellillä. Otin siteen hänen silmiltään ja suutelin hänen suutaan, kaulaansa ja rintoja.

Tiina pyysi, että menisin makaamaan selälleni lattialle. Hän halusi kokeilla, miltä 69-asento tuntuu. Tietenkin toteutin Tiinan toiveen.

Varovasti Tiina avasi housujeni vetoketjun ja etsi käsiinsä kaluni, joka olikin jo valmiiksi juhlakunnossa. Varovasti hän suuteli kaluani ja otti hieman suuhunsa runkaten sitä samalla kevyesti. Ai kuinka ihanalta tuo tuntui. Melkein unohdin, että kasvojeni edessä oli Tiinan posliinipillu… ja peppu, jossa oli tuo tappi…

Tunsin, kuinka lastini lähti liikkeelle. Varoitin Tiinaa. Tiina jatkoi käsillä koskemista ja sanoi haluavansa, että laukeaisin häneen rinnoilleen. Tunsin, kuinka purkaus lähti ja kaluni sylki spermaryöpyn toisensa jälkeen tämän ihanan neidon rinnoille. Samalla otin tapista kiinni ja vedin sen vauhdilla pois Tiinan pepusta. Tunsin, kuinka Tiina sai illan toisen orgasminsa.

Lepäsimme hetken lattialla ja sitten puimme vaatteet päällemme. Kello oli jo niin paljon, että Tiinan oli lähdettävä kotiin. Niinpä pakkasimme tavarat autooni ja ajoimme takaisin kaupunkiin.

Sovimme tapaavamme seuraavan kerran luonani jatkaen siitä, mihin olimme nyt jääneet. Suutelimme pitkään ja niin Tiina poistui autosta ja vilkutti ennen kuin katosi talon taakse.

Autot jäi kyllä korjaamatta sinä iltana.

5 kommenttia viestissä: “Mailikamuni Tiina”

 1. laukesin says:

  Juu

 2. Runkkari69 says:

  samaa mieltä edellisen kanssa 🙂

 3. puuhis says:

  Ilmeisesti edellinen kommentoija oli unohtanut näiden kommentttien tarkoituksen, joka auttaa kirjoittajaa kehittymään, peräröörin lausunto on turha siis!

  Itse olen samalla linjalla noitapillin kanssa, tarina on hyvä, mutta mun mielestä sortuu ongelmaan, joka näissä usein on, liiallinen tai mahdottoman tuntuinen täydellisyys..
  Jatka ihmeessa kirjoittamista.. 🙂

 4. P.Eräreikä says:

  No eiks näitten juttujen nimenomaan pidäkin olla kiihottavia pääasiassa? Eli tarinanhan ei mikää pakko ole edes uskottava olla. Ihme vinkumista aina täällä.

 5. noitapilli says:

  Koko lailla hyvin kirjoitettu, mutta jotenkin tuntuu epäuskottavalta – ainakin ilman enempiä taustakertomuksia – että 16-vuotias koulutyttö sanoisi “tätä olen odottanut” kun 30-vuotias, jonka hän tapaa ekan kerran alkaa imeä hänen tissejään tai että hän sanoisi “ihanaa” jäädessään alasti roikkumaan johonkin autokorjaamon nosturiin. Kiihottava juttu, mutta ei oikein uskottava.

Kommentoi

top