search
top

Työhyvinvointia

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (56 votes, average: 3.38 out of 5)
Loading...

Palasin toimistoon pitkän matkan jälkeen ja seksin puutteessa näin jokaisessa naispuolisessa työkaverissani petikaverin. Hillitsin kuitenkin itseni ja päätin keskittyä
työhöni. Minulle esiteltiin pari päivää sitten firmaan palkattu nuori tyttö, Katja nimeltään. Hän on nuori, arviolta parikymppinen ja vaatetukseltaan siistiin jakkupukuun pukeutun tyylilelty nainen. Muodoiltaan vielä nuoren naisellinen mutta rinnat yllättävän isot naisen siroon olemukseen suhteutettuna. Minut oli valittu esittelemään hänelle yrityksen tilat ja koska hänestä tuli myös minun assistenttini, kerroin hänelle myös työtehtävät.

Kiersimme ympäri rakennusta enkä voinut irrottaa katsettani hänen vartalostaan. Varastotilat olivat pimeät ja kävelimme rinnakkain valokatkaisijan luokse. Kurotin sytyttämään valoja kun samalla käteni hipaisi hänen vasenta rintaansa. Valot syttyivät ja pyysin vahingossa tapahtunutta osketusta anteeksi sillä se ei ollut tietoisesti tapahtunut. Pieni puna nousi Katjan kasvoille ja hän totesi että ei se mitään, ymmärtäähän sen kun pimeää oli. Kullini alkoi nostamaan päätään ja onneksi puvunhousujen sijastajalassani olivat tiukat farkut jotka pitivät kaluni aloillaan eikä erektioni ollut silmin havaittavissa.

Matka jatkui neuvottelutilojen jälkeen kopiointihuoneeseen jonne hänen kaikki dokumenttinsa myös tulostuvat. Huoneessa oli hieman hämärää ja kopiokoneennäyttöpaneelista kajastanut vihertävä valo paljasti alusasujen piirteet vaatetuksen läpi. Rintaliivit aika tavalliset mutta alushousuissa säästetty kangasta.Kopiokone ilmoitti paperin loppuneen ja paperikasetti oli aivan koneen alareunassa.

Näytin missä paperit olivat ja Katja otti käteensä sopivan nipun sijoittaakseen ne paperikasettiin. Sesoin lähellä, ehkä luvattomankin lähellä, kun Katja kumartui eteenpäin
ja hänen takapuolensa painautui kulliani vasten. Hän hymähti hieman tuntiessaan kovan kaluni persettään vasten ja itse olin laueta siihen paikkaan. Palasimme takaisin konttoriin ja loppupäivän ajan ajatukset olivat aivan muualla kuin työasioissa.

Seuraavina päivinä Katja tuli usein kysymään neuvoa erilaisissa työasioissa ja usein pöydän ylle kumartuessaan minulla oli esteetön näköala hänen suurten rintojen väliin.
Iltapäivälla hän kertoi konttorin lämpötilan olevan aika korkea eikä halunnut hikoilla joten hän pyysi lupaa varovaiseen vaatetuksen keventämiseen mikäli se ei haittaa minua. Kerroin ettei se todellakaan haittaa minua ja hän riisui päältään neuleen. Alla oli ohut valkoinen kauluspaita jossa kaksi ylintä nappia auki. Olimme konttorissa kahdestaan koska päätimme jäädä hetkeksi ylitöihin. Katja käväisi vessassa ja huomasin hänen viereeni palatessaan jättäneensä rintaliivit pois. Nännit olivat suuret ja selvästi paidan läpi havaittavissa. Hänen hengityksesnsä oli hieman kiihtynyt ja olin varma että pieni kiihko oli valloillaan. Irrottauduin hetkiseksi työasioista ja kysyin onko hänellä miesystävää sillä ylitöihin jäätyään hän ei tehnyt puhelua kysyäkseen lupaa. Katja kertoi eronneensa kuukausi sitten ja kaipasi elämäänsä pientä irrottelua. Ei mitään pitkää suhdetta mutta ulkona käynti mukavan ja rennon tyypin kanssa voisi piristää yksinäisen arkea. Olen itse poikamies ja vitsaillen kysyin jos minä kelpaan. En tarkoittanut sitä niin vakavasti otettavaksi mutta sain kuitenkin myöntävän vastauksen.

Kysyin ajankohtaa milloin hänelle sopisi. Hänellä ei ollut mitään sitä vastaan vaikka mentäisiin heti mutta vasemman hartian ollessa jumissa pieni päänsärky saattaisi estää
täysin rinnoin nauttimista. Pyysin häntä istumaan työtuolilleni ja ottamaan rennon asennon. Aloin hieromaan hartiaa varovasti ja Katja huokaili nautinnosta. Kerroin paidan olevan hieman kireä estäen lihaksen kokonaisvaltaisen hieronnan. Häpeilemättä Katja avasi paidastaan kolme nappia ja silloin paidan etumus avautui täysin. Näin suuret rinnat joiden nännit nöpöttivät kovina pyytäen kosketusta. Siirsin käsiäni hieman hartioiden etupuolelle ja laskin niitä myös hieman. Katjan hengitys kiihtyi ja tiesin mihin tämä johtaa. Hän katsoi minua silmiin ja kysyi jos voisin tuottaa hänelle kokonaisvaltaisen nautinnon sillä erotiikan saralla on ollut todella hiljaista viime aikoina. Nyökkäsin myöntävän vastauksen sillä suuni oli rutikuiva ja olin hetken täysin sanaton.

Katja nousi tuoliltani, kääntyi minua vasten ja riisui paidan yltään. Sanaakaan sanomatta hän painautui minua vasten ja antoi hellän suudelman. Aloitimme kiihkeän suutelun, kielemme seikailivat vastakkain ja painoin Katjaa lujemmin itseäni vasten. Käteni laskeutui avaamaan lyhyen hameen vetketjua ja hän auttoi ottamaan sen pois liikuttamalla jalkojaan. Pikkuhousujen takana oli vain ohut naru joka kulki kiinteiden pakaroiden välistä märälle pillulle. Irtauduimme hetkeksi ja riisuuduimme täysin alasti. Katja istuutui karvaton pillu riettaasti esillä pöytäni reunalle istumaan pyytäen minua nuolemaan klitoristaan joka suorastaan vaati kosketusta. Laskeuduin lattialle ja maistoin pillumehua. Hän maistui todella hyvältä ja otin klitoriksen hellästi huulieni väliin. Imin sitä varovasti ja leikittelin kielelläni saaden Katjan huutamaan nautinnosta. Hän otti hiuksistani kiinni ja painoi suutani tiukemmin pilluaan vasten. Katja laukesi huutaen ja pillumehut roiskuivat naamalleni. Lomake joka täytyi olla seuraavan päivän palaveria varten esitäytetty, oli aivan märkä mutta se ei paljoakaan kiinnostanut sillä nyt oli meneillään jotain sellaista mistä olin salaa kuvitellut.

Katjan pillu janosi lisää käsittelyä ja siirsin pöydältäni kannettavan tietokoneen syrjään. Heitin papereita lattialle ja käänsin Katjan pöydälle selälleen makaamaan. Pöytä oli juuri sopivan korkuinen ja minun oli helppo työntää kookas kullini pillun perukoille. Kireä pillu alkoi hiljalleen periksi ja aloin rauhallisen työntelyn. Kiihdytin tahtia ja pelkäsin laukeavani heti. Sain kuitenkin pidäteltyä itseäni vielä hetken ja kun Katja huusi saavansa rajun orgasmin, annoin itseni laueta kuuman pillun syövereihin. Työntelin vielä muutaman kerran saadakseni lypsettyä viimeiset spermanrippeet uskomattoman tiukkaan pilluun.

Katja nousi istumaan ja sperma valui riettaasti ulos pillusta ja sitä valui pöydän reunaa pitkin lattialle. Hän pyysi minua istumaan tuolilleni sillä halusi ottaa suuhunsa kookkaan ja suonikkaan kullini. Katja tarttui kulliini hellästi nuollen terskaa kiusottelevasti. Hän nuoli myös kullin vartta ennenkuin otti sen mahdollisimman paljon suuhunsa. Hän otti suihin aivan taivaallisella tavalla, ei ollut varmaankaan ensimmäistä kertaa asialla. Kerroin
laukeavani pian ja halusin pitkittää nautintoa. Katja nousi ylös ja pyysi nuolemaan rintojaan. Otin vasemman nännin suuhuni ja puristelin oikeaa rintaa hellästi. Purin nänniä
hellästi ja venytin sitä samalla imien. Tein saman myös toiselle rinnalle.

Katja nousi kokonaan ylös ja kääntyi selin. Hän laskeutui kullini päälle ja varovasti sen sisään saatuaan alkoi kiihkeän ratsastamisen. Kulli liikui sperman kastelemassa pillussa helposti ja eteenpäin hieman kumartuneena minulla oli näkymä myös neitseelliselle peräaukolle. Sperma ja pillunmehut olivat kastelleet myös anaaliaukon ympäristön joten aloin koskettelemaan ryppyistä aukkoa. Katjan huudot lisääntyivät kun aloin koskettelemaan kuumaa reikää. Työnsin etusormea varovasti sisään ja liikuttelin sitä edestakaisin kunnes Katja pyysi laittamaan sormeani syvemmälle. En ehtinyt työntää kuin muutaman kerran kun Katja laukesi rajusti huutaen ja pysähtyi hetkeksi. Hän nousi päältäni ja laskeutui ottamaan kullini uudelleen suuhunsa. Hän nuoli kullini vartta taidokkaasti ja kun terska upposi kokonaan suuhun, tunsin lastin lähtevän liikkeelle. Sain elämäni rajuimman orgasmin ja Katja yritti niellä kaiken sperman mutta lasti oli sen verran mittava että sitä valui suupieliä ja leukaa pitkin hänen suurille rinnoilleen. Katja nousi ylös mennäkseen vessaan hieman siistiytymään sillä oli aika poistua konttorilta ennen kuin vartijat kulkevat yökierroksellaan myös meidän konttorimme kautta.

Katja tuli luokseni yöksi ja rakastelimme vielä kerran ennenkuin nukahdimme sylikkäin. Aamulla palasimme yhdessä töihin ja työkaverini ihmetteli aamukahvilla istuessamme onnellista olemustani. Katjan kanssa vaihdoimme hymyileviä katseita päivän aikana ja illalla ylitöihin jäätyämme rakastelimme vielä kopiohuoneen hämärässä.

5 kommenttia viestissä: “Työhyvinvointia”

 1. Samperi says:

  Kun kulli kovana farkuissa.

 2. puuhis says:

  Ihan ok tarina, vastaan tuli yleinen ongelma, että joka kerta, on sekä maailman paras pi.. ja paras per.. ja tuloksena maailman paras orgasmi.. itse tarina oli hyvä, mutta edellä mainitut tekivät siitä epätodellisemman

 3. noitapilli says:

  Hyvin kirjoitettu ja hyvä tarina. Jos malttaisit vielä hiemna pidemmin kehitellä kehystarinaa ja vähän pidemmin kuvailla tapaamista, kiinnostumista jne. niin saisit vielä suuremman jännitteen aikaan, sillä nyt juoni on aika heti arvattava. Mutta teet hyvää tekstiä. Pidin.

 4. geo345 says:

  Lisää! Jotain erikoisempaa settiä vielä mukaan.

 5. Owl in tree says:

  Ihan ok

Kommentoi

top