search
top

Treffit

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (143 votes, average: 3.38 out of 5)
Loading...

Tämän tarinan olen kirjoittanut v. 2003 joten on mahdollista että se löytyy aiemmin julkaistuna joltakin muulta sivustolta

Olin eronnut muutama vuosi sitten ja nettitreffien yleistyessa minäkin laitoin ilmoituksen eräälle sinkkuosastolle.
Sain muutamia vastauksia joista eräs kiinnitti huomiotani.
Siinä 38 v , minua pari vuotta nuorempi, nainen naapuri kaupungista haki salaista seuraa. Kaupunki oli sama jossa sisareni Elisa asusteli perheineen.

Aloimme vaihdella viestejä ja nainen kirjoitti hakevansa seuraa koska hänen miehensa ei kuulemma halunnut häntä enää seksuaalisesti.
Kirjoittelimme varsin intiimejä asioita keskenamme ja totesimme että halumme ja toiveemme olivat varsin pitkälle samanlaisia ja ulkoisestikin kuvailtuna miellytimme toisiamme.

Lopulta olimme niin pitkällä että ehdotin tapaamista.
Sovimme tapaamisen loppuviikolle perjantaiksi eräässä naapuri kaupungin ravintolassa.

Nainen kuvaili itsensa ja pukeutumisensa jotta tunnistaisin hänet.
Saavuin kaupunkiin ja suunnistin kohti tuota ravintolaa. Ravintola oli melko täynnä ja katseeni haravoi hetken kunnes näin kauempana selkä minua päin olevan naisen joka oli pukeutunut juuri kuvailemallaan tavalla.

Suunnistin häntä kohti napauttaen häntä kevyesti olkapäälle ja samalla mainiten hänen nimensä jonka hän oli antanut. Nainen kääntyi ja katsoi minua ylös.

Jähmetyin paikalleni sillä nainen joka minua katsoi oli sisareni Elisa.

Katselimme hölmistyneenä toisiamme hetken kunnes siskoni sanoi ” Sinä ” johon vastasin ”Minä” ja purskahdimme molemmat nauruun.
Enpä olisi koskaan uskonut tapaavani siskoani täällä minua treffaamassa.

Istahdin pöytään ja aloimme tarinoida kun nyt kerran tapasimme. Nauroimme makeasti viestiemme sisällöille ja totesimme että ei ihme jos toiveemme ja halumme ovat samat kun olemme sisaruksia. Puhuimme paljon hänen liitostaan ja sen ongelmista.

Meillä oli kuitenkin niin mukavaa että ehdotin Elisalle päivällistä kun kerran oli vapaaillan itselleen saanut järjestettyä .
Niin vaihdoimme paikkaa vähän hämyisempään intiimiin ravintolaan.

Siirtyessämme sinne tilasin itselleni paikallisesta hotellista huoneen kun päätin että nautimme hyvää viiniä ruuan kanssa.

Nautimme ravintolassa aluksi pirteät aperatiivit ja sittemmin loistavan päivällisen.
Huomasin että mitä enemmän viinipullo väheni , sitä iloisemmaksi juttumme kävivät.
Nautimme vielä lopuksi jälkiruuaksi Irish coffeet.

Huomasin että Elisan posket punottivat ja silmät loistivat ihanasti nautitusta alkoholista ja jutuistamme. Itse asiassa sisareni oli ihan hyvännäköinen nainen.

Kun kerran olin päättänyt jäädä kaupunkiin ehdotin hänelle vielä että poikkeaisimme jossakin tanssiravintolassa kun kerran liikkeelle oli lähdetty.

Löysimme kivan pienen ravintolan jossa soi tunnelmallinen musiikki. Löysimme vapaan nurkkapöydän ja tilasin drinkit meille.
Lattialla soi ihana hidas tango ja pyysin Elisan tanssimaan. Otin hänen kapeasta uumastaan tukevan otteen ja tanssimme.
Aluksi hän pysytteli kauempana mutta pikkuhiljaa hänen päänsä nojasi kaulakuoppaani ja vartalomme liimautuivat yhteen.

Tunsin siskon alavatsan ja reisien hierovan ihanasti lantioseutuani. Tunnelma oli jotenkin niin romanttinen ja samalla kiihottava etta yht’äkkiä aistin selvää jännitystä ilmassa silla kaluni oli selvästi paisuksissa ja painautui tuntuvasti siskoni reittä vasten.

Tunsin miten Elisa vetäytyi kauemmaksi nostaen katseensa minuun. Hän oli hieman vaivautuneen näköinen ja sanoinkin hänelle: ” Anna anteeksi sisko , tämä vaan tuntui niin hyvältä että en voinut mitään reaktioilleni” .

Kappale päättyi ja palasimme pöytään.

Äkkiä Elisa otti käsistäni kiinni pöydän yli ja sanoi: ” Anteeksi sinulle. Siitä on vaan niin pitkä aika kun olen ollut miehen kanssa ja sait minut tuolla reaktiollasi tuntemaan itseni jälleen naiseksi tuolla lattialla ja se oli jotakin niin poikkeuksellista että en voinut vastustaa läheisyyttäsi.”

Tartuin Elisaa käsistä ja katsoin häntä hellästi ja sanoin: ”Sisko hyvä , eihän siinä ollut mitään pahaa , ihan sama se minulla , en ole ollut naisen kanssa yli vuoteen ja kun tunsin vartalosi painautuvan minua vasten niin en voinut sille mitään että kiihotuin , vaikka oma sisko oletkin. ”

Katsoimme toisiamme hetken silmiin kunnes Elisa yllättäen pyysi minua uuteen tanssiin.
Tällä kertaa kyseessä oli ehkä vieläkin tunnelmallisempi tango.

Elisan vartalo painautui omaani vasten ja kohta pelkäsin että seisokkini näkyisi muillekin sillä kaluni todella painoi housujen puristuksessa vasten Elisan alavatsaa.

Hän todella osasi kiihottaa miestä. Tunsin selvästi miten hänen häpykumpunsa kerta toisensa jälkeen hieraisi seisovaa kaluani. Onneksi lattia oli täynnä tanssijoita joten kukaan ei meihin sen enempää kiinnittänyt huomiota.

Elisa selvästi kiusasi minua.

Tartuin huulillani hänen korvanipukastaan kiinni ja kuulin miten sisareni henkäisi syvään kaulakuoppaani.
Sisko nosti hieman päätään ja kuiskasi korvaani . ” Olisiko sinusta hirveen väärin jos pitäisit minua tänään vähän hyvänä .”

Vedin hänet yhä tiukemmin itseäni vasten ja vastasin kuiskaten: ” Olisi todella ilo , jos sitä molemmat haluamme .”

Poistuimme ravintolasta ja kiirehdimme hotelliini. Kirjauduin huoneeseeni ja nousimme kerrokseen.
Heti päästyämme sisälle sisko heittäytyi syliini , syleilimme toisiamme voimakkaasti kunnes hapuilevat huulemme yhtyivät ensin vähän arastellen mutta sitten intohimon palon sytyttyä yhä kiihkeämpään suudelmaan tempautuen.

Siinä me sisko ja veli suutelimme ilman eston häivää tosiamme molemmat tietäen mihin se johtaisi.

Tiesimme molemmat tekevämme väärin mutta tuo syttynyt sisäinen palo kiskoi meitä eteen päin kohti väistämätöntä. Tartuin Elisan puseroon ja vedin sen hänen päänsä yli.
.
Alta paljastui kaksi valkoisten lähes läpinäkyvien liivien peittämää rintaa ja pian seurasi hänen hameensa josta hän astui ulos.
Näin hänellä saman väriset stringit jotka juuri ja juuri peittivät tuon strategisen paikan hänen jalkojensa välissä.

En voinut uskoa että oma sisareni oli niin uskomattoman seksikäs pakkaus. Painoin pääni alas ja suutelin rintojen välistä aluetta. Elisa hieroi hiuksiani hellästi kun liutin käsiäni alas hänen vyötärölleen ja siitä levenevälle lantiolle.

Ainakin hän oli pitänyt itsensä kiinteässä kunnossa.. Pakarat tuntuivat kämmenieni alla kiinteiltä puolipalloilta. Tunsin sormissani pakaroiden väliseen vakoon katoavan strigien takaosan kun vedin hänen lantionsa voimakkaasti vasten housuissani tykyttävää penistäni.

Sisko huokaisi syvään alkaen napittamaan paitaani auki. Hetken kuluttua seisoimme vastakkain , minä kalsareissani , sisko alusasussaan. Sisko polvistui alas ja tunsin miten hänen suudelmansa etenivät yhä alemmaksi kunnes tunsin hänen sormiensa tarttuvan alushousuihini ja painavan ne nilkkoihini. Kova kaluni ponnahti vapauteen kuin jousi.

Elisa huokaisi ihastuneena ja tarttui tykyttävään penikseeni. Hyvä etten lauennut siihen paikkaan. Tuntui jotenkin niin syntiseltä kun oma aikuinen sisareni piteli kovaa kaluani kädessäni ja kun vielä tunsin miten hänen kielensä leikki terskan herkillä reunoilla. Olin lähellä ekstaasia.

Nostin hänet ylös ja siirryimme vuoteelle. Elisa kävi pitkälleen ja makasi siinä yölampun valossa kuin prinsessa. Kauniit vaaleat hiukset levittäytyivät valkealle lakanalle. Kiihkosta kovettuneet nännit sojottivat liivien läpi selvästi. Laskeuduin hänen päälleen , näpräsin rintaliivit suudellessa auki ja vedin stringit pois hänen jaloistaan.

Kiinteät rinnat sojottivat terhakkaasti ylös. Stringien alta paljastui siististi häpykarvoitukseltaan rajattu kostea pillu.

Oli outoa nähdä oma sisko alasti edessäni valmiina rakastelemaan kanssani. Ne vähäiset ajatukset siitä että tekisimme jotakin väärää painuivat jonnekin taustalle.

Sillä hetkellä näin vain edessäni kiimaisen naaraan joka halusi kovan aisan sisälleen.
Painoin pääni alas hänen rinnoilleen. Kieleni pyöri nännien ympärillä kun samalla tunsin miten sisareni käsi tarttui kovaan kaluuni. Vein suudelmiani hiljaa alas hänen navalleen ja siitä vihdoin kosteille häpyhuulille.

Elisa oli koko ajan runkannut hiljaa kaluani ja olimme vähä vähältä kääntyneet 69 asentoon. Nostin jalkani hänen ylitseen ja kohta kielemme ja huulemme soutivat toistemme elimien parissa kiihtyvällä vauhdilla..

Elisan lantio nytkähteli kieleni lipoessa nöpöttävää klitorista. Itsestäni alkoi tuntumaan että laukean hänen suuhunsa ja sanoinkin: ” Saanko tulla sun sisälle” johon Elisa yhä kalu suussa mumisi jotakin jonka tulkitsin myöntymisen merkiksi.

Käännähdin ja asetuin siskoni koukistuneiden reisien väliin. Sisareni tarttui melkeinpä kohti kattoa sojottavaan kaluuni ja veti sitä varovasti kohti odottavaa häpyään. Tunne oli uskomattoman kiihottava.

Saisin naida omaa siskoani. Hiljaan kallistuin hänen päälleen. Elisa ohjasi sykkivän terskani häpyaukolleen. Pikkuhiljaa häpyhuulet väistyivät kun valtavaksi paisunut terska hiljaa painui hänen pilluunsa.
Siskon pillu oli äärettömän tiukka vaikka kaksi lasta olikin synnyttänyt. Tunsin miten kaluni saavutti pohjan , kivekseni painuivat siskoni välilihaa vasten. Vaginan lihakset lypsivät kaluani tuntuvasti.

Tiesin että en tätä pitkään kestä ja sanoin siskolleni: ” On niin pitkä aika viime kerrasta että en pitkään kestä”

Elisa ei sanonut mitään vaan aloitti voimakkaan lantio liikkeen. Näin miten hänen kauniit silmänsä tuijottivat mitään näkemättä jonnekin kaukaisuuteen kovan kyrpäni jyystäessä hänen tiukkaa pilluaan yhä kiihtyvällä tahdilla.

Lopulta tunsin miten laukeamista edeltävät sykäykset voimistuivat ja varmasti siskoni tunsi sen myös sillä kuulin hänen suustaan jotain epämääräisiä sanoja vartalon jäykistyessä samalla vastaanottaman kuuman spermani kun ihanat orgasmin aallot kerta toisensa jälkeen pyyhkäisivät läpi hänen vartalonsa.
Itse tunsin kuin usvan läpi miten kaluni sykäys toisensa perään sylki miljoonittain siemeniäni sisareni pillun syövereihin.

Makasimme pitkään sylikkäin toisiamme silitellen ja pieniä suudelmia iholle antaen.

Pitkään olimme hiljaa kunnes Elisa kysäisi: ”Kaduttaako ? ”

Puistelin hiljaa päätäni ja sanoin: ”Eräs ihanimmista rakasteluista mitä olen koskaan kokenut.”

”Samoin rakas veli” hän vastasi hymyillen

Uskaltauduin kysymään häneltä mahdollisen raskauden vaarasta, mutta hän huojensi oloani sanomalla että käyttää kierukkaa vaikka harvoin miehensä kanssa rakastelekaan.

Puolisen tuntia hellittyämme toisiamme hän joutui lähtemään kotiinsa, mutta palasi ”aamulenkillään” hotelliini.
Otimme kaiken uusiksi , nyt paljon lempeämmin ja tunteellisemmin.

Tänä päivänä tapaamme melkein joka viikko ja olemme molemmat tyytyväisiä suhteeseemme .

Itse asiassa voisin jopa sanoa olevamme hieman rakastuneita toinen toisiimme.

7 kommenttia viestissä: “Treffit”

 1. Myös says:

  Ihan ok,sukulaisseksi kiinnostaa ja kiihottaakin,mut entä jos äidin kaa?

 2. Yeah!! says:

  Iha jees, kiihotuin 😉

 3. Konne46 says:

  Thanks !!

 4. Konne46 says:

  Kyllä alkuperä ja muokkaus on omaa käsialaani. Kävin vanhan tekstin vähän vauhdilla läpi ja noita virheitä näköjään jäi sinne. Edellinen tarinani oli Tiinasta ja se varmati jäänyt mieleen jotenkin. Siitä nimivirhe.
  Pitänee koittaa olla huolellisempi

 5. noitapilli says:

  Tarina on ihan ookoo ja sen juonen idea oikein hyvä, mutta jonkin verran häiritsee se, että pariin kertaan Elisa muuttuu Tiinaksi sekä sitten vielä paljon enemmän häiritsee se, että tarinan ihan alku ja aivan loppu vilisevät yhd ysssanavi rheitä, kun taas suuressa osassa tarinaa niitä ei juurikaan ole. Varsinkin ihan alkuriveillä on niin monta yhdyssanamokaa että melkein lopetin lukemisen ensimmäisiin kappaleisiin.

  Onko nyt ihan varma että muokkaus ja itse kirjoitus ovat saman henkilön käsialaa? Anteeksi kun olen niin epäluuloinen 🙂

 6. Owl in tree says:

  Hyvä tarina, oon lukenu tän joskus jostain, en muista mistä

Kommentoi

top