search
top

Jenni ja Tea (2. osa tarinalle Viehättävää lentoseuraa)

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (35 votes, average: 3.51 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä on seuraava pala Viehättävää lentoseuraa -tarinaan. En suosittele tämän lukemista sellaisenaan, vaan jutussa on paljon enemmän järkeä jos aloittaa ekasta osasta. Jatkoa tulee kunhan ennätän. Ja taas.... pliis laittakaa palautetta meilillä nimim.noitapilli-ät-suomi24.fi Moikka nyt vähäksi aikaa ja hyvää syyskuuta !

Olin joutunut lähtemään Jennin luota illalla varsin nopeasti, sillä kotona koira kaipasi ruokaa ja lenkitystä. Jennin kysymyksen ”Julkaiseeko Noitapilli tämän kaiken netissä?” innoittamana en kuitenkaan malttanut mennä nukkumaan, vaan kirjoitin tarinan siitä miten olin Jenniin tutustunut. Jenni itse lähetti tekstareita yhden toisensa jälkeen ja halusi myös lukea tarinan puolivalmiita versioita. Niinpä sitten aamulla väsytti aivan helvetisti.

Mutta mikään ei auttanut, töihin oli mentävä, ja edessä oli kokouksia täynnä oleva päivä. Koko ajan oli kuitenkin vatsanpohjassa sellainen pieni seksiä ennakoiva värinä ja tuntui aivan kuin olisin ollut ihan eri lailla tietoinen oman kullini olemassaolosta sen päivän ajan. Kahden eri kokouksen aikana, sillä välin kun kokouksessa käsiteltiin minulle jotain täysin yhdentekevää asiaa, naputtelin tekstareita Jennin kanssa – ja olin tyytyväinen istumapaikkaani, sillä kukaan muu ei nähnyt mitä kirjoittelin. Kuvailimme nimittäin toisillemme miten paljon mieluummin olisimme harjoittamassa 69-seksiä kuin olisimme istumassa kokouksessa kuten minä tai toimistossa kuten Jenni. Jennin viimeinen viesti iltapäivällä oli: ”Mulla on menkat vielä pahempana kun eilen, et saa multa tänään. Mut mä tuun tapaamaan sua ja otan koiran mukaan”.

Töiden jälkeen vein hajonneen autonrenkaan korjattavaksi, joten tulin tavallista myöhemmin kotiin. Hämmästyin melkoisesti kurvatessani kotipihaan kun ensimmäinen asia jonka näin oli iso hevonen, joka kuljeskeli satula selässään vapaana pihanurmikollani ja pureskeli liian pitkäksi venähtänyttä piharuohoa. Heti kun sain auton pysäköityä ja nousin ulos, Jenni riensi talon kulman takaa halaamaan.

Jennillä oli jotenkin jännä ilme ja minusta hän liikkui vähän jäykästi ja kun hän sitten kääntyi, näin että valkoisten tiukkojen ratsastushousujen koko jalkoväli ja pepun puoli oli ihan punaisena verestä.

– Mitä hittoo… Jenni, sun menkat on sotkenu sun housut.
– Mä tiiän. Ihan tahallaan. Tuu.

Jenni kiskoi minut lukitsemattomalle pihasaunalle mukanaan ja heti päästyämme pukuhuoneeseen työnsi ratsastushousunsa alas. Tytöllä ei ollut minkäänlaisia alushousuja. Silmäni rävähtivät suuriksi kun Jenni poisti sotkeentuneet housunsa kokonaan, istuutui sitten, levitti jalkansa ja virnistys naamallaan kiskoi hitaasti narusta isot geishapallot sisältään. Ne olivat aivan kuukautisveren sotkemat ja verta tippui nyt lattiallekin.

– Mä aattelin et sä haluut nähä. Mä sain orkun kun mä ratsastin tänne. Jokasella hevosen liikkeellä mä kuvittelin kuinka sä työntyisit muhun. Mut tisseihin sattuu se heilutus.

Nyt vasta tajusin ettei Jennillä ollut rintaliivejäkään, ainoastaan navan yläpuolelle loppuva väljä pusero. Tytön rinnat olivat mahtaneet pomppia melkoisesti tänne ratsastaessa.

Riensin suutelemaan Jenniä ja kiskoin häneltä myös puseron pois. Tytön nännit olivat kivikovina pystyssä ja tuntuivat ihanilta. Imin niistä molempia vuoronperään.

– Nyt mä en anna sulle… mä jo sanoin. Mut sun pitää olla kunnolla kiihottunu. Etkä sit runkkaa. Kai sul hei on aikaa tänään?
– On… Kuin nii?
– Tulisit kohta meille. Mun tyttökaveri, yks Tea, on tulossa. Tea ja mä ollaan silleen frendei et meillä ei oo salaisuuksia. Mä oon kertonu Tealle susta. Ja nyt mä haluisin et sä naisit Teaa tänään. Mä haluun katella. Kiinnostaisko sua… panna ihan vierasta naista?
– Oho. No, siis… nii… ehkä. Mistä mä tiiän. Yleensä sitä niinkun jotenkin tutustuu ja sit joko kiinnostuu tai sit ei ja sit se voi mennä seksiin tai sit yleensä ei, mut…
– Joo-joo, mä tiiän… Ja Tea on ihan yhtä täpinöissä. Mut se tulee meille tunnin päästä. Mä yritän saada siltä vaatteet pois ja sä voisit tulla sit vaik kaheksalta tai jotain… Mä haluisin et sä tutustuisit Teaan silleen et iha ekaks tutustut sen pilluun ja sit vast kaikkeen muuhun. Mä sanoin sen jo Teallekin. Se valittaa et sitä ujostuttaa, mut mä en aio antaa sen ujostella.
– Mut kerro nyt ees vähän kuka se sellanen Tea on? Sua mä oon himoinnu enkä sun tyttökaverii.
– No sä et nyt just tänään saa mua. Mut sä saat naida Teaa. Se on semmonen, mitä, vähän vajaa nelikymppinen tummatukkanen, aika laiha. Ihan kivan näkönen. Puhuu paljon ja on paljon räväkämpi kun mä. Sä ku tykkäät tisseistä ja hulluista naisista ni sä kyl pidät siitä. Nyt hei… mä en sano nyt enää yhtään enempää. Nyt tuut kattoon… Mä aion jättää nää veriset ratsastushousut ja tän sotkun tasan tähän ja nyt sä saat tulla kattoon kuinka mä aion menkkasotkupillulla ratsastaa ilman housuja takas meille. Jos tiellä tulee joku vastaan ni ne sit näkee. Niinkus näät ni navast alaspäin mul ei oo mitään.

Jenni suuteli minua himokkaasti ja hinasi sitten minut takaisin pihalle. Alaston Jenni oli ihan hirveän haluttavan näköinen. Katselin kuinka rinnat pomppivat lyhyen puseron alla ja panin merkille kuinka pieni noro punaista kuukautisverta valui upeanmuotoisen pepun välistä Jennin reiden sisäpintaa myöten alas… nyt se ehti jo polvitaipeen alapuolelle.

– Nyt hei-hei… Tuut sit kaheksan jälkeen. Etkä sit runkkaile ennen sitä. Sun lastit menee nyt Tean sisään.
– Oih… Jenni, sä oot ihan umpihullu. Mut must tuntuu et mä rakastan sua. Jo nyt.
– Mäkin sua. Tuu sit.

Jenni kiipesi ison hevosen selkään. Pelkässä ohuessa keltaisessa toppipuserossa tyttö näytti totaalisen alastomalta ja sitäpaitsi hyvin pieneltä. Jennillä ei ollut edes kenkiä, ratsastuskypärästä tai muusta nyt puhumattakaan. Ainoa vaatekappale oli pieni toppi ja sekin loppui jo paljon navan yläpuolelle.

Jenni puhalsi minulle lentosuukon, ohjasi hevosen portista tielle, huiskutti kättään ja kannusti hevosen juoksuun. Katselin kuinka tyttö usutti hevosensa hurjaan raviin pitkin pikkutietä. Pieni pölypilvi jäi jälkeen jokaisella kavion askelmalla ja tytön hiukset lainehtivat tuulessa kuin niskasta alkava tulenliekki.

Palasin saunalle ja tuijotin lattiaa. Veriset valkoiset ratsastushousut. Lammikko paakkuista verta. Ja kaksi isoa sinistä veristä geishapalloa narussa keskellä verilammikkoa. Huh. Mitähän tuosta naisesta oikein pitäisi ajatella…?

Siivosin sotkut ja laitoin Jennin housut likoamaan pulveriveteen. Koitin sitten syödä ja rauhoittua. Mutta en saanut keskityttyä. Sanomalehden lukeminen oli liian vaativaa, Aku Ankan samoin. Ja housuissani pullotti. Kullilla oli asiaa. Vähän niinkuin Karpolla ennenvanhaan.

Aika mateli ja tuijotin kelloa. Mietin pitäisikö koira ottaa mukaan Jennin luo vai ei? Olisin voinut soittaa ja kysyä, mutta ehkä juuri nyt ei olisi oikea hetki. Lopulta päätin että kävelisin koiran kanssa sinne, olisihan se aika luonnollista että Jennin ja hänen ystävättärensä kanssa menisi koko yö. Ja meidän koirallamme olisi sentään seurana Jennin Rekku.

Lopulta kello tuli varttia vaille kahdeksan. Tarkistin oman ulkoasuni kuin hermostunut teinidiskoon matkaava pojankoltiainen ja otin sitten koiran remmiin. Turri oli innoissaan. No…. niinhän minäkin, tietysti.

Kiskovan koiran perässä kävellen matka Jennin luo kesti vajaat kymmenen minuuttia, joten olin jo hyvissä ajoin ennen kahdeksaa perillä. Kiinnitin huomioni pihassa seisovaan punaiseen pikkubemariin. Varmaan Tean auto?

Kauhea räksytys – Rekku huomasi meidät. Mutta hetkeä myöhemmin kauniisti pukeutunut ja hienosti meikannut Jenni halasi minua samalla kun koirat tutustuivat toisiinsa pihalla ja juoksivat ympyrää kuin hullut. Rekku ainakin hyväksyi Turrin heti ja alle minuutissa Rekku oli laittanut rastin ruutuun ”panisin”. Turri nyt ei ollut vielä ihan samaa mieltä, mutta sen sijaan oven edessä olleen Rekun ruokakupin koirannappulat katosivat kyllä parempiin suihin alle aikayksikön.

– Sä oot etuajassa.
– Mm-m. Koira kiskoi.
– Ite oot kiskonu. Otetaan nyt hei noi piskit sisään. Rekku saa mennä pannuhuoneeseen. Ja sit nyt hei kun tullaan sisään ni sä meet heti tonne olkkariin ja riisut. Ei sanaakaan. Ja sit ku sä oot alasti ni meet sinne saunan pukuhuoneeseen minkä tiiät. Mä tuun katteleen ja mä otan kuvii. Nyt siel ei oo pornosivustoo levällään, mut Tea on siel levällään. Mä oon köyttäny sen sua varten. Ja sit ei mitään löpinöitä ja lämmittelyitä, vaan alotat suoraan sen jalkovälistä, siis pillusta. Ja heti kun vaan voit nii otat sen. Kullii sisään. Sit saat tutustuu ja jutella ku oot enste nussinu sitä.
– Jenni, sä oot tosiaan ihan hullu.
– Mä tiiän. Tykkäät kummiskin.
– No niin tykkäänkin. Ihan vitusti.
– No nih… nyt mies meet sisälle siitä, vaatteet veks, kyrpä pystyyn ja naisen sisään. Toimi!
– Kyllä, rouva vääpeli!

Jenni hätisteli koirat sisälle ja eristi ne toisistaan. Minä taas menin käskyn mukaan olohuoneeseen ja aloin riisuutua. Toisaalta minua kiihotti tällainen, mutta toisaalta pelotti. Jenni ilmestyi oviaukkoon katselemaan juuri kun painoin itseltäni alaushousut alas. Puolikova kullini oli kuin se pohtisi noustako vai ei.
– Non-ni, nyt sit saunan pukuhuoneeseen. Ja ei mitään höpinöitä vaan suoraan Tean sisälle.

Jännittyneenä seurasin Jenniä saunan pukuhuoneelle. Pukuhuoneen sohva oli avattu leveäksi sängyksi ja käännetty 90 astetta niin että sille levälleen köytetty Tea oli nyt suoraan minua kohden. Tea näytti olevan pitkä ja solakka nainen, jolla oli melkein musta tukka suunnilleen olkapäille asti. Pitkät ja kauniit kädet ja jalat. Tean kädet oli sidottu sängyn yläpäätyihin X-muotoon. Nilkkoihin ja polvien yläpuolelle sidotut köydet vetivät Tean jalat täysin levälleen. Häpykarvoitusta Tealla ei ollut ja tummat, pitkät häpyhuulet olivat nyt minua kohti hieman raollaan. Tean vieressä sängyllä oli iso dildo, joka kiilteli kosteutta ja samalla selitti sen miksi Tean häpyhuulet näyttivät niin avonaisilta. Tean rinnat näyttivät isoilta ja niiden tummat nännit olivat nyt kivikovina pystyssä ja tummat nännikehät kurtistuneina. Tea koitti nostaa päätään nähdäkseen minut paremmin kun kävelin hänen luokseen.

– Moi. Jenni käski mun käydä sun kimppuus.
– (Jenni) Ei höpinöitä, mies. Kulli sisään.

Tea ei sanonut mitään, mutta huokaisi syvään kun vein käteni suoraan hänen hävylleen. Annoin sormieni vaeltaa hetken pitkin hänen häpyhuuliaan, venytin sitten niitä sormillani auki sen verran että Tean vaaleanpunainen klitoris tuli näkyville ja samalla paljastui itse emättimen aukko. Se näytti olevan hyvin avoin ja märkä. Työnsin vasemman käteni keskisormen hänen sisäänsä. Tea ynähti ja kun aloin saman tien tehdä pyörittävää liikettä hänen emättimessään, Tea näytti selvästi kiihottuneelta.

Samalla kun pyöritin sormeani Teassa tein itselleni oikealla kädellä muutaman runkkausliikkeen. Sitten kiipesin sängyn päälle ja ohjasin kullini hänen häpyhuulilleen. Kuiskasin hiljaa ”Moi Tea, hauska tutustua” samalla kun työnsin. Kullini liukui vaivattomasti Tean väljän tuntuiseen emättimeen.

Tartuin Teaa rinnoista samalla kun aloin työnnellä kulliani häneen. Tea selvästi kävi kuumana – varmaankin Jenni oli kiihottanut häntä dildolla antamatta kuitenkaan orgasmia. Jenni näpsi valokuvia läheltä ja kaukaa kun vähitellen kiihdytin naimisen tahtia. Tea yritti liikkua työntääkseen vastaan, mutta ei juurikaan saanut liikutuksi. Kun minulta sitten tuli – minun mielestäni ihan liian pian – niin Tea tuli kimeästi kiljahten mukaan orgasmiin. Hänen pillunsa supisteli rajusti kullini ympärillä. Tea haukkoi henkeään. Tartuin kaksin käsin hänen toiseen rintaansa ja imin nänniä lujaa, purinkin sitä hiukan. Tean emättimen rytmiset supistukset jatkuivat – orgasmi oli ollut raju.

– Nytkö sitten saa tutustua suhun paremmin? Sä tunnut ihanan hyvältä.
– Moi. Joo… Kiitos, ihanaa.

Yhtäkkiä Jenni tuli meidän viereemme kun yhä olin kulli Tean sisällä. Jenni kiskaisi minun vasenta kättäni rajusti kohti Tean sidottua rannetta ja ennen kuin edes tajusin mitä tapahtui, Jenni oli lukinnut käsiraudat minun vasemman ja Tean oikean ranteen välille.

– Nyt saat avata Tean köydet jos haluut, mut mä pidän tän avaimen. Te kaks ette nyt paljon pukeudu. Mä oon myös korjannu teidän molempien vaatteet lukkojen taa. Ja hei… te ette mee töihin huomenna. Ettekä edes ylihuomenna. Toi käsirauta ei avaudu ennen perjantaita ja siihen mennessä mä toivon et mun menkat on loppunu. Siihen saakka te saatte pysyy alasti ja lukossa. Te meette nyt vessaan, saunaan, nukkumaan, joka paikkaan yhdessä ja mä vahdin et te nussitte toisianne tarpeeks. Ja noi raudat ei sit oo mitään pellemallii mitä noin vaan murretaan, vaan te ootte nyt ihan oikeesti lukossa.

– Jenni ! Mun piti mennä tärkeeseen kokoukseen huomenna!
– No et nyt mee. Nussit Teaa.
– Mullekaan et puhunu kun tästä illasta.
– Voi olla. Mut te pysytte nyt täällä. Paitti jos te haluutte välttämättä lähtee alasti käsi kädessä ja käsiraudoissa tonne kylälle.
– Mun pitäis sit ainaski soittaa ja sanoo et en tuu.
– No et ny soita. Teidän kännykät ja muut kamat on nyt kanssa lukon takana ja ette kyl takuulla pääse niihin käsiks ennen perjantaita. Sitä paitsi mä lähen nyt ja laitan ulko-oven takalukkoon nii et te pääsisitte enintään ikkunan kautta täältä. Ootte nyt vaan ihan kiltisti ja naitte. Mä tuun huomenna ja tuon teille jotain hyvää ruokaa. Ja alakerran jääkaapissa on viinii, siiderii ja kaljaa. Nauttikaa nyt toisistanne. Koirat tulee mun mukaan ja mä meen nyt mun kaupunkikämpille. Moikka.
– Jenni !!
– No nyt se lähti, ei vittu, ei voi olla…

Tean vapauttaminen ei ollutkaan helppo juttu. Minun vasen ranteeni oli nyt lukittu Tean oikeaan ranteeseen ja Tean oikea käsi taas oli sängynpäätyyn sidottuna niin että köyden päät eivät olleet sillä puolen sänkyä. Tean ohuessa ranteessa oli tukeva solmu karkeassa ohuessa köydessä, mutta siitä köysi jatkui sängyn ali kohti Tean vasenta rannetta. Sille puolelle minun taas oli kauhean vaikea ylettää. Loppujen lopuksi jouduin suunnilleen istumaan Tean pään päällä niin että käsiraudat vetivät vasenta kättäni pitkälle sängyn toiselle laidalle ja sain pää alaspäin roikkuen juuri ja juuri oikealla kädelläni yletyttyä solmuun. Köyden avaaminen siinä asennossa yhdellä kädellä ei tosiaankaan ollut helppoa. Kymmenen minuutin ähellyksen jälkeen sain kuitenkin ensin Tean kädet vapautettua ja pian sen jälkeen jalatkin.

Nousimme molemmat ylös. Jotenkin minusta siinä tilanteessa tuntui hyvin sopivalta halata Teaa. Halaus muuttui pian kiihkeäksi suukoksi ja suukko taas suuseksiksi, sillä Tea kumartui nuolemaan kiveksiäni ja kulliani. Ei mennyt montaakaan minuuttia kun olimme taas uudelleen sängyn päällä ja nain Teaa uudelleen. Tällä kertaa se kuitenkin oli hyvin hellää ja hyväilevää. Tea oli hyvin huomaavainen ja hellä ja toisaalta itse rakastelussa nyt hyvin aktiivinen kun köydet eivät enää estäneet hänen liikkumistaan.

Orgasmiemme jälkeen makasimme tiiviisti päällekkäin ja suutelimme uudelleen ja uudelleen. Siinä vaiheessa aloimme myös puolin ja toisin jututtaa toisiamme ja aloitimme varovaisesti sen tutustumisen mikä nyt tietysti normaalisti vieraiden ihmisten kesken tapahtuu paljon ennen kuin kenellekään tulee mitään seksiä mieleen. Mutta tuntui todella kivalta kertoa elämäntarinoita ja kohtaloita siten, että minä samalla leikin Tean isoilla, ihanilla rinnoilla ja Tea taas puolestaan ei hetkeksikään päästänyt kulliani kädestään. Yhdessä vaiheessa jutustelua Tea myös asiaan sanallakaan viittaamatta ja lausettaan mitenkään keskeyttämättä alkoi tunnustella peppuani ja kun liikahdin niin että jalkani olivat avoimemmassa asennossa, Tea lopulta antoi yhden sormensa milli milliltä tunkeutua anukseeni. Vähitellen tytön koko pitkä keskisormi oli syvällä pyllyssäni. Kun Tea sitten varovasti pyöritti sormeaan, se tuntui aika jännältä. Niin… ja kiihottavalta. Vastasin työntämällä oman sormeni Tean emättimeen samalla kun toisella kädelläni vedin Tean kasvot itseäni vasten ja suutelin häntä todella pitkään.

Leikimme toisillamme todella kauan varsinaisesti rakastelematta. Siinä sivussa opin, että Tea oli kielenkääntäjä ja alun perin Jennin opiskelukaveri. Tea kertoi olevansa 35-vuotias ja nyt avoliitossa. Jennin kanssa Tealla oli pitkä ja hurja yhteinen biletyshistoria ja tytöistä oli jo nuorena tullut bestiksiä. Tea sanoi olleensa aina se, joka oli yllyttänyt Jenniä hurjempaan menoon, varsinkin seksiasioissa. Tea sanoi myös, ettei minun pitäisi olla vihainen Jennille siitä että Jenni lukitsi meidät yhteen ja jätti tällä tavoin, sillä ajatus ei alun perin ollut Jennin, vaan Tea puolestaan oli aiemmin tehnyt melkein saman Jennille niin, että Jenni oli ollut alastomana lukittuna Tean erääseen lesbokaveriin pari päivää. Ritu oli kuulemma opettanut Jennille monta asiaa naisten välisestä seksistä siinä välissä.

– Enhän mä muuten oo vihanen, mut olis se nyt voinu sanoo mitä aikoi. Mulla olis ihan oikeesti tärkeetä olla huomenaamun kokouksessa töissä.
– Oikeesti?
– No ihan. Jenni ei tiiä mun töistä juur mitään, mut huomisesta riippuu saaks meidän putiikki yhen ison diilin ja paljon rahaa vai joudutaanko me fudiin jengii pellolle jos ei enää oo palkkarahoja. Seksi on kivaa, mut mä oon vastuullinen. Ei must oo kauheen kivaa vaan olla jossain naimassa kun asiasta päätetään ja sit jos ihmiset joutuu pihalle.
– No voi vittu… Hei, mä luulen tietäväni miten me saadaan soitettua Jennille. Koitetaan edes.

Tea hinasi minut perässään ovelle, joka johti talon autotalliin ja toden totta, autotallin seinällä oli vanhanaikainen ja hyvin likainen lankapuhelin. Tea muisti Jennin kännykkänumeron ulkoa ja soitti. Tytöt juttelivat aika pitkään, minkä jälkeen minä vielä selitin Jennille tilanteen. Jenni pyysi kovasti anteeksi ja lupasi tulla päästämään minut aamuksi töihin kunhan vain lupaisin sitten töiden jälkeen tulla kiltisti takaisin. Tea saisi pysyä kuitenkin senkin aikaa Jennin luona alastomana.

Tuntia myöhemmin Jenni ja koirat olivat palanneet takaisin ja nyt myös Jenni oli saatu alastomaksi. Minä käytin termiä ”ei rihman kiertämääkään”, mutta nauraen Jenni todisti että olin väärässä. Jennillä todella oli yksi rihma. Se alkoi tamponista ja roikkui Jennin jalkojen välissä.

Minä ja Tea pysyimme toisiimme lukittuna pussailevana ja käpälöivänä parina Jennin valmistaessa meille kaikille hyvän illallisen. Ruokailun jälkeen Tea houkutteli myös Jennin saunan pukuhuoneeseen sängyn päälle ja minä ja Tea aloimme yhteisvoimin käpälöidä Jenniä. Orgasmiin ei aina todellakaan tarvita yhdyntää. Minä huolehdin Jennin suutelemisesta ja Jennin rinnoista Tean keskittyessä taitavine sormineen Jennin häpyhuuliin ja klitorikseen. Puoli tuntia myöhemmin Jenni suorastaan kiljui saadessaan aivan hirveän voimakkaan orgasmin. Koko tyttö kramppaili kippuraan orgasmin supistusten tahdissa. Tilanne päättyi kolmen hengen yhtäikaiseen kielisuudelmaan ja sen jälkeen siihen, että minä imin Jennin toista nänniä Tean imiessä toista.

– Jenni, sä sait nyt hyvän orkun. Mun mielestä nyt ois sun aika antaa Tealle orkku.
– Mun? Eiks sun?
– Mä oon jo kaks orkkuu saanu Tean sisään nii et Teakin on lauennu. Mut nyt ois sun vuoro käyttää sun kieltä ja sormia Teaan.
– Mut… Ei me oo ikinä… silleen.
– No nyt on sit korkee aika. Tea, käys tohon… jalat levälleen. Jenni… Siinä olis sun rakkaan ystävättäres pillu. Nuole sitä. Ja laita sormi sisään. Kyllä sä osaat.

Jenni katsoi minua, kumartui sitten ja alkoi varovasti hommiin. Hyvin ujostellen Jenni juuri ja juuri uskaltautui ensin koskemaan Tean häpyä sormillaan, mutta kun Tea pian huokaisi haaveilevasti, Jenni rohkaistui kokeilemaan myös suullaan. Ei mennyt kauaa kunnes Jenni nuoli ja imi innolla ja Tea kiemurteli ja huohotti todella kiihottuneena. Upea näky. Minä puristelin Tean rintoja ja imin niiden pystyjä nännejä. Sitten kun minusta alkoi näyttää siltä että Tean orgasmi on lähellä, siirryin suutelemaan tyttöä. Tean orgasmin alkaessa minun kieleni oli syvällä hänen suussaan, Jennin kieli oli syvällä hänen pillussaan ja Tean molemmat rinnat taas olivat tiukassa puristuksessa minun käsissäni.

– Mmmmm…. aaa-aaaa… aaaAAAAAAAHHHHHhhhh-aaaaaaa….ohh, ohhh, ooohhh, oooohhh….

Jenni oli Tean orkun alkaessa vaihtanut sormen Tean emättimen puolelle ja imi huulillaan Tean sykkivää klitorista. Tea nytkähteli orgasminsa aalloissa.

Kun Tea oli hiukan toipunut, Jenni puolestaan houkutteli hänet mukaan minun kimppuuni. Kaksi naista alkoi nyt yhtä aikaa kielillään nuolla minun kulliani, vuoronperään tai välillä jopa yhtä aikaa imeä kiveksiäni ja leikkiä minun terskallani. En edes enää ihan tarkkaan tiedä mitä kaikkea he minulle tekivät, sillä minusta tuntui että sekoan kohta, mutta sen tiedän että siinä vaiheessa kun minä räjähdin orgasmiin niin Tean keskisormi oli taas syvällä minun anuksessani ja molempien tyttöjen kielet nuolivat yhtä aikaa paisunutta terskaani eri laidoilta. Spermaa lensi molempien tyttöjen kasvoille, eniten kuitenkin Tean tummaan otsatukkaan.

Mutta se ei riittänyt Jennille. Jenni jatkoi sitkeästi minun kullini imemistä ja nuolemista kunnes sai sen jälleen suunnilleen pystyyn. Jennin kehotuksesta kiipesin sitten Tean päälle ja upotin kullini Tean sisään. Nyt rakastelu kesti pitkään kun olimme jo molemmat aiemmin lauenneet. Vähitellen kiihdytin kuitenkin tahtia samalla kun Tea kynsi pitkiä viiruja selkääni pitkillä punaisiksi lakatuilla kynsillään. Jenni avusti puristelemalla meidän molempien pakaroita samaan aikaan ja välillä kietomalla sormensa Teaan edestakaisin uppoilevan kullini juureen puristavaksi renkaaksi. Kun minulta sitten tuli, Jenni samaan aikaan suuteli Teaa. Minun kullini nytkähdykset puolestaan saivat Tean orgasmin heräämään. Vajosimme lopulta voipuneina kolmen hengen kasaksi, Tea keskimmäisenä.

Loppuillan vietimme toinen toisiamme käpälöivänä kasana saunan pukuhuoneen sohvalla, videopelejä pelaillen. Tytöt asettivat minut keskelleen ja käsiraudat otettiin pois. Ison osan aikaa Jenni ja Tea pelasivat toisiaan vastaan taistelupelejä niin että minä samalla koitin häiritä heidän keskittymistään kopeloimalla rintoja, venyttelemällä häpyhuulia, kutittamalla, suutelemalla, imemällä nänniä yms. Taistelupelin ampumatarkkuus tytöillä näytti erityisesti kärsivän emättimessä pyöritetystä sormesta ja varsinkin Jenni reagoi hyvin herkästi rintojensa käsittelyyn. Kun kaikille meille vielä maistui siideri niin ei ole ihme, että ilta meni kikatteluksi. Tytöt joivat aika paljon, minä koitin muistaa aamun töihin menon.

Aamu oli minulle vähän ankea, mutta töihin oli mentävä. Puhalluskokeen mukaan olin ajokuntoinen – onneksi – mutta nukkuminen oli jäänyt vähille. Jenni ja Tea jäivät nukkumaan toinen toistaan halaten kun minä sonnustauduin töihin. Vain Rekku ja Turri vaikuttivat pirteiltä. Koirista oli heti tullut kaverit ja ne nukkuivatkin kylki kyljessä.

(Tarina jatkuu…)

2 kommenttia viestissä: “Jenni ja Tea (2. osa tarinalle Viehättävää lentoseuraa)”

  1. Simppa says:

    Erittäin ihanaa tarinaa, todellakin jatkoa tälläiselle kertomukselle 🙂

  2. hencka511 says:

    Kerrassaan erinomainen, odotan innolla jatkoa

Kommentoi

top