search
top

Siskokset

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (136 votes, average: 3.35 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: tämä on fiktiivinen tarian, mutta näin olisi voinut oikeasti käydä.

Vaimoni nuorempi sisar miehineen lähti pienelle ulkomaan matkalle. He kysyivät voisiko heidän teini-ikäiset tyttäret tulla muutamaksi päiväksi luoksemme ja jatkaa matkaa sitten isovanhempien luokse Kainuuseen. Meille järjestely sopi, olihan vanhempi tytöistä kummilapsemme ja näimme heitä ainoastaan muutaman kerran vuodessa.

Menimme perjantai iltapäivällä tyttöjä vastaan junalle, olimme päättäneet että menemme mökillemme, koska oli luvattu kelvollista keliä. Tytöt Anna 13 v tumma ja Jonna 15 v vaalea, tulivat reippaasti halaamaan meitä, tytöt olivat edellisestä syksystä kasvaneet molemmat varmaan 5 cm pituutta lisää ja kaunistuneet kaikin puolin.

Mökille päästyämme tytöt valitsivat itselleen entuudestaan tutut paikat parvelta ja kävivät taloksi. Nuorempi, Anna oli ruskeine kihartuvine hiuksiin kuin pikkumissi ja vanhempi Jonna vaaleine hiuksineen kuin enkeli.

Vaimoni lupasi laittaa ruokaa, joten minä lähdin tyttöjen ja koiriemme kanssa metsään katsomaan löytyisikö marjoja tai sieniä. Otimme mukaan pikkukorit ja hieman juotavaa.
Tytöt olivat pukeutuneet t-paitoihin ja shortseihin, siinä edellä kirmatessaan en voinut olla huomaatta että tytöt alkavat muistuttaa naista. Annalla ehkäpä b-kupin rinnat ja vanhemmalla Jonnalla vasta a-kupit, molempien pyllyissä oli pientä naisellista pyöreyttä havaittavissa.

Saaliimme metsärekeltä oli hieman vadelmia ja sienikoriin mukava määrä kantarellejä. Vilkuilin syrjäsilmällä ja välillä hieman tarkemmin tyttöjen pyllistelyä, ei ollut paha katsella, välillä tuntui etuveitikka tekevän kohoamisen merkkejä.

Palattuamme mökille oli ruoka melkein valmista, minä putsasin sienet ja paistoin ne sipulin kera, vaimoni oli valmistanut salaatin, keittänyt uudet perunat ja paistanut pihvit. Nauttituamme aterian pähkäilimme mitä tehtäisiin, tytöt halusivat saunaan ja uimaan.

Aloittelin saunan lämmityksen ja mielessäni mietin, mitenkähän saunavuorot jaetaan vai mennääkö kaikki yhdessä löylyyn? Saunaa lämmittäessäni naukkilin muutaman oluen ja ajettelin että olen rietas sika kun pikkutyttöjä tuollatavoin vilkuilen.

Vaimoni puhelin soi, hän vastasi se oli hänen työpaikaltaan, työkaveri oli sairastunut yövuoroon tarvittaisiin tuuraajaa. Hieman pähkäiltyään hän lupasi mennä paikkaamaan henkilökunta vajetta. Yövuoro alkaisi kello 21, joten ehtisimme käydä saunassa ennen hänen töihin lähtöään.

Saunan aika tuli, tytöt sonnustautuivat bikini-uikkareihinsa, minä ja vaimoni olimme alasti. Saunottiin ja uitiin, mielestäni tytöt hieman vilkuilivat penistäni tai ainakin kuvittelin niin.. Onneksi sain pidettyä ajatukset kurissa ja mitään seisokkia ei tapahtunut.

Vaimoni lähdettyä n 20 kieppeillä töihin jäin tyttöjen kanssa terassille istuskelamaan ja juttelemaan. Olin nappaillut muutaman lonkeron saunan päälle ja kysyin haluaisivatko tytöt vaikka siiderit limun sijaan? Molemmille kelpasi, olivat lienee aiemminkin maistaneet.

Siinä järven selkää ja auringonpaistetta ihaillessamme kysäisin tytöiltä heidän poikaystävistäään, molemmat sanoivat ettei sellaisia ole, mutta Jonna sanoi koulun siskossa hieman pussailleen pajan kanssa.

Rohkasin mieleni ja sanoin tytöille, onko heillä mitään, mikä askarruttaa tai kiinnostaa pojissa. Tytöt olivat hetken hiljaa ja punastellen Jonna sanoi; haluttaisiin tietää mitä runkkaaminen on? Minä hieman hätkähdin ja kerroin miten miehet sen tekevät. Tytöt sanoivat enkö voisi näyttää?

Hetken mietittyäni sanoi että ok, näytän, mutta tästä ette sitten kerro kenellekään, varsinkaan vanhemmillenne tai vaimolleni. Tytöt lupasivat olla vaiti, heidän posket hieman punoittivat.

Laskin shortsini alas ja otin puolikovan kalun käteeni, tehden muutaman ranneliikkeen, kalu kovettui ja olin aivan ymmälläni. Aikauinen mies hanskaamassa, kahden teinitytön katsellessa. Muutaman minuutin tumputuksen jälkeen kysyin haluaisiko tytöt kokeilla miltä kalu tuntuu kädessä? Molemmat nyökkäsivät ja arastellen Jonna tarttui varteen ja aloitti varovaisen edestakaisin liikkeen. Olin aivan räjähtämäislläni, pyysin että myös Anna ottaa kalusta kiinni. Siinä sisarukset vatkasivat kivikovaa kaluani ja hetken kuluttua sanoi tytöille, kohta sieltä tulee lämmintä nestettä joka voi lentää vaatteillenne.

Tosiaankin muutaman vedon jälkeen kalu alkoi sykkiä ja silloin purskahti lasti liikkeelle, Jonna sai paidalleen ja Anna pohkeelleen ruikaukset spermaa. Tytöt olivat ihmeissään moisesta tapahtumasta.

Minä puolestani pyysiin josko tytöt vilauttaisivat minulle rintojaan, kun minä olin näyttänyt heille kaluni. Hieman häpeillen tytöt ottivat paidat pois ja bikinien yläosat.
Teinitissit olivat juuri niin ihanat kuin oletinkin. Nupullaan olevat tisukat, pieni nännipiha ja molemmilla hieman nöpöttövät nännit. Kysyin saisinko nuolaista molempien rintoja? He suostuivat ja imuttelin ja pyörittelin sormissani ihanasti kovettuneitä näppytlöitä.

Kysyin vielä tuntuuko pimpissä miltään? Molemmat nyökkäsivät.

Jatketaan kertomusta myöhemmin, jos vaikka selviäisi miltä pimpissä tuntuu.

5 kommenttia viestissä: “Siskokset”

 1. makrillimatti says:

  Iha ok

 2. fr11kk1 says:

  Jep, olihan tässä liiankin klassisen ikäero-novellin ainekset, mutta ei yltänyt sille tasolle mitä toivoin. Lisää fiilistä, siinä on hei aikuisella miehellä kaksi teinityttöä kullissa kiinni! Ja lyhyet novellit on ihan ok, mutta tämä ei oikein erotttunut millään muulla tavalla kuin olemalla liian lyhyt.

 3. SomaliEedelmann says:

  “Jonna sanoi koulun siskossa hieman pussailleen pajan kanssa.” Nyt vittu oikeesti keskikytään siihen kirjottamiseen.

 4. Katriina says:

  “Jonna sanoi koulun siskossa hieman pussailleen pajan kanssa.” Oikoluku?? Pikku mokia: Uusia perunoita, kantarelleja ja vadelmia (metsästä??) samanaikaisesti? 13- ja 15-vuotiaat tytöt eivät tiedä mitä runkkaaminen on? Muutama vuosi iästä pois niin uskottavuus lisääntyisi. Asetelma sinänsä on kyllä lupaava, mutta miksi aina aikuinen mies/nuoret tytöt? Kliseistä, kuten Trickster yllä kommentoi. Mitäpä jos tässä olisi aikuinen nainen ja pari pojankoltiaista??

 5. Trickster says:

  Oikeinkirjoitus huojui, erityisesti pilkkujen käytön kohdalla. Lisäksi asetelma oli melko kliseinen, eikä yllättänyt.

Kommentoi

top