search
top

Tyttö eksyi laivalle ja valitettavasti kohtasi minut

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (60 votes, average: 2.82 out of 5)
Loading...

Katsoin nuorta vaaleaa tyttöä hymyillen. Olin joutunut työmatkalle Tukholmaan ja olin päättänyt että matkustan laivalla mennen tullen. Kaupat olivat sujuneet hyvin ja olin nyt rentoutumassa laivan yökerhossa, vaikka kello ei ollut vielä kymmentäkään. Tyttö oli jo jonkin aikaa nuokkunut laivan yökerhossa, eikä kukaan tullut sinä aikana häntä hakemaan tai edes katsomaan. Nyt tyttö nousi ja lähti horjuen kävelemään pois yökerhosta. Tiesin hetkeni koittaneen, kulautin konjakinjämät yhdellä huikalla ja lähdin kävelemään hänen peräänsä.

Tyttö käveli yökerhosta laivan hyttikäytäville ja yritti selvästi suunnistaa kohti omaa hyttiään, ainakin hän tutki hyttien numeroita matkallaan. Kävelin parin metrin päässä tytön perässä kun hän yhtäkkiä kääntyi kohti minua. Pysähdyin säpsähtäen ja katsoimme toisiamme.

“Hei” totesin tytölle ja kysyin hänen nimeään. Tyttö kertoi nimekseen Heli. Kun kysyin hänen ikäänsä, tunsin housuissani petollisen nytkähdyksen kun Heli sanoi olevansa 12 vuotta. Heli kertoi etsivänsä hyttiään, minne hänen vanhempansa olisivat illan päätteeksi palaamassa, hänen olisi pitänyt käydä heti nukkumaan. Koska Heli oli ollut tottelematon, hän joutui minun tielleni ja tiesin etten tyttöä päästäisi menemään.

Kerroin Helille voivani auttaa hänet hyttiinsä jos hän antaisi minulle avainkorttinsa ja kertoisi hytin numeron. Hän suostui ja lähti seuraamaan minua pitkin käytävää. Saavuimme hänen hyttinsä luo ja pyysin Heliä näyttämään että hän selviäisi hyttiin itse . Heli astui edelläni hyttiin ja minä seurasin sulkien oven perässäni.

En voinut vastustaa kiusausta, vaan laitoin käden hänen perseelleen. Heli säpsähtää mutta tartun toisella kädellä häntä rinnasta. Heli yrittää rimpuilla, mutta mikään ei auta enää. Minulle on 42 vuoden aikana kiloja parimetriseen varteen kertynyt päälle sata, joten pikkutytön pitäminen paikoillaan ei ollut mitenkään vaikeaa. Huomatessani miten hän aikoo huutaa, tartuin kädelläni häntä kurkusta ja totesin tappavani hänet jos pikkunarttu päästää ääntäkään. Kukaan ei tulisi löytämään häntä ennen kuin olisin poistunut laivalta.

Heli ei sano mitään kun päästän irti hänen kurkustaan. Hymyilen ja suutelen häntä työntäen kielen tytön suuhun syvälle. Samaan aikaan vedän valkoiset legginsit alas ja työnnän käden pikkupöksyihin. Ei mene pitkään kun työnnän sormeni hänen aukolleen ja siitä hieman sisään. Tunnen vastustusta ja hymyilen tajuten samalla, että tulisin olemaan se ensimmäinen, rakastaja jota tuo pikkunarttu ei tulisi koskaan unohtamaan. Vedän käteni pois housuista ja kumarrun riisumaan ne kokonaan pois. En voi vastustaa vaan nuolaisen hänen häpykumpuaan, jolla jo karvoitus on alkanut kasvamaan.

Nousen seisomaan ja riisun Helin paidan pois, repien samalla pienet rintaliivit. Astun askeleen taakse päin ja katson häntä ihaillen. Heli seisoo ja katsoo minua sammumispisteessä. Riisun omat vaatteeni ja lopulta seison tytön edessä alastomana, normipituisen mutta lähes Helin ranteen paksuisen kullini seisoessa täydessä valmiudessa. Vedän tytön syliini, suutelen häntä hetken ja kaadan sängylle. Asettaudun hänen jalkoväliinsä ja nuolen pientä vittua näykkien sitä välillä satuttaen häntä. Heli inisee enemmän tuskasta kuin nautinnosta ja nyt tulen pisteeseen missä en enää voi pidätellä itseäni.

Nousen makaamaan Helin päälle, asetan kullini aukolle ja työnnän sitä sisään. Tiesin huudon tulevan ja tukin toisellä kädelläni Helin suun. En saa kullia ensimmäisellä työnnöllä kuin aivan pienen matkan, terskakaan ei mene kokonaan sisään. Nuolaisen tytön kyyneleen hänen poskeltaan ja täydellä voimalla survaisen itseni Helin sisään. Hänen huutonsa hukkuu käteni alle ja huomaan että Heli menetti tajuntansa. Se ei erityisemmin haittaa minua ja aloitan voimakkaan naimisen hänen hänen tiukassa vitussaan. Nuori vartalo tuntuu ihanan kevyeltä allani, tunnen miten hänen pieni, äsken vielä koskematon vittunsa imee minua syvemmälle. Kiihdytän tahtia ja tunnen miten orkku alkaa tehdä tuloaan. Suutelen Helin suuta niin kiihkeästi kuin mahdollista purien sitä samalla ja laukean samalla pumpaten spermalastini hänen sisälleen.

Makaan hänen päällään hetken ja vetäydyn sitten seisomaan sängyn vierelle. Helin jalkoväli on veren ja sperman sotkema, pieni vartalo mustelmia täynnä. Hän on herännyt ja katsoo minua peloissaan, rinnan kohoillessa kiivaasti. Vaikka olin hetki sitten lauennut, tunsin jälleen nytkähtelyä kullissani. Hymyilin ja kävin takaisin makaamaan sänkyyn Helin vierelle. Sivelin hänen vatsaansa ja aloin suudella häntä kiihkeästi…

8 kommenttia viestissä: “Tyttö eksyi laivalle ja valitettavasti kohtasi minut”

 1. rasika says:

  sairasta tälläinen…

 2. wow says:

  ihan jees no ehkä lyhyt mutta jatkoa tulossa

 3. uii says:

  Aikamuodot vaihteli, siksi ärsyttävä lukea. Idea ihan hyvä ja vähän liian lyhyt tarina

 4. fr11kk1 says:

  Jotenkin nuo risteilyt herättävät kovasti tälläisiä fantasioita, mutta tämän kategorioissa kyllä hämäsi pahasti tuo poika alle 13v. Mutta kirjoittaa sää kyllä osaat, joten jatkaa vaan.

 5. jepjep says:

  ihan ok pituutta lisää
  jatka samaa rataa

 6. jatkoa says:

  ehkä hiukan liian lyhyt, mutta jatkoa tälle!!

 7. Lukija says:

  Hyvä tarina!,( mutta tiedoissa on virhe, kyseessä on tyttö alle 13 eikä poika alle 13)

 8. liian says:

  vähän liian lyhyt, eipä muuta

Kommentoi

top