search
top

Seksivalistusta perheen pienimmille

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (90 votes, average: 3.69 out of 5)
Loading...

Emilia nukkui sikeästi omassa sängyssään, mutta sidottuna ja suu paksulla teipinpalalla peitettynä. Hänen ranteensa oli köytetty sängyn päätylautoihin aivan hänen päälakensa yläpuolelle, ja koko hänen vartalonsa oli taivutettu kaksinkerroin; hänen nilkkansa olivat tiukasti kiinni sängyn kulmatolpissa ja hänen takapuolensa pullotti pystyssä valkoisten alushousujen alla kuin valtava persikka. Pienellä yöpöydällä hänen oikealla puolellaan oli kostea kangasrätti ja ruskea lasipullo, jonka etiketissä komeilivat rinta rinnan punainen kolmio ja musta rasti oranssilla pohjalla.

Sängyn vierellä seisoi tummatukkainen pikkutyttö ja tytön vieressä oli poika, jolla oli yllään sininen Spiderman-pyjama. Poika näpräsi hermostuneena kynsiään ja vilkuili jatkuvasti huoneen ovelle.

-Äiti ja iskä on töissä, eikä ne tuu kotiin kuin vasta aamulla, tyttö sanoi huomatessaan pojan hermoilun.

-Mitä jos ne saa potkut? poika kysyi varovasti.

-Keskellä yötä? Ei saa. Sä oot tyhmä.

Poika meinasi sanoa, että ei ollut ja että tyttö itse oli, mutta päätti antaa asian olla. Sen sijaan hän osoitti Emilian alushousuja. -Onko tuolla alla se paikka, mihin pippeli laitetaan?

-Joo, tyttö vastasi kiiveten sängylle. -Tarkalleen ottaen siellä on kaksi paikkaa mihin sen voi laittaa.

-Mitkä ne on?

Tyttö tökkäsi etusormellaan Emilian alushousujen läpi pullottavia häpyhuulia. -Pimppi, jonne se kuuluu laittaa, jos haluaa vauvoja ja on terve päästään. Hän liu’utti sormeaan hitaasti neljä senttiä alemmas. -Ja pylly, jonne se kuuluu laittaa, jos on pervo ja kova panomies.

-Ai… oookei, poika vastasi otsa kurtussa. Yhtäkkinen mielikuva siitä, että joku niistä heidän pihallaan jatkuvasti norkoilevista mopopojista laittaisi pippelinsä hänen isosiskonsa pyllyreikään, oli vähintäänkin outo. Miten sellainen homma käytännössä voisi muka mennä? Miten joku mopopoika lippalakkeineen ja energiajuomatölkkeineen sanoisi Emilialle, että tahtoo laittaa pippelinsä tämän pyllyreikään? Ei Emilia voisi suostua sellaiseeen. Sehän tekisi varmana tosi kipeää, ja Emilialla oli -kuten äiti ja sisko aina sanoivat- matala kipukynnys.

-Mitä sä jumitat? tyttö kivahti. -Tuu tänne sängylle, jos kerran haluut nähdä Empun pimpin.

Poika havahtui ajatuksistaan ja nyökkäsi päätään. Varovasti ja arastellen hän kapusi sängylle nuoremman isosiskonsa viereen ja sanoi: -No näytä sitten.

Tyttö otti kaksin käsin kiinni Emilian alushousuista ja veti niitä alemmas (tai ylemmäs tarkemmin sanoen, kun otti huomioon millaisessa asennossa tainnutettu isosisko oli).

Ilta oli jo vaihtunut yöksi ja hämärä pimeäksi, mutta siitä huolimatta poika näki siskonsa jalkovälissä tummia karvoja ja karvojen alla kaksi pulleaa poimua ja pienen viivan niiden välissä. Hän näki myös pyllyreiän, mutta ajatus siitä, että joku laittaisi sinne pippelinsä, vaati vielä sulattelua ja hän käänsi harhailevat silmänsä nopeasti takaisin pimppiin, joka näytti jollain tapaa kiltimmältä.

-Mitäs sanot? tyttö kysyi vetäen alushousuja vielä ylemmäs Emilian reisille. -Näyttääkö hyvältä vai tyhmältä?

-Miksi siinä kasvaa karvoja?

-Siksi, että niistä näkee milloin likkaa voi panna. Jos on kasvanut pimppikarvoja, niin silloin voi laittaa pippelin sinne sisälle ja saada vauvoja.

Poika mutristeli suutaan ja sulatteli hetken tätä uutta ja ihmeellistä tietoa. Sitten hän kysyi: -Voinko mä silittää sitä?

Tyttö muljautti silmiään ja huokaisi syvään. -Silittää? Voi elämä… ei Empun pimppi oo mikään kissanpentu.

-Mitä sille sitten muka kuuluu tehdä?

Tyttö tuuppasi poikaa kauemmas, painoi kämmenensä kupiksi vasten Emilian alastonta alapäätä ja alkoi hangata sitä lyhyin ja hitain liikkein. -Tällä tavalla ensin… ja sitten… Hän suoristi etusormensa ja työnsi sen häpyhuulten väliin. -Sinne sisälle laitetaan sormi. Jos tyttö on seksihullu ja sillä on iso pimppi, voi laittaa kaksi sormea tai kolme.

-Onko Emppu seksihullu?

Se oli hyvä kysymys, mutta tytöllä ei ollut heti antaa siihen vastausta. Niinpä hän työnsi puolet etusormestaan Emilian sisään, veti sitä pari senttiä ulospäin ja työnsi taas syvemmälle. Sitten hän pudisti päätään. -Ei oo. Sen pimppi on pieni.

-Saanko mä kokeilla?

-Okei. Tyttö veti sormensa ulos ja pyyhkäisi sen pussilakanaan. Sitten hän peruutti taaksepäin tehden veljelleen tilaa.

Poika risti jalkansa ja asettui istumaan Emilian suuren ja valkoisen takapuolen eteen kuin intiaanipäällikkö. Hän katseli suu ammollaan siskonsa jalkoväliä ja mietti miten erilainen se olikaan kuin pojilla. Hän puri alahuultaan ja asetti etusormensa varovasti vasten oikeaa häpyhuulta. Voi miten lämmin ja pullea se olikaan. Hän liikutti jännityksestä tärisevää sormeaan keskemmälle, kunnes se lepäsi vasten kapeaa viivaa. Sitten hän koukisti sormensa ja painoi sen kärjen viivan sisään.

-Tuntuuko kostealta? tyttö kysyi.

-Joo… vähän.

-Pimppi on aina vähän kostea. Silleen samaan tapaan kuin suukin on aina kostea… mutta silloin kun tyttö haluaa pippeliä, sen pimpistä tulee tosi märkä. Niin märkä, että sen alkkaritkin tulee märiksi.

Taas uusi tieto, jonka omaksuminen tuntui pojasta vaikealta. Mutta koska hän ei halunnut vaikuttaa tyhmältä, hän nyökytti ja tyytyi sanomaan: -Selkis.

-Kokeile pussata sitä, tyttö sanoi.

-Mitäh? Yöööks!

-Oikeesti. Anna sen pimpille pusu. Pimpit tykkää pusuttelusta ja kaikki viisaat pojat pussaillee niiden likkakavereiden pimppejä, ennen kuin ne laittaa pippelin sinne sisälle.

-Mut-mutta…

-Laita silmät kiinni ja laske sun naamaa alemmas. Kun Empun pimppikarvat alkaa kutittaa sun nenää, tiedät että oot lähellä ja voit antaa kunnon pusun… Vai ootko pelkuri?

-En ole! Mutta mitä jos mä en osu?

-Et osu?

-Tai siis… jos osun sen pyllyyn.

-Ei se haittaa. Tyttö mietti hetken. -Itseasiassa se olisi hyvä juttu, koska kaikista kovimmat seksimiehet pussaa niitten likkakavereita pyllyyn. Toisekseen mä oon ihan varma, että Emppu uneksii että sillä olis poikakaveri, joka pusuttelisi sen pyllyä.

-Ai.

-Niinpä.

Poika harkitsi asiaa hyvän tovin, vaikka olikin kiistaton tosiasia, että siskon pullea pimppi näytti kovin kauniilta ja oudolla tavalla houkuttelevalta. Totta puhuen se oli miljardi miljoonaa kertaa kauniimpi kuin Ritva-tädin poski, jota hän oli joutunut pussaamaan monet monituiset kerrat. Lopulta hän rohkaisi mielensä, puristi silmänsä kiinni ja painoi kasvonsa alas. Kun hän tunsi pehmeät karvat nenänpäässään, hän avasi huuliaan ja antoi isosiskonsa häpyhuulille suukon. Nuorempi sisko hänen takanaan hihitti kuullessaan maiskahduksen.

-Ei toi ollut ees paha, poika sanoi hilpeästi, reilu annos voitonriemua äänessään.

-Eikö? Kyllä mä tiedän sellasiakin juttuja, mitä et pystyisi tekemään.

-Mitä muka?

-Unohda. Oot liian kersa.

-Enkä oo! Kerro pliis.

-Noh… Okei sitten. Tyttö hypähti alas sängyltä ja alkoi tutkia Emilian huonetta katseellaan.

-Mitä sä etit?

-Kohta näet. Tyttö sipsutti lattian poikki matalan kirjahyllyn luo. Alahyllyllä oli siistissä rivissä kaikki neljä Twilight-kirjaa ja vähemmän siisti kasa muita kirjoja. Ylemmällä hyllyllä puolestaan oli pino cd-levyjä, digikamera ja meikkipussi. Pussin vieressä oli valkoinen kosteusvoidepurkki. Hän nappasi sen ja palasi sängyn luo.

-Ota toi, tyttö sanoi ja ojensi voiteen hölmistyneen näköiselle pojalle.

-Mitä mä tällä muka teen?

-Avaat sen korkin ja painat sen suuaukon päin Empun pyllyreikää.

Poika oli nyt niin ymmällään, ettei saanut sanottua sanaakaan.

-Tee nyt vaan silleen kuin sanoin, vai ootko sittenkin liian kersa? Taidat olla.

-Enkä ole, poika kivahti ja kiersi korkin auki. -En vaan tajua, että miksi–

-Miksi, miksi, miksi… Sä näet sitten.

Vastaus ei ollut kaksinen, mutta pojan uteliaisuus oli nopeasti kasvanut kerrassaan sietämättömäksi, ja hänen vaistonsa sanoi että vaikka kosteusvoiteen ruiskuttaminen isosiskon pyllyyn tuntui maailman järjettömimmältä teolta, se saattaisi lopulta johtaa johonkin hienoon, ehkä jopa mahtavaan juttuun.

Hän katsoi nyt viimein Emilian peppureikää kunnolla. Sitten hän painoi voidepullon pään tiukasti sitä vasten ja puristi pullon kylkiä kaksin käsin.

-Enemmän, tyttö sanoi. -Sitä pitää laittaa paljon, koska pyllyreikä on pieni.

Poika kohautti olkapäitään ja purisi pulloa uudestaan. Vielä kolmannenkin kerran. -Joko riittää? hän kysyi.

-Joo.

Poika laski pullon patjalle ja jäi odottamaan lisäohjeita.

-Ota sun pippeli esille, tyttö sanoi.

-Eeeenkä!

-Otatpas! Vai ootko sä sittenkin joku pikkukakara? Haenko sulle tutin?

-En! poika ärähti ja sivalsi suutuksissaan Emilian vasenta pakaraa. Kuului kova läiskähdys ja osumakohtaan jäi merkiksi vaaleanpunainen jälki.

-Ota sitten sun pippeli esiin.

Poika mulkaisi siskoaan, mutta teki kuten oli käsketty ja laski pyjamahousuja alemmas.

-Nouse polvillesi, ota kiinni Empun reisistä ja paina sun pippeli päin sen pyllyä.

Hän totteli taas. Ja työntäessään laihaa lantiotaan päin siskonsa pulleita pakaroita hän ymmärsi viimein mihin tämä kaikki oli johtamassa. Yhtäkkiä häntä alkoi huimata.

-Hiero sun pippeliä päin sen pyllyä, tyttö komensi.

Poika hieroi ja tyttö katseli sängyn viereltä. Sälekaihtimen väleistä siivilöityvässä kuuvalossa Emilian paljas takapuoli näytti maidonvalkoiselta.

-Törröttääkö jo? tyttö kysyi, kun seinäkellon sekuntiviisari sängyn yläpuolella oli tehnyt täyden kierroksen.

Poika tiesi mitä sisko tarkoitti ja nyökkäsi nolostellen päätään. Se oli hänelle jo ikivanhaa tietoa, että poikien pippelit nousivat ylös, kun he harrastivat seksiä, mutta se että pippelin sai ylös tällä tavoin… hankaamalla sitä päin isosiskon paljasta pyllyä… se jos joku oli uutta tietoa.

-Hyvä, tyttö sanoi. -Ota pippelistä kiinni ja laita sen pää päin Empun pyllyreikää.

Poika totteli jälleen ilman vastaväitteitä.

-Onko se oikeessa kohdassa? tyttö tivasi. -Koska sen pitää olla, taikka se ei mee sisälle. Pyllyreikä on niin pieni.

-On se, en mä oo mikään sokea.

-Työnnä sitten oikein kovaa.

Hän työnsi.

Ensin se ei suostunut menemään sisään edes millin miljoonasosaa, mutta sitten, aivan yhtäkkiä ja yllättäen, hän tunsi miten Emilian pyllyreikä antoi periksi ja hänen pippelinsä kärki sukelsi sisälle. Ei kovin syvälle, ei senttiä enempää, mutta pikkuisen kuitenkin. Se oli alku.

-Lisää, tyttö komensi jämäkästi. -Työnnä lisää.

Poika totteli ja pippelin kärki tunkeutui pidemmälle. Tällä kertaa ehkä kaksi senttiä, tai kolme. Enemmän kuin aiemmin joka tapauksessa. Hän työnsi vielä kolmannen kerran ja nyt hänen alavatsansa törmäsi päin Emilian valkoisia pakaroita.

-Katso! poika hihkui ja nosti kätensä kohti kattoa. -Näetkö? Näetkö?! Se on kokonaan Empun pyllyssä.

Tyttö näki ja nyökytti. Sitten hän sanoi: -Vedä sitä hitaasti ulospäin.

-Enkä.

-Joopa, tomppeli. Silleen se kuuluu tehdä: Sisään, ulos, sisään, ulos.

-Mutta mä…

-Tee nyt vaan, äläkä vänkää.

Poika päästi harmistuneen tuhahduksen, mutta totteli taas. Hän veti pippeliään hitaasti ulospäin pidellen molemmin käsin kiinni Emilian takareisistä ja katsellen niiden välissä pullottavaa pimppiä ja pimpin päällä kasvavia ruskeita karvoja. Niitä, joista tiesi että tyttö oli valmis ottamaan pippelin sisäänsä.

Kun hän oli vetänyt pippeliään ulospäin ja työntänyt sen takaisin syvemmälle ja toistanut saman tempun vielä kolme kertaa, uudenlainen tunne kouraisi hänen alavatsaansa; outo, kutittava tunne, joka oli… noh, mukava ja joka sai hänen niskavillansa nousemaan pystyyn. Hän ähkäisi ja jäi paikoilleen, suu ammollaan ja unelias katse sängynpäädyn yläpuolella olevaan Justin Bieber-julisteeseen lukkiutuneena.

-Kappas vaan, tyttö sanoi huvittuneena. -Sä laukesit nopeesti.

-Mä… mä tein mitä?

-Sitä että laukesit. Kun panomiehet laittaa niiden pippelit naisten pyllyihin, ne laukeaa.

-Mitä se tarkottaa?

Tyttö raapi mietteliäänä leukaansa. -En mä oikein tiedä. Paitsi että sen jälkeen panomiehet aina alkaa nukkumaan, jos ne on omassa sängyssä ja jos ne on sen naisen sängyssä, ne lähtee nopeasti kotiin… Ai niin ja ne polttaa tupakkaa.

Poika mietti kuulemaansa ja huomasi miettiessään oudon jutun: isosiskon pimppi ei enää näyttänyt ihan niin hienolta ja houkuttelevalta kuin hetki sitten. Itseasiassa sen pussaaminen tuntui nyt aika tyhmältä tempulta, melkeinpä vastenmieliseltä. Emppuhan pissasi pimpistään, hyvänen aika sentään. Kuka edes puolikkailla aivoilla varustettu ihminen pussaisi sellaista paikkaa, mistä tyttö pissaa? Vilunväreet kulkivat pitkin hänen selkäänsä, kun hän veti pippelinsä kokonaan ulos Nivealla rasvatusta peräsuolesta. Sitten hän katsoi sängyn vieressä seisovaa siskoaan ja sanoi virnistäen: -Mä tiedän missä iskä pitää tupakka-askejaan.

21 kommenttia viestissä: “Seksivalistusta perheen pienimmille”

 1. aila says:

  Mahtavaa!

 2. Existence says:

  Hahah, hauska 😀 Tämän porukan seksivalistuksesta lukisi enemmänkin.

 3. Näin päin says:

  Parempia olen lukenut

 4. Vapaa pillu says:

  Rakastan tollasii tarinoita joissa on pillu!

 5. Pinsku says:

  ihan kiva tarina, lisää vaan

 6. jpatupla says:

  ok juttu

 7. Black horse says:

  Sika hyvä tarina ja lisää tollassii sais olla

 8. kiimainen pillu says:

  mahtavaa!

 9. lol says:

  ihana tarina ja opettaa kivaa asiaa mutta ei muule hirveän kiva juttu

 10. S.T says:

  hieno tarina

 11. Runkkari69 says:

  Jeba..

 12. massimo says:

  loistava tarina!

 13. Runkkari69 says:

  Nukkukse sisko muka kokoajan vai mitä? 8DD muuten ihan ok.

 14. hermanni says:

  Kiva tarina, hyvin luettava ja muutenkin hyvä mutta häiritsi jotenkin että sitä nakkia ei uitettu pimpissä ollenkaan…

 15. Mikkis says:

  Lisää vaan

 16. Trickster says:

  Hyvin kirjoitettu, vaikka aihe oli itselleni ehkä vähän liian kinky. Hyvä joka tapauksessa.

 17. joik2ww says:

  Komppaa catsy lionia lisään vielä, että hyvin kirjotettu.

 18. catsy lion says:

  aika erikoinen mutta mie tykkäsin

 19. Katriina says:

  Lol… Hassu ja kinky! 😀

 20. Juhiz says:

  Erittäin hyvä tarina. Ei juurikaan yhtään kirjoitusvirheitä ja tarina eteni mukavan nopeasti. 5/5

Kommentoi

top