search
top

Kohtaamisia ja kelausta

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (18 votes, average: 2.56 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Lähetin melkein vastaanvan tarinan jo aiemmin, mutta sitä ei julkaistu tai sitten se vain katosi. Nyt olen vielä hiukan hionut tarinaa ja vaihtanut esim. hieman mitäänsanomattoman englanninkielisen otsikon suomenkieliseksi. Moderaattoreille tiedoksi, että mikäli aikaisempi tarina jossain kummittelee, sen voi hävittää. Tämä tarina voi olla arkipäivän seksiä tai fetissi, ihan miten kukin sen haluaa nähdä. Tarina ja henkilöt ovat kuitenkin täysin fiktiivisiä

Matti rullasi suihkunraikkaana ulos kylpyhuoneesta. Hän oli hauskannäköinen nelikymppinen mies. Paksut tummat hiukset ja ruskeat nauravat nappisilmät. Leuassa huoliteltu sänki. Matti oli halvaantunut viitisen vuotta sitten rakennustyömaaonnettomuudessa ja halvaantunut vyötäröstä alaspäin. Vyötäröstä alaspäin ei ollut tuntoa ja jalat eivät toimineet lainkaan, mutta kädet ja ylävartalo toimivat normaalisti. Vammastaan huolimatta Matti piti huolta itsestään ja kunnostaan. Hän kävi uimassa ja pelasi pyörätuolikoripalloa. Kesäisin hän ajeli käsikäyttöisellä pyörällään. Matti vilkaisi vielä itseään eteisessä olevasta peilistä. Hän oli pukeutunut siisteihin verkkareihin ja hihattomaan paitaan. Hän odotteli Minnaa saapuvaksi ja pian ovikello soi. Matti avasi oven.

Ovella seisoi noin kolmikymppinen vaalea, hymyilevä nainen. Minna oli urheilullinen nainen, joka oli harrastanut voimanostoa kansallisella tasolla. Hänellä oli huoliteltu kevyt meikki ja yllään farkut ja valkoinen t-paita. Juuri sellainen sporttinen, tavallinen tyttö, jollaisista Matti piti.

“Hei, mitäs mies?” tervehti Minna hymyillen. He eivät olleet tavanneet aiemmin ja Mattia hiukan jännitti. Hän tiesi, että Minna oli aiemminkin harrastanut seksiä vammautuneiden miesten kanssa, mutta silti. “Mitäs tässä”, vastasi Matti. “Kovasti olen sinua jo odotellutkin”. “Ottaisitko jotain?”, hän kysyi. “Kahvia tai viiniä vaikka?”. “Ei, kiitos vaan”, vastasi Minna sipaisten Matin paljasta olkapäätä. “Näin on ihan hyvä”. Matti lähti kelaamaan kohti makuuhuonetta Minna perässään.

Makuuhuoneessa Matti riisui paidan yltään. Minna riisui farkkunsa ja istuutui Matin syliin pyörätuoliin. Hän huomasi verkkareiden alta törröttävän Matin kalun. Ennen Minnan tuloa Matti oli tuikannut penikseensä erektiota lisäävän injektion ja nyt jöpötti jo tukevasti. Minna suuteli Mattia. Hän alkoi hyväillä suullaan ja käsillään Matin korvannipukoita, kasvoja ja kaulaa, koska tiesi niiden olevan hyvin erogeenisia alueita ja auttavan Mattia kiihottumaan. Hän tunsi, kuinka jännittyneeltä vaikuttanut Matti alkoikin vähitellen rentoutua. Matti hyväili Minnan puolipitkiä hiuksia ja alkoi riisua hänen yltään t-paitaa. Hän riisui myös valkoiset pitsiset rintaliivit, joiden alta paljastuivat, eivät kovin isot, mutta timmit ja täyteläiset rinnat, joiden nännit törröttivät kovina. Matti hyväili ja suuteli rintoja. Taivas, kuinka hyvältä tuntuikaan. Edellisestä kerrasta oli kulunutkin jo aikaa. Minna tunsi Matin kovettuneen kalun haarojensa välissä. “Haluaisitko, että siirtyisimme sänkyyn?” hän kysyi? Matti, joka tunsi itsensä jo hyvin kiihottuneeksi ei oikeastaan ehtinyt edes vastata, kun Minna oli jo nostanut hänet pyörätuolista syliinsä. Matti oli melko kevytrakenteinen, joten voimailua harrastaneella Minnalla ei ollut vaikeuksia nostaa miestä.

Minna laski Matin sängylle, riisui omat pikkuhousunsa ja asettui tämän viereen. Hän alkoi jälleen hyväillä ja suudella Matin kasvoja ja rintaa riisuen samalla hänen housujaan. “Sinullahan seisoo tosi hienosti” hän sanoi. Jostakusta kommentti olisi saattanut tuntua hölmöltä, jopa loukkaavalta, mutta Mattia se hiveli. Minna ryhtyi hieromaan penistä tasaisin vedoin, välillä hän kutitteli kielellään terskan päätä. “Tuntuuko miltään?”, Minna kysyi. “Hyvältä”, sopersi Matti. Minna istui siten, että Matti saattoi puolestaan sormettaa hänen klitoristaan. Minnakin tunsi kiihottuvansa entisestään ja tuntiessaan itsensä riittävän kosteaksi hän otti Matin peniksen käteensä ja asetti sen vaginaansa. Hän alkoi keinuttaa itseään edestakaisin ja tunsi, kuinka Matin vartalo alkoi nytkähdellä hänen allaan. Matti tunsi Minnan liikkeet. Hän hyväili tämän rintoja ja hengitys alkoi muuttua kiivaammaksi. Siemensyöksyä Matti ei kyennyt saamaan, mutta silti hän tunsi olevansa lähellä täyttymystä. “Sinä olet niin hyvä ja ihana “, hän sanoi ja tunsi täydellistä hyvänolontunnetta ja raukeutta. Samalta rakastelu ei tuntunut, kuin se oli tuntunut ennen onnettomuutta, mutta silti hyvältä. Matti tunsi saaneensa orgasmin ja olo oli mahtava.

Rakastelun jälkeen Matti ja Minna makasivat raukeina vierekkäin toisiaan hyväillen, kunnes Matin peniksestä alkoi äkkiä suihkuta märkää. Matti oli ennen rakastelua tyhjentänyt rakkonsa, mutta kiihottuminen oli saanut aikaan supistelua ja nyt rakko päätti tyhjentyä. Vammansa takia Matti ei kyennyt pidättelemään, eikä katkaisemaan suihkua. Matti tunsi itsensä hämmentyneeksi.” A-anteeksi, en kerta kaikkiaan mahtanut mitään”, hän sanoi vaivautuneesti. ” Hei, ei haittaa”, vastasi Minna, silittäen Matin hiuksia. Mä kyllä tiesin, että näin voi käydä ja että se on ihan normaalia”.” Haluatko, että vähän kuivailen”? “Joo”, mutisi Matti, kuitenkin edelleen hieman hämmentyneenä. Minna kävi hakemassa makuuhuoneen kaapista pesulappuja ja pyyhkeen ja alkoi kuivailla Mattia. Hän auttoi Mattia kääntymään kyljelleen ja veti hänen altaan myös kastuneen lakanan. Matistakin alkoi tuntua taas hyvältä. Hän kääntyi takaisin selälleen ja otti Minnaa kädestä. “Minulla on ollut hyvä iltapäivä. Kiitos”. “Kiitos vain itsellesi, niin minullakin vastasi”, vastasi Minna. “Otetaanko joskus uusiksi?” Totta ihmessä”, vastasi Matti nauraen. Minna oli ehtinyt jo pukea päälleen ja teki lähtöä. “Hei vaan, ja varmaan me taas nähdään”. “Juu soitellaan,”vastasi Matti. “Ja kiitos vielä kerran”.

2 kommenttia viestissä: “Kohtaamisia ja kelausta”

  1. Lukija says:

    Kaikki ei varmaan löydä tämän tarinan kauneutta… Hieno novelli, viisi tähteä!

  2. höh says:

    Ihan hölmö juttu, typerä kuin teinitytön aine: “Matti on hauskannäköinen ja Minnalla tyylikäs meikki…” Ja vielä voimailunharrastaja “kansallisella tasolla”. Voi sissus. Ja loppu joutavaa lässyttelyä. En yhtään ihmettele että edellinen versiosi “katosi…”

Kommentoi

top