search
top

Uni

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (61 votes, average: 2.62 out of 5)
Loading...

Olen kuullemma hyvä laulaja. Ja illalla mielikuvitukseni laukkaa ja välillä nään unia. Kerron yhden pätkän unestani ja riippuu lukijoista, että jatkanko vai lopetanko.

Oli kaunis päivä, minulla oli aamulla harjoitukset bändini kanssa klo 7.00 aamulla. Kun olin lähtenyt harkoista lähdin siitä suoraan kouluun. “Huomenna koulusta vapaa päivä! Koska minulla on keikka naapuri kunnassa!! Poikaystäväni tulee mukaan keikalle

Kotona kävin suihkussa ja vaihdoin koti vaatteet päälle Äitini huusi minua alakertaan “Lila! Muista, että et mene huomenna kouluun, koska menet laulamaan!” En jaksanut välittää äidin huudoista vaan jatkoin vaatteiden laittoa päälle.

Seuraavana päivänä nousin aikaisin. Jännitin ihan kamalasti, Olin bussissa matkalla kohteeseen bändin kanssa. Juttelimme matkalla joutavia asioita, kuten siitä miten koulussani menee. “Siellä menee ihan hyvin…” Kukaan ei uskonut minua, en edes minä itse.

Olimme perillä, katsoin sitä ihmis massaa mikä tulvi katsomoon sisään. Sain kylmätväreet menemään selkääni pitkin kun näin ihmisiä jotka olivat paidoissa joissa luki nimeni. Tunsin oloni kamalaksi, minua alkoi heikottaa. Suljin silmäni ja ajattelin rauhoittavia asioita. Ajattelin poikaystävääni ja sitä kuinka hän halaisi minua keikan jälkeen.

Olin lavalla, yritin rentoutua ja onnistuin siinä. Aloin laulaa eri kappaleita. “Minun ystäväni on kuin villasukka” Ja vähän kaikkia. Katsahdin vasemmalle kääntäen päätäni. Näin poikaystäväni itkevän. Laitoin mikin pois päältä ja kävelin hänen luokseen. “Mikä on?” Kysyin huolestuneena. Hän ei vastannut vaan napsautti sormiaan ja osoitti minua oikealla sormellaan. Pelästyin elettä mutta rentouduin nopeasti, koska näin hänen pyyhkivän kyyneleensä.

Jännityin kun joukko miehiä tuli lähemmäksi minua ja he ympäröivät minut ja poikaystäväni “Et rakasta minua enää. Näin kun poika halasi sinua edellispäivänä.” Poikaystäväni sanoi kyyneleet taas silmissä. Yritin änkyttää että “se oli pelkkä fanini ja minähän tuuppasin pojan kauemmas”, mutta poikaystäväni ei kuunnellut vaan jatkoi “Kun kerta et rakasta minua on se ja sama mitä sinulle käy tai tapahtuu. Nää tyypit täs tykkää nuorista likoista.” Aukaisin suuni sanoakseni että rakastan häntä, enkä ketään muuta. Mutta ennen kun sain sanaa suustani miehet ampaisivat minua kohti ja lähdin pakoon.

Juoksin niin lujaa kun pääsin, mutta olin liian hidas isoille miehille. Katsoin taakseni ja näin Poikaystäväni taas kyynelissä. Itsellenikin tuli kyyneleet silmiin, kun ajattelinmitä tapahtuisi jos miehet saisivat minut kiinni. Lisäsin vauhtia ja sain lisää etumatkaa hetken päästä kumminkin kuntoni loppui, päätin että minua ei saada väkijoukon keskeltä kiinni. Juoksin väkijoukon keskelle miehet katosivat näkyvistä. Ainoastaan näin poikaystäväni ihmisjoukon toisella puolella.

Juoksin hänen luokseen ja halasin häntä. Ihme kyllä hän halasin takaisin. Menimme autoon ja pyysimme kuskia ajamaan kotiin. Olimme kotona kaksistaa. Aloitimme katsomaan elokuvaa. Pelottavaa elokuvaa. Elokuvan alussa lensi suolet ja veri roiskui päätin olla katsomatta vaihdoin kanavaa ja se vaihtui kanavaan 69. Katsoimme kanavaa hetken, mutta sitten alkoi tapahtua. en kestänyt enää istua poikaystäväni vieressä. Menin hänen syliinsä istumaan.

Olin hänen sylissään istumassa ja olimme sohvalla. Poikaystäväni kaatoi minut makuulleni ja hän alkoi riisumaan vaatteitani. Hän aukaisi housun nappini, nuolaisin huuliani, olin hermostunut. Hän nosti minut istumaan ja nosti paitani pois. Otin hänen housunsa pois ja hyväilin hänen kalleuttaan. Katsoin hänen ilmettään.

Hän nautti kaikesta mitä tein. Otin häneltä suihin ja itsekkin nautin. Hyppäsin hänen syliinsä ja painauduin alaspäin, hän meni sisälleni nopeasti, aloin ratsastaa. Poikaystäväni suuteli minua kaulaan samalla kun pompin hänen sylissään. Vaihdoimme asentoa olimme koira-asennossa se oli hankala asento, hän tuli päälleni se tuntui jo paljon paremmalta. Unohdimme ehkäisyn, mietimme sitä ihanan 45 minuutin kuluttua. Olimme molemmat hikisiä ja väsyneitä ja katsoimme 69 kanavaa, suutelimme samalla.

Nousin hänen sylistään ja menin hakemaan katumuspilleren. Palasin ja hän oli laittanut vaatteita päälle. Nostin alushousut lattialta ja vein ne pesuun. Hain uudet alusousut ja palasin rappusille “Oletko tosissasi?” Kuulin poikaystäväni sanovan. Sitten kuulin vieraan äänen joka sanoi “Kyllä, hae tyttö ja anna hänet meille niin kehenkään ei satu” “Lila!!” Kuulin poikaystäväni huutavan. Laitoin vaatteet nopeasti päälle ja kävelin rauhallisesti alakertaan.

Ilman mitään paineita tai pelkoa tulevasta. Pelästyin kun näin tunkeilijoiden kasvot. siinä olivat samat miehet jotka olivat lähteneet perääni lavalla. “Ei, älä satuta häntä!” Huusin miehelle jolla oli ase vasemmassa kädessä ja se osoitti poikaystävääni. “Suostun mihin vain kunhan ette satuta häntä!” Miehen katse kirkastui. Hän sanoi toiselle kaverilleen “Ota ase ja pidä poika aloillaan, minä menen tytön kanssa yläkertaan vähän hommailemaan.” Poikaystäväni ei tykännyt ajatuksesta ja huusi “et mene hänen kanssaan mihinkään! tyttö jää tänne ja sinä hinaat itsesi ulos tästä talosta!”

Mies otti minusta riuskan otteen, joka sattui “tyttö tulee mukaani ja sillä selvä.” Mies sanoi rauhallisesti. Mies retuutti minua ja raahasi minut yläkertaan. Kuulin poikaystäväni huudon alakerrasta “Jätä tyttö rauhaan!” Mies ei kuullut, vaan hän alkoi riisua minua vaikka laitoin vastaan parhaani mukaan. Hän oli ottanut paitani pois, ja hän sitoi käteni sängyn päätyyn. Yritin irroittaa käteni mutta en onnistunut millään. “Älä edes yritä rimpuilla irti näistä solmuista. Et ikinä pääse vapaaksi ellei poju pääse pakoon.” Mies totesi.

En välittänyt miehen sanoista vaan keskityin purkamaan hankalaa solmua. Mies työnsi kalunsa sisälleni. Pidätin hengitystäni ja ja sylkäisin miehen silmän seudulle. Mies karjaisi kun sylkeni osui silmään. Sain tilaisuuden yrittää päästä irti. Mies tuli päälleni ja työntyi uudelleen. Sattui ajatella että poikaystäväni olisi alakerrassa. Mies kiihdytti tahtia ja puristeli rintojani.

huusin kivusta mutta mies tukki suuni kädellään. Purin niin lujaa kun pystyin, mies veti kätensä pois ja ähkäisi.. Hän laukesi sisälleni, valkoinen neste pursui ulos kuin saavista kaataen. hän työnsi sormensa suuhuni ja puraisin. “auts” Mies parkaisi. Sain jalkani vapaaksi ja potkaisin miestä sukukalleuksille. Mies lyyhistyi viereeni pidellen muniaan ja vääntynyt ilme naamallaan. Sain käteni irti köysistä ja lähdin juosten alakertaan. Alastomana. Pyssy mies ei huomannut tuloani vaan vahti poikaystävääni. nostin tuolin ylös ja rysäytin sen suoraan miehen takaraivoon. Mies kaatui eikä noussut. soitimme poliisin paikalle. Laitoin vaatteet päälle samalla kun poikaystäväni oli sitonut miehet aloilleen.

Poliisi tuli ja korjasi miehet putkaan. kun poliisit olivat menneet suuntasin poikaystäväni kanssa minun huoneeseeni. Hyppäsin sängylle Väsymyksestä. Poikaystäväni tuli viereeni istumaan. “Oletko kunnossa?” Hän kysyi huolestuneen näköisenä. Vastasin huolettomasti “Olen ihan kunnossa” Ja vilautin nopeasti hymyn. Nousin istumaan ja halasin häntä. siirryin hänen syliinsä ja nostin hänen paitansa pois hitaasti mutta varmasti. Tunsin hänen lämpimän ihonsa paitani lävitse. Se kiihotti minua entistä enemmän.

Hän suuteli minua kaulalle, hän siirtyi alemmas ja alemmas. Hän nosti paitani pois nopeasti. Hän pussasi rintojani ja hyväili niitä. Tunsin kiihkon valuvan ylhäältä alaspäin. Näin kun hänen peniksensä nousi pystyyn kun aukaisin hänen housun nappejaan ja vetoketjua. Hän oli alasti sängyllä. Nousin seisomaan sängyn viereen ja otin housuni pois. Aloitin jaloista hipaisin hänen ukko varvastaan ja lähdin liikuttamaan sarmeani liukumalla ylöspäin.

Olin haarojen välissä nopeasti. Otin häneltä suihin ja hän mahtoin nauttia tilanteesta. Leikin hetken hänen kalleuksien kanssa ja etenin eteenpäin. Suutelin hänen kaulaansa. Menin pojan kalleuden ylle ja istahdin varovasti niin että Hän sujahti nopeasti ja kivuttomasti sisääni. Ähkäisin kun aloin ratsastaa. Se tuntui niin taivaalliselle. Hän oli jo melkein laukeamassa kun nousin ylös ja vaihdoimme asentoa. Olimme 69 asennossa. Olimme siinä 10 minuuttia kunnes poikaystäväni laukesi. Sperma maistui ihmeellisen hyvälle.

4 kommenttia viestissä: “Uni”

 1. Puuterihuisku says:

  Olen samaa mieltä kuin Lukija: kiinnostava aihe, mutta toteutus on vähän… läpijuostu. Kaikki tapahtuu niin nopeasti, ettei tapahtumiin oikein ehdi mukaan, lisäksi seksikohtaukset menivät todella nopeasti ohitse ja olivat aika lyhyitä tyyliä: “Otin poikaystävältäni hetken suihin, kunnes siirryin hänen päälleen ja aloin ratsastaa. Hän laukesi sisälleni.”
  Ainakin itse lukijana kaipaisin enemmän kuvailua ja hieman viivyttelyä. Ei tietenkään tarvitse alkaa kirjoittaa mitään yliromanttisia ja -tarkkoja kuvauksia jokaisesta sekunnista, mutta vähän enemmän tunnetta ja yksityiskohtia, niin tarina on paljon kiinnostavampi (ja helpompi) lukea.

  Lisäksi kiinnittäisin sinuna huomiota kirjotusasuun: Melko monesta kohtaa sinulla on jäänyt piste puuttumaan, vaikka alkaakin uusi lause. Lisäksi yhdyssanavirheitä oli jonkin verran (vapaapäivä, naapurikunta, ihmismassa…), kannattaa kiinnittää niihinkin huomiota. Ja vielä ainakin yksi asia, joka helpottaisi lukemista: laita kaikki vuorosanat omille riveilleen. Pötköön kirjoitetut monen henkilön vuorosanat ovat vaikeita luettavia, ne kannattaa ihan ronskisti aina heittää omille riveilleen ihan vain selvyyden vuoksi. Eli siis esimerkiksi tämä pätkä:
  “Ei, älä satuta häntä!” Huusin miehelle jolla oli ase vasemmassa kädessä ja se osoitti poikaystävääni. “Suostun mihin vain kunhan ette satuta häntä!” Miehen katse kirkastui. Hän sanoi toiselle kaverilleen “Ota ase ja pidä poika aloillaan, minä menen tytön kanssa yläkertaan vähän hommailemaan.” Poikaystäväni ei tykännyt ajatuksesta ja huusi “et mene hänen kanssaan mihinkään! tyttö jää tänne ja sinä hinaat itsesi ulos tästä talosta!”

  Korjattuna:
  “Ei, älä satuta häntä!” huusin miehelle, jolla oli ase vasemmassa kädessä ja se osoitti poikaystävääni. “Suostun mihin vain, kunhan ette satuta häntä!”
  Miehen katse kirkastui. Hän sanoi toiselle kaverilleen: “Ota ase ja pidä poika aloillaan, minä menen tytön kanssa yläkertaan vähän hommailemaan.”
  Poikaystäväni ei tykännyt ajatuksesta ja huusi: “Et mene hänen kanssaan mihinkään! Tyttö jää tänne ja sinä hinaat itsesi ulos tästä talosta!”

  • joik2ww says:

   Sun poikaystävänä voin vaan sanoa, että Puuterihuisku sanoi kaiken korjattavan.

 2. taaplari says:

  Varmaan olisi saanut tarinasta paremman. Harjoitusta ja luettelomaisuus pois.
  En pahemmin välitä kirjoitus- tai kielioppivirheistä, mutta nyt kyllä pyytäisin paneutumista oikeinkirjoitukseen.

 3. Lukija says:

  hyvä tarinan aihe, mutta vaikka kyseessä onki uni. Niin silti voisit muovata niistä tarinamaisempia, koska tässä tapahtui liian paljon lyhyessä ajassa. Kirjoita vähä tarkemmin.

Kommentoi

top