search
top

Kumeja täyttämässä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (44 votes, average: 3.43 out of 5)
Loading...

Todella ärsyttävä kaveri. Sain siirtää vähän väliä reidelläni vaeltelevan käden sivuun. Mies kertoi kysymättä perheestään, töistään ja harrastuksistaan. Ei hän silti mikään itseensä keskittyvä kerskuri ollut, vaan hän yritti haastaa minua avautumaan samaan tapaan.

Utelu alkoi tökkiä, sillä en ollut etsimässä elämänkumppania tai edes petikaveria. Kunhan poikkesin mökkipaikkakunnan terassille. Nyt viikko omaa rauhaa ilman miestä ja lasta oli riittänyt, ja halusin hieman ihmisten ilmoille.

Tämä Kimmo hivuttautui seuraani heti, kun huomasi, että olin yksin liikenteessä. Sporttinen kaveri oli myös kesäasukas ja -leski, tosin muutaman vuoden minua vanhempi, sillä hän lähestyi jo neljänkympin rajapyykkiä.

Hän sai houkuteltua minut jäämään illan terassikarkeloihin, joiden alla baari tarjosi kanta-asiakkailleen parin tunnin ajan pikkuevästä ja juotavaa. Kimmolta löytyi VIP-kortti myös minulle. Ajattelin, että voisinhan haukata hieman grilliherkkuja niin säästyisin ruuanlaitolta mökillä.

Parissa tunnissa tuli kumottua sen verran monta viinilasillista, että miehen puolituhmat jutut alkoivat kuulostaa hauskoilta. Lyhyessä kesähameessa ja topissa alkoi kuitenkin tulla vilu, kun ilta hämärtyi ja karaokekansa täytti terassin.

Me VIP-tilaisuutta viettäneet olimme hyvässä vauhdissa, ja paikalle jonottaneet juhlijat olivat ottaneet vähintään samaan tahtiin pohjia. Niinpä tunnelma oli riehakas alusta alkaen, eikä mökille ollut enää mikään kiire. Enkä minä enää hämärtyvässä loppukesän illassa olisi edes lähtenyt polkemaan mökkitielle.
Kimmon jutut kävivät yhä uskaliaammiksi, kun hän huomasi, etten hätkähtänyt mistään. Mies kiusoitteli puutteessa elävää pikkurouvaa, eikä oikeastaan ollut ihan väärässä. Viikon patoumat saivat lanteet pyörimään, kun mies johdatteli minut tanssin pyörteisiin.
Omaa miestäni ei saa millään tanssilattialle. Siksi en edes muistanut, kuinka kiihottavaa oli, kun tunsi miehen hehkun itseään vasten. Tunsin myös, kuinka Kimmo paineli kovettuvaa etumustaan alavatsaani vasten.

Annoin tilanteen viedä ja puristelin miehen tiukkaa peppua samaa tahtia kuin hänen kätensä vaeltelivat minun kankullani. Kesäillan huuma oli tekemässä tehtävänsä, olin valmis vieraan miehen pantavaksi.

Reilun kymmenen avioliittovuoden aikana en ollut hairahtunut vieraisiin vällyihin, mutta joskus seurusteluaikojen alussa kokeilin muutaman kerran, miltä yhden illan jutut tarjoavat. Tiesin, että parhaimmillaan tarjolla oli rajua rietastelua, jollaiseen ei oman rakkaan kanssa välttämättä koskaan yllä. Pääsin pari kertaa kokemaan, kun mies suorastaan repi vaatteet päältäni ja nautti saaliistaan eläimellisellä vimmalla. Silloin koin olevani haluttu ja himoittu naaras. Aviovuoteessa olin jo unohtanut sellaisen tunteen, mutta nyt halusin taas olla saalis, josta mies nauttisi turhia kyselemättä ja hempeilemättä. Sellaista suoruutta muotojani musiikin tahtiin hyväilevä Kimmo huokui.

Kuuma tanssilattian pystypanomme päättyi ja siirryimme takaisin pöytään. Kimmo kantoi hetken päästä taas uudet lasit eteemme. Katsoin, että hänellä on kädessään joku lasinalunen, mutta kaveri asettikin maailmanmiehen elkein kortsupaketin pöytään.
”Lähdettäisiinkö täyttämään nämä”, mies kiusoitteli.

Epäilin, että hän kuvitteli itsestään hieman liikoja. Mutta aamuun mennessä kumit olisivat loppuneet, jos niitä olisi käytetty.
Ilta sai nimittäin pian uskomattoman käänteen. Kun Kimmo ei saanut suostuteltua minua taksijonoon, päädyimme takaisin tanssilattialle. Mies alkoi kuiskia, haluaisinko kokeilla kahta miestä. Kimmon kädet puristelivat ahnaasti peppuani, kun hän supatti, kuinka nuori, tumma atleetti katselee juuri minua kyrpä kovana.
Rivoudet saivat minut valumaan ja Kimmon innostumaan entistä enemmän. Mies painoi minua taas kovaa etumustaan vasten ja kuvaili, kuinka etelän vieras olisi kohta valmis antamaan vaikka vasemman kätensä, jos vain pääsisi maistamaan vaaleata Suomineitoa.

Luulin, että Kimmo vain kiusasi jutuillaan. Mutta tanssin päätyttyä hän talutti minut sivummalle pöytään, jossa istui kaksi suklaanruskeaa miestä. Kimmo kysyi englanniksi, voisimmeko istua miesten seuraan. Kaverit paljastivat hohtavan vaalean hammasrivistönsä ja riensivät auttamaan tuolia alleni.
Kielitaitoni ei ole kovin kummoinen, joten jäin kuunteluoppilaaksi, kun Kimmo ryhtyi juttelemaan kavereiden kanssa ranskaksi. Hän tulkkasi minulle, että kaverit olivat olleet pelaamassa lähikaupungin turnauksessa. He olivat majoittuneet mökille, ja päätyivät siksi pikkukylän terassille juhlimaan menestystään.
Tilanne oli hullunkurinen. Miehet juttelivat Kimmon kanssa, mutta katseet nuolivat koko ajan vartaloani. Se oli melkoinen kunnianosoitus tällaiselle yli kolmekymppiselle perheenäidille.

Ainakin kymmenen vuotta itseäni nuoremmat belgialaisuroot olivat ensi kertaa Suomessa. En tiedä, millä Kimmo kavereita nauratti, mutta he hekottivat ja loivat entistä kiihkeämpiä katseita suuntaani. Minulle Kimmo väitti, että hän oli vain luvannut, että opettaisin kaksikolle suomalaisia saunatapoja.
Rintojen hyväily on helpoin keino varmistaa saanti. Minulla on teoria, jonka mukaan kaikissa rinnoissa on sama määrä hermoja. Siksi meillä pienirintaisilla tissit ovat vielä herkemmät kuin rintavammilla kanssasisarilla.
Seaniksi esittäytynyt belgialaismies teki minusta lopullisesti pettäjävaimon. Mies yllätti minut vessareissun päätteeksi terassin hämyssä. Hän painautui selkääni vasten ja tunnusteli valtavilla tummilla kourillaan kiinteitä muotojani. Niiden suojana oli vain bikinien yläosa, joten nännini reagoivat saman tien kuumiin käsiin.
Lantioni kiemurteli ja huokailin miestä vasten, kun hän tutustui kaariini ahnain ottein. En voinut olla tunnustelematta shortsien etumusta, joissa pullisteli jotain massiivista. Tartuin miestä kädestä ja raahasin hänet perässäni kohti pöytäämme.

Emme ehtineet pitkällekään, kun Kimmo huikkasi meitä parkkipaikan suuntaan. Toinen belgialaismies, Marcus oli ajanut farmariauton baarin ovelle. Tajusin, että vieraat olivat tosiaan olleet limulinjalla, joten he olivat edelleen ajokunnossa.

Istuin Seanin kanssa takapenkille ja yritin ymmärtää jotain etupenkin porinasta. Siitä ei tullut mitään, sillä Sean alkoi tutkia kielensä kanssa nöpöttäviä nännejäni. Tarjosin tissejäni kaverille ja huohotin sekopäisenä takapenkillä. Ajan- ja paikantaju katosivat.

Kun auto seisahtui, toppini oli kurtussa vatsallani ja hame lanteillani. Sean kaappasi minut vahvoille käsivarsilleen ja kantoi belgialaismiesten vuokramökkiin.
Tuvassa oli kulmasohva, josta tuli yön taistelutanner. Tumma rakastajani raastoi kosteat pikkuhousuni sivuun ja upotti turpean nuijansa minuun kuin peläten, että saalis karkaisi, jos hän aikailisi sekunnin. Mutta minä en halunnut enkä olisi päässyt mihinkään tällaisesta lihavartaasta. Uikutin peppu pystyssä, kun mies nautti villiin tahtiin kuumasta vaostani.

Viikon patoutumat purkautuivat sellaisena järistyksenä, että pesäpallomailan vahvuinen ryhmysauva luiskahti ulos supistelevasta vaostani.
Palasin tähän aikaan ja paikkaan, kun Marcus liikuskeli varovaisesti, purkausta pidätellen päälläni. Orgasmini oli niin raju, että viimeiset vaiheet olivat menneet minulta ohi. Mies sisälläni oli vaihtunut, ja se selitti sen, miksi tulvin joka työnnöllä kuumaa, venyvää siementä alleni.

Huomasin, että Kimmo ja Sean istuivat vieressä aseet turpeana ja kiiltelevänä. Toinen nuoleskeli palvoen lakattuja varpaitani, toinen hyväili yliannostuksen huomiota saaneita rintoja. Pikkurouva oli vauhdissa ja sai sitä mistä oli jäänyt viikon ajan paitsi.

Kolmikko osasi nauttia naaraastaan niin, ettei huokailu ja läiske tauonnut ennen aamua. Kun yksi tulvi siemenensä vakoon, seuraava aisa oli jo valmiina.
Kun aamupäivällä heräilimme takaa lyhyeksi jääneestä horroksesta, kyltymättömät siemenlingot olivat taas kimpussani. Kun vihdoin iltapäivällä pääsin mökille, ehdin siistiytyä vain hetken ennen kuin mies saapui tyttömme kanssa viikonlopun viettoon.

Onneksi tyttö valvotti niin, että saatoin käyttää myöhäistä iltaa tekosyynä yöpuulle vetäytymiseen. Alapääni oli yön tehokuurin jäljiltä sen verran hellänä, että olisin todennäköisesti kiljahdellut, jos mieheni olisi intoutunut hellyyden osoituksiin.

2 kommenttia viestissä: “Kumeja täyttämässä”

  1. fr11kk1 says:

    Alku oli todella lupaava, mutta miksi ihmeessä seksikohtaus piti jättää aivan torsoksi? Vaikutti että novelli on kirjoitettu yhdellä istumalla ja kirjoittajan aika loppunut kesken. Joten seuraavalla kerralla toivottavasti kirjotat koko novelli yhtä hyvällä keskittymisellä ilman lopun hätiköintiä

  2. Puuterihuisku says:

    Muuten ihan hyvä tarina, mutta varsinainen seksiosuus jäi todella lyhyeksi eikä sitä juurikaan ole kuvailtu. Varsinkin tekstin alussa eteneminen oli hitaampaa ja “perustellumpaa” monen kappaleen ajan, mutta lopulta se kohokohta jäikin 17 (vajaaseen) riviin.

    Jatka kuitenkin ihmeessä kirjoittamista, kyllä tässä ainesta on 🙂

Kommentoi

top