search
top

Viehättävää lentoseuraa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (40 votes, average: 3.63 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tällainen välipalajuttu välillä. Ei tarvinne edes mainita että tämä on ihan pelkkää fiktiota. Palautetta saa taas mielellään laittaa nimim.noitapilli-ät-suomi24.fi

Tarinani alkaa siitä kun olin palaamassa työmatkalta Norjasta pitkien ja uuvuttavien neuvottelujen päätteeksi. Lopulta minulla oli liikaakin aikaa, mutta olin liian väsynyt lähteäkseni mihinkään, nuokuin vain Oslon Gardermoenin kentällä ja yritin tappaa aikaa lukemalla kaiken maailman roskalehtiä.

Jossain vaiheessa satuin kiinnittämään huomiotani melkein suoraan vastapäisellä penkillä istuskelevaan nuoreen naiseen, joka luki romaania ja heilutteli jalkojaan. Naisen jalkojen heiluttelu se kai alun perin huomioni kiinnittikin. Nainen oli varmaan noin kolmekymppinen ja hyvin tyylikkäästi kesäiseen tyyliin pukeutunut. Pitkä tukka, jossa oli osa ihan vaaleaa ja osa tummaa raitaa ja josta oli vaikea tietää mikä olisi ollut tukan alkuperäinen väri. Hyvin kauniit kasvot täyteläisine huulineen. Varvastossumaiset sandaalinsa hän oli jättänyt lattialle ja oli nostanut jalkansa ylös penkille istuen toisen jalan päällä ja heilutellen toista jalkaansa ilmassa. Ihailin seksikkään näköisiä pitkiä varpaita lakattuine kynsineen – ja taisinpa ihailla jopa hieman liian pitkäänkin, sillä äkkiä nainen laittoi kirjansa sivuun, hymyili minulle ja kommentoi odottamisen pitkäveteisyydestä. Vaihdoimme muutaman ystävällisen tyhjänpäiväisen lauseen ennen kuin hän taas uppoutui lukemiseensa. Ihailin kauniita kasvoja ja huikaisevan kauniina välähtävää hymyä, jota kimalteleva hammaskoru kulmahampaassa korosti.

En voinut olla huomaamatta että hänen kirjansa oli kirjoittanut Henry Miller. Se seksiä tihkuvista tarinoistaan tunnettu Miller.

Pitkäkin odottelu päättyy joskus ja jonoa vain etäisesti muistuttavassa ruuhkassa portille tunkiessani päädyin taas saman naisen viereen aivan hänen taakseen. Vilkaisin uteliaana hänen lippuaan, jossa luki ”HAMALAINEN JENNIELISA MS”. Niin… ja taisinpa vilkaista hiukan liian pitkään taka- ja yläviistosta sisään hänen avarasta kaula-aukostaankin. Namu.

Pääsin koneeseen lopulta hieman ennen häntä, mutta sitten yllätyin iloisesti kun sama nainen asettuikin viereeni käytäväpaikalle. Nyt juttelimmekin jo sitten pidempään ja esittäydyimme toisillemme. Jenni kertoi olleensa niinikään liikeneuvotteluissa Oslossa ja että hän teki konsultointitöitä.

Lento oli pitkähkö ja oli jo myöhä. Matkustamohenkilökunta himmensi koneen valoja ja monet matkustajat nukkuivat. Jennikin vieressäni alkoi suorastaan pilkkiä ja yritti lopulta vääntäytyä tuolissa hieman mukavampaan torkkuma-asentoon, mikä kuitenkin oli vaikeaa ahtaassa matkustamossa. Minä päätin koittaa pysyä hereillä ja jatkoin lehden lukemista, mutta ei mennyt kauaa kunnes havahduin siihen, että Jennin vaalea tukka kosketti olkapäätäni. Vilkaisin varovasti naista: Jenni oli ihastuttavan kaunis. Tuntui aika hämmentävältä olla fyysisesti näin lähellä häntä, mutta en missään nimessä halunnut liikahtaa, koska tilanne tuntui niin kivalta, seksuaaliseltakin. Kiinnitin erityisesti huomiota siihen miten hyvältä Jenni tuoksui. Ei niinkään parfyymilta, vaan naiselta. Hyväntuoksuiselta naiselta.

Ilmakuopat heiluttelivat konetta ja Jennin tukka heilui poskeani ja olkaani vasten. Yritin pysyä ihan liikkumatta ja nautin tilanteesta. Lopulta kuitenkin tytön pää retkahti kokonaan olkapäätäni vasten. Siihen Jenni heräsi, näytti vähän säikähtäneeltä ja pyysi anteeksi.

– Hei, ei mitään anteeksi. Nojaa vaan muhun ihan reilusti. Se tuntuu vaan ihan kivalta.
– Eihän vieraiden syliin saa noin vaan nukahtaa.
– Nukahda ihan rauhassa.

Samalla Jenni tahallaan vielä hetkeksi painoi päänsä olkaani vasten ja hetkeksi myös hipaisi kädellään reittäni. Sitten hän kuitenkin nousi ja sanoi että hän tarvitsisi kahvia. Aloimme jälleen jutella kaikenlaista smalltalkia liikematkailun rasituksista, harrastuksista ja muusta. Opin muun muassa että Jenni oli vastikään muuttanut kaupungista maaseudun rauhaan, jossa hän pääsi rentoutumaan mielipuuhassaan, ratsastamalla.

Viehättävä nainen. Tunnustan, että flirttailin. Ja olinpa jopa niin pitkälle menevä että koneen laskeutuessa Helsinki-Vantaalle annoin Jennille käyntikorttinikin. Arvelin kylläkin etten varmaan kuulisi hänestä enää, mutta eihän siitä koskaan vahinkoa ole jos yrittää tutustua noin viehättävään naiseen. Heh… viehättävään naiseen joka vielä lueskelee lentokentällä seksitarinoita.

Meni pari päivää. Olin ollut myöhään toimistolla ja ajoin sitten rautakaupan kautta ostaakseni joitain puuttuvia osia verkkoaidan korjaukseen, joten tulin ajaneeksi kotiin vähän tavallista kummallisempaa reittiä, ihan pientä soratietä pitkin. Kuinka ollakaan, yhtäkkiä auton ohjaus alkoi hitaassa vauhdissa tuntua kummalliselta. Pysäytin ja menin katsomaan: eturengas oli tyhjentynyt. Kirosin. Olin ehkä vain kilometrin kotoani, mutta ihan pikkutiellä, joka vielä oli sateesta aivan mutainen. Juuri tällä kohdalla oli vaalea omakotitalo, jonka asukkaista en tiennyt mitään, mutta talon tunsin siitä että siinä talossa asui punainen pystykorva, joka aina koiralenkeillä haukkui tarmokkaasti sekä minut että terrierini. Niinpä ei ollutkaan ihme, että nytkin alkoi aivan tavaton räksytyskonsertti.

Eihän siinä mikään auttanut. Avasin takakontin ja aloin kaivaa sieltä esiin vararengasta ja tunkkia. Kirosin pimeyttä, tien mutaisuutta ja sitä, että minulla oli tähän hommaan aivan liian hienot vaatteet. En kuitenkaan ehtinyt vielä edes aloittaa auton ylös nostamista kun viereisen talon ovi aukesi ja sieltä tuli joku vaaleaan kylpytakkiin pukeutunut nainen, joka ensimmäisenä komensi ”Rekkua” sisälle. Sitten nainen tuli ihmettelemään mitä kummaa minä oikein tein. Säpsähdin kun tunnistin lentokoneessa tapaamani Jennin.

– Ai, mooi… Mehän taidettiinkin jo tavata lentokoneessa.
– Mitä? Ai, joo, moi, sinä… Mitä tääl oikeen tapahtuu? Ja miten sä nyt täällä oot?
– Rengas meni. Olin kaikessa rauhassa ajelemassa kotiin, kun alko tuntuu ihan oudolle ja pysäytin. Mä oon varmaan ajanu johonkin naulaan tai jotain. Täs mudassa on vaan aika paska ruveta vaihtaan vararengasta.
– No voi hitto. Mun mies ei oo nyt kotona, se ois varmaan osannu korjaa ton äkkiä. Mut sil on kyl tuolla tallissa kaikenlaisii vehkeitä. Mä en niist ymmärrä, mut haluutsä kattoo ja lainaa jos tarttet…?
– Niin-no, kiitos… Voishan se tietyst olla parempi jos tän siirtäis ihan varovasti tohon teidän asvaltoidun pihan puolelle. Montaa metrii sil ei nyt voi ajaa ettei se koko rengas mee pilalle, mut ehkä sen verran. Ja sit jos teil siel sattuis oleen parempi tunkki kun tää auton oma. Hitto ku on viel ihan liian siistit vaatteet tähän hommaan.
– No siinä mä voin ainakin auttaa. Koita siirtää se auto tohon tallin ovelle. Asutsä täällä vai miten ihmeessä sä nyt tänne päädyit?
– Asun… Ei täst oo kun kilometri meille. Tossa Mäntykankaan puolella, seuraavassa kylässä.
– No hitto… Jos ois tiedetty ni ois otettu yhteinen taksi sielt lentokentältä.
– Ois kyl varmaan kannattanu. Mut ei sitä nyt tuu ihan tosta noin kysyttyy vieraalta et hei missä sä asut ja mennääks teille vai meille ensteks.

Jenni nauroi.

– No mut nyt oot ainaki tullu meille. Aja se auto tohon pihan puolelle ni mä katon sulle meidän Heikin kamoista jotain sellasii vaatteita et et sotke hienoja housujas.

Viisi minuuttia myöhemmin olin sonnustautunut Jennin miehen vanhoihin verkkareihin ja olin saanut auton nostettua hyvällä hallitunkilla, joka löytyi heidän autotallistaan. Rengas oli aika pian vaihdettu. Mutta suttuista hommaa se oli. Jenni seurasi koko ajan tarkasti mitä tein ja kyseli samalla, oli sitä mieltä että hänenkin pitää oppia vaihtamaan rengas kun ei koskaan tiedä koska hänen autostaan sellainen hajoaa. En voinut olla tuijottamatta naista miltei tauotta. Jenni oli selvästi juuri kylvystä tai saunasta tullut, pitkä tukka märkänä ja vain ohut valkoinen silkkiaamutakki päällään. Ei ollut vaikea nähdä ettei Jennillä ainakaan rintaliivejä takin alla ollut. Ja rintojen muotoilu oli… no, mielenkiintoinen. Kerrassaan mielenkiintoinen. Mieluummin lähempää tutkittava.

– No nii, nyt se ois siinä. Nyt vaan tunkki takas ja vaatteiden vaihto. Saanks mä tulla teille peseen kädet johonkin?
– Joo, tottakai. Haluisitsä itse asiassa… mä just tulin saunasta ja se olis viel lämmin?
– No kiitos, mut en mä haluis olla vaivaks.
– Ei siit nyt mitään vaivaa oo jos haluut kävästä. Mä haen sulle pyyhkeen. Tuu sisään.
– No, kiitos.

Sisälle mennessä Rekku aloitti taas tavattoman haukkukonsertin.
– Ei sitä tartte pelätä, se ei pure ketään, vaik haukkuukin koko aika.
– Joo, hänet mä kyllä tunnen. Joka kerta ku mä ja mun koira mennään täst ohi ni meidät haukutaan huolella.
– Aa… Joo, Rekku on sellanen. Mä haukun paljon vähemmän. Kuljetsä useinki tästä? Mä oon asunu tääl vast ihan vähän aikaa ja on ihan kiva tutustuu johonkuhun muuhunki täällä.
– No en mä nyt joka viikko tuu koiran kans tänne asti, mut joo… viikonloppusin joskus kun ei olla mökillä.
– Millanen koira sul on?
– Terrieri. Walesin.
– Poika?
– Eiku tyttö.
– No mut sit tuut kyl sisälle käymään joku kerta. Rekkukin tykkäis. Ja mä kans. Ei se nartuille ärise. Enkä mä sulle.
– No kiitos… ja ehkä säkin voit kävästä Rekun kanssa meillä päin. Ei täst oo kun kilsa tai jotain.

Jenni neuvoi minut saunan pukuhuoneelle ja työnsi ison kylpypyyhkeen käteeni. Riisuuduin ja saunoin hyvin pikaisesti ja asetuin sitten takkahuoneen puolelle jäähtyäkseni hieman. Katselin ympärilleni hienosti laitetussa takkahuoneessa. En voinut olla nauramatta kun satuin katsomaan kauempana olevalle pöydälle. Jenni ei taatusti ollut muistanut mitä häneltä oli esille jäänyt: Pöydällä oli pikkuinen MacBook-tietokone, joka oli päällä, ei edes ruudunsäästäjä päällä, vaan täysin käyttökunnossa, ja jonka ruudulla loisteli tunnetun seksinovellisivuston ikkunan yläosa. Ja varmemmaksi vakuudeksi pöydällä koneen vieressä oli sievä pikkuinen punaisen ja kromin värinen dildo.

Jenni tuli samassa sisään kaksi olutta käsissään, vilkaisi ensin minua ja ehti sanoa ”Ai, sori” huomattuaan minun olevan alasti, katsoi sitten pöydälle ja punastui.

– Oi vittu! Ai kauhee. Jätinksmä noi tohon!!
– Mähän tässä häiritsemään tungin, anna olla.
– Ei kauhee… Enste koneessa mä lösähän sun päälle ja sit täällä…

Jenni tipahti. Siis kertakaikkiaan vain tipahti. Hillittömän kikatuksen ja hihityksen välistä hän sai aikaan vain muutaman järkevän sanan.

– Hihihihi… eka… hihihi… tipahtaa sun päälle. Sit…hihihihihihi… melkeen alasti…hihihi… täällä…hihi… tissit pystyssä ulos. Ja nyt sit…. hihihihihi…. mä kuolen…. ei vittu, mä kuolen… dildo… hihihihihi…
– Sä ihan unohdat alun. Millerin seksitarinat.
– Ei vittu. Näiksä senkin…. hihihihihi… ei vittu… hihihi. Meikämimmi ku mokaa ni se on sit kunnolla… hihihi… vittu, hihihi….

Jennin hihitys tarttui – tietenkin. Lopulta heitin hihitellen kylpypyyhkeeni sivuun ja marssin alasti Jennin luo. Kylmän rauhallisesti halasin Jenniä.

– Jos tää ois Millerin seksitarina ni viimeistään nyt me rakasteltais. Mä aion nyt vähintään halata.
– Ai kauheee… hihihihi… (Jenni rutisti minua tiukkaan halaukseen)… Mä oon nyt varmaan pahin nymfo mitä sä oot ikinä tienny?
– No en mä tiä sitä… mut ainaki mä oon tykänny näkemästäni.

Jenni kuivasi naurun kyyneliä ja koitti sitten vakavoitua. Tyttö oli edelleen minun halauksessani eikä pyrkinyt siitä mihinkään. Silitin Jennin poskia ja sitten kaulaa. Jennin nauru loppui pian, ilme vaihtui nauttivaan ja hän veti henkeä selvästi kiihottuen.

– Hei… oota… jos me jatketaan näin ni kohta me naidaan. Anteeks ku mä pilaan ihan kaiken. Mut oikeesti mul on menkat. Ja nyt just sellases vaiheessa et oikeesti… En nyt haluis naida just nyt, siit tulis maailmanlopun sotku. Mut siis periaatteessa… hyvä ajatus…
– No ainaski mä halaan nyt sua ihan kunnolla. Ja pussaan kanssa. Hei, kiva tutustuu melkeen naapuriin.
– Joo, moi, mä oon Jenni, tän kunnan pahin nymfomaani…
– Ja mä oon Iiro, seksimaanikko hiippailija. Rikon huvikseni autonrenkaita et jos sillä sais säälipisteitä yksin kotona olevilta naisilta.
– Hauska tutustua.
– Todella hauska tutustua…. Ei jumaliste… aattele, tääkin kaikki vois ihan hyvin olla ton sun auki olevan palstan jonku tarinan alkua…
– Sä… luetsä kans noita?
– Jenni, mä oon KIRJOTTANU ton palstan tarinoita. Jos sä menisit sinne novellistit-listaan ni mun nickname olis siel aika ylhäällä listaa.
– Mitä?!! Ei vittu… kerro heti! Mikä, kuka sä niistä oot??
– Nii, mut se on salaisuus. Eiks sulla muka oo joku synkkä nettisalaisuusidentiteetti kans?
– No, mut… en mä nyt SITÄ voi sulle kertoo.
– Ja miks mä sit kertosin kuka noist kirjottajista mä oon? Sä tiiät jo paljon. Paljon enemmän kun kaikki paitsi kaks ihmistä täs maailmassa.
– Vittu, mä luen noi kaikki… No siis… okei, vaihtokauppa… Jos sä kerrot kuka sä niist oot ni mä paljastan mun nickkini… alastonsuomessa.
– Hei, mä haluisin nähdä sut alasti. Sä näät jo mut. Se on ihan epäreilua. Mä uskon naisten tasa-arvoon.
– Kerrot eka kuka sä oot seksinovelleissa.
– Sä vaan järkytyt jos sä luet mun kaikki pervokierojutut ja sit sä et haluu enää nähäkään mua.
– Ja munko pitäis antaa sulle avaimet mun kaikkiin alastonkuviin ja nuoren naisen fantasioihin…??
– No… joo. Pitäis. Tai hei… vielä asiattomampi ehdotus. Ota toi kylpytakki pois. Niinku nyt.
– No sit sä vaan koitat nussii mua. Ja mä en nyt haluu ku mulla on menkat. Jos mä lupaan et saat option… sit joskus myöhemmin. Mut kerrot mulle nyt kuka sä oot tuolla.
– Eikäku mä haluun nähä sut ihan kunnolla alasti ekaks. Ja sit lupaat et et järkyty vaik mä oonki tehny kaikkii ihan pervojuttuja… ei mua oikees elämäs tartte pelkää. Sit mä kerron mun nicknamen. Ja sit sä kerrot mulle mist mä löydän sun kaikki naisen unelmat ja alastonkuvat.
– Huijaat vaan.
– Enkä huijaa.
– Mua ujostuttaa.
– Nii muakin. Mut nyt paljastetaan kaikki. Sä ensin. Näytä mulle sun rinnat. Kato mua, mä oon jo alasti.

Posket hiukan punoittaen Jenni avasi hitaasti ohuen kylpytakkinsa ja antoi sen pudota. Alla tytöllä oli vain pienet mustat stringihousut. Tytön rinnat olivat hyvin nätit ja aika isot. Tuijotin tummia pystyjä nännejä ja pyöreää kaarta niiden alla. Nielaisin.

– Hitto sä oot namun näkönen. Mä haluun sua.
– Saat sit… mut ei tänään. Nyt, kuka sä oot seksinovelleissa?
– Noitapilli.
– Noitapilli!!!??? Ei vittu!!
– Kuin nii vittu??
– Sä… äh, tuu tänne koneelle. Kato huvikses kenen jatkotarinaa mä olin täs lukemas… Ja SÄKÖ siis oot tehny noi? Iha aikuisten oikeesti??
– Mm-m. Ihan aikuisten oikeesti. Pystyn todistamaankin.
– Huhhh!!! Sä… tiätsä, sä saat multa ihan jalat alta.
– Hyvä. Sitä mä haluisinkin.

Tartuin hellästi Jenniä lantiolta ja silitin. Sitten vein toisen käteni tytön poskelle ja lähestyin hitaasti. Suutelin. Jenni vastasi kiihkeästi suukkoon ja painoi paljaat rintansa minua vasten.

– Huhh. Sä et tajuu… Mä luin just sen sun jutun mis sä tapaat kaupassa naisen ja sit sen systerillä oli haaveena turvallinen raiskaus. Mä oon ite nähny sellasest märkii unia niinku se pikkusysteri siinä. Se oli sun vikas et noi kamat oli tos pöydällä levällään.
– Ootsä Jenni varma et sä et haluu rakastella tänään?
– No siis… en. Haluisin ihan vitusti. Mut oikeesti, mä pyydän et älä nyt. Mut… koitetaan vähän rauhottuu. Eks sä vois tulla vaik viikonloppuna tänne? Ois ihan aikaa… ja voisit vaik… no, silleen vähän sen sun tarinan tyyliin?

Suutelin Jenniä uudelleen ja annoin käsieni vaeltaa pitkin tytön selkää. Vasta nyt huomasin tytön selkää koristavan ison tatuoinnin, joka esitti hämähäkinverkkoa. Silitin sitä ja kumarruin samalla. Annoin Jennin molemmille rinnoille pusun. Ihan uskomattoman upea nainen.

– Ihanat rinnat.
– Kiitos… Hei, anteeks, mut…
– Elä pyydä anteeks.
– No eiku, mut… mä halusin sanoo et saat tehä mulle muuten ihan mitä haluut mut älä tänään tuu mun sisään. Oo kiltti. Mua inhottaa ajatus siitä sotkusta. Mut eiks me voitais tehdä treffit viikonlopulle? Silleen… niinku ihan kunnolla?
– Tietyst. Sä oot ihana.

Tartuin Jenniin lujemmin ja annoin käsieni vaeltaa. Puristin molempia rintoja ja nipistin niiden nännejä, silitin vatsaa, puristin pakaroita, suutelin uudelleen…

Jenni huohotti nyt kevyesti. Sitten Jenni painoi katseensa alas ja tuijotti kovettuvaa kaluani. Annoin sormieni vaeltaa Jennin stringien nauhan alle ja hellästi painoin tytön pikkuhousut alas. Jenni sulki silmänsä ja huokaisi.

Tytön jalkoväli oli karvaton ja häpyhuulet siistin pienet. Jatkoin sormillani tutkimusmatkaa ja kun sitten lopulta annoin sormieni vaeltaa molemmin puolin Jennin häpyhuulia pitkin takaa eteenpäin, tyttö nielaisi ja tarttui sitten minuun hyvin lujaa.

– Älä, oo kiltti. Mä tuun hulluks. Mut mä ihan oikeesti haluisin et me… säästettäis viikonloppuun.
– Joo-o, okei… Mut suutele mua nyt kunnolla. Se tuntu niin kivalta.

Suudelma päättyi vasta pitkän ajan päästä. Sen jälkeen Jenni hymyili ja laskeutui polvilleen ja alkoi ottaa minulta suihin. Hyvin taitavasti. Tytön kieli tuntui taivaalliselta eikä kestänytkään kauaa kun tunsin orgasmin tulevan. Jenni huomasi sen myös ja antoi tahallaan sperman roiskua rinnoilleen ja levitti vielä kädellään sitä molemmille nänneillekin hymyillen samalla minulle suloisesti.

Autoin Jennin jaloilleen ja kiirehdin kiihkeästi nuolemaan ja imemään omaa spermaani molemmista nänneistä pois.

– Voisitsä sit viikonloppuna ottaa mut niinku vangiks…?
– Oi. Arvaa vaan miten mielellään. Suunnitellaan kunnolla mitä sulle tehdään… Mut hei, eiks sun miehes sit muuten oo kotona ja hermostu tästä mitä me tehdään?
– Heikki? Äh, älä siitä huolehdi. Siis, ekakskin Heikki on sellanen et jos se tietäis mitä me nyt tehdään ni se todennäköisesti vaan tykkäis. Ja sit… no, sä et tunne meitä, mut ei mä ja Heikki olla mikään perinteinen pariskunta eikä ees mitenkään pohjattoman rakastuneita. Oikeesti mä oon tääl lähinnä sen takii et mun omas kämpäs on putkiremppa menos ja Heikki taas tarttee sitä et mä hoidan taloo ja sen hevosta ku se on eronnu ja tääl ei oo muita. Win-win. Heikki on merillä. Se on perämiehenä rahtilaivas minkä pitäis nyt hakee autoja Japanista. Toissapäivänä ne oli jossain Hyväntoivonniemeltä itään. Se tulee kyl, ei ens mut sitä seuraavana viikonloppuna, lentämällä tänne sit ku se laiva on Japanissa saakka. Se varmaan haluu tavata sut ja mä kyl kerron sille ihan mitä me on tehty, mut ei se tuu suuttumaan, saat nähdä. Oikeesti se on koittanu puhuu jo niin monta kertaa mua ympäri et mä suostuisin koittaan jotain kolmas pyörä –viritystä et sehän varmaan vaan innostuu. Mut mukaan se voi haluta.
– Ai? Okei. Ihmiset on nii erilaisii… Mä en kans oo mitenkää mustasukkanen tyyppi, mut jos mul olis sun tapanen nainen ni mä kyl saattasin olla vähän omistushalusempi.
– Hah… Varo vaan ettet joku päivä huomaa omistavas mua. Mut en mä mikään helppo oo. Mut hei, otettaisko nyt kupit teetä tai jotain?
– Mmm… okei. Yhellä ehdolla. Pidät noi sun rinnat tolleen… ihan esillä.
– Heh. Pervo.
– Mm-joo… Kuka sano et en olis?
– Mmm. Et sit säkään pukeudu. Ja tuut istuun mun viereen nii et mä saan kopeloida sua.

Kiipesimme yläkertaan. Jenni alkoi valmistaa teetä ja minä häiritsin sitä sotkemalla käteni Jennin rinnoilla ja mahalla olevaan spermaan, jota sitten aloin levittää tehokkaasti hänen pakaroilleen, selkäänsä ja moneen muuhun paikkaan. Suutelin ympäriinsä Jennin tatuoitua selkää. Jenni huokaili ja hänen nänninsä kovettuivat taas aivan pystyyn.
– Hei, mitä sä toivoisit et viikonloppuna sulle tapahtuis?
– Jaa, en mä tiiä. Mut jos sä silität ja pussaat mua noin ni sit mä tiiän kyl mitä siitä seuraa.
– Mm-m. Kyl mä sit nain sua. Monta kertaa. Mut siis ku sä puhuit vangiks ottamisesta ja silleen. Mä voisin riisuu sut ja laittaa rautoihin ja sit tehdä sulle kaikkee nii et sul ei ois mitään kontrollii?
– Voisit. Ja sä voisit… no, jotenki silleen et se vähän tuntuis et sä niinku… kaappaat mut tai jotain.

Istuimme pöydän ääreen vierekkäin hörppimään teetä. Jenni teki vasemmalla kädellään samalla minulle hidasta runkkausliikettä ja minä taas puristelin tytön ympäri menevällä oikealla kädelläni Jennin oikeaa rintaa, nipistelin sen pystyä nänniä ja venyttelin sitä. Vähän väliä suutelimme uudestaan ja uudestaan. Aloin haluta Jenniä taas ihan kauhean paljon.
– Kuule… Oisko se nyt sit niin kauheen iso ongelma jos siit tulee vähän sotkua… jos me…?
– Mm. No, must se on niin ällöö.
– Nii. Mut mitäs jos sä kuvittelet et tää on vankila ja et sun on pakko. Vartijat pakottaa. Nouse nyt ylös ja ota tosta talkkapaperii ja poista sit sun tamponi. Ja sit käyt tohon lattialle selälleen. Mä oon nyt vartija joka raiskaa sut. Ja sun nyt vaan pitää alistuu. Saat kirkuu jos haluut mut nyt sut otetaan. Sä et voi muuta kun alistuu.

Jenni katsoi minua ja nielaisi. Kun hän näki että olin tosissani, hän hitaasti totteli suu tiukaksi viiruksi puristettuna. Hyvin hitaasti Jenni nousi ylös, otti paperia, asettui sitten minua kohti hajareisin ja veti ihan punaisen verisen tamponin sisältään ulos heittäen sen sitten keittiön roskikseen.
– Tähänkö?
– Nii. Selälleen ja jalat levälleen. Ja kädet niskan taakse. Sä oot nyt vanki ja sä et voi mitään sille et sut otetaan nyt.

Jenni ei sanonut mitään, mutta totteli hitaasti. Asetuin tytön levitettyjen jalkojen väliin ja siitä hänen päälleen. Ohjasin jäykän kullini kärjen Jennin emättimen suuaukolle ja työnsin. Hyvin hitaasti upposin tytön sisään. Jenni nielaisi tyhjää ja sulki silmänsä. Aloin hyvin hitaasti työnnellä. Pian Jenni ei kestänyt enää muka-vangitun asentoaan, vaan tarrasi minuun käsillään ja jaloillaan äärimmäisen tiukkaan syleilyyn kuin hukkuva pelastusrenkaaseen ja alkoi samalla suudella minua ihan valtavan suurella kiihkolla.

Rakastelimme pitkään ja hyvin äänekkäästi kunnes laukesimme molemmat rajuun, samanaikaiseen orgasmiin.

Huokaus. Jenni oli niin jumalaisen kaunis saadessaan orgasmiaan. Aivan ihana.

– Kuule…?
– No mitä?
– Sitä… et kirjottaaks Noitapilli nyt tän kaiken nettiin?
– Joo. Ja sit ens viikonlopun kans. Ja mä voisin sit viikonloppuna ottaa susta muutaman selventävän kuvan ja lisää nekin siihen juttuun.

4 kommenttia viestissä: “Viehättävää lentoseuraa”

 1. noitapilli says:

  Puuhis: Kiitos. Joko luit jatkopalan? Ajattelin vielä senkin jälkeen vähän vedättää tätä tarinanalkua…

 2. puuhis says:

  Ihan mukava tarina, mukava lukea, kärryillä pysyy. 🙂

 3. noitapilli says:

  Emmanuel: Koitinkin tällä kertaa hyvin tahallani tehdä ihan tavallista Harlekiinitason tarinaa enkä koko ajan jotan kinkyä missä ruoska soi. Valitan jos ei tällä kertaa kolahtanut 🙂

  Pieni jatkopala on mietinnässä mutta sekin tulee olemaan hyvin perinteisen romanttisella tasolla – enimmäkseen…

  Noitapilli

 4. Emmanuel says:

  Emmanuel tarinaa siis Harlekiinia eli kohta taas tämäkin kommentti poistetaan kun arvostellaan

  EDIT: Rakas joikkimoderaattorisi ei kyllä ymmärrä kommentin pointtia :p
  Terv. Joik2ww

Kommentoi

top