search
top

Vanhemman miehen kanssa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (17 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tositarina kokemuksestani vanhemman miehen kanssa Lähi-idässä

Kyseessä on tositapahtuma, joka sattui minulle noin 15 vuotta sitten Lähi-idässä kun olin noin ‎‎20-vuotias nuorukainen. ‎

Olin kiinnostunut kivistä ja erityisesti hiotuista sellaisista. En etsinyt erityisesti kiviliikettä, mutta ‎käveltyäni kaupungin kaduilla eteeni osui sellainen. Katselin liikkeen ikkunassa olevia erilaisia ‎kiviä ja päätin mennä kauppaan ostamaan muutaman matkamuistoksi. Liikkeessä ei ollut ‎asiakkaita ja tiskin takana oli vanhempi, ehkä 50–60-vuotias mieshenkilö lukemassa lehteä. Hän ‎ei paljon kiinnittänyt huomiota minuun vaan jatkoi lehden lukemista. Katselin liikettä. Se näytti ‎huonosti hoidetulta eikä sitä ollut siivottu pitkään aikaan. Mies tiskin takana oli Lähi-idän ‎tapaan tumma: kiharaiset ja mustat vähän jo harmahtavat hiukset, mustat viikset ja lyhyt parta, ‎joka sekin jo oli osin harmaa. Silmillä oli paksut pyöreät ja vähän suttuiset silmälasit. Hän oli ‎kuitenkin pukeutunut harmaisiin suoriin housuihin. Rintakarvat tulivat vähän esille koska paidan ‎ylimmät napit olivat auki.‎

Katseltuani liikkeen tarjontaa jonkin aikaa, huomasin, että tila jatkui vielä oikealle, missä oli ‎verhon takana hiomalaikkoja. Tiesin heti, että niitä käytettiin kivien hiomiseen. Liikkeen kivet oli ‎ainakin osin valmistettu täällä. Kysyin myyjältä, että saanko katsoa niitä. Välinpitämättömästi ‎hän totesi, ”tietenkin.” Menin verhon takaiseen osaan. Hiomalaikkoja oli useita, jokaiselle eri ‎valmistusvaiheelle oma. Koska olin itse kiinnostunut ostamaan jossain vaiheessa laikan, ‎tutustuin niihin tarkkaan. Kumarrettuani katsomaan yhtä laikkaa, huomasin että myyjäkin oli ‎tullut verhon taakse. Hän kysyi, haluanko kokeilla kiven hiomista. Olin tietenkin innostunut ‎kokeilemaan. Hän näytti ystävällisesti miten hiotaan. Hän kävi yhden kiven avulla hiomisen eri ‎vaiheet läpi aina nahkahiontaan asti, mikä kaiken kaikkiaan kesti jonkin aikaa. Liikkeessä oli ‎selvästi hyvin hiljaista, sillä koko tänä aikana ei ollut käynyt yhtäkään muuta asiakasta. Kun hän ‎oli näyttänyt hionnan eri vaiheet, hän otti rasian karkeita kiviä esille ja kehotti minua ottamaan ‎yhden niistä hiottavaksi. Otin yhden ison mustavalkoisen kiven, josta voisi tulla kaunis. Olin ‎innostunut.‎

Aloitin hionnan. Myyjä jäi vähäksi ajaksi viereeni katsomaan, että homma sujuisi, mutta meni ‎kohta lukemaan taas lehteä. Paljon mitään ei sanottu. Innostuneena ja syventyneenä jatkoin ‎hiomista. Kun aikaa oli kulunut melko pitkään, huomasin, että myyjä oli palannut viereeni. Hän ‎oli taas tullut tarkastamaan työtäni, joka mielestäni eteni hyvin. Sitten hän sanoi, että asentoni ‎ei ole optimaalinen. Olin kumarassa asennossa, koska hiomalaikat olivat pöydän päällä. Jalkani ‎olivat vähän koukussa ja ylävartaloni oli kumartunut laikan päälle ja eteen. Hän otti jaloistani ‎kiinni ja sanoi, että niiden tulee olla suorassa. Hän veti ne varmoilla otteilla suoriksi. Samalla ‎hän korjasi asentoani niin, että vartaloni olisi enemmän kumarassa eteenpäin, eli että olisin ‎enemmän 90 asteen kulmassa. Sen jälkeen hän tuli aivan taakseni ikään kuin varmistaakseen, ‎että asentoni on oikea, kuitenkin niin, että hänen vartalonsa oli takapuolessani kiinni. Pidin tätä ‎vähän erikoisena ja sydämeni alkoi jyskyttää, mutta jatkoin hiomista. Myyjä oli takanani jonkun ‎aikaa, mutta poistui sitten. ‎

Katsoin taakseni vähän ajan päästä kun kuulin hänen liikkuvan uudestaan ja huomasin hänen ‎menneen ovelle, ilmeisesti laittamaan sen lukkoon. Sydämeni alkoi jyskyttää kovempaa, mutta ‎jatkoin hiomista niin kuin mitään ei olisi tapahtunut. Myyjä teki vielä jotain tilan toisella ‎puolella, mutta tuli sitten taas taakseni. Hän sanoi, että asentoni ei ole vieläkään hyvä. Hän ‎sanoi, että jalkojen tulee olla enemmän haara-asennossa. Hän otti varmoilla otteilla kiinni ‎reisistäni ja ohjasi ne levälle toisistaan. Sen jälkeen hän asetti itsensä aivan kiinni takapuoleeni. ‎Hän puristeli reisiäni ja takapuoltani. Kun tätä oli jatkunut jonkun aikaa, tunsin hänen kullinsa ‎pyllyvaossani. Päälläni oli vain ohuet shortsit, joten tunsin kullin selvästi. Olin täysin jähmettynyt ‎tästä tilanteesta. En ollut koskaan kokeillut mitään miehen kanssa enkä myöskään tuntenut ‎mitään vetoa miehiin. Samalla kuitenkin huomasin, että aloin kiihottua. Jatkoin vielä ‎hiomistakin ikään kuin mitään ei olisi tapahtunut, koska en tiennyt miten tilanteeseen tulisi ‎reagoida. Myös myyjä jatkoi tilannetta ikään kuin kyseessä olisi vain asennon korjaaminen. Hän ‎korjasi jalkojani ja vartaloani useaan otteeseen, mutta samalla hänen yhä kovempi kullinsa oli ‎tiukemmin pyllyvaossani. Tätä jatkuin jonkun aikaa. Hiomalaikka surisi taustalla. ‎

Vähitellen kuitenkin huomasin, että myyjä alkoi hitaasti vetää shortsejani alaspäin. Olin ‎edelleen täysin jähmettynyt paikalleni ja lakkasin hiomasta. Otin vain kiinni pöydästä ‎molemmilla käsilläni samalla kun housuni hitaasti laskeutuvat lattialle. Samalla menivät myös ‎bokserini. Pyllyni oli paljaana. Jalassa oli sandaalit.‎

Kuulin miten myyjä avasi housujensa vetoketjun. En uskaltanut katsoa taakseni lainkaan, mutta ‎pian tunsin miten hänen kivikova kullinsa oli paljaan pyllyreikäni suulla. Myyjä ohjasi minut ‎sivuun hiomalaikasta, joka jatkoi surraamistaan, ja työnsi ylävartaloni rauhallisesti mutta ‎määrätietoisesti pöydän päälle kunnes ylävartaloni makasi pöydällä.‎

Samalla määrätietoisuudella hän otti sylkeään ja alkoi laittaa sitä pyllyyni. Oma kullini oli aivan ‎kivikova. En ollut koskaan ollut niin kiihottunut tyttöystävieni kanssa. En halunnut liikkua ‎mihinkään ja odotin vain miehen seuraavaa tekoa. Pyllyreikäni oli kiihotuksesta viimeiseen asti ‎ladattu kun myyjä sormeili sinne sylkeä. Kun tätä oli jatkunut jonkin aikaa, myyjä työnsi kullinsa ‎taas pyllyreikäni suulle. Hän piti sitä siinä pitkään kunnes alkoi aivan hiljaa työntää kullia ‎pyllyyni. Pyllyyni ei ollut koskaan mennyt mitään. Se oli varsin tiukka ja myyjän kullin ‎eteneminen olikin varsin hidasta ja osin myös tuskaista. Välillä hän joutui lisäämään sylkeä. Olin ‎kuitenkin niin kiihottunut koko tilanteesta, että en halunnut sen loppuvan. Odotin vain ‎seuraavaa hetkeä. Yrityksien jälkeen myyjän (onneksi) ei-kovin-suuri kulli työntyi kokonaan ‎pyllyyni. Tunsin halkeavani, mutta samalla oma kullini oli kivikova ja valui jo nestettä. En ‎kuitenkaan uskaltanut koskea siihen tyydyttääkseni itseäni, vaikka halusin kovasti. Vähitellen ‎myyjä alkoi naida pyllyäni. Tämä tuntui vähän kivuliaalta, mutta olin edelleen äärimmilleen ‎kiihottunut. Naimista ei jatkunut kovin pitkään ja myyjä tulikin pyllyyni. Hän oli selvästi myös ‎hyvin kiihottunut (silloin vielä) karvattoman pyllyni naimisesta. Viimeiset vedot olivat melko ‎ronskeja ja hyvinkin kivuliaita, mutta en koko aikana sanonut mitään vaan makasin pöydällä ‎täysin halvaantuneena mutta samalla kiihottuneena. Melko nopeasti myyjä veti kullinsa ‎pyllystäni ja mitään sanomatta poistui myymälässä hiomalaikkojen vieressä olevan lavuaarin ‎ääreen pesemään itseään. Olin edelleen jonkun aikaa jähmettyneenä. Vähitellen kuitenkin oma ‎kiihotukseni alkoi kadota. En jostain syystä tyydyttänyt itseäni. Ehkä se johtui siitä, etten koko ‎aikana uskaltanut liikkua lainkaan. Tunsin miten sperma valui hitaasti kullistani alas ja alkoi ‎valua pitkin pakaroitani. Olin tässä asennossa pitkään. Jonkun ajan päästä vedin housut ylös ja ‎poistuin liikkeestä mitään sanomatta. Myöskään myyjä ei sanonut mitään eikä edes katsonut ‎suuntaani kun poistuin. Jälkikäteen kaduin, että kondomia ei käytetty, mutta kokemus jäi ‎elävästi mieleeni, niin että muistan jokaisen hetken kirkkaasti vielä näin 15 vuoden jälkeen. En ‎ole tämän jälkeen koskaan harrastanut mitään miesten kanssa.‎

5 kommenttia viestissä: “Vanhemman miehen kanssa”

 1. Jari K says:

  Koska tää oli tositarina, niin siihen ei oikein voi keksiä jatkoa.

 2. jani 19v says:

  oli ihan kiva sais tulla jatkoa

 3. Jari K says:

  Kyllä se on totta, mutta erityisesti kiinnostaa mikä siinä epäilyttää tai mietityttää, että ei voisi olla totta.

  Olin nuori ja kokematon, jonka vuoksi en oikein uskaltanut tehdä mitään, mutta en oikein halunnut poistuakaan.

 4. tytsy says:

  Minun oli vaikea pitää tarinaa realistisena, vaikka sanoitkin sen olevan totta (en väitä, että valehtelisit sen todenperäisyydestä, sillä minulla ei ole mitään todistetta siitä etteikö se voisi olla totta, mutta en millään pysty itse kuvittelemaan sitä totena). Muutoin hyvä novelli.

 5. Owl in tree says:

  ihan ok,kirjota jatkoa jos haluat

Kommentoi

top