search
top

Ilkeä vaimo

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (51 votes, average: 2.94 out of 5)
Loading...

Matti oli tavannut Anun helluntailaispiireissä. Hän oli kasvanut helluntailaisperheessä, ja oli ‎koko nuoren ikänsä ollut uskovainen. Kun hän tapasi tumman Anun ensimmäisen kerran, hän ‎tiesi, että Anu olisi hänelle oikea nainen. Anu oli lähes 180 senttiä pitkä ja siis jopa vähän ‎pidempi kuin Matti. Anu oli myös melko runsas sekä rinnoistaan että pyllystään. Matti oli ‎seksuaalisesti kiinnostunut itseään vähän isommista ja runsaista naisista. Anu vaikutti ‎uskovaiselta ja oli uskovaisesta perheestä. Matti itse oli 22-vuotias eikä ollut koskaan ‎harrastanut seksiä, eikä sitä harrastettu nytkään ennen kun mentäisiin naimisiin. Hän ei ‎tiennyt seksistä mitään, vaikka halut olivatkin usein kovat. Hän katseli usein salaa Anun ‎pyöreää pyllyä, jonka muodot näkyivät tiukkojen farkkujen läpi. Anu tykkäsi pitää tiukkoja ‎farkkuja, jotka eivät jättäneet paljon arvailujen varaan. Helluntailaispiireissä tämä aiheutti ‎jonkun verran pahennusta. Anu oli jo 28-vuotias, mutta ikäero ei häirinnyt Mattia, koska hän ‎oli täysin rakastunut Anuun. Hän jumaloi Anua. ‎

Häät pidettiin kesällä. Molempien suvut oli kutsuttu häihin, ja vieraita oli toistasataa. Hääyö ‎oli tarkoitus viettää hotellissa Helsingin keskustassa hääjuhlien jälkeen. Kun he olivat ‎matkalla taksilla hotelliin, Matti mietti mitä hänen pitäisi tehdä. Häntä jännitti kovasti, ‎koska ei tiennyt paljon mitään seksistä. Anu taas vaikutti rauhalliselta. Olihan hän vanhempi. ‎Matti ei uskaltanut kysyä Anulta, oliko hän koskaan harrastanut seksiä aikaisemmin. ‎Uskovaispiireissä oletettiin, että sitä olisi vasta avioliitossa.‎

Hotellihuoneeseen tultuaan, Matti hermoili ja kysyi Anulta, että mitä nyt pitäisi tehdä. Anu ‎ei välittänyt Matin hermoilusta, vaan sanoi: ”Luota vaan minuun, tehdään niin kuin sanon, ‎niin kaikki menee hyvin.” Tämä rauhoitti Mattia, mutta samalla hän oli myös hämmästynyt ‎miten Anu oli niin rauhallinen ja tiesi mitä pitää tehdä. Hän tuumaili, että ehkä asioista olisi ‎pitänyt sittenkin jutella etukäteen.‎

‎”Riisu ja mene odottamaan siihen sängylle” Anu sanoi käskevään tyyliin. Matti toimi ‎käskettynä. ”Käyn vielä hakemassa jotain.” Anu jatkoi. Matti ihmetteli tätä ja halusi kysyä, ‎että onko joku vialla, mutta ei kuitenkaan uskaltanut. ”Tulen kohta, mutta älä hermostu ‎vaikka kestää vähän aikaa. Tulen kyllä.” Anu lähti hotellihuoneesta ja Matti jäi makaamaan. ‎Kului tunti eikä mitään kuulunut, ja Matti mietti jo että pitäisiköhän soittaa Anun ‎kännykkään. Toisaalta Anu oli sanonut, että se voi kestää. Joka tapauksessa, homma vaikutti ‎omituiselta, olihan heidän hääyönsä. Anu palasi vasta kahden tunnin päästä. Matti ei ollut ‎tästä lainkaan iloinen, ja totesi Anun palatessa, että ”mikä noin kesti?” Anu vastasi ”kävin ‎hakemassa sinulle lahjaa,” mikä ilahdutti Mattia.‎

Anu meni suoraan vessaan ja palasi sieltä vartin päästä mustiin sukkanauhoihin ja tiukkaan ‎mustaan toppiin pukeutuneena. Toppi korosti Anun pystyjä rintoja kauniisti. Näky kiihotti ‎Mattia kaikin puolin ja hänen kullinsa alkoi heräillä. ‎

‎”Nyt saat sen lahjan” ja samalla Anu asettui kyykylleen Matin pään päälle, niin, että pillu oli ‎suoraan suun edessä. Matti ei ollut koskaan nähnyt pillua ja nyt sellainen oli aivan hänen ‎suussaan. Anu vielä levitti runsaita häpyhuuliaan sormillaan. Näky oli Matin mielestä ‎kiihottavampaa mitä hän oli koskaan nähnyt. Matti ei voinut välttää alkamasta nuolla pillua. ‎Se maistui omituiselta ja oli aivan märkä. Se oli täynnä jotain nestettä. Matti oli kuitenkin ‎niin kiihottunut, että jatkoi nuolemista. Samalla Anu tarttui Matin pystyssä olevaan kulliin ja ‎alkoi hinkata sitä kädellään. Anu asettui istumaan Matin kasvojen päälle, niin, että kasvot ‎olivat kokonaan Anun ison pyllyn alla. Matti oli täysin kiihottunut, mutta ilo loppui varsin ‎lyhyeen, koska hän tuli jo parin minuutin päästä kun Anu runkkasi sitä kovalla voimalla. ‎Matti oli kuulevinaan Anun sanovan itselleen hiljaa ”luuseri,” mutta ei sanonut mitään vaan ‎ajatteli, että kuuli ehkä väärin. ‎

‎”Siinä oli sitten häälahja, mutta minulla on toinenkin lahja.” Anu sanoi ja meni hakemaan ‎laukustaan metallista kapistusta. Matti ei ollut koskaan nähnyt vastaavaa, eikä tiennyt mikä ‎se on. Anu jatkoi: ”se laitetaan sun kulliin.” Hämmästyneenä Anun rivosta puheesta, joka ei ‎lainkaan sopinut siihen kuvaan mikä Matilla oli Anusta, Matti ei tehnyt mitään, vaan antoi ‎Anun rauhassa asentaa metallisen kulliin asetettavan siveyslukon. Kyseessä oli ‎metallikehikko, joka lukittiin kahdella lukolla siten, että kivekset olivat lukittavassa ‎metallirenkaassa, ja itse kulli oli toisella lukolla lukittuna metalliseen käyrään putkeen. ‎Vyötä ei saisi irti ilman että lukkoa avattaisiin. Kulli ei pääsisi seisomaan, vaan oli pakotettu ‎pieneen putkeen, mutta sen avulla pystyisi kuitenkin pissaamaan. Matti oli hyvin ‎hämmästynyt ja alkoi nyt jo vastustaa koko siveysvyötä. ”Hei, tämä ei ole normaalia. Mitä sä ‎nyt teet?” Anu kuitenkin rauhoitteli Mattia ja sanoi: ”tämä on vain leikkiä, kohta ymmärrät ‎että tämä on kivaa. Mene kontallesi ja laita kädet taaksesi.” Matti luotti edelleen Anuun ja ‎teki työtä käskettynä, jonka jälkeen Anu otti käsiraudat ja sujautti ne nopeasti Matin ‎ranteisiin. Ei kestänyt aikaakaan kun myös Matin jalat oli lukittu sänkyyn, niin, että Matti oli ‎kiinni yhdestä sängynkulmasta. Kun Matti oli näin täysin sidottu, Anu otti kameransa esille, ‎ja alkoi ottaa kuvia Matista. Matti vastusteli tätä, mutta ei voinut tehdä enää mitään. Matti ‎alkoi jo hermostua toden teolla ja vaati päästä irti: ”irrota mut heti!” Anu korotti vähän ‎ääntään ja komensi Mattia olemaan hiljaa tai joutuisi laittamaan suukapulan. Matti ‎kuitenkin jatkoi, jonka jälkeen Anu otti laukustaan suukapulan. ”Nyt vittu hiljaa” Anu huusi. ‎Matti pelästyi huutoa, koska ei ollut koskaan kuullut Anun huutavan. Anu vaikutti aivan eri ‎ihmiseltä kuin se, jonka hän luuli naineensa. Toisaalta eihän hän tuntenut Anua kovin hyvin, ‎koska uskovaispiireissä ei tutustuta kovin hyvin ennen kuin mennään naimisiin. Anu hyppäsi ‎Matin pään päälle ja puristi isot jalkansa Matin pään ympärille, niin, että Matti makasi ‎täysin avuttomana selällään, jalat lukittuna sängyn kulmaan ja kädet lukittuna selän taakse. ‎Kullin ympärillä olevan metallihäkki ei myöskään helpottanut Matin oloa. ‎

‎”Avaa suu” Anu huusi ja piti pehmustettua suukapulaa Matin suun edessä. Kun Matti ‎vastusteli tätä, Anu alkoi läiskiä kovilla iskuilla Matin poskia. Matti ei pystynyt lainkaan ‎liikkumaan, vaan joutui ottamaan iskut vastaan. ”No, avaatko nyt suun”, Anu kysyi kun Matti ‎näytti jo antautuneen kivun takia. Matti avasi vaikeroiden suunsa, mihin Anu kiinnitti ‎tiukkaan suukapulan. ”Sun täytyy totella mua ja olla hiljaa jos käsken, muuten saat ‎suukapulan.”‎

Tämän jälkeen Anu otti kännykkänsä esille ja soitti jollekin tuntemattomalle: ”Moi, no niin ‎voit tulla, nyt se luuseri on sidottu ja hiljaa. Nyt voidaan juhlia.” Matti ihmetteli, että mitä ‎ihmettä on tapahtumassa. Hän alkoi jo epäillä itseään tai sitä että onko kyseessä ‎painajaisuni. Parinkymmenen minuutin päästä hotellihuoneen oveen koputettiin, ja Anu kävi ‎avaamassa oven 190-senttiselle tummahiuksiselle melko lihaksikkaalle miehelle. ‎
‎”No moi, tossa se luuseri makaa.” Anu tervehti miestä.‎

Ei kestänyt kauaakaan kun Anu ja mies olivat sängyssä naimassa. Matti oli sängyn toisella ‎laidalla sidottuna ja pariskunta alkoi naida kiihkeästi. Anu levitti jalkansa siten, että Matti ‎näki kaiken. ”No niin, katsopas nyt miten miehet naivat, niin voit oppia jotain. Tosin eipä ‎siitä hirveästi sulle ole hyötyä, koska tätä et saa koskaan”, ja osoitti samalla pilluaan. ”Pillut ‎on tarkoitettu miehille, ei luusereille. Sun kaltaiset saa jotain ihan muuta.” Anu jatkoi ja ‎sanoi miehelle, ”Kari, laita toi luuseri siten, että sekin saa nauttia kunnolla. Onhan kuitenkin ‎hänen hääyönsä.” Kari meni Matin luo ja käänsi lamaantuneen Matin helposti kyljelleen ‎keskelle sänkyä siten, että oli vain 20 sentin päässä Anun levitetystä ja kosteasta ‎pillusta. ”Pysyt siinä” Kari komensi, ja asettui Anun jalkojen väliin niin että Matti oli osin ‎hänen jalkojen alla. Matti näki aitiopaikalta miten Kari iso kyrpä työntyi syvälle Anun pilluun. ‎Sitten Kari ja Anu alkoivat naida kiivaasti. Matilla oli itku kurkussa, mutta ei voinut mitään ‎muuta kuin katsella kun toinen mies nai hänen tuoreen vaimonsa pillua. Tätä jatkui ainakin ‎‎10 minuuttia kunnes Kari tuli rajusti Anun pilluun. Molemmat voihkivat, myös Anu oli saanut ‎orgasmin. ‎

Karin noustua Anun päältä, Anun otti Matin suukapulan irti ja sanoi: ”Nyt saat nuolla pillua. ‎Se on sinun etuoikeutesi ja tehtäväsi aviomiehenä.” Anu asetti jalkovälinsä Matin pään ‎eteen niin, että spermaa valuva pillu oli suoraan Matin suulla. ”No, nuole.” Matti vaikeroi ‎itkien ”En nuole toisen miehen spermaa. Sä oot sairas ihminen.” Tähän Anu totesi ‎vittumainen ilme naamalla: ”Mikä ongelma sulla nyt on? Nuolithan spermaa jo ‎aikaisemminkin. Se maistuu ihan samalle.” Tämä tuli järkytyksenä Matille ja häntä alkoi ‎oksettaa. ”No, nuole vittu,” Anu rupesi huutamaan. Yhtäkkiä Anu näytti Matista pedolta ja ‎demonilta. Kun Matti vielä epäröi, Kari tarttui häntä kiinni ja työnsi hänen naamansa Anun ‎pillun suulle. ”Ala nuolla. Mä haluun nähdä kun sä nuolet mun spermat sieltä ja nielet ne ‎sen jälkeen.” Samalla Kari läimäytti kämmenellään Mattia kovaa takaraivoon. ”Jos tää ei ‎ala kohta sujua, niin näitä tulee lisää.” Anu nauroi. Lopulta Matti alkoi nuolla. Spermaa tuli ‎aina välillä lisää Anun märästä pillusta, niin että nuoleminen jatkui kauan. ”Nuole ihan ‎kaikki,” Anu välillä tokaisi. ‎

Seuraavana aamuna Anu kertoi Matille, että kaikki mikä oli tapahtunut, oli otettu videolle. ‎Jos Matti yrittäisi valittaa tai ottaa eron, niin hän lähettäisi videon Matin uskovaisille ‎vanhemmille. ”Mitähän sun äitisi ajattelisi, kun saa tietää, että nuolet mielelläsi muiden ‎miesten spermaa mun pillusta?” Matti oli halvaantunut järkytyksestä eikä tiennyt mitä ‎ajatella. ‎

Hotellilta lähdettiin sitten kohti Anun kotia, missä heidän oli ollut tarkoitus asua ensi alkuun. ‎Matilla oli siveyslukko kullissa ja Anu vannotti Mattia käyttäytymään kunnolla, muuten ‎hänen kävisi huonosti. Mitään ei sanottu, mutta kotona Anu kertoi Matille uudet ‎säännöt: ”Tästä lähtien pidät kotona sitten vain palvelusasua, jonka olen sinulle ystävällisesti ‎ostanut. Sitten siivoat koko asunnon joka päivä. Saat nukkua lattialla matolla. Sinulla on aina ‎siveyslukko päällä, ellen minä sitä ota pois – ai niin, eihän sitä saakaan pois ilman avainta.” ‎Anu naurahti. ”Ja sitten kun minulle tulee vieraita, teet aina niin kuin käsketään, tai siis, tee ‎ainakin niin kuin käsketään.”‎

Samana iltana Kari tuli taas käymään ja Matti pakotettiin sängyn päälle ja sidottiin jaloista ‎ja käsistä sängyn kulmiin. Sitten Anu asettui nelin kontin Matin päälle niin, että jalkoväli oli ‎suoraan Matin pään päällä. Kari tuli Anun taakse mutta laittoikin kullinsa Anun pyllyyn ja ‎alkoi naida häntä sinne. Matti joutui katsomaan aivan vierestä kun hänen tuoretta vaimoaan ‎naitiin pyllyyn. Anu voihki äänekkäästi kun Karin kulli jyysti Anun pyllyreikää. Sen jälkeen kun ‎Kari oli tullut, Anu kyykistyi Matin päälle siten että pyllyreikä oli suoraan Matin suun edessä. ‎Anu pieraisi niin, että spermaa räiskyi ympäri Matin naamaa. Suussa, nenässä ja silmillä oli ‎spermapisaroita. Sen jälkeen Matti joutui puhdistamaan Anun pyllyn nuolemalla sen ‎huolellisesti ulkoa ja sisältä. Se maistui kauhealle, koska sperma oli sekoittunut kakan ‎jäänteisiin. Anu ei ollut puhdistanut pyllyään kovin hyvin. ”Pyllyn nuolemiseen saatkin sitten ‎tottua. Mä tykkään kyykistyä nuolettamaan mun pyllyreikää.” Anu totesi. Pyllyn ‎puhdistamisen jälkeen Kari otti Mattia hartioista kiinni, ja asetti veltostuvan kullinsa Matin ‎suun eteen. ”Nyt nuolet senkin puhtaaksi.” Peloissaan Matti teki mitä käskettiin. Nuolemista ‎jatkui pitkään koska Karin koko jalkoväli oli täynnä erilaisia pahamakuisia nesteitä. Aina kun ‎Matti hidasti nuolemista, Kari tai Anu löi Mattia vatsaan tai jalkojen väliin. Yksi lyönti osuin ‎Matin kiveksiin niin kovaa, että hän oli pyörtyä.‎

Nöyryytystä ja kidutusta jatkui eri muodoissa. Kari ja Anu harrastivat usein seksiä ja Matti oli ‎lähinnä heidän nöyryytetty seksipalvelijansa. Joskus Anulla oli myös toisia miehiä. Hän oli ‎seksiaddikti, mutta hänellä oli myös poikkeuksellisia seksuaalisia mieltymyksiä. Anu sai ‎perverssiä nautintoa siitä, että Mattia nöyryytettiin mitä julmimmalla tavalla. Usein Matti ‎pakotettiin työntämään dildo pyllyynsä yöksi. Yhtenä yönä hänet vietiin vessaan ja lukittiin ‎vessanpönttöön sormiraudoilla, siten että hänen kätensä halasivat pönttöä. Samalla hänen ‎pyllyynsä työnnettiin syvälle iso dildo, joka laitettiin käyntiin koko yöksi. Anu uhkasi, että ‎mikäli dildo ei olisi pyllyssä aamulla, niin hän saisi elämänsä piiskauksen ja vielä isomman ‎dildon pyllyynsä. Anu nautti myös kivun tuottamisesta. Joskus hän vain piiskasi tiukasti ‎sidottua Mattia niin, että hän itki kivusta. Kun Matti alkoi itkeä, Anu alkoi tyydyttää itseään ‎sormillaan. Matin itku ja kärsimys kiihotti Anua. Anu myös tykkäsi pissata Matin suuhun: ‎Matin piti mennä selälleen vessan lattialle ja Anu asettui kyykkyyn Matin suun eteen ja antoi ‎pissan tulla Matin avonaiseen suuhun. Kovan rangaistuksen uhalla Matti joutui nielemään ‎pissan, joka maistui kammottavalle. Matti joutui lähes aina nuolemaan Anun pillun ‎puhtaaksi sen jälkeen kun Anu oli pissannut. Kerran rangaistuksena tottelemattomuudesta ‎Matti joutui jopa nuolemaan Anun puhdistamattoman pyllyn puhtaaksi sen jälkeen kun Anu ‎oli kakannut. Anu hallitsi Mattia aina vain kovempien rangaistusten uhalla. Anu oli ‎seksuaalisessa kiihkossaan täysin häikäilemätön. Hänen riippuvaisuutensa seksuaalisia ‎perversioita kohtaan oli niin suuri, että hän oli valmis tekemään mitä tahansa saadakseen ‎Matin tekemään kuten hän halusi.‎

Usein Matti joutui nukkumaan makuuhuoneen lattialla ilman tyynyä ja patjaa, vain karkea ‎peitto lämmikkeenä. Matti lukittiin aina yöksi vaijerilla sänkyyn, niin ettei hän voinut paeta ‎tai tehdä muuta arvaamatonta. Vaijerin toinen pää oli kiinnitetty siveyslukkoon. Matilla ei ‎ollut mitään mahdollisuutta paeta, ja vaikka hän olisi paennut, mihin hän olisi voinut mennä ‎vaatteenaan vain siveyslukko. Lisäuhkana olivat vielä valokuvat ja videot, joita oli otettu aina ‎vain nöyryyttävämmissä tilanteissa. Yhdessä videossa kuvattiin miten Matti huutaa kovalla ‎äänellä ”haluan ottaa kullia suuhun,” jonka jälkeen video näyttää miten kulli työntyy hänen ‎suuhunsa. Sitten Matti imee kullia pitkään jo lopuksi ottaa spermat suuhunsa mistä ne ‎valuvat hitaasti pitkin suupieliä. Video päättyy siihen miten Matti sanoo: ”Sperma on ihanaa. ‎Äiti, olen aina tykännyt ottaa miehiltä suuhun. Olen imenyt monia meidän seurakunnan ‎miehiä.” Videota varten Matti oli saanut kymmeniä iskuja raippaa kunnes oli luvannut tehdä ‎videon ja näytellä siinä uskottavalla tavalla. Erilaisten nöyryytysten lisäksi Matti oli ‎pakotettu siirtämään kaiken omaisuuden Anun nimiin. Myös hänen isoäidiltä saama varsin ‎suuri perintöraha oli nyt Anun tilillä. Matti oli kaikilla tavoilla täysin Anun armoilla. ‎

Eräänä päivänä Anu ajoi Matin kaikki karvat. Sen jälkeen Anu meikkasi Matille räikeän ‎meikin ja laittoi paksun perukin Matin päähän. Koska Matilla oli nuoruuttaan muutenkin ‎naisellisia piirteitä, hän kävisi huonosti meikatusta naisesta. Tämän jälkeen Matti puettiin ‎tiukkaan mustaan korsettiin, jonka tarkoituksena oli korostaa Matin muotoja niin että hän ‎näyttäisi enemmän naiselta. Korsettiin laitettiin myös pehmusteita rintojen kohdalle. Tämä ‎korostaisi rintoja ja antaisi kuvan siitä Matti oli nainen. Jalkoihin laitettiin pitkät mustat stay-‎up sukat, joita korostivat vielä sukkanauhat, jotka oli kiinnitetty korsettiin. Matin kulli ja ‎kivekset olivat melko pienet, joten ne oli helppo piilottaa äärimmäisen tiukkoihin mustiin ‎pikkuhousuihin. Kulli ja kivekset oli teipattu Jeesusteipillä ylöspäin, niin etteivät ne roikkuisi ‎ja näkyisi takaapäin. Pikkuhousuissa oli sen lisäksi aukko pyllyn kohdalla, ja vain sileäksi ‎ajeltu pyllyreikä näkyi takaapäin. Pylly oli sisältä rasvattu runsaalla määrällä vaseliinia, ‎mutta rasvaa oli myös suuaukolla ja ulkopuolella. Esillä oleva pylly kiilsi rasvasta.‎

Matti oli eilisen päivän piiskaamisen ja kidutuksen jäljiltä niin peloissaan, ettei uskaltanut ‎edes puhua, vaan tyytyi tähänkin kohtaloonsa. Anu vei Matin makuuhuoneeseen ja käski ‎hänet sängylle: ‎
‎”Olet sitten tässä koko illan kun vieraat tulevat. Ja aina kun joku tulee huoneeseen, menet ‎nelin kontin pylly pystyssä, ja sen jälkeen teet kuten käsketään. Varaudu sitten siihen, että ‎sua naidaan pyllyyn koko yö. Ja mitään et saa sanoa, ainoastaan voihkia ja vikistä kimeällä ‎äänellä kuin huora. Tuossa pöydällä on vaseliinia. Kannattaa lisätä sitä aina välillä, että ‎liukuu paremmin.”‎
Vedettyään verhot kiinni, Anu jätti vain himmeän sivuvalon päälle, niin että makuuhuone oli ‎hyvin pimeä. Sen jälkeen Anu poistui huoneesta ja sulki oven perässään. ‎

Matti odotti pari tuntia kunnes kuuli hälyä viereisestä huoneesta. Anun lisäksi siellä oli ‎selvästi useita miehiä, jotka juhlivat. Naurun perusteella alkoholia nautittiin. Jonkun ajan ‎kuluttua ovi aukesi, joku tuli sisään ja sulki oven perässään. Möreä miesääni sanoi, ”täällä ‎pitäisi olla huora, joka haluaa nussia. Anu sanoi, että sä haluat vain peppuun takaapäin. ‎Katsotaan miten vikiset kun saat tätä kankea syvälle sinne.” Samalla hän kouraisi ‎jalkoväliään irstaasi ja alkoi avata farkkujensa vetoketjua. Esille tuli puoliksi herännyt paksu ‎kyrpä. Keski-ikäiseltä vaikuttava isokokoinen mies nousi sängylle Matin eteen ja asetti ‎kyrvän Matin paksuksi ja kirkkaanpunaisiksi maalattujen huulien eteen. ”Otapa ensin suuhun ‎ja ime!” mies sanoi komentavalla äänellä. Peloissaan Matti ei voinut muuta kuin avata ‎suunsa ja ottaa miehen iso kyrpä suuhunsa. Se tuoksui ja maistui aluksi pahalle, mutta Matti ‎tottui siihen nopeasti. Pahempaa oli ajatus, että Matti antoi suutaan vieraalle miehelle. ‎Matti yritti imeä kyrpää, mutta pian mies tokaisi vihaisesti ”Vittu sä oot huono imemään.” ‎Tämän jälkeen mies alkoi naida Mattia syvälle kurkkuun mikä tuntui Matista hyvin ‎epämiellyttävältä. Matin teki mieli vetää suunsa pois, koska häntä oksetti aina kun kyrpä ‎osui kurkkuun. Mies otti kuitenkin molemmilla käsillään Matin päästä tiukan otteen ja alkoi ‎naida kovempaa Matin päätä kuin nukkea. Matilta valui kyyneleet silmistä, mutta kyrvän ‎takia suusta ei kuulunut muuta kuin korinaa. Naituaan päätä jonkun aikaa, mies otti kyrvän ‎suusta ja meni Matin taakse. ”No niin, nosta pylly paremmin ylös. Nyt saat pyllyyn. Ehkä ‎osaat ottaa sinne paremmin kuin suuhun.” Miehen nyt sojossa oleva kyrpä löysi nopeasti ‎tiensä Matin pyllyn rasvatulle suuaukolle. Vähitellen mies alkoi työntää kyrpäänsä yhä ‎syvemmälle Matin ahtaaseen pyllyyn. Vaikka Matti oli usein joutunut laittamaan dildoja ‎pyllyynsä, oikea kyrpä tuntui paljon pahemmalta. Kyrvän työntyessä yhä syvemmälle, Matti ‎alkoi vaikeroida kivusta, mutta muisti Anun uhkaukset eikä sanonut mitään. Pian kyrpä täytti ‎koko pyllyreijän ja oli niin syvällä kun se voi mennä. Matti koki että kyrpä oli hänen ‎vatsassaan asti ja että se täyttäisi koko hänen sisäruumiinsa. Hänen teki mieli kirkua täyttä ‎kurkkua, mutta ei uskaltanut eikä saanut mitään sanotuksi. Vähitellen mies alkoi työntää ‎kyrpää edestakaisin Matin pyllyreiässä. Matti koki, että koko suoli oli repeämässä. Runsaan ‎rasvan takia kyrpä kuitenkin liukui sisällä varsin helposti. Mies alkoi naida Mattia yhä ‎kovempaa. Matti alkoi voihkia kimeästi kivusta, koska voihkiminen oli ainoa ääni mitä hänen ‎sallittiin päästävän suustaan: ”iik, iik, iik, voih, voih, iik,” mihin mies totesi, ”sä taidat todella ‎tykätä saada kunnolla pyllyys munaa!”‎

Pyllyyn naimista jatkui pitkään. Välillä mies korjasi Matin jalkojen asentoa ja nosti pyllyä ‎ylemmäs. Lopulta mies työnsi Matin vatsalleen sängylle jalat haara-asennossa ja asettui ‎Matin päälle makaamaan kyrpä koko ajan Matin pyllyssä. Pienikokoinen Matti oli täysin ‎avuton yli satakiloisen mieskörilään alla. Paukuttaen Matin pyllyä tässä asennossa jonkun ‎aikaa, mies tuli lopulta häntä rajusti pyllyyn. Matti tunsi miten hänen suolensa täyttyi ‎nesteestä, joka valui miehen kullista. Matilla oli itku kurkussa kivusta ja nöyryytyksestä. ‎Hänen pyllynsä oli raiskattu. Mies makasi Matti päällä kulli Matin pyllyssä vielä jonkun aikaa ‎kunnes kulli oli jo löystynyt. Vedettyään sen pois, hän puki farkut ja lähti pois sulkien oven ‎perässään. Matti jäi lamaantuneena vatsalleen nyyhkyttämään samalla kun hän tunsi miten ‎miehen sperma valui hänen pyllystään.‎

Ei kestänyt kuitenkaan kauaa kun ovi taas aukesi. Sisään astui edellistä vanhempi lyhyt, ‎mutta melko lihava mies. Hän riisui nopeasti vaatteensa, joiden alta paljastui ihrainen ‎valtava vatsa, joka roikkui rumannäköisen kullin ja epämääräisten karvapussien päällä. Mies ‎ei sanonut mitään, vaan asettui vatsallaan makaavan Matin päälle. Matti tunsi miten ‎miehen sormet alkoivat hieroa hänen spermasta pyllyään. Mies asettui kuitenkin pian Matin ‎päälle koko painollaan ja survaisi kiihottuneen kullinsa Matin pyllyn. Se meni helposti, koska ‎pylly oli täynnä erilaisia nesteitä, rasvaa ja edellisen miehen spermaa. Matista miehen ‎valtava vatsa ja paino tuntuivat kammottavalta. Mies oli valtavan painava. Kohta alkoi ‎kuitenkin pyllyreiän naiminen. Vaikka tämä kulli oli lyhyempi kuin edellisen miehen, se oli ‎paksumpi ja tuntui hyvin epämiellyttävältä. Matti koki, että hänen pakaransa repeävät irti ‎toisistaan. Toisaalta kulli ei nyt hakannut samalla tavalla suolen mutkan seinää kuin ‎edellisen miehen kulli. Pian mies kuitenkin laukesi ja valutti spermansa Matin pyllyyn.‎

Tätä jatkui koko yön. Mies miehen jälkeen tuli huoneeseen naimaan Mattia takaapäin ‎pyllyyn. Jotkut tulivat kaksi kertaa. Matin pyllystä valui virtanaan spermaa. Se oli myös aivan ‎tulessa ja jossain vaiheessa Matti tunsi miten se oli haavoilla. Aina kun hän sai olla vähän ‎aikaa yksin, hän itki ääneen. Aamuyöllä juhlat päättyivät ja viimeinenkin vieras oli lähtenyt ‎kun Anu tuli huoneeseen ja laittoi valot päälle. Matti makasi vatsallaan lamaantuneena ‎kauheissa kivuissa ja täysin väsyneenä. Hän ei jaksanut liikuttaa sormeakaan vaan makasi ‎vatsallaan jalat haara-asennossa levällään. Matin pylly oli tuntien käytön takia ammoisen ‎auki ja aivan täynnä spermaa.‎

Katseltuaan Mattia vähän aikaa, Anu kysyi ”No miltä tuntui antaa pyllyä?” ja jatkoi ”Monet ‎kehuivat sitä miten tiukka pyllyreikä sulla on, vaikka nyt se näyttää kyllä ammottavalta ‎kaivolta. He haluavat tulla pian uudestaan. Jaa, tuon spermavirran lisäksi sulla tulee sieltä ‎vähän vertakin. Neitsythän sä olit, joten se on ihan normaalia, että vähän tulee verta, mutta ‎nyt sut on nyt sitten sisään ajettu. Ens kerralla kyrvät liukuu sinne sisään ja ulos, niin että ‎litinä vaan kuuluu.” Anu nauroi, ja jatkoi: ”Sä käyt muuten hyvin tytöstä. Ei kukaan edes ‎ajatellut, että et olisi tyttö. Ai vittu, mä nautin siitä kun sua raiskataan pyllyyn uudestaan ja ‎uudestaan ja uudestaan. Pillu oikein kostuu kun ajattelenkin sitä. Toi muuten tuli sitten ‎videolle. Taidankin mennä heti katsomaan tuota esitystä. Äitiskin varmaan tykkäisi siitä.” ‎Tämän sanottuaan Anu poistui huoneesta, ja Matti kuuli miten ovi meni lukkoon. Matti oli ‎kuitenkin niin väsynyt, että kivusta ja järkytyksestä huolimatta nukahti melkein heti. ‎

Seuraavien viikkojen aikana Matti usein puettiin samoihin vaatteisiin. Hän joutui antamaan ‎pyllyään naitavaksi eri miehille. Anu myi Matin pyllyä. Matti joutui joka ilta ‎valmistautumaan asiakkaisiin. Joinakin öinä asiakkaita oli useita. Mattista oli tullut ‎maksullinen pyllyhuora vasten tahtoaan. Anu pyysi 50 euroa pikapanosta ja 100 euroa ‎tunnista. Joskus Matin piti pukeutua pojaksi, ja silloin hän joutui antautumaan vanhemmille ‎homomiehille. Koska Matti oli nuori, hänen kiinteästä pepustaan oltiin valmiita maksamaan. ‎Hommasta tuli rutiinia ja Matti oli henkisesti täysin lyöty. Yleensä hän vain apaattisena ‎makasi vatsallaan tai kontallaan kun joku tuntematon mies nai hänen pyllyreikäänsä. Anu ‎kuitenkin kyllästyi jossain vaiheessa Mattiin, ja antoi hänet rahallista korvausta vastaan ‎maaseudulla asuvan perverssin ja kiduttamisesta nauttivan miehen hoiviin. Mies sai ‎seksuaalista tyydytystä siitä, että Matti kirkui kivusta. Matin elämä jatkui metsän keskellä ‎sijaitsevan talon kellarissa, missä häntä usein kidutettiin julmilla tavoilla erilaisissa ‎seksileikeissä. Joskus Anu osallistui kidutukseen. Tämä on kuitenkin toinen tarina.‎

6 kommenttia viestissä: “Ilkeä vaimo”

 1. kraatteri-kalle says:

  ihan jees,aina välillä meni mun makuun vähän överiksi,spermapiereskelyt ja kakkajutut sun muut,mutta yleisesti ottaen hyvä novelli,kirjoita toki jatkoa.

 2. peukalo says:

  Kiva tarina

 3. hello says:

  Mielipiteitä on monenlaisia :p

 4. jooopa joo says:

  kiihottava, mielenkiintoinen, mutta huonosti kirjoitettu. liikaa toistoa.. ei kaiken tarvitse olla realistista ollakseen hyvää.

 5. hello says:

  en tykännyt oikee yhtää. Realistisuus on kaukana tästä ja muutenkaan en tykkää tästö novellista. Surkea tekele 1/5

 6. geo says:

  Ehdottomasti toisen tarinan paikka!!

Kommentoi

top