search
top

Hellepäivä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (197 votes, average: 3.76 out of 5)
Loading...

Oli hiostavan kuuma kesäpäivä, ulkona ei voinut olla ollenkaan ja sisälläkin tuskallista vaikka tuuletin hurisi vieressä täysillä. Makasin sohvalla telkkaria tuijottaen pelkät bokserishortsit jalassani, kun siskoni Anne tuli alakertaan ja rojahti makaamaan sohvan toiseen päähän.
Olinhan minä nähnyt hänet ennenkin vähissä vaatteissa, mutta nyt jäin tuijottamaan Annea suu auki: pienen pienet bikinit ylettivät juuri ja juuri peittämään hänen suuret ja täyteläiset rintansa ja narumainen alaosa näkyi hädin tuskin lantion kaaren päältä. Annen trimmattu ja ruskettunut vartalo kaartui upeasti beigeä sohvaa vasten ja vaaleat pitkät hiukset valuivat sekamelskana olkapäille.

– Tajuttoman kuuma, ei voi edes vaatteita pitää päällä kun ne heti hiostuu, hän sanoi.
En vastannut mitään, joten Anne kääntyi katsomaan minua tarkistaakseen olenko hereillä ja huomasi ilmeeni.
– No mikäs sulla on? Mitä sä oikein tuijotat?
Siirsin katseeni Annen vartalosta hänen kasvoihinsa, hymyilin hiukan ja sanoin normaalilla äänellä:
– Sun rintoja. Tuijotan sun rintoja.
Annen kasvoille levisi välittömästi hehkuva puna ja hän käänsi katseensa pois, nosti polvet ylös rintaansa vasten ja kiersi kätensä polvien ympärille. Nyt oli hänen vuoronsa olla ääneti.

– Sulla on tosi upeet rinnat, en mä ole ennen tajunnutkaan. Noi bikinit saa ne näyttämään ihan uskomattoman hyviltä, jatkoin.
Anne oli edelleen hiljaa ja painoi päätään polviaan vasten ja tuijotti lattiaan.
Kumarruin lähemmäs Annea yrittäen tavoittaa hänen katsettaan.

– Sori, en mä millään pahalla. Mut kun sä tulit ihan yhtäkkiä tossa asussa siihen niin mä vaan jäin tuijottamaan. Sori.
Anne oli pitkään hiljaa.
– Ei se mitään, Anne sanoi lopulta hiljaa hiustensa takaa. Hän käänsi hiukan päätään nähdäkseen minut.
– Oot säkin, tuijotat siskos tissejä… Ihme pervo, Anne sanoi, samalla kuitenkin hiukan hymyillen.
Nojauduin taaksepäin, huojentuneena siitä, että kiusallinen tilanne laukesi hyvin. Tuijotimme toisiamme hetken aikaa hymyillen sohvan eri päistä, Anne kulmiensa alta pää edelleen polviin nojaten, minä kasvot suoraan Anneen päin.
– Pervo tai ei, mut kyllä sulla oikeesti on upeet tissit. Ihan priimaluokkaa, olit sitten sisko taikka et. Mut tossa asennossa ne ei kyllä pääse oikeuksiinsa, sanoin kuin mistä tahansa arkisesta aiheesta jutustellen.

Anne vilkaisi kuin arvioiden asentoaan ja laski sitten jalat lattialle. Hän asetti kätensä taakseen ja nojasi niihin, jolloin rinnat tulivat hyvin esille.
– No onks tää sitten parempi? hän kysyi katsoen suoraan minuun.
– No on, joo, nyt näyttää tosiaan hyvältä, sanoin ja tuijotin nyt antaumuksella kauniin siskoni kauniita rintoja. Nousin istumaan aivan siskoni viereen ja tuijottelin rintoja lähietäisyydeltä eri puolilta, samalla kehuen ja ihaillen niitä. Ihanan kiinteät rinnat pullistelivat pienten punaisten kangaspalojen ala ja olin näkevinäni nännien kohoumat keskellä. Ruskettunut sileä iho näytti pehmeältä ja houkuttelevalta.
– Saanks mä koskettaa niitä?
Kysymys sai hymyn katoamaan Annen kasvoilta. Hän katsoi minua ihmetellen silmiin eikä sanonut mitään. Odottelin jo kieltävää vastausta, kun hän yllättäen nyökkäsikin, sanoen samalla hiljaa: – Joo.

Laskin jälleen katseeni rintoihin ja nostin oikean käteni varovasti ylös. Aloin sivellä sileää ihoa bikinien yläpuolelta sormenpäilläni, kuljettelin sormia kumpuilevien muotojen yli ja tunnustelin kämmenelläni rintoja sivusta. Käteni vaelteli Annen rinnoilla, sivellen paljasta ihoa ja käyden välillä bikinien päällä ja silloin tällöin puristaen hellästi rintaa. Vilkaisin Annen kasvoja, hän tuijotti vakavana alaspäin seuraten käteni liikkeitä, täysin liikkumatta.
Otin toisen käteni myös käyttöön, nyt hieroin kumpaakin rintaa yhtä aikaa välillä puristaen niitä, muutaman kerran lujastikin. Nännit olivat terhakoituneet ja nöpöttivät nyt selvästi ohuen bikinikankaan läpi. Otin muutaman kerran nännit sormieni väliin ja puristin niitä hellästi, Anne värähti ja päästi pienen huokauksen.
– Voinks mä ottaa nää pois? kysyin pitäen sormiani bikinien reunan alla ja nostaen niitä hiukan irti ihosta.
Taas hetken hiljaisuus, kunnes Annen huulilta kuului hiljainen ”joo”.

Kahdessa pienessä kangaspalassa ei ollut paljoa riisumista, avasin niskan taakse menevän narun ja bikinit valahtivat saman tien Annen vatsalle. Rullasin ne kokonaan alas vyötärölle ja jäin ihailemaan kauneimpia rintoja, jotka olin koskaan nähnyt: juuri sopivan kokoiset, ei liian isot eikä liian pienet, kiinteät, terhakasti ylöspäin tuijottavat upeat rinnat, nännit tuijottaen iloisina minua kuin kutsuen. Aloin jälleen kuljetella käsiäni rinnoilla, nyt entistä enemmän nänneihin keskittyen. Ne tuntuivat mukavan kovilta ja ryppyisiltä, puristelin niitä varovasti sormenpäilläni ja hieroin välillä koko kämmenellä. Annen katse oli edelleen painettu alaspäin seuraten käsieni liikkumista rinnoillaan. Kun puristelin nännejä, hän tuntui värähtelevän ja hengitys oli ajoittain katkonaista.
– Saanko mä imeä näitä? kysyin. Anne ei vastannut mitään, mutta nyökytti hiljaa päätään ja nojautui entistä enemmän käsiensä varaan taaksepäin niin, että rinnat työntyivät ulospäin ja tulivat entistäkin paremmin tarjolle eteeni.

Otin toisen rinnan käteeni, puristin sitä kevyesti ja nostin nännin tarjolle. Nuolaisin varovasti nännin päätä, kieputtelin kieltäni sen ympärillä ja lopulta otin nännin kokonaan suuhuni. Kiihdytin tahtia, imin kovemmin ja nuolin ihanaa kovaa nupukkaa ja pehmeää ihoa sen ympärillä. Päästin nännin suustani ja siirryin toiselle rinnalle. Huomasin Annen sulkeneen silmänsä ja suun olevan hiukan raollaan, hän tuntui pidättelevän hengitystään.
Otin toisenkin nännin käsittelyyni, nuolin ja imin sitä rajummin, lujasti, vaativasti, pyöritin kieltäni sen ympärillä ja kutitin nännin kärkeä kielelläni. Anne hengitti raskaasti ja värähteli aina kun koskin nänniin kovemmin. Hän oli kuitenkin edelleen liikkumatta, samassa asennossa kuin aloittaessamme, sohvan reunalla istumassa nojaten selän takan oleviin käsiinsä.

Nostin pääsi pois rinnoilta, edelleen niitä käsilläni puristellen ja katselin ihaillen siskoni suloisia kiinteitä rintoja. Anne aukaisi silmänsä ja katsoi minua lasittunein silmin. Laskin katseeni alaspäin ja siirsin samalla käteni hyväilemään Annen vatsaa.
– Sulla on kyllä ihan täydellinen vartalo. Taidat olla aika lailla poikien suosiossa, kehuin. Anne ei sanonut mitään, katsoi vain minua.
– Sulla on ihan mielettömät rinnat, upea vatsa, järjettömän kauniit jalat ja pyllykin ihan ykkösluokkaa, jatkoin hänen kehumistaan sivellen samalla vatsaa, reisiä, käsivarsia ja aina välillä rintoja. Anne istui hiljaa nojaten käsiinsä ja katsoi minua. Tuijotimme hetken toisiamme silmiin, sanomatta mitään, minun käteni koko ajan vaellellen Annen vartalolla.

– Saanko mä katsoa sun pyllyä kans? Se ei näy tästä kulmasta ja mä haluaisin tarkistaa, onko se yhtä upea kuin kaikki muukin sussa, kysyin jutustelevaan sävyyn. Anne katsoi minua pitkään silmiin, hymyili hiukan ja nyökkäsi sitten. Hän ei sanonut taaskaan mitään, mutta silmistä luin jotain sellaista kuin ”mikäpäs siinä, johan tässä on melkein kaikki muu esitelty”.
Anne kääntyi sohvalla hitaasti toisin päin ja asettui kontilleen eteeni, takapuoli minuun päin. Hän katsoi minua hymyillen olkapäänsä yli kuin odottaen mielipidettäni.

– Joo, kyllähän tää on ihan ykkösluokan beba, aivan mieletön, kiinteä ja kaunis, kehuin silitellen samalla molemmilla käsillä pyöreitä pakaroita. Pienen pienet stringibikinit eivät peittäneet oikeastaan mitään, joten sain hieroa sileää ihoa vapaasti. Tutkiskelinkin hitaasti hieroen kaikki paikat lantion kaarelta aina reisille asti, välillä reisien sisäpintaa kevyesti peukalonkärjillä sipaisten ja samalla katseellani kaunista vartaloa ihaillen. Annen pää roikkui hartioiden välissä hiusten peitossa, kädet suorana, ja oli täysin hiljaa ja liikkumatta. Täyteläiset rinnat roikkuivat vapaana ja käteni kävivät välillä tervehtimässä niitäkin.
– Voinko mä ottaa nääkin pois? kysyin nostaen tällä kertaa bikinin alaosan narua. Anne nosti päätään ja nyökytti päätään katsomatta minuun tai sanomatta mitään. Aloin vetämään stringejä alaspäin ja Anne auttoi nostamalla polvia vuorotellen. Kun alaosa oli saatu kokonaan pois, avasin myös edelleen Annen lantiolla olevan yläosan selkänarun ja viskasin senkin viereiselle tuolille. Siskoni Anne oli nyt täysin alastomana edessäni, takapuoli pystyssä kontallaan ja rinnat heiluen hiljaa. Nojauduin taaksepäin ja ihailin näkyä, se oli kauneinta mitä olin koskaan nähnyt. Anne käänsi hiukan päätään ja katsoi minua. Pieni hymynkare oli samalla aikaa ujo ja haastava, ehkä anovakin.

Hymyilin takaisin ja siirsin huomioni takaisin juuri paljastuneen takapuolen pariin. Asetuin Annen taakse jalkojen väliin ja aloin hieroa pyllyn puolikkaita. Liikutin käsiäni aikaisempaa nopeammin ja puristelin pakaroita lujempaa. Peukaloni painautuivat reisien sisäpinnoille ja liukuivat siitä ylöspäin, jalkovälistä aina peppureiälle. Anne painoi päätään syvemmälle sohvatyynyyn ja hänen hengityksensä kävi koko ajan raskaammaksi. Hänen selkänsä oli notkolla ja paljasti kauniin, pienen, vaalean hennon karvan peittämän pillun. Tuijotin sitä lumoutuneena ja jatkoin pakaroiden hieromista, levitin pyllyä nähdäkseni pillun paremmin. Se oli selvästi kostea, häpyhuulet olivat turvonneet ja vako kimalteli kiimaisena.
– Sun pillus on ihan märkä, sanoin hieroen samalla jalkoväliä yhä lähempää kosteita huulia. Anne vastasi mumisemalla myöntävästi.
– Saisinks mä koskea sinne? kysyin samalla jo lähestyen hierovilla liikkeillä kosteaa jalkoväliä. Samalla kuin Anne mumisi jotain vastaukseksi, työnsin peukaloni kosteiden huulten väliin ja liu’utin sen suoraan klitorikselle. Anne päästi välittömästi pienen kiljaisun ja jännitti vartalonsa kaarelle. Jatkoin klitoriksen pyörittelyä ja työnsin samalla toisen käden etusormen hitaasti sisälle valuvan märkään, kuumaan pilluun. En liikuttanut käsiä juuri lainkaan, mutta Anne alkoi värähdellä, huohottaa ja liikutella lantiotaan.
– Voinko mä nuolla sua? kysyin kesken klitoriksen hieromisen.

Anne ei kääntänyt päätään, mutta sai huohotuksen välistä tyynyjen seasta sanottua kuiskaavalla äänellä: – Joo, joo, nuole mua, nuole mua…
Kumarruin Annen jalkojen väliin ja tunsin hänen pillunsa ihanan tuoksun. Nuolaisin varovasti pillua ja se maistui taivaalliselta. Kieleni seikkaili aluksi pillunaukolla ja siirtyi sitten klitorikselle. Nuolin ja imin sisareni pillua, kieleni pyöri klitoriksen ympärillä villisti ja välillä nuolin ylös alas klitorikselta pillunaukolle ja takaisin. Anne huohotti, värisi, vikisi, inisi ja työnsi pilluaan tiukemmin naamaani vasten. Työnsin sormeni taas hänen pilluunsa ja toisella kurottelin puristelemaan sohvaa vasten painuneita tissejä. Kiihdytin tahtiani edelleen, imin lujemmin klitorista, työnsin rajummin sormeani pilluun ja puristin tissiä, nauttien oman siskoni mausta ja kosteudesta.
Juuri kun Anne tuntui olevan aivan orgasmin partaalla, nousin pois hänen jalkovälistään. Pidin sormeni edelleen hänen sisällään syvällä pillussa ja kysyin tiukkaan äänensävyyn:

– Haluatko sä että mä nain sua?
Anne huohotti tyynyjä vasten, hiukan täristen, perse pystyssä, jalkoväli minun sylkeäni ja omia pillunesteitään valuen.
– Haluatko sä että mä nain sua? toistin kysymykseni.
– Haluatko sä että mä nain sua kyrvälläni takaapäin? Haluatko sä saada mun kyrpäni sun pilluus? Haluatko että mä panen sua takaapäin lujaa ja laukean sun sisääs? kysyin himon kiilto silmissäni.
Anne ei sanonut mitään, nyökytteli vain.
– Sano se! komensin.
– Joo, pane mua… Anne kuiskasi huohotuksen seasta.
– Sano lujempaa! käskin.

Anne nosti päätään ylöspäin, kääntyi puolittain katsomaan minua ja sanoi jo kovemmalla äänellä: – Joo, pane mua…
Kumarruin nuolemaan pillunhuulia, sormeni liikkui hitaasti pillussa sisällä, toisella kädellä hieroin peppureikää.
– Pane mua, pane mua sun kyrvälläs, pane mua pilluun, pliis! Mä haluun sun kyrpääs, mä haluun sun kyrpäs mun sisääni! Anne sanoi jo selkeällä, kovalla, anovalla äänellä.

Tyytyväisenä otin sormeni pois Annen pillusta, vedin shortsini alas ja siirryin lähemmäs siskoni jalkoväliä. Hieroin terskalla Annen pillua ulkopuolelta, keräsin hänen liukkauttaan ja nautin ihanan pehmeästä ja liukkaasta tunteesta kyrpäni kärjessä. Lopulta asetin terskan Annen pillun suuaukolle ja painoin hitaasti muutaman sentin sisään. Liukas, kuuma, märkä pillu imaisi terskani sisäänsä ja tuntui että laukean saman tien. Päästin tahattoman huokauksen ja jäin siihen. Pikku hiljaa aloin liikutella kyrpääni, aluksi aivan suuaukon kohdalla, pienin liikkein edestakaisin ja katselin, kuinka se upposi limaiseen onkaloon uudestaan ja uudestaan. Näky oli taivaallinen: tiukka pillu imaisi kyrpäni kerta toisensa jälkeen sisäänsä, terska venytti pillua ja pullahteli ulos painuakseen taas pehmeään onkaloon. Annen pillu tuntui valuvan aina vain enemmän ja enemmän nesteitä.

Anne oli jännittänyt vartalonsa ja painautunut sohvatyynyjä vasten puristaen niitä rystyset valkoisina. Hän huohotti raskaasti ja kuin odotti liikkumattomana, mitä tapahtuisi seuraavaksi. Lisäsin liikettä pikku hiljaa, työntyen yhä syvemmälle ja syvemmälle Annen pilluun. Joka työnnöllä hän painoi persettään vasten minua, kuin anoen kyrpääni tulemaan syvemmälle ja syvemmälle. Lopulta olin pohjassa, kyrpäni kokonaan Annen sisällä. Olimme hetken aivan paikallaan, tiukasti yhdessä, niin syvällä kuin mahdollista. Sitten aloin hitaasti, hitaasti, liikuttaa kyrpääni, aivan huulille asti ja taas aivan pohjaan. Todella hitaasti, antaen Annen tuntea liikkeen aiheuttamat tuntemukset tarkkaan. Anne tärisi jokaisen työnnön aikana ja huohotti koko ajan raskaammin, äännellen käsittämättömiä sanoja aina välillä.
Kiihdytin tahtia, työnsin pitkiä vetoja, pohjaan asti ja taas aivan pillun huulille, pidellen samalla Annea kiinni lantioista päästäkseni niin syvälle kuin mahdollista. Katselin kiimaisena kyrpäni liikkumista pillussa, sisään ja ulos ja taas sisään. Tahti kiihtyi entisestään, aloin takoa kyrpääni Annen pilluun nopeammin ja nopeammin, puristin lujasti lantiosta ja vedin häntä itseäni vasten, pumppasin siskoani rajusti takaapäin ja hän vikisi ja huusi otteessani.
Tahti kiihtyi aina vain, en enää tajunnut mitä tapahtui tai missä olin. Panin Annea kiimasta hulluna, nain häntä takaapäin rajusti, lähes väkivaltaisesti. Anne tärisi ja huusi edessäni, hänen vartalonsa hytkyi rajujen työntöjeni tahdissa, kun nussin häntä kiimasta sokaistuneena. Kyrpäni pumppasi siskoni pillussa suurena ja kovana, räjähtämispisteessä, reiteni ja pallini läiskähtelivät Annen pakaroihin ja ääni sekoittui Annen kimeisiin huutoihin, omiin murahduksiini ja molempien äänekkääseen huohotukseen.

Silmissäni sumeni, tunsin orgasmini tulevan, kiihdytin tahtiani edelleen, nussin Annea niin nopeasti ja rajusti kuin kerkesin. Anne alkoi väristä otteessani, hänen suustaan tuli suoraa huutoa ja valtaisat orgasmikouristukset saivat hänen vartalonsa kiemurtelemaan. Pidin hänet lujasti lantiosta lähelläni ja paukutin kyrvälläni hänen pilluaan niin lujaa kuin vain pystyin, hullun kiiman ajamana. Lopulta tunsin omankin orgasmini lähestyvän ja laukaisin spermalastini karjaisten hänen sisäänsä. Jatkoin pumppaamista edelleen, kunnes tajuntani alkoi palautua ja ymmärsin jälleen missä olin. Rauhoituin hiukan ja hidastin tahtia.
Olin edelleen Annen sisällä, liikuttelin hitaasti kyrpääni hänen pillussaan ja ihmettelin mitä oikein oli tapahtunut. Olin saanut elämäni panon ja orgasmin oman siskoni kanssa. Siskoni, joka oli kaunein ja kuumin pakkaus jonka olin nuoren elämäni aikana tavannut. En tuntenut katumusta, vain suurta onnellisuutta upeasta kokemuksesta ja siitä, että olin ilmiselvästi aiheuttanut siskollenikin valtaisan orgasmin.

Silittelin Annen selkää ja pyllyä, en olisi tahtonut ottaa kyrpääni pois hänestä. Anne huohotti ja värisi edessäni, pää painettuna sohvan nurkkaan. Työnnyin niin syvälle Annen sisään kuin mahdollista ja pysyin siinä, liikkumatta.
Annen hengitys tasoittui ja minäkin tunsin jo kyrpäni pehmenevän. Otin sen ulos, ihailin hetken vielä siskoni upeaa, nussittua, spermaa valuvaa pillua ja kellahdin hänen viereensä. Anne pyörähti myös makuulle, selkä minuun päin. Otin hänet kainalooni ja painoin pääni hänen hiuksiinsa.
– Se oli kyllä aivan mahtavaa, sanoin kuiskaten hänen korvaansa.
– Niin oli, Anne vastasi.
Hän käänsi päätään minuun päin, katsoi silmiini ja hymyili.
– Se oli tosi, tosi ihanaa. Kiitos, velipoika.

15 kommenttia viestissä: “Hellepäivä”

 1. serkunpanija says:

  En ite oo siskoo pannu, mutta kahta serkkuuni kyllä samaan aikaan 🙂

 2. jaa says:

  mäki panisin sun siskoa aivan helvetisti

 3. Petteri says:

  Biggest boner ever.

 4. Ruikuli says:

  Ei erottunut mitenkään edukseen vastaavista insestitarinoista. Hyvää perustekemistä, ei lähtenyt liitoon. Dialoagia voisi kehittää jatkossa, nykyisellään vähän teennäinen. Mutta kyllä tällä moni Uuno saa lastinsa heitettyä.

 5. Uuno says:

  Todella hyvin kirjoitettu ja kuvaa hyvin tilannetta, jossa teinitytönkin saa suorastaan mankumaan seksiä, jos osaa sanallisesti ja hitaasti kosketellen edetä kohti päämäärää.

 6. says:

  Oikeesti panee omaa siskoaan?!?! Järjettömintä mitä mä oon ikinä kuullu, mut toi oli tosi, tosi kiihottavaa! Itekki sain melkein orgasmin, kiitos siitä:)

 7. sotomeir says:

  mäkin panisin sun siskoa!

 8. boggari says:

  Hyvä tarina 5/5 tähteä, minulle jopa toteutunut juttu.

 9. Makke says:

  Aivan mahtava tarina,toivottavasti saa jatkoa,ja olisihan se raskauskin todella upea lisä!

 10. Abc says:

  Jatkoa plz

 11. jodveenas says:

  Pitkästä aikaa hyvä tarina. Kiitos tästä. 5/5

 12. marlon says:

  Eikai siskos raskaaksi tullut kun laskit sen sisään ?

 13. upeeta says:

  parhaimmistoa!!

 14. Pertti Eräreikä says:

  Hyvin kirjoitettu. Harvemmin tosin tulee kuviteltua omaa siskoa näitä lukiessa, vaan jotain ihan toista tyyppiä 🙂

 15. Odonte says:

  Hyvin soljuvaa tekstiä, hyvä tarina. 5p

Kommentoi

top