search
top

Kinkyviikonloppu, osa 3

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (32 votes, average: 3.09 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Kolmas osa pitkään tarinaan. Älkää koittako lukea lukematta edellisiä. Ja ei sovi niille jotka ei tykkää rajusta sm-seksistä. Mä valitan, että tämä osa on vähän kaoottinen ja juonelta heikko. Mutta aina ei voi loistaa. Laittakaa palautetta... nimim.noitapilli-ät-suomi24.fi

Halasin ja suutelin Iinaa. Jossain vaiheessa näin sivusilmällä, miten Jake nousi ja käveli ulos. Jatkoin Iinan hyväilyä ja tunsin kuinka kullini alkoi jälleen paisua. Seuraavaksi naisin Iinaa, omaa orjatyttöäni…

Mutta Iina halusikin lähteä verannalle; sanoi että hänellä oli kauhean kuuma. Kävelin Iinan perässä ulos. Kuuntelimme kuinka puolijoukkueteltasta kuului nyt naimisen ääntä, hyvin äänekkään rakastelun ääntä.

– Toi on äänestä päätellen Nikki, eiks vaan?
– Varmaan… Joo, on se. Jake nussii sitä.

Vein jäykän kullini Iinan takapuolta vasten niin että terska osui Iinan pyllyvakoon, ei kauas peräreiästä. Sain tytöltä ihanan hymyn.

– Haluutsä siis… kumpaan aukkoon?
– No tota… No, okei… Ihan perinteisesti… Täs vaiheessa.

Iina nojasi käsillään kaiteeseen ja levitti jalkojaan enemmän. Ohjasin kullini Iinan häpyhuulten väliin ja työnsin. Iina oli monen orgasminsa jälkeen todella tiukka, mutta työnsin vain, rajusti. Kun olin tunkeutunut tyttöön, tartuin molemmin käsin Iinan rinnoista kiinni, puristin niitä, kiskoin nännejä nauloista ja aloin tehdä pitkää, hidasta nussintaliikettä.

Teltasta kuului orgasmin kiljahdus ja heti samassa Jaken möreä-ääninen murahdus. Työntelin nopeammin ja Iina alkoi liikkua työnnellen vastaan. Tihensin tahtia. Kuului vain fläp-fläp-fläp kun roikkuvat kivekseni joka työnnöllä heilahtivat Iinan pillunhuulia vasten samalla kun kullini upposi tyttöön pohjaan saakka. Minulta kesti kauan ennen kuin taas tunsin kuinka orgasmi alkoi lähteä liikkeelle. Jyystin kuin heikkopäinen ja kun lopulta laukesin, niin suorastaan romahdin Iinan selän päälle samalla. Huohotimme molemmat.

– Taisit tykätä?
– Ihanaa. Mut sä et lauennu.
– No vittu, onneks. Mä en enää ees osannu laskee montaks orkkuu mä äsken sain. Mut tuntu ihanalle. Saisit jatkaa. Mulla on nyt sellanen jännä tunne et on niinku mun koko alapää olis puoliks tunnoton, mut sit kumminkin silleen syvemmällä tuntuu hirveen hyvälle kun sä teet noin.
– En mä taida pystyy nyt jatkamaan, pakko pitää taukoo.

Otin Iinan rutistavaan halausotteeseen ja suutelin häntä. Sitten katselimme kuinka Jake ja Nikki kipittivät käsi kädessä laiturille ja pulahtivat järveen uimaan. Iina ja minä seurasimme laiturille perässä.

– Nikki, nyt sä kyllä jäit kiinni syrjähypystä. Ja heti häiden jälkeen.
– (Jake) Niin, tämä vaimo on kyllä langennut riettauden syntiin. Jos olisimme Jeesuksen ajassa, niin roomalaiset varmaan määräisivät hänelle raippoja.
– Ensin raippoja ja sitten varmaan ihan ristiinnaulitsemisen. Kyllä meidänkin täytyy jotain määrätä.
– (Iina) Nikkii vois kutittaa…
– (Nikki) Iina !! Vittu, oo HILJAA !
– Joo-o… Jake, sä voisit varmaan hengenmiehenä auttaa hairahtuneen lampaan ajatusten oikaisussa… Eiköhän me oteta Nikki kiinni ja sidota vaikka tonne tuvan pöydälle.
– Ne kahleet verannalla on hyvät.
– Okei… sopiihan se. Saisitsä sen tytön vietyä sinne?

Nikki lähti lujaa uimaan karkuun, mutta jäi pian kiinni kun Jake ponkaisi perään. Jake raahasi kiljuvan ja kikattavan tytön väkisin rantaan, jossa minä ja Iina autettiin tytön kiskomisessa ylös. Kannoimme tytön verannalle, minä ja Iina kainaloista raahaten ja Jake jaloista kantaen. Nikki yritti kiljua ja potkia ja nauroi ja kikatti, muttei mahtanut mitään. Minä ja Iina pidettiin tytöstä kiinni sillä aikaa kun Jake kiinnitti kahleet ja kiskoi ensin Nikkin oikean käden ja sitten vasemman käden ylös. Jake veti köysistä niin paljon että tyttö yletti vain aivan varpaidensa kärjillä maahan kun jalat olivat suoraan alaspäin.

Riensin puristelemaan Nikkin tissejä, jotka nyt olivat kauniisti tarjolla. Pienellä yllytyksellä sain myös Iinan leikkimään niillä. Pian olimmekin tilanteessa, jossa minä imin roikkuvan Nikkin oikeaa nänniä ja Iina vasenta. Nikki kiljahteli, sillä samaan aikaan Jake kiinnitti tytön nilkkoihin köydet, veti ensin toisen jalan pitkälle sivulle ja kiskaisi sitten tytön viimeisenkin tukijalan alta. Nikki oli nyt ripustettu kokonaan ilmaan aivan raajat levälleen.

Pengoin laukkuani kunnes löysin rasian, jossa oli sulkia. Olin ajatellut kutittamista jo ennen kotoa lähtöä, vaikkakin silloin olin ajatellut kokeilla sitä Iinaan eikä Nikkiin. Mutta nyt sitten annoin yhden sulan Jakelle, yhden Iinalle ja pidin itse yhden. Aloimme yhteistyönä kutittaa Nikkiä hyvin pienillä hipaisuilla ja varovaisilla kutituksilla. Jake keskittyi jalkapohjiin ja kainaloihin, Iina taas kupeisiin ja rintoihin ja minä puolestani reisiin ja jalkoväliin. Nikki kikatti ja kiljui ensin, mutta vähän ajan päästä alkoi vain lähinnä huutaa katkonaisesti. Jatkoimme pitkään. Kun hyvin kauan – ehkä kymmenen minuuttia – oli mennyt ja kutitus vain jatkui, Nikki ei enää kyennyt juuri muuhun kuin täysin älyvapaaseen mölinään. Tyttö oli jonkinlaisessa transsin kaltaisessa tilassa hulluuden partaalla ja samalla aivan tolkuttoman kiihottunut. Levittelin tytön häpyhuulia ja kutitin suojatonta klitorista samalla kun Iina suurella keskittymisellä kutitti Nikkin nänniä. Äkkiä huomasin kuinka Nikkin klitoris supistui: orgasmi oli lähellä. Komensin kutituksen seis.

– Nikki, tää oli nyt tässä. Me opetetaan sulle seksistä kieltäytymistä eikä anneta sulle orkkua.

Nikki huusi ja mölisi, kiroili ja rukoili, mutta kukaan ei enää koskenut häneen. Kyyneleet silmissä tyttö joutui nielemään frustraationsa.

– Nikki, kyl me vielä jatketaan… Sut kiihotetaan monta kertaa ihan orkun lähelle, mut ei anneta laueta. Sä saat vielä rukoilla et me raiskattais sut.
– Vittu, saatana. Mä tapan teiät! Te ette VOI jättää mua näin…
– Kyl me voidaan. Sit kun sä et enää oo noin kiihottunu ni sit me taas kiihotetaan sut uudestaan. Ja sit saat kokeilla uudestaan. Tällä kidutuksella on hieno nimikin. Orgasmideprivaatio.
– Ei saatana… ei saa… te ette VOI tehä sitä mulle… vittu, ei…
– Kyl me vaan tehään. Iina… oisko se sit sun vuoros olla käsittelyn kohteena? Sunhan täällä piti vanki olla.
– Jaa? Joo… mitä sä haluut tehä?
– Oota, mä haen käsiraudat.

Lukitsin Iinan toisen ranteen käsirautoihin ja vein sitten raudan toisen pään Iinan selkäpuolella tytön vyötäröä kiertävän kahleketjun alle ja lukitsin sitten toisen ranteen. Iinan kädet olivat nyt näppärästi kiinni selän takana. Sitten hain oikein karkeaa ohutta köyttä ja kerroin Iinalle, että hän saisi nyt hiertymiä pillunhuuliinsa. Iina veti syvään henkeä odotuksen jännityksessä. Sidoin köyden käsirautojen kohdalle tytön vyötärökahleeseen, pujotin köyden sitten tytön jalkojen välistä ja köyden pään navan kohdalta kettingin ali. Sitten kiskaisin. Iina veti kiihkeästi henkeä kun köysi kiristyi hänen pillunhuuliensa väliin. Vedin vielä uudestaan, niin lujaa että köysi kiskoi nyt vyötärölle lukittua kahlekettinkiä lujasti Iinan lantiota vasten. Karkea köysi oli ihan äärimmäisen kireällä vasten Iinan häpyä. Sitten pistin tytön istumaan verannan puupenkille. Sidoin Iinan nilkkojen kahleketjuihin narut ja vedin niillä tytön jalat levälleen.

– Orjatyttö saa nyt istua tälleen… et ei oo ihan liian mukavaa.

Pujotin vielä narun Iinan ”kaulakoruna” olevasta ketjusta alas penkkiin. Se pakotti tytön hankalaan asentoon, jossa Iina joutui istumaan jalat aivan levällään ja pää painettuna alas. Tytön rinnat roikkuivat nyt suoraan alaspäin. Aloin hellästi puristella tytön rintoja ja kiskoin varovasti nännien läpi menevistä nauloista. Sitten kävin taas tarvikekassillani ja palasin rasian kanssa, jossa oli hyvä kokoelma varta vasten ostettuja erilaisia lävistyskoruja.

– Nyt vaihdetaan nää naulat pysyviin koruihin. Näin alkajaisiksi.

Valitsin suorat kirkkaat tapit. Otin pullonkorkin pois Iinan oikean nännin lävistävästä naulasta ja koitin sitten saada samalla liikkeellä vedettyä naulaa pois niin, että tappi olisi naulan jatkona mennyt nännin läpi. Se ei ihan onnistunut ja Iina irvisti kivusta. Iina irvisti lisää ja voihkaisi kun kiskoin naulan pois. Sitten koitin painaa tapin naulan jättämästä reiästä. Iina kiljaisi. Ensimmäinen yritys ei onnistunut, mutta kun lisäsin voimaa ja kerta kaikkiaan runttasin tytön nänniä oikein lujaa lävistyskorutappia vastaan, tappi lopulta meni läpi. Nännin alapuolella tapin juuresta tihkui nyt tippa verta ja Iinan silmistä vuoti kyyneleitä. Tyttö puri alahuultaan, mutta ei sanonut mitään. Sitten seurasi sama käsittely toiselle nännille. Nyt tappi meni läpi helpommin, mutta Iina käänsi katseensa poispäin eikä voinut katsoa.

Käännyin katsomaan taakseni aivan takanani köysissä roikkuvaan Nikkiin. Nikki haukkoi henkeään yhä aivan punaisena, mutta seurasi tarkasti mitä Iinan rinnoille tapahtui. Samassa kuitenkin käännyimme kaikki katsomaan pihamaalle teltalle päin ja näimme kuinka Jake retuutti kahlittua Minniä ulos. Seurasimme kuinka Jake pakotti tytön kontalleen maahan ja sitoi Minnin ranteet pienen koivun aivan juureen. Sitten Jake kohtotti piiskan. Läimähdys. Minni hypähti ja kirkaisi. Punainen viiru kulki tytön pakaroilla. Toinen läimäys ja toinen kirkaisu… Kolmen piiskaniskun jälkeen Jaken kulli oli paisunut todella isoksi. Piti paikkansa, että tuo mies kiihottui erityisesti naisen piiskaamisesta.

Minniparka sai kaikkiaan kuusi lujaa piiskaniskua pepulleen ja alaselkäänsä, minkä jälkeen Jake heitti piiskan pois ja ilman minkäänlaista esileikkiä survoi valtavaksi paisuneen kalunsa Minnin sisään. Minni kiljahti ja kasvojen ilmeestä näkyi, että tunkeutuminen emättimeen sattui vielä paljon enemmän kuin piiskaus.

Istuin Iinan eteen lattialle ja leikin Iinan rinnoilla samalla kun katselimme miten Jake nai Minniä rajusti ja raa’asti. Kun Jaken orgasmi tuli, mies veti kalunsa ulos ja antoi sperman lentää Minnin selkään. Spermaa riitti tytön hiuksista pakaroille saakka. Tyytyväisenä orkkuunsa Jake haki sitten ison moottoroidun dildon, tunki sen väkivaltaisen näköisellä otteella Minnin pilluun, väänsi moottorin päälle ja veti pitkän pätkän ilmastointiteippiä Minnin jalkoväliin selästä mahaan asti ja dildon yli niin että se pysyi tytön sisällä. Sitten Jake vain istui maahan katselemaan kuinka Minni vähän kerrassaan alkoi kiihottua, vaikka ei varmaan tahtonut. Siinä vaiheessa kun Minni haukkoi henkeään ja huohottaen heilutti itseään, Jake alkoi hitaasti runkata itseään. Katselimme kuinka miehen kalu paisui uudelleen. Lopulta Minni kiljahti ja sai orgasmin. Tyttö tipahti kontallaan-asennosta mahalleen maahan ja samaan aikaan Jake nousi ylös ja runkkasi itsensä uuteen orgasmiin. Jälleen mies ruiski spermansa Minnin selkään.

– Jaaha, olisko se sitten aika taas lämmittää Nikkiä?
– Ei ! EIIII-IIIIIII !!!
– Joo-o… Okei, sä oot jo pohjiksi ihan kiihtyny, voidaankin mennä suoraan klitorikselle.

Hyökkäsin höyhen ojossa Nikkin jalkoväliin ja levitin sormillani tytön häpyhuulet. Nikki yritti saada peppuaan heilutettua estääkseen minua osumasta herkkään kohtaan, mutta sai vain aikaan sen, että kutitus osui vain aina hipaisu kerrallaan klitoriksen kohdalle. Ei mennyt kauaa kunnes Nikki kiljui ja kimeästi kirkui vuoronperään ja huohotti aivan äärimmilleen kiihottuneena. Taas kun alkoi näyttää siltä, että Nikkin lihakset ja klitoris alkoivat tehdä pieniä tahdottomia liikkeitä osoittaen orgasmin lähestyvän, lopetin. Nikki pyysi ja rukoili että jatkaisin. Tyttö lupasi, että saisin tehdä hänelle mitä vaan, miten kauan vaan, että hän olisi aina minun orjanani kunhan vaan jatkaisin loppuun asti. Mutta en jatkanut. Nikki uikutti ja melkein itki ja pyysi että antaisin hänen laueta. Käskin hänen nyt vain rentoutua.

Palasin Iinan luo ja irrotin narun, joka pakotti tytön pään alas.

– No nyt mul sit on ne lävistykset mitä mä oon halunnu. Mut mä siis olin luullu et sä laitat renkaat… ja siis vaakasuuntaan.
– Joo-o… Oota vaan. Mä sanoin et sun nännit on kipeet sunnuntaina.

Iina ei vastannut, mutta veti kiihkeästi henkeä sisäänpäin. Voin suorastaan itsekin tuntea sen perhosia vatsassa –tunteen, mikä tytöllä varmaan silloin oli.

– Iina… nyt se olis sit sun pillun vuoro… tulla lävistetyks. Ja nyt me tehdäänki se sit niin et se sattuu enemmän. Ei millään tollasella naulalla mikä menee kerrasta läpi et humps vaan… Hei… annas kun mä esittelen vähän… et tiedät pelätä ja odottaa kipua. Näätsä tän? Tää on satulasepän työkalu. Se on muuten niinku naskali, mut niinkun näät ni se on kolmionmuotonen. Kun tätä painaa sun häpyhuulesta läpi ni se ei oo pelkkä tavallinen piikki, vaan kun sitä työntää syvemmälle ni nää kolmion laidat repii sitä haavaa isommaks. Sä saat huutaa.

Iina huohotti ja katsoi kuinka tartuin hänen vasempaan sisempään häpyhuuleensa ja venytin.

– Tähän tulee nyt sit kaks isoo rengasta. Yks ihan pillun aukon kohdalle ja toinen edemmäs. Ja sit toiset kaks toiselle puolen.

Iina tuijotti raskaasti hengittäen kuinka kaivoin laukusta pullon Desinfektolia, pyyhin sillä käteni ja upotin sitten kolmionmallisen naskalin muovikupissa siihen steriloitumaan. Sivusilmällä vilkaisin kuinka Jake raahasi Minniä järven rantaan peseytymään. Sitten laitoin ison määrän desinfektolia sidetaitokseen ja aloin pyyhkiä sillä Iinan häpyhuulta venyttäen sitä samalla toisella kädelläni. Tyttö vinkaisi kun sprii kirveli limakalvolla. Pyyhkimisen jälkeen kastoin vielä aiemmin naulassa kiinni olleen viinipullonkorkin spriihin ja painoin sen sitten tytön häpyhuuleen kiinni sen sisäpuolelle, aivan emättimen aukon kohdalle. Iina käänsi katseensa kiireesti pois kun otin piikin käteeni ja vein sen häpyhuulen toiselle puolelle.

– Noin… Nyt sit tää reikä tehdäänkin hyvin hitaasti… silleen se sattuu enemmän. Näin… kun mä alan varovasti painaa…
– Iiih !
– … ihan hitaasti vaan… ni ensin se pistää.
– IIII !!!!
– … noin, sitten se rusahtaa kun se menee läpi…
– IIII-AAauuuuhh!!
– …ja nyt sit kun mä jatkan työntämistä, ni se repii sun lihaa kun se väkisin repii sitä haavaa suuremmaks…
– Ai-iiiiiiiii-hiii….!!! Iiih.
– Noin. Nyt se on ihan kahvaa myöten sun pillunhuulen läpi. Täst voi nyt näppärästi vetää ja venyttää sua… Ja nyt vedetään sit työkalu pois…. joo, sekin sattuu… noin. Tulee vähän verta, ei se haittaa. Nyt sit rengas, tällanen iso punanen. Noin. Ja sit lukkopallo…. Ja nyt sit sama toiselle puolelle.

Venytin… pyyhin. Iina niiskutti. Korkki pillunhuulta vastaan, Iina käänsi katseensa ylös. Piikki kiinni lihaan ja sitten hyvin hidas työntö. Tyttö ei nyt sanonut mitään, puri vain alahuultaan. Hetken päästä tunsin kuinka häpyhuuli antoi periksi ja piikki meni läpi. Kun jatkoin työntämistä niin että haava laajeni, Iina niiskautti, mutta ei muuten enää kiljunut. Renkaan laiton tyttö halusi tarkkaan itse katsoa.

– Hei, nyt tehäänki niin et laitetaan sulle tänään nyt vaan nää kaks. Sit sä jo tiiät mitä odottaa kun laitetaan sulle lisää. Vaik huomenna. Nyt anna mulle suukko… ihana miten sä pussaat. Sä oot niin upee… Nyt mä meen kattoon miten Nikillä menee.

Nikki kiljaisi ”EIII!!” jo kun vain näki minun tulevan sulka kädessä. Mutta mikään ei auttanut. Nyt tein kutituksen pitkän kaavan mukaan aloittaen reisien sisäpinnoista… hipaisin kevyesti häpyhuulia ja siirryin sitten rinnoille. Pitkien kevyiden koko rintojen hipaisujen jälkeen täsmäkutitusta nännien kärkiin, vuoronperään, uudelleen ja uudelleen. Nyt tyttö huohotti ja nännit nousivat aivan koviksi pystyyn. Sitten annoin sulan kutittaa Nikkin molempia kupeita ja laskeuduin alas häpyhuulille. Jo ensimmäisestä hipaisusta alkaen Nikki alkoi kiemurrella ja valittaa.

– Ei! Ei enää… pliis. Ei, rakas… ei, armahda mua, älä, ei…. iiih…iii-iiiihhhh-hiiii-iiii…. vittu, älä e…eiiiih-hiiii-iiiii-iiiii-iiiiiiii-ooooohh….oooohhh….ooOOOoooohhhhhh. OOoohhhh-ooh-oh-oh-oh-oh….

Nikki kiihottui ihan silmittömästi. Ja tytön kiihottaminen kiihotti minua. Nyt en enää itsekään kestänyt enempää, vaan nousin ylös, menin tytön eteen ja ohjasin jäykän kullini tytön emättimelle. Tartuin Nikkiä molemmista pakaroista ja tyttö teki kaikkensa saadakseen liikuttua niin että saisi kullini sisäänsä mahdollisimman äkkiä. Vain muutaman nussintaliikkeen jälkeen Nikki suorastaan räjähti orgasmiin. Tytön supistelu sai minutkin tulemaan mukaan ja ruiskuttamaan taas spermaani häneen.

Rakastelun jälkeen Nikki roikkui köysissä melkein kuin tajuton ja sai vain toistelluksi ”ooooh-oooooh-ooooh” –ääntä.

Aloin avata tytön köysiä. Vapautin ensin Nikkin jalat ja sitten kädet yhden kerrallaan. Molempien käsien tultua vapaiksi tyttö suorastaan lösähti syliini, aivan uupuneena.

– Voi VITTU mitä sä teit !! Mä vannoin et mä tapan sut heti kun mä pääsen irti, et mä revin sulta silmät päästä… mut oikeesti… mä RAKASTAN sua !!!

Nikki ei saanut itse käveltyä. Talutin tytön laverisängylle ja toin hänelle mukin viiniä. Suudelma, jonka sain oli niin kiihkeä että siitä ei meinannut tulla loppua ollenkaan.

Jake oli vienyt Minnin takaisin telttaan ja vei nyt sinne tytölle leipiä ja viiniä. Minä, Nikki ja Iina, jonka juuri olin vapauttanut penkistä, asetuimme iltapalalle pöytään. Iinalla oli yhä kireä köysi jalkovälissään.

– Pitäsköhän toi köysi ottaa pois sun pillusta, Iina?
– Ei…. tota, anna olla… se, tota, tuntuu aika lailla…. kiihottavalle.
– Okei, tehdään sit niin et kun on syöty ni mä otan sen sit sulta pois ja sit sä saat kokeilla et saatko sä vielä mun munani nousemaan niin et mä saisin naitua sua.
– J-joo…. oh.

Iltaruokailu suijui melko nopeasti ja heti sen jälkeen Nikki halusi mennä nukkumaan. Jake oli jo kiivennyt yhteen yläkerran makuuhuoneista ja veti oven kiinni perässään. Nikki nukkui alakerran suuren tuvan laverilla, alasti, ilman peittoa ja hurisemalla kuorsaten. Kävelin hiljaa tytön luo, silitin hänen rintojaan, suukotin sitten molempia nännejä ja lopuksi peittelin tytön viltillä. Sitten nappasin pullon viiniä ja kaksi muovimukia mukaan ja johdatin Iinan yläkertaan yhteen tyhjistä makuuhuoneista.

– No, rakas vaimoni… miltä on tuntunu?
– No, en mä nyt tiiä… mut sä oot IHANA. Kiitos !
– Ihana? Mähän kidutan ja kiusaan sua.
– Nii, just silleen et mä oon koko ajan… ihan märkänä. Nytkin… kato nyt, penkkiin jää köyden ja pillun kuva.

Suutelin Iinaa ja kaadoin hänelle ja itselleni viiniä. Sitten irrotin köyden Iinan jalkovälistä ja hyväilin tytön pakaroita. Pienellä viittauksella sain tytön selälleen sängylle, jossa nuolin hänet orgasmiin. Orgasmin jälkeen kiedoimme kädet ja jalat tiukasti toistemme ympäri.

– Ei tää kyl sitä mun navettatarinan alistamista ja rääkkäämistä muistuta. Mut mä rakastan sua. Voi luoja mä rakastan sua.
– Iina rakas. Niin sun pitääkin. Mäkin rakastan sua. Me ollaan nyt naimisissa.
– Anna anteeks… se temppu. Mun ois pitäny sanoo sulle eikä vaan pyytää Jakee jättämään se sunnuntaihin asti –pätkä pois siitä vihkikaavasta. Mut oikeesti mä niin haluaisin et mä saisin olla oikeesti naimisissa sun kanssa.
– Iina. Iina, kuuntele mua. Ei täs mitään järkee kyllä oo ja sun vanhemmat varmaan raivostuu… Mut sähän kuulit, me ollaan nyt ihan laillisesti naimisissa. Vihkikaava on luettu, tahdon on sanottu, pappi on siunannut, todistajia on koko joukko… ei meidän tartte kun allekirjoittaa vihkitodistus.
– Sä… sä… haluutsä pitää mut? Oikeesti??
– Iina, sä oot nyt mun vaimoni.
– IHA-NAAAAAaaaa…. kulta !!!
– Mun Iinani. Vähän yli viikko sitten mä en edes tuntenu sua. Mut nyt sä oot mun vaimoni enkä mä enää haluu päästää sua pois.
– Mä rakastan sua. Sä oot niin… ihana.
– Ite oot suloinen. Hei… miten noi sun rinnat? Onks ne kauheen kipeet? Mä oon vähän huolissani et tolleen niihin saatto mennä bakuja ja ne nännit voi tulehtuu kun niitä noin naulataan.
– Nää? On ne nyt kipeet, mut… ihana kun sä laitoit mulle noi. Ei mul yleensä haavat pahasti tulehdu. Täytyy seuraa… Tuleeks näihin… renkaat sit kans?
– Mä aattelin… Mut sun nännit ne on. Sano nyt itekin mitä haluut.
– Eikäku sun tissit ne nyt on. Vaik mä niitä kannan. Ne on sun käytössä. Sä päätät. Mut joo… haluisin mä renkaat… kans. Voiks niihin laittaa tollaset… niinku sä laitoit mun häppäreihin?
– Vois. Ne ois aika upeet siinä. Ja sit kun ne reiät on kunnolla parantunu ni sit sä voisit käyttää isoja korvakoruja sun nänneissä ja pitää rinnat paljaina kotona.
– Mmmmmm (Iina suuteli minua)….
– Kuule kulta… kai sä muutat nyt mun luo asumaan?
– Voinksmä?… Siis saanksmä??
– Iina kulta, sä oot mun vaimo. Lain mukaan sä jopa omistat puolet siitä talosta nyt.
– Ei luoja… ei voi olla… ihanaa. Mun rakas.
– Muistat sit kans kun joskus oot mulle hirveen vihanen et se olit sä joka sen vihkikaavan muutit. Sun vika et jouduit mun vangiks. Nyt sit sut on tuomittu elinkautiseen.
– Ihanaa… niin ihanaa… sniff…
– Mut Iina… Ei musta varmaan ikinä kokonaan uskollista aviomiestä saa, Kyl mä tuun haluumaan muitakin naisia.
– Höh. Tietenki. Jos sä nyt et tän jälkeen jatkais ainakin Nikkin kans olemista ni mä suuttuisin sulle. Mut ehkä mä saan valita sulle toisii naisii pantavaks?
– Jos valitset kivoja… Tunnenks mä ketään mitä sä voisit ajatella?
– Höh, tottakai. Nikki. Ja Ansku. Ainaki. Ansku nyt varsinki… sillä ei ees oo miestä nyt. Haluisitsä… kiinnostaisko Ansku sua yhtään?
– En mä tunne sitä just yhtään. Kaunis se on ja kiva.
– Lizhän jo sano… meidän pitää järkkää täällä niin et meet sen kans sänkyyn. Ansku on kiva. Oikeesti… jos mä oon ihan rehellinen, ni mä oon kans ihan ihastunu siihen… siis ihan silleen tyttöseksimielessä.
– Oho… no, mut mähän voisin koittaa pyytää et jos se kokeilis suhun mitä se on oppinu Lizin kanssa.
– Oi, se ois kiva… mut mä en uskaltais kysyy.
– Nii… Mut jos sä oot kahlittuna ni ei kai se täällä ois vaikeeta pyytää Anskuu kokeileen sua.
– Ooo… Mä en tiiä mitä sanoo…
– Älä sano mitään, mut suutele mua. Koitetaan nukkuu.
– Joo… Mä rakastan sua.
– Mä kans sua. Uskomatonta et me ollaan mies ja vaimo… ja et me jutellaan tällasii.
– Sä oot mun dream come true. Ja huomenna hommataan sut nussiin Anskuu ja sit sä koitat houkutella sen koskeen muhun.
– Deal.
– Deal. World´s best deal.

Iina alkoi itkeä onnesta. Suutelin tyttöä uudelleen ja uudelleen. Ja kyllä täytyy sanoa että itsekin tunsin itseni onnelliseksi. Nukahdimme tiiviisti sylikkäin.

Yö oli vähän levoton, sillä oli kauhean kuuma. Aamulla heräsin siihen, että jossain soi kännykkä ja sitten Iina pomppasi kiireesti ylös. Ilmeisesti Iina tunnisti oman soittoäänensä. Nukahdin hetkeksi uudelleen, mutta havahduin kun Iina tuli takaisin puhuen yhä puhelimessa. Iina jutteli puhelimeen ja silitti samalla minua. Yhtäkkiä heräsin kun väkisinkin aloin kuunnella mistä tyttö oikein puhuu. Iina kertoi ihan avoimesti tulleensa kahlituksi ja lävistetyksi ja että täällä oli muitakin tuttuja, mainitsi Anskun. Luulin ensin että vastapuolena olisi joku Iinan kaveri, mutta aloin ihmetellä enemmän ja enemmän. Kun puhelu loppui kysyin tietysti heti kuka se oli.

– Se oli mun isä. Mä kerroin sille et mä oon menny naimisiin ihan oikeesti. Se tietää mis mä oon ja yleisellä tasolla mitä tääl on menossa… Hei, nii, ihan oikeesti, mä oon ollu hirveen läheinen mun isän kanssa nyt kun äiti kuoli. Meil ei oo paljookaan salaisuuksii. Se otti meidän naimisiinmenon hirveen hyvin. Kai sil tais pari sydämenlyöntii jäädä väliin, mut nyt se sit haluu nähdä meitä heti tän jälkeen. Se haluu tietenki tietää susta kaiken mahollisen. Mut oikeesti se tais ottaa sen ihan helpotuksena et mä oon nyt naimisissa.
– Ohhoh. Mua pelotti. Ja siis pelottaa vieläkin sun sukulaiset.
– Ei sitä tartte pelätä. Eikä mun isosiskoo. Enkä muuten ihmettelis vaik päätyisit senkin kans sänkyyn aika pian. Mut entäs sun sukulaiset?
– Niit ei juuri oo. Mul ei oo siskoksii ja mun molemmat vanhemmat on kuollu nyt. Loppuja mä nään kerran kymmeneen vuoteen.
– Ai… oi…

Keskustelu pysähtyi auton ääneen ja iloisiin tervehdyksiin alakerrasta.

– Ansku ja Liz varmaan tuli. Mennään vastaan.

Pihalla oli tosiaan Anskun Golf ja Ansku, mutta ei Liziä. Sen sijaan autosta nousi minulle vieras tummatukkainen tyttö.

– Nina ! Moi !!! Hei, kivaa… Nyt saatiin sutkin tänne.

Ansku näytti vähän murheelliselta. Tervehdyksien jälkeen selvisi, että Ansku ja Liz olivat kyllä viettäneet illan ja yön tyttöseksiä kokeillen, mutta että aamulla Lizin hermot olivat vain pettäneet ja Anskulla ja Lizillä oli ollut riita, jonka jälkeen Liz lähti. Ansku sanoi ettei hän ymmärtänyt, että ainakin hänen mielestään kaikki olisi pitänyt olla ihan hyvin. Mutta Lizin puheista oli vain sen verran selvinnyt, että hän oli kokenut kaiken tapahtuneen olevan väärin hänen USA:ssa olevaa naispuolista puolisoaan kohtaan ja että Lizin mielestä tämä ei toiminut.

Ansku oli ottanut asian itseensä pahasti, oli itkenyt ja oli lopulta rientänyt kaverinsa Ninan luo itkemään. Nina oli lopulta ylipuhunut Anskun siihen, että he tulivat molemmat tänne leirille, tapahtui sitten mitä hyvänsä. Minulle selvisi myös, että Nina oli myös Anskun ja Iinan koulukaveri ja molempien oikein hyvä ystävä.

Nina oli tummatukkainen tyttö, joka hiuksista osa oli värjätty punaisiksi. Tyttö oli hyvin solakka, jopa liiankin laiha, mutta kasvot olivat hyvin kauniit ja varsinkin huulet ihan seksikkään pussattavat.

Näistä uutisista seurasi tietysti sekaannusta ja kun sitten Iina vielä sanoa pamautti, että me olimme nyt päättäneet että olemme ihan oikeasti naimisissa, niin hetken päästä kaikki vain halasivat kaikkia. Kyyneleitäkään ei säästelty. Nikki juoksi hakemaan kaikille isot mukit viiniä, joilla skoolattiin. Jake pisti meidät allekirjoittamaan avioliittotodistuksen.

Lopulta Nikki ja Iina päätyivät organisoimaan mitä nyt tehtäisiin. Nikkin ehdotuksesta jokaisen piti vuorollaan sanoa mitä hän haluaisi jatkoviikonlopun aikana tehdä ja keiden kaikkien kanssa. Minni aloitti. Minni ei olisi ensin halunnut sanoa yhtään mitään, mutta kun hänet pakotettiin, niin tyttö sai sanottua että häntä nolotti ja hävetti, että tämä kaikki oli vain ihan hänen vikansa. Iina tukki Minnin suun. Sen jälkeen Minni pakotettiin sanomaan millaista seksiä hän haluaisi jatkossa sunnuntaihin saakka. Nieleskellen tyttö sai vain sanotuksi että ihan niin kuin tähänkin saakka jatkettaisiin. Minni ei sanonut asiaa suoraan, mutta epäsuorasti antoi ymmärtää että muutkin kuin Jake voisivat osallistua hänen kanssaan seksiin.

Sitten oli Iinan vuoro. Iina mykisti kaikki pamauttamalla suorasukaiseen tapaansa:

– Mä haluisin vielä paljon rajumpaa käsittelyy kun eilen. Enemmän alistamista. Ja sit mä haluisin… no, saaks sanoo ihan suoraan? Sanon kumminkin… Mä halusin tyttöseksii Anskun kans. Ja et Jakekin panis mua. Ja et Tapio panis Anskuu.

Tuli minun vuoroni. Sanoin etten tiedä mitä pitäisi haluta, mutta että ainakin haluaisin jatkaa Iinan ja Nikkin panemista, mutta että voisin kyllä haluta toivoa sitäkin että pääsisin Anskun kanssa sänkyyn. Ansku veti kiivaasti henkeä, katsoi minua ja punastui vähän.

Jaken vuoro. Jake ilmoitti hyvin suorasukaisesti, että hän haluaisi piiskata Minniä ja Iinaa ja että hän voisi haluta naida myös Anskua ja Ninaa. Jake lisäsi että hänen mielestään hänen ja minun pitäisi naida kaikkia tyttöjä.

Ninan vuoro. Tyttö punasteli ja valitti että kun hän ei tunne ketään, että oli tullut vain Anskun tueksi. Sai kuitenkin sanottua että oli jo päättänyt että voisi haluta kokeilla tyttöseksiä Anskun kanssa, mutta että voisi hänelle muutakin ehdottaa.

Nikki:

– Mun mielestä tää pitäis mennä niin et Tapio nai nyt Iinaa ja sit kun kerta haluu ni myös Anskua. Mut oikeesti mä oon samaa mieltä ku Jake et meidät mimmit pitäis panna riviin ja sit noi kollit sais naida meist jokaista. Mut et kun Ninalle ei oo tehty vielä mitään ja Anskullekaan ei täällä vielä mitään, ni teistä pitäis alottaa. Mulla on ainakin jo ihan paikat kipeenä eilisestä.

Iina:

– Okei… Tapio nussii Anskua. Jake saa ottaa mut kiinni ja piiskata ja tehdä mitä haluu. Kun tekee vaan lujaa. Nikki, sä voisit mun mielestä koittaa… tees vaikka tolle Ninalle silleen ku me tehtiin sulle eilen?
– Deprivaatioo vai? Te teitte mut melkeen hulluks.
– MITÄ te haluutte tehä mulle?
– Älä kerro vielä… Nina… otetaan sut vangiks ja sit sua käsitellään. Eniten jalkovälistä. Asiaan kuuluu et sua pelottaa ku sä et tiiä mitä tapahtuu ja kauanko se kestää. Se voidaan sanoo et me pannaan sut kiljumaan.
– Ja kuka tekee?
– Alkuun Nikki. Mut varmaan nää molemmat herrasmiehet sit jossain välissä nai sua.
– Oh… Emmä nyt oikeen tiiä…
– Me tiietään. Nikki, hae käsiraudat ja laita Nina rautoihin. Ja sit alasti. Jake auttaa. Laittakaa Nina siihen mis Nikki oli illalla. Kunnolla levälleen.
– Ansku… Must tää alkaa kuulostaa siltä et mä käyn sun kimppuus. Saaks sua halata? Ja pussata?
– No… saa. Mmmmmmm…. (pitkä suudelma)… Milleen… Mitä sä haluut tehä?
– Mietitään… Mut ihan alkuun mä haluisin nähdä sut ihan alasti. Sä näytit niin nätiltä eilen. Voitais vaik ihan tavallisen tylsästi rakastella tossa patjalla mikä jäi eilen keskelle lattiaa.
– Mä luulin et jos te ny ootte Iinan kans ihan oikeesti naimisis ni sit sä oisit vaa Iinan kans.
– (Iina) Ansku, älä puhu höpöjä. Siis mähän suorastaan komennan mun miehen naimaan sua. Ja hei… enkä puhu nyt vaa täst viikonlopusta. Se siis NAI sua.
– Ai JAA? No, tota, huh… Mitä tohon tällanen vanhapiika osaa sanoo ku punastuu vaan…
– Ansku, mä oon nyt tääl vankina enkä päättämäs, mut siis jos mä saisin päättää ni mä ja Tapio vietäis sut täältä poiskin kahleissa ja vietäis meille, tai siis Tapiolle, ja pidettäis siellä… Silleen ihan niinku pysyvästi.
– No huh.

Kävelin Anskun luo ja silitin tytön kullankeltaisia kiharoita. Tyttö hymyili. Annoin käsieni vaeltaa Anskun poskille ja vedin sitten tytön syliini.

– Ansku. Mites olis mielikuvaharjoitus. Kuvittele et nyt ollaan orjamarkkinoilla. Sä ja Nina ootte myynnissä. Minä ja mun orjani Iina ollaan tultu katsomaan myytäviä tyttöjä. Ja nyt mä haluun nähdä sun rinnat ja kokeilla niitä ja heti sen jälkeen sun pillua. Ja sun on nyt vaan pakko suostua… muuten vartija Jake tulee ja ruoskii sut.
– Oih. Ja mitä meille… mulle sit tapahtuu jos te ostatte mut?
– No sit sä oot meidän seksiorja. Sun pitää tyydyttää mua ja mun orjavaimoo Iinaa tarvittessa. Sua voidaan pitää kahleissa, ehkä ruoskia jos sä et tottele tai oo mieliks. Nii… ja sit Iina haluis et teihin poltettais omistajan polttomerkki molempiin. Ja mä varmaan haluaisin koristella sun vartaloa. Ainakin lävistyksillä ja tatskoilla. Ja sit tietysti orja tulee asumaan meille, Iinan ja mun luo.
– No HUH.
– Joo. Esittele meille kauppatavara. Mä haluun kokeilla sun rintoja. Paljaina, tietysti.

Ansku nosti kätensä rintojensa suojaksi, mutta ei tehnyt elettäkään riisuutuakseen.

– Jake. Tuuks tänne, sul on se piiska. Huitases Anskuu perseelle. Ihan silleen kohtuukovaa.
– Ei ! Eikä !!!

Viuh.
– AIIIIIIIIIHHHHHHHhh. Ai, vittu…
– Ansku. Rinnat.
– Joo. Ai helvetti. Joo, heti…

Anskulla oli päällään vain shortsit ja löysä toppi ja sen alla ohuet rintaliivit. Tyttö kiskoi topin ja liivit äkkiä pois.

– Tässä, kelpaaks?
– Hyvä, tuu tänne. Iina, tuus arvioimaan tarjolla olevan orjan tissejä. Mä otan tän, ota sä toinen.

Iina virnisti ja tarttui ystävänsä vasempaan rintaan. Minä otin oikean. Puristelimme, leikimme yhtä aikaa Anskun nänneillä ja kun ne nousivat pystyyn imimme niitä yhtä aikaa. Välillä pidimme taukoa jonka aikana minä ja Iina suutelimme. Sitten minä otin samalla Anskua pakarasta kiinni ja Iina seurasi esimerkkiä ja tarttui toiseen. Samaan aikaan Nikki ja Jake puoliväkisin kiskoivat vaatteita Ninan yltä ja raahasivat tytön sitten verannalle.

Painoin Anskun shortseja alas toiselta pakaralta ja kun Iina tajusi mitä tein, hän painoi toiselta laidalta. Osoittautui ettei Anskulla ollut alushousuja ollenkaan. Hetkessä Ansku oli alasti ja ihan samassa Iina oli polvillaan Anskun edessä ja tavoitteli kielellään Anskun karvattomia häpyhuulia. Katselin sillä aikaa kuinka Jake ja Nikki saivat Ninan alastomaksi ja tytön molemmat kädet levälleen ylös kahleisiin. Nina kiljui kun hänen jalkansa sidottiin levälleen. Tyttö pystyi juuri ja juuri koskettamaan levitetyillä jaloillaan maata.

Ninan rinnat olivat aika pienet, mutta nännit olivat hyvin tummanruskeat ja näyttävät. Nyt ne jäykistyivät minun katsellessani. Ihanat imeskelytissit. Jakovälissä Ninalla oli tuuhea musta karvakolmio, jota ei selvästikään ollenkaan oltu koitettu ajella. Häpyhuulet näyttivät tummilta ja sisemmät niistä tulivat aika pitkälle esille ulompien välistä. Ninan peppu oli pieni, mutta kivanmuotoinen. Laiha, mutta aika namu. Nina kiljahteli kun menin ja puristelin hänen rintojaan ja venytin varovasti nännejä vuoronperään. Sitten annoin niille imupusut. Jälkimmäisen aikana Nina kiljahti erityisesti ja minulle selvisi, että samaan aikaan Jake upotti yhden sormen Ninan pilluun.

– Koitas. Tää orja on ihan märkä.

Jake veti sormensa ulos. Nina kiljahteli kun minä vuorostani vein sormeni hänen häpyhuulilleen ja annoin keskisormen liukua syvälle sisään. Tosi oli… tyttö oli kiihottunut.

– Jätetään Nina nyt Nikkille.
– Okei… Minä hoidan. Mua te kiusasitte vaan kolme kierrosta. Must tuntuu et mä oon julmempi.
– Älä nyt hulluks sitä tee kumminkaan.
– En. Melkeen vaan.
– (Iina) Hei kulta, tuu. Ansku on ihan valmis naitavaks. Pane sitä nyt.

Iina työnsi ystäväänsä kohti patjaa keskellä lattiaa. Minä nauroin ja tulin tyttöjen luo. Ohjasin Anskun käden jäykistyvälle kullilleni ja suutelin Anskua. Tyttö vastasi nyt suudelmaan innokkaasti. Vähän aikaa suudeltuamme Ansku alkoi tehdä runkkausliikettä minulle.

– Ansku, rakastellaan. Käy tohon selälleen.

Ansku hymyili, asettui patjalle selälleen ja levitti jalkansa. Kävin hänen päälleen, jolloin tyttö tarttui minun kulliini ja itse ohjasi sen sisäänsä. Otin tyttöä hartioista kiinni ja aloin työnnellä. Ansku tuntui hirveän hyvälle erityisesti sen takia, että tyttö oli todella hellä ja aktiivinen. Pitkän rakastelun jälkeen laukesimme yhtä aikaa. Orgasmin jälkeen aloin tajuta myös muuta ja kuulin ääniä takaani. Nikki oli saanut Ninan kiljahtelemaan todella lujaa, varmaankin kutittamalla.

– Ansku, sä tunnut todella hyvälle. Ihana. Sä oot tosi hellä.
– Kiitos. Ite nait hyvin. Mä oon kaivannu tällasta.
– (Iina) Se oli teidän eka kerta ja nyt sit tästä lähtien te nussitte sit ihan säännöllisesti. Ilmoitusasia.
– Iina, sä oot ihana. Ilmoitusasia.
– Enkä oo. Mut mä oon sun vaimo ja mä määrään et Ansku on sun rakastajatar. Ilmoitusasia.
– Ja eiks multa kukaan kysy mitään? Millon tää orjaleikki muuttuu todellisuudeks?
– Nii…? Iinan ja mun avioliittoleikki muuttu todellisuudeks noin neljässä tunnissa. Sun tapauksessa… No, mä luulen et siinä vaiheessa ku sä muutat sun tavarat meille ja asetut meille asumaan ni sit se ainaski on ihan oikeesti ja pysyvästi totta. Eli noin ylihuomenna.
– Ei vittu teiän kanssa…
– Nii? Ootko eri mieltä?
– No… en. Mut ei ihmiset tälleen käyttäydy. Eihän tälleen voi tehdä.
– No nii, ei kai. Mut nyt me käyttäydytään. Iina, me otetaan tää orja täält orjamarkkinoilta. Myyjä on siis Ansku itte ja Anskulle pitää maksaa huima summa, mut se on sen arvonen. Osa maksetaan luonnossa ja osa ylöspitona ja sit ostetaan sille kaikkee kivaa. Tehdäänks kauppa?
– (Iina) Ilman muuta. Mä haluun ton. Mul ei oo koskaan ollu omaa orjaa ja mä tykkään tosta.
– Ansku, mitä sanoo myyjäosapuoli? Myytkö sä ittes?
– Ei vittu teiän kans. Hullui te ootte… No, mut oma vika. Joo… myyn mä. Myyty.
– Hyvä. Suutele sit mua ja Iinaa. Nyt sä oot meidän.
– Ostattekste Ninan kans?
– Mä en tunne Ninaa. Mut ainaski me ollaan niin kilttei orjanomistajii et jos sä haluut et Nina on sun rakastajatar ni meille se käy oikeen hyvin.
– Nina ei ehkä myy itteensä? Mut jos me saatais lainaa sitä.
– Koitetaan. Nyt silt ei kyl voi kysyy… Vittu toi Nikkihän on ihan täysverinen sadisti. Kato miten toi Ninaparka koittaa heiluttaa itteensä ja koittaa kiljuu et se välttäis sen kutitukset.
– Hei… oikeesti. Eihän ihmiset oikeesti käyttäydy tälleen. Missä vaiheessa leikki loppuu?
– Ansku, se sun pitää ihan ite päättää. Me otetaan sut nyt meidän mukaan ja jos sä et päätä häipyy ni sä pysyt meidän orjana.
– Siis oikeesti? Te otatte mut teidän, tai siis Tapion kämppään ja kaikkee.
– Juu-u. Takuulla. Mut entisaikojen orjat ei voinu niin helposti karata. Sä voit sit jos sä haluut.
– Ja sä… haluut ihan oikeesti pitää kaks naista?
– (Iina) Ansku, mä haluun sua kans…
– Ansku, sut on nyt myyty. Tuu tännemmäs, mä haluun leikkii sun nänneillä.

4 kommenttia viestissä: “Kinkyviikonloppu, osa 3”

 1. mursuilija says:

  Aivan mahtava osa, jälleen kerran! 🙂 Olisi kivaa, jos kutittamista ja höyheniä esiintyis hieman enemmänkin, eikä vaan satunnaisin väliajoin. Siis – sitomista, höyheniä & kutittamista enemmän.

 2. noitapilli says:

  Moi. Joo, koitan tehdä jatkoa. Mut rehellisesti sanoen multa lopahti siinä kohdassa hetkeks mielikuvitus että mitä niille kaikille pitäis teetättää kun ei pelkkä piiskanheilutus paljoa lämmitä. Mutta katsotaan… 🙂

 3. lisäää!:d says:

  nyt lisää tätä tekstiä :ddddd pliiiiiiis onhan jatkoa luvassa vielä ? ja samaa mieltä tuon ylemmän kanssa et sais olla myös vähä rajupmaa 😉

 4. ihanaa says:

  tosi hyvää tekstiä mutta voisiko seuraavassa osassa olla tosi paljon kiduttamista eikä tuollaista hiukan hentoilua ja kyselyä saako tehdä. mutta pirun hyvää settii!!

Kommentoi

top