search
top

Työpaikalla 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (23 votes, average: 3.48 out of 5)
Loading...

Oli tavallista rauhallisempi työilta päättymässä. Olimme koko päivän lähetellyt toisillemme vihjailevia ja tuhmia viestejä mm. siitä mitä tehtäisiin toisillemme. Viimeisen tunnin aikana oli teksti muuttunut sellaiseksi, että punastumatta sitä en saanut luettu. Yllättäen sinulta tulikin viesti
– 10 kerros. Nyt!
Hiukan ihmeissään kommentista lopetin mitä olin tekemässä ja menin rappukäytävään nousten portaita pitkin ylös. Ehdin juuri ja juuri saada oven perässäni kiinni kun jo kaappasit minut ja painoit kulman taakse seinää vastaan suudelleen rajusti.

Heti toistemme kimppuun päästyä, alkoivat kummankin kädet repiä puseroita ja paitoja pois toisiltamme samalla kiihkeästi suudellen. Sinun kätesi löysi nopeasti tien rinnalleni, ja siitä nännilleni, mitä se alkoi hellästi puristella, toisella kädellä pidit hiuksistani kiinni, että pysyisin aloillani samalla suudelleen kiihkeämmin ja syvemmin.
Selvästi näkyi että päivän kiusoittelu puoliin ja toisiin oli tuottanut tulosta. Irrotit hetkeksi sinun otteen niin että sain vuorostaan itse tilaisuuden painaa sinua seinää vasten. Näykin sinun niskaa ja kaulaa. Käteni lähti automaattisesti laskeutumaan sinun housunvuotäisille avaamaan napin ja sujahti housuihin sisälle hyväilemään kovettunutta elintäsi.
Hieroin sitä hetken ja laskeuduin polville kiskoen samalla sinun housuja alas.
Katsoit mua vähä ihmeissään ja olit jo kohottamassa lattialta ylös
– Shhh… mun vuoro, sanoin ja iskin silmää hymyillen, minkä jälkeen nappasin jäykistyneen kalusi suuhuni ja aloin imeä sitä kiihkeästi, toisella kädellä hyväillen sitä.

Enään et vastustellut vaan nojasit paremmin seinää ja laskit toisen käden lepäämään minun hartialle katsoen, kun kalusi aina uudelleen ja uudelleen upposi minun suuhun. Nuolin, imeskelin ja leikin kielellä herkimmillä kohdilla. Ajoittain tahti oli härnäävästi vähä hitaampi ja sitten yhä nopeampi.
Kuulin miten hengityksesi muuttui yhä kiihkeämmäksi minunun imiessä ja toisella kädellä hyväillessä pallejasi. Aloit työnnellä lanteillaan vastaan ja otin sut yhä syvemmälle suuhuni pyörivillä liikkeillä. Huomasin ilmeestä ja hengityksestäsi että aloit olla lähellä. En kuitenkaan vielä halunnut sinua pinteestä päästä joten hidastin tahtia ja siirryin liikkeissä pidempiin varoen koskemasta terskan herkimpiä kohtia liian voimakkaasti.

Huokaisit vähä tuskaisesti ja nappasit toisella kädellä minua hiuksista ja toisella minun kainalosta kiinni kiskoen kevyesti ylös lattialta seinää vasten. Samassa suudelleen varsin rajusti työnsit kätesi vuorostaan minunun housuihin ja minuun. Olin jo aivan märkänä valmiiksi.

Kohottauduit katsomaan minua kysyvästi, mutta en kyennyt kun nyökkäämään heikosti. Pelkkä sinun kosketus oli saanut pääni sumeaksi ja oloni erittäin kiimaiseksi.
Huomattua sen kiskoit housuni kokonaan pois ja ohjasit kalusi häpyhuulieni väliin liikuttaen sitä siinä edes takaisin saaden luonnon oman voitelun.
Muutin vähä asentoa ja uuuh… tunsin kuinka työntäydyit kosteuteni ja voihkaisin kivusta ja nautinnosta. Nappasit toisella kädellä polvitaipeestani ja nostit jalkani ylös samalla kun itse hain tukee tarttumalla sinua hartioista.

Aluksi työnnöt olivat varovaisia kun kosteudesta huolimatta olin varsin tiukka, mutta litinän alettua kuulua tahti kiihtyi yhä nopeammaksi ja nopeammaksi. Muutamia hätäisiä suukkoja vaihdettiin ennen kun työnnöt muuttui rajummaksi ja syvemmäksi. En voinut muuta kun pidellä tiukasti kiinni susta ja huipun lähestyessä kynteni upposivat olkapäähäsi Tunsin kuinka maailmani alkoi sumentua ja lantiopohjalihakset alkoi supistella ja puristaa sinun kalusi tiukemmin kosteudessani.
Vapisin ja koitin ottaa susta tukee pysyäkseni pystyssä, kuuman aallon mennessä läpiini ja ravistellen koko vartaloa. Koit oman huippusi samaan aikaan joten voipuneena vajottiin toisiamme ja seinää vasten. Viimeisillä voimilla tunteiden lomassa kuiskasin korvaasi ´´Olet ihana“ ja painoin huuleni sinun huulia vastaan ennen kun vajottiin lattialle paitojemme ja puseroiden sekaan sylikkäin.

10 kommenttia viestissä: “Työpaikalla 2”

 1. lovers says:

  luen melkein aina loppuun kaikki tekstit muutamista syistä.

  joudun työni vuoksi viilaamaan pilkkuja ja olen oppinut sitä kautta lukemaan tarinan tarkoituksen ja juonen jota on haettu.

  sen verran olen suomea kiertänyt ettei nuo murteiden väännökset hirveästi haitanneet mutta harjoittelemalla oppii.

  ei meistä kukaan ole täydellinen 🙂
  joskus teemme hätiköityjä juttuja ja joskus emme. me olemme pelkästän ihmisiä.

  ihminen on luotu tekemään virheitä ja vain niin voimme oppia täydellisyyttä 😉

  terv. lovers

 2. höh says:

  Fiilinki hukkui järkyttäviin kielioppivirheisiin! Omistusliitteistä ei tietoakaan: “sinun housu, sinun ote, sinun kosketus….” Ja kaamein: “huomattua sen kiskoit…!” Mitä olet tehnyt äikäntunneilla? Et ainakaan seurannut opetusta.

 3. Nemuliin says:

  Pahoittelut kaikille keitä virheet haittaa. Rakastana kirjoittamista, mutta kärsin lukihäiriöstä enkä vaikka kuinka monesti luen tekstin itse nää virheitä 🙁

 4. anagrom says:

  Ei tuota pystynyt lukemaan loppuun lyhyydestään huolimatta; teksti vilisee (edelleen) oikeinkirjoitus- ja kielioppivirheitä. Tekstin taso (varsinkin, jos tämä on jo korjattu versio) sai pohtimaan, onko kirjoittaja edes suomenkielinen äidinkieleltään. Ei ole tarkoitus pahoittaa kenenkään mieltä, mutta tällaisen tekstin lukeminen on niin työlästä, ettei siitä irtoa mitään iloa tai innostusta.

 5. trhtrhr says:

  Minä en kyllä huomannut tämän tarinan kirjoitusasussa yhtään mitään vikaa.

  Et niin koska korjasin…
  -Edit Castiel

 6. noitapilli says:

  Trhtrhr: Ai miten niin pilkun viilausta? En minä ainakaan edes lue loppuun tarinaa jos se on tuota tasoa kirjoitusasultaan.

 7. trhtrhr says:

  Tuo käyttäjän “joik2ww” kommentti on aivan turhaa pilkun viilaamista. Ketään ei voisi vähempää kiinnostaa jotkut v*t*n kaksoisvokaalit ja konsonantit.

 8. joik2ww says:

  Tarkistappa kirjoitelmasi oikeen huolella. Ei ole novellin julkaisijan tehtävä tehdä sitä puolestasi. Sijamuodot yms. kaksoisvokaalit ja -konsonantit. Sieltä sun täältä pistää silmään murresanoja esim. sun ja sua. Välttele niiden käyttöä. Lue teksti kuulostaako se järkevältä, meinaan siellä oli lauseita joiden sisältö oli ristiriitaista. Tämän kerran korjasin suurimmat kämmit, mutta ensikerralla en julkaise keskeneräistä tekstiä.

Kommentoi

top