search
top

Anteeksi?

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (60 votes, average: 2.83 out of 5)
Loading...

Yhtenä päivänä olin kävelemässä töistä kotiin päin, kun ohitseni kiiti musta auto. En kuullut auton jarruja, mutta se oli pysäköity nurkan taakse. Auto tukki tieni eteenpäin. Päätin palata takaisin, mutta joku tuli ulos ja esti pakoni. Hän otti minua käsistä kiinni ja väänsi ne selkäni taakse. Suuni eteen laitettiin teipin palanen ja minut sullottiin autoon. Silmieni eteen kiedottiin kaulahuivi.

Tunsin auton pysähtyvän. Yritin irroittaa siteen silmiltäni, mutta käteni olivat sidottu liian tiukalle. Joku nosti minut ulos autosta en yrittänyt pyristellä, koska tiesin tippuvani jos pyristelisin.

Olin sisällä lämpimässä en nöhnyt mitään. Vääntelehdin ja kääntelehdin ympäriämpäri. Mikään ei tuntunut auttavan. Sain teipin jotenkuten pois suuni ympäriltä. Mies kuiskasi korvaani “Huudakkin apua niin saat katua.” Mies selosti minulle rauhallisesti mitä teki ja uhkaili samalla.

“Minulla on terävä veitsi kädessäni. Irrotan sinut nyt, mutta jos teet yhdenkin väärän liikkaan niin satutan.” Olin hiljaa paikallani ja nyökkäsin ymmärtämisen merkiksi. Olin alastomana sängyllä näin hyvin mitä mies teki. Puhuin miehen kanssa rauhallisesti ja tyynesti, että en hermostuttaisi häntä.

“Miksi otit minut tänne?” Mies ei vastannut. Kysyin uudetaan, mies vastasi “Koska pidän sinusta.” Hämmästyin todenteolla miehen vastauksen takia. Epäröin kysyä, mutta kysyin silti “Tunnetko minut?” Mies käänsi päänsä minuun päin ja alkoi kävellä minua päin. Pelkäsin ensin, mutta kun tunsin hänen lämpimät huulensa minun huulillani kiihotuin ja aloin vähentää miehen vaatteita.

Olimme molemmat alasti sängyssä sormetin itseäni esileikin aikana. Mies katseli innoissaan touhuani. Lopetin ja otin miehelta suihin. Se tuntui aivan ihanalta. Tuntui kun olisin ollut taivaassa. Päätin edetä. Mies istui sängyn päädyssä seinään nojaten. Menin istumaan miehen päälle niin, että miehen penis meni sisälleni. En ollut liikkunut yhtään, mutta tunsin silti ison kiihkon ja hyvän olon tunteen vaikka en tuntenutkaan miestä. Aloin ratsastaa miehen päällä, kuntoni petti ennen pitkää. Vaihdoimme asentoa. Olin koira asennossa. Mies laittoi sen sisään hitaasti. Hän laittoi vauhtia lisää. Juuri ennen kun mies laukesi hän otti peniksensä ulos ja käänsi minut rajulla otteella selälleni, samalla mies hyppäsi litteän vatsani päälle hän laukesi siinä ja hieroi samalla tissejäni. Me molemmat olimme todella väsyneitä tapahtuneen jälkeen. Yritin nousta miehen alta, mutta olin liian väsynyt ja mies painoi niin paljon, että en jaksanut nostaa häntä pois päältäni. Jäin paikoilleni ja nukahdin. Heräsin puolen tunnin kuluttua, kun mies oli käynyt peseytymässä ja laittanut minut paremmin vuoteeseen. Mies suuteli minua ja sanoi “Olen vanha luokkalaisesi ammattikoulusta” Suuni loksahti auki ihmetyksestä. Mies meni polvilleen sängyn viereen vasemmalle puolelleni, hän otti taskustaan rasian missä oli sormus. Hän pyysi minua menemään hänen kanssaan naimisiin. Suostuin ja nyt asun hänen ja meidän 3 lapsen kanssa.

Yksi kommentti viestissä: “Anteeksi?”

  1. Luumu says:

    Kidnappaus ja väkivallalla uhkailu, joka naisen unelma.

Kommentoi

top