search
top

Työpaikalla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (49 votes, average: 3.10 out of 5)
Loading...

Oli myöhäinen ilta, vain muutamia ihmisiä oli enään töissä meidän lisäksi. Nappasin oman koneeni kiinni ja kävelin sinun työpistettä kohti. Matkalla sinne sammutin työpisteesi valoja ja päättäväisesti lähestyin sua. Nostit katseesi näytöstä ja siiryin hiukan kauemaksi koneestasi kysyvä ilme kasvoilla.

Käytin tilaisuutta hyväksi ja siirryin sinun ja koneesi väliin työntäen näppiksen kauemmaksi ja istuin pöydälle sinun eteen niin, että jäit jalkojeni väliin. Ylläni oli pitkä tumma hame missä kummallakin puolella oli reiteen saakka yltävä halkio ja siitä näkyi stay-uppien pitsiset raunukset. Katsahdit hetkeksi ympärillesi ja hiukan epäröiden kurkotit eteenpäin ja liu’utit molemmat kätesi hameeni alle hyväilemään reisiäni. Kosketuksesi tuntui kuumalle paljaalla ihollani, sormiesi siirtyessä hyväilemään reisien herkkä sisäpinta. Nappasin krakastasi kiinni kiskoen sinua lähemmäs niin, että jouduit kohottautumaan tuolista ylleni. Kiersit toisen kätesi niskani taakse ja laskit hitaasti suusi huulilleni. Suudelman muuttuessa kiihkeämmäksi kiedoin jalkani ympärillesi ja kaappasin sinut ikään kun syliini.

Kallistaessa selkääni taaksepäin toinen kätesi availi paitani nappeja ja laski topin olkainta niin, että rintaliivikin valahti ja pääsit suoraan hyväilemään kovettunutta nänniäni. Kumarruit niin, että se osui sinun suuhun ja leikit sillä hetken kielelläsi. Hiukan tuskaisena nappasin taas kravaatistasi kiinni ja availin sinun paidan nappeja paljastaen paljaan ihon mitä pääsin näykkimään ja maistelemaan. Ensin kaulaasi, sitten niskaasi, ja kurottautuessa enemmän sain vähän korvaasikin näykkiä ja maistella.

Hetken kuluttua tönäsit mua vähä kauemmaksi itsestäsi, ja aloit toisella kädellä hyväillä pakaraani ja toinen livahti takaisin hameen alle housujen sisäpuolelle.
Aika ja paikka olivat menettänyt aikoja sitten jo merkityksen, tunsin enää käsiesi ja huuliesi liikkeet ihollani, tunsin hämärästi kun nappasit stringieni yläpuolelta kiinni ja hivutit ne pois niin, että jouduin hetkeksi siirtämään jalkoja ympäriltäsi. En ehtinyt palata nykyhetkeen vaan kuulin kaukaisuudesta kankaan kahisevan ja samassa tunsin sinut sisälläni. Ensin liikkuen varovasti ja sitten kiihdyttäen tahtia. Upotin kynteni sinun olkapäihin kiskoen samalla aina lähemmäs työntöjen yhteydessä. Olin jo niin lähellä ja niin varmasti sinäkin, mutta yllättäen päätit lopettaa.

Olin itse vielä niin pyörällä päästä, että sait helposti minut pöydältä alas ja käännettyä mahalleen pöytää vastaan. Tunsin kun kumarruit ylleni ja kuiskasit jotakin korvaani samalla kun painoit suukon niskaani. Toinen kätesi hamusi vatsaa ja reisien sisäpintoja kunnes löysi tiensä määränpäähän ja alkoi hivellä herkkää kohta jalkojen välissä. Käänsin päätäni taaksepäin kunnes löysin taas huulesi hetkeksi. Sinun toinen käsi oli ottanut otteen rinnastani selkäni kaartaessa sinua kohti. Huuliltani päästessä vaikeroivia voihkaisuja kroppani tuntui olevan jo tulessa kun nappasit molemmilla käsillä lantiostani kiinni ja kiskoit itseäsi vastaan kunnon työnnöllä. Olin kiljaista, mutta sait mut vajennettu omilla huulilla.

Saavutettiin huippumme yhtä aika ja vajottiin hetkeksi toisiimme kietoutuneina lattialle ennen kun suoritettiin pika pukeutumin muutamia suukkoja vaihtaessa ja palattiin omien työpisteiden ääreen.

4 kommenttia viestissä: “Työpaikalla”

 1. tytsy says:

  Kerronnan tyyli toimi, mutta muuten huonosti kirjoitettu. Juonellisesti toimi ihan hyvin, ainoa vaan, että en ymmärtänyt miksi tarina loppui näin:”palattiin omien työpisteiden ääreen”. Alusta sain sellaisen käsityksen, että minäkertoja lopetti jo työt.

 2. noitapilli says:

  Hyvä aihe ja ihan HELVETIN huonosti kirjoitettu. Sori kun sanon suoraan.

 3. Letkuspede says:

  Ei kyllä nimenomaan ollut hyvin kirjoitettu, melko paljon lukemista haittaavia sijamuoto- ja kirjoitusvirheitä. Aihio on kyllä ihan hyvä. 2

 4. joik2ww says:

  Hyvin kirjoitettu, mutta tynkä. Kirjoittele samalla tavalla, mutta tuplaa pituus.

Kommentoi

top