search
top

kaverin äitiä osa 1

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (78 votes, average: 3.23 out of 5)
Loading...

Olin sinä kesänä 16-vuotta täyttänyt nuori miehenalku. Olimme kaverini Oskun kanssa lähdössä hänen mökilleen Lahteen. Tiedossa oli saunomista, kalastamista ja kaljan nauttimista kavereiden kesken. Aamulla pakkasin kamani ja lähdin kohti kaverini kotia. Kotipihassa minua odotti yllätys, kun kaverini kertoi minulle suunnitelmien muutoksesta. Alunperin suunnitelman mukaan meideän oli lähdettävä keskenään ja hänen iso-siskonsa olisi pitänyt heittää meidät mökille, mutta iso-sisko oli sairastunut eilis iltana ja tämän vuoksi hänen vanhempansa olivat saaneet idean että he lähtisivät heittämmn meitä ja jäisivät sinne meidän kansamme viikonlopuksi. Tämä ei kuulostanut ollenkaan hyvältä. Ideana oli ryypätä kahden kesken koko viikonloppu, mutta eihän me voisi totetuttaa tätä jos hänen vanhempansa olisivat siellä. Heitin kamat autoon ja moikkasin kaverini isää joka lastasi muita tavaroita autoon. menimme kaverini kanssa sisälle odottamaan lähtöä. Ruokapöydän ääressä istui hänen äitinsä, Sanna.

Hän oli noin viisikymppinen vähän isohko, mutta hänellä oli aivan uskomattomat tissit. Pidin hänen äitiään seksikkäänä naisena. Itse pidän eniten vanhemmista naisita nuorista pimuista. En tiedä mistä tämä oli minuun tullut. Silloin kun olen ollut kaverillani yötä niin olen yleensä hiipinyt salaa vessaan ja mennyt pyykkikorille ja ottanut sieltä hänen äitinsä käyttämiä alushousuja ja haistellut ja maistellut niitä runkatessani, mutta hän kuitenkin oli parhaan kaverini äiti joten se minua vähän nolotti. No saimme vihdoin lähdettyä mökille päin. Ajo- matka oli noin viisi tuntia. Matka sujui todella hitaasti mutta pääsimme loppujen lopulta perille. Kävimme heittämässä kamat hänen huoneenseensa ja vaihdoimme kamat. Kysyin Oskulta että mitä tekeisimme viinoille jotka olin ostanut kaveriltani. Osku vastasi, että hän oli sopinut isäns kanssa että voisimme juoda kunhan tekisimme sen kohtuullisesti. tämä passasi minulle. Saatuamme vaihdettua kamat lähdimme rantaan uimaan. Tultuamme uimasta niin lähdin takaisin mökkiin hakemaan meille juotavaa, Osku jäi rantaan. Tultuani takasinin, näin oskn yskivän maassa naama turvonneena. Huusin heti hänen vanhempansa paikalle ja selsivi että häntä oli pistänyt ampiainen. Osku on ollut aina todella herkkä ampiaisille joten tästä tulisi sairaala reeissu.

Vittu, ajattelin mielessä tää reissu meni just perseelleeen. Osku lähti isänsä kanssa lähimpään terveyskeskuskeen. Tämä tarkoitti sitä että jäisin hänen äitinsä kannsa kahdestaan mökille. Tämä ei loppujen lopulta ollutkaan niin huono idea, mutta mitkä mahdollisuudet minulla olisi saada hänen äidiltään, mietin päässäni. Loppupäivä meni siinä yksin kalastaessa ja grillatessa makkaraa. Sanna huusi siältä etää ruoka olisi valmista. Menin sisälle ja aloimme syömään. Juuri kun olimme saaneet syötyä niin puhelin soi. Sielä oli Oskun isä ja hän kertoi että hiedän olisi paasta jäädä sairaalaan yöksi. Sanna kysyi että olisiko se ok minulle. Vastasin, joo kyl se mulle käy. Ruuan jälkeen sSanna otti jääkaapista kaksi olutta ja tarjosi toista minulle. Alksi yritin kieltäytyä mutta Sanna sanoi vaan että se on ihan ok että juot mun seurassa ei tartte hävetä ja vinkkasi silmää samalla.

No siinä aloimme sitten juomaan. olimme ehtineet juoda jo jonkun verran ja huomasin olevamme molemmat pienessä humalassa. Illan hämärätessä muistin lämmittäneeni saunan. Kysyin Sannalta että haittasiko että käväisisin nopeasti otssa saunomassa. Sanna vastasi että mikä ettei sauna tekisi nyt hyvää. Päästyämme saunarakennukseen Sanoin että hän voisi käydä ensin saunassa ja minä hänen jälkeen. Sanna purskahti nauruun ja sanoi että ei sauna ole mitään ilman seuraa. Aluksi vähän epäröin mutta, mutta tämä olisi loistava tilaisuus saada fantasioilleni vähän ptkua ja nähdä hänet alasti. Vastasin sannalle että kai se sitten kävisi. Ilmoitin äyväni ensin uimassa ja tulevani sitten saunaan.

Otin vaatteet pois ja hyppäsin järveen. Mietin päässäni että mitä tästä nyt oikeen tulisi. Olen menossa parhaan kaverini äidin kanssa saunomaan. No tästä ei nyt voinut enää perääntyä ja lähdin kävelemään saunalle päin. Avasin saunan oven ja sielä hän istui. Hänellä oli karvainen alapää mutta ei se minua ollenkaan haitannut sillä ne tissit olivat juuri niin täydelliset kuin olin ajatellut. Kylmästä vedestä huolimatta tuo pikkukaveri alkoi innostuaja lähti kasvamaan pituutta. Menin nopeasti istumaan saunan laiteille ja yritin pitää pääni kylmänä, mutta alapääni sen kuin innoistu ja onnoistui ja sitten se olikin jo täydessä seisokissa. Yritin peitellä seisokkiani mutta turhaan. Sanna kysäisi että mites toi nyt noin tolleen innostu. Hymyilin vain vaikeana takasin ja minun teki mieli vajota maan alle siinä tilanteessa mutta sain soperettua suustani jotain, joo no tota…. Sanna sanoi heti perääni, no ei se mitään kyllä tommosta kyrpää tykkää katella, ihan niinkuin suakin ja vinkassi silmää päälle.

8 kommenttia viestissä: “kaverin äitiä osa 1”

 1. Jussi says:

  Hyvä alku kaverilla,toivottavasti pääsee panolle pian.

 2. Tipi says:

  millos tähän saadaan jatkoa????

 3. paspas says:

  Kannattaa lukaista itse läpi kerran, ennen kuin postaa. Ainakin kaikkein hölmöimmät kirjoitusvirheet jäisivät pois.

 4. Crazy train says:

  Kirjotukseen panosta, liikaa virheit ja odottelen panoa

 5. jooopa joo says:

  työstä ensi kerralla enemmän, suoraan tekstikenttään läiskösemisestä ei saa kukaan mitään..

 6. lisäälisäälisää says:

  aivan loistava lisää vaan

 7. T811J says:

  Teksti ok, tarinassaki on ainesta. Kirjotusvirheitä liikaa(kiire?), jatkoa odotellessa.

Kommentoi

top