search
top

Pissavahtina kesäyössä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (44 votes, average: 3.52 out of 5)
Loading...

Oli perjantai-ilta. Olin ollut kavereiden kanssa viettämässä iltaa. Nyt olin palaamassa yksin kotiin. Kävelin kotiin katua pitkin kun kuulin jonkun huutavan minulle jotain. Se oli vanhempi rouvashenkilö joka oli ilmeisesti ollut myös juhlimassa iltaa. Hän oli aika juhlakunnossa ja sammalsi minulle – Hei poika, tiedätkö missä on lähin taksitolppa. Pysähdyin hänen luokseen ja katsoin häntä tarkemmin. Hän oli vajaassa viisissäkymmenissä oleva naishenkilö. Hän oli pukeutunut siistiin kokopitkään takkiin ja jakkupuseroon. Pusero oli tosin aika antava ja näin, että hänellä oli melko mojovat munkit ahdettuna paidan sisään.

Hän ilmeisesti huomasi katseeni harhaileva, ja tokaisi – No, aiotko vastata, vai meinaatko tuijottaa mun tissejä koko yön. Hätkähdin hieman rouvan suorasukaista puhetta, ja vastasin hieman punastuen hänelle, että lähin taksitolppa löytyy tulosuunnastani muutaman korttelin päästä. Lisäsin vielä, että jonot näyttivät olleen aika pitkät, että hänen täytyisi varautua odottelemaan taksia aika pitkään.

Rouva pärskäytti tähän vastauksena joitain kirosanoja, ja lisäsi, että kuselle pitää ainakin päästä, ennen kuin menee jonottamaan. Hän katseli ympärilleen, ja löysi sitten etsimänsä, läheisen viheralueen ja sen laidalla olevan tiheän puualueen. Ajattelin homman olevan minun osalta selvä, ja olin jatkamassa matkaa, kun hän yllättäen sanoi minulle – Voisitko tulla hiemaan pitämään vahtia, kun hän käy tuolla puiden takana pissalla. Ei tiedä kuitenkaan, että millaisia pervoja siellä voi päästä yllättämään.

Häkellyin hieman kysymyksestä, mutta tarjouduin sitten auttamaan häntä. Hän ottikin yllättäen käsivarrestani kiinni, ja lähdimme käsikynkkää puistikkoa päin. Puiden taakse päästyämme, huomasin paikan tarjoavan erinomaisen näkösuojan muulta liikenteeltä. Rouvakin oli tähän ilmeisen tyytyväinen ja alkoi riisua vaatteitaan, jotta pääsisi tarpeillensa. Hän otti takkinsa pois, ja pyysi minua pitämään sitä. Takin annettuaan hän avasi alkoi avaamaan vyötänsä, mutta hänellä oli jotain ongelmia vyönsoljen kanssa. Hetken ähkittyään sen parissa, hän pyysi minua auttamaan. Tilanne alkoi jo vaikuttamaan hieman erikoiselta, mutta meni hänen luoksensa, ja huomasin soljen olevan jotenkin jumissa. En saanut sitä ensi yrittämällä auki, joten ojensin hänen takkinsa takaisin hänelle ja kyykistyin hänen eteensä, jotta näin soljen kunnolla.

Hetken tapeltuani sain soljen viimein auki. Rouva tokaisi tämän jälkeen, että auta nyt housujenkin kanssa, kun olet valmiiksi siellä. Vilkaisin hieman häntä, että oliko hän tosissaan, vai pelleilikö hän minun kanssa, mutta kun katsoin hänen vaativaa ilmettänsä, ei asiasta jäänyt epäselvyyttä.

Avasin hänen housujensa napit, ja sen jälkeen otin niiden pielistä kiinni, ja vetäisin pari kertaa alaspäin. Kun vedettyä hänen housunsa polviin, niin huomasin tuijottavani hänen valkoisia pitsisiä alushousujaan. Alushousujen haaroissa oli keskellä hieman kellertävä läikkä, ja tunsin hien ja virtsan kirpeän hajun nenässäni.

Rouva ei tuntunut näistä pikkuseikoista välittävän, vaan seisoi paikoillaan hieman huojuen. Kun ei enää tullut erillisiä ohjeita, niin ajattelin suorittaa tehtäväni loppuun asti. Otin alushousujen reunoista kiinni, ja vedin ne kerralla alas. Niiden alta paljastui posliiniksi ajeltu pillu, jonka suuret häpyhuulet kiinnittivät huomioni.

– Hei mitä sä teet, senkin pervo, rouva yllättäen älähti. – Mutta, etkö sinä pyytänyt minua auttamaan housujen kanssa, vastasin säikähtäneenä. – Niin kyllä housujen, mutta en tarkoittanut alushousuja poika, rouva vastasi. – Taisit vain haluta nähdä minun toosani, senkin kloppi, hän jatkoi. Kiistin tämän, vaikka tiesin kyllä itse, että olin myös halunnut nähdä millainen pimppi rouvalta paljastuu hänen pitsialushousujensa alta.

Rouva ei tähän enää vastannut, vaan sysäsi takkinsa minulle, ja kyykistyi alas. Lähes saman tien alkoi kuulua voimakasta sihinää ja rouva lorotteli pitkään ja antaumuksella. Hyvän hetken päästä hän nousi ylös, ja katsoi minua hieman ilkikurisesti. – No kerta olet noin halukas puuhastelemaan minun haarojen välissä, niin teepäs tehtäväsi loppuun, ja pyyhi minun pillu. Rouva otti takkinsa minulta ja levitti hieman haarojaan. – No, pistäpäs nyt vauhtia poika, ettei tarvitse täällä pusikossa koko yötä kykkiä, hän tokaisi, kun katsoin häntä miettien mitä pitäisi tehdä.

Meni jälleen kyykkyyn hänen haarojensa eteen ja pyysin sitten rouvaa antamaan minulle paperia. Rouva vastasi tähän, ettei hänellä ollut hänen käsilaukkuaan matkassa, joten hänellä ei ole paperia mukana. Sanoin, ettei minullakaan ole, johon rouva vastasi, että keksit varmaan jotain. Katsoin taas hänen kasvojaan, mutta ne näyttivät sen verran käskeviltä, että tajusin rouvan olevan tosissaan.

Vilkaisin hänen haarojen väliä, joka tuoksui nyt entistä selvemmin virtsalle ja näin hänen paksujen häpyhuulten välissä helmeilevän virtsatippoja. Hetken emmittyäni, ja humalatilastani johtuen, otin hänen häpyhuulien reunoista kiinni, ja vein niitä erilleen. Samalla painoin kasvoni kiinni hänen vakoonsa ja nuolaisin pitkän vedon kielelläni hänen pillussaan.

Kuulin kuinka rouvalta pääsi huokaus ja hän laski kätensä päälaelleni. Otin käsilläni hänen pakaroistaan kiinni, ja aloin nuolemaan hänen haarojen väliään. Maistoin kitkerän virtsan ja muiden eritteiden maun suussani, mutta en antanut sen hidastaa minua. Rouvan huokaukset voimistuivat hetki hetkeltä, ja kun siirryin nuolemaan ja imemään hänen voimakkaasti paisunutta klitoristaan, tunsin kuinka rouvan polvet notkahtivat hieman ja koko hänen ruumiinsa alkoi täristä.

Noin noin, jatka jatka, rouva toisteli, ja minä tein työtä käskettyä. Lipoin ja nuolin kuin hullu ja rouvan huokaukset kävivät yhä voimakkaammiksi. Olin varma, että jonkun täytyisi kuulla puuhamme, mutta kasvoni olivat painautuneet voimakkaasti rouvan haarojen väliin, enkä nähnyt ja kuullut mitään muuta, kuin litinää ja huokauksia ja tunsin kuinka rouvan eritteitä suoraan tulvi suuhuni ja siitä kaulalleni ja rinnalleni. Otin toisen käden rouvan pakaroilta ja puristin etu- ja keskisormeni yhteen. Hieroin niihin rouvan pilluneritteitä ja etsin sormenpäilläni rouvan ryppyreiän. Sitten varoittamatta työnsin sormeni suoraan ylöspäin pohjaan asti hänen anaaliinsa, samalla jatkaen voimakasta klitoriksen nuolemista.

Tämä oli rouvalle liikaa, ja hän kiljahti voimakkaasti ja hänen selkänsä jännittyi. Hän otti kaksi käsin niskani takaa kiinni, ja sitten hänen polvensa pettivät. Hän rojahti minua vasten koko painollaan, ja minä kellahdin selälleni nurmikolle sormet yhä hänen pyllyssään. Makasin selälläni ja rouva istui hajareisiin päälläni. Hänen vartalonsa tärisi vieläkin orgasmin jäljiltä ja vedin sormeni hänen pyllystään. Rouva hengitti raskaasti ja katsoi minua silmät hieman kierossa ja hymyili nautinnollinen ilme kasvoillaan. – Senkin kloppi, eipä olisi uskonut, hän sanoi. Olin itsekin hieman hämilläni tapahtuneesta, ja koitin hieman vilkuilla ympärilleni, että oliko meillä yleisöä.

– Ole huoleti, hän sanoi, ei tänne kukaan ole eksynyt, hän sanoi. Samalla hän siirtyi taaemmaksi minusta, ja avasi vyöni yllättävän näppärästi. Samaa kyytiä hän veti farkkuni ja alushousuni polviin asti. Vai tällainen pikkuveitikka sulla on täällä hän sanoi, ja minuun vilkaisematta hän otti munani suuhunsa. Rouva ei selvästikään ollut ensimmäistä kertaa asialla ja tunsin kohta, että tulisin pian. Rouvakin huomasi tämän, ja lopetti hetkeksi imemisen. Hän avasi paitansa napit ja pulautti rintansa rintaliivien kupeista pois.

Hän nosti käsillään isoja rintojaan ja tiesin sen olevan kutsu minulle. Rouva istui yhä hajareisiin jalkojeni päällä, kun minä nousin istuma-asentoon. Hän otti niskastani kiinni, ja painoi kasvoni hänen tissiensä väliin. Kun hän hellitti otettaan, nappasin toisen hänen nänneistään suuhuni ja aloin imemään sitä voimakkaasti.

– Vai ei poika ole saanut nuorena tarpeeksi tissiä, kun noin sitä tekee mieli, hän sanoi. No nyt sitä on tarjolla, oikein kunnolla, hän jatkoi. Tunsin hänen pehmeän rintansa painuvan kasvoihini ja kilttinä poikana jatkoin imemistä vaihtaen välillä toiseen nänniin. Rouva hymisi nautinnollisesti ja ilmeisesti piti kokemastaan. Samalla hän vei kätensä haaroihin ja alkoi vetelemään kulliani. Hetken aikaa vedeltyään kivikovaa kaluani, rouva tuuppasi minut taas selälleen. Hän vapautti jalkansa kokonaan housuista ja näin kuinka hän ohjasi kullini hänen pillulleen ja istuutui sen päälle.

Itseltäni pääsi nautinnon huokaus kun tunsin liukuvani hänen kosteaan ja lämpöiseen onkaloonsa. Rouva myös ilmiselvästi piti tästä, sillä hän voihkaisi kuuluvasti. Hän alkoi liikuttelemaan itseään kullini hänen sisällään ja tunsin hänen pillunseinämien hierovan terskaani ja kulliani koko matkalta. Hän jatkoi ratsastamista hieroen toisella kädellään rintojaan ja otti välillä oman nänninsä suuhunsa. Minä makasin paikallani selälläni ja nautin siitä tunteesta, kun hän lypsi pillullaan minua. Yllättäen hän kiveksiini takaapäin ja puristeli niitä hellästi. Tämä oli minulle liikaa, ja tunsin kuinka kuti alkoi olemaan lähtövalmis.

Sanoin tästä rouvalle, joka otti vielä muutaman ratsastusliikkeen ja nousi sitten päältäni. Hän puristi kullini juuresta jotta kestäisin vielä hieman. Näin kuinka hän pyörähti päälleni ja kuinka hänen pyllynsä laskeutui kasvojani kohti. Rouva työnsi kostean pillunsa suoraan naamaani ja otti itse munani suuhunsa. Tunsin jälleen suussani rouvan kosteuden ja maistoin myös omaa makuani seassa. Rouva imi kulliani ja hieroi kiveksiäni samalla. Hän imi yhä voimakkaammin ja minä koitin nuolla hänen pilluaan minkä kerkesin.

Yhtäkkiä hän puristi reisiään voimakkaasti yhteen, ja tunsin niiden puristuvan kasvojeni ympärille. Samalla hän liikutti lantiotaan voimakkaasti ylös ja alas ja hänen vakonsa liikkui kasvojani vasten. Yhtäkkiä hän nytkähti voimakkaasti ja hänen pillustaan pääsi voimakas suihku suoraan kasvoilleni. Tämä oli minulle tarpeeksi, ja tunsin kuinka lastini lähti liikkeelle. Hän jatkoi imemistä ja kullini sykki ja sykki kunnes tuntui, että sieltä oli herunut joka ikinen tippa spermaa, mitä vain voi. Samalla hänen pillunsa eritteet valuivat pitkin kasvojani ja yritin nieleskellä sen mitä oli suussani. Rouva imi ahnaasti kaikki spermat suuhunsa ja sen jälkeen nieleskeli pari kertaa äänekkääsi. Sen jälkeen hän lysähti kokonaan päälleni valuttaen haarojen välistään yhä hieman nesteitä.

Makasimme siinä asennossa hyvä tovin rouvan välillä nuollen kaluani puhtaaksi. Nuoleskelin itsekin hieman hänen vakoaan, ja siistimme toisiamme tällä tavalla kuin kissaeläimet. Nuolaisin pari kertaa myös hänen pyllynreiästään ja aina näin tehdessäni rouva ynähti hieman. Ajattelin, että paljonkohan meidän puuhasteluun on mennyt aikaa, mutta rouvalla ei tuntunut olevan edelleenkään kiirettä mihinkään. Koska en päässyt hänen altansa mihinkään, katselin hänen häpyään ja ryppyreikää ja puristelin hänen pakaroitaan. Mietin, että millaista olisi ollut laittaa rouvaa pyllyyn, ja tunsin samalla, kuinka alapäässäni värähti.

Rouvakin huomasi tämän ja imaisi kaluni jälleen suuhunsa. Katselin rouvan punottavia häpyhuulia ja niiden yläpuolella olevaa ryppyreikää. Siirsin rouvan sisältä hieman kosteutta hänen pyllynreiälleen ja rouva värähti hieman, ja taisi tajuta, mitä minulla oli mielessä. Jatkoin hänen pyllynsä voitelua hänen omilla eritteillään ja työnsin pari kertaa sormeni syvemmälle. Rouva jatkoi kaluni parissa, joka alkoi olla jo juhlakunnossa. Hän puristeli vielä hieman kiveksiäni, ja sen jälkeen kullini oli taas juhlakunnossa.

Rouva nousi päältäni ja minuun päin katsomatta kävi maahan kontilleen kuin alistuen kohtaloonsa. Kävin hänen taaksensa polvilleni ja painoin hieman hänen lantiotaan alaspäin. Kun asento oli hyvä, siirsin terskani hänen ryppyreiälleen ja painoin sen hitaasti, mutta päättäväisesti kerralla pohjaan. Rouva ynähti hieman ja pidätti huudahdustaan. Kun olin pohjassa asti, pidin pienen tauon, ja aloitin sitten rytmikkään pumppaamisen hiljalleen kiihtyvällä tahdilla.

Jatkoin kiihtyvää pumppausta hänen anaalissaan samalla kun hänen hyvänolon huokaukset voimistuivat. Päätin, että nyt en pidättele itseäni, ja tarrasin rouvan pakaroista kiinni ja rynkytin itseäni häntä vasten yhä kiihtyvässä tahdissa. Tunsi kuinka terskani liikkui hänen tiukassa suolessaan ja näin hänen isojen rintojensa hölskyvän työntöjeni tahdissa. Samalla läimäytin pari kertaa kädelläni rouvan pakaroita ja hän kiljahteli niiden tahdissa. Tunsin kuinka munani sykki ja samalla rouva sormetti itseään villisti alakautta. –Anna tulla poika, nussi minun persettäni, hän huudahti minulle. Hänen rivot huutonsa olivat viimeinen niitti, ja laukesin karjahtaen syvälle hänen suoleensa. Samalla tunsin hänen kroppansa värisevän ja hänen ulisevan jotain nautinnollisella äänellä. Pysyin hänen sisällään kunnes rouva lysähti voipuneena mahalleen.

Munani luiskahti hänen sisältään ja katsoin näkyä edessäni. Rouva makasi ilman housuja mahallaan nurmikolla, ja hänen pyllystään valui spermaa. Itselläni oli muna ihan limainen erilaisista eritteistä, ja kasvoni ja rinnukseni olivat myös hieman jo kuivuneiden eritteiden peitossa. Rouva läähätti vatsallaan ja aloin jo pelätä nussineeni hänet hengiltä. Kysyin varovasti hänen vointiaan, johon rouva vain mongersi jotain sekavaa.

Lopulta hän nousi ylös ja ojensin hänelle hänen vaatteensa. Kun hän viimein oli saanut puettua, ja takkinsa päälle, hän katsoi minua hieman outo ilme kasvoillaan. Rouva totesi minun olevan aika irstaan näköinen. Tiesin olevani aika riettaan näköinen näky, mutta sanoin hänelle asuvani lähistöllä. Hän tuli viereeni ja puristi minua haaroista napakasti ja laittoi toisen käden niskani taakse. Sitten hän suuteli minua pitkään suoraan suulle ja sen jälkeen hän kaivoi esiin lompakkonsa ja otti sieltä esiin kortin.

– Jos joku päivä haluat, niin ottaisin mielelläni uudemman kerran apua vastaan sinulta, hän sanoi ja vinkkasi silmää. Sitten hän lähti kohti taksitolppaa ja minä jäin vielä hetkeksi paikoilleni ihmettelemään mitä äsken oli oikein tapahtunut.

3 kommenttia viestissä: “Pissavahtina kesäyössä”

 1. Yx vaa... says:

  Hyvä mut oliks noi maassa?! Sehän sattuu… :-/
  Mut muuten tosi hyvä! Ehk vähä kyl pitkä mut… 🙂

 2. pillu generaattori says:

  luoja, miten kiihottavaa… 🙂

 3. Hennu. says:

  Tämä tarina ei jätä kylmäksi, nam! Tälläistä kohtelua kun itsekkin sais 😉

Kommentoi

top