search
top

Sisko ja sen kaveri

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (85 votes, average: 3.68 out of 5)
Loading...

Kesällä pikkusiskoni ja hänen kaverinsa Niina olivat meillä viettämässä lomaansa. Vietimme aikaa kolmistaan talomme lähistöllä ja hengailimme vailla kummempia suunnitelmia. Pikkusisko ja Niina olivat pukeutuneet mekkoihin ja minä shortseihin ja t-paitaan. Suunnittelimme käyvämme illalla uimassa läheisellä uimapaikalla.

Illalla lähdimme sinne ja kun pääsimme paikalle, niin huomasimme paikan olevan ihan täynnä ihmisiä. Olimme jo vaihtaneet uima-asut kotona asujen alle., joten pulahdimme veteen melko pian. Huomasin alkukesän viileän veden saavan siskon ja Niinan nännit paistamaan uima-asujen läpi. He huomasivat minunkin huomanneen tämän kun käänsin pääni yllättäen pois.

Kotiin päästyämme olimme kolmistaan, koska vanhempamme olivat lähteneet käymään äitini siskon luona kylässä. Sanoin, että laitetaan sauna lämpimäksi, niin lämpenemme uimareissun jälkeen. Kun sauna oli lämmin, niin tytöt menivät ensin sinne. Katsoin televisiota sohvalla, ja odottelin että he tulisivat pois, mutta aika vain kului ja kului. Lopulta tuskastuin ja menin koputtamaan saunan oveen ja pyysin heitä kiirehtimään jotta minäkin pääsisin löylyihin.

Tytöt vain tirskuivat jotain, joten lisäsin hieman ääntä ja huudahdin, että tulkaa nyt pois sieltä saunasta, sillä täällä on muitakin jotka haluavat saunoa. Se viesti tuntui menneen ainakin perille, sillä saunassa tuli hiljaista. Kohta siskoni sanoi närkästyneellä äänellä, että mikä kiire sulla nyt on noin päästä saunomaan.

Kerroin, että olen odottanut niin kauan, että en jaksa odottaa enempää. Niina jotain naurahti, että no tule tänne vain. Siskokin tirskahti siihen jotain, että joo tule tänne vain meidän kanssa, jos et malta odottaa.

Tiesin tyttöjen laskevan leikkiä, mutta ajatus kyllä kävi mielessäni, millaista olisi saunoa tyttöjen kanssa. Sanoin yllättäen, että no hyvä on, tulen sitten sinne yhdessä teidän kanssa. Saunassa tuli jälleen hiljaista. Kohta siskoni kysyi, että oletko tosissasi. Sanoin, että olen minä, ettekö te sitten olleet. Pienen hiljaisuuden jälkeen kuulin jotain supattelua saunasta ja sen jälkeen tirskuntaa. Sitten Niina huudahti, että joo tule vain meidän kanssa saunaan, jos sinua ei hävetä olla alasti meidän seurassa.

Kakistin jotain kurkustani, että ei minua hävetä. Ajattelin samalla näkeväni Niinan tissit ihan paljaaltaan, joita olin jo ihaillut aiemmin. Niina huudahti, että odota hetki, ja hetken kuluttua hän jatkoi, että nyt voit tulla, jos olet jo riisuutunut.

Riisuin kaikki vaatteeni jännityksestä täristen. Huomasin, että jännitys oli saanut kaluni vetäytymään täysin sisään ja se näytti tosi pieneltä ja säälittävältä. En voinut kuitenkaan enää perääntyä vaan avasin oven ja astuin sisään pesuhuoneeseen. Sissän päästyäni huomasin siskon ja Niinan kietoutuneen pyyhkeisiin ja tuijottavan alastonta vartaloani. Huomasin heidän katseensa kääntyvän kaluuni, joko oli ihan pikkuinen jännityksestä. Samassa kummatkin tytöt räjähtivät nauruun. En tiennyt miten olla tilanteessa. Tunsin punan nousevan kasvoilleni. Jouduin paniikkiin ja ryntäsin pois pesutilasta.

Täysin nöyryytettynä ja häpeissäni ryntäsin omaan huoneeseeni ja kirosin mielessäni typeryyttäni. Sadattelin mielessäni tilannetta ja tunsin häpeän tunteen vain voimistuvan. Ajattelin kuinka Niina kertoisi kavereilleen tästä jutusta, ja kuinka he naureskelisivat selkäni takana. En tienyt mitä ajatella, ja tunsin itkun olevan kurkussa. Ajattelin, että nyt mahdollisuuteni saada naista, on ikuisesti mennyttä.

Olin juuri itsesäälin pahimmassa aallonpohjassa, kun kuulin ovelta koputuksen. Sitten siskon ääni kysyi, että onko kaikki hyvin. Tiuskaisin itkun sekaisella äänellä, että mene pois. Hautasin pääni tyynyyn ja kirosin tätä päivää. Mietin, kuinka typerä olinkaan ollut, kun luulin tyttöjen oikeasti päästävän minut näkemään heidän rinnat ja pimppinsä. Sen jälkeen kun lakkasimme käymässä yhdessä saunassa siskoni kanssa, oli hän kehittynyt jo naisellisiin muotoihin. Olin minäkin jo kehittynyt miehisiin muotoihin, mutta naisen suloja en ollut vielä päässyt kokeilemaan.

Yhtäkkiä kuulin, kuinka ovi avautui. Sisko ja Niina tulivat sisään katuvainen ilme kasvoillaan. Katsoin heitä punaisin silmin ja he minua. He sanoivat että haluavat pyytää anteeksi käytöstään, ja etteivät tieneet minun ottavan heidän pilaansa noin vakavasti. Sanoin, etteivät he tajua mistään mitään muutenkaan, joten turha kuvitella, että he tästäkään olisivat tajunneet. Sanoin, ettei minua tarvitse enää tulla pyytämään yhteisiin ajanviettohetkiin.

Huomasin kuinka siskon ja Niinan ilmeet muuttuivat synkemmiksi. He miettivät hetken ja sitten Niina supatti jotain siskoni korvaan. Siskoni näytti hetken hieman mietteliäältä ja sanoi sitten. Kuule, voitaisko me tehdä jotain, ettet sinä olisi enää vihainen meille. Olin yhä katkera, ja kysyin heiltä, että mitä tarkoitatte.

Tytöt eivät vastanneet mitään, mutta Niina tuli ihan sänkyni viereen. Makasin mahallani sängyllä ja käänsin päätäni sivulle nähdäkseni mitä hän meinaa. Niina toi vartalonsa sängyn viereen ja sitten kuin taikaiskusta, otti pyyhkeensä pois ympäriltään ja näin hänen alastoman pimppinsä kasvojeni edessä.

Niinalla oli vaaleat häpykarvat ja huomasin, kuinka ne oli ajettu bikinirajoihin. Vilkaisin ylemmäs, ja näin hänen hieman töröttävät rintansa joiden nännipihan oli vaaleanpunainen. Menin ihan sanattomaksi tästä näystä. Lisäksi siskoni tuli vielä Niinan viereen ja otti myös pyyhkeensä pois. Tuijotin nyt hänen haarojenväliään joka oli tummien karvojen peitossa. Hänen rintansa olivat hieman kookkaammat kuin Niinalla ja hänellä oli tumma nännienpiha.

En tiennyt mitä sanoa, vaan tuijotin kummankin tytön vartaloa lumoutuneena. Tytöt pyörähtivät ympäri ja näin heidän kauniit pyöreät pakarat. Ne näyttivät niin hyvältä, että olisin voinut puraista niistä palasen. No, mitäs sanot, kysyi Niina. Vieläkö haluat olla meille vihainen, jatkoi siskoni. Tytöt pyörähtivät minuun päin. Siskoni sanoi, että katsotaanko uudestaan sitä sinun pikkuveitikkaa.

Änkytin jotain epämääräistä, mutta Niina pyöräytti minun selälleen sängylle makaamaan ja kiskaisi pyyhkeeni pois. Pyyhkeen alta paljastui puolikova kaluni, joka oli vasta alkanut reagoimaan tämän hetken tapahtumiin aiemman nöyryytyksen jälkeen. Se ei vieläkään kuitenkaan seissyt kovana. Siskoni tuntui ajattelevan samaa ja otti yllättäen tukevalla otteella kalustani kiinni ja teki muutaman vetoliikkeen. Se sai alapäähäni sähköä ja kohta minulla seisoi kivikovana. Sisko sanoi Niinalle, että mähän sanoin, ettei mun veljellä ole mikään pikkuriikkinen kalu.

Niinakin tuijotti nyt kaluani mielenkiinnolla. Hän siirtyi lähemmäs jalkojeni väliä ja otti kullistani kiinni. Hän kierti sormensa sen varren ympärille ja puristeli sitä silmissään utelias katse. Siskoni sanoi Niinalle, että maista sitä. Niina säpsähti hieman ja tuijotti sekä minua ja siskoa ja sitten kalua. Siskoni vain nyökytteli hyväksyvästi ja minä odotin jähmettyneenä mitä tapahtuu. Sitten Niina siirsi toisella kädellään hiuksiaan hieman syrjään ja painoi päänsä alas.

Tunsin kuinka hänen huulensa sulkeutuivat terskani ympärille ja hänen kielensä lipoi hieman kullini päätä. Sitten Niina otti kaluni hieman syvemmälle suuhunsa, ja näin hänen silmissään olevan kiiman kun hän ahnehti maisteli kaluani. Aloin itse hieman työntelemään vastaan Niinan suun tahdissa ja mielihyvä valtasi koko kehoni. Niina imi kaluani yhä innokkaammin kun tunsin kuinka kivekseni alkoivat nousta ja kuti olemaan lähtövalmiina. Laitoin toisen käteni siskoni pyllylle ja puristelin sitä kun spermani nousi säiliöstään ja orgasmi ravisutti koko kehoani. Karjahdin voimakkaasti ja selkäni taipui kaarelle. Puristin siskoani pakarasta voimakkaasti ja tunsin leijuvani johonkin toiseen maailmaan. Olin siellä hyvän tovin ja näin vain mielessäni vaaleita ja tummia pimppejä ja kauniita hyvin muodostuneita tissejä ja pakaroita.

Palasin tähän maailmaan läähättäen voimakkaasti ja tunsin siskoni hyväilevän poskeani kädellään. Vilkaisin ylöspäin ja näin hänen lempeän ilmeensä kun hän hiljaa silitti kasvojani ja hiuksiani. Alapäähäni vilkaistessa näin Niinan katsovan minuun silmät suurina ja suupielissään minun spermaani. Meinasin tukehtua sinun spermaasi, hän sanoi, ja nielaisi vielä kerran ja sen jälkeen katsoi siskoani ja virnisti.

3 kommenttia viestissä: “Sisko ja sen kaveri”

 1. Hieskoivu says:

  Juoneltaan oikein hyvä.
  Onko tällä jatko-osia, hyvä johdattelu!
  Ehkä vähän lisää tunteen ja vartaloitten kuvailua, millainen luonne tytöillä oli, mikä oli päähenkilön ja siskon suhde ennen tapahtumaa yms. olisi tuonut pituutta ja syvyyttä.

 2. L says:

  Liian lyhyt ja liian nopeasti edettiin. Ainesta kyllä oli, mutta juoni eteni kovin epärealistisesti sen lyhyyden takia.

 3. Crazy train says:

  Ihan ok, ens kerralla pano kiitos

Kommentoi

top