search
top

Kinkyviikonloppu, osa 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (23 votes, average: 3.74 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Seuraava osa kinkyviikonlopputarinaan. Vähän kiireellä tehty, mutta toivottavasti jotakuta kiihottaa. Palautetta saa taas mielellään laittaa, helpoiten meiliin nimim.noitapilli-ät-suomi24.fi

Keräsin kotoa mukaan melkoisen määrän kaikenlaista, millä sitten pystyisin erityisesti Iinaa kiusaamaan. Kilisevässä kassissa oli lukkoja, ketjuja, köyttä ja paljon muuta. Sillä aikaa Iina ja Nikki kokosivat muita tavaroita. Vaatteitakin sentään otettiin vähän mukaan. Aika pian olimme taas autossa ja matkalla kohti Vihtiä. Nikki takapenkillä näytti jännittyneeltä, Iina taas nojaili onnellisen näköisenä minun olkapäähäni.

Tullessamme kuoppaista kärrytietä eräkämpän pihaan, ensimmäinen mitä näimme oli alaston vaalea nainen kädet ylös koivuun köytettynä.

– Minni ! Ne on laittaneet Minnin näytille.

Kun auto pysähtyi, Iina hyppäsi heti ulos ja riensi halaamaan puuhun köytettyä ystäväänsä. Minni oli aika lyhyt, vähän pyöreä ja hieman mahakaskin blondi, jolla oli suuret rinnat, mutta jotka eivät sinänsä olleet kovin näyttävät. ”Pullava” oli sana joka minulle tuli mieleen. Minnin nännikehät olivat teelautasen kokoiset ja ihan vaaleat, mutta rinnat olivat kyllä mahtavan kokoiset ollessaan nyt oikein tarjolla. Vasta kävellessäni lähemmäs näin että käsien sitominen ylös oksaan ei ollut ainoa mitä Minnille oli tehty. Koivun runkoon oli ruuveilla kiinnitetty pari lautaa ja niistä nousi noin 45 asteen kulmassa ylöspäin puutappi, kuin harjanvarsi. Tapin päässä oli iso, musta, kuminen dildo, joka nyt oli tytön sisällä. Tyttö oli siis kerta kaikkiaan nostettu paikalleen niin että dildo upposi varmaan todella syvälle häneen. Minni punasteli ja näytti ujostelevalta. Tyttö oli meikannut, mutta meikit valuivat nyt viiruina poskille. Minnin pakaroissa näkyi pari vihaista punaista piiskanviirua.

– Hei. Mä oon Jake. Mä oon nyt Minnin kanssa täällä.
– Tapio, moi. Ja täs on Iina. Ja Nikki.
– Moi.
– Mä laitoin Minnin tohon että se ymmärtäis vähitellen mikä sen asema on tänä viikonloppuna. Se ei tosiaan voi itse päättää onko se alasti ja esillä vai ei.

Katsoin Jakea. Iinan puheiden perusteella olin odottanut jotain suunnilleen moottoripyöräkerholaisen näköistä, kaikkialta tatuoitua ja lävistettyä kaveria, mutta Jake olikin noin neljäkymppinen, siilitukkainen, roteva, vaalea mies, jolla oli hyvin siisti musta kauluspaita ja siistit vaaleat prässihousut. Huomasin että Iinakin tuijotti miestä hämmästyneen näköisenä. Jaken hommana oli ollut juuri meidän tullessamme puolijoukkueteltan pystytys ja koska minulla ei ollut muutakaan hommaa, aloin autella häntä siinä.

– Mihin sä tätä telttaa tarttet?
– Minniä pidetään siinä. Minni saa nyt alistua ja sillä ei oo mitkään juhlat. Näitsä ton liekatapin?
– En. Minkä?

Teltta oli jo pystyssä. Sisällä keskisalon ja takaseinän välissä oli maahan juntattuna iso paalu tukevasta puusta. Paalun päässä oli metallilenkki ja siinä käsiraudat. Paalun alapäässä lähellä maanpintaa oli toinen kiinnityslenkki ja siinä vielä rajumman kokoiset kahleet, ilmeisesti nilkkoja varten. Paalun vieressä oli pari karkeaa vanhanajan perunasäkin näköistä säkkiä.

– Minni tulee viettään suurimman osan viikonloppuaan tässä.
– Okei. Ohhoh.
– Ymmärsinkö mä oikeen et sun piti kanssa kokeilla sm-juttuja noille sun naisille?
– Joo. Iinalle. Se haluu kokeilla alistumista ja kipua. Mut Nikki tulee oleen paremminkin niinku tavallinen tyttöystävä. Tai siis… no, syrjähyppy.
– Okei. Aiotsä piiskaa sitä Iinaa?
– Varmaan… varovasti.
– Saanks mä sit… tulla auttaan?
– Katotaan.
– Kiitos. Joo… mä voin sanoo ihan suoraan et mun pervouteni on piiskaamisessa. Mä kiihotun kaikkein parhaiten kun mä nään miten ruoska osuu naiseen ja se nainen huutaa.
– Okei. Kyl se munkin mielestä voi olla tosi kiihottavaa, mut leikin mä muillakin jutuilla mitkä satuttaa.
– Mä oon laittanu tohon mökin terassille tonne parruun kahleet ja köydet. Niillä saa sitten sen sunkin naises ylös ja levälleen ja siinä sitä on hyvä piiskata.
– Okei, katotaan.

Läksin kävelemään talolle ja vilkaisin koivua vasten kärvistelevää Minniä. Kumikulli tytön sisällä näytti aika hurjalta: tyttö oli todella seivästetty. Vilkaisin myös verannalle: kyllä, siellä oli valmiina kahleet joilla uhrin kädet saisi ylös levälleen. Ja jalkojen levittämistä varten oli jo köydet odottamassa.

Astuin sisälle. Iina ja Nikki olivat riisuuntuneet ja Iinalla oli jo valkoiset pitsisukkansa ja korkkarikenkänsä jalassa, Nikkillä samoin hänen ballerinatossunsa. Tytöt rakensivat juuri keskelle tupaa pienestä pöydästä alttarin näköistä hääseremoniaa varten. Hain kassini ja sieltä vähän kiliseviä ketjuja. Iina ihmetteli hieman, mutta hymyili sitten suloisesti kun tajusi mitä aioin. Laitoin Iinan kaulan ympäri kullanvärisen eloksoidusta alumiinista tehdyn kettingin ja lukitsin sen pienellä lukolla kiinni. Toisen samanlaisen kettingin lukitsin kuin vyön Iinan vyötärölle. Lukko tuli juuri tytön napakorun alapuolelle. Katkaisin sitten väkipihdeillä ketjusta myös kaksi lyhyempää pätkää, jotka lukitsin lukoilla tytön nilkkojen ympäri. Nyt Iina oli minun puolestani koristeltu. Iina ihasteli kahleitaan ja suuteli minua sitten kiihkeästi.

– Ihanaa. Hei, eiks mun ranteisiin tuu mitään?
– Saat käsiraudat. Mut vasta sit just ennen hääseremoniaa.
– Upeeta. Entä Nikki? Laitatsä Nikkin kahleisiin?
– En mä nyt. Mut kyl mä sit jossain välissä ajattelin Nikkinkin sitoo levälleen ja tarjolle ja kokeilla sit mitä kaikkee kivaa sille voi tehdä. Mut Nikki on nyt tavallisen vaimon roolissa. Sä oot vangitun vaimon roolissa.
– Ihanaa. Hei… Ota säkin vaatteet pois.

Menin penkin luo ja riisuuduin ja laitoin sitten killtonahkakengät ja propellin. Juhla-asuni oli valmis. Katselin tyttöjä ja kullini alkoi jo kovettua. Samassa kuului hurinaa ja menimme kaikki kolme katsomaan kun pieni, vanha, punainen Golf saapui pihaan. Kuskin paikalta kömpi Ansku. Arvasin että vanhempi laiha nainen olisi Liz. Liz näytti suunnilleen viisikymppiseltä.

– Mooi. Ai, te ootte jo alasti? Ja Minni on laitettu puuhun. Te ootte tosi upeen näkösiä. Liz, here´s Tapio, Iina and Nikki. Tapio will have two women this weekend.
– Nice to meet you.
– Hi, nice to meet you.
– Wow, this looks really sexy here. And you have chains. Somebody´s gonna get whipped?
– Yeah. I think both Minni and Iina will be whipped.
– Cool. I´m gonna try to teach Ansku how to touch a woman… But I´d just want to say right away, I´m not gonna be jealous about her. I know she´s not a real lez, so I don´t mind if you guys – I mean, especially you male guys – want to have some sex with her as well.
– Oh, okay. I appreciate. Oh… And if you wanna have some fun and try out Iina or Nikki, be my guest.
– Oh… (Liz katsoi Iinaa himoiten) I might. I definitely might.
– (Ansku) Liz, should we also get our clothes off? All the others are naked already. Well… almost (Ansku vilkaisi Jakea, jolla edelleen oli siistit vaatteensa.)
– Yeah… Darling, I think you should start. Please undress. We´ll stare at you. And this gentleman… what was your name, sorry?
– Tapio.
– Yeah, Tapio´s gonna fuck you, Ansku, so you better show off now. He will want to see you all naked.

Ansku punastui vähän eikä sanonut mitään, mutta alkoi avata puseronsa nappeja. Tuijotimme yleisönä miten tyttö poisti ensin paitansa, sitten kenkänsä, sukkansa ja farkkunsa. Anskulla oli alusvaatteina aika epäseksikkäät valkoiset pikkuhousut ja valkoiset rintsikat. Liz tuijotti haastavan näköisenä kun Ansku laski ensin pikkuhousunsa ja pujotti ne pois jalastaan, avasi sitten rintaliivinsä ja antoi niiden pudota.

– Ansku… fair enough, but you could do that a lot sexier if you´d try. Remember how I tried out some striptease in front of you the day before? But okay… now show your tits and bum to Tapio. And you… (Liz nyökkäsi minulle)… go and grab her. Try her out.

Tuijotin Anskua – en ollut koskaan ennen nähnyt häntäkään alasti. Ensimmäinen ajatukseni oli, että Anskuhan on alasti paljon kauniimpi kuin vaatteet päällä. Anskulla oli luonnonkihara oljenvärinen tukka, joka ulottui laineina rintojen alaosaan saakka. Anskun kasvot olivat sievät ja parasta niissä oli paksut, hyvin pussattavan täyteläiset huulet ja kirkkaansiniset silmät. Tytön posket olivat nyt vähän punaiset pienestä häpeäntunteesta, mutta sain kuitenkin kauniin hymyn. Siirsin katseeni alaspäin ja tajusin samassa kuinka puolikova, kaikille esillä oleva kaluni nytkähti. Ansku tuijotti sitä. Minä taas tuijotin Anskun rintoja. Anskun rinnat olivat kertakaikkiaan kauniit. Vähän pienemmät kuin Iinan, eivätkä niiden nännit olleet niin tummat, mutta ne olivat kertakaikkiaan nuoren naisen rinnat ”parasta A-ryhmää”.

– Ansku… saaks sua pussata? Sä oot kaunis.
– Saat, tietysti… Lizhän jo sano et sä naitkin mua.
– Mun pitää naida Iinaa ja Nikkiikin. Mut ihan varmaan mä haluun jossain välissä rakastella sun kanssa.
– Okei. Mä lupaan et sä saat.

Otin varovasti Anskun syliini ja suutelin tyttöä. Sitten annoin käteni kiertää tytön olkapäillä… silitin kiharaa tukkaa. Kun tunsin Anskun käden puristamassa kulliani, kumarruin vähän ja annoin kunnon imupusun Anskun oikealle nännille.

– Hey, I said I´m not gonna be jealous… But when I´m looking… if you continue like that, I will. May I try her out first?
– Oh… sure. Hey, Liz. May I kiss you as well?
– Of course.

Suutelin Liziä ja hän vastasi suukkoon tarmokkaasti. Sitten katselimme kuinka Liz kouliintuneen esiintyjän elkeillä piti meille pitkän striptease-näytöksen ja vähä vähältä vapautti itsensä kaikista vaatteista. Naisen liikkuminen oli hyvin seksikästä. Muuten Liz ei ollut kovin näyttävä. Nainen oli hyvin laiha ja peppu ja rinnatkin olivat pienet. Rintojen keskellä nöpöttivät aika erikoiset nännit: nännikehiä ei ollut juuri lainkaan, mutta itse nännit olivat hyvin pitkät ja nyt aivan pystyt.

Lizin performanssin aikana Jake oli tullut seuraamme. Seurasin syrjäsilmällä kuinka Jake alkoi avata omia housujaan. Siinä vaiheessa kun Liz heitti viimeisen vaatekappaleensa – pitsiset pikkuhousut – mustikkamättääseen, Jake tipautti sekä housunsa että alushousunsa nilkkoihin. Vilkaisin… sitten tönäisin varovasti vieressäni olevaa Iinaa ja nyökkäsin kohti Jakea. Iinalta pääsi hiljainen ”ohoh”.

Jaken jalat olivat koko alaltaan vähän haalistuneiden sinisten tatuointien peittämät. Kivespusseista roikkui vaikka kuinka monta paksua lävistysrengasta. Jopa kivekset ja esinahkakin oli tatuoitu. Ja siittimen päässä oli todella iso PA-lävistys, josta lähti ketju jonnekin ylös miehen paidan alle, luultavasti kai naparenkaaseen. Miehen kulli oli suorastaan venytetty ylös sillä ketjulla. Katselimme kuinka Jake poisti housunsa kokonaan. Miehen molemmissa pakaroissa oli tatuoidut suuret naisen kasvokuvat ja juuri peppuvaon yläpuolelta näkyi paidan alta musta tatuointi, joka esitti isoa ruoskaa. Ruoskan alla luki ”Pain master”.

Oli aika aloittaa vikonloppuavioliittojen hääseremoniat. Jake ja Iina auttoivat Minnin alas tukalasta asennostaan koivussa ja Nikki tarjoili kaikille kuohuviiniä. Sitten me kaikki muut siirryimme sisälle ja asetuimme alttariksi asetetun pöydän taakse. Nikki otti valokuvia kun Iina laittoi cd-levyltä häämarssin soimaan. Ovi avautui ja siitä tulivat sisään Minni ja Jake, nyt molemmat kokonaan alasti. Minnin kaulaan oli laitettu raskas rautakahle ja tytön käsissä oli käsiraudat. Rautakahleen toinen pää oli Jaken kourassa. Jakessa oli tosiaankin tatuointeja vähän joka paikassa, kuitenkin niin että kun miehellä olisi pitkähihainen paita ja housut päällä niin mitään ei näkyisi ulkopuolelle. Lävistyksiä löytyi niin nänmneistä kuin navastakin, mutta eniten niitä oli kivespusseissa. Nyt miehen kulli oli vapautettu kettingistä, joka sitä äsken venytti. Jakella oli alkava erektio ja hyvin painava PA-lävistyksen rengas sai hänen puolikovan elimensä heilumaan villisti kun mies käveli.

Jake ja Minni polvistuivat alttaripöydän ääreen. Papin virkaa toimitti alaston Ansku, joka luki ihan virallisen siviilivihkimisen kaavan mukaisen vihkimistekstin, paitsi että kaavaan oli lisätty sanat ”kunnes sunnuntai meidät erottaa”. Hiljaisella äänellä sekä Minni että Jake lausuivat ”tahdon”. Pari suuteli ja Nikki valokuvasi.

Sitten tuli Anskun ja Lizin vuoro. Hämmästyin kun nyt papin rooliin tulikin Jake ja mies oli nyt pukenut päälleen mustan kauluspaidan, jossa oli ihan oikean papin liperit. Housuja hänellä ei ollut. Jake luki nyt aidon kirkollisen vihkikaavan englanniksi ja lisäsi myös siihen ”until Sunday will us part”. Kokonaan alastomat Ansku ja Liz antoivat lupauksensa ja suutelivat hyvin hellän näköisesti.

Sitten oli meidän vuoromme. Näin kuinka Iina kuiskutteli jotain Jakelle, joka nyökkäsi. Menimme sitten kaikki kolme ulos verannalle ”hakemaan vauhtia”. Naksautin Iinan ranteisiin käsiraudat ja Iina antoi minulle kaikki kolme sormusta. Suutelin molempia tyttöjä. Häämarssin alkaessa soida marssimme kaikki kolme rinnakkain alttarille, minä keskimmäisenä. Jake luki kirkon vihkikaavan ja kysyi ensin Iinalta tahtoiko hän ja sitten minulta. Vastasimme molemmat tietysti ”tahdon”. Mielessäni hämmästelin kun sunnuntaista ei mainittu mitään. Mutta sitten Jake luki vihkikaavan vielä uudestaan ja kysyi ensin Nikkiltä ja sitten minulta tahdoimmeko me ja nyt vihkikaavassa oli mukana maininta sunnuntaista. Tahdoimme tietysti. Suutelin ensin Iinaa ja sitten Nikkiä. Tuli sormuksien vuoro, ja nyt Jake halusi ottaa minulta Iinan sormuksen ensin itselleen. Jake luki sormus kädessään perinteisen kirkollisen rukouksen sen liiton suojelemisesta jonka merkkinä tämä sormus on. Sitten pujotin sormuksen Iinan nimettömään ja Iina vuorostaan laittoi minulle sormuksen. Nikkin sormus siunattiin samalla lailla.

Nyt olimme siis viikonloppunaimisissa. Keräännyimme kaikki suuren täytekakun ääreen. Meillä jokaisella oli oma kakkulapio ja täsmälleen yhtä aikaa leikkasimme kakkua.

– Kai te tiesitte et Jake on ihan oikee pappi?
– Mitä, on vai? No ei todella tiedetty.
– No mä jo ihmettelinkin niitä lipereitä.
– Meidän vihkikaavassa ei sit ollukaan sitä sunnuntaihin saakka –osaa.
– Iina pyysi et ei ois. Nyt te saatte sit sunnuntai-iltana päättää et joko te erootte samalla juhlamenolla kun me muutkin. Tai sit täytetään teidän kanssa virallinen avioliittotodistus ja sit sä ja Iina ootte ihan oikeesti naimisissa. Te ootte joka tapauksessa tän seurakunnan edessä sanoneet tahdon ja saaneet siunauksen.

Käännyin Iinaan päin. Tyttö punastui. Suutelin Iinaa hellästi ja tyttö vastasi hyvin tunteellisesti suudelmaan.

– Sun vanhemmat ei varmaan ikinä anna meille anteeks jos me päätetäänkin olla oikeesti naimisissa.
– Onks sil välii? Sä saat nyt pitää mut jos sä haluut.
– Sä tiiät et mä haluun.
– Ja mä haluun… enemmän kun mitään muuta maailmassa.

Katsoin Iinaa ja silitin tyttöä. Noin kaunis, noin ihastunut. Tämä ei ole järkevää… mutta hittoon järki. Iina on ihana. Mietitään sunnuntaina. Ei nyt.

– Iina, kun sä oot viikonlopun saanu kärsii ja huutaa ni sä et ehkä enää sit haluukaan enempää.
– Luuletsä? Mistä sä luulet et tää orja ikinä löytäis toisen omistajan?
– Orja… Iina-kulta…

Ansku ja Liz alkoivat kiireesti puuhata lähtöä. Minni ja Jake jäisivät tänne. Me olimme puhuneet että ajaisimme nyt kotiin ja menisimme huomenna töihin, mutta minä olin jo ajoissa ilmoittanut etten olisi toimistolla perjantaina. Pidimme pikaneuvottelun, jonka tulos oli se, että minä, Nikki ja Iina jäisimme myös nyt jo saman tien mökille. Nikki sanoi ilmoittautuvansa sairaaksi. Turha ajaa kaupunkiin asti kun voi iloita täällä.

Liz ja Ansku hyvästelivät ja läksivät. Jake taas raahasi Minnin ulos isoon puolijoukkuetelttaan. Kolmistaan kuuntelimme vähän aikaa verannalla kuinka teltasta alkoi kuulua piiskan läjähdyksiä ja Minnin kirkunaa joka sitten muuttui itkuksi. Hetken tauon jälkeen kuului vielä yksi piiskan läjähdys ja Minnin kirkaisu ja pian sen jälkeen aivan sydäntäsärkevä uusi kirkaisu, hyvin pitkä.

– Nyt se raiskas Minnin.
– Luuletsä?
– Takuulla.
– Pitäiskö mennä kattoon?
– Ei. Minni tuli tänne sitä varten. Se tietää et sitä raiskataan viel monta kertaa.

Iina kopeloi minun kaluani.

– Sulla seisoo.
– Joo. Haluisitsä… olla seuraava joka huutaa?
– Haluun.
– Iina, me tehdään nyt ekaks niin et mä rakastelen Nikkin kanssa. Ihan pitkään ja rauhallisesti, ajan kanssa. Sä saat sen aikaa vaan katella, mut silleen et suhun sattuu, ihan kunnolla… Nikki, voisitsä auttaa vähän. Tyhjennä toi alttaripöytä sisällä. Ja sit ota noitten rautojen avain, se on siin korissa. Lukitse Iinan ranteet selkäpuolelle. Iina, sä polvistut nyt siihen alttaripöydän eteen. Tissit vasten pöytää.

Iina totteli ja asettui polvilleen pöydän eteen ja minun viittauksestani painoi rintansa pöytälevyn päälle. Kiersin tytön taakse ja sidoin ohutta köyttä monta kierrosta Iinan reiden ympäri heti polven yläpuolelle. Toistin saman toiselle jalalle.

– Nikki, tuu auttaan. Vedä siitä toisesta, mä vedän tästä. Me kiskotaan Iinan jalat mahdollisimman auki. Sit sidotaan nää pöydänjalkoihin. Pillu esille.

Sanottu ja tehty. Nyt Iina oli edelleen polvillaan, mutta hyvin leveässä haara-asennossa. Tytön rinnat ylettyivät nyt vain pöydän reunalle.

– Iina, mä kerroin sulle jo eilen et sun nänneihin alkaa sattua. Nyt se alkaa.

Iinan silmät levisivät pyöreiksi kun tyttö näki mitä minulla oli käsissäni. Tyttö veti henkeä kiivaasti kun tulin hänen eteensä pöydän toiselta puolen, tartuin vasemman käden sormillani tytön vasempaan nänniin ja venytin lujaa. Iina katsoi kauhun ilmeellä kun toin pitkän, ohuen teräsnaulan – sellaisen kiviseinänaulan, millä tauluja kiinnitetään – ja asetin sen sormieni välissä pystyyn tytön nännin juureen. Kun ensimmäinen lyönti vasaralla osui ja naula upposi tytön nänniin, Iina nytkähti kuin sähköiskun saaneena. Kaksi vasaraniskua lisää ja tytön nänni oli tiukasti naulattu pöytään. Katselin kuinka hikikarpalot alkoivat nousta Iinan otsalle. Tyttö nuoli huuliaan uudelleen ja uudelleen hermostuneesti kun tartuin oikeaan nänniin. Puristin ja venytin. Venytin vielä lisää. Sitten asetin naulan sormieni väliin ja kohotin vasaran. Iina käänsi katseensa pois… Pam! Pam, pam pam. Tyttö oli naulattu pöytään kiinni.

Suutelin Nikkiä ja pyysin häntä siirtämään ison patjan lattialle aivan Iinan pöydän eteen, juuri Iinan näkökenttään. Pyysin myös että Nikki hakisi meille viiniä. Sitten hain kassistani pienen rasian, kävelin Iinan taakse ja silittelin tytön leveälti auki olevaa peppua. Iinan jalat olivat niin auki, että pillunhuulet olivat aivan avoinna raollaan. Iina vinkaisi kun venytin vasemmanpuoleista sisempää häpyhuulta ja napsautin siihen metallisen hauenleuan, jonka pirullisen tiukka jousi nyt pani metallihampaat puremaan tyttöä. Toinen hauenleuka oikeaan pillunhuuleen. Iina vikisi. Lisäsin nipistimiä kunnes molemmilla puolilla oli neljä pirullista hauenleukaa. Sitten aloin kiinnittää niihin virtajohtoja. Nikki tuli katselemaan kun kiinnitin virtajohtoihin tens-laitteen ja säädin sen ihan hiljaiselle teholle. Virtaa yhdestä häpyhuulesta toiseen, tietenkin eniten kosteimman alueen kautta. Suutelin sitten Nikkiä hellästi ja talutin hänet Iinan eteen patjalle.

Kilistimme viiniä Nikkin kanssa ja suutelimme. Aloin hyväillä Nikkiä. Silitin tytön poskia, leikin hänen korvanipukoillaan, nuolin kielenkärjellä kaulaa, puristelin tytön rintoja. Nikki innostui myös ja alkoi nuolla ja suudella minua. Aina vähän väliä me molemmat vilkaisimme Iinaa. Tyttö oli nyt ihan punainen ja hikipisaroita valui työn ohimoilta alas. Iina yritti liikkua, mutta mikä tahansa liikahdus sattui naulattuihin nänneihin. Nikki siirtyi suutelemaan kiveksiäni. Tytön kieli leikki kivespusseissani ja minun käteni kouri Nikkin vasenta rintaa. Tartuin Nikkiä reiteen ja käänsin tyttöä niin, että yletyin suullani hänen pillulleen. Annoin kielenkärkeni koskettaa Nikkin pillunhuulta, nuolaisin sitä sitten ja vein sitten kieleni pillunhuulten väliin. Nikki maistui kiihottuneelta ja suorastaan valui kosteutta. Vilkaisin Iinaa. Iina huohotti nyt suu auki. Samassa Nikki otti jäykistyneen kullini ihan kokonaan suuhunsa, aivan kurkkuunsa asti. Minulta pääsi huokaus ja kurottauduin kielelläni lipaisemaan Nikkin klitorista. Levitin tytön häpyhuulia sormillani. Tytön klitoris oli nyt paisunut nipukka. Imaisin sen huulieni väliin ja pyöritin sen kärkeä kielen kärjellä. Nikkin kurkusta, jostain kullin lomasta pääsi vingahdus. Nikki alkoi tehdä hidasta nussintaliikettä kullillani antaen sen painua joka liikkeellä aivan kurkkuunsa asti. Minä kiihdytin hieman sen liikkeen vauhtia millä pyöritin kielelläni Nikkin klitorista. Sitten kuului rääkäisy. Nikki melkein tukehtui kulliini kun molemmat katselimme Iinaa. Tulipunainen Iina vapisi ja tärisi ja uikutti, alkoi sitten nytkähdellä rytmikkäästi. Tajusin, että hiljainen sähkövirta tytön emättimen seudulla oli saanut Iinan orgasmiin. Ja nyt kun sähköä ei kuitenkaan katkaistu, orgasmi jatkui ja jatkui nytkähdyksillä, jotka sattuivat Iinaan pahemmin ja pahemmin.

Nikki ja minä nousimme ylemmäs ja vaihdoimme hellän, seksinmakuisen suudelman. Sitten mitään sanomatta tyttö kääntyi patjalla selälleen ja levitti jalkansa. Oli tullut aika. Kiipesin Nikkin päälle. Tyttö tarttui kiihkein sormin jäykkään kulliini ja väänsi sitä kunnes sai sen häpyhuuliensa väliin. Nikki nosti persettään patjalta työntääkseen minua vastaan, ja yhdellä pitkällä, hitaalla liikkeellä kullini upposi Nikkin pilluun. Liike ei ollut vielä loppunut kun Iinan valittava huuto ilmoitti Iinan seuraavasta kivuliaasta orgasmista. Aloin työnnellä kulliani Nikkiin hitain pitkin työnnöin ja sekä Nikki että minä katselimme kuinka Iina ravisteli päätään ja heilutti yläruumistaan niin, että pelkäsin tytön halkaisevan kiskomisellaan naulatut nänninsä. Iina nytkähteli nyt kokonaan uudelleen, uudelleen, uudelleen ja huusi ja uikutti… Minä kiihdytin naimisen tahtia ja Nikki kääntyi minuun päin ja alkoi työntää voimakkaammin vastaan. Nussin Nikkiä nopeammin ja nopeammin. Yhtäkkiä tunsin kuinka tytön orgasmi lähti. Nikki työnsi päätään taaksepäin, päästi kiljahtavan äänen ja tunsin kuinka Nikkin pillu supistui ensimmäisen kerran voimakkaasti kullini ympärillä. Tunsin, että nyt tulee. Survaisin todella rajusti kulliani syvemmälle tyttöön. Sperma ryöpsähti ensimmäisen kerran, toisen… Iina kirkaisi seuraavan orgasmin iskiessä… Nikki supisteli rajusti kullini ympärillä. Ja minä ruiskutin vielä lisää spermaa syvälle Nikkiin. Iina huusi nyt suoraa huutoa. Tauotta.

Kun taas tajusin jotain, näin vieressäni Jaken, joka kysyi saako Iinan laitteen nyt sammuttaa. Annoin luvan. Suutelin sitten Nikkiä pitkään, uudelleen ja uudelleen. Lopulta kullini kuitenkin löystyi niin paljon, että se ei enää pysynyt tytössä. Halasimme. Katsoin Iinaa. Tulipunainen tyttö ei huutanut enää, mutta huohotti ja hikeä putoili Iinan nenänpäästä tippoina alas pöydälle tytön naulattujen rintojen eteen, missä tipoista oli jo muodostunut pieni lammikko. Kuola valui Iinan suupielestä alas rinnan päälle. Näin samalla kuinka Jake asettui selälleen ja työnsi itseään selällään maaten Iinan alle kunnes sai kasvonsa Iinan pillun kohdalle. Suutelin Nikkiä. Katselimme kuinka Jake nuoli. Iina alkoi jälleen huohottaa ja alkoi huutaa ”ei”, ”ei”, ”ei enää”, ”pliis ei enää” ”mä en kestä”… ”eiih”, ”eeeEi-iiiiiii….. IIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHaaaaaaaaa-oih-oih-oih-oiiihh-oiiiihh-oiiiihhh…” Iina oli jälleen lauennut.

Jake nousi ylös Iinan alta.

– Kiitos kun mä sain maistaa. Hyvä tyttö.
– Ole hyvä. Haluutsä nussia sitä kanssa?
– Kiitos, en mä nyt. Ehkä sit jos sitä ruoskitaan. Haluutsä nussii Minnii?
– Kiitos, varmaan myöhemmällä. Omat tytöt ensteks.
– Okei. Minni on nyt teltassa kahlittuna ja suukapula suussa. Se on ihan tarjolla heti jos vaan haluut.

Nikki auttoi minua irrottamaan Iinan jaloissa olevat köydet. Iina värähteli kivusta kun irrotin hauenleuat yksi kerrallaan. Sitten hain pihdit ja yritin vetää niillä nauloja irti pöydästä. Ei onnistunut. Piti hakea vasara ja sen sorkkarautapäällä vääntäen ensimmäinen naula irtosi. Iinan kasvot vääntyivät kivusta, sillä naula samalla likisti tytön haavoitettua nänniä. Toinen naula lähti helpommin. Iina oli nyt vapaa, mutta en halunnut poistaa vielä nauloja hänen rinnoistaan. Hain takanreunukselta kaksi viinipullon korkkia ja painoin ne naulojen teräviin päihin niin että ne jäivät roikkumaan Iinan nänneihin kuin ylisuuret nännikorut. Avasin Iinan käsiraudat ja Nikki tarjosi meille kaikille viiniä.

– Mites Minni? Saanks mä viedä sillekki viinii?
– Sen pitäs kyl kärsii… Mut okei, vie ny vaan. Se tarttee sitä.

Nikki otti valkoviinipullon ja kaksi muovimukia ja läksi ulos. Minä puolestani talutin Iinan ruokapöydän ääreen, ojensin hänelle viinimukin ja kilistin.

– No, kultaseni. Miltä kipu alkaa maistua?

Iina laski päänsä olkapäälleni ja halasi minua todella lujalla rutistuksella.

– Vittu, uskomatonta. IHAN uskomatonta. Mä en ees tiedä mitä mulle tapahtu, mitä vittuu sä mun pillulle teit… Ensin se ei tuntunu paljon miltään… tai siis, se naulaus tietysti tuntu ihan vitusti… mut se siis mun pillussa. Sit vähän ajan päästä se alko tuntuu, ensin paremmalle ja paremmalle… mut sit alko ne nytkähdykset. Mun pillu ja koko kohtu alko supisteleen ja kramppaamaan, uudestaan ja uudestaan ja tiheemmin ja tiheemmin. Sit mä vaan tajusin huutavani… Sit jossain vaiheessa, paljon myöhemmin, mä olin jonkunlaisessa ekstaasissa, ihan vitun transsissa, missä mä vaan huudan ja huudan ja huudan ja mietin miten ihan VITUN ihanalta se kipu tuntuu… sitä toivo vaan et kun se ei vaan lakkais, ei vaan lakkais, ei vaan lakkais… sit seuraava orgasmi tulee… ja sit sitä vaan tuntee et räjähtää, kaikki räjähtää, silmissä iskee miljoona salamaa…

2 kommenttia viestissä: “Kinkyviikonloppu, osa 2”

  1. noitapilli says:

    Kolmososan kirjoitus on jo menossa. Ja kun koko viikonloppu on vedettävä läpi niin eihän se kolmeen jää… 🙂

  2. 1990 says:

    Jos kolmos osaa ei tuu, nii tämä jäi kyl pahasti kesken.

Kommentoi

top