search
top

Fantasiani..

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (36 votes, average: 3.33 out of 5)
Loading...

Sama fantasia on pyörinyt pääni sisällä yhä uudestaan ja uudestaan ja halu toteuttaa se on käynyt päivä päivältä suuremmaksi. Ainoa ongelma on, että sen toteuttamiseen tarvitaan myös toinen osapuoli ja se onkin ongelmista suurin. Fantasiassani olet täysin tuntematon, mutta kuinka lähteä ehdottamaan jotakin tälläistä täysin vieraalle ihmiselle? Siispä päätinkin kirjoittaa fantasiastani tarinan ja toivoa parasta..

Olen tarkistanut sähköpostini jo varmasti viidesti, eikä kello ole vielä edes kahtatoista. On kulunut jo hyvän matkaa toista viikkoa, siitä kun julkaisin tarinani netissä. Alan käydä epätoivoiseksi. Fantasiani ei taida sittenkään olla tarkoitettu toteutettavaksi.

Kaivan  kuitenkin jälleen puhelimeni taskusta ja avaan sähköpostini. Postilaatikkooni on ilmestynyt yksi uusi viesti. Näen heti sen sisältävän myös liitetiedoston, lämmin aalto kulkee läpi vartaloni ja sydämeni lyö muutaman ylimääräisen lyönnin. Maltan kuitenkin mieleni ja kiiruhdan viereiseen kahvilaan. Ostan kupin kahvia ja istun kahvilan nurkkapöytään. Avaan puhelimeni uudestaan vapisten jännityksestä.

Tämä ei ole ensimmäinen viesti jonka olen saanut, niinpä osaan olla jo hieman varautunut mahdolliseen pettymykseen. Edellinen viesti joka sai sykkeeni nousemaan, osoittautuikin miehen lähettämäksi, joku vanhempi mies tarjoutui anonyymisti imemään nuorta kyrpääni ja hän ei ollut ensimmäinen mies ehdotuksineen.

Jaksan kuitenkin toivoa, että ehkä tällä kertaa toiveeni käyvät toteen. Klikkaan viestin auki ja olen tukehtua kahviini, kun kuva sinusta latautuu puhelimeni näytölle. Olet sitonut mustan huivin silmillesi, olet polvillasi, hieman hajareisin ja täysin alasti. Pidät käsissäsi paperia johon olet kirjoittanut tussilla sanat MISSÄ ja MILLOIN, sekä piirtänyt pienen sydämen. Tuijotan lumoutuneena kiinteää vartaloasi, kiinteitä rintojasi ja kiihotuksen kovettamia nännejäsi. Olen varma, että karvattomaksi ajelemasi häpykumpu kiiltelee kosteudesta.

Vapisevin käsin klikkaan vastaa ja näppäilen ruudulle kellonajan ja  ajo-ohjeet tapaamispaikalle,  pienen metsäautotien päähän. Viestin loppuun kirjoitan vielä sanat; ok?

Juon jo kylmäksi jääneen kahvini loppuun, samalla hypnoottisena tuijottaen kuvaasi. Postilaatikkooni kilahtaa uusi viesti, jossa ehdotat tapaamisaikaa siirrettävän tunnilla myöhäisemmäksi. Vastaan sen sopivan.

Kello on vasta kahdeksan, mutta pysäköin jo oman autoni pienelle sivutielle lähelle sopimaamme tapaamispaikkaa. Sinun olisi määrä saapua vasta yhdeksältä, joten minulla on vielä hyvin aikaa valmistautua. Heitän reppuni selkään ja lähden kävelemään polkua kohti pientä metsälampea, jonka taakse tiedän sinulle neuvomani metsäautotien päättyvän. Lammelle päästyäni istun hetkeksi alas ja kaivan puhelimeni taskusta, katson kelloa, aikaa on vielä runsaasti. Tarkistan sähköpostini, johon onkin tullut sinulta viesti; kerrot olevasi matkalla. Hymähdän tyytyväisenä ja avaan vielä kerran kuvasi. Tunnen kuinka veri virtaa kohti haarojani, kun jälleen kerran näen alastoman vartalosi puhelimeni näytöllä.

Nousen ylös ja lähden kiipeämään viereisen mäen päälle, tiedän ettei sieltä ole matkaa kuin viitisenkymmentä metriä paikalle johon sinun on määrä saapua. Mäen päälle päästyäni istahdan suuren kiven juurelle, kiven vieressä kasvavien kuusten lomasta näen selkeästi levikkeen johon metsäautotie loppuu, mutta tiedän että minua on lähes mahdoton nähdä sieltä. Kaivan kiikarit repustani ja jään odottamaan. Vielä viisi minuuttia..

Aika kuluu matelemalla ja vilkaisen kelloani, se on jo kymmenen yli. Pettymys rupeaa kalvamaan mieltäni, teitkö sittenkin oharit, vai oliko tämä kaikki vain huijausta. Mietin jo lähtemistä, kun jostakin kaukaa kuulen auton hurinaa. Tuleeko se tänne? Sitten ääni lähes katoaa, mutta palaakin entistä voimakkaampana hetken kuluttua, joku on tulossa tietä pitkin. Sydämeni pamppailee rinnassani kun henkilöauto tulee mutkan takaa näkyviin ja pysäköi levikkeelle. Tärisevin käsin nostan kiikarit silmilleni ja katson auton suuntaan. Kuskin penkillä istuu naineen joka pälyilee ympärilleen, kuin etsien jotakin. Se olet sinä!

Katselen kiikarien läpi, kuinka nouset hitaasti pois autosta. Olet pukeutunut hieman läpikuultavaan, valkoiseen kesämekkoon. Hiuksesi ovat hulmuavat avonaisina ja hyväilevät paljaita olkapäitäsi. Taivutat päätäsi hieman taaksepäin ja keräät hiuksesi käsiisi ja sujautat hiuslenkin niiden ympärille. Katseesi vaeltelee ympäröivässä metsässä, mutta tiedän ettet näe minua. Avaat takaoven autostasi ja otat sieltä mustan huivin käteesi. Nostat huivin kasvoillesi ja sidot sen silmillesi, sitten istut takaisin autoosi ja vedät oven kiinni.

Pistän kiikarit takaisin reppuun ja nousen ylös. Lähden hitaasti kävelemään kohti autoasi, varoen astumasta kuivien oksien päälle, tai pitämästä muutakaan ääntä, en tahdo sinun huomaavaan tuloani. Olen pakahtua jännityksestä kun vihdoin pääsen autosi luokse. Kierrän takakautta ja hiivin hiljaa ikkunasi viereen.

Veri pakenee haaroihini kun katson sisään ikkunastasi. Olet nostanut hameenhelman ylös lanteillesi ja kätesi tekee rytmikästä liikettä reisiesi välissä. Huulesi ovat hieman raollaan ja olen kuulevinani hiljaisia huokauksia autosi sisältä. Toinen kätesi on löytänyt tiensä mekkosi kaula-aukosta ja hyväilee hitaasti rintojasi.

Avaan hitaasti housuni ja kaivan nyt jo kivikovana seisovan kyrpäni ulos.  Alan varovasti liikuttamaan kättäni, nyt jo räjähdyspisteessä olevan kaluni varrella.

Lopetat hetkeksi, tartut molemmin käsin kiinni mekkosi helmasta ja vedät se pääsi yli, paljastaen alastoman vartalosi katseelleni. Karvaton pillusi kiiltelee kiimasta, kun viet jälleen kätesi reisiesi väliin. Vartalosi säpsyy kuin saisit pieniä sähköiskuja, kun painat sormesi sisällesi.  Toisella kädellä pyörittelet vasenta nänniäsi peukalon ja etusormen välissä. Näet että olet jo lähellä huippua.

Koputan kaksi kertaa ikkunaan ja säpsähdät säikähdyksestä. Sormesi pyörivät kuitenkin edelleen rytmikkäästi klitoriksellasi, vain toinen kätesi etsiytyy ikkunan säätimille ja ikkuna avautuu. Nojaat suu raollaan kohti ikkunaa ja kostutat kielellä huuliasi. Yhtäkkiä tunnet kuinka kova kaluni painautuu huulillesi, raotat suutasi hieman lisää ja otat sen suuhusi, samalla kielelläsi maistellen sen kiimaista ja hieman suolaista makua. Liikutan lantiotani lähemmäksi kasvojasi, ja tunnen kuinka kaluni liukuu syvemmälle lämpimien ja kosteiden huuliesi väliin. Tunnen kuinka suusi kiristyy entistä tiukempaan otteeseen ja huulesi alkavat tekemään rytmikkäästi pumppaavaa liikettä, ylös ja alas räjähdyspisteessä olevan kyrpäni varrella. Tämä kaikki on minulle liikaa. En voi uskoa tätä tapahtuvaksi. Valtava hyvänolon tunne saa vartaloni värisemään lähes holtittomasti. Tunnen kuinka kontrollini pettää täydellisesti. Silmissäni sumentuu ja päässäni humisee, kun räjähdän valtavalla voimalla syvälle nieluusi. Kyrpäni sykkii yhä uudestaan ja uudestaan, pelkään polvieni pettävän ja joudun ottamaan molemmin käsin tukea autosi katosta.

Vetäydyn hitaasti pois suustasi ja näen kuinka huuliesi välistä karkaa vielä pieni määrä valkoista, paksua, sperman ja syljen sekoitusta ja päätyy rinnoillesi. Vartalosi kouristelee voimakkaasti tulevan orgasmin ensimmäisissä aalloissa. Huokailet raskaasti. Kielesi pyörii huulillasi ja maistelee suolaisen karvaista makua jonka laukeamiseni on jättänyt suuhusi. Kätesi vauhti kiihtyy, hengityksesi pysähtyy ja vartalosi jäykistyy. Kunnes ensimmäinen voimakas kouraisu saa koko vartalosi värisemään holtittomasti ja kova kirkaisu karkaa suustasi. Orgasmin aallot ravistelet sinua yksi toisensa jälkeen, päästä varpaisiin, loputtomana virtana. Suusi haukkoo happea, kuin olisit hukkumassa hetkenä minä hyvänsä. Kunnes kaikki vihdoin hiljenee. Annat vielä hetken hengityksesi tasaantua ja nostat huivia pois silmiltäsi. Katseesi yrittää tavoittaa minua, siinä kuitenkaan onnistumatta. Olen jo kadonnut ympäröivän metsän varjoihin..

Viestiäsi odottaen..

mm945750@gmail.com
Tampere

Kommentoi

top