search
top

Mika

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (51 votes, average: 3.06 out of 5)
Loading...

Otin levottomana sämpylät uunista ja vilkuilin samalla ikkunasta. Ovikellon soitto pääsi silti yllättämään. Pinkaisin ovelle, pysähdyin kyllä vilkaisemaan eteisen peilistä. Olin laittanut muotovaahtoa ja hajuvettä.

Mika oli oven takana. Sanoin ”heih” ja syöksyin suutelemaan suulle, hyvä etten hypännyt syliin. Mika suuteli takaisin ja puristi vyötäröstä. Se oli ihan hiekkainen ja suolainen.

”Miten meni?” kysyin.

”Voitettiin 2 – 0.”

”Teikkö yhtään?”

”Mie oon etutoppari, ei sieltä tehä.”

”Mie tein sämpylöitä.”

”Mie käyn ekana suihkussa.”

Mika loiskutteli kylppärissä ja minä ajattelin sitä siellä. Leveät hartiat, pitkä selkä, paksut ja vähän suonikkaat käsivarret. Muistin, miltä sen muna näytti puolikovana, ja mietin onko se nytkin siellä suihkussa märkänä ja puolikovana. Laitoin tiskiä koneeseen ja huuhtelin astioita ajattelematta mitä tein. Ilta-aurinko paistoi ikkunasta vielä aika kuumasti.

Ovi kolahti, ja kuulin kun Mika meni olohuoneeseen ja laittoi telkkarin päälle. Kuivasin kädet ja henkäisin. Viimeinen vilkaisu eteisen peilistä ennen kuin menin olohuoneeseen. Kävelin suoraan Mikan syliin ja suutelin sitä varovasti suulle. Se suuteli takaisin. Alettiin suukotella ja näykkiä varovasti. Mika hieroi toisella kädellä selkää ja toisella vyötäröä, sipaisi välillä korvantausta, painoi sitten suun suoraan kaulalle ja imi ja nuoli. Se oli ajanut parran ja haistoin partaveden. Vähitellen sen kädet ajautuivat rinnoille ja pyllylle, ja puristelivat paidan sisältä, ja tunsin että sydän alkoi hakata ja poskia kuumotti.

Sitten kun tuntui, että sitä oli jatkunut hirveän pitkään, katsoin Mikaa silmiin ja sanoin sen, mitä olin ajatellut toissa illasta asti.

”Mie olen nyt sinun huora, ja sie saat tehä minulle mitä sie haluat.”

Mika jähmettyi ja näytti jotenkin oudolta. Vähän säikähtäneeltä mutta iloiselta, ja katse haritti tai lasittui tai jotain. ”Voitais ottaa suihin”, se sanoi.

”Okei”, sanoin mitään miettimättä.

”Ota housut pois.”

”…joo”, sanoin, nousin seisomaan ja vedin samalla kertaa sortsit ja pikkuhousut nilkkoihin. Mika nousi sohvalta.

”Mee istumaan”, se sanoi. Astuin pois housuista ja istuin alas, ja Mika polvistui sohvan eteen ja kohotti minulta paidanhelmaa ja suuteli napaa. Sitten se meni suudellen ja nuoleskellen alaspäin, ja minä levitin jalkoja ja se työnsi pään jalkoväliin ja nuolaisi pimppihuulia varovasti. Minä kallistin päätä sohvan selkänojalle. Se lipaisi vielä pari kertaa, ja sitten se veti kunnolla kielellä vaon päältä ja työnsi kieltä sisään. Minä avasin suun mutten päästänyt mitään ääntä.

Se nussi minua kielellä ja lipsutteli välillä pillukumpua, ja minusta tuntui että minulta valuu koko ajan enemmän sen suuhun, ja oikeastaan ei ollut yhtään hetkeä etten olisi tiennyt että kohta tulee. Se työnsi kätensä paidan sisään ja puristeli tissejä pitkillä käsillään samalla kun litisytti kielellään, ja sitten minulta tuli ja nytkyin huokaillen ja ajattelin, että Mika nuolee suuhunsa kaiken mitä minusta valuu.

Kohta Mika nousi pystyyn ja tempaisi sortsinsa pois, ja sieltä tuli esiin sen muna ihan pystyssä. Näin sen nyt ensimmäistä kertaa päivänvalossa enkä puolipimeässä. Siinä oli tummanpunainen pää, joka oli puoliksi esinahan alla. Mika veti minut käsistä pystyyn ja tuli tilalle istumaan. Minä polvistuin kullin ylle, ja hiuksia valahti silmille, kun otin sen suuhun ja Mika jähmettyi. Maistoin munan päässä olevan suolaisen tipan ja livoin kielellä samalla tavalla kuin Mika, ympäri munanpäätä. Mika alkoi väristä ja nostella lantiotaan ylöspäin, ja minä otin munaa syvemmälle suuhun. ”Ime sitä”, se sanoi, ja minä imin. ”Tulee”, se huokaisi, ja otin munan suusta ja katsoin kun Mikan kyrpä nyki ja sylki nopeassa tahdissa kauheasti spermaa sormille. Painoin poskeni siihen ja tunsin, että sitä hieroontui hiuksiinkin.

Mika nosti minua kainaloista syliin, ja minä tulin ja käperryin siihen. Oltiin vähän aikaa ihan hiljaa eikä tehty mitään. Huomasin, että televisio oli vieläkin päällä.

Mika silitteli hiuksia otsaltani ja suukotteli sitä. Sitten se pussaili nenäpäätä, ja minä suutelin sitä suulle ja ajattelin, että nyt minä maistan omia pillumehuja. Se hieroi vatsaa, uumaa ja lanteita. Rutistin sitä lujasti ja avasin sille suuni. Suudeltiin hirveän pitkään, ja välillä Mika silitteli reisiä ja työnteli kättä kohti jalkoväliä ja pyllyvakoa ja kutitteli polvia, ja minä kikattelin ja tönin. Tunsin, että reiden ja Mikan mahan välissä oleva kalu koveni.

Sperma tuntui kireänä kalvona poskella. Teki mieli käydä vessassa. ”Mie käyn peseen tämän.”

Nousin sohvalta ja kuljin olohuoneen poikki pelkkä paita päällä. Ajattelin, että Mika katsoo paljasta persettäni ja haluaa sitä.

Kumarruin lavuaarin ääreen ja huuhdoin kasvojani ja hiuksiani. Kun olin sulkemassa hanaa, tunsin kovan kyrvän pyllyä vasten ja Mika tempaisi minut pystyyn alastonta vartaloaan vasten ja kiskaisi paidan päältäni.

”Oih.” Valahdin heikoksi nilkkoja ja ranteita myöten ja jaksoin vain kääntää pään suudeltavaksi. Mika kouri rajusti tissejä ja työnteli kyselemättä kahta sormea litimärkään pilluun, piteli minua leuoista ja suuteli uudestaan, ja kun vilkaisin vessan peilistä, ajattelin ensimmäistä kertaa, että minulla on mahtavan kaunis vartalo johon miehet haluaa työnnellä kyrpää.

Maa karkasi jalkojen alta, kun Mika sieppasi minut syliin ja kantoi suoraan makuuhuoneeseen. Mahanpohjassa tuntui kuin olisin ollut keinussa menossa hirveän lujaa alas.

Mika tiputti minut sängylle ja sanoi: ”Nyt mie nussin sinulle orkun.” Minä en vastannut mitään vaan katsoin sitä suu puoliksi auki ja levitin jalat. Mika tuli sängylle ja suoraan sisään, ei varonut yhtään. Mie otin kaiken helposti vastaan ja täytyin. Ajattelin, että tässä mie makaan alastomana sängyllä ja annan pillua ison miehen isolle kyrvälle, joka ottaa minut.

Mika työnteli kivikovana, ja tuntui ettei se väsy ikinä. Aurinko paistoi viistosti makuuhuoneeseen, ja kohta me oltiin molemmat liukkaassa hiessä ja suudeltiin, ja minä työnsin kieltä sen suuhun samalla kun se työnsi tiukkaa ihanuutta minun vartaloon ja nostatti suloista kutitusta, joka lähti jostain kohdunsuulta ja alkoi vähitellen säteillä joka paikkaan, lanteisiin ja reisiin, jotka tuntui että ne tärisee.

Silloin Mika pysähtyi ja veti kyrpää pikkuisen pois, että yletti imemään tissejä. Minulla oli miehen muna sisällä pillussa, ja mies imi ja puristeli tissejä. Silittelin sen niskaa ja kiharaa tukkaa ja ajattelin, että nyt se saa ottaa minut kokonaan.

Samassa se jysäytti kullin syvälle. Minä sanoin ”aah” ja tartuin molemmilla käsillä sen perseeseen ja työntelin sitä minkä jaksoin. Kutitus yltyi, ja tuntui että kohta tulee joku ja nostaa minut ylös, ja sitten se oli lähempänä ja sanoin ah-ah-aah, ja sitten se oli perillä ja nosti minut ilmaan ja mie sanoin AH-AH-AH-AAH. AAH. AAH! AAAAAH!!!

Mie en ehtinyt rauhoittua, kun Mika veti kyrvän pois, käännäytti minut ympäri ja nosti persettä ja tuli takaisin sisään. Se alkoi työnnellä rajusti lanteista pidellen ja tuntui, että melkein sattuu. Se painoi kätensä tulikuumaa poskea vasten ja hieroi huulia ja peitti minulta silmät isolla kädellä, ja mie sanoin: ”Mie oon… sun huora… tule… tule…” ja sitten Mika tuli, se jäykistyi ja piteli minusta kiinni niin tiukasti, etten mie ois päässyt millään pois sen otteesta, ja mie tunsin että nyt mulle tulee kuumaa lientä syvälle minun sisälle. Mika vavahteli ja työnsi vielä pari kertaa, ja sitten mie romahdin sen alle niin ettei mulla ollut selkärankaa ollenkaan ja ajattelin, että nyt on ihanaa kun mie olen ottanut Mikan spermat vastaan.

Nukuttiin sylikkäin ja herättiin vasta kun oli tullut pimeä.

Kommentoi

top