search
top

Kerran varastossa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (37 votes, average: 3.62 out of 5)
Loading...

Olin valmistautumassa illan fetish-bileisiin. Asusteiksi valitsin valmiiksi kumipaidan ja housujen alle kumistringit, eipähän tarvitse niitä enää bileissä pukea. Lopuksi vielä nappasin reppuun mahdollisia leikkejä varten ruoskan, kahleita ja suosikkisuupalloni. Tuntui mukavan kiihottavalta lähteä kävelemään kaupungille varusteet päällä ja nauttia ihmisten katseista heidän ollessa tietämättömiä päämäärästäni.

Bilepaikka sijaitsi melko lähellä kotiani ja päätin tällä kertaa oikaista vanhan teollisuusalueen läpi, jotta pääsisin nopeammin paikanpäälle. Yleensä en tätä reittiä käyttäisi varsinkaan ilta-aikaan, mutta päätin tällä kertaa ottaa sen riskin. Alueen kaduilla oli melko hiljaista ja vain muutamia kävelijöitä tuli vastaan muuten hiljentyneessä syksyisessä illassa. Takaani kuulin vain etäisiä askeleita, jotka hiljalleen nopeutuivat ja tuntuivat tulevan lähemmäs. Seuraavassa hetkessä suuni eteen painettiin nahkahansikas ja voimakkaalta kemikaalilta haiseva rätti. Yritin huutaa apua ja rimpuilla otteesta, mutta voimani ehtyivät ja menetin tajuntani.

En tiedä, miten kauan olin tajuttomana herättyäni istumassa nähden vain pimeään ja tunsin päätäni ympäröivän jonkin raskaan kumisen maski, joka esti näkemiseni ja suussa tunsin peniksen mallisen pumpattavan suukapulan. Rimpuilun totesin olevan turhaa käsien ollessa selän takana penkissä kiinni ja huutoani tuskin suukapulan takaa ei kuulisi kukaan. Olin sentään edelleen bilevaatteet päällä, enkä täysin alastomana. Ilmaa nenäaukoista keuhkoihin vetäessä haistoin olevani jossakin tehtaassa tai hallissa nenään leijuneiden kemikaalien hajun takia. Kuulin askeleiden lähestyvän jostain kaukaa.

– Heräsihän se vankini, tänne mitään nukkumaan tultu, vaan minua miellyttämään.

Tunsin nahkaisten hansikkaiden koskevan nännejäni ja miten puristus kasvoi kasvamistaan. Huusin vasten gägiä ja sain vastaukseksi vain irstasta naurua. En ollut odottanut tänä iltana joutuvani jonkun vangiksi bileiden ulkopuolella ja minua ei varmasti löydettäisi täältä. Saattaisin joutua olemaan tämän miehen vankina ties kuinka kauan ilman mitään mahdollisuutta pakoon ja en tiedä mitä hän on suunnitellut pääni menoksi. Käteni irroitettiin kiinnityksistä ja vain hetkeksi ennen niiden kiinnittämistä takaisin yhteen selkäni takana.

– Nouse ylös, saat koko illan miellyttää minua orjanani.

Nousin haparoiden ylös ja sydämeni jyskytti adrenaliinin virratessa. Minut ohjattiin kävelemään vähän matkaa ja painettiin lattialle polvilleen. Suuni tukkinut suukapula irrotettiin muun maskin edelleen jäädessä paikalleen. Tajuntaani iski se pahin pelkoni, joutuisin ottamaan vangitsijaltani suihin. Ilman varoitusta tunsin lämpimän peniksen pään huulillani ja en uskaltanut vastustella häntä, joten avasin suuni ja annoin hänen työntyä sisään. Penis työnnettiin brutaalisti aivan perälle ja aloin kakomaan. Sain jotenkin koottua itseni ja aloin imemään sitä parhaani mukaan suussani maistaen sen maun. Tuntui rivolta joutua ottamaan poskeen tuntemattomalta ja täysin hänen alistamanaan. Penikseni teki heräämistä kumin sisällä ja ynähtelin.

– Kas kas, meinaa se orja myös kiihottua tästä. Ei ole tainnut saada ennen kullia tällä tavalla imettäväksi.

Jossain vaiheessa käsi tarttui takaraivooni ja tahti nopeutui hänen naidessaan suutani ilman mitään sääliä tai armoa. Lopuksi pääni painettiin aivan kiinni häneen ja suuhuni purskahti lämmin suolainen lasti. En saanut mitenkään vedettyä itseäni irti ja jouduin vielä nielemään sen kaiken moskan. Hänen vetäydyttyään suustani sain yskittyä ja vedettyä keuhkot täyteen ilmaa ilman hupun nenäreikien aiheuttamaa ongelmaa. Samassa sain tutun suupallon takaisin suuhuni estämään puhumisen ja lastin sylkemisen pois suusta ja minua riuhdottiin ylös lattialta. Suuni tuntui limaiselta ja maistui kauttaaltaan spermalle.

Hetken pimeydessä taluttamisen jälkeen minut jätettiin seisomaan ja tunsin, miten käsiini ja jalkoihini laitettiin kahleet ja raajani vedettiin erilleen, kunnes lukot napsahtivat niihin kiinni pakottaen minut täysin x-asentoon johonkin telineeseen. Tunsin käden kourivan pakaroitani ja kohonnutta penistäni stringeissä. Yritin rimpuilla ja kertoa vastalausetta asialle, mutta kaikki se oli turhaa, olin täysin puolustuskyvytön vangitsijalleni telineen pitäessä rimpuilun kurissa.

Kuulin takaani penkomisen ääniä, kuin jotain laukkua pengottaisiin ja samassa jokin sivalsi pakaroitani. Huudahdin palloa ja maskia vasten tukahdettua huutoa ja sain heti perään uuden sivalluksen. Tajusin sen olevan mukaani ottama ruoska, jonka vangitsijani oli löytänyt laukustani. En ollut ajatellut joutuvani tällaisessa tilanteessa ruoskittavaksi ja mieleni täytti pelon ja kiihottumisen sekaiset tunteet. Sain tauotta uusia sivalluksia pakaroilleni ja hallin täytti ruoskimisen, sadistisen naurahtelun sekä huutojen äänet. Kukaan kuitenkaan ei voisi pelastaa minua tästä pulasta.

Olin aivan uupunut ruoskinnan loputtua ja tunsin jälleen kädet pakaroillani liuttamassa stringejäni pois. Pakaroilleni levitettiin jotain kylmää ja sitä hierottiin persvakooni ja anukselle. Hitaan määrätietoisesti sormi upposi minuun ja kehoni petti minut nostamalla erektiota kovemmaksi. Yhden sormen liuttua sisääni sain hetken päästä toisen ja kolmannenkin sormen raottamaan reikääni auki. Tiesin tämän kaiken johtavan anaalini raiskaukseen ja minun olisi aivan turha tehdä vastarintaa.

– On niin kireä anaali, olisi sääli rikkoa se tällä patukalla. Asialle on tehtävä jotain ja onneksi orja on selvästi pitänyt kaikesta huolta.

Tunsin jotain painettavan anustani vasten ja se oli tietysti mukaani ottama iso tappi. Tappi liukui sentti sentiltä perseeseeni ja vaikeroin joka työnnöllä. Vangitsija ei jäänyt odottamaan anuksen rentoutumista vaan vei tapin aivan pohjaan asti kivun vihlaistessa läpi kehon sen ohitettua sulkijalihakseni. Olin aivan täynnä ja penikseni seisoi kivikovana kohti kattoa. Tappia vedettiin ulos ja heti perään muljautettiin takaisin huutojen saattelemana. Kesti tovin, ennen kuin aloin tottumaan tähän liikkeeseen ja huutojen sijasta aloin huohottamaan kiihottuneena jokaisella tapin sisään työnnöllä. Olisin voinut pienestäkin runkkauksesta tulla kiihotukseni ollessa aivan täysillä. Tapittamista ei kestänyt kauaa, kun se otettiin pois sisältäni ja tiesin sen tarkoittavan oikean patukan saapumista reikääni raiskaamaan.

– Nyt on aika nautiskella sinun poikapillustasi joka ei varmasti tämän jälkeen ole enää entisensä

Selkääni vasten painautui isolta tuntunut henkilö, jonka mela souti persvaossani tovin ennen hakeutumista reiälle. Peniksen pää tuntui todella isolta ja pelkäsin sen tekevän kipeää vaikka olinkin avattu tapin kanssa. Määrätietoisesti se alkoi työntymään sisääni muljahtaen sisimpääni. Anukseni täytti iso ja lämmin patukka, jonka omistajaa en tiennyt. Jälleen oli aivan turha odottaa hellää panemista hänen aloitettua täysin perseeni raiskaamisen nopeilla työnnöillä. Annoin suoraa nautinnon sekaista huutoa palloa vasten ja koko kehoni värähteli työntöjen tahdissa. Raskaasti hengittävä henkilö takanani näykki kaulaani ja välillä runkkasi penistäni.

Työnnöt muuttuivat yhä rajummiksi huohotusten tihentyessä ja karjahduksen saattelemana tunsin peniksen sykkivän sisälläni. Olin nyt siemennetty myös perseeseen ja tunsin oloni nöyryytetyksi. Minut runkattiin samalla tyhjäksi lattialle ja siteitäni irrotettiin telineestä. Paikkani olivat puutuneet oltuani kauan paikoillaan raajalla levällään. Suupalloni poistettiin ja sain liikutettua väsyneitä leukojani. Samassa hupun vetoketjua avattiin ja valmistauduin näkemään vangitsijani.

Huppu vedettiin pois päästäni ja valo tulvahti silmiini. Jouduin räpsyttämään silmiäni ennen kuin näin vangitsijan edessäni. Hämmästykseni oli suuri tajutessani hänen olevan poikaystäväni, jonka piti olla koko ilta töissä.

– Et tainnut ihan tätä odottaa? *virnistys*
– En todellakaan, ajattelin joutuneeni jonkun täysin vieraan tyypin raiskattavaksi… onneksi pelko oli turhaa.

Sain vaatteeni takaisin ja pukeuduin. Suuntasimme poikaystäväni saattelemana hylätystä teollisuushallista kohti bileitä ja olin koko matkan aivan hämmästynyt, miten hän oli keksinyt tämän kaiken minun huomaamattani.

2 kommenttia viestissä: “Kerran varastossa”

  1. gayanonymouse says:

    Kyllä tykkäsin, antaa tulla lisää vaan!

  2. Runkkari69 says:

    Ihan jees, vois tulla tähän jatkooki turhan lyhyt

Kommentoi

top