search
top

Ilo ja Mila (Jatko tarinaan Jaettu lihapaketti)

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (41 votes, average: 3.80 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Kun lukijat pyysivät "Jaettu lihapaketti" -tarinalle jatkoa, niin tällaisen minun mieleni tuotti. Toivottavasti se kiihottaa jotakuta. Suosittelen lukemaan sen ekan tarinan ensin, mutta saattaa tämä jakso toimia sellaisenaankin... Ja taas: laittakaa mulle viestejä ja palautetta, nimim.noitapilli@suomi24.fi

Edellisessä tarinan osassa kerroin kuinka sattumalta tapasin kaupassa kauniin Ilonan ja kuinka sattumien kautta päädyimme flirttailemaan ja lopulta seksiin. Se kaikki tapahtui edellisenä torstaina. Torstai-illasta maanantaiaamuun Ilona vietti aikaansa minun luonani ja sitten Ilonan lähes suorasta käskystä minä olin nyt käytännössä asunut Ilonan ja hänen ulkomailla olevan miehensä isossa talossa seuraavan viikon.

Me kaksi aikuista ”syrjähyppääjää” olimme koko viikon olleet kuin pahaiset teinikakarat, koko ajan kiinni toisissamme, melkein koko ajan ilman vaatteita ja olimme rakastelleet hurjimmillaan kuusikin kertaa illassa. Jouduimme loppuviikosta myöntämään itsellemme ja toisillemme, että nyt meillä oli suhde. Ainakin tässä vaiheessa ihan vakava suhde. Tämä ei enää ollut kahden ihmisen yhden eikä kahden illan juttu, tämä oli jo ihan kunnon ihastus jota kumpikaan ei halunnut lopettaa. Halusin Ilonaa kuin janoinen Saharassa vettä. Ja Ilona oli niin kiimaisen, kauniin ja… niin, rakastuneen näköinen aina minun sylissäni.

Kuten jo aiemmin kerroin, minä olin kesäleskenä kotona ja töissä kun taas oma vaimoni oli monta viikkoa putkeen kesämökillämme ja kävi sieltä käsin töissä. Tottakai jossain vaiheessa viikkoa vaimo alkoi ihmetellä miksi soittelin entistä harvemmin ja mitä oikein puuhasin. Ajattelin että on paras olla rehellinen ja niinpä sitten kerroin aika pikkutarkasti mitä oli tapahtunut. Odotin räjähdystä tai itkua. Mutta vaikka tiesinkin Sarin hyvin vapaamieliseksi, niin hän silti onnistui yllättämään minut. Sarin ensireaktio nimittäin ei ollut viha tai aggressio, vaan hän oli lähinnä helpottunut. Sari sanoi että hänellä oli ollut niin huono omatunto siitä että hän oli lähtenyt neljänsadan kilometrin päähän töihin, että hänestä oli oikein helpottavaa kuulla etten ollut yksin. Samaan hengenvetoon Sari kyllä sanoi että toivoi ettei meidän liittomme tähän loppuisi, sanoi rakastavansa minua ja sanoi että heti kun hän tulisi kotiin hän haluaisi tavata Ilonan. Sari lisäsi, että jos hyvin käy niin Ilonasta voisi tulla hänellekin hyvä kaveri.

– Hyvä et sulla on ees ollu kunnon seksii. Mun täytyy sanoo saman tien, et mulla on ollu kans. Marko on käyny täällä aika monena iltana. Me rakasteltiin ekan kerran viime perjantaina.
– Marko? Aaa.. No, jos sulla on suhde jonkun muun kanssa ni mun eka ajatus on et kiva kun se on Marko. Se on niin hyvä tyyppi. Jos mä oisin nainen ni mäkin varmaan ihastusin siihen.
– Marko on ollu upee. Se autto mua ton veneen kanssa perjantaina ja sit mä laitoin meille ruokaa. Ja sit… no, sit me oltiinkin yö tääl yhessä. Ekan kerran. Marko muuten on muuttamassa sinne ihan meidän lähelle.
– Okei… sit meillä siis taitaa kohta molemmilla olla rakastaja lähellä.
– Joo kai… Mä haluun nähä sen Ilonan ja tutustuu. Jos se vaa haluu tavata mut.
– Eiköhän. Mä juttelen sen kans ja näytän sille vaik jonku kuvan susta.
– Älä kuiteskaa niit tissikuvii ihan ensimmäisenä…
– Miksen? Hyvät tissithän sulla on. No joo, ei ehkä ekaks…
– Kai sillä Ilonalla on hyvät tissit?
– On. Upeet. Se on paljon vaaleempi kun sä. Tissit on kai D-kokoo. Ja lävistyksillä. Isot nännit.
– No sithän sulla kävi mäihä. Mä en koskaan suostunu laittaan lävistyksii ja nyt sä sait naisen millä on jo valmiina.
– Nii… No, kyl mä sen kanssa enempi sen takii aikaani vietän et mitä sillä on korvien välissä ku sen takii mitä sillä on tissiliiveissä. Mut joo… onhan se söpö. Ihan kertakaikkisen pantava.
– Laita mulle kuvii siitä.
– Joo. Mut mä kerron eka Ilonalle tästä meidän juttelusta. Tuleeks Marko sinne tänään?
– Tulee, joo.
– Okei, hyvä. Sano säkin sille terkkuja nii et se tajuu et en mä tykkää huonoo siitä et se nai sun kanssa. Ja rakastelkaa kunnolla. Mä aion naida Ilonaa tänäänkin.
– Okei. Nussi kunnolla. Ja nauti siitä.
– Sä kans. Pusi.
– Pusi-moi.
– Moi.

Ovi kävi. Ilona tuli samassa sisään kantaen ruokakasseja.

– Moikka. Kenen kans sä juttelit?
– Moikka. Mun vaimon, Sarin. Mä nyt sit kerroin sille ihan koko jutun mitä meille on tapahtunu ja et me on naitu kun kanit viikon ja nautittu ihan hirveesti.
– Älä? Mitä se sano? Tuliks hirvee kriisi?
– No et varmaan arvais, mut se sano olevansa hirveen helpottunu ja et se tykkää et mulla on seksii ja seuraa ja et se haluu tavata sut ja haluu nähä susta kuvia ja toivoo et susta vois tulla sille kaveri. Ja sit se kerto samalla vauhdilla et se on nussinu meidän mökkinaapurin Markon kanssa viime perjantai-illasta saakka, ilmeisesti kai joka ilta. Se Marko on hirveen kiva kaveri.
– Ohoh… Ihan joka nainen ei reagois noin.
– No ei… Mut kyllähän mä nyt sen tunnen, en mä nyt oikeestaan mitään itkupotkuraivarii oottanukaan, mut ois se voinu olla surullinen. Mut sille pitää olla rehellinen, kävi miten kävi. Mut mä en kans yhtään tienny et mitä sä mahat ajatella, haluutsä ees tavata sitä tai jotain…?

Riensin halaamaan Ilonaa ja suutelin häntä.

– Ihanaa ku sä pussaat mua noin. Hei… tottakai mä haluun tavata sen Sarin. Sarihan sen nimi oli? Mut kyl mä nyt jo roikun sussa niin lujaa kii et en mä aio ihan kokonaan irti päästää. Sulla on nyt sit vaan ihan pysyvästi kaks naista. Tai kolme.
– Täh? Kolme? Miten nii kolme?? Mikä se kolmas on?
– Et oo nähny vielä… Mun pikkusysteri. Me oltiin systerin kaa lounaalla tänään ja mä kerroin susta ja musta. Se halus nähä sun kuvan… Sit se pani mut yksityiskohtii myöten kertoon miten me tavattii ja millast seksii meil on ollu. Ja sit se sanoo pamautti et se haluis kans sänkyyn sun kans vaik se ei ees tunne sua, se haluis toteuttaa sen fantasian sun kans.
– Hä??!!
– No, se on Mila. Tai siis Milana sen oikee nimi on. Mut perheessä me ollaan oltu aina vaan Ilo ja Mila. Se on nii Milanaa et se pamauttaa tollasta. Ja sit se on nii vitun tosissaan viel et saat nähä et ku se tapaa sut ni se ihan takuulla tarjoo itteesä sulle.
– Miten… Siis mikä nainen se sellanen… et ku kuulee et systerillä on syrjähyppy ni itte haluu mukaan vaik ei oo miestä ees nähnykään??
– Nii… Ei se rakkaudesta, vaa Mila nyt vaa on sellanen. Se on Milan jonkunlainen fantasia et se tulis ihan vieraan naimaks ja jos mul on kerta suhde sun kaa ni sä oisit sille sopiva vieras jota se ei tunne. Turvallinen mut vieras.
– Okei. Huh. Millanen se Mila muuten on?
– Mua nejä vuotta nuorempi, vähän lyhkäsempi ja aika paljon laihempi. Aika saman näkönen ku mä. Ihan blondi. Ja ihan yhtä räpätäti ku mäkin. Näät sit, se nimittäin uhkas tulla käymään.
– Ja sä niinku… arvelet et se aikois tosta noi vaan pyytää mua sänkyyn?
– Nii… Sikäli ku mä Milaa tunnen… ja mä ny oon tuntenu sen vasta sen kolkytäkolme vuotta mitä Mila on vanha. Milalla on kundikaveri kans, yks Mika, ihan kiva tyyppi sekin. Komeen näkönen muusikko. Mila rupes samaan hengenvetoon kauppaan mulle sitäki ajatusta et mun pitäis nussii Mikanki kaa. Ja sitäpaitsi se sano et Mika on bii, et sua vois varovasti koittaa houkutella kopeloimaan sitäki.
– Ohoh…
– Älä kauhistu. Mila on kiva ja se Mikaki on ihan ookoo. Hei… ku sä näät sen Milan ni ihan varmaan haluut panna sitä.
– Mut… Mitä… miltä sust sit tuntuu? Jos sun pikkusysteri tulee tänne ja vetää mut sänkyyn ja jos mä nussin sitä?
– Minä? No kyl mä nyt katella haluisin ainakin.
– Hassu. En mä nyt sitä aatellu. Eks sä oo yhtään mustasukkanen?
– No een… ei Mila sua kokonaan vie. Lainaa vaan. Ja onhan se sulle kuitenki ihan hyvää vaihteluu…

– Ei vittu… ei tällasii päivii ookkaan. Aattele ny tätäki keskusteluu. Jos sä laittasit tän kaiken sun johonki telkkasarjakässäriis ni ne sanois et ei noin epärealistista juttuu voi kukaa keksii.
– Nii-i… Siks just mä en laitakaan. Mut kyl mä jo tos automatkalla kovast mietin et millä lailla mä saan sut nussiin Milaa. Mä haluun et sä nait sitä. Ja sit mua.

En vastannut, suutelin vain Ilonaa.

– Tapio… Nyt mä laitan Milalle tekstarin mis lukee vaan et tervetuloo nussittavaks tänään. Ja sit sä nait sitä. Ja jos te ette muuten meinaa, ni sit mä lukitsen teiät tonne makkariin alasti nii kauaks aikaa et sä oot nainu sitä nii et sul ei seiso enää. Sä nyt paat sitä. Pakko.
– Mut jos mä nain sitä nii et enää ei seiso, ni sit sä jäät ilman.
– Ei se ny haittaa… Mä saan hädintuski muutenkaa ees istuttuu ku me on naitu niin paljon.
– Ilona…?…Sua on ihana naida. Joks mä oon tänään sanonu et mä oon rakastunu suhun?
– Et. Mut mä rakastan kans sua. Ja just sen takii mä haluun et sä nussit nyt Milaa. Otat sen… silleen ihan niinku se ois väkisten.
– Okei sit… Mut ei vittu, onhan tää kans sokkotreffi. Onks tää ny varma et tää ei oo joku piilokamera?
– On. Hei, nyt tehään nii et sä otat noi kaikki vaatteet veks ja meet alakertaan. Ootat siellä. Etkä sit runkkaa orkkuun saakka. Ku Mila tulee ni mä pistän sen riisuuntuun ja sidon siltä silmät ja vien sen tonne makkariin, laitan kädet käsiraudoilla sängynpäätyyn. Ja sit mä haen sut. Eka mitä sä näät Milasta on sen tissit ja jalat levällään ja sit sä nait sitä. Ihan suoraan, ilman mitään lämmittelyy. Ja eka mitä Mila koskaan tietää susta on se kun sä tuut sen sisään. …Vittu se muuten tulee saamaan komeen orkun täst… Oota… Mä laitan sille tekstarin ja kerron mitä sille tehään…

Ilonan puhelin piipitti vastauksen alle minuutissa. Ilona näytti sitä minulle. ”Ilo sä oot maailman paras systeri

– Ilona… tai Ilo… must jotenki tuntuu et mä oon tainnu saada susta aika räväkän rakastajattaren.
– Oot kai… Tai siis… eiku oot ny saanu kaks. Oota vaan. Mä oon meistä se rauhallisempi. Mila on se räväkkä.
– Huh.

Pussailin ja käpälöin Ilonaa ja juttelimme päivän tapahtumista, kunnes noin vartin päästä kuului selvästi kuinka auto ajoi pihaan niin että sora lensi. Ilona komensi minut alakertaan piiloon ja ottamaan vaatteet pois ja runkkaamaan vain sen verran että minulla olisi kalu kovana.

Painelin alakertaan. Mahanpohjassa kipristeli jännitys. Mietin jopa että mahtaako minulla edes seisoa. Riisuin vaatteitani ja kuuntelin: puheäänet yläkerrasta kuuluivat selvästi.

– Mooi… Sä siis sait sun sen miehen suostuun?
– Mooi… Sain eikä siin ollu mitään vaikeeta. Nyt hei, ota kaikki vaatteet veks. Mä sidon sulta silmät ja sit lukitsen sut tonne sängylle tarjolle.
– Ooo… okei. Mä jätin pikkarit jo veke kotona.
– Hyvä. Hei, nyt nipistät niitä tissejäs vähän… et saat ne pystyyn…. non-ni… Mä sidon sulta silmät. Eka mitä sä tuut Tapiosta tietään on ku se tulee sun sisään… Käyt selälles tohon… joo, et sä nää mitään, mut tunnet. Se on meidän iso sänky, se mis me on Tapion kaa viikko nussittu. Selälles… ylemmäs… ja sit kädet ylös ja jalat auki… Mä laitan sun ranteet rautoihin. Reidet enemmän auki… Tartteeks sun jalat sitoo kans levälleen vai suostutsä muutenki pitään pillus esillä?
– Sido vaa… Nii et se tuntuu et mut otetaan väkisten.
– Okei, oota… ja sit toinen… noni, oot kyl muuten aika hienost tarjolla… Oota, mä haen kameran.

Kuuntelin melkein henkeäni pidätellen ja hankasin kädelläni esinahkaani samalla. Minulla seisoi. Ihan hirveän kovasti seisoi. Terskan kärki oli ihan pingottuneen kiiltävä ja sinipunainen. Ajatus vieraan tytön, Ilonan systerin, ottamisesta raiskaustyylillä tuntui aika hurjalta. Hurjan kiihottavalta.

– Hei Tapio… Nyt voit tulla. Tuu ja nussi Milaa. Mä jo testasin, sil nartulla on ihan märkänä jo…

Kiipesin portaat ylös kuin transsissa ja minusta tuntui että minua hengästytti. Katsoin itseäni jalkojen väliin ja tunsin kuinka kova kulli heilahteli joka askeleella. Makuuhuoneen ovella sain Ilonalta nopean suukon. Myös Ilona oli alasti nyt. Sitten katsoin sisään. Sängyllä oli levälleen sidottuna kaunis blondi. Milan rinnat näyttivät paljon Ilonan tissejä pienemmiltä ja niiden nännit olivat vaaleammat, mutta ne olivat tosi houkuttelevasti aivan pystyssä. Tytön jalat oli sidottu polvien kohdalta sivuille niin että reidet olivat aivan äärimmilleen auki levitetyt. Milan kaikkein pyhin oli karvaton ja vaalea. Sisemmät häpyhuulet olivat punertavanvaaleat ja aika pitkät, poimuiset. Ne näyttivät siltä että ne olivat vähän raollaan.

– Nyt meet ja työnnät kyrpäs suoraan sisään. Mä just koitin sormella. Se on ihan märkä.

Kiipesin sängylle Milan jalkojen väliin ja kömmin ylemmäs. Mila ähkäisi jännittyneesti kun kosketin häntä. Ilona riensi mukaan, tarttui minua kullista ja ohjasi jäykän kullini Milan häpyhuulille. Työnsin. Kulli upposi vain vähän matkaa ja Mila tuntui todella tiukalta. Vedin hieman ulospäin ja työnsin uudelleen, rajusti. Nyt kullini upposi kerralla tyttöön pohjaan saakka ja Mila päästi samalla äänen, josta ei tiennyt oliko se huokaus vai rääkäisy. Mutta kun aloin pumpata kulliani nopeasti tytön sisällä edestakaisin, Mila oli todella äänekäs ja siinä vaiheessa ei ollut epäilystäkään siitä että tyttö oli ihan hirveän kiihottunut.

Se oli pitkä pano. Jostain syystä minusta tuntui, että huolimatta ihan hirveän kovasta erektiosta minä en meinaisi laueta lainkaan. Nain ja nain ja nain… ja Mila allani vastasi jokaiseen kullintyöntöön äänekkäällä ooh-äänellä. Vähitellen kullissani kuitenkin alkoi tuntua paremmalta ja paremmalta ja paremmalta… kiihdytin tahtia. Milana suorastaan kirkaisi orgasmin alkaessa ja kun tytön emättimen lihakset supistelivat lujasti minun kullini ympärillä niin tunsin kuinka minultakin tulee. Survaisin oikein lujasti kullini Milaan, niin syvälle kuin vain suinkin sain. Ja sitten laukesin. Ruiskaus toisensa jälkeen pumppasin spermaa tyttöön samalla kun hautasin kasvojani Milan rintojen väliin.

Henkeäni haukkoen lysähdin Milan päälle ja kun taas hetken päästä jotain tajusin, otin toisen Milan näteistä vaaleista nänneistä huulilleni. Se oli edelleen aivan pystyssä ja kovana. Imin sitä vähän, pussasin, sitten purinkin varovasti. Sitten vaihdoin toiseen nänniin ja työnsin samalla puolikovaa kulliani pari työntöä Milan pillussa. Mila päästi kovan ”ooo-ooohh”-äänen kun otin rajusti hampaillani tytön vasemmasta nännistä kiinni ja vedin hieman niin että se taatusti jo vähän sattui. Tunsin kuinka kullini kovettui taas ja aloin hitailla liikkeillä jatkaa naimista.

Nousin pystymmäs ja katselin kuinka kullini tunkeutui työntö työnnöltä Milan vaaleiden pillunhuulten välistä sisään. Ilona oli ihan vieressäni ja kuvasi kameralla videolle kaiken. Kiihdytin tahtia. Mila tuntui aivan taivaalliselta. Ilonaakin oli todella kiva naida, mutta Mila oli vielä paljon tiukempi ja kun tyttö silmät sidottuina tempoili päätään laidasta toiseen, tempoi siteitään, työnsi jäykkiä nännejään ylöspäin ja huohotti puhtaan himon vääntämin huulin, tyttö oli ihan mielettömän kiihottava. Ei kestänyt kauaa ennen kuin sain toisen orgasmin. Ja tällä kertaa Mila tuli mukaan minun orkkuuni. Työnsin kulliani äärimmäisen syvälle tyttöön ja Milan pillu sykähteli tiukkoja puristuksia kullini ympärillä.

– Moi Mila, hauska tutustuu. Mä haluun suudella sua.
– Moi. Aaah-mmmmmmmm…. oohhh…. ooo-oooooohhh…

Kiersin käteni Milan hartioiden alle ja suutelin tyttöä uudelleen ja uudelleen, ensin huulille ja sitten rinnoille. Mila vastasi kiihkeästi huulille osuviin suukkoihin ja huohotti.

– Hei Tapio… Miltä Mila tuntu naitavana? …niinku muhun verrattuna?
– Ihana. Mila on viel paljon tiukempi ku sä oot, must tuntu et mun piti oikeen survasta et mä tunkeuduin Milaan. Ja must tuntuu et mä tuun Milaan viel enemmän pohjaan saakka ku suhun. Sun noi isot lävistetyt tissit on ihan ykkönen, mut nää Milankin tissit on upeet, varsinki ku ne on koko ajan näin pystyssä.
– Vittu ne yleensä oo koskaan noin pystyssä… mut voi luoja et se tuntu hurjalta… ku sä seivästit mut. Otit mut väkisin. Vittu… ihanaa. Hei… joks… saisinks mä jo nähdä jotain?
– Saat. Mut ei me viel päästetä sua vapaaks. Sun vartalo on niin hienosti tarjolla.
– Okei. Ottakaa… tehkää mulle mitä vaan. Ihan mitä vaan. Mä vaan nautin… Ai moi, kiva nähä sut kanssa. Tollanen mies nussi mua. Kiitos. Kiitos ihan hirveesti. Sä et ehkä tajuu, mut sä oot just toteuttanu mun monivuotisen fantasian. Vittu mikä orkku. Mä en tienny et voi tuntuu tollaselt.
– Mila… Mä oon sit kans kuvannu videolle koko jutun. Saat katella ja sormettaa kotona. Ja sit näytetään tää Mikalle kans.
– Ilo… voi vittu… No joo, oikeestaan kiitos ku kuvasit. Vittu, mun elämän yks tähtihetkiä. Turvallinen raiskaus, nii et mul ei oo mitään kontrollii. Sä et tiiä miten monta kymmentä kertaa mä oon kiihottunu ku mä oon aatellu tällast tilannetta…
– Sori, nyt mun tarttee nousta pois sun päältä, mun käsi hajoo kohta.
– Joo… Kiitos. Hei… Mä lupaan et saat naida mua uudestaan, ihan koska vaan, ihan missä vaan. Ja ihan nii monta kertaa ku vaan ikinä haluut. Tän jälkeen sul on aina oikeus. Aina. Vaikka kenen nähden.
– Kiitos Mila… Sä tunnut aivan upeelle. Ja näytät kans. Mut nyt ois kiva seuraavaks tutustuu suhun. Siis muuhunki kun pilluun ja tisseihin, jotka kyl oli aivan upeet.
– Eiks oo muuten hienoo… Eka kerta ku tutustuu ihan uuteen ihmiseen nii et eka mitä toisesta tietää on miten kulli ja pillu kohtaa. Ja tissit tarjolla.
– Joo. Ja sulla ne oli viel noin upeet… Nyt voi kyl sanoo et mua jännitti etukäteen…
– No vittu, arvaa et ei mua sit. Mä melkeen käännyin takas autolta. Mut sit mä vaan aattelin et nyt, vittu, nyt tää mimmi menee… menee raiskattavaks… ihan niinku mun unessa, mun fantasiassa, mä oon nyt vanki, pakotettu, nyt mun vaan pitää… ja sit avata mun jalat… Mä oon nähny uudestaan ja uudestaan silleen puoliks unessa, puoliks valveilla sellasta unta mis tuntematon mies ottaa mut kii, sitoo, raahaa väkiste johonki ja sitoo levälleen… ihan niinku mä oon nyt… ja sit tulee ja raiskaa mut. Ja mä huudan… ja sit mä melkeen aina saan orkun heti. Ja sit se mies onki hellä ja hyväilee ja käpälöi mua ja suutelee… Ja nyt mä oon sit kokenu sen. Ja se tuntu viel nii vitun paljo paremmalta oikeesti ku siin unessa…

– Mila… Jos muute et huomannu ni sä oot edelleen ihan tarjolla. Mä aattelin nuolla sun pilluu nyt. Ja puristella noit sun rintoja. Ja sä et voi sille yhtään mitään.
– Oh. Oi…
– Ilona: Okei, kamerat: käy. Anna mennä… nuole sille kolmas orkku.

2 kommenttia viestissä: “Ilo ja Mila (Jatko tarinaan Jaettu lihapaketti)”

  1. lara says:

    Erittäin hyvä, tykkäsin enemmän kun ekasta osasta 🙂

  2. Jame says:

    Oioioioi. Jatka kirjoittamista nä sun tarinat on parhaita!!!

Kommentoi

top