search
top

Anun vahinko

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (57 votes, average: 3.51 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Ensimmäinen osa Anu-novelleista on nyt täällä. Lisää lienee luvassa myöhemmin, kunhan kirjailija saa ne aikaiseksi. Tulevien Anu-novellien aiheet muuttuvat, jotta niitä saataisiin kylvettyä useampaan kategoriaan.

Anulla oli kova pissahätä. Hän kipitti lyhyin, arkailevin askelin pitkin mökkisaaren kapeaa polkua, joka johti tuvalta ulkohuussiin metsän laitaan. Alkuillasta piiskanneen sadekuuron kastelema heinikko polun molemmin puolin ripsi kylmää vettä Anun paljaille vaaleille säärille hänen askeltaessaan epätoivoisesti kohti ulkohuussin rapistuneen punaista ovea. Vaikka ilta oli kolea, heinikosta roiskuvat viileät vesipisarat eivät edes häirinneet Anua, sillä hänen päänsä täytti vain ajatus pissalle pääsemisestä. Paine virtsarakossa tuntui kasvavan ilkeästi joka kerta, kun Anun jalka osui maahan. Ulkohuussi vaikutti olevan vielä ikuisuuden päässä, mutta vauhdin lisääminen ei olisi tullut kysymykseenkään. Anu sai vain vaivoin pidäteltyä uskomattoman kivuliaalta tuntuvaa pissaa sisällään siinäkin sipsutusvauhdissa. Käsi etsiytyi polviin asti ulottuvan mustan, valkopilkullisen hameen reunalle ja sieltä oitis ylös nopeasti kipittävien jalkojen väliin puristamaan vaaleanpunaisia pikkuhousuja vasten pimppiä. Oikea käsi haarojen väliin puristettuna Anu jatkoi päättäväisesti menoaan kohti ulkohuussin kutsuvaa ovea. Hän hoki mielessään toistuvasti:

– Täytyy ehtiä! Täytyy ehtiä…!

Huussin oven ollessa enää vajaan kahdenkymmenen metrin päässä Anu huokaisi jo helpotuksesta, löysäsi kätensä painetta pikkuhousujen kankaasta ja kuvitteli, miten ihanalta kohta tuntuisikaan vetää ulkohuussin ovi auki, nostaa istuimen kansi, istua reiän päälle ja siirtää sormillaan pikkuhousuja pois pimpin edestä – ei olisi aikaa riisua niitä enempää – ja antaa pissan suihkuta ulos. Tarkkuuden herpaantuminen kuitenkin muutti Anun suunnitelmat. Yhtäkkiä hän vain tunsi pissan tirahtavan ulos pimpistään ja saman tien pieni tiraus muuttuikin oikeaksi suihkuksi. Anun jalat löivät jumiin ja hän henkäisi voimakkaasti ilmaa keuhkoihinsa tuntiessaan lämpimän pissan kastelevan oikean kätensä. Silmät rävähtivät ammolleen ja Anun sievät, aaltoilevat huulet muodostivat äänettömät sanat:

– Ei nyt! En oo perillä vielä…

Sekunnissa pissa oli kastellut Anun pikkuhousuista sen alueen, jossa on kaksinkertainen kangas ja eteni aallon tavoin kahteen suuntaan kohti peppua ja häpykarvoitusta kastellen yhä lisää alushousujen kangasta. Hetkessä lämmin neste tunkeutui pikkuhousujen läpi ja alkoi valua kullanvärisenä virtana pitkin Anun kauniisti kaartuvia sisäreisiä. Oikea kämmen täyttyi nopeasti pissasta ja tulvi yli keltaisen virran yhtyessä reisiä pitkin kulkeviin vanoihin. Anu ei yllättyneenä pystynyt tekemään mitään kuuman pissan suihkuamiselle pimpistään suoraan pikkuhousuihinsa. Hän vaivoin tajusi ällistykseltään vetäistä kastuneen oikean kätensä pois hameensa alta. Vasta tämän jälkeen Anu käsitti tilanteen kunnolla ja raotti jalkojaan, jolloin pissaaminen vasta pääsi kunnolla vauhtiin. Anu tunsi pissan suihkuavan täydellä paineella ja kuuli pimpistään kantautuvan viehkeän suhinan, joka syntyi pissan purkautuessa sisempien häpyhuulten välistä. Pikkuhousujen kankaan läpi valuva noro kohtasi maanpinnan kastuneiden nilkkojen välissä räiskyen ympäri sääriä. Anu kyykistyi aavistuksen verran taaksepäin ja rullasi käsillään hametta pepun päältä ylemmäs. Nyt suihku osui hieman taemmas hänen kantapäistään, mutta lämmittävät norot kulkivat yhä pitkin reisien ja säärten sisäpintaa. Kyykistyä Anu ei enää aikonut, vaikka pissaa tuntui riittävän rakossa vielä mielin määrin.

– Turha tässä nyt enää on tehdä tätä hankalammaks, hän tuhahti, – Vahinko on jo tullut.

Lämpimän pissan valuminen jalkoja pitkin oli tuntunut Anun mielestä ensin ikävältä, sitten lähinnä nololta, mutta nyt, tiedostettuaan tilanteen täysin, hän itse asiassa alkoi hieman nauttia siitä. Pissaa oli suihkunnut jo paljon, mutta hänestä tuntui yhä, että hätä oli kova. Anu vilkaisi ympärilleen näkemättä ketään ja sen jälkeen alas jalkojensa väliin, missä pissa oli muodostanut jo ison lammikon multaiselle vessapolulle. Kostea maa ja vilpoinen ilma saivat lammikon heikosti höyryämään jalkojen välistä tippuvan virran heitellessä pieniä pisaroita sen pintaan. Anu tunsi tilanteen jotenkin seesteisen kotoisaksi ja hädän alkaessa hitaasti helpottaa hän alkoi muistella edellistä kertaa, kun oli pissannut housuunsa.

Se oli tapahtunut Anun kotikaupungissa Jyväskylässä hänen ollessaan 17-vuotias. Tuona kesäisenä, puolipilvisenä iltapäivänä Anu oli ollut polkemassa pyörällään Jyväsjärven ympäri, kun pissahätä oli yllättänyt hänet melkein matkan puolivälissä. Anu oli tiennyt reitin useasti ennenkin kulkeneena, ettei vessoja tai sopivan suojaisia puskia ollut sen varrella juurikaan. Hän oli päättänyt ajaa Äijälänrantaan vanhan laivalaiturin luokse, joka sijaitsi sopivan kaukana pyörätiestä ja joka tarjosi mielin määrin pensaikkoja nuoren neidon helpotushetkelle. Anu oli polkenut kuin riivattu pissahädän yltyessä koko ajan lähes sietämättömäksi. Kääntyessään pyörätieltä kohti laivalaituria vievälle hiekkatielle Anun pyörän rengas oli osunut pieneen kuoppaan tiessä ja satula tärähti ikävästi vasten hänen täyttä rakkoaan. Samassa Anu olikin jo huomannut pissan purkautuvan ulos ja kastelevan hänen alushousunsa ja polvipituisen punaisen hameensa. Anu oli ensin aikonut pysähtyä ja pissata tien viereen, mutta oli luopunut ajatuksesta, sillä tie kulki peltojen ja aukeiden välissä ja näkyvyys oli erittäin hyvä tien molemmista suunnista. Siispä Anu oli päättänyt vain jatkaa eteenpäin ja toivoa, ettei kukaan tulisi vastaan.

Pissaamista hän ei ollut pystynyt juuri hillitsemään, joten lämmin virta oli levinnyt pitkin satulaa imeytyen hameeseen ja valuen villisti polkevia jalkoja pitkin tempautuen ajoviiman vietäväksi. Vasta aivan laiturirannan luona olevan metsikön viereen poljettuaan Anu oli hypännyt satulasta, kaatanut pyöränsä ruohikolle ja pissan valuessa yhä reisiä pitkin kyykistynyt pensaan juureen vetäen pikkuhousunsa pois pimpin edestä. Sitten hän oli laskettanut lopunkin pissan Jyväskylän maaperään huokaisten syvästä helpotuksesta.

Jälkipyykki oli vaatinut hiukan kekseliäisyyttä, sillä pikkuhousujen lisäksi pissa oli kastellut myös hameen ja imeytynyt hieman myös vaaleisiin urheilusukkiin. Pikainen pulahdus Jyväsjärveen viereiseltä hietikolta alusvaatteisillaan sekä hameella, ja niin pissa oli huuhdeltu pois vaatteista. Anu oli kuivannut vielä satulan nenäliinalla ja jatkanut matkaa kotiin hame järvivettä valuen. Ainakaan se ei ollut näyttänyt siltä, että siihen olisi äskettäin lorahtanut lähes täysi rakollinen pissaa, hän oli ajatellut. Kotona vanhemmat olivat lähinnä ihmetelleet Anun vaatteiden olevan märät, mutta Anu oli sanonut olleensa pelaamassa rantalentistä rantavedessä ja kaatuneensa.

Tuolloin Anu ei ollut huomannut – toisin kuin nyt – housuun pissaamisen tuntuvan niin hyvältä, koska oli pitänyt tapausta kovin nolona. Muistelon aikana Anun rakko oli jo melkein tyhjentynyt ja nyt alushousuihin valui enää viimeisiä pohjia alkuun niin mahtavasta pissasuihkusta. Anun ajatukset katkaisi kuitenkin äkillinen miesääni hänen takaansa.

– Jaahas, teit sitten tollaisen ratkaisun, ääni naurahti.

Anun sulkijalihas jännittyi ja pissasuihku katkesi kuin saksilla leikaten jättäen virtsarakkoon vielä hieman ulostoimitettavaa. Anu pyyhkäisi äkkiä hameensa peppunsa päältä peittämään pikkuhousujaan, joiden takamuksenkin pissa oli kastellut melkein puoleenväliin. Hän kääntyi ympäri sydämen tuntuessa saavan krampin, mutta rentoutui nähtyään puhujan. Valkoinen hymy välähti huulien välistä, joiden ympärillä saattoi erottaa kahden päivän parransängen. Matias, Anun poikaystävä, katseli vuoroin tyttöystäväänsä ja vuoroin tämän jalkojen välissä maahan hitaasti imeytyvää pissalammikkoa ilmeisen kiinnostuneena ja ehkä hiukan huvittuneenakin.

– Tuli kai juotuu hiukan liikaa sitä boolii, jota isä teki, Anu mutisi posket punastuen.

– Joo. Se oli kyllä aika mukaansatempaavaa, kertaili Matias irrottamatta katsettaan Anun sääristä, joiden sisäpintaa pitkin valui vielä joitain kultaisia pisaroita.

Anun vanhemmat olivat päättäneet viettää kesäisen viikonlopun Päijänteen mökkisaaressa. Anu ja Matiaskin viihtyivät saarella hyvin, joten he olivat lähteneet mukaan. Anun isä oli tehnyt maittavan, tosin melko laimean, boolin. Naiset eivät olleet halunneet siitä väkevää, joten Anun isä oli jättänyt terästyksen pois ja lisännyt sitä hiukan omaan ja ”vävypojan” laseihin. Anulle makea juoma oli maittanut mainiosti, joten eipä aikaakaan, kun luonto alkoi tyttöä kutsua.

– Näin ei ois käyny, jos oltais menty sun porukoittes mökille, Anu selitti – Siellä oisin saanu lorottaa vaik suoraan kuistin edustalle.

– Niin tosiaan, äitis ei tykkää siitä, että täällä kuseksitaan mihin sattuu, Matias muistutti.

– Pahus, että sun piti nähdä tääkin. Tää oli kyl aika nolo juttu mulle, Anu sanoi katsoen ensin Matiasta silmiin ja siirtäen sitten katseensa varpaisiinsa, joiden välistä pissalammikko oli jo melkein imeytynyt maahan.

– Onneks porukat ei nähny tätä, hän jatkoi.

– No, jos yhtään helpottaa oloa, niin mää en kyllä pistä tota ollenkaan pahakseni, Matias sanoi veikeästi, – Päinvastoin oikeestaan.

Anu maisteli sanoja hetken mielessään ja nosti sitten katseensa poikaystäväänsä ja paljasti huultensa välistä kapean siivun helmenvalkeasta hammasrivistöstään pienen hymyn saattelemana. Hänen tummanruskeat silmänsä tuntuivat saaneen lisää lämpöä. Matias otti askeleen lähemmäs.

– Yrität sää jotenkin vihjata, että pidit äskeisestä näytöksestä? Anu kysyi.

– Mitenkähän tohon vastais sillai korrektisti? Matias mutisi hymyillen, – Oikein paljon! hän jatkoi samalla hengenvedolla kohauttaen nopeasti kulmakarvojaan.

Lämmin värähdys kulki nopeasti Anun läpi ja hän tunsi pienen kiihotuksenpoikasen kulkeutuvan alavatsaan. Matias alkoi astella lähemmäs Anua lyhyin, varmoin askelin. Vaikka Matiaksen maastokuvioiset housut olivat löysät, Anu saattoi nyt nähdä selvän pullistuman niiden sepaluksen kohdalla. Toinen värähdys kulki hänen lävitseen ja hän tunsi pienten, vaaleanpunaisten nänniensä kovettuvan vasten rintaliivien sileää kangasta.

– Löydettiinköhän me justiinsa uus yhteinen kiihottava aihe? Matias kysäisi astuessaan Anun eteen.

Nyt Anu näki pullistuman Matiaksen housuissa alkaneen selvästi kohota ja kasvaa ylöspäin kohti housunnappia. Anu yritti vastata jotain, mutta kolmas lämmin värähdys lävisti hänen kehonsa imeytyen tällä kertaa pimppiin, joka tuntui alkavan paisua. Anu astui puuttuvan askeleen kohti Matiasta, kietoi oikean kätensä hänen niskansa taakse ja työnsi kasvonsa aivan kiinni poikaystävänsä kasvoihin. Matiaksen kädet tavoittivat Anun lantion ja samalla kahdet huulet kohtasivat toisensa. Molemmat sulkivat silmänsä intohimoisen suudelman ajaksi.

– Mulla taitaa olla nyt se sun hameen alla ollu käsi niskassani? Matias kysyi suudelman tauottua.

Anu hätkähti ja oli vetää oikean kätensä pois Matiaksen niskasta, mutta Matias sanoi sen olevan hyvä siellä. Anu rentoutui ja tunsi kahden käden liukuvan lantioltaan alaselkään ja sieltä kohti peppua. Uusi suudelma otti paikkansa ja toinen käsi alkoi kääriä kolmella sormella Anun hametta ylöspäin pitkin peppua toisen jäädessä tekemään hidasta ympyräliikettä hänen pakaransa päälle. Lisää väristyksiä kulki Anun läpi ja hän tunsi pimppinsä paisuvan ja kostuvan voimakkaasti. Kovat nännit nöpöttivät tiukasti vasten rintaliivien kuppeja.

– Ainakaan housuni eivät voi kostua tämän enempää, Anu ajatteli hekumassaan ja löysi huulillaan jälleen vastaavan parin.

Matias painui tiukasti Anua vasten ja nyt Anu pystyi tuntemaan vatsassaan kovan kalun, joka yritti päästä kaksien housujen sekä Anun topin ja pitkähihaisen paidan läpi koskettamaan vaaleaa ihoa. Matiaksen vasen käsi puristui Anun pepulle pitäen hameen helmaa ylhäällä oikean käden lipuessa varovaisesti pikkuhousujen vettyneelle kankaalle. Anu kurottui hiukan ylemmäs varpaillaan ja levitti jalkojaan aavistuksen verran erilleen helpottaakseen viisihaaraisen seikkailijan etenemistä. Tulikuuma suudelma viipyi yhä huulilla. Käsi puristui aavistuksen verran tiukemmalle Anun pakaralle ja samalla toinen käsi tavoitti pissasta läpimärän kankaan aivan pimpin edessä.

Käden painuessa kohti turvonneita häpyhuulia, pari kosteaa pisaraa puristui kankaasta ja hieroutui niitä vasten. Lisää voimakkaita väristyksiä ja Anu tunsi sekoavansa, jos ei saisi pian jotain tungettua värisevään pimppiinsä. Matiaksen käsi teki hyvää työtä yhden sormen painuessa märkää kangasta vasten huulien väliin. Anu joutui keskeyttämään suudelman vetäessään voimakkaasti ja katkonaisesti henkeä. Toinenkin sormi painui pikkuhousujen kankaaseen hieromaan kosteaa pimppiä. Kangas alkoi tuntua liukkaammalta sormien liikkuessa kiusoittelevan hitaasti vakoa pitkin. Anun silmät rävähtivät auki ja huulilta purkautui hallitsematon, hengähdyksensekainen huudahdus.

Sormien jatkaessa liikettään, Anu työnsi vapaana olevan kätensä Matiaksen housujen etumukselle ja alkoi hapuilla vyötä auki. Siinä hekumassa hommasta ei tietenkään tullut mitään ja Matiaksen työntäessä sormensa kangasta vasten hiukan syvemmälle Anun pimppiin Anu joutui luopumaan koko ajatuksesta ja alkoi hieroa alavatsaansa vasten painunutta pullistumaa kämmenellään. Matias henkäisi hiljaa Anun kaulalle ja hameen alla sormet pysähtyivät hetkeksi.

– Tota, pitäiskö meidän jatkaa tästä jossai suojaisemmas paikassa? Anu kuuli kuuman hengityksen pyyhkiessä hänen kaulaansa.

Anu vilkaisi huussipolkua pitkin tuvalle päin. Hämärtyvässä kesäillassa ei näkynyt merkkiäkään muista. Hän tiesi silti Matiaksen olevan oikeassa. Milloin tahansa Anun isä tai äiti saattaisi lähteä ulos. Tuvan kuistilta oli lähes esteetön näkymä huussille asti, eikä Anu halunnut todellakaan joutua vanhempiensa yllättämäksi kesken kaiken. Niinpä hän hiukan vastahakoisesti siirsi kätensä pois Matiaksen niskan takaa ja sepalukselta.

– Oot kyllä oikeessa, hän vastasi, – Ei ois kiva, jos meiät yllätettäis täältä näin. Sitä paitsi täällä alkaa jo olla melko viileetä.

Matiaksen kädet etsiytyivät Anun pakaroiden alle. Inisevä hyttynen lensi heidän kasvojensa välistä ilmeisen huomattavasti.

– Plus nää ”ihanat” verenimijät, Matias tokaisi ja jatkoi, – Ootkos ikinä kokeillu sitä saunassa?

Tehostaakseen kysymystään Matias puristi yllättäen Anun pakaroita ylöspäin, jolloin Anu päästi sievän hihkaisun, joka muistutti uida-verbi taivuttamista yksikön kolmannen persoonan imperatiiviin. Anu kuvitteli heidät harrastamassa seksiä saunan lauteilla ja ajatus tuntui oitis hyvin kiihottavalta. Hiukan lisää kosteaa limaa valui Anun pimpistä pikkuhousuihin.

– Se pitää kyl vielä kokeilla! Anu totesi innostuneena, – Ja heti!

– Okei. Eiköhän sit mennä, Matias sanoi hymyillen ja päästi kätensä Anun pepulta.

Anu pyyhkäisi hameensa takaisin takapuolensa suojaksi ja lähti Matiaksen perässä taivaltamaan kohti rantasaunaa. Huussipolulta erkani polku saunalle. He kääntyivät polulle ja kiihdyttivät kävelytahtiaan. Pissasta märät pikkuhousut litisivät Anun haaroissa jalkojen kulkiessa toistensa ohi toistuvasti. Anu kiilasi Matiaksen vierelle ja muiskautti huuliaan hänelle silittäen kädellään peppuaan hameen läpi. Matias hymyili takaisin ja yritti kurottaa kohti Anun takamusta, mutta Anu hilpaisikin juoksuun ja alkoi samalla vetää toppia yltään. Matias lähti juoksemaan tyttöystävänsä perään innostuneena kilpajuoksusta. Matka saunalle taittui äkkiä ja terassille päästyään Anu oli jo saanut topin yltään ja alkoi riisua pitkähihaista paitaansa. Matias saavutti hänet pari sekuntia myöhemmin ja veti T-paidan yltään sulavalinjaisella yhden käden liikkeellä. Anu oli saanut paidankin jo pois, kun Matias painoi hänet vasten saunan ovea. Viereisen oven takana oli saunakammari, jossa heidän nukkumapaikkansa olivat. Anu ja Matias suutelivat kiivaasti ja Matiaksen kädet siirtyivät Anun liivien peittämien rintojen päälle.

– Mennään sisälle, Anu henkäisi tuntiessaan lämpimät kädet kuppien läpi.

Matiaksen toinen käsi hakeutui hapuillen ovenkahvalle ja avasi oven. Anu malttoi tuskin hurmiossaan väistää aukeavaa ovea. Valoja he eivät aikoneet sytyttää, sillä he eivät halunneet kenenkään näkevän tulevia tapahtumia saunan ikkunasta puhumattakaan siitä, että sähkövalojen puuttuessa tulitikkujen raapiminen olisi ollut aivan liian aiheesta eksyvää. Ovi aukesi ja Matias työnsi hellästi Anun selkä edellä pesuhuoneeseen avaten toisella kädellä housujaan. Pesuhuoneessa Matias luovi aivan Anun eteen ja siirsi toisen kätensä nyt Anun selän taakse. Löysät housut valahtivat lattialle samalla, kun hyvin harjaantunut yhden käden liike räpsäytti Anun rintaliivien hakasen auki selän takaa. Rintaliivit hulahtivat lattialle paljastaen Anun terhakkaat, pyöreät rinnat, joiden päissä nyt hieman tummemmanpunaiset nipukat törröttivät.

Molemmat painautuivat toisiaan vasten ja suutelivat kiihkeästi. Anu valutti käsillään hameensa kauluksen täyteläisen lantionsa yli ja taas yksi vaatekappale putosi lattialle muiden joukkoon. Matiaksella oli yllään enää bokserit, joiden etumus oli ääriään myöten pullistunut ja hankasi parhaillaan Anun alavatsaa, ikään kuin etsien tietä sisään. Saunan ovi oli juuri sopivasti auki.

– Nyt mää nostan sut lauteille, Matias henkäisi suudelman lomassa.

Samassa Anu tunsi vahvojen käsien tarraavan hänen takareisiinsä ja nostavan hänet ilmaan ja vasten Matiaksen kiinteää vatsaa. Anu puristi jalkansa tiukasti hänen ympärilleen kietoi kätensä hänen niskansa taakse. Tuntiessaan joustavan tapin painavan märkiä pikkuhousuja vasten turvonnutta ja kosteaa pimppiään, Anu tunsi uuden, voimakkaan väristyksen kulkevan lävitseen ja melkein puraisi poikaystävänsä ylähuulta. Varmoin askelin Matias kantoi Anun saunan ovesta sisään ja hellästi laski tämän istumaan alalauteelle, joka oli juuri sopivasti hänen lantionsa korkeudella.

Raput oli siirretty syrjään ja ylälauteella oli kuivumassa ylösalaisin käännettyjä vateja ja ämpäreitä. Koko porukka oli saunonut iltapäivällä, joten saunassa oli vielä selvä jälkilöyly, joka teki ilmasta kuuman ja kostean. Ilmankosteus sai Anun silmälasit oitis huurtumaan läpinäkymättömiksi ja hän nappasi ne nenältään asettaen ne kauemmas alalauteelle. Nyt Matiaksen kädet liukuivat Anun reisiltä kylkiä pitkin aina rinnoille asti, joiden alaosaan kämmenet hienovaraisesti asettuivat kuin tyköistuvat liivit. Anu henkäisi katkonaisesti ja valutti kätensä Matiaksen alaselkään vetäen häntä samalla lähemmäs. Matiaksen kädet puristelivat ja silittelivät hellästi pyöreitä rintoja kajoamatta kuitenkaan tarmokkaasti nököttäviin nänneihin. Seuraavan suudelman aikana Anu tunsi voimakkaasti kipristelevää painetta alapäässään – pissahätä ei ollut vielä hävinnyt.

Matias irrotti kätensä Anun tisseistä ja alkoi riisua alushousujaan päästääkseen suorana törröttävän kalunsa viimein vapaaksi. Anu katsoi Matiasta silmiin ja otti jonkinasteisen avuttoman ilmeen kasvoilleen.

– Tota, mun pitää kusta taas, Anu sanoi hiljaisella ja viattomalla äänellä.

– Tuollaiset nätit tytöt ei kuse, vaan pissaa, Matias tokaisi, – Mut anna mennä vaan!

– Jaa tähän lauteille vai?

– Ei kukaan saa tietää. Lauteet voidaan huuhella sen jälkeen.

– Okei sitten, mut en tiiä, onnistuuko se nyt, Anu tokaisi kohottaen kulmakarvojaan.

Matias sai viimein riisuttua bokserinsa ja heitti ne pesuhuoneen lattialle muiden vaatteiden sekaan. Hän oli nyt täysin alasti, kalu terhakkaasti seisoen. Anulla oli vielä pissasta märät pikkuhousut jalassaan. Jos hän nyt olisi noussut lauteilta, lautoihin olisi jäänyt märkä kuvio, joka olisi veikeästi muistuttanut hänen sievää peppuaan. Anu sulki silmänsä, nosti leukaansa kohti katonrajaa ja henkäisi syvään. Silloin Matiaksen vasen kämmen asettui hänen oikean rintansa syrjälle ja jäi siihen, peukalo noin sentin päähän nännistä. Anu käänsi päänsä takaisin normaaliasentoon ja raotti toista silmäänsä vilkaistakseen poikaystäväänsä. Tämän oikea käsi oli puristunut vankasti sojottavan kalun ympärille tehden pientä, edestakaista liikettä.

– Ei kai tää haittaa? Matias kysyi nopeasti huomatessaan Anun tirkistyksen.

– Ei se ainakaan helpota tätä, mut anna nyt sen kätes vaan olla siinä, Anu vastasi.

Anu näki Matiaksen hymyilevän ja toisti sitten äskeisen valmistautumisrituaalinsa. Silmien sulkeminen auttoi. Anu tunsi pissan yrittävän lähteä liikkeelle, muttei onnistunut painamaan sitä ulos. Lämmin käsi silitti oikeaa rintaa hyvin pienisäteisellä ympyräliikkeellä.

– Ei se väkisin tuu. Pitää vaan yrittää rentoutua, Anu ajatteli.

Tissin silittäminen aiheutti pieniä, kiihottavia väristyksiä Anun sisällä ja hengityksensä välissä hän kuuli Matiaksen vatkaavan kaluaan odottaen näytöstä. Juuri, kun Anu oli luopumassa yrityksestään, hän tunsi pienen pissatirauksen valuvan pimpistään. Hän rentoutti loputkin lihaksensa ja tunsi padon aukeavan sisällään. Kuumaa pissaa alkoi jo toistamiseen suihkuta Anun pikkuhousuihin. Hiukan kuivahtanut kangas pimpin edessä kastui salamannopeasti uudestaan ja pissa tunkeutui sen läpi alkaen levitä lammikkona lauteelle. Vieno suhina alkoi taas kuulua häpyhuulista Anun päästäessä nesteen ulos täydellä paineella. Hän tunsi pissan kulkevan pikkuhousujen kankaan välityksellä peppunsa alle ja samassa alkoi kuulua räiskyvää lorinaa pissan valuessa lautojen raoista lattialle. Suunnaton hyvä olo täytti Anun ja hän levitti jalkojaan vielä hieman enemmän auki. Silloin pissasuihku ohitti pikkuhousujen kankaan sivuilta ja virtasi pienen matkaa pystysuoralla pinnalla sisäreisiä pitkin.

– Kaunista, kuuli Anu Matiaksen kuiskaavan.

Käsi puristi tissiä varomattoman yllättäen ja Anu säpsähti, jolloin pissasuihku katkesi kuin seinään. Vastahan hän oli päässyt alkuun ja nyt pissaamisen keskeyttäminen sai paineen tuntumaan sietämättömältä!

– Sori, mää taisin vähän häiritä sua, Matias takelteli.

– E-ei se mitään, Anu sopersi irvistäen.

– Ootas vielä vähän! Matias töksäytti juuri, kun Anu oli yrittämässä päästä taas oikeaan rentoutumistilaan.

– Mun pitää ihan oikeesti pissata NYT! Anu kivahti.

Anu piti silmiään yhä suljettuina, mutta tunsi käden irtoavan tissiltään ja siirtyvän sisäreidelle, jossa sormet raottivat litimärkiä pikkuhousuja pois pimpin edestä. Anu puri alahuultaan, hengitti syvään ja tärisytti jalkojaan kärsimättömänä kirvelevän paineen kasvaessa.

– Okei, antaa tulla, Matias kuiskasi innoissaan.

Tuskin Anu oli ehtinyt kuulla tuota kehotusta, kun hän tunsi pissan purkautuvan väkisin ulos pimpistään ja päästi nopean, henkeä haukkovan ulvahduksen. Ensimmäinen lämmin suihku lensi reisien välistä ja osui Matiaksen oikeaan käteen ja sen sisällä sojottavaan kaluun. Matias hengähti nopeasti tuntiessaan kuuman nesteen ihollaan. Anu nautti hetkestä täysin siemauksin tuntiessaan paineen rakossaan pikku hiljaa alkavan helpottaa. Hän avasi silmänsä ja vilkaisi alas kohti jalkoväliään ja hymyili leveästi nähdessään pitkän pissasuihkun lentävän vaaleanpunaisten pikkuhousujensa raosta Matiaksen sormien ohi pitkin lauteiden reunimmaista lautaa ja Matiaksen jalkoja. Suihku hajosi jonkin verran roiskien kultaista nestettä joka suuntaan reisien välissä, mutta suurin osa siitä matkasi helposti lauteen reunan yli. Viimein suihku alkoi laantua ja pian pissa valui suoraan lauteille, jolloin se virtasi mutkattomasti lautojen väliin ja lorina lattialta voimistui. Anu puristi vielä viimeisetkin pissaloraukset ulos pimpistään ja veti sen jälkeen silminnähden helpottuneena keuhkonsa täyteen kosteaa ilmaa.

– Helpottiko? Anu kuuli Matiaksen kysyvän.

– Kysytkin vielä, Anu vastasi katsahtaen Matiakseen, – Meinasin haleta siinä vaiheessa, ku keskeytit mut!

Anu oli aikomaisillaan sanoa vielä jonkun purevan kommentin pissahädästään, mutta silloin Matias varoittamatta päästi vasemman kätensä pikkuhousujen reunasta ja työnsi etusormensa pitkittäin Anun häpyhuulten väliin. Anun puheenlahjat hävisivät hetkessä ja hän joutui puremaan alahuultaan päästäessään ilmoille jälleen kiihotuksensekaista ininää. Etusormi eteni syvemmälle ja pian vastaan tuli nappi, jonka painaminen saa tytön sekoamaan kiihotuksesta. Anun silmät aukenivat äärimmilleen, naamalle nousi hölmistynyt ilme ja avonainen suu huohotti kuin ahvenella rantakalliolla.

Matias teki pari harkittua sivelyä etusormellaan, minkä seurauksena Anun pimppi päätti aloittaa valmistautumisen mahdolliseen vierailijaan. Koko keho tunsi yhden sormen vaikutuksen. Anu sulki silmänsä ja käänsi päänsä yläilmoihin. Ensimmäiset hikipisarat alkoivat puskea iholle saunan kostean ilman ja klitoriksen hyväilyn seurauksina. Tietäen tilanteen kehittymissuunnan Anu siirsi kätensä alushousujensa kaulukselle, siten että peukalot sujahtivat kankaan alle. Kihelmöivä hyvä olo alkoi levitä pimpistä muualle kehoon. Anu tiesi, miten näppärä hänen poikaystävänsä oli sormistaan ja miten nopeasti tämä pystyi antamaan hänelle niillä orgasmin.

– R-rakas… Voisitko pistää sen vekottimes si-sisälle? Anu sopersi kiihottuneena.

Matias lievästi inhosi Anun käyttävän kalustaan termiä ”vekotin”, mutta toisaalta kuluneen kahden vuoden aikana hän oli oppinut Anun käyttävän lähes yksinomaan sitä sanaa, mikä osaltaan teki tuosta tytöstä sen, joka oli hänen rakkain ihmisensä. Matias pysäytti sormenliikkeensä, painautui vasten Anua, jolloin tämän törröttävät nännit painautuivat hänen ihoonsa ja kuiskasi:

– Mietinkin jo, pitäiskö ite kohta tehdä se aloite.

Anu koukisti polviaan nostaen kantapäänsä lauteiden reunalle ja kohottautui jalkojensa varassa hiukan ilmaan. Valmiiksi paikoillaan olleet kädet alkoivat liu’uttaa pissasta läpimärkiä pikkuhousuja pepun ali. Puolessavälissä matkaa Matiaksen kädet tulivat vastaan ja vetivät vaatekappaleen hellästi pois pepun alta. Anu pudottautui takaisin istumaan, nosti nilkkojaan ja laittoi polvensa melkein yhteen Matiaksen päästyä ensi pois hänen reisiensä välistä. Hikikarpalot valuivat Anun kaulalta Matiaksen vetäessä vaaleanpunaisen eri tummuusasteita ilmentävät pikkuhousut ensin reisien ja polvien, sitten säärien ja nilkkojen yli. Märät alushousut Matias laski kiukaan edessä olevalle laudepuulle.

Matias kietoi vasemman kätensä Anun polvien ali puristaen ne yhteen ja oikean kätensä hän vei Anun vasemman tissin päälle helläksi kupiksi. Anu nojautui hieman taaksepäin, kunnes tunsi ylälauteen reunan painuvan lapaluitaan vasten. Matias suuteli Anua nopeasti huulille ja viemättä kasvojaan enää kahta senttiä kauemmas Anun kasvoista, kuiskasi pehmeällä äänensävyllä:

– Saanks mää sitte tulla sisälle?

Anu ei ollut Matiaksen kanssa ollessaan käyttänyt ehkäisypillereitä ensimmäisen kuukauden kokeilun jälkeen, sillä ne olivat aiheuttaneet hänelle lukuisia itkupotkuraivareita ja muita tunnekuohuja, mikä oli saanut Matiaksenkin melkein tolaltaan. Ylipäätään kahden vuoden seurustelun aikana he eivät olleet käyttäneet juuri minkäänlaista ehkäisyä. Kondomien käytöstä he olivat lähes luopuneet jo ensimmäisen yhdynnän jälkeen käyttäen niitä vain kaikkein epävarmimpina päivinä. Onneksi Anu hallitsi simppelin matematiikan hyvin ja osasi lukea kehonsa toimintaa.

Matias luotti tyttöystävänsä harkintakykyyn täysin. Nyt Anun aivot raksuttivat nopeasti miettiessään kierron vaihetta. Ovulaatio oli selvästi tapahtunut jo neljä päivää sitten. Anu muisti sen helposti. Silloin hän oli tuntenut olonsa niin ”puutteessa olevaksi”, että oli suurin piirtein hyökännyt Matiaksen päälle ja kaatanut tämän sänkyyn. Matiasta ei tarvinnut juuri suostutella ja pikaisen kumivirittelyn jälkeen Anu oli saanut haluamansa – kolmekin kertaa, jos tarkkoja ollaan. Nyt olisi siis jo tarpeeksi turvallista antaa Matiaksen päästää paineensa oikeaan osoitteeseen.

– Sinne vaan sekaan! Anu henkäisi hapuillen huulillaan Matiaksen huulia.

– Khiitos, Matias sanoi henkäisten samalla sisäänpäin, mikä aiheutti tuon ylimääräisen hoon.

Asento ei ollut muuttunut vielä miksikään, joten Anun jalat olivat yhä Matiaksen vasemman käden pideltävinä polvet tiukasti yhdessä. Matias nosti Anun polvia hiukan ylemmäs ja alkoi työntää alapäätään lähes mielikuvituksellisessa asennossa kohti Anun haaroja. Anu huomasi poikaystävänsä erikoisen reittivalinnan.

– Siitäkö aattelit tökkäistä? Anu kysäisi.

Matias ei pysähtynyt, vaan ylväänä seisova terska upposi Anun ulompien häpyhuulten väliin. Vastaus Anun kysymykseen oli tullut sanattomasti, mutta selvästi. Hänen kulmakarvansa nousivat ylös ja suu kääntyi avonaisena yllättyneeseen hymyntapaiseen. Matias yritti työntää kaluaan syvemmälle, mutta johtuen erikoisesta asemoinnista, ei meinannut löytää perille ja se uhkasi lipsahtaa pois kostuneiden huulten välistä. Anu siirsi oikean kätensä takareisiensä puolelta apuun ja tarttui hellällä otteella Matiaksen kaluun. Matias avitti itsekin kääntämällä Anua hiukan kyljelleen lauteille. Anun käsi ohjasi Matiaksen miehuutta hellävaraisesti, mutta varmasti, kohti syvempää koloa. Viimein terska upposi sisään liukkaaseen pimppiin vetäen esinahan samalla taakse. Yhdellä varovaisella työnnöllä koko kalu oli Anun sisällä ja he henkäisivät syvään, eri korkeuksilla, mutta molemmat puhtaasta mielihyvästä. Matiaksen vasen käsi kannatteli yhä uskollisesti Anun jalkaparia oikean käden löytäessä sopivan asennon ja kämmenen alkaessa hieroa Anun vasenta rintaa. Nyt he ylettyivät suutelemaan toisiaan ja tekivätkin sen oikein palavasti ja hekumoiden. Käsi siirtyi tissiltä toiselle ja jatkoi lempeää silittelyään.

Nyt Anu joutui hengittämään syvempään, sillä Matias veti kaluaan helpolla lantioliikkeellä ulos vähän yli puoleen väliin ja painoi sen sitten saman tien hitaasti takaisin pimppiin. Hiki alkoi liukastaa kättä, joka seikkaili Anun rinnoilla. Matias vetäytyi jälleen ulos hiukan yli puoleenväliin ja painui takaisin nyt hivenen nopeammin. Anu huokaisi syvään. Peukalo liukui kovan nännin yli aiheuttaen äkillisiä väristyksiä pitkin Anun kehoa. Matiaksen tahti kasvoi taas vähäsen ja tällä kertaa hän painui sisään koko varren pituudelta. Sen Anu oli kokenut lukemattomia keroja ennenkin ja joka kerta se aiheutti samanlaisen lämpimän, hyväntuntuisen aallon hänen sisällään. Tuntui kuin kohdunsuu olisi ollut vain millien päässä, mutta mitenkään varmahan hän ei siitä voinut olla. Joka tapauksessa pohjassa käynti oli Anun mielestä yksi parhaista ”tempuista”, joita Matias harrasti. Matias jatkoi työntelyään juuri oikealla tahdilla, jonka löytäminen oli kahden vuoden kokemuksella hänelle helppoa.

Anu joutui ottamaan vasemmalla kädellään hiukan tukea ylälauteesta pysyäkseen samassa asennossa. Jalat olivat tiukasti yhdessä ja pimppikin tuntui olevan painunut tiukemmaksi Matiaksen kalun ympärille. Molemmat alkoivat jo olla yltä päältä hikisiä saunan kuumuudessa, mutta se ei haitannut tuota kaunista hetkeä yhtään. Anu hytkyi hiukan Matiaksen työntöjen tahdissa ja jokainen käden silitys tisseillä tuntui lähes taivaalliselta. Anu näki Matiaksen ilmeestä, että tämä selvästi oli löytänyt oikean tahdin nauttiakseen pimpin tarjoamasta puristuksesta. Hän päätti yrittää aiheuttaa itselleenkin hiukan lisänautintoa ja siirsi vapaana olevan oikean kätensä samoille kohdin, kuin missä se oli ollut ohjatessaan Matiaksen kalun sisälle. Anu ojensi etu- ja keskisormensa ja työnsi ne kosteiden häpyhuulien väliin edestakaisin liikkuvan Matiaksen liukkaan varren etupuolelle. Tottuneella tunnustelulla Anu löysi pian klitoriksensa ja painoi sormensa sitä vasten. Kiihottunut huudahdus purkautui hänen suustaan sekoittuen Matiaksen raskaaseen hengitykseen.

Saunassa alkoi kuulua heikkoa litinää Matiaksen vaihtaessa suuntaa työntöjen ääripäissä. Anu alkoi samalla hellästi hieroa nappiaan ja tunsi uusien lämpimien väristysten yhtyvän muihin. Tämä oli täysin normaali toimitus Anun ja Matiaksen välisessä seksissä. Yleensä Matias puuhasi käsillään jotain Anun rintojen tai muun ylävartalon kimpussa tai sitten kannatteli niillä itseään Anun päällä puhumattakaan siitä, että nyt hänen täytyi pitää Anun jalkoja ylhäällä. Joka tapauksessa Anu käytti yleensä vapaaksi jääneitä käsiään oman vartalonsa hyväilyyn, mikä mahdollisti useammankin orgasmin saamisen peräjälkeen. Molemmat olivat erittäin tyytyväisiä seksiin sillä tavalla.

Asento oli Anulle entuudestaan aivan outo. Tavallisesti Matias olisi levittänyt hänen jalkansa ja työntynyt sisään etukautta, mutta nyt tulosuunta oli suorastaan epäortodoksinen. Anu kuitenkin nautti uudesta kokemuksesta. Tasaisesti pimpin sisällä liukuva kalu, hellä käden hyväily rinnoilla ja liukkaan etusormen pyöritys klitoriksen päällä saivat aikaan koko ajan lämpenevän hekuman. Matiaksen käsi nosti Anun jalkoja hiukan ylemmäs ja uusi työntö sai lisäpotkua korjatusta asennosta. Kumpikin hengitti raskaasti ja lämmin ilma pyyhki Anun kasvoja. Uusi aalto kuumia väristyksiä lähti liikkeelle Anun koskiessa nappiaan hiukan voimakkaammin.

Puhdas hyvä olo täytti hänen ajatuksensa. Milloin he olivatkaan viimeksi harrastaneet niin intensiivistä seksiä? Eihän se juuri koskaan ollut Anun mielestä ollut huonoa, mutta edellisestä näin upeasta ja ainutlaatuisesta hetkestä oli täytynyt kulua jo jonkin aikaa. Joka kerralla, kun Matias työntyi sisään vetisesti litisevään pimppiin, Anu tunsi rakastavansa tuota ihanaa ihmistä yhä enemmän. Käsi kouraisi Anun vasenta tissiä hiukan kovemmin, mikä sai hänet haukkaamaan nopeasti lisää happea suullaan. Jos täydellistä rakastelijaa haettiin, niin Anu olisi ehdottomasti äänestänyt Matiasta.

Anun harhailevat ajatukset katkesivat äkkiä, kun Matias pysähtyi ja jäi hengittämään raskaasti hänen korvansa juureen. Kalu oli koko mitaltaan sisällä Anun pimpissä. Matias käänsi kasvonsa Anun puoleen ja katsoi tätä silmiin hymyillen hieman tuskaisasti.

– Nyt puutuu käsi, hän sanoi hiljaa.

– Voidaan vaihtaa asentoo, jos haluat, Anu vastasi ja jatkoi, – Otetaan vaikka vähän tavallisempi.

Matias nyökkäsi ja veti kalunsa hitaasti ulos Anun sisältä. Anukin livautti sormensa samalla pois pimpistään. Matiaksen kalu oli aivan liukas ja kiilteli heikossa valossa hipaisten Anun vasenta reittä ohimennen. Käsi irtosi Anun jalkojen alta laskettuaan ne ensin hellästi lauteille. Matias siirtyi seisomaan Anun eteen tämän oikaistessa selkänsä suoraksi. Anu katsoi poikaystäväänsä veikeästi silmiin ja raotti jalkojaan kiusoittelevan hitaasti auki. Hikipisarat valuivat Anun sisäreisiä pitkin lauteille. Kun reisien välissä oli tarpeeksi tilaa, Matias astui askeleen eteenpäin ja hänen lantionsa kosketti Anun sisäreisiä.

Tarvittava lantionliike kalun asemoimiseksi oikeaan linjaan Anun pimpin kanssa jäi kuitenkin vielä puuttumaan, kun Matias kumartui hiukan eteenpäin suudellakseen tyttöystävänsä huulia. Anu sulki silmänsä ja antoi suudelman viipyä huulillaan pitkään. Mansikanpunainen terska hipaisi Anun vatsaa kahden käsivarren kietoutuessa hänen kylkiensä ympäri. Anu tarttui lempeällä myötäotteella vatsaansa nojaavaan liukkaaseen varteen. Seuraavan suudelman aikana hän teki pari hidasta ja lyhyttä kädenliikettä hyväillen sitä, jolloin Matias vuorostaan joutui henkäisemään ja puremaan huultaan kiihotuksesta. Pikaisen hengenvedon jälkeen Matias katsoi Anua silmiin, nyökkäsi hymyillen ja painoi huulensa uudelleen Anun huulille.

Anu korjasi hiukan jalkojensa asentoa, etteivät lauteiden kovat lankut olisi painaneet hänen täyteläistä peppuaan ja siirsi vapaan kätensä Matiaksen selän taakse. Hitaasti hän alkoi vetää poikaystäväänsä itseään kohti samalla ohjaten oikealla kädellään kovana sojottavaa kalua kohti haluttua suuntaa jalkojensa välissä. Liukkaan terskan tavatessa Anun pimpin, hän taivutti lantiotaan hiukan, jotta ”putki” olisi suorassa ja ohjasi kalua puuttuvat kaksi senttiä oikean reiän kohdalle. Matias selvästi tunsi olevansa oikeassa osoitteessa ja työnsi lantiotaan kohti lauteiden reunaa, mikä sai kalun uppoamaan harvinaisen liukkaasti ja helposti Anun pimppiin.

Aiempi liukastus helpotti hommaa huomattavasti. Tavallisesti ei ollut mitenkään itsestään selvää, että näin kävisi, vaan kalu saattoi jumittua johonkin ja vaati ponnisteluja ja hinkkaamista saada se liikkumaan eteenpäin. Pehmeä litsahdus livahti ilmoille Matiaksen painuessa pohjaan. Anu näki hymyn leviävän tämän kasvoille ja pian uusi suudelma kosketti hänen huuliaan. Matias siirsi kätensä Anun lanteille ja puristi hänet tiukkaan, kuitenkin samalla herkkään, otteeseensa. Matias vetäytyi ulos jälleen melkein puoleen väliin ja tutun kaavan mukaisesti painui oitis takaisin, mutta alkuun hitaasti. Sama alkoi toistua hiukan nopeammin ja pian saunan kostean ilman täytti mehukas litinä. Anu tunsi tarvetta siirtää kätensä hyväilemään itseään. Matiaksen kädet silittivät Anun lantiota molemmin puolin, ja niitä tarvittiin siellä pitämään Anu paikoillaan kosteilla lauteilla. Oikean käden hän siirsi jälleen klitoriksensa seudulle ja vasen käsi etsiytyi vasemman rinnan päälle painuen tiiviisti sitä vasten. Matias löysi jälleen oikean tahdin ja Anu uskalsi pujottaa pari sormeaan hyväilemään herkkää kohtaansa. Pimppi oli nyt täysin levitettynä, joten sormia ei tarvinnut juuri hakea häpyhuulten väliin. Vasenta kättään Anu alkoi pyörittää rintojensa päällä hieroen niitä voimakkaasti. Tutuiksi tulleet hyvänolon aallot alkoivat risteillä Anun sisällä, joten hän sulki silmänsä ja antautui hurmokselle.

Anun ajatukset alkoivat taas kulkeutua omiin suuntiinsa. Matias tuntui niin ihanalta siinä jalkojen välissä ja liikkuessa hänen sisällään. Hikiset ja kuumat kädet hyväilivät lanteita. Pimpissä tuntui kihelmöivä lämpö, joka kasvoi työntö työnnöltä. Etusormi hipaisi klitorista makeasti juuri oikealla tavalla saaden Anun värähtämään voimakkaasti. Kostea hengitys kulkeutui kaulalle ja huuliparit painuivat vasten toisiaan. Kielet koskettivat ja tuntuivat tanssivan valssia hampaiden välissä. Rinnat tuntuivat huutavan lisää kosketusta ja Anu joutui taistelemaan pitääkseen oikean kätensä hyväilemässä pimppiään.

Tuntui, kuin jonkinlainen tunne olisi lähdössä pysäyttämättömästi liikkeelle hänen sisällään, aivan kuin raskas tavaravaunu. Silmät aukenivat. Matias näytti nauttivan työnnöistä ja vedoista suunnattomasti. Silmät sulkeutuivat. Anu oli aina pitänyt ajatuksesta, että hän kehollaan sai aikaan poikaystävälleen sellaista nautintoa. Nytkin se aiheutti nopean aallon, joka työnsi vaunulle lisää vauhtia. Klitoris koki taas upean sormenliikkeen ja syntyneet väristykset saivat Anun huokailemaan. Hengähdykset kasvoivat ääneen huokaistuiksi tavuiksi Matiaksen työntöjen tahtiin. Tissit tunsivat olevansa liian vähäisellä käytöllä ja saman tien Anu tarttuikin käteen, joka hiveli hänen vasenta lannettaan.

Käsi ei vastustellut, joten Anu siirsi sen vasemman tissinsä päälle. Vieras käsi tiesi tehtävänsä ja alkoi oitis hommiin. Matias oli aina osannut hyväillä Anun rintoja paremmin kuin hän itse ja sama päti nytkin. Työnnöt eivät muuttuneet miksikään, vaikka toinen käsi olikin nyt poissa lantiolta. Rinnat kiittivät parantunutta kohtelua lähettämällä lisää kiihotuksen viestejä kohti pimppiä. Anu alkoi jo voihkia nautinnosta ja joutui hengittämään rajuilla henkäyksillä ja huokauksilla. Kukaan ylimääräinen ei ollut näkemässä kahden ihmisen kauneinta hetkeä, minkä ajattelu lisäsi Anun nautintoa melkein yli äyräiden.

Käden puristus rinnoilla, klitoriksen hyväily, lantiolla lepäävä kostea kämmen, huulille painuva pehmeä suudelma, pimppiin painuva jähmeä kalu sekä ajatus siitä, miten hyvältä tämä kumppanista mahtoikaan tuntua, saivat vaunun viimein liikkeelle. Anu tunsi valtavien väreiden porhaltavan ruumiinsa läpi ja pian alkavan orgasmin ensimmäiset läikähdykset alkoivat tuottaa suunnatonta mielihyvää. Anu räväytti silmänsä auki, ravistautui irti Matiaksen suudelmasta ja huudahti:

– Rakas! Nyt… mää tuun! Aah!

Laukeaminen oli Anulle kuin palkkio elämän hyvistä teoista. Taivaat aukenivat Matiaksen työntyessä vielä aivan pohjaan juuri oikealla hetkellä. Sanoinkuvaamaton tapahtuma Anun sisällä alkoi. Pimppi tuntui tärisevän ja kaikki lihakset jännittyivät mielikuvituksellisessa järjestyksessä. Anu yritti huutaa mielestään löytyviä kauniita sanoja, mutta huudahdukset levisivät täysin hallitsemattomasti:

– Oi, rakas! Oi, rakas! Oih! Voi, rakas! Aah! Oih!

Silmissä tuntui sumenevan. Väristykset ympäröivät pimpin ja pureutuivat syvälle sen sisälle. Orgasmi oli niin upea, etteivät sen kuvaamiseen olisi suomenkielen adjektiivit riittäneet. Anu rentoutti lihaksensa ja hengitti suun kautta syvään. Kehon läpi virtasi vieläkin pieniä lämpöaaltoja. Näin rajun orgasmin hän oli saanut viimeksi vasta toisella kerralla heidän rakastellessaan neljä päivää sitten. Anu käänsi päänsä kohti Matiaksen kasvoja ja pyyhkäisi hikisiä hiuksia otsaltaan. Jäljellä olisi vielä rakkaan poikaystävän auttaminen pääsemään maaliin. Hänen kehonkielestään päätellen siihen ei kuluisi enää kauaa aikaa. Anu hymyili puhtaasta mielihyvästä ja vei kätensä poikaystävänsä kaulalle. Tämä oli merkki siitä, että hän sai nyt vapaasti käyttää Anun kehoa laukeamiseensa. Matias siirsikin kätensä pois Anun rinnoilta ja asetti sen takaisin lantiolle. Pari seuraavaa työntöä eivät olleet enää säännöllisiä, minkä Anu tiesi merkitsevän lähestyvää orgasmia poikaystävältään. Aiemmin pimppiin pysähtynyt Anun oikea etusormi alkoi taas varovaisesti liikkua klitoriksen päällä, mikä aiheutti uusia kiihottavia väristyksiä. Anu tajusi saman tien voivansa laueta uudestaan melkein heti ensimmäisen orgasmin perään.

– Anu! Nyt mää päästän sun sisälles, Matias henkäisi kasvoillaan nautinnollinen irvistys.

– Anna tulla vaan, Anu huokaisi lempeästi ja silitti Matiaksen kaulaa.

Matias teki vielä pari hieman nopeampaa ja lyhyempää työntöä ja painoi sitten itsensä aivan pohjaan, jolloin Anu nytkähti hieman taaksepäin lauteilla.

– Voi, Anu! Matias henkäisi.

Pari pientä työntöä, ja Anu tunsi jotain kuumaa purkautuvan sykäyksittäin sisälleen. Matias huohotti äänekkäästi ja työnsi kalunsa vielä kerran aivan pohjaan saattaakseen loputkin siemenensä perille. Anu kuvitteli tämän tapahtuman sisällään ja sulki silmänsä. Sormi jatkoi kiivaasti pimpin hieromista ja pian uuden orgasmin ensi aallot alkoivat nousta ulapalle. Matias huokaisi syvään ja teki pari velttoa työntöä aikoen ilmeisesti pian vetäytyä Anun pimpistä. Anu kuitenkin kietoi säärensä nopeasti hänen peppunsa ympäri lukiten hänet paikoilleen.

– Oota vielä vähän! hän huokaisi silmät kiinni.

Matias teki työtä käskettyä ja painoi tiukasti törröttävän kalunsa vielä kerran Anun pimpin perukoille. Anu tunsi yhä siemennesteen lämmön sisällään ja kuvitteli poikaystävänsä laukeavan vielä uudelleen hänen sisälleen. Silloin rävähti toistamiseen ja uutukainen orgasmi vyöryi estottomasti Anun läpi.

– Oaaaah! Kiitos, rakas, hän ulvoi kiihottuneena.

Uusi orgasmi ei ollut aivan yhtä voimakas kuin edellinen, mutta se sai silti Anun nytkähtelemään holtittomasti ja hänen varpaansa kipristelemään. Matias vetäytyi osittain Anun sisältä ja painautui sitten hellästi takaisin toistaen tämän vielä uudelleen antaakseen tyttöystävälleen parhaan mahdollisen olon. Anu hengitti aggressiivisilla hengenvedoilla, aivan kuin ilma olisi ollut liian ohutta. Hikipisaroita valui hänen kaulaltaan. Varpaat kipristelivät yhä laskeutuessaan Matiaksen selän takaa, mutta lihasten nytkähtely alkoi hieman harventua. Anu tunsi pimppinsä lihasten sykkivän voimakkaasti. Matias hymyili ja silitti kädellään hellästi Anun vasemman rinnan ulkosyrjää.

– Jopa mää tunsin ton, hän naurahti.

– Ai, tunsit vai?

– Joo. Se sykkii kivasti.

Anu puhalsi keuhkonsa tyhjiksi ja rentoutui täysin. Hän tunsi Matiaksen kalun alkavan hitaasti pienentyä pimppinsä sisällä. Anu kurottautui eteenpäin ja avasi silmänsä löytääkseen poikaystävänsä huulet. He suutelivat pitkään ja hitaasti. Maailma tuntui olevan pysähtynyt. Saunan kosteassa ilmassa risteili kahden raskaan hengityksen kaiku. Kaikkialla oli hyvin hämärää ja jokin pikkulintu lauloi vielä ulkona lähistön puussa. Muutoin saunan peitti tuudittava hiljaisuus, joka kätki kahden rakastavaisen puuhat luotettavaan kätköönsä.

Suudelma päättyi ja Anu palasi saunan lauteilla istuvaksi tytöksi, jonka toinen orgasmi vielä aiheutti pieniä nytkähdyksiä ympäri kehoa. Matias vetäytyi taaksepäin ja veltostunut kalu luiskahti ulos Anun pimpistä vetäen pari tippaa siemennestettä mukanaan lauteille Anun jalkojen väliin. Anun teki mieli hymyillä. Valkoiset etuhampaat paljastuivat huulien välistä. Matias hymyili samoin takaisin.

– Tää oli kyl ikimuistoisinta pitkään aikaan, Anu huokasi.

– Ehdottomasti, Matias vastasi hiljaa.

– Mun tekis nyt mieli mennä uimaan. Tuutko mukaan? Anu kysyi.

– En mää nyt taida tulla. On aika väsyny olo. Mee sää vaan, nii mää voin sillä välin siistii nää paikat.

– Okei. Nyt mun pitää lähtee, ennen ku tää soppa alkaa valuu mun sisältä.

Anu laskeutui jaloilleen alalauteelta ja käveli Matiaksen ohi saunan ovesta muiskauttaen tämän olkapäähän ohimennen pikaisen suukon. Hän avasi pesuhuoneen oven ja viileä ilma tulvahti vastaan saaden Anun hieman värähtämään. Järvi sijaitsi parinkymmenen metrin päässä saunan terassilta ja rantaan johti kivetetty polku. Anu lähti kipittämään kiveystä pitkin kohti laituria heilauttaen samalla kosteita hiuksiaan irti hartioiltaan. Ollessaan laiturin puolivälissä Anu tunsi ensimmäisen pisaran sameaa lientä putoavan häpyhuultensa välistä sisäreidelleen.

– Hups, sitä näköjään tuli sinne tavallista enemmän, hän ajatteli.

Onneksi laiturin pää oli lähellä ja Anu pääsi pian veteen johtaville tikkaille. Hän kääntyi selin järveen ja tarttui molemmin käsin tikkaiden sivuorsista. Laskeutuessaan toista askelmaa, pari uutta tilkkaa siemennestettä karkasi Anun pimpistä ja tippui veteen. Se ei haitannut Anua, sillä kaksi askelmaa alempana hän oli jo kaulaansa myöten vilpoisessa Päijänteessä. Hän ravisti hiukan lantiotaan ja uitti sormiaan häpyhuultensa välissä. Pimppi tuntui melko aralta äskeisen yhdynnän jälkeen, mutta Anu pesi sen kuitenkin huolellisesti. Sen jälkeen hän vielä huuhtoi kainalonsa ja lopuksi painoi päänsä kokonaan viileään veteen.

Peseytymisen jälkeen Anu nousi järvestä takaisin laiturille ja puisteli hetkisen aikaa vettä hiuksistaan. Vaalea usva alkoi kerääntyä hämärtyvän vedenpinnan ylle. Jossain huusi kuikka ja iso kala loiskahti rantavedessä kauempana laiturista. Anu hengitti syvään raikasta yöilmaa ja kääntyi sitten lähteäkseen saunalle. Rantapolun koskiessa hänen jalkapohjaansa, hän tunsi jälleen pienen tarpeen tyhjentää rakkonsa. Anu käveli vähän matkaa polkua ylös kohti saunaa ja vilkaisi silmiään siristellen tuvan suuntaan. Valot olivat sammuneet sisältä.

Ilmeisesti hänen vanhempansa olivat menneet jo nukkumaan, sillä pihapiirissäkään ei näkynyt ketään. Anu harppasi polulta ruohikkoon ja etsi ensimmäisen koivun, johon ei tuvalta näkisi. Enää hän ei lähtisi hyttysten syömänä kohti ulkohuussia. Anu kyykistyi puun juureen ja vilkaisi vielä nopeasti ympärilleen, ennen kuin antoi pissan suihkuta sen juurille. Pissatessaan Anu ajatteli illan tapahtumia. Pikkuhousujen kasteleminen oli tuntunut jotenkin uudella tavalla hyvältä, samoin se, että Matias oli ollut näkemässä sen. Mutta voiton kaikesta oli vienyt se taivaallinen seksi saunan lauteilla. Anu huomasi hymyilevänsä ajatellessaan sitä.

Pissasuihku laantui tiputukseksi ja Anu nousi hiukan korkeampaan kyykkyasentoon. Paperia ei tietenkään ollut, mutta hän yritti lantiotaan ravistelemalla saada enimmät pisarat jäämään kyydistä. Sitten hän nousi seisomaan ja käveli rauhallisesti kohti saunan portaita. Terassilla Anu pyyhki hiekkaiset jalkapohjansa kynnysmattoon ja kuivasi itsensä seinältä nappaamaansa pyyhkeeseen. Sen jälkeen hän avasi vielä pesuhuoneen oven kurkistaakseen sisään. Lauteille oli kaadettu runsaasti vettä ja lattia oli kuivattu lastalla, joten mikään ei jäisi siellä muistuttamaan aiemmista tapahtumista.

Anu sulki oven ja avasi seuraavaksi saunakammarin uksen. Sisällä oli lämmintä ja pimeää. Heikossa valossa Anu näki kaikkien vaatteiden olevan siististi pinottuna tuolilla ja silmälasinsa pöydällä. Ainoastaan Anun vaaleanpunaiset pikkuhousut oli ripustettu savupiipun pellin kahvaan roikkumaan. Matias makasi leveässä sängyssä peiton alla ja tuhinasta päätellen oli jo unessa. Anu harppoi hiljaa huoneen poikki ja nappasi pikkuhousunsa kahvalta. Ne olivat vain hiukan kosteat ja nuuhkaistessaan niitä Anu erotti selvän saippuan tuoksun. Suunnaton hellyyden puuska valtasi hänet.

– Vooooi sinua. Sinä pesit nämä, Anu ajatteli katsahtaen hymyillen Matiaksen suuntaan.

Anu ripusti alushousut takaisin kuivumaan ja käveli sängyn luokse. Matias loikoili seinän viereisellä puolella, joten Anun oli helppo kavuta patjalle. Hän ujuttautui yhteisen peiton alle ja hivuttautui sen jälkeen Matiaksen viereen. Hengitys oli tasaisen levollista, eikä Anu kehdannut herättää poikaystäväänsä. Niinpä hän vain painoi nopean, hellän suukon tämän poskelle ja asettui kyljelleen hänen viereensä.

– Hyvää yötä, rakas, Anu kuiskasi hiljaa.

Matias mumisi jotain epäselvää ja jatkoi tuhisemista. Anu kietoi kätensä poikaystävänsä rinnan yli ja sulki silmänsä. Tähän hän pystyisi turvallisesti nukahtamaan, illan tapahtumat tuoreina mielessään ja kihelmöivän hyvä tunne alavatsassaan.

Kaksi nuorta kehoa lepäsivät vierekkäin lämpimien vällyjen alla. Ulkona kesäinen tuulenhenkäys koetteli saunan nurkkia.

4 kommenttia viestissä: “Anun vahinko”

 1. portsari says:

  aivan parasta =)

 2. lollypop says:

  Muuten ihan hyvä, mutta tarinaa oli pitkitetty liikaa… 😛

 3. geo345 says:

  Pissajuttu toimi, muuten vähän pitkäveteistä minun makuun.

 4. minä says:

  Tää oli paras tarina pitkiin aikoihin. Loistava! 🙂

Kommentoi

top