search
top

Anna ja Irina, osa 6

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (39 votes, average: 3.64 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Maratontarinan kuudes osa; nyt tuli taas uusia hahmoja mukaan. Saa nähdä miten jatkossa saadaan kaikki palaset yhteen ja tatuoinnit ja lävistykset hoidettua? Ja taas... palautetta sais ihan mielellään laittaa... nimim.noitapilli-ät-suomi24.fi

Aamusta en tiedä mitään, mutta Mirka herätti meidät joskus puolenpäivän jälkeen. Mirka sanoi ottaneensa jo aurinkoa ulkona ja käyneensä uimassakin. Olin juuri unisena kömpimässä ylös kun kännykkä soi. Soittaja oli Timpan puhelin, jossa oli Irina. Irina kertoi iloisena ettei tule vielä kotiin, koska he ovat juuri Timpan kanssa heränneet ja Timppa aikoi mennä autotalliin jonkun vanhan auton entisöintityöhön ja Irina sanoi menevänsä mukaan. Irina ilmoitti pokkana että hän aikoo olla koko päivän autotallilla alasti ja kokeilla ruuvaako mies enemmän autoa vai häntä. Toivotin hauskaa tallipäivää… ja siirryin suoraan leikkimään Annan rinnoilla.

Mirka kuitenkaan ei antanut meidän olla, vaan halusi välttämättä raahata meidät molemmat tietokoneelle. Pohdinnan aihe oli Irinan tatuoiminen. Anna ja Irina olivat ottaneet jostain useamman Irinan alastonkuvan ja taiteilleet niiden päälle kuvankäsittelyohjelmilla miltä näyttäisivät erilaiset tatuoinnit Irinan vaalealla iholla. Molemmat tytöt selittivät kuorossa, etta tarkoitus olisi että Irina olisi kohta tatuoitu mustilla tribaalikuvioilla ”keskisormesta keskimmäisiin varpaisiin asti”, mutta että nyt piti päättää mistä aloitettaisiin. Anna toisti sen mitä Irina oli sanonut: että hän oli minun orjani ja minä päätän, mutta että hän halusi tulla tatuoiduksi ja halusi että hänessä lukisi ”orja” jossain hyvin näkyvästi.

Tyttöjen luonnoksia oli monta ja ne olivat useammatkin hienoja, mutta tosi rajuja ja minusta heti alkuun liian laaja-alaisia. Minusta kahdeksantoistavuotiasta ei kannattaisi heti ilman omaa harkintaa peittää kaikkialta tatskoilla, vaan tytön pitäisi ajan kanssa itse päättää mitä hänelle tehtäisiin. Päädyimme lopulta kompromissiin, joka sekin oli aika hurja, mutta kiihottava. Suunnitelman mukaan Irinalle tulisi vyötärölle tai hieman sen alapuolelle ikäänkuin vähän roikkuen kettinkitatuointi, joka näyttäisi tytön lanteille löysän vyön tapaan lukitulta mustalta ketjulta, joka kiertää tytön ympäri. Mahan puolelle tulisi navan alle lukon kuva ja siitä alas kaksi erillistä tatuoitua kettinkiä, jotka johtaisivat tytön häpyhuulille. Irinan molempiin ulompiin häpyhuuliin tehtäisiin oikein isot reiät ja niihin tulisi oikein valtavat ihan oikeat ketjulenkit, joita tyttö ei itse saisi mitenkään pois. Siis todella rajut lävistykset ja renkailla jotka puristettaisiin kiinni niin ettei niitä saisi pois muuten kun halkaisemalla koko häpyhuulet. Kettinkitatskat tehtäisiin niin, että näyttäisi niiden päättyvän noihin lenkkeihin. Se tietenkin tarkoitti, että Irinaa tatuoitaisiin aina häpyhuuliin asti. Vastaavasti kaksi muuta kettinkitatuointia lähtisi takapuolella Irinan pillunhuulista nousten sitten pakaroiden välistä pakaroiden päälle ja päättyen kuvattuihin lukkoihin, jotka muka yhdistäisivät ne Irinan lantion ympäri vyön tapaan menevään kettinkikuvioon. Anna välttämättä vaati että täydennyksenä Irinan nilkkojen ja ranteiden ympäri laitettaisiin myös kettinkikuviot. Ja Irinan mahalle, vähän navan yläpuolelle tulisi isolla tytön haluama teksti ”orja”.

Kun graafikko-Mirka ja supernörtti-Anna demosivat minulle miltä kuvio suunnilleen näyttäisi Irinan alastomalla iholla, minun oli pakko myöntää – paitsi että tytöt olivat tosi taitavia kuvankäsittelijöitä – että se oli ihan ”sikakiihottava” näky. Mietin valtavien kettinkilenkkien laittamista tytön pillunhuuliin. Se oli selvää, että ne vaatisivat aika isot ja syvät ja hitaasti paranevat haavat, paksuista ulommista häpyhuulista läpi. Miten ne laitettaisiin niin, että teräslenkit puristettaisiin tytön lihaan pysyvästi? Tarkoitus oli että Irina ei mitenkään saisi lenkkejä pois ainakaan käymättä jossain konepajalla tai vastaavassa. No… tyttöhän rakasti kipua… Joku ruuvipenkki tai vastaava siihen kyllä tarvittaisiin. Mietitään…

Alkupuoli päivää meni tytöiltä siihen, että Anna ja Mirka keräsivät puutarhan pensaista nelisen ämpäriä marjoja. Koko operaation tytöt toteuttivat alasti ja Mirkakin näytti todella onnelliselta. Ilmeisesti puolijulkinen alastomuus oli hänellekin jonkinlainen spesiaalijuttu, jota ei muualla voinut kokea. Minä tyydyin katselemaan ja huoltamaan tyttöjä juomilla ja jäätelöillä.

Kello oli vähän yli kaksi iltapäivällä kun puhelin soi. Soittaja oli Tiia. Tiia oli valittanut huonoa oloa ja oli skipannut seminaariohjelmansa loppuosan ja tullut normaalia aikaisemmin kotiin, vain löytääkseen miehensä tavanomaiseen tapaan autotallihommista, mutta nyt sillä erolla että mukana oli myös Irina. Totaalisen alaston Irina. Kuulemma Irinan vaaleissa isoissa tisseissä oli monta hyvin rasvaisensuttuista puristelujälkeä hyvin vaseliininpaskaisilla käsillä tehtyinä. Ja peppu oli kuulemma ihan yhtä käpälöidyn näköinen. Ja Irina itse kuulemma nauroi vaan, mutta oli nyt sitten uhannut ottaa Tiian vangiksi ja tuoda meille.

– No tuutsä? Vai haetaanko väkisten? Irina on ihan oikeessa.
– Hei… Mä aattelin tän jutun kyl niin päin et tulisitsä ja Anna ja se Mirka meille syömään? Jos mä laittaisin grillin päälle, mul ois grillikylkee ja kanaa?
– Okei… kiitos. Mut ei se sitä poista et sit me halutaan sut tänne. Ihan siveettömästi.
– No… emmätiedä… se ei nyt oikeen kuulu tähän. Tuuttekste syömään?
– Kiitos, tullaan. Saaks tulla alasti?
– No… Anna ainakin saa. Se on niin kaunis.
– Sit me tullaan kaikki. Ja vaik sä oot emäntä ni voisit kyl nyt alkaa henkisesti varautuu siihen et sultakin viedään vaatteet ja siveys.
– Äää. Tiiät et mä en haluu näytellä itteeni…
– Tiiän. Ja tiiät et me halutaan muuttaa se asia. Sä tuut oleen alasti. Joko vapaaehtoisesti tai pakolla. Mieluumminki pakolla.
– Tuutte nyt kumminkin syömään.
– Kiitos, tullaan. Pitääkö siis pukeutuu?
– Mä voin sanoo Timpalle et hakee teiät, ei tartte…

Viisi minuuttia myöhemmin pihaan pörähti vanha, puoliksi entisöity Opel, joka ei ollut edes rekisterissä. Kuskina oli innostunut, alaston Irina, jolla ei edes ole ajokorttia. Vieressä istui alaston Timppa kalja kourassa.
– Vittu, oottekste nähny ton miehen tallin? Upeeta… Sil on skootterikin melkeen valmiina siellä. Ja sit tällanen Opel työn alla. Sikamakee.
– Nii, juu… on. On teillä varsinainen nudemobiili.
– Timppa laitto tän lokasuojii. Vähän makee. Mä oon vaan katellu ja ojennellu työkaluja.
– Irina oli mun autotallin tyttökalenterina tänään.
– Kylän eka interaktiivinen autotallin tyttökalenteri?
– Joo. Aika vitun hieno. Tota voi käpälöidä ja pussatakin, seinällä olevaa voi vaan kattoo. Oisin nussinukin, mut ei se kovin hyvin siellä suju.
– Ei sun seinäkalenterilla varmaan noin komeita tissejä ookaan?
– No vittu, ei.

Timppa halusi taas halata minua.
– Vittu, on sulla naiset. Kiitos ku mä saan lainata.
– Timppa, ilo on mun puolellani. Mut mä aion lainata sun vaimoos.
– Hyvä. Ole hyvä vaan. Lopultakin. Mä oon jo pitkään koittanu puhuu sille et sen täytyis nussii sua. Sua ja Alexandraa kans… Mut toi Irina… Tällanen vanha mies meinaa kuolla himosta kun on ton kans, mä oon nainu sitä niin et ei seiso enää. Ja sille on kaikki vaan ”joo, no problem”… Voisittekste opettaa tolle Tiiallekkin et sekin olis tollanen ku toi Irina?
– Vittu sä mikään vanha mies oot. Ja joo, en tiiä mitä Tiialle voi opettaa, mut oot oikeessa Irinasta.
– Näihi mirreihi nähden… tulee mieleen et saaks vaihtaa?
– Njoo… En mä tiiä onks mul jonkunkymmenen villitys tai jotain, mut mä oon kyl ihan rakastunu tohon Annaan.
– No se kyl näkyy. Te olitte ku teinit eilen illalla, pussailitte koko loppuillan niin solmussa, niin solmussa… Mut anna mennä, nauti. Anna on ihan lätkässä suhun. Se jumaloi sua.
– Nii… no, niin alan olla mäkin ihan lätkässä siihen. Ihana tyttö. Aivan ihana.

Irina kuunteli meidän juttua pää kallellaan.
– Te ootte kyl oikeessa… Mut Anna ei oo ainoo joka jumaloi Tapioo. Te ette ehkä tajuu, mut mä antasin vaik henkeniki sille just nyt…
– Irina… Sä oot ihana kans.
– Enkä. Mut sä oot joku paavin ja Jeesuksen väliltä, mä en tiiä mikä.
– Hyi, ja enkä oo. Kirkko ei vois vähempää kiinnostaa mua.
– Jaa, en mä siit uskonnosta tiiä. Mä en oo ikinä halunnu kuulla uskonnosta pätkääkään. Hyvistä teoista mä vaan puhun. Ja siitä miten paljon mä sua arvostan.
– Tuus tänne… Mä haluun halata ja pussata sua.
– Mä haluisin olla sun kolmas vaimo.
– Irina kulta, miten se poikkee siitä mitä sä oot jo?
– Nii, jaa… emmä tiiä. Mut mä oon vaan kai vähän kade Annalle ku sä oot niin ihastunu. Ja vittu, oikeesti, Anna kyl ansaitsee joka hippusen siitä. Se on se ykkönen johon sun pitääki olla rakastunu. Ei mul oo mitään oikeutta vaatii lisää ku mä oon saanu jo tän kaiken mitä mä en oo ansainnu… mut vittu mä rakastan sua. Mä siis… nii… (nielaisu)… Kai mä vaan haluisin sanoo et mäkin rakastan sua… Tapio. Uskotsä?
– Irina… Tuu tänne. Mä haluun suudella sua.

Irina kietoutui minun kaulaani. Me suutelimme ja se kesti kauan, todella kauan. Ihana tyttö. Mutta heti kun Irina näki Annan tulevan ulos, tyttö irrottautui minusta ja yritti usuttaa minua Annaa pussaamaan.
– Irina oota, et mee… Kyl Anna saa nähdä et me suudellaan ja et mä halailen ja pussailen ja tykkään susta ihan hirveesti. Mä ymmärrän kyl mustasukkasuudet ja omistushalut, mut mähän koitan pitää teidät molemmat nyt ja jos se vaan mitenkään onnistuu ni mä toivoisin et te ette ois mustasukkasii toisillenne mun huomiosta…
– Anna: Enhän mä… Herranjestas, tottakai sä pidät Irinaa hyvänä. Mä oon ollu huolissani oikeen et sä oot niin paljon mussa kiinni et mitä Irina aattelee. Mä tiiän Irinan. Se tarttee piskaa, mut se tarttee hellyyttä kans. Sua. Anteeks jos mä oon liikaa ominu…
– Irina: Anna, vittu, oo hiljaa, nainen. Et sä oo vittu ominu, tää on sun mies. Mut en mä sille oikeen voi mitään et mä oon kans ihan vitun rakastunu sun miehees… Anteeks.

Anna juoksi halaamaan Irinaa.
– Tytöt kullat… Mä vaan toivosin et älkää skabatko musta. Se on totta et mä oon enemmän ja enemmän rakastunu Annaan. Mut Irina, sä oot kanssa mulle tärkee. Sä oot ihana tyttö ja mä haluun pitää sut lähellä.

Irina otti Annaa kädestä kiinni ja raahasi minun luokseni. Molemmat tytöt halasivat minua yhtä aikaa. Sitten Irina suuteli ensin minua ja sitten vielä pidempään Annaa.
– Anna, anteeksi.
– (venäjäksi) Irina, ei mistään…
– Tytöt rakkaat…
– Anna: Irina, mä kuulin ku sä sanoit et sä haluut olla Tapion kolmas vaimo. Tottakai. Me on sun kanssa jaettu melkeen koko elämä, tai ainakin muistelemisen arvonen elämä. Tottakai sä oot nyt Tapion kolmas. Me sovitaan kyllä.
– Anna… Sä oot… niin (niis) jotain niin valtavaa mitä mä en ees tiedä… mun enkeli… jo pikkutyttönä mä oisin varmaan kuollu mut sä oot aina vetäny mut ylös, näyttäny mitä pitää, tehny paremmin ja sit mä koitan perässä. Anna… (venäjäksi) …Nadia, mä rakastan sua.
– Ja mä sua. Jo vuosia. Mun rakas, ihana pikkusisko, joka on aina paljon vilkkaampi, nopeempi ja rohkeempi ku mä oon. Ilman sua mä oisin ollu lastenkodin nurkassa itkemässä koko ajan.
– Anna, Nadia… Mun rakas.
– Irina… Mä oon rakastanu sua NIIN… vuosia jo…
– (niis)… mä kans sua… (niis)… ilman sua, niis, mua ei ois enää…
– Irina… kyl me toi ihana mieskin jaetaan. Alexandra on sen oikee vaimo, mut sillon ku se on vapaana meille ni me jaetaan se ihan niinku on jaettu kaikki leluista ruokaan.
– Joo… Mun rakas, rakas, rakas…

Katselin sanattomana kuinka minun kivat tyttöni suutelivat uudestaan, uudestaan ja uudestaan. Irina alkoi riisua Annaa ja pian tytöt alkoivat siirtyä kunnon lesboseksiin keskellä pihaa. Koitin vaivihkaa liueta paikalta etten häiritsisi, mutta ensin Irina tarrasi minuun jalasta kiinni ja sitten molemmat tytöt kiskoivat minut väliinsä. Päädyin molempien tyttöjen satojen suudelmien kohteeksi. Siinä välissä he muistivat suudella myös toisiaan.

– Timppa: Hei, tota, entäs se syömään meno? Siel olis jo grilli kuumana.
– Ooo-aaaa…. Ymh?… Joo, tullaan. Mä haen vaan kellarista parit viinit.

Pian rekisteröimätön ja maalaamaton Opel surahti takaisin Timpan pihalle, ajokortiton Irina kuskina, Timppa vieressä ja minä, Anna ja Mirka takapenkillä. Kellään ei ollut vaatteista tietoakaan. Onneksi matkaa oli vain kolmesataa metriä ja sekin yksityisen hiekkatien lopussa. Perillä Timppa johdatti meidät pihalla olevaan grillimajaan, jossa Tiia jo touhusi kattausten ja uuniperunoiden kanssa.

– Timppa: Kyl sunkin nyt vaan täytyis olla alasti niin ku me kaikki muutki. Toi on ihan siveetöntä tollanen pukeutuminen.
– Mitä? Eikä… anna mun ny olla…
– Eikä anneta. Hei, Irina ja Mirka tuutekste auttaan? Viedään Tiia sisälle ja sit tuodaan se alasti takas. Jos ei muuten ni raudoissa. Eiks sul Irina ollu ne käsiraudat?
– On joo, kassissa Opelin penkillä.
– Ette saa. HEI !! Päästä irti !!
– Enkä päästä. Irina, hae ne raudat. Mirka ota jaloista kii. Me kannetaan se sisään. Irina saa avaa oven.

Mirkan avustamana Timppa raahasi kiljuvan vaimonsa sisään eteiseen kainaloista kiskoen. Tiia huusi ja kiroili ja uhkaili, mutta mikään ei auttanut. Minä ja Anna seurattiin perässä ja katsottiin mitä tapahtuu. Eteisessä Timppa otti Irinan ojentamat käsiraudat ja väkisin lukitsi Tiian kädet ylös naulakon yläosaan, minkä jälkeen Timppa ja naureskeleva Irina avasivat Tiian housut. Tiia kiljui minkä pystyi ja yritti vääntää jalkojaan ristiin, mutta kun Mirkakin tuli mukaan, niin hetken päästä Tiian sekä housut että pikkuhousut oli poistettu. Rehevä musta häpykarvapuska tuli kaikkien ihailtavaksi.

– Irina: Oota, siel kassissa on viel toiset raudat, niitä vanhoja venäläisii. Niissä on niin hassun pitkä ketju et mä ihmettelin mihin niitä voi kahleena käyttää. Mut nyt mä haen ne ja sit lukitaan ne Tiian nilkkoihin ni sit se ei ainakaan vedä housuja jalkaansa.
– Eiiiiiii !!!
– Joo. Nyt pillu esille. Ja tissit sitten. Nii et ne pysyy esillä. Ainaski huomisiltaan saakka.

Tiia uhkasi potkia Timppaa munille, mutta vaikka Tiia näytti miten vihaiselta niin Timppa vain avasi vaimonsa puseron ja sitten rintaliivit. Epäonnekseen Tiia oli vielä laittanut olkaimettomat liivit, joten rintojen paljastaminen oli helppoa. Ja kun Irina ojensi Timpalle kaksikin paria vanhoja venäläisiä käsirautoja niin kohta Tiialla olivat paitsi nilkat lukittu toisiinsa myös kädet lukittu selän taa. Raudat olivat tosiaan niin pitkällä ketjulla, että hieman jotain Tiia pystyi käsillään tekemään, mutta rintojaan hän ei nyt enää saanut peittoon.

– Timppa: No nii, nyt on hyvä. Nyt viedään se takas.
– Tiia: Vittu mä väännän sun kyrvän solmuun täst hyväst.
– Irina: Tiia mä lupasin et sut riisutaan ja et sua ei päästetä ainakaan ennen ku mä oon nuollu sulle kolme orkkuu. Ja mulla ei oo kiire.
– Timppa: Tapioki saa nyt nussii Tiiaa ennen ku se päästetään. Sit ku on syöty ni viedään Tiia sinne teidän alakertaan.
– Tiia: Vittu, te ootte kauheita !!
– Minä: Tiedetään, joo… Mut hei Tiia, täytyy sanoo et mä oon jo kauan halunnu nähdä sut alasti ja koittaa sua.
– Timppa: Tiia, Tapion lisäks ton Mirkan mieskin tulee tänne huomenna. Sekin nussii sua vielä eikä pelkästään Tapio.
– Mirka: Laitetaanks me sille nännilävistykset kans?
– Irina: Mulle ainakin laitatte.
– Minä: Nii laitetaanki, mut vois Tiiallekin sopii.
– Timppa: Tuu nyt testaan Tiian tissejä.

Minä menin ja silittelin ja sitten puristelin Tiian rintoja. Keskikoiset, aika kauniit, mutta aika vaaleilla nänneillä. Ei ollenkaan niin hienot kuin Annan tai Irinan, mutta ei myöskään mitään mitä olisi pitänyt piilotella. Lopputulos oli se, että vaikka Tiia kuinka punasteli ja haukkoi henkeään niin ensin minä, sitten Irina, sitten Mirka ja lopulta Annakin kaikki puristelimme vuorollaan Tiian tissejä. Anna myös imi niitä, jolloin Tiia haukkoi henkeään äänekkäästi. Sitä hämmennyksen sekunnin osaa Anna sitten käytti hyväkseen ja häikäilemättä upotti vasemman kätensä keskisormen Tiian pilluun, näköjään ihan pohjaan asti. Tiia kiljaisi, muttei voinut mitään.

– Kostee on. Lämmitetään vielä ja sitten miehet saa naida. Sit me voidaan Irinan kanssa jatkaa siitä.
– Kyl Tiialle vois sopia nännilävistykset.
– Joo, tollaset niinku Annalla.
– Nää on ollu kivat. Mä oon tykänny. Ja mun nännit on melkeen koko aika pystyssä nyt ku niissä on nää.
– Joo, ilman muuta reiät nänneihin vaan.
– Laitetaanks tollaset punaset niinku Annalla?
– Eiks sininen oo Tiian väri? Olihan sulla Mirka sinisiä?
– On joo… Laitetaan vaa. Oisko sit siniset renkaat pillunhuuliin kans?
– Näyttäkääs Tiian pillunhuulia, saaks sinne hyvin?… Joo, tosta läpi. Joo, kaks rengasta tänne ja kaks nänneistä läpi.

Tiia oli jo täysin lopettanut vastaan väittämisen ja kiljumisen, mutta haukkoi henkeään ja näytti hyvin punaiselta kun levitimme hänen reisiään ja tutkimme hänen pillunhuuliaan. Irina ja Mirka raahasivat Tiian takaisin grillikotaan, istuttivat pöydän ääreen ja kaikki muutkin asettuivat pöytään. Irina otti tehtäväkseen Tiian juottamisen ja sitten syöttämisenkin.

Koko grillailun ja ruokailun ajan keskusteltiin lävistyksistä, niitten paranemisesta tai ei-paranemisesta sekä sitten suunnitelmista Irinan tatuoimiseksi ja lävistämiseksi. Irina oli aivan innoissaan. Yhdessä vaiheessa kesken ruokailun lautasia piti siirtää ja Irina oli nelinkontin keskellä ruokapöytää pylly suoraan kohti päädyssä istuvaa vaitonaista Tiiaa. Anna levitteli ja venytteli ystävänsä pillunhuulia samalla kun Anna ja Mirka keskustelivat siitä miten kettinkiä muistuttava tatuointi tehtäisiin ja tulisiko se ihan häpyhuuliin asti. Minä taas pöydän toisessa päässä käytin tilaisuutta hyväksi ja pidin Irinan alas roikkuvia rintoja käsieni kupeissa.

Mirkakin kokeili Irinan pillunhuulia ja lopulta tytöt olivat sitä mieltä, että kun pillunhuulta vain venyttää ja pitää venyneenä niin sekin voidaan tatuoida. Tytöt myös hakivat tussin ja piirsivät pisteet Irinan ulompiin häpyhuuliin niihin kohtiin joihin suunniteltiin koko paksun häpyhuulen läpi menevää isoa lävistystä. Timppa haki autotallista pari ketjulenkkiä, joita suunniteltiin käytettäväksi. Ne olivat ruostumattomasta teräksestä tehdyn kettingin lenkkejä, vajaan kymmenen sentin pituisia ja vajaat viisi senttiä leveitä ja tehty jotain 6-7 mm paksusta teräksestä. Anna ja Timppa kävivät melkoisen pohdinnan siitä millaisilla työkaluilla sellainen lenkki voitiin vääntää ensin auki ja sitten kiinni niin, että Irinan rei´itetty pillunhuuli on lenkin sisällä ja että lenkin saa silti väännettyä kunnolla kiinni. Johtopäätös oli, että Irina joutuisi vääntäytymään melkoiseen spagaattiin Timpan autotallin työpöytään kiinnitetyn valtavan ruuvipuristimen päälle, mutta Anna ja Timppa arvelivat, että se voisi onnistua.

Hetkeä myöhemmin Anna ja Mirka jopa raahasivat Irinan mukaansa autotalliin. Irinan piti kokeilla pystyykö hän tuomaan pillunhuulensa riittävän lähelle ruuvipenkkiä vai ei.

Tiia näytti kalpealta ja oli hyvin vaitonainen, söikin vain vähän. Koitin piristää ja saada Tiiaa iloisemmaksi, mutta se oli vähän vaikeaa.

– Joo… onnistuu, mut todettiin et Timppa saa rakentaa laudoista pöydälle vähän jatketta ja pannaan Irina makaamaan selälleen siihen. Kokeiltiin kans et miten toi ketjun lanka taipuu sillä penkillä ja kyl sen saa hyvin niin et se on ihan tiiviisti kiinni. Irina ei saa sitä millään irti.
– Fileerausveitsellä. Pillunhuuli halki ni sillä se lähtee. Muuten ei.

Irina oli ihan innoissaan, hoki vain kuinka ”vittu, tää on hienoo” ja ”vittu, upeeta”.
– Mirka: Joo, kyl toi onnistuu. Mut Irina ei sit kyllä saa niitä lenkkejä millään pois.
– Irina: Sehän siinä upeeta onkin! Ja te saaatte tehdä aika vitunmoiset holet sinne mun pilluun et noi saadaan läpi. Tosi hienoo.
– …puhumattakaan sit siitä et sit kun noi lenkit on Irinassa ni niihin voidaan laittaa kiinni lukko. Ei sen pillua nyt ihan niin tiukasti lukkoon saa et sinne ei kyrpää sais, mut aika hieno symboli se kumminkin on. Ja aattele miltä painava lukko tuntuu tuolla kun se venyttää häpyhuulia kävellessä. Mie luulen et mie haluun kans itelleni. Mut ton kaiken ketjutatuoinnin teko Irinaan kyl kestää aika kauan. Mie luulen et nyt mie teen vaan ääriviivat. Irina saa sit tulla Joensuuhun viimeisteltäväks.
– Jussi tykkäis.
– Nii-i. Ukkoparka ku siellä oon ollu vaan mie ja se tykkää isoista tisseistä. Sehän viel tahallaan venyttää sen työn kestämään viikkoja et se saa pitää ton Irinan siellä.
– No jos se tatuoi mun persettä ja pillua ni kai se nyt saa sit niitä kokeillakin.

– Minä: Kuulkaas ystävät… Meidän tarttis nyt päättää mitä kaikkee me koitetaan tehdä tänä iltana? Mirka tuli tänne sitä varten et se piiskattais ja raiskattais ja siitä on ainaski se piiskaus hoitamatta. Tiia on luvattu pistää joukolla gängbängiin ja lävistää. Ja Irinaa pitäis tatuoida tuntikausia, lävistää, puristaa ruuvipenkillä lenkkejä… Ja sitä ennen Timpan pitäis rakentaa autotallille tuki et Irinan pillun yleensä saa sinne ruuvipenkille. Meidän pitäis nyt vähän prioirisoida.

– Anna: Eiks se nyt oo selvää? Minä ja Irina otetaan ekaks Mirka ja piiskataan se. Sillä aikaa te miehet nussitte Tiiaa. Sit vaihdetaan, me pistetään Tiiaan lisää vauhtii. Sit kun Tiia on saanu vähintään kolme orkkuu ni sitten laitetaan sille ne nänni- ja pillurenkaat ja sit jos teillä seisoo nii naitte sitä taas.
– Ja entäs sinä ja Irina?
– No sit yöks mä haluisin sinut ja Timppa sais Irinan. Mirka ja Tiia jätetään kahleisiin ja joku juttu, vaik noi tappipöksyt niitten sisään.
– Nii… ja sit aamulla kun on nukuttu tulee Jussi.
– … joka saa naida Irinaa ja sit Tiiaa. Ja sit sen jälkeen aletaan laittaa Irinaan sitä lävistys- ja tatuointijuttua.
– Kuulostaa ihan suunnitelmalta.

Se oli ihan hyvä suunnitelma. Mutta sattuma täydensi vähän. Alkoi kuulua auton hurinaa. Timpan ja Tiian portille pysähtyi auto, josta nousi nuori, kaunis tyttö ja tuli portille.
– Timppa: Jenni ja sen kundikaveri tuli.

Tiia kiljahti ja koitti punaisena vajota penkin alle. Hiljaisella äänellä Tiia pyysi ettemme antaisi tämän tapahtua ettei hän menettäisi koko arvovaltaansa Jenniin. Tuijotin Tiiaa enkä tajunnut. Sitten vilkaisin Jenniä ja vasta nyt tunnistin tytön: Timpan edellisestä avioliitosta oli kaksi lasta, joista Jenni oli nuorempi. Mutta olin nähnyt tytön viimeeksi monta vuotta sitten. Silloin hän oli teini, mutta nyt isotissinen ja kaunis nuori nainen. Tiesin kyllä että äitipuoli Tiia ja Jenni olivat monet kerrat ottaneet yhteen pahastikin. Mutta Jenni asui nyt äitinsä kanssa ja sitäpaitsi seurusteli.

– Moi. Mä tulin ettiin mun passia. Onks se täällä ku mä en löydä sitä?…. MITÄ te teette????
– Minä: Moi, Jenni, kai sä muistat mut?
– Joo, moi. Siis mitä teil on menossa? Me taidettiin häiritä?
– Niin-no… Meil oli nudeillalliset ja ku Tiia ei muuten halunnu riisuuntuu ni se riisuttiin väkisin. Just suunniteltiin et viedään sekin meidän alakertaan ja naidaan kunnolla. Silleen et kaikki nai kaikkia.
– Te ootte siis… okei. Siis kaikki kaikkien kaa?
– Nii… Mun ja Timpan piti ensteks naida Tiiaa nyt. Sillä välin Anna ja Irina kävis Mirkan kimppuun (viittaus Mirkaan) ja sit me vaihdettais, tytöt sais nuolla Tiiaa.

Tiia kääntyi autoon päin.
– Mika, tuu nyt säkin. Näil on seksibileet menossa. Kuulostaa tosi villiltä.

Jennin poikakaveri parkkeerasi auton ja tuli grillikatokselle. Tiia näytti siltä että hän yritti vajota maan alle. Mutta Mikan katse kiersi Annan tisseistä Irinan tisseihin, niistä Mirkan tatuointeihin… Mika nielaisi ja katsoi sitten tyttökaveriaan. Jenni vilkaisi takaisin.
– Siis onks teil tosiaan nii et jokainen saa… koskee jokaista?
– Joo. Tiiaa ei oo vielä porukalla naitu, mut muuten on kai jo ihan ristiin. Ja sit näät noi piiskausjäljet Annassa ja Irinassa. Me on luvattu piiskata Mirka kanssa ja sitten naida porukalla. Ja Mirkan mies Jussi tulee huomenna mukaan ja sekin saa sit naida… no, ainakin Annaa, Irinaa ja Tiiaa.
– Tota… Voitasko me tulla katteleen? Tai vaik… no miten vaa? Mika…???

Mika ei meinannut saada sanaa suustaan, mutta nyökkäsi sitten ja nielaisi, katsoi punastuen Jenniä ja sanoi melkeen kuiskaamalla.
– Joo…. voitais, jos… saadaanksme?
– Timppa: No ei ainakaan vaatteet päällä. Ja sit samat säännöt, kaikkee saa koskee.
– Jenni: Okei. Iskä…Nyt mä sanon ihan suoraan nii et kaikki kuulee. Jos mä otan vaatteet pois ni saisinks mä sit nussii sun kanssa? Saisinks, iskä?

Timppa nielaisi. Tiia alkoi köhiä puoliksi pöydän alla.

Ensimmäisenä tilanteen tasalla tietysti oli Irina.
– Totta vitussa saat. Mut sit Tapio ja se Jussi joka tulee huomenna saa sit kans nussii sua. Ja nussii sit kans. Ja sit tietyst sun kundikaveris saa panna meitä muita. Ja me sit kans nuollaan ja käpälöidään sua.

Jennin katse kiersi Timpasta minuun, Annaan, Irinaan ja sitten Tiiaan. Nuoren naisen ilme muuttui päättäväiseksi. Hitaasti Jenni siirsi kätensä vyötärölleen, tarttui neulepuseroonsa ja veti sen ylös. Sitten Jenni kääntyi isäänsä päin ja avasi rintaliiviensä hakaset. Jenni antoi liiviensä pudota.
– Iskä. Mä aion naida sua. Mä oon jo kauan halunnu.

7 kommenttia viestissä: “Anna ja Irina, osa 6”

 1. Jussi says:

  Tosi kiihkeää menoa tässä osassa,saisimpa olla mukana tollasessa touhussa. Olisi kivaa päästä naimaan naapuria,tytärtä ja ihania teinejä monta kertaa.

 2. Slavemaster says:

  Onko toivoa että tämän kiihottavan mutta hiukan vielä johtosotkua muistuttavan tarinan avoimet langanpäät vielä solmitaan jonakin päivänä yhteen? 🙂

 3. noitapilli says:

  Moi kaikki. Musta tuntuu, että mä laitan Anna ja Irina -tarinan nyt vähäks aikaa telakalle. Mulla on kyllä ajatuksia siitä miten se jatkuu, mut nyt on ehkä paras pitää vähän taukoa ja katsoa ettei se ihan hajoa, siinä on niin monta avonaista langanpäätä kerimättä. Mä aloitin eilen kokonaan uuden tarinan alun ja teen siitä nyt ensin pari palasta. Lähipäivinä olis sit luvassa uutta… Työnimi on “viikonloppuavioliitot” 🙂

 4. Katriina says:

  Hienoa että saatiin sukuakin mukaan! 🙂

 5. Iko says:

  Näköjään tarina vain jatkuu ja laajenee. Varo, ettei focus katoa ja hajoa. Jos multa kysytään, jättäisin sukulaiset ihan kokonaan rauhaan. Sen verran oon myös kaappihetero, että miesten välisetkin skippaisin ilolla.

  Sun tapa kirjoittaa on kyl jännä. Vaikka tekstisi onkin kotikutoista, tarinan kuljettaminen kiehtoo ja kiehtoo.

 6. vieras says:

  Oikein kiihottava tarina saadaanko vieläkin jatkoa.

 7. Katriina says:

  On kyllä uskomattoman hienoa tekstiä… Sadomaso nyt ei varsinaisesti ole minun juttuni mutta näitä lukiessa sekin alkaa kummasti kiinnostaa! 🙂

Kommentoi

top