search
top

Omaa nautintoa.

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (20 votes, average: 2.90 out of 5)
Loading...

Istuskelin eräänä iltana kotona sohvalla ja katselin nauhottamaani elokuvaa telkasta. Elokuva oli eroottisesti latautunut trilleri. Minun rupesi tekemään mieli seksiä kun katselin kohtauksia, jossa elokuvan henkilöt nussivat kiihkeästi tostensa kanssa. Menin pitkäkseni sohvalla ja rupesin hieromaan pilluani pikkareitteni päältä jotka olivat punaiset stringit. Toisella kädellä hieroin rintojani joita peitti valkoinen toppi. Käärin topin kainaloihin ja puristelin paljaita rintojani. Pujotin toisen käden sormen stringejen ohi sisälleni ja liikuttelin sormea kosteassa pillusani ja kuvittelin että ohjelman mies nussii minua. Kohta jo työnsin toisenkin sormen pilluuni ja aloin sormettaa itseäni lujempaa. Voi kun tuntu hyvältä. Käännyin vatsalleni ja sormetin pilluani alakautta. Liikettelin itseäni nopeammin sohvalla huohottaen ja nauttien sormistani pillussani. Halusin jotain muuta sisälleni kun sormiani. Pistin elokuvan katkolle ja lähdin suihkuun.

Riisuin itseni alastomaksi ja otin tekokullin mukaan suihkuun. Tekokulli oli imukuppi mallia joka oli oikean peniksen näköinen ja 20cm/4cm kokoinen. Siinä oli myös kiveksetkin. Laitoin suihkun valumaan ja kastelin itseni kokonaan lämpimällä vedellä. Hivelen pilluani ja rintojani suihkun alla ja huokailen himokkaana. Kostutan tekokullin ja painan sen seinäkaakeliin kiinni sellaiselle kohdalle, jossa olisi myös oikeakin kulli pystyssä. Siinä se nyt jököttää ihanasti. Polvistun lattialle kontilleni ja alan imeä ja nuolla tuota ihanaa tekokyrpää kuin se olisi oikea kulli. Teen varrelle runkkaus liikkeitä kädelläni ja imen tekokyrpää lujasti. Toisella kädellä hieron klittaani ja nautin tilanteesta.

Nousen seisomaan ja käännyn selkä seinää vasten ja kumarran lavuaarin päin ja ujutin tekokyrvän sisääni takaapäin. Työntelen itseäni hitaasti seinää ja tekokyrpää vasten joka porautuu pilluuni hitaasti sentti sentiltä. Pidän lavuaarista kiinni kun rupean liikuttelemaan itseäni tekokullia vasten. Uuuuh kun tuntuu hyvältä. Pusken persettäni kovempaa seinää vasten ja tekokyrpä jyystää pilluani. Voihkin kiimasena ja olen kohta tulossa. Työntelen nopeammin itseäni tekokyrpää vasten ja laukea voihkien. Jalat meinaa mennä alta kun saan kovan orkun. Pidän lujasti lavuaarista kiinni kun työntelen itseäni seinää vasten orkuissani ja tekokyrpä poraa syvälle pilluuni.

Menen takaisin suihkun alle ja huuhtelen itseäni. Seuraavaksi otan tekokyrvän seinästä irti ja painan sen kaakeli lattialle kiinni. Menen lattialle vatsalleni ja alan uudestaan imeä tekokyrpää joka maistuu omille pillumehuilleni. Kiihotun uudestaan ja nousen kyykkyyn lattialle tekokullin päälle ja alan ujuttamaan sitä sisääni. Tekokyrpä työntyy pilluuni kun kyykistyn yhä alemmaksi ottaen lavuaarista tukea. Alan liikuttelemaan itseäni ylösalas tekokullin päällä. Puristelen toisella kädellä rintojani ja huohotan nautinnosta. Tämä asento käy jaloille joten menen polvilteni lattialle ja jatkan tekokullilla ratsastusta. Liikuttelen nopeammin itseäni lattialla ja tekokulli hankaa ihanasti pilluani. Puristelen molemmilla käsilläni rintojani suu auki voihkien. Hetkenpäästä työnnän sormea perseeseeni ja nautin tilanteesta. Ratsastan tekokullilla ja sormetan tiukkaa persettäni lujempaa. Olen taas kohta tulossa. Nousen hieman ja työnnän tekokullin mun perseeseen. Annan perseeni hieman tottua tuohon tekokulliin ja alan sitten nostella persettäni ja hieroa klittaani. Tää tuntuu mahtavalta. Tekokyrpä hankaa tiukkaa persettäni ja hieron pilluani ja lauken ihan kohta. Tekokyrpä perseessäni tuntuu mahtavalta ja sormetan pilluani kovampaa. Kiihdytän tahtia ja Aaaaahhhh… Laukean huutaen ja perseeni puristaa lujasti tekokullia ja hieron klittaani voimakkaammin. Oooohhhh. Aaaaahhh.. Ihanaa! Ai että miten tuntuukaan hyvältä. Olen hetken paikallani ja perseeni supistelee tekokullin ympärillä. Huohotan nautinnosta.

Kun olen hetken rauhoittunut niin nousen hitaasti ylös ja jalkani tärisee hieman. Menen suihkun alle lattialle istumaan ja nautin lämpimän veden valumisesta ihollani. Peseydyn sitten kokonaan ja pesen myös tekokyrvän huolellisesti. Sen jälkeen menin takaisin olohuoneen sohvalle makaamaan alasti ja jatkoin elokuvan katsomista…

4 kommenttia viestissä: “Omaa nautintoa.”

 1. J.r says:

  Ihanan kiimanen teksti! rupes tekee mieli mulkkua 😉

 2. pikkukalle says:

  Virkkeeseen mahtuisi useampikin lause. Tekstiäsi on raskasta lukea. Se johtuu edellä mainitsemastani asiasta.

 3. King of Stone says:

  Ihan ok, tykkäsin täst sillee semisti

 4. oöl says:

  mahtava:)

Kommentoi

top