search
top

Anna ja Irina, osa 4

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (39 votes, average: 3.46 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Neljäs osa pitkään tarinaan, jossa fantasioin tuovani kaksi karjalaistyttöä luokseni. Nyt tarina on jo edennyt Suomeen ja kesämökille asti, mutta lisäosia on vieläkin tulossa. Suosittelen, ettei kukaan lukisi näitä vain pala kerrallaan, sillä tarina on paremminkin kuin lyhyt romaani kuin novelli. Ja taas kerran: palautetta saa laittaa jos haluatte: nimim.noitapilli@suomi24.fi

Anna nukahti pian auton hurinaan. Minä soittelin vaimolleni ja muutimme vähän suunnitelmaa. Alexandra ja Irina olivat meidän mökillämme, joten mekin menisimme nyt sinne. Anna heräsi puheluun ja huolestui sitten siitä mitä Alexandra pitäisi hänestä. Koitin rauhoitella tyttöä, mutta mietin itsekseni, että olihan siinä aika tilanne. En sanonut mitään, mutta ajattelin esittelytilannetta: ”Tässä on vaimoni ja rakastajattareni, sanokaa hei.” Tosin olin kyllä jo etukäteen varma, että Alexandra pitäisi Annasta. Alexandrakin on sen verran bi-henkinen, että hänellä on silmää naisen kauneudelle ja Anna nyt vaan luonnollisella ystävällisyydellään ja fiksuudellaan sulattaa useimpien sydämet. Mutta ajattelin, että itse saattaisin saada aika läksytykset. Olihan tämä nyt aika lailla muuta kuin se, mistä oli alunperin puhuttu: jonkun nuoren ottamisesta meille viikoksi tai kahdeksi.

Mutta huolestus taisi olla ihan turha. Kun pääsimme lopulta kuoppaista mökkitietä rantaan asti, niin hämärtyvässä illassa ensimmäinen asia, jonka näimme oli ilkosen alaston Irina joka juoksi autoa vastaan, pussasi minua hätäisesti ja riensi halaamaan Annaa. Selvästi oli ollut ikävä. Alexandrakin löytyi, pelkissä alushousuissa; oli juuri aikeissa mennä saunaan. Anna yritti tervehtiä ujosti vain kädenpuristuksella, mutta Alexandralle se ei riittänyt, vaan hän halasi tyttöä lujaa.

– Tervetuloa. Tapio on kertonut sinusta niin paljon. Kiva kun oot nyt täällä.
– Kiitos. Ihanaa kun saan olla täällä.

Hetken päästä minä istuin pirtin pöydän ääressä vaihtamassa kuulumisia vaimoni kanssa. Katselimme ikkunasta kuinka saunasta juoksi kaksi kaunista tyttöä järveen, vaalea Irina kiljuen edellä ja Anna perässä.
– Ihanat tytöt.
– On nättejä, varsinkin toi Anna. Mut miten sä aiot jaksaa kahden tollasen kanssa? Noilla on virtaa kun duracell-pupuilla.

Oli pakko kertoa vielä Mirkasta ja että kolmaskin tyttö olisi meillä kolme päivää ensi viikolla. Alexandra taas kertoi päätään pyöritellen, että matkatyöt tulisivat jatkumaan ja poissaoloja kotoa tulisi lisää ja pidempiä.
– Onneks sul on toi toinen vaimo ja seksiorja.
– Mitä? Onks Irina selittäny…
– Irina on kertonu tasan tarkkaan miten rakastunu Anna on sinuun ja sinä Annaan ja kuinka hän itse on vannonut olevansa sun orja koko lopun ikää ja kuinka Anna on nyt sun toinen vaimo. Irina on söpö. Meillä kotona, tiedätsä, kun se näki et mä kävelin kotona alasti, ni se tuli hyvin varovasti kysymään et saaks täällä olla ilman vaatteita. Ja kun mä sanoin et ite ainakin tykkään, ni Irinan päällä ei oo paljon vaatteita näkyny. Ihan naturisti. Täällä mökilläkään sen päällä ei oo ollu kun Offia. Ja sit se on kertonu niistä piiskausjutuista ja sitomisseksistä. Sä ainakin oot ihan muna pystyssä noitten kanssa… Nii, ja tuli se heti alkuun muakin halaamaan ja kysymään et haluisinks mä sen kanssa seksii. Sanoi et he aina Annan kanssa yhdessä… …Katos hei ulos. Tuolla ne nyt yhdessä tutkii Annan tissejä.
– Anna sai nännilävärit tänään. Ja klittatapin.
– Tänään? Oho. No, sähän oot aina halunnu naisen jolla on nännikorut. Nyt sul on.
– Joo… Näitsä sen tatskan Annan kädessä? Sekin tehtiin tänään.
– No just. Irina taas on jo pari päivää puhunu siitä et sit kun Anna tulee ni sit hänet piiskataan ja sit hän saa ihan valtavan orkun. Koitti varovasti kysyy sitäkin et olisinks mä antanu sille piiskaa.
– Ja et antanu?
– No en… Mut kyl me tos aamulla… vähän kopeloitiin ja hierottiin. Kyl se ihan sai ilman piiskaakin…
– Ne on jotenkin ihan kakarasta saakka oppinu sm-seksiin noi tytöt. Annakin selittää sitä et se on ihan eri tason orkku minkä siitä saa kun on enste huutanu äänensä käheeks kivusta ja sit joku tulee ja ottaa väkisin.
– Juu, ei mulle, kiitos.
– Juu, ei. Mennäänks saunaan?
– Mennään.

Saunanlauteilla oli vähän ahdasta neljälle. Minä päädyin Annan ja Alexandran väliin.
– Sullehan kävi hyvin, yks vaimo molemmilla puolilla.

Anna punastui oikein perusteellisesti. Minäkään en sanonut mitään, mutta pussasin ensin Alexandraa ja sitten Annaa. Sitten nipistin Alexandraa tissistä.
– Ei saa kiusata.
– No ei… Mut sulla tulee kiire jos sä meinaat ehtii leikkii kaikilla sun naisilla. Ja koirakin oottaa lisää huomioo. Se on koht ihan Irinan koira muuten.
– (Irina) Se tykkää ku mä oon vaan löhönny ja lukenu ja rapsuttanu sitä.

Kun pesun vuoro tuli, niin aivan piruuttanikin suutelin Annaa ja pesin sitten tytön tissit. Alexandra ei malttanut olla kommentoimatta
– Sul on nyt aika monta tissii pestäväks.

Irina otti saippuan ja alkoi hieroa sitä käsiinsä ja sitten Alexandran tisseihin.
– Mä voin auttaa…

Hetken päästä minä ja Anna suutelimme samalla kun Irina ja Alexandra suutelivat. Pesun jälkeen verannalla Irina komensi ilkikurisesti hymyillen kaikki tissit riviin ja minä sain pussata ne kuiviksi kaikki kuusi. Annaa vähän ujostutti, mutta kun hän oli rivin viimeinen, niin pussasin häntä sitten vähän muuallekin.

– Ai nii… Ei kai muuten uusilla tatskoilla ja lävistyksillä pitäis paljon saunoo. Tai hyppii järveen. Tai ainakaan imee niitä nännejä. Tuuks Anna sisälle, rasvataan ne paikat nyt.

Minua nauratti katsoa ikkunan läpi kuinka Anna sai oikein ammattilaisen käsittelyn kahden eri voiteen kanssa. Sitten Alexandra vei Annan mökin keittiönurkkaukseen ja alkoi äänestä päätellen opettaa tytölle mitä tavaroita olisi missäkin, miten hella ja espressokeitin toimii jne.

Irina painoi tissinsä minun selkääni.
– Kyl sun vaimot juttuun tulee. Alexandra tietää et Anna on nyt sun ja se kyl hyväksyy sen. Me on juteltu paljon ku on oltu tääl kahestaan.
– Mut entäs sä?
– Mä? Mä oon vaan nauttinu elämästä. Ihanaa. Kirjoja, järvi… saa olla alasti, tehdä mitä haluu… Näätsä, mun tissit on jo alkanu ruskettuu.
– Mut noi piiskanjäljet näkyy viel aika hurjina.
– Mä haluisin niit lisää. Eks sä vois vähän…?
– Eiks noi pitäis parantuukin välillä? Sun hienot tissit menee ihan pysyvästi pilalle jos niitä koko ajan hakataan.
– No sit… ainaski voisit jotenki muuten satuttaa mua. Mä haluisin kiemurrella ja huutaa taas. Sit ainaki ku se Mirkaki tulee, vittu piiskaat meiltä ilman pihalle.

Kiersin käteni Irinan kaulan ympärille ja Irina teki minulle samoin. Syleilimme ja suutelimme pitkään.
– Ootsä muuten aina ollu noin kipuhakuinen? Vai Pavelko teidät on opettanu?
– Pavel? Ei… Se kai vaan huomas sen. Mä muistan ku mä oli ihan skidi, ehkä jotain kuus tai seittemän, oltiin Vantaalla ja mä olin rikkonu jotain kallista. Faija hakkas mun persettä remmillä, silleen ihan pitkään. Mutsi tuli huutaan ja kiljuun et et hakkaa lasta. Ja mä vaan koitin saada sanottuu et älä lopeta ku se tuntuu nyt niin makeelle… Mut ei ne mua kuunnellu. Sit vähä myöhemminhä niitten riitely paheniki sit niin paljon et mutsi lähti nosteleen ja raahas mut Venäjälle. Mä panin hanttiin minkä pystyin, mut enhän mä niille mitään voinu. Mä oon kai aina ollu tämmönen. Ihan pikkukimmana mä tungin männynkäpyjä housuuni ja istuin niitten päällä et sattuis kunnolla. Mutsi ei tykänny, mut mä opin tekeen sitä sit aina ku se ei ollu himassa.
– Miten Anna sit on päätyny samanlaiseks?
– No sit ku mä jouduin sinne lastenkotiin ni Anna tuli sinne melkeen samaan aikaan. Me oltiin ku paita ja perse ja sit ku meillä oli viel meidän oma salakieli suomi, mitä melkeen kukaan muu ku johtaja, Raisa, ei tajunnu. Mä opetin Annaa ja sekin alko tykkään. Murkkuiässä me leikittiin neuloilla. Niit oli helppo saada. Meillä saatto olla kolkyt nuppineulaa pillussa, pillunhuulista läpi siin vaiheessa ku ois pitäny nukkuu sängyssä. Ja sit me sormeiltiin niitä ja painettiin tyynyy naamalle ettei huuto kuulu kun orkku tulee. Mä muistan yhenki kerran ku meil ois koko ryhmällä pitäny olla käsitöitä ja opettaja ihmetteli et mihin kaik nuppineulat on hävinny. Me vaan Annan kans kateltii toisiamme et ei me vaa tiietä. Annalla oli jotain viistoist sen pillussa ja mulla vähän enempi. Sil sai aikamoisii viboja ku istu ne neulat pillunhuulista läpi ja sit vaan puristi reisii yhteen. Niist aina muutama uppos nivusiin, välillä aika syvälle. Ja sit mentiin vessaan sormettaan. Sit yks kerta Raisa sai meiät kii; me oltiin just samassa vessankopissa ja Anna kisko neuloi irti mun pillusta ja mun orkku oli vähä liika äänekäs. Raisa raahas meiät molemmat keittiön takahuoneeseen ja Pavel oli siellä. Meiän piti molempien laskee housut alas ja näyttää Pavelille mitä me oltiin tehty ja mitä meil oli pilluissa. Se oli eka kerta ku Pavel vei meiät autolla niille kotiin ja vei sinne alakertaan. Ja sit se piiskas meit siellä. Mä muistan lopun ikääni miten Pavel järkytty ku Anna sai oikeen kunnon orkun siitä piiskaamisesta. Sit se alko antaa mulle selkään ja väkisinhän se näki et tääki pikkukissa on ihan pillu märkänä ja huohottaa nännit pystyssä. Seuraaval kerral se jo sit nussikin Annaa. Anna tykkäs ihan hirveesti. Ja mult lähti neitsyys, sellasel isolla puutapilla. Vittu, mä osasin kirkuu hienosti.
– Olittekste kuin vanhoja sillon?
– Mä olin kai 13. Anna on varmaan ollu just 15 täyttäny.
– Ja sit se alko viedä teit sinne säännöllisesti?
– Nii. Väliin vaan kerran kuussa tai silleen, välil pari kertaa viikossaki. Me opittii aika pian et mitä kaikkee pahaa piti nuorisokodilla tehdä et sai Raisan haukkumiset ja sen lauseen et Pavel tulee hakeen teidät ja sit ei kunnian kukko laula. Raisa tietyst ties aika heti et mitä siel kellaris oli menossa ja sit se tuli itekin kattoon. Ja se hommas aika heti Suomesta jonku lääkärin laittaan meille molemmille ehkäsykapselit ja sit se on säännöllisesti käyttäny meit lääkärintarkastuksis. Raisa on ollu hyvä meille. Varsinki sit sen jälkeen ku Anna rupes sekstaan senki kanssa.
– Ja sit se Mihail nussi teitä?
– Nii, Mihail… Se oli mun juttu. Hei, kai sä kuulit et Mihail on kuollu?
– En. Mitä ihmettä?
– Raisa soitti. Ajanu autolla karseeta vauhtia ja suistunu jokeen. Kännissä.
– Voi helvetti!
– Joo. Täytyy sanoo et mä itkin ku mä kuulin. Joo, Mihail oli mun ihastus. Ja sit ku mä luuhasin sen lähellä ni joku kerta sekin kai sit laski yks plus yks yhteen ja tuli kyseleen et mitä Pavel meille oikeen tekee. Pavel oli siin paikalla. Se koitti käskee mua pitään turpani kii, mut ku Mihail kovisteli ni pakko mun jotain oli sanoo. Ja sit mä itkin ja kerroin et kuinka mä ja Anna nautittiin, haluttiin… Sinä iltana Pavel hakkas mut niin et mun oli vaikee istuu viikkoon. Mut mä menin seuraavana päivänä pokkana kysyyn Mihaililta et haluisko se panna mua. Se halus. Se nussi mua halkoliiterissä. Sil oli muuten tosi paksu kyrpä. Melkeen halkas mut. Sattu nii vitusti… mut osittain kai just sen takii mä halusinki jatkaa sitä et se paneskeli mua. Ja vitun hyvä oliki ku paneskeli. Mihail oli mulle… vähän niinku isä, mut sillä erolla et mulla oli sen kans seksii kanssa. Se oli mulle hirveen tärkee. Ja nyt mul on onneks Anna ja sä. Ei sust varmaan koskaan tuu mitään isähahmoo, mut… haluisiksä panna mua?

Minä halusin. Talutin Irinan aittaan ja kymmenen sekuntia myöhemmin kullini oli jo hänen pillussaan. Irina sai vähän ajan päästä aika äänekkään orkun. Minä pumppasin juuri spermaani Irinaan kun ovi aukesi.

– Täälläkste ootte? Me ihmeteltiin et mihin te hävisitte mut sit Irinan orkusta ei voinu erehtyy. Tuntuks hyvälle?
– Tuntu. Vai mitä, Irina.
Sain suukon Irinalta.
– Alexandra: Säästä nyt vähän, mä haluisin et saisit pantuu sun ekaa vaimooskin vielä. Eikä Annakaan oo saanu. Sun tarttis saada nussittuu meit kaikkii kolmee ennenku mä lähen huomenna töihin.
Oviaukossa Alexandran olkapään takana hymyili alaston Anna ihaninta hymyään.

– Tulkaa nyt, mennään syömään. Anna teki meille lettuja.

Meillä oli neljän hengen nudeillalliset. Niiden aikana kaikille kelpasi viini aika reippaasti. Syömisen loputtua Alexandra alkoi enemmän ja enemmän käpälöidä minua. Ei kestänyt kovin kauaa kunnes tilanne meni siihen, että minä nain Alexandraa sohvalla ja toisiaan halailevat ja pussailevat Anna ja Irina katselivat. Minä sain hyvän orkun, mutta Alexandra ei lauennut, vaikka muuten pitikin seksistä. Mutta olin hädin tuskin orkkuni saanut kun Anna ja Irina olivat jo häätämässä minua. Alexandra yritti sanoa vastaan, mutta mikään ei auttanut kun Irina puoliväkisin väänsi hänen jalkojaan auki jotta Anna pääsi jalkoväliin pussailemaan. Alexandran mielestä siellä kuitenkin oli ”liian pesemätöntä” nuoltavaksi. Hetken päästä Alexandran vastarinta kuitenkin loppui kun hän ja Irina pussasivat syvää kielisuudelmaa samaan aikaan kun Anna nuoli antaumuksella Alexandran pillua. Anna oli taitava. Alexandran orgasmi oli varsinainen pomppuorkku. Sen päätyttyä Anna puolestaan kiipesi pussailemaan Alexandraa samalla kun Irina imeytyi Alexandran toiseen pystyyn nänniin kuin imukala. Katselin ihastuneesti kuinka kiihkeästi Alexandra vastasi Annan suudelmaan. Ja virnuilin.
– Eiks me näitten tyttöjen kanssa aika hyvin mahdeta pärjätä, vai mitä kulta?
– Hmm, mjjoooh, aahhh… Ihana…
– Nyt on vielä Anna jäljellä. Annakin tarttee hellyyttä. Ja orkun.
– Haluuksä nukkuu Annan kans ens yön? Mä voin nukkuu sohvalla, mua on jo naitu.
– Mä aattelin et me oltais ihan omassa sängyssä. Kai Anna ja Irina viihtyis yhdessä…
– (Irina) Vittu, älkää viittikö, kyllä te ny siihen isoon sänkyyn sovitte kaikki kolme. Mä nukun tuol mökin parvella. Mul on siel ylhäällä varasto Harlekiinikirjoja, mitä mä kaivoin aitasta. Ei mua tartte viihdyttää. Käytte Annan kimppuun molemmat, se on ansainnu sen.
– Mun pitää aamulla lähtee töihin… Nii, joko mä sanoin sen et ne on nyt lupaillu mulle sitä Saksan paikkaa? Siit tulis sit kolmeks vuodeks aika paljon siellä olemista, toinen kämppä siellä… Aattelin vähän et jos vaik ottasin ton Irinan mukaan? Jos saan?
– (Minä, Irina, kuorossa) Mitääh??
– Nii… Ne haluis mut sit siihen Saksan hommaan. Kolmen vuoden soppari ja suurin osa aikaa siellä. Aattelin et jos toi Irina haluis tulla mukaan, ainakin vähäks aikaa? Auttais koiran ja kissan hoidossa ja pitäis seuraa… Sullahan on kumminkin Anna.
– Mitä, minä? Saksaan?
– Nii… Jos sua kiinnostaa. Sullahan on Suomen passi, ei siinä mitään lupia tarvita.
– Siis… Voisinks mä ihan noin vaan muuttaa Saksaan? Sun kans?
– Mikset? Jos vaan toi mies pärjää yhdellä naisella sen aikaa… Oon hannannu niille vastaamista, mut jotenki nyt tulee sellanen olo et te pärjäisitte Annan kans täällä ihan hyvin ja Irinal vois olla ainaski vähän aikaa ihan kivaa nähdä maailmaa… Ei sulla tietyst olis töitä siellä eikä ihan kauheesti rahaa, mut muuten se vois olla ihan hyväks…

Illan seksileikeistä ei tullut sen enempää. Loppuilta meni entäs jos – toisaalta – sitten taas toisaalta –keskusteluun Saksan keikan hyvistä ja huonoista puolista. Ja Anna, joka oli tukehtumaisillaan uteliaisuuteen kaivoi uuden hienon tietokoneensa esille ja alkoi asentaa sitä. Me muut jo nukuttiin kun Anna malttoi lopulta kömpiä viereen. Nopea suukko ja asetuimme kaikki kolme isoon sänkyyn. Irina kiipesi jo aiemmin mökin parvelle.

Aamulla Alexandra heräsi ensin ja sitten minä – mikä oli harvinaista. Anna nukkui vielä leikittyään tietokoneella ties kuinka kauan.
– Ihanks sä tosissas sinne Saksaan? Ja Irinan kaa?
– No kyl mä vähän aattelin… Se on hieno tilaisuus, en tiiä tuleeko toista. Ja Irina… ehkä mä oon ihan vähän ihastunukin siihen…
– Kaikkihan siihen ihastuu.
– Lainaaksä sitä mulle? Sehän sanoo olevansa sun orjas.
– Mut… Mites sä muuten aiot pärjätä Irinan sadomasohalujen kans? Opetteletsä piiskaamaan sitä?
– En tiiä vielä… Mut ainaki sä saat ottaa nyt noi molemmat ja sit vingututtaa niit ihan miten paljon vaa. Te meette täält sit kotiin, eiks nii?
– Joo… En tiiä viittitäänkö tänään viel lähtee ku ei oo pakko ja on nätti ilma. Mut mun tarttee olla maanantaina töissä. Ja se Mirka tulee jo myöhään sunnuntai-iltana.
– Pari yötäks se on?
– Keskiviikkoiltaan.
– Sul on sit aika kiire kolmen pillun kans siihen saakka.
– Voi olla. Pilluista puheen ollen, entäs omas?

Aloin kähmiä Alexandraa ja Anna heräsi kesken sen puuhan. Herättyään kunnolla Anna pussasi meitä molempia ja tuli sitten mukaan puuhaan. Loppujen lopuksi se oli Annan taitava kieli eikä minun touhuni, mikä sai Alexandran laukeamaan. Henkeään haukkoen Alexandra sitten katseli kuinka minä kävin Annan päälle ja suorastaan puoliväkisin käänsin tytön selälleen ja keihästin hänet kullillani. Se oli todella hyvä rakastelu, vaikka aika pikapano olikin.

– Ennenvanhaan sä oisit vaan leikkiny mun tisseillä ja runkannu…
– Voi olla… Mut kato nyt tätä namupalaa. Kuolleetkin heräis naimaan Annaa, se on niin pantava.
– On, Anna on ihana… Sori, kello on noin paljon, mun tarttee lähtee. Kahvi naamaan, pikapesu ja tien päälle.
– (Anna) Oota, minä tuun auttaan. Voin ainakin sen kahvin laittaa…

Katsoin onnellisena kuinka osittain toisiaan halaten naiset säntäsivät pihalle pissalle. Ainakin nuo minun naiseni näyttäisivät pärjäävän yhdessä. Ihania kaikki. Vai että Alexandra ja Irina Saksaan? Voihan se olla hyväkin juttu, Alexandra ainakin on jo niin kauan kuolannut myös tyttöjen perään osaamatta lähestyä kuitenkaan ainuttakaan. Irinaa ei ainakaan ollut vaikea lähestyä. Ja olisihan minulla vielä Anna.

Alexandran saatua meiltä kaikilta pusut ja lähdettyä omalla autollaan, minä, Anna ja Irina menimme vielä torkuille. Kello oli jo paljon kun heräsimme. Anna luonteensa mukaan siivosi melkein koko mökin, irina taas asettui järvenrantaan aurinkotuoliin alasti joku romaani kädessään. Minä raahasin Raisan mystisen arkun latoon ja aloin inventoida kunnolla sen sisältöä. Ja olihan sitä. Parisensataa vanhaa valokuvaa, enimmäkseen ihmisiä joita ei kukaan enää tuntisi. Kuusi kangaspussia vanhoja rahoja, melkein kolmesataa kappaletta. Suurin osa todella vanhoja isoja hopearahoja nimellisarvoltaan 200 markkaa. Mutta joukossa oli myös muutamia, jotka luultavasti olivat oikeaa kultaa. Teksti oli jotain, jota en ymmärtänyt. Ei arabiaa, mutta jotain sen kaltaista. Sitten saksalainen sodanaikainen konepistooli, 9-millinen Schmeisser. Niin hienossa kunnossa että oli kuin uusi. Venäläinen upseerin 9mm Nagan-pistooli. Kolme kertaa 200kpl saksalaisia 9mm panoksia. Sodanaikainen erään jääkäripatajoonan taistelupäiväkirja. Saksalaisia sodanaikaisia kulkulupia, iso tukku kolmannen valtakunnan Saksan vanhoja Reichsmark-paperirahoja ja muutamia Stalinin ajan ruplia. Kahdeksan paria sotilaskäsirautoja avaimineen ja yksi vanha jousipamppu. Ja vanha kauppakirja, josta tarkemmin lukemalla tajusin, että se oli asiakirja, jolla nimenomaan Raisan nykyinen kotitalo oli vuonna 1934 myyty jollekin Aaro Kauppiselle.

Olihan lasti tuoda Euroopan tarkimmin vahditun rajan yli. Saakelin Raisa. Poliisia kiinnostaisi varmaan iso osa tästä. Mutta mitä minä nyt näillä tekisin? Päätin päättää myöhemmin. Pakkasin aseet öljyisiin kankaisiin ja laitoin ne sekä panokset vedenpitävään muoviarkkuun, jonka piilotin ladon alle. Lapioin vähän soraa päälle. Kysyisin niistä ensin jonkun asekeräilijän mielipidettä ennen kuin ehkä antaisin poliisille koko kasan. Kaiken lopun pakkasin laukkuun ja autoon. Rahat olivat varmaan arvokkaita. Koitin soittaa Raisalle, mutta hän ei vastannut.

Anna juoksi minua iloisena vastaan. Hän halusi näyttää miten hieno hänen uusi tietokoneensa oli. Autoin Annaa lataamaan verkosta siihen muutaman hyötyohjelman. Sitten Anna pussasi minua ja kaivoi tiedostokansiot esiin.
– Halusin näyttää sulle… tässä on niin hieno tää iso näyttö… et miten upeelta minä näytän kun mua ruoskitaan. Katso. Kato miten hienosti mä huudan.
– Sinäkö haluaisit tulla piiskatuksi (suukko)?
– Joo. Ja Irina. Tai Irina oikeestaan… se aatteli et ku tuol on noin paljon hyttysii tuolla metsässä ni siitä sais mulle aika hyvän alkukidutuksen…
– Vai aattelee Irina silleen. Pitäisköhän meidän viedä Irina alasti mettään ja sitoa puihin?
– Pitäis. Mut eiks mua?
– Mä voisin vaik viedä sinut tonne latoon… Sielläkin on hyttysii.
– Okei, hyvä… Ihan miten vaan. Mut mulla on sellanen olo et tänään mä haluaisin huutaa. Kunnolla. Tietsä… mahanpohjassa on sellanen tuntu et kohta mua pitäis satuttaa niin et mä alan kirkuun ja sit mut sais raiskata… lujaa…
– Katotaan… Ja Irina kans? Haettaisko me se Irina?
– Joo. Minä voin hakee käsiraudat.
– Hae ne kahleketjut kanssa, sinut vois ripustaa sit niihin.

Anna lähti juosten hakemaan tavaroita. Mikä into. Minä puolestani hain sakset ja ilmastointiteippiä. Kun Anna oli tullut, kävelimme hiljaa takaapäin aurinkotuolissa kirjaa lukevan alastoman Irinan molemmille puolille ja ennen kuin tyttö huomasi mitään, hänen kummassakin ranteessaan oli käsirauta lukossa. Rautojen toiset päät olivat Annan oikeassa ja minun vasemmassa ranteessani.
– Nyt tuli tälle naiselle lähtö. Saat huutaa vähän.
– Mihin te viette mua?
– Ei kysymyksiä, Nyt seuraat. Huutamaan kivusta.

Johdatin tytöt satakunta metriä metsän puolelle tuulettomaan paikkaan, mihin paistoi aurinko. Ilmassa pörräsi ja ynisi paarmoja ja hyttysiä. Ja maassa rapisi melkoinen määrä hevosmuurahaisia.
– Anna, luuleksä et noi kaks pientä puuta, noi leppää, ois sopivan matkan päässä toisistaan jos Irinan kädet levitettäis niitten väliin?
– J-joo… Koitetaan.
Pari naksahdusta ja Irinan kädet oli lukittu levälleen puihin.
– Tuus auttaan. Ota Irinaa toisesta jalasta kii, mä otan toisesta. Me vedetään siltä jalat alta nii et se on tossa sammalikossa selällään. Irina, jos haluut välttää muksahtamasta korkeelta ni käy kyykkyyn ja istu maahan.
Hetkessä Irina oli kiskottu selälleen sammalikkoon. Teippasin tytön toisen jalan pieneen männyntaimeen ja toisen isompaan koivuun niin että Irina oli nyt ihan kädet ja jalat levällään. Irina kiljahteli hiljaa, sillä sammalikko oli täynnä muurahaisia.
– Irina, sä jäät nyt siihen muurahaisten, paarmojen ja hyttysten syötäväks etkä mahda niille mitään. Eikä me kerrota kauanks sitä kestää. Voi olla että kauan. Anna, liimaa tota ilmastointiteippii Irinan suun päälle niin et se ei pysty huutaan.

Sanottu ja tehty. Puristin Annaa tissistä ja hän minua kullista samalla kun katselimme Irinaa. Jo alle minuutissa tyttö kiemurteli minkä siteiltään pystyi. Irina piti hiljaista vinkuvaa vikinää. Kullini nousi ihan pystyyn. Vilkaisin Annaa ja Annakin näytti kiihottuneelta.
– Se on kiihottava noin. Kiemurtelee tosi hienosti. Kato, nyt sitä puree muurahainen pilluun.
– Anna kulta. Nyt me mennään hakeen ne kahleet ja sit mä vien sut tonne latoon. Saat roikkuu ranteistas. Ennen kun sut ruoskitaan.
– Oi. Okei.

Annalla oli oikein kiire noutaa kahleet. Saatoin tytön latoon. Siellä oli hieman hämärää ja joka paikasta kuului vain hyönteisten humina. Puolivälissä latoa ladon poikki meni tukeva parvi, joka oli juuri sopivalla korkeudella siihen, että sain tytön ranteet kahlittua ylös. Anna ei sanonut sanaakaan kun kiinnitin ensin hänen ranteensa, sitten kahleen toiseen jalkaan, sitten vedin kahleesta sivulle niin että tytön jalka tuli melkein spagaattiasentoon. Sitten kiinnitin kahleen toiseenkin nilkkaan. Anna yritti suorastaan auttaa minua siinä että saisin hänet menettämään tasapainonsa: tyttö koitti hypätä ilmaan että minun olisi helpompi kiskoa hänen ainoa tukijalkansa sivulle. Kiinnitin kahleen ladon tukipalkkiin niin että tyttö jäi heilumaan ilmaan ranteidensa varaan. Sitten palasin Annan luo puristelemaan tytön rintoja. Annan tissit olivat ihan pyöristyneet ja nännit aivan äärimmillään pystyssä.
– Kulta, täällä sun on hyvä huutaa. Kukaan ei kuule. Paitsi hyttyset. Kato, mulla on tässä pari niitä julmia metallinipistimiä mitä sä Raisan talolla laitoit Irinaan. Nää tulee nyt sun nänneihin. Ja sit sä tiedät jo et ranteisiin alkaa kohta sattua ihan vitusti. Ja sit on vielä nää hyttyset. Nauti kivusta, kulta. Nyt saat valita: oikee vai vasen nänni ensin?

Ei vastausta, hiljainen vikinä. Huitaisin kettingin päällä Annaa pakaraan.
– Oikee vai vasen?
– Oh… oihkee…
– Niin sitä pitää. Hyvä, tässä tulee kipu oikeaan nänniin.
– Hii-IIIIIIIIIIII-iiiiiihhh-hiiiiiiii….. iiiiiii…
– Noin. Ja sitten vasen…
– IIIIIIIIIIIIKKKkkkhhiiiiiiii….

Menin ulos ja katkaisin pusikosta metrin mittaisen haavantaimen ja riivin siitä lehdet. Sitten palasin Annan luo. Anna tempoili, irvisti, vikisi ja uikutti. Tähtäsin tytön mahaan ja läimäisin lujaa. Anna kiljaisi. Kolme kovaa läimäystä myöhemmin suutelin Annaa tissille ja sanoin meneväni katsomaan Irinaa. Toivotin kivuliasta riippumisaikaa.

Otin haapapiiskani mukaan ja palasin Irinan luo. Tyttö oli tulipunainen ja kiemurteli tauotta. Tyttö oli jo sellaisessa transsimaisessa tilassa, minkä kidutuskipu voi tuoda. Läimäisin Irinaa rinnoille lujaa useamman kerran, mutta tyttö oli kuin ei olisi huomannutkaan. Irina huohotti ja kiemurteli. Työnsin sormeni tytön pilluun. Se sykki rajusti; ilmeisesti tyttö oli jo saanut orgasmin. Kiipesin tytön päälle ja survaisin kullini häneen. Siihen Irina sentään reagoi, yritti työnnellä vastaan, minkä nyt siteiltään pystyi. Sain orgasmin nopeasti, mutta minua haittasivat muurahaiset jotka purivat joka paikasta, muun muassa kiveksistä.

Irrotin huohottavan Irinan nopeasti ja kaavin tytöstä enimmät muurahaiset. Autoin hänet jaloilleen ja raahasin rantaan. Irina kiljaisi uudestaan kun vesi osui muurahaisten puremiin.
– Pystytsä tuleen, mennään katsoon Annaa?
– Huuh, oota mä koitan. Missä se on?
– Ladossa. Roikkuu ranteistaan ja akkujohdon puristimet tisseissä.
– Ne isot metalliset? Mee edeltä, mä tuun… Älä jätä niitä sen tisseihin kauheen pitkäks aikaa. Ne voi mennä nahkan läpi ja voi tulla aika hurjaa jälkee.

Kiirehdin Annan luo ladolle.
– Mites täällä asiat roikkuu?
Anna ravisti tukkaansa ja hymyili vaan vähän huohottaen.
– Kuinka voit, kysyi roomalainen Jeesukselta, joka roikkui ristillä, vastasi Anna
– Jaaha… ei siis satu tarpeeks?
– Siihen tottuu… ja mä alan kohta lähestyy sitä tilaa missä mä haluunkin et noi leikkaa multa nännit irti.
– Otetaas ne pois, se sattuu enemmän kuin laitto.
– AaaaiiiIIIIIIIIIIIIIIIIIIiiiiiihhhhh….
– Roomalainen sit varmaan tuomitsee Jeesukselle raippoja seuraavaks…

Aloin läimiä vitsalla Annan persettä ja selkää. Ei kovin lujaa, mutta monta kertaa. Anna koitti pyytää monta kertaa että löisin lujempaa. Tein päinvastoin, löin hiljaa, mutta pitkitin piiskausta. Huomasin että hymyilevä Irina tuli latoon. Läimin yhä Annan pakaroita kun Irina kumartui ystävänsä jalkoväliin ja alkoi nuolla ja sitten imeä klitorista. Anna sai melkein heti ihan hillitsemättömän ison orgasmin ja kiljui tosi kovaa. Heitin piiskan pois ja kiirehdin Annan taakse. Jäykän kullin työntäminen tyttöön oli vaikeaa, sillä Annan pillu oli nyt niin kiinni supistunut orkun takia, mutta työnsin väkisin. Anna kiljahti kun upposin pohjaan saakka kerralla. Tartuin tyttöä molemmin käsin tisseistä ja puristin tosi lujaa. Pumppasin kuin raivopäinen kunnes minulta lopulta tuli. Se kesti aika kauan, olinhan juuri aiemmin nainut Irinaa.

Vetäydyin tytöstä irti ja huohotin. Annan ihan uskomattoman hienonmuotoinen peppu oli nyt tulipunainen. Ja siinä oli hyttysiä. Silitin tytön pakaroita ja selkää.
– Irina, tuu, päästetään Anna irti.
Palasimme järven rantaan, jossa tytöt juuri keskittyivät toistensa punaisiin peppuihin, kun kuulin huudon takaani.
– Hoi! Onko siellä kaikki kunnossa?
– Ai, Mauri. Moi. On. No, tuu nyt vaan… Kummiskin haluut nähdä meidän tytöt… tälleen alasti.
– Mitä tääl tapahtui? Joku huusi.
– Ei mitään. Seksiä. Molemmat tytöt tykkää sadomasoseksistä. Anna, tää tumma kaunotar, sai piiskaa. Irinaa, tota vaaleempaa, puri muurahaiset. Tuu sanoon päivää tytöille. Anna ja Irina: Tää on Mauri. Sil on mökki tuol reilun kilometrin päässä.
– Moi. Mä olin tuolla mettässä kattomassa istutusten kuntoo ku alko kuuluu sellasii huutoja et aattelin et nyt jollain naisella on joku isompi hätä.
– Se oli varmaan se kun mä otin nipistimet irti Annan nänneistä.
– Irina: Eikä ku Annan orkku se on ollu. Se kuulu varmaan Pietariin saakka.

Anna hymyili suloisesti. Mauria selvästi vaivasi tilanne ja meidän alastomuutemme, tyttöjä taas ei ollenkaan.
– Anteeks sit et mä häiritsin, mut luulin… Mä täst lähenki sit…
– Älä nyt mee mihinkään. Kun kerran tulit, niin istu tonne penkille kiireemmäks aikaa. Irina, luuleksä et sä saisit haettuu meidän vieraalle vaik oluen? Ja mä voisin haluta siiderii. Mites Anna?
– Kiitos… Mut mä en oikeen pidä oluesta. Jotain muuta.
– Okei, kolme siiderii ja yks olut. Tulee.

Istuimme pihapöydän ääreen, minä ja Anna toiselle puolelle ja Mauri Annaa vastapäätä. Irina tuli, jakoi juomat ja asettui Maurin viereen. Avasimme juomat ja koitimme alkaa jutella kaikenlaisesta joutavasta. Mutta Maurilla oli vaikeuksia keskittyä mihinkään muuhun kuin vastapäätä oleviin Annan nänneihin. Kun Anna huomasi sen, hän katsoi minua kysyvästi ja korjasi sitten asentoaan niin että työnsi rintojaan vielä enemmän esille. Kiersin käteni Annan ympäri ja tartuin tytön vasempaan rintaan, nostin sitä ylös ja tarjosin lävistettyä nänniä Mauria kohti.

– Eiks oo kauniita tyttöjä, molemmat?
– No, ööh, on… Mistä sä oot heidät löytäny?
– Mä kerron kohta. Mut kato nyt välillä sivulleskin, tykkäät kumminkin… Irinankin tissit on upeet.
– (Irina) Saa meitä kattoo. Tai mua varsinkin. Pilluu ei tarjota, mut kattoo saa. Ja vaik koittaa. Ota kiinni siitä… mun tissistä. Haluut kuitenkin.
– Mitä?
– Ota nyt kiinni niistä mun tisseistä. Ja ime.

Suutelin Annaa. Maurin keskittyessä Irinan oikeaan nänniin Irina kiskoi Maurin vetskarin auki. Mies kiemurteli vähän, mutta hetkessä tyttö oli vapauttanut Maurin kullin. Se oli tosi iso ja sojotti nyt kohti pilviä.
– Tapio, saisinks mä ottaa suihin tältä… naapurilta?
– Saathan sä nyt vaikka nussia, jos haluut. Aikuinen nainen. Päätä ihan ite.
– Hyvä. Mulle jäi äsken vielä sellanen olo. Hei, Mauri? Haluisitsä panna mua? Tuu.
– Mihin?
– Tohon nurmikolle. Nai mua.

Irina kiskoi kädestä kunnes Mauri nousi ylös. Sitten tyttö raahasi miestä pöydän ympäri, keskelle pihanurmea ja asettui itse siihen selälleen ja levitti jalkansa.
– Ei vittu…
– Elä nyt kiroile. Tuu ja nussi mua.

Mauri vilkaisi minua ja Annaa, mutta kun minä olin keskittynyt Annan nänniin ja Anna taas minun kulliini, niin Mauri laskeutui Irinan päälle. Katselimme kuinka Mauri tarvitsi monta työntöä ja Irina monta ”uuh”-ääntä ennen kuin koko valtava kulli oli pohjaan saakka tytön sisällä. Hetken naimisen jälkeen Irina kuitenkin ponnisti ylös, kiepautti miehen nyt selälleen ja kiipesi itse päälle. Vähä vähältä tyttö istui Maurin kullin päälle kunnes se oli kokonaan Irinassa. Sitten tyttö aloitti hitaan ratsastuksen. Se näytti takaa tosi upealta.
– Tuu, koitetaan mekin. Toi näyttää kivalta.

Hetken päästä minä olin selälläni Maurin vieressä ja Anna kiipesi minun päälleni. Saatuaan kullini kunnolla sisäänsä Anna kurkotti kohti Irinaa. Olimme niin lähekkäin, että tytöt ylettyivät antamaan toisilleen suukon nousematta pois meidän miesten kullien päältä. Sitten molemmat tytöt jatkoivat ratsastusta.

Mauri laukesi ensin. Mies tarrasi kourillaan Irinan perseeseen kuin hukkuva pelastusrenkaaseen, puristi tyttöä syvemmälle päällään ja ähkäisten laukesi tytön sisään. Annalla ja minulla meni kauemmin. Kun me onnellisina lopetimme, Irina ja Mauri istuivat jo takaisin pöydän ääressä siemailemassa juomiaan ja katselemassa meitä. Halasin ja pussasin Annaa vähän lisää ja liityimme sitten takaisin seuraan. Mauri katsoi minua.

– Oot sinä kans, vittu, yks maailman paras naapuri. Ihan paras. Mut älä kerro… Älkää kukaan kertoko tästä Virpille. Se ei tykkäis.
– Sähän tulit tänne auttamaan. Näköjään Irina halus vielä apua. Älä mua kiittele, kiitä Irinaa. Se sua nai, en minä.
– Kiitos Irina. Olit mahtava.
– Kiitos itelles. Mua ei oo noin isolla ennen naitukaan.
– Oottekste… vielä ens viikon tääl mökillä? Voitaisko me joskus…?
– Ei olla. Sori. Tarttee mennä etelään ja töihin. Annallakin on nyt uus työ. Ja voi olla et Irina lähtee Alexandran kans Saksaan.
– Saksaan? Ai, oliks Alexandraki siis niinku mukana… siinä et sulla on nää tytöt täällä?
– Joo, ei Anna ja Irina oo mitään lainattuja tai ostettuja naisia. Anna on mun tyttöystävä. Tai siis paremminkin toinen vaimo nyt. Ihan silleen pysyvästi. Ja Irina on Annan paras kaveri. (Anna suuteli minua.)
– Ja mä oon julistautunu ton Tapion orjaks. Se pelasti mut.
– Ja Alexandra?
– No niinku mä sanoin, se haluis ottaa ton Irinan luokseen ku se tulee nyt oleen pitkii aikoja Saksassa. Se on ihan ihastunu. Ja Anna on mun vaimona täällä sillä välin. Alexandra koitti opettaa Annalle kaikkii juttuja mitä meidän kotona tarttee tietää… Ja aamulla Alexandra sai aika hienon orkun… Annalta.
– Vittu, ei meiän Virpi ikinä olis… noin vapaamielinen… Vaik mun puolesta sais kyl ollakkii. Me sit tavataan vielä myöhemminkin?
– Takuulla.
– Mun täytyy lähtee. Mut hei, kiitos hirveesti. Älkää sanoko Virpille. On sulla upeet naiset.
– Eiks ookin?
Mauri suuteli Irinaa ja lähti.

– Osaakohan se pyyhkiä ton typerän hymyn naamaltaan ennenku sen vaimo alkaa ihmetellä?
– Se on sen ongelma. Mut hei, anteeks… mä olin taas… Mä lupasin et ku mä pääsen tänne Suomeen ni mä en enää tekis mitää älyttömii temppuja, mut taas mä sit tein… Sori. Tosiaan.
– Höh? Mitä? Irina kiltti. Ei mitään pahaa oo tapahtunu.
– Mä koitan olla asiallinen… sniff… Mut mä vaan joskus aina teen… jotain älytöntä. Tällasist Raisa aina laitto Mihailin hakkaan mua ja ne oli hirveen vihasii. Mut en mä siellä Karjalassa nainu ketään… paitsi Mihailii. Ja Pavel tietyst pani meitä, mut ei muut. Nyt mä siis olin viel pahempi…

Riensin halaamaan Irinaa.
– Se on ihan totta et nopeitten päähänpistojen jälkeen voi joskus käydä niin et joutuu vaikeuksiin. Mut minähän sen Maurin tänne kutsuin. Ja minä ja Annahan sille ensin tissejä esiteltiin. Ja minä käskin sitä kattoon sun tissejä. Se nautti ja sinä nautit. Ei vahinkoa kellekään. Mauri on kiva, mä tykkään siitä. Aina auttamassa. Se on hyvä vaan et nyt se on sit tän jälkeen teidänkin kahden kanssa takuulla hyvä kaveri.
– Ooksä oikeesti sitä mieltä et mitää pahaa ei tapahtunu?
– Oon. Ja säkin nautit siitä, eiks?
– Joo…mut…
– No sit kaik on hyvin. Suutele nyt mua ja älä murehdi.

Irina suuteli ensin minua ja sitten Annaa, ryntäsi sitten sisälle mökkiin ja kapusi nukkumaparvelle.
– Älä välitä. Irina on joskus tollanen, se saa joskus seksin jälkeen itkukohtauksia. Tunteet on niin isot. Mä oon nähny ton monta kertaa. Joskus se itkee ihan masturboinninki jälkeen, ihan ilman mitään syytä.
– Ai? Kai se kohta rauhottuu.
– Kyl se siitä. Saisinks mä viel suukon…?

Ilta oli rauhallinen. Pakkasimme tavarat jo valmiiksi autoon ja Anna siivosi sekä mökin että aitan niin hienoiksi etteivät ne olleet vuosiin olleet niin siistit. Iltaruokailun jälkeen alkoi sade. Irina halusi vetäytyä parvelle jatkamaan romaaniaan, mutta Anna sen sijaan meni alasti kaatosateeseen ulos ja istui laiturille. Katselin vähän aikaa ikkunasta, mutta otin sitten itsekin vaatteet pois, menin tytön viereen, silitin Annan läpimärkää tukkaa ja istuin sitten Annan viereen. Vettä satoi kaatamalla ja se valui meidän alastomilla vartaloillamme. Heiluttelimme jalkojamme järvessä. Halasin ja suutelin Annaa, joka sitten huokasi ja painoi päänsä olkapäätäni vasten.

– Tiedätsä… Sillon Raisan talolla kun mä olin päättänyt että mä koitan houkutella sinut seksiin, niin en mä sillon tienny miten ihan hirveen hyvä idea se oikeen oli.
– Sillon kun mä näin sut ekan kerran… ni en mäkään ajatellu et mä haluisin pitää sut koko loppuikäni. Mut mä haluun.
– Mä rakastan sua.
– Mäkin sua.
– Hei… Mitä nyt sit huomenna tapahtuu?
– Ei ihmeitä. Lähetään aamulla, ajetaan yli neljä tuntii. Tullaan väsyneinä meille. Mä näytän sulle taloo missä sä tuut olemaan emäntänä. Sit illalla meidän pitää hakee hermostunut Mirka asemalta.
– Hih… Sil on varmaan – miten sanotaan? – perhosii vatsassa. Hei, minä muuten alan kohta jo taas osata suomee…
– Sä osaat suomee ihan hirveen hyvin siihen nähden et et oo vuosiin puhunu. Ja mua huvittaa ku sä alat kanssa puhua jo ihan hesalaista murretta.
– Alanko? Voi olla… mä kuuntelen sua ja Irinaa. Huomaatsä, me ei oo puhuttu Irinan kanssa yhtään sanaa venäjää enää.
– Ei suomalaistyttöjen tartte puhua keskenään venäjää.
– Luuletsä et mä saan sen työluvan?
– Luulen. Se Raija oli ihan varma.
– Tää on ihanaa… voi, mun elämä on nyt NIIN ihanaa…

Halasimme pitkään ääneti. Kaatosade vain jatkui.
– Mitä sä katot? Sä tuijotat mun jalkojen väliin.
– Eiku mä seuraan miten sadevesi valuu virtana sun nännin päästä. Sul on niin ihanat rinnat. Onks noi kamalan kipeet nyt?
– Vähän vaan. Mä tykkään noista renkaista. Mun tissit on melkeen koko ajan ihan pystyssä nyt kun niissä on renkaat. Irina sanoo et se haluu kans nyt tissirenkaat. Ja tatuointeja.
– Jotenki mä arvasin.
– Ei oo vaikee arvata. Mä jo kysyin Mirkalta apuja.
– Kuule Anna… Kiskottaisko me sultakin noi tummat häpykarvat pois? Irinakin on ihan karvaton. Eikä munkaan kullissa oo karvoja.
– Nää? (Anna kiskoi märkiä, mustia häpykarvojaan) Saat kiskoo. Millä? Irinalla oli Venäjällä sellaset kumilla päällystetyt pihdit. Ehkä ne on sen tavaroissa?
– Tuolla mökissä pitäis olla oikeen karvanpoistovahaa. Se sit sattuu kunnolla kun kiskotaan isoja tukkuja karvaa kerralla.
– Ja sä luulet et mä en kestä kipua?
– Hassu. En luule. Tuu, mennään kattomaan.

Karvanpoistovahan käytöstä tuli itse asiassa hauska kolmen hengen harjoitus. Vaikka minulta ja Irinalta karvat oli jo nypitty, niin aina löytyy muutamia, joita voi nypsäistä. Anna sen sijaan sai kiljahdella ihan kunnolla ennen kuin hänen musta puskansa oli vaihtunut kokonaan paljaaseen ja sileään pimppiin. Mutta Annan pillu oli niin kivan näköinen, että se kannatti paljastaa. Tytön ulommat ja sisemmät häpyhuulet olivat niin – miten sen sanoisi? – tasapainoisen näköiset, että niitä katseli mielellään.

No… niin koko Annaa muutenkin.

Vetäydyimme isoon sänkyyn nukkumaan kaikki kolme, tällä kertaa Anna keskimmäisenä. Anna oli niin söpö – ja niin rakastuneen näköinen – kun tyttö nukahti käsi minun kaulallani. Minä pysäköin yhden käteni Annan toisen rinnan päälle ja nukahdin siihen.

7 kommenttia viestissä: “Anna ja Irina, osa 4”

 1. Jussi says:

  Ihanaa mäkin haluisin naida tollasii kaunottarii useaan kertaan. Kolmen kimppa on nautinto sen tiedän omasta kokemuksesta tosi hyvin. Nämä tarinat ovat mielestäni parhaita tällä palstalla.

 2. Kaktus says:

  Todella taitavaa tarinankerrontaa ja juonenkuljetusta. Noitapilli, sinun novellisi ovat hyvä esimerkki kaikille novellisteille.

 3. noitapilli says:

  Moi kjtmaapm & joik2ww

  Kiitos. Oon ihan varma että tuossa tarinassa on paljon muutakin puutaheinää – arvaan että esimerkiksi tarinanpalat jotka liittyy kauppaympäristöön voi olla ihan soopaa. Sorry niille jotka tietävät paremmin. Toi aseet ja aarteet -pala oli itse asiassa pohjustus yhdelle juonenkäänneidealle, jota rakentelin, mutta josta sitten poistin jo osuuksia. Siinä oli alunperin ajatusta johon olisi liittynyt venäläisten rajamiesten korruptointia ja seksiä heidän kanssaan jotta tuon lastin saa Suomeen, mutta se osa ei vaan oikein kulkenut, joten poistin aika ison palasen.

  Mutta katsotaan jos niitä aseita ja tavaroitakin ehkä vielä tarvittaisiin tarinassa? Ainakin voisin kutsututtaa aseasiantuntijan mökille niihin tutustumaan… tyttöihin tutustumisesta nyt puhumattakaan 🙂

  • joik2ww says:

   En ole seurannut sun tarinasarjaasi, mutta huomannut kommentteja seuloessa, että se on varmasti hyvä. En ole lukenut muitakaan novelleja sen tarkemmin, kun päälisinpuolin silmäillen. Jos sitä sitten vaikka perehtyisi näihin stooreihin tarkemmin. 🙂 Aseet ovat mulle lähellä sydäntä, joten sekin on jo syy lukea nämä 😀

 4. Iko says:

  Kerrassaan taitavaa kerrontaa. Harvoin saa lukea tällaisella pieteetillä kiroitettua tekstiä.

 5. kjtmaapm says:

  Saksalaisen sodanaikaisen 9-millisen konepistoolin oikea nimi on MP40. “Asetta kutsutaan usein virheellisesti
  nimellä ”Schmeisser”, mutta asetta ei kuitenkaan suunnitellut tunnettu Hugo Schmeisser vaan Erma-yhtiön insinööri Heinrich Vollmer.” http://fi.wikipedia.org/wiki/MP-40

  • joik2ww says:

   Juonen kannalta ei merkittävä huomio. Schmeisser nimi juontuu MP18 mallista, jonka suunnitteli Hugo Schmeisser.

Kommentoi

top