search
top

Vieressä..

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (84 votes, average: 3.64 out of 5)
Loading...

On heinäkuu ja sää on mitä hienoin. Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta lämpötilan ollessa reilusti yli 20 asteen. Autossa rock-musiikki soi lujaa ja on todella kuuma ilmastoinnista huolimatta. Tilavassa Toyota Avensis-farmarissani istuu lisäkseni ystäväni 24-vuotias Tommi apukuskin paikalla ja takana kuukausi sitten 25 vuotta täyttänyt Timo. Olemme juuri lähteneet Turusta ajelemaan jokavuotiseen Ilosaarirock-reissuumme. Hävityn kivi-paperi-sakset-pelit tuloksena minä olen tänä vuonna kuskina. Ajaminen ei minua harmita yhtään, kaverieni huonot jutut matkan aikana onkin sitten asia erikseen. Jokatapauksessa fiilis oli hyvä, kaverini aloittivat juopottelun ja minä nautin säästä ja seikkailun tunteesta. Millaisia festarikokemuksia tulee tänä kesänä? Mille muistoista nauramme kerta toisensa jälkeen talvella? Matka kestäisi usean tunnin vielä, joten turha puhua vielä muistoista.

Matka sujuu odotetulla tavalla. Tommin ja Timon ääni nousee, mutta heidän juttujen taso laskee. Vielä olisi noin kaksi tuntia matkaa Joensuuhun. Valtatie 23 kuhisee festarikansaa ja tuttu kihelmöinti tuntuu vatsanpohjassa. Kohta pääsisin myös itse nauttimaan oluesta ja hyvästä meiningistä. Olimme sopineet, että poimisimme lähestyvältä ABC-asemalta kyytiin Tommin tyttöystävän Sannan ja jonku hänen joensuulaisen kaverinsa Johannan. Kurvasin ABC:n pihaan ja tytöt hyppivät kädet heiluen, näköjään hyvä pohjat jo heilläkin alla. Sannalla oli festaripukeutuminen varsin hauskan värikäs. Keltainen toppi, lyhyt farkkuhame ja punaiset sukkikset ja siniset skeittilenkkarit. Asun kruunasi isot silmälasit joissa ei tainnut edes mitään linssejä olla. Tuo lyhyt brunette on varsin hauska tyyppi ja itse sinkkumiehenä olin hieman kateellinen Tommille kun hänellä oli noin nätti ja hauska tyttö. Hän oli musiikki-ihmisiä kuin minä itsekin ja monesti tuntui että minulla ja hänellä on paljon enemmän yhteisiä kiinnostuksen kohteita verrattuna Tommiin. Johannaa en ollut aiemmin nähnyt ja täytyi kyllä nielaista pari kertaa kun häntä katsoi. Pitkähiuksinen blondi oli pukeutunut kireisiin sinertäviin farkkuihin ja kenkinä hänellä hassut vaaleanpunaiset saappaat festarityyliin. Jalat olivat todella kauniit, polvet hieman sisällepäin kääntyneet ja en vielä persettä nähnyt mutta tiesin jo noista jaloista, että se on varmasti todella kireä ja nätti. Yllään hänellä oli kireä valkoinen toppi, minkä alta mustat rintaliivit näkyivät seksikkäästi. Hänen olemuksessaan eniten kuitenkin kiinnitti huomiota raikas hymy, joka oli kuin ympärillä vallitsevan kesäsään ilmentymä sydämenmuotoisilla aurinkolaseilla varustettuna. Todella nätti kesätyttö, ajattelin mielessäni. Toivottavasti pääsisin juttusille tuon seksibeiben kanssa myöhemmin. Pikaisen esittelykierroksen jälkeen lastasimme tavarat autoon ja jatkoimme matkaa.

Tässä vaiheessa kyllä ***utti olla kuskina. Tommi istui yhä edessä kanssani, mutta meidän pelimies Timo takana näiden kahden herkun välissä. Blondi-Johanna nauroi kaikille Timpan jutuille ja heti oli aistittavissa säpinää heidän välillään. Sanna oli varmaan pohjustanut myös tilannetta hieman, olihan Timo varsin komea kundi. Mietin vain, mikset hän minua kenties voinut mainostaa tuolle namupalalle? Ei siinä, kyllä minä fiksuna ymmärsin tilanteen kulun. Timo oli kokeneempi naistenmies ja hiukan raamikkaampi ja pidempi kuin minä. Itselläni on hiukan vaikeaa tuo naisten jahtaus kun taas Timo on siinä täysin omassa elementissään. Vasta puoli tuntia ajettu ja Timon käsi jo välillä hapuilee Johannan reittä ikään kuin “vahingossa” juttujen lomassa. Hän kertoilee hauskoja juttuja viime ulkomaanreissustaan futiksen em-kisoihin Ukrainaan, jättäen kuitenkin viisaana kertomatta kaikki panojutut tuolta reissulta. Niistä minä ja Tommi kyllä tiesimme hyvin, Timppa kyllä aina kertoi jos oli päässyt pukille reissuillaan. Timosta hehkui jonkilainen “panomiehen aura”, jonka minä miehenäkin aistin ilmassa. Naiset tuntuivat aina vain ajautuvan hänen syliin, sen sijaan että hän niitä itse jahtaisi. Todellakin siunattu lahja, jonka jonain päivänä toivon omistavani.

Oloni oli kieltämättä vaisu. Tommi hehkutti festarin tulevia esiintyjiä aina kun radiosta tuli hyvä biisi ja en minä jaksanut aina edes kommentoida tuota nousuhumalaisen soperrusta. Hän saisi pillua varmasti omalta tytöltään ja Timolla näytti olevan taas pesää tulossa. Vaikka Sannan kanssa juttelin paljon ja useasti, niin silti Timon kanssa jutellessaan hänellä oli aina pientä flirttiä meneillään. Timo sytytti naisen kuin naisen ja elämänsä aikana hän on kaatanut kaikenikäisiä naisia. Itse asiassa tiesin, että Timo on sormettanut Sannaakin eräillä jatkoilla Tommin tietämättä, mutta enhän minä kaverina voinut sitä sanoa. Ja mitäpä se ketään auttaisi, kyseessä oli kuitenkin känninen hairahdus ja itse olisin varmana tehnyt saman jos vain olisi edes mahdollisuus tuon tytön kanssa pelehtiä. Sanna on useasti lohduttanut minua, että “-Kyllä säki vielä jonku kivan tytön löydät”, mutta totuus kertoo karua kieltä. Ikää 24 vuotta, koulut loppusuoralla ja ei tietookaan elämänkumppanista. En edes kännissä uskaltanut Sannalle ikinä sanoa, että olen korviani myöten ihastunut häneen.

Sanna kuitenkin piristää matkaani keskustelemalla, joka on hieman nojautunut eteenpäin. Voisi sanoa että juttelemme peilin välityksellä. Tuttuun tyyliin hän kyselee kuulumisiani ja kertoo omansa. Tommi on alkanut edessä jo hieman nuokkumaan, taisi taas valkoviini tehdä tehtävänsä. Hänellä oli suorastaan surkea viinapää ja hän on se joka porukasta aina sammahtaa ekana. Juttelun lomassa huomaan vilkuillessani peiliin takapenkillä muitten touhun alkaneen. Timo ja Johanna suutelevat välillä kevyesti hymyillen toisiaan ihaillen. Kirosin mielessäni, kuinka helppoa se touhu toisilla vaan on. Alle tunti ja kaveri nuolee jo muijaa. Sannakin tämän huomasi ja katsoi minua hymyillen. Tyypillinen tytön reaktio, kuvittelee minunkin olevan jollain tapaa onnellinen kun kaveri pääsee hieromaan hyvännäköistä tyttöä. Ei ei, miehet ovat sen sijaan kateellisia vaikka kuinka hyvä kaveri olisikin kyseessä, teki mieleni sanoa Sannalle. Annoin kuitenkin olla, kohta pääsisin itekkin ryyppäämään.

Hiprakassa kikattava Johanna oli noussut Timon syliin. Tiesin kyllä mitä tuo tarkoitti. Meikäläisen huppari oli Johannan lantion kohdilla ja Timpan käsi sen alla. Tyttö välillä hihittäen kiehnasi ja Timo nauraen kiusoitteli uutta saalistaan. Sormityön maisteri taas hommissa, ajattelin itsekseni. Tilanteesta johtuen auton täytti välillä epämukava hiljaisuus, mutta ei se Timoa haitannut tapansa mukaan. Hän oli kyllä hauska kaveri, mutta välillä hänen itsekkyytensä saa minut näkemään punaista. Oma mulkku vie häntä kuin pässiä narusta ja pahinta on, että tuo mahtimulkku saa vielä lähes poikkeuksetta haluamansa.

Timon ja Johanna touhut taukosivat onneksi hetkeksi kun perille saapuessa oli perus leirintäalue sähläys edessä. Tuttu levottomuuden tunne valtaa mielen kun huvittaisi vaan istua ja vetää pää täyteen, eikä etsiä mitään parkki- ja leiripaikkaa. Reilun tunnin kikkailun jälkeen löydämme kuitenkin paikan ja alamme laittamaan kamoja pystyyn. Ai niin, olimme muuten sopineet Timpan kanssa nukkuvamme samassa teltassa, mitähän helvettiä olin taas ajatellut? Noh, enemmän viinaa vain niin samapa tuo, ajattelin. Telttaa laittaessani Timo naurattaa Johannaa ja Sannaa jutuillaan. Jotenkin hän onnistuu perushuumorin lomaan ujuttamaan kaksimielisiä juttuja ja minua sapettaa kun Sannakin nauraa kuin pieni koulutyttö hänen jutuilleen. Ei tule kuuloonkaan tietenkään, että hän auttaisi oman yöpaikkansa laittamisessa. Tyylilleen uskollisena Tommi taas on kirjaimellisesti “finaalissa” ja tosi ystävänä laitoin hänen telttansa ekana pystyyn, että tuo arjen sankari pääsee valmistautumaan uuteen aamuun. Nopeasti sain oman matalan majani kuntoon ja kyllähän se sellainen 10 euron tarjousteltta olikin. Pieni,ruma ja vinossa mutta vettä ei pitäisi tulla koko festarin aikana joten aivan sama, tuumin itsekseni.

Varsinainen festivaali alkaisi vasta huomenna, mutta kyllähän sitä kevyt humala täytyy näin odotusiltanakin ottaa. Kumosin noin kuusi olutta melko nopeaan tahtiin ja piristyinkin hieman. Sannan kanssa juttelin enimmäkseen, tykkäsin tosi paljon hänen “nörttilaseistaan”, hieman tuhmat mielikuvat valtasi mieleni jutellessamme. Timo ja Johanna olivat lähteneet syömään jonnekin. Juuri kun humalani alkoi nousemaan ja kuvittelin tulevamme juttuun todella hyvin, Sanno sanookin: – “Hoh hoh, taidampa tästä mennä nukkumaan, että jaksaa sitten huomenna koko päivän olla kokonaan hereillä”. Mitä helvettiä, ajattelin mielessäni. Kuvittelin meillä olevan niin hyvä flow keskustelussa ja totuuden nimissä ajattelin että, haluan jollain tapaa yrittää iskeä häntä siitä huolimatta että kaverin muija onkin. Se siitäkin sitten, mietin ja kömmin itsekin telttaani. ***tu kyllä tätä touhua, kirosin mielessäni..

Olin unen rajamailla kun kuulen meteliä. Säikähdän, kun Timo repii teltan vetskarioven auki ja sopertaa: – “Aissä olitkin tääällä..”..pihalta kuuluu myös Johannan, nyt jo ärsyttäväksi käynyt, kikatus. – “Saadaanks meki tulla nukkuu, mullei oo omaa telttaa mukana tääl ollenkaa” kysyy Johanna iloisesti. – “Tottakai”, vastaan tekohymy naamallani ja mietin mielessäni, että jos ei telttaa oo mukana nii ilmeisesti suunnitelmissa on ollutkin olla festarin kukka jota kiimaiset mehiläiset kävisivät hedelmöittämässä. Illan Romeo ja Julia kömpivät sisään ja mahtuvat kuin mahtuvatkin tähän kusiseen telttaani. Yllätyksekseni Johanna kömpii viereeni ja Timppa menee toiseen reunaan. Naikkonen oli meidän välissä ja ajattelin, että ilmeisesti Timpallakin on jonkinlainen omatunto ja ei aio panna tuota farkkupeppua kaverinsa vieressä, joka vielä uskollisesti oli heidät paikan päälle kuskannutkin. Olisi varmaan vaikea päästä tunnelmaankin kun on tälläinen hiljainen kolmas pyörä vieressä.

Paskanmarjat. Maisteri oli taas hommissa. Vain minuuttien pääastä kevyt huohotus rupeaa kuulumaan Johannan suusta. – “Oih……Ahhhh……..Aaaah……….Mmmmhhoooh..” Timo sormetti tuota festarilumppua vieressäni. Ja hyvin kävivät kädet ilmeisesti, sen verran pystyi päättelemään tytön hengityksestä. Turha sitäkään oli kieltää, ettenkö olisi itse kiihottunut. Itse asiassa kivikova kyrpäni ei jättänyt kahta sanaa asian suhteen. Pystyin vain kuvittelemaan kuinka märkä tuo kireäpeppuinen ilopilleri olikaan. Mietin millaiset pikkuhousut hänellä olisi, varmaankin mustat stringit jotka sopivat yhteen hänen rintaliiviensä kanssa. Noh, Timppa olisi se joka tämänkin asian saa selville, ajattelin vittuuntuneena.

Teeskentelin kuitenkin nukkuvaa, ettei vain heidän leikkinsä jäisi kesken. Ajattelin, että nautitaan nyt edes tästä, kotona saisi sitten taas runkata itsensä tainnoksiin ja niin tulisin tekemään. Oli tosi seksikästä kuunnella kun Johanna yritti hillitä itseään, välillä kuitenkin hänen suustaan pääsi kevyitä inahduksia. Kuulin nyt selvästi kuinka alkoi pyörivä käsiliike pillun päällä, kevyt litinä säesti Johannan rentoutuvaa hengitystä. Romantiikkaa Timo toi peliin suutelemalla välillä ja hyväillen tätä kaunotarta myös rintojen ympäriltä. Metelin noustessa näin tilaisuuden paremmalle nautinnolle myös itselleni. Käännyin muka unissani kasvot Johannaan päin ja samalla sain makuupussin sisällä käteni ujutettu boksereideni päälle, että saisin edes silittää herännyttä miehuuttani samalla kun illan pääosan esittäjät nauttisivat toisistaan. Johanna tuoksui todella hyvältä, hajuvesivalinta oli oikein onnistunut, vaikka kyllä vahva siiderinkatku oli myös havaittavissa. Olin niin lähellä häntä, että tuppu hänen vaaleita hiuksiaan oli naamallani. Nuuhkin niitä rauhassa, olinhan muka unten mailla. Kuvittelin miltähän tuon sulottaren pillu maistuisi, jos tukkakin tuoksuu näin hyvälle. Pillun litinä jatkui ja nyt taisi tyttö saada ensimmäisen orkunkin, sen verran tuntui olevan neidolla vaikeuksia saada happea ja vielä kun joutui säälittävästi yrittää peitellä omia parkaisujaan ettei muka herättäisi minua minua. Todella huono yritys, tuo ininä olisi herättänyt horroksessa olevan karhunkin. Munani oli kovempi kuin koskaan, täytyy myöntää että jotenkin opin nauttimaan tilanteesta enemmän ja enemmän. En muistanut koska viimeksi mua olisi panettanut näin paljon Vain muutama tunti sitten nämä kyyhkyläiset tapasivat ja olivat jo nyt toistensa kimpussa. Suorastaan eläimellistä kiimaa, jota pystyin vain äänten perusteella vierestä seuraamaan..

“- Onks sulla kumii..?”, kuulin Johannan kysyvän. Ja jos jotain Timolla oli aina mukana, niin se oli nimenomaan kumit. “-Juu on”, Timo totesi hymähtäen ja antoi blondille pitkän märän suudelman. Huulien maiskuttelu ja hengitysten ääni kiihotti minua vielä enemmän mitä aiemmin kuultu pillun vatkaus. Kuului paperin rapinaa ja pientä hihittelyä molempien suusta. “- Ollaanko näi?”, Timo kysyi, kun Johanna makasi selällään hänen allaan. “- Joo ollaa”, vastaus kuului ja Timo ilmeisesti samalta istumalta survoi kyrpänsä Johannan pilluun. Kyllä, näin kävi, sen verran neiti ähkäisi.- “Aiihhhh……tuu vähä edemmäs…..noin, nyt on hyvä”, kehui Johanna. Mukavan asennon löydyttyä alkoi pumppausliikkeet. Parilla ekalla työnnöllä kuului pillusta törähdyksiä ja hieman häpeillen Johanna nauroi, mutta herrasmiehenä Timo vastasi näihin ääniin suudelmalla. Roolini tilanteessa oli alhainen, mutta äärimmäisen kiihottava. Tunsin selvästi iskun aina kun Johannan auki olevista jaloista toinen osui kevyesti omiin jalkoihini työntöjen tahtiin. Siinä minä olin, alle kymmenen sentin päässä nussivasta parista, mukamas unten mailla. Kuulin taas suutelun ääniä ja tässä vaiheessa uskalsin avata silmäni, sillä päättelin heillä olevan silmät kiinni kun he ahmivat toisiaan. Arvasin oikein. Johannalla oli tukeva ote Timon komeasta kropasta, joka ei ollut hellittänyt työntöjensä tahtia yhtään. Voimakkaita survaisuja, joita Johannan hengitys vain kannusti jatkamaan. Näky oli kuin Big Brotherissa, sillä ei näkynyt kuin paneskelevan parin päät täkin alta. Oma kullini oli halkeamispisteessä. Olisin maksanut mitä vain jos olisin päässyt kans kyntämään tuota kevytkenkäistä pikku lutkaa. Tätä jatkui useita minuutta ja oli helvetin hienoa kuunnella heidän nussimista niin läheltä. “- Nyt…… tu…..lee……aaaaAAAHHHHHH!!!!”, kuului yllättäen ja nyt pääsi Timolta pari voimakasta äännähdystä ja työntäjen voimakkuudesta huomasi, että pallit latasivat kovat piipusta pillun perukoille. Molemmat huohottivat onnistuneesta suorituksesta ja minä edelleen koitin teeskennellä parhaani mukaan nukkuvaa. He eivät puhuneet paljoa, hengittivät vain raskaasti. Timo kierähti “omalle” puolelleen ja heitti ilmeisesti käytetyn kortsunsa teltan oviaukon juureen. Johanna käpertyi Timpan kainaloon ja noin vartin päästä kuuluu kuorsausta molempien suusta. Huh, ajattelin, pääsisin ite vihdoinkin liikkumaan edes vähän. Uteliaisuudesta oli pakko nostaa hieman peittoa jonka alla he nukkuivat ja ei ollut Johanna malttanut pikkuhousujaan edes vetää jalkaan aktin jälkeen. Todellinen lutka, ilman pikkareita kuhertelee uuden kollinsa sylissä, mietin kiihoittuneena. Katsoin varmasti että he kuorsaavat ja menin itse makuupussiini ja rupesin rauhassa runkkailemaan muistellen heidän äskeistä kiimasessiotaan. Kauaa ei mennyt kun heitin mällit makuupussissa ja oloni helpotti edes vähän, jos ei henkisesti niin ainakin fyysisesti. “Huomenna vedän kyllä perseet” ajattelin itsekseni ja käänsin kylkeä..

2 kommenttia viestissä: “Vieressä..”

  1. elämänihuipulla says:

    Rakastan kivisaksia!

  2. La'Chaméleon says:

    Todella taitavasti kirjoitettu ja jäsennetty novelli, jossa on mukavan realistinen ote ja lämmin tunnelma, johon on helppo samaistua ja kuvitella itsensä protogonistin paikalle. Eniten kuitenkin pidin siitä, miten novelli ei kuvaa seksiä, vaan tyytyy lähinnä kuvailemaan kertojan vittuuntunutta olotilaa ja virittelemään eroottista jännitettä keskeisten henkilöiden välille. Toki lopussa on seksikohtaus, mutta se on “ulkopuolinen” ja tyylikäs. Allekirjoittanut kaipaisi enemmän tämäntyylisiä eroottisia novelleja ilman seksikohtauksia ja mauttomuuksia, jotka usein ovat syy siihen, miksi mielenkiinto lakkaa.

    Toivottavasti Tommin, Timon ja Sannan festarireissu saa jatkoa yhtä mielenkiintoisissa ja hyvissä tunnelmissa.

Kommentoi

top