search
top

Anna ja Irina, osa 1

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (89 votes, average: 3.80 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä on ensimmäinen osa pitkään tarinaan. Nyt kun liimaan ekan osan tähän niin valmiina on Wordissä jo 55 sivua ja ideoita jatkoon on vielä aika monta. Anna ja ystävänsä Irina tulevat minun luokseni Suomeen, heitä piiskataan, naidaan monen miehen toimesta - onpa mukana naisiakin - ja pohjalla on koko ajan kertojan, minun, rakastuminen Annaan. Toivottavasti joku jaksaa lukea. Palautetta saa lähettää jos joku haluaa nimim.noitapilli-ät-suomi24.fi

Olimme jo useita vuosia tehneet vapaaehtoistöitä avustushommissa ja niissä yhteyksissä olin tullut tuntemaan lasten- ja nuorisokodin johtajattaren entisiltä suomalaisalueilta läheltä Sortavalaa, venäläisen naisen, joka kuitenkin puhui hyvää suomea. Olin myös vieraillut kyseisessä laitoksessa useita kertoja. Yhden sellaisen vierailun yhteydessä olin sattunut mainitsemaan venäläisille ystävillemme, että voisi olla mahdollista järjestää yhdelle tai muutamalle lahjakkaalle nuorisokotilaiselle nuorelle tilaisuus viettää joku viikko Suomessa. Me voisimme itsekin hyvin isännöidä yhtä tai kahta nuorta vähän aikaa, kunhan vain nuoret osaisivat jotain muutakin kuin venäjää. Järjestämiseen ei tarvittaisi kuin kutsuviisumi ja pari vapaaehtoista perhettä isännöimään.

Olin silti hieman yllättynyt kun yli vuotta myöhemmin lastenkodin johtaja yhtäkkiä meilasi ja kysyi voisimmeko nyt ottaa yhden tytön meille, tytön jota hän kovasti haluaisi auttaa. Ajatus tuntui ensin hyvin vaikealta, olihan vaimoni nyt melkein koko ajan poissa ja töissä milloin missäkin. Olisin pitkiä aikoja kahden vieraan kanssa.

Olen kuitenkin tunnetusti heikko sanomaan ”ei”, joten kuitenkin eräänä loppukesän kuumana päivänä löysin itseni Venäjän tullista Värtsilässä jonottelemassa kohti Venäjää tuore viisumi passissani. Monen tunnin odottelun ja ajamisen jälkeen kurvasin autoni tuttuun paikkaan nuorisokodin pihalle. Sydämellisen vastaanoton ja tuliaisten luovuttamisen jälkeen odotin, että menisimme sisälle nuorisokotiin, mutta ei, tällä kertaa minua odottikin yllätys. Kodin johtajatar kutsui minut omaan kotiinsa. Mukaan tuli vain yksi kodin mieshoitajista toisen auton kuljettajaksi. Minun pyydettiin seuraamaan vaaleaa Volgaa. Tällainen oli hyvin poikkeuksellista. Yleensä ohjelmassa olisi ollut kahvittelua tai jopa ison joukon päivälliset nuorisokodilla, ehkä jotain nuorten tanssi- tai taide-esityksiä tai vastaavia.

Perillä odotti vanha suomalaistalo, jota oli hoidettu hyvin. Kaikkialla näkyi kukkaistutuksia ja muuta kaunista.
– Tiedätkö miksi halusin tuoda sinut nyt tänne?
– No en. Täytyy sanoa että olin yllättynyt. Mutta kiitos kovasti kun saan tulla tutustumaan kotiisi. Täällä on kaunista.
– Näet kohta lisääkin kaunista. Halusin tutustuttaa sinut Natashaan.
– Natashaan?
– Tapaat kohta, odota.

Johtajatar viittasi mieshoitajalle kädellään ja mies lähti kiirehtien sisälle. Pian hän palasi seurassaan pitkä, tummatukkainen kaunis nuori neito. Johtajatar viittasi meidät kaikki pöytään istumaan ja pyysi mieshoitajaa hakemaan meille jotain juotavaa. En voinut olla tuijottamatta Natashaa: pitkä, silti muodokas ja isorintainen tyttö, jolla oli melkein musta, olkapäiden paljon alapuolelle ulottuva tukka. Hyvin kauniit kasvot täyteläisine tummine huulineen ja tummine tuuheine kulmakarvoineen. Kasvot valokuvamalliluokkaa ja hymy ihan vastustamaton. Tyttö oli pukeutunut pitkään valkoiseen kesämekkoon ja oli avojaloin. Ihastelin hänen seksikkään pitkiä varpaitaan ja pitkiä sormiaan. Ihanan kaunis. Tyttö huomasi katseeni ja sain häneltä kauniin hymyn. Hymyilin takaisin kun en muuta osannut.

Johtajatar alkoi kertoa. Tyttö minua vastapäätä oli Natalia, hellittelynimeltään Natasha tai Nadia. Hän oli asunut ensin lastenkodissa ja sitten nuorisokodin puolella kahdeksanvuotiaasta saakka. Tytön babushka, mummo, oli ollut suomen- tai siis karjalankielinen, samoin isä, joka oli kuollut nuorena. Isän kuoltua äiti oli kuulemma aloittanut uuden suhteen joka ”ei ollut ollut hyvä paikka nuorelle Natalialle”. Natasha oli nyt täyttänyt juuri yhdeksäntoista. Nuorisokodista joutuu pois kun on täyttänyt 18. Johtajatar sanoi että hän piti Natashasta ja oli ottanut tytön omaan kotiinsa kun tyttö olisi muuten joutunut kadulle. Tyttö oli nyt vähän yli vuoden ollut eräänlaisena kotiapulaisena ja asunut johtajattaren luona. Nyt johtajatar kuitenkin toivoi, että Natasha voisi saada tilaisuuden nähdä muutakin kuin Karjalan tasavaltaa. Johtajatar sanoi suoraan, että täällä tytöllä ei olisi muuta odotettavaa kuin avioliitto jonkun alkoholisoituneen työttömän, kouluttamattoman miehen kanssa ja elämä kurjuudessa. Hyvällä onnella, jos Natasha pääsisi Suomeen ja sattuisi saamaan mahdollisuuden jäädä sinne, niin elämä voisi olla paljon parempaa kuin nuorisokotitaustalta Karjalan tasavallassa. Raisan mielestä Natalia oli lahjakas ja ansaitsi jotain parempaa.

– Suomeen on melkeen mahdoton saada oleskelulupaa EU:n ulkopuolelta.
– Minä tiedän. Me on selvitetty sitä paljon. Yksi mahdollisuus voisi olla. Pohjois-Karjalassa on opisto, joka ottaa syksyllä ryhmän karjalaisia nuoria koulutukseen. Kolmekymmentä. Se on Suomen jonkun ministeriön projekti. Tarkoitus on vilkastuttaa kaupankäyntiä rajan yli. Osa valmistuneista voi saada kaupan alan työpaikan ja oleskeluluvan Suomessa, siellä on pula venäjää osaavista myyjistä. Me on selvitetty miten Natasha voisi pyrkiä sille kurssille ja paperit on jo tehty, korkea-arvoinen suosittelija on tavattu, mutta hakijoita on satoja. Ja hakiessa olisi eduksi jos Natasha olisi ollut jo aiemmin Suomessa, tuntisi paikkoja ja suomalaisia. Sinä olisit hyvä tuki ja kontakti sittenkin kun hän on siellä kurssilla. Ennenkaikkea pitää olla mahdollista sanoa, että Natashalla olisi Suomessa joku, joka tarvittaessa ottaa tytön suojelukseensa.

– Tulisiko Natasha meille Suomeen nyt?
– Jos se sinulle sopii. Kurssille pyritään lokakuussa. Viisumiin menee aikaa, ehkä kolme viikkoa, mutta Natasha ehtisi olla sinun luonasi Suomessa ainakin kaksi ja puoli kuukautta jos me heti haetaan viisumia.
– Ohoh. Minä luulin että me puhuttaisiin viikosta tai parista.
– On sekin mahdollista. Mutta Natashalla olisi paljon hauskempaa siellä sinun kanssasi kuin täällä. Turistiviisumin saa kolmeksi kuukaudeksi, jos sinä vain kirjoitat kirjeen ja suostut kutsumaan. Mieti asiaa. Minun täytyy nyt lähteä takaisin, mutta me tapaamme huomenna. Päätetään sitten. Mihail näyttää sinulle sinun huoneesi ja huolehtii, että teillä on Natashan kanssa ruokaa ja muuta. Koittakaa tutustua toisiinne ja jutellaan lisää huomenna.

– Mitä? Minun piti olla Sortavalassa hotellissa yötä.
– Älä huolehdi. Minä soitin jo hotellinjohtajalle ja sovin asiasta. Virallisesti olet siellä yötä ja he rekisteröivät passisi, joka on jo siellä, mutta saat olla täällä. Paljon paremmassa paikassa.
Natasha, pidä hänestä hyvää huolta. Sinä osaat.
– Tietysti.

Natasha halasi johtajatarta, joka sitten halasi ja suuteli minua. Lähtiessään hän kuiskasi korvaani ”Nauti”.
Mihail sai puolestaan jotain ohjeita ja katosi taloon sisälle. Minä jäin vaivaantuneena istumaan pihapöydän ääreen kahden nuoren, viehättävän Natashan kanssa. Tyttö ei ollut koko keskustelun aikana sanonut kai kuin yhden sanan. Keskusteluhan oli toki ollut suomeksi, enkä tiennyt Natashan suomenkielen taidostakaan mitään. Hitto, enhän edes tiennyt koko tytöstä mitään. Olipas outo tilanne.

Natasha näytti hieman hermostuneelta itsekin, mutta näytti myös päättäväiseltä tytöltä, joka oli nyt täyttämässä etukäteen tarkasti mietittyä suunnitelmaa. Päättäväinen mutru kauniissa huulessa teki hänestä tosi söpön. Kertakaikkiaan pussattavan.

Heti kun Mihail oli mennyt, Natasha kosketti minua kädestä.
– Luuletko että minä voisin päästä Suomeen?
– No, lyhyeksi aikaa käymään, kyllä, helposti. Mutta siitä kurssista tai pysyvästä oleskeluluvasta en tiedä. Hei… anteeksi kun kysyn, mutta en kuullut sinun puhuvan suomea. Ymmärsitkö kaiken, mistä me puhuimme?
– Suomi on minun kotikieli.
– Ai, anteeksi… Minä en vaan tiedä sinusta juuri mitään.
– Ei se mitään, minä kerron. Meillä on koko ilta aikaa. Vaikka mihin… Mutta hei, yksi asia. Ole kiltti ja älä kutsu minua Natashaksi tai Nataliaksi kun me puhutaan suomea. Suomeksi minä olen Anna. Mun koko nimi on Anna Natalia Peksujeva. Suku on Kostamukshasta, Kostamus, tiedäthän? Babushka, isoäiti, aina sanoi minua Annaksi. Minä haluaisin olla suomeksi Anna, venäjäksi voin sitten olla Natalia tai Natasha tai Nadia.
– Anna… Kaunis nimi. Mun isoäitini oli Anna. Hän oli kanssa Karjalasta, mutta joutui pakenemaan Helsingin lähelle kun sota tuli.
– Sota sotki paljon Karjalassa. Minun sukua on kuulemma myös Suomessa. Nimi on siellä Pieksunen. Mutta en tiedä missä. Hei… Puhunko minä ihan hassua suomea? En ole puhunut suomea moneen vuoteen kun babushka, mummo, kuoli. Raisa, johtajatar, joskus koittaa, mutta ei hänkään osaa kovin hyvin. Ja suomi on meille molemmille vähän vaikeaa. Mutta haluan oppia.
– Hyvin sinä puhut. Mutta kun meillä kaikilla muilla on oma murre, niin sun suomen kielesi on melkeen puhdasta kirjakieltä.
– Minä haluaisin olla kokonaan suomalainen ja olla Suomessa. Ole kiltti ja vie minut sinne.
– Katsotaan, mutta minä en voi päättää… Mä jo sanoin et ei se ole vaikeaa että tulisit sinne joksikin aikaa. Mutta pysyvä lupa on eri asia. Ja kuulit varmaan kun sanoin että mun vaimoni on nyt melkein koko ajan matkalla eri puolilla Suomea. Kotona oon vain minä. Ja koira. Voi olla outoa jos vain sinä ja minä ollaan siellä kahden.
– Ei se haittaa… Mihail lähtee ihan kohta. Sitten täälläkään ei ole muita kuin sinä. Ja minä. Saadaan olla täälläkin kahden.

Katsoin Natashaa. Hän katsoi takaisin, pää kallellaan, pöyhäisi pitkää upeaa tukkaansa korvan takaa, työnsi rintojaan esille, teki sitten kielellään hyvin merkitsevän liikkeen, jolla nuoli ylähuultaan ja katsoi sitten minua merkitsevästi ja hyvin valloittavalla hymyllä. Tuota ei voinut tulkita kuin yhdellä tavalla. Tyttö suorastaan tihkui seksiä.

– Lähteekö Mihailkin pois?
– Lähtee. Raisa on suunnitellut kaiken. Sano… miten minä voisin? Sano suoraan… Haluaisitko sinä seksiä minun kanssa? Minä oon koko päivän miettinyt miten minä tämän sanoisin, mutta se on paras kun sanoo ihan suoraan. Ihan avoimesti. Minä haluaisin että sinä… …että sinulla ja minulla olisi seksiä tänään.
– Anna, sinä oot kaunis. Mutta eihän me edes tunneta toisiamme vielä… Aloitetaanko me seksillä?
– Oliko tuo nyt ei? Minä en nyt halua mitään ei-vastauksia tänään. Minä haluan että sinä ja minä koitetaan seksiä nyt. Sinä nait minua. Ja sitten sinä viet minut Suomeen ja nait minua siellä lisää. Ihan koko sen ajan, lokakuuhun saakka mitä minä saan siellä olla. Ja sitten minä koitan päästä… ei kun minä PÄÄSEN sinne kurssille ja tulen ihan kokonaan Suomeen. Ja sitten sinä saat naida minua ihan niin usein kun vaan haluat.
– Anna, tietääkö Raisa…?
– Raisa on minun kanssa suunnitellut. Raisa oli yksin, Raisan mies kuoli joku aika sitten. Nyt Raisalla on miesystävä Suomessa. Ja minä ja Raisa… No, meillä on ollut seksiä. Paljon seksiä. Jo monta vuotta. Se on ollut oikeen kivaa… Sinä et tiedä, mutta minun äiti, kun isä kuoli, äiti rupesi – Miten sanotaan suomeksi? – huoraksi. Äiti toi kotiin miehen toisen jälkeen ja sai vähän rahaa. Jotkut niistä miehistä olisi halunneet olla mun kanssa myös. Äiti ei halunnut. Mutta minä opin jo nuorena mistä miehet tykkää. Minä sain katsella. Sitten miliisit vei äidin pois, minä tulin Raisan luo lastenkotiin. Raisa tiesi kanssa että minä osaan. Kun minä tulin nuorisokodin puolelle… No, minä olin aika paljon Raisan kanssa. Ja Raisan miehen. He on pitäneet minusta huolta, minä olin enemmän heillä kun nuorisokodissa. Raisa on kiltti minulle. Ja Pavel oli, Raisan mies. Ilman heitä minulla ei olisi mitään. Mutta minä toivon että sinä pitäisit minusta… ja että minä pääsisin olemaan sinun kanssa… (uusi valloittava hymy). Raisa varmaan kohta voi mennä naimisiin ja muuttaa Suomeen sen uuden miehen luo ja minä haluaisin ja Raisa haluaisi että minä pääsisin myös sinne. Karjalassa on liian köyhää ja liikaa juoppoja, sanoo Raisa. Sinä voit auttaa. Voithan? Sinä et tunne minua, mutta Raisa on kertonut minulle sinusta paljon. Ja näyttänyt valokuvia.

Minua alkoi suorastaan huimata kun ymmärsin Raisan suunnitelman. Mutta katsoin vastapäätä olevaa Natashaa – tai siis Annaa – joka piti minua nyt hellästi kädestä kiinni pitkillä kauniilla sormillaan. Tyttö oli niin kaunis kuin nyt vain isorintainen, pitkäraajainen ja kauniskasvoinen tyttö yhdeksäntoistavuotiaan turmeltumattomuudessaan voi ikinä olla. Ja Anna oli selvästi toteuttamassa elämänsä suurta suunnitelmaa. Osana sitä hän alkoi leikkiä minun sormillani, tehdä nussimista tarkoittavia elkeitä. Minä olin Annan tulevaisuuden Iso Suunnitelma, osa yksi: suomalaisen hurmaaminen. Huh.

Mihail tuli. Hän selitti Annalle pitkät pätkät venäjää, mistä en ymmärtänyt melkein tuon taivaallista, vaikka kielen alkeet osasinkin. Sen kuitenkin ymmärsin, että hän oli nyt lähdössä ja että ruokaa olisi salissa. Sitten Mihail halasi ja pussasi Annaa – ei kun siis hänelle Natashaa – ja kätteli ja halasi minua. Naureskellen hän toivotti minulle jotain josta ymmärsin vain sen verran että minun pitäisi nauttia. Nauttia ihan bolshoi. Arvasin, että nautinnon kohteen pitäisi olla Natas… äh, Anna.
Sitten Mihail hyppäsi vaaleaan Volgaan ja ajoi pois niin että sora lensi. Anna seisoi vieressäni ja piti minua käsivarresta kiinni. Kun Mihailin auto katosi mutkan taa, Anna kuiskasi ”Tule” ja veti minut taloon sisälle.

Iso Sali (Se oli todella syytä kirjoittaa isoilla kirjaimilla) oli koristeltu kuin suuria juhlia varten. Upea paikka. Tyttö oli selvästi ylpeä koristelusta ja kauneudesta. Ymmärsin, että Anna oli sen kaiken koristelun rakentanut.
– Upeaa. Todella hienoa ja kaunista. Sinäkö tämän kaiken laitoit.
– Niin… Ajattelin, että jos pitäisit minusta. Ne… No, ne kukat ja koristeet on karjalaisia hääkoristeita. Ajattelin… että jos sinä haluaisit myös että meillä olisi seksiä… Me ei oltaisi naimisissa, mutta meillä olisi oma hääjuhlasali.

Anna haki jääkaapista pullon jääkylmää ”Shampanskojea”, korkkasi sen ja kaatoi kauniisiin käsin hiottuihin kristallilaseihin. Istuimme pöytään joka oli kuin hääparia varten. Tytöllä oli todella silmää romantiikalle. Skoolasimme. Sitten Anna hymyili, nousi, käveli minua kohti ja suuteli minua. Pitkän, vaativan kielisuudelman. Nousin myös ylös. Silitin Annan tukkaa ja niskaa ja vetäydyin sitten yhden askelen verran. Anna katsoi minua merkitsevästi ja astui pari askelta lisää taaksepäin. Pää kallellaan hän katsoi minua hymyillen, muodosti sitten huulillaan suudelman ilmaan ja yhdellä tanssijan nopealla elkeellä tempaisi kesämekkonsa alhaalta ylös saakka, päänsä yli ja heitti sen nurkkaan. Sekuntia myöhemmin tyttö oli vapauttanut itsensä rintaliiveistä. Tytön suurista, kiinteistä rinnoista nöpötti suoraan minua kohti kaksi hyvin upeaa, isoa, jäykkää tummanruskeaa nänniä. Vain kaksi sekuntia lisää ja Anna oli kiskaissut myös alushousunsa pois ja heittänyt ne huoneen nurkkaan. Tyttö oli nyt täysin alasti ja levitti jalkojaan, halusi että katson, oli varmasti miettinyt kauan miten itsensä paljastaisi. Anna hymyili lisää, nosti kätensä niskan taa ja työnsi paljaita rintojaan minua kohti. Luontainen kaunotar. Mahan alakulmassa oli tuuhea, musta karvakolmio. Tuijotin nähdäkseni sen takaa tytön häpyhuulet. Huokaisin. Ja taisinpa lipaista huultanikin.

– Nyt, nyt otetaan vodkaa. Ja sitten minä haluan että sinä nait minua. Haluatko sinä minua?
– Anna. Sinä olet ihanan kaunis.
– Hyvä jos pidät. Minä toivoin niin.
– Tuu tänne… Saanko mä halata sua?
– Saat. Tietysti. Mutta ota vaatteet pois ensin. Ollaan alasti. Näytä minulle… näytä… millä sinä nait kohta minua.

Anna tuijotti minua kun riisuin vaatteeni yhden kerrallaan. Kun olin kokonaan alasti, Anna riensi halaamaan ja suutelemaan minua ja kiersi kätensä jäykistyvälle kullilleni. Kiersin käteni Annan alastoman vyötärön ympärille. Eihän tuollaista kaunotarta voinut vastustaa. Varsinkaan kun Anna ei todellakaan halunnut että minä vastustaisin. Vyötärön kosketuksen vastineeksi sain kuuman suudelman. Tämä nuori nainen taisi olla tosissaan kun sanoi että tietää mistä miehet pitävät. Mutta Anna ei toiminut kuin ostettu huora, Anna oli tosissaan.

Suutelin Annaa. Uudestaan ja uudestaan. Imin Annan nännejä ja puristelin hänen rintojaan. Kaiken kiihottumisen keskellä muistin kysyä että tulisiko hän ehkä raskaaksi jos rakastelemme. Annan vastaus oli että ”Älä huolehdi, Raisa järjesti että minulla on kapseli”. Anna taputti merkitsevästi olkavarttaan. Anna katsoi minua, tarttui käteeni ja vei minut isolle sohvalle.

Herra jumala että se tyttö oli taitava sängyssä. Anna imi minun kulliani, ratsasti minulla, tarjosi tissejään imettäväksi samalla, levittäytyi sitten selälleen naitavaksi, imi kullini orkun jälkeen uuteen iskuun, siirtyi tottuneesti 69:ään, tarjosi sitten uudestaan pilluaan ja upotettuani kullini taas häneen tarjosi jälleen suuria rintojaan huulilleni. Ei ollut tippaakaan vähättelyä se, että Anna oli oppinut mistä miehet pitivät. Asiaa tietenkin auttoi, että tytön isot rinnat olivat aivan uskomattoman upeat ja perse aivan taivaallinen. Anna nautti nyt hyvin huojentuneen näköisenä. Ilmeisesti tyttöä oli jännittänyt kovasti innostuisinko seksiin hänen kanssaan ja nyt hän tunsi onnistuneensa. Voi mikä suloinen namu! Koitin tietenkin itsekin parastani ja olin oikein ylpeä kun sain nuolemis- ja imemispuuhallani aikaan sen, että Anna sai hyvin pitkän, vapisevan orkun, jonka aitoutta hänen kiljahdustensa lisäksi todisti hänen pilluunsa upotettu sormeni monen, monen kiihkeän, tahdottoman sykäyskrampin ajan. Se oli oikea astronominen naisen orgasmi. Heti kun Annan orgasmisupistukset sen sallivat, työnsin oman, siinä vaiheessa vain puolikovan kullini uudestaan tytön sisään ja aloitin hitaan sisään-ulos -työntelyn, kunnes olin jälleen täysin erektiossa ja Anna huokaili allani. Kiihdytin tahtia ja jatkoin kunnes jälleen pumppasin spermaani tytön sisälle. Annan hymy olisi sulattanut jääpuikonkin sydämen. Ihana, ihana tyttö, joka työnteli pilluaan minua vasten ja katsoi kuinka nautin hänestä.

Päädyimme asentoon, jossa huohotin suoraan Annan suuhun, kulli syvällä Annan pillussa sykähdellen, koura lujasti Annan vasenta tissiä puristaen.
– Ihanaa kun sinä haluat mua.
– Sä oot upea. En oo ikinä ennen nainut näin upeaa naista.
– Kiitos. Voi kun minä halusin et sinä tekisit näin. Nai mua lisää. Ja vie minut Suomeen ja nai minua siellä. Joka päivä.
– Otetaanko kuva? Mulla on kamera.
– Otetaan. Näytä Raisalle se että sinä nait minua. Raisa tykkää. Ota monta kuvaa. Ota kuva sinusta minun sisällä.

Suutelin Annaa, nousin ylös ja hain kameran. Kuvasin ensin Annan suloista alastomuutta, hänen hymyään ja rintojaan, siiten hänen edelleen pystyjä nännejään, sitten kosteaa ja rakastelun jäljiltä olevaa pilluaan, josta valui spermaa. Annan rietas hymy oli ihana. Sitten kuvasin usealla ruudulla kuinka Anna imi puolilöysää kulliani antaumuksella saaden sen jälleen täyteen seisokkiin. Sitten pari ruutua osoittivat kuinka terskani upposi Annan häpyhuulten väliin ja sitten yksi ruutu näytti kuinka kullini oli upotettuna juurta myöten Annan pillunhuulten väliin, aivan pohjaan. Sitten oli vielä pari kuvaa Annan punaposkisista kasvoista ja rinnoista juuri kun tyttö oli saamassa seuraavaa orgasmia. Niiden jälkeen otimme vielä itselaukaisijalla sarjan kuvia, joissa istuimme yhdessä hääjuhlapöydässä alastomina, skoolailimme ja suutelimme.

Kuvaussession jälkeen olimmekin sitten molemmat aivan uuvuksissa. Anna halusi nähdä kuvat ja kikatteli niille, kunnes tuli orgasmikuviin saakka.
– Oooo! Näytinkö minä tuolta? Ooiih!!
– Näytit. Sä olet ihana. Pelkästään noita kuvia katsomalla voi kiihottua.
– Raisa pitää näistä. Raisakin varmaan kiihottuu. Voiko ne laittaa Raisan tietokoneelle?
– Ehkä. Jos se osaa lukea mun kameran muistikorttia.
– Tule, koitetaan. Minä haluan näyttää… siellä on lisää kuvia minusta. Paljon lisää.

Kuvien kopiointi Raisan vanhalle läppärikoneelle – sekin selvästi Suomesta saatu avustuskone – onnistui helposti. Sitten Anna halusi näyttää minulle lisää kuvia itsestään. Niitä olikin paljon. Kauniita kesäisiä kuvia Annasta kauniissa vaatteissa, sitten paljon erilaisia taiteellisia alastonkuvia, joissa Anna oli mallina. Selvästi tältä kesältä. Ja sitten seksikuvia. Isossa osassa seksikuvista Anna oli sidottuna milloin mihinkin asentoon, usein hyvin tiukaksi paketiksi köytettynä. Selvästi Raisa – tai joku muu – oli nauttinut tytön sitomisesta.
– Pidätkö sinä niistä? Minä huomaan että sinun – miten sanotaan suomeksi ? – penis suurenee.
– Kenen hyvänsä miehen penis paisuisi noita katellessa. Anna, se on penis suomeksi vain kun ollaan virallisia. Tuhmempi nimi on kulli. Tai kyrpä. Minä tykkään kulli-sanasta.
– Minä puristan sitten sinua… kullista. Mikä minulla sitten on, mikä on vagina tuhmalta nimeltä?
– Pillu. Tai vittu.
– (Kikatusta) Vittu… sen minä kyllä osaan. Mutta en tiennyt että se on sama kuin vagina. Babushka ei opettanut minulle suomen kielen kaikkia tärkeitä sanoja…
– Tässä on paljon kuvia joissa sinut on sidottu. Tykkäätkö seksistä sidottuna?
– Tykkään. Sillon… No, silloin minun ei tarvitse päättää mistään, minulle saa tehdä ihan mitä vaan. Minä vaan olen, tarjoan, olen auki, odotan, voin vain joko huutaa tai huokailla. Haluaisitko sinä sitoa minua? Ja sitten naida?
– Varmasti. Mut ei just nyt. Me naitiin jo niin monta kertaa.
– Aaa… Ei se mitään, otetaan vähän ruokaa ja sitten minä annan sinulle votkaa ja sitten sinä voit… sitoa minua ja naida taas. Odota… siellä on sellaisiakin kuvia missä minua sattuu, minä huudan. Haluaisitko katsoa niitäkin?
– Näytä vaan.

Anna klikkaili konetta vähän aikaa kunnes löysi hakemiston, jossa oli kuvia hänestä selvästi vähän nuorempana. Kaikissa kuvissa tyttö oli sidottuna, usein ranteistaan riippumaan tai sitten pää alas jaloista riippumaan tukka alas roikkuen tai sitten peppu pystyyn tarjolle paketoituna. Osassa tytön rintoihin oli työnnetty neuloja, paljon neuloja. Monessa kuvassa tyttöä piiskattiin. Oli monta kuvaa siitä kuinka Anna huusi kasvot tuskanhuutoon vääntyneenä kivusta kun piiska osui sidottuun tyttöön, usein myös suojattomille, tarjolla oleville rinnoille, jotka painuivat kasaan piiskan läjähtäessä niihin. Oli myös paljon kuvia siitä kuinka sidottuun tyttöön oli ripustettu pyykkipinnoja, varsinkin kylkiin ja rintoihin, ja muutamissa Annan pilluun oli työnnetty joku pitkä puuseiväs. Paljon oli kuvia myös Annasta piiskanjälkien viiruttamana.
– Oho. Aika rajuja.
– Tykkäätkö? Minusta olisi kiva jos tykkäisit. Pavel teki mulle aika usein noin. Pavel piti siitä. Ja sitten Pavel nai mua. Ja Mihail tykkää katsoa näitä kuvia. Mutta en minä anna Mihailin tehdä mulle noin. Eikä Raisa anna. Pavel teki mulle usein noin ainakin jos olin tehnyt jotain mitä ei saanut tehdä. Joskus tein ihan tahallaan jotain väärää ja sitten Pavel taas toi tänne ja sitoi minut. Odotin oikein että minut piiskataan. Ja sitten naidaan.
– Eiks sua pelottanut?
– Mmm…Ei. Ei se kipu aina alussa oo kivaa… Mut Raisa sanoo aina et minä kestän hyvin kipua. Oon tottunu. Ja kiihotun siitä kivusta kyllä kun sitä saa… sopivasti ja pitkään. Ja kyllä se seksi oli aina kivaa, kauheen kivaa. Mut sitten aina tollaisen illan jälkeen Pavel ja Raisa antoi mulle jotain hyvää. Tai koruja. Tai karkkia. Tai hienoja vaatteita. Tai vaan hyväili ja halaili. Oli täällä aika usein yksi toinenkin tyttö, mun paras kaveri, yks Irina. Joskus me Irinan kanssa tahallaan haluttiin et meidät tuotiin tänne ja sitten meidät sidottiin ja meille tehtiin kaikenlaista… seksiä.
– Onks se Irinakin sieltä nuorisokodilta?
– On. Se on siellä vielä. Minä pääsin tänne viime keväänä kun täytin kahdeksantoista. Irina täyttää ihan pian.
– Ottaako Raisa Irinankin sitten tänne?
– En tiedä. Nyt kun Pavel on poissa, ehkä Raisa ei halua. Raisa ei ole Irinan kanssa ollut, siis silleen että on seksiä. Minun vaan. Mutta ehkä Irina menee Mihailin luo. Niillä on seksiä, aika usein. Ja Irinakin haluaisi Suomeen, hakee varmaan sinne samalle kurssille… Hei… haluatko sinä… …voiko kuvia kopioida sinulle, tuohon kortille? Minä haluaisin että sinä saisit sitten Suomessakin katsella minua, siis silloin jos minä en ole paikalla.
– Tottakai… Kiitos.
– Mä laitan tänne… siinä on nyt sellasiakin kuvia missä on Irina ja minä. Raisa kuvasi kun meillä oli seksiä Irinan kanssa.
– Näytä.

Anna etsi kuvan, jossa kaunis nuori blondi oli alasti selällään. Tummatukkainen tyttö, siis Anna itse, oli blondin jalkojen välissä upea peppu pystyssä pillunhuulet kiimanesteistä kiiltäen ja nuoli blondin pillua. Blondi, Irina, näytti hyvin kiihottuneelta. Irina näytti myös hyvin isorintaiselta ja kauniilta. Vaalea tukka, mutta ihan mustat, paksut kulmakarvat. Ja tummat, todella hienot nännit isoissa rinnoissa.
– Älä kerro Raisalle että minä annoin sinulle nämä kuvat.
– Onks teillä tytöillä siellä nuorisokodilla paljonkin seksiä… siis eri miesten kanssa?
– Ei. Kova kuri. Mulla ja Irinalla vaan oli. Ja meilläkin vaan… no, se oli aina Pavel. Ja Raisa. Ja joskus Mihail. Ei Mihail usein, mut joskus muistan kun Pavel sitoi minut ja Irinan ja sitten meitä piiskattiin niin että me huudettiin lujaa ja kauan. Me kiljuttiin niin että ääni lähti ja sitten me ei melkein voitu istua, viikkoon. Ja sitten Pavel toi Mihailin ja ne molemmat nai meitä sidottuna, monta kertaa. Ne oli ihan kännissä sillon. Ne unohti päästää meidät irtikin vaikka me huudettiin, monta tuntia. Vasta aamulla me päästiin… Mut en minä oo sellainen niinkuin mun äiti, mikään huora. Sinä oot neljäs mies joka on nainu mua. Pavel vaan opetti mua. Minä toivon että sinä tykkäät. Minä haluun että sinä tykkäät. Ja nait mua lisää.
– Ihan valtavasti (Suutelin Annaa). Anna, sinä oot ihana.
– Tule… Mennään syömään. Ja sitten minä haen votkaa. Ja sitten sinä saat sitoa minut. Ja vaikka piiskatakin jos haluut. Saat satuttaa. Ja sitten sinä nait minua, niin että minä en voi ollenkaan liikkua. Otat minut, silleen väkisin…. …minä pidän siitä.

Syöminen kesti aika kauan, sillä se meni ihan esileikiksi. Välillä Anna syötti minua, välillä minä taas levitin keittoa hänen rinnoilleen ja nuolin niitä. Kiihotuin tytön todella tummista nänneistä ja tyttö suorastaan rakasti tarjota niitä imettäviksi. Yhdessä vaiheessa söin hapankurkkua suoraan Annan pillusta. Zakuskapalojen nauttimisen ajan Anna oli pöydän päällä ja hänen mahansa ja rintansa saivat toimia lautasena. Imin hapankaalia tytön navasta ja söimme makkaroita suusta suuhun. Anna vuorollaan dippasi minun puolikovaa kulliani smetanaan ja mätiin ja nuoli ja imi sitä ja kieritti blinejä minun kullini ympärille. Kuka muka on sanonut ettei ruoalla saa leikkiä? Tai yhdeksäntoistavuotiaalla kaunottarella?

Kun olimme lopettaneet ruoalla leikkimisen, Anna pyyhki vähän itseään ja enemmän minua, tarttui minua kädestä ja sanoi vain ”tule”. Tyttö haki ison nipun vanhanaikaisia suuria avaimia ja avasi yhdellä avaimista vaatimattoman komeron ovessa olevan ison lukon. Komerosta paljastuivat ahtaat portaat alas, talon paksun lattian alle. Anna väänsi valot päälle. Paikka oli joskus ollut jonkinlainen iso maakellari. Ilma tuoksui perunakellarilta. Nyt se oli kuin seksiluola. Seinillä roikkui erilaisia piiskoja, painavia kahleita, puisia dildoja… Nurkassa oli eräänlainen väkipyörä, jolla pöydän päälle kahlittua voitiin vetää jaloista ja käsistä.
– Tämä oli Pavelin huone. Täällä minä – ja välillä Irina – saatiin olla sidottuna. Ja huutaa. Voi, olisit kuullut miten me on kiljuttu täällä. Iso kirkuna – ja sitten meitä naitiin.

Katselin kahleita ja pelottavan näköistä nahkapiiskaa seinällä.
– Onks sua lyöty noin isolla piiskalla?
– On. Usein. Minä huudan, mutta Raisa sanoo että minä kestän sen hienosti. Haluatko koittaa?
– No en tiedä…
– Koitat kuitenkin. Minä haluan. Laitat minut kirkumaan. Lyöt minua lujaa ja minä huudan.

Odottamatta enempää vastausta Anna haki nurkasta ison puulaatikon ja asetti sen keskelle lattiaa. Sitten katsoin kuinka tyttö haki koukusta seinältä kaksi kettinkiä, joiden päissä oli leveät nahkaiset lenkit soljilla. Katselin kuinka Anna kiipesi laatikon päälle ja laskettuaan tarkkaan kettinkien ketjulenkkien määrät, ripusti kurkottamalla kummankin ketjun roikkumaan katossa olevista jykevistä koukuista. Sitten Anna pujotti oikean ranteensa toiseen nahkalenkkiin ja veti soljen kireälle.
– Nyt sinä tulet ja laitat tämän toisen lenkin minun toiseen käteen. Kireelle. Minä neuvon. Ja sitten kiskot laatikon pois. Minä jään riippumaan ilmaan. Ja sitten tuolla (nyökkäys nurkkaan) on köyttä. Sitten sinä sidot niillä minun nilkat ja vedät ne kireälle tuonne laitoihin. Näetkö, tuolla on metallilenkit. Kiskot minun jalat ihan levälleen. Pillun esille. Sinä haluat minun pillun esille. Ja sitten minä olen valmis piiskattavaksi. Tai ihan mihin vaan. Hahaa, minä näen että sinä haluat… Sinun kulli on taas ihan iso.

Nielaisin. Anna hymyili taas valloittavasti ja viittasi minua tulemaan. Mikäs siinä sitten… kokeillaan. Kiipesin laatikolle Annan viereen, katsoin miten nahkaremmi oli hänen oikeassa kädessään ja kiinnitin toisen vasempaan käteen samalla lailla. Vedin kiristysremmin tiukalle. Tytön kädet olivat nyt ylöspäin kahlittuina. Suutelin Annaa. Puristin toista rintaa. Anna huokaili.
– Nyt menet alas. Tuolla, näetkö tuon ison puisen, pitkän vivun. Vedät siitä alas. Ihan alas.
Ihmettelin, mutta tajusin pian että katossa olevat koukut eivät olleetkaan kiinteässä rakenteessa vaan liikkuvissa laudoissa. Kun vedin pitkästä puukahvasta lujaa alas, katon koukut liukuivat kauemmas toisistaan. Anna käski kiskoa lujempaa. Tottelin kunnes kahva oli aivan suoraan kohti lattiaa. Annan kädet olivat siinä vaiheessa leveälti levällään ja tyttö vain juuri ja juuri yletti pitkillä varpaillaan saamaan vähän tukea laatikosta.
– Hyyvähh… oo… Nyt ota laatikko pois. Laitat minut roikkumaan. Ja sitten sidot minun jalat.

Kiihotuksesta huohottaen tempaisin laatikon syrjään. Annan kauniit jalat haroivat ilmaa ja tyttö roikkui käsiensä varassa. Katselin kuinka vangitun Annan jalat kauhoivat tyhjää ilmaa. Hain köysivyyhden. Siinä oli useita pätkiä vanhanaikaista karkeaa laivaköyttä. Sidoin yhden köyden pään Annan kauniiseen nilkkaan ja vein sitten toisen pään seinän lenkistä läpi.
– Vedä tiukemmalle. Paljon kireämmälle. Sinä haluat että minun pillu on hyvin esillä. Ja hei… Jos sinä teet tätä joskus Irinalle, niin muista että minulle täytyy käsien ketjut laittaa kahdeksanteen ketjulenkkiin. Irinalle kahdenteentoista. Minulla on pidemmät kädet.

Virnistin ja nyökkäsin miettien etten varmaan koskaan tekisi tätä Annan ystävälle. Sidoin Annan toiseenkin nilkkaan köyden ja kiskoin sitä leveälti vastakkaiseen suuntaan. Nyt tyttö roikkui symmetrisesti kädet ja jalat hyvin levällään. Todella tarjolla. Anna hymyili odottavasti.
– Nyt. Piiskaa minua. Sillä isolla. Ja sitten kun sinä haluat naida minua niin otat sen penkin allesi, sinun kulli tulee sopivalle korkeudelle. Näetkö, sen tukevan penkin sieltä seinustalta. Ota nyt se iso piiska. Laita minut huutamaan. Perse… tissit…

Hain penkin ja nousin sille. Puristelin roikkuvan Annan upeita tissejä ja vedin aika raa´asti molemmista nänneistä. Tytön nännit olivat kivikovat ja rinnat kuin tiukaksi puristuneet puolipallot. Ihanat. En tiedä ikinä ennen leikkineeni niin täydellisillä naisen nänneillä. Sitten työnsin yhden sormeni tytön pilluun. Tyttö oli aivan märkä ja kiimainen.
– Ota piiska. Minä olen ollut huora, paha, oikein paha. Piiskaa minut hyväksi. Anna minun huutaa. Kirkua. Anna kipu, joka sovittaa…

Hain piiskan seinältä. Iäkäs nahkapiiska oli painava ja vaikutti todella julmalta. Kävelin Annan taakse ja läimäisin tyttöä pakaroille. Annan suusta ei kuulunut vingahdustakaan. Punainen viiru kulki nyt poikki tytön valkoisten pakaroiden.
– Lujempaa. Paljon, paljon, paljon lujempaa. Minä olen ollut hyvin paha huora. Opeta minulle etten minä enää ole. Laita minut huutamaan lujaa.

Vedin henkeä ja otin piiskasta lujemman otteen. Sitten läimäytin Annaa perseelle. Tosissani. Piiskan läimähdys kuulosti kuin pyssyn laukaukselta pienessä tilassa kun nahkaruoska iskeytyi tytön takalistoon. Anna kiljahti vähän. Kohotin piiskaa uudestaan. Viuhahdus ja läiskähdys. Nyt Anna kirkaisi kimeästi. Annoin piiskan osua tytön perseeseen vielä ainakin viisi kertaa ja joka lyönnillä Anna kirkaisi.

Kasvot vääntyneessä ilmeessä tyttö sai kuin vaikerruksena sanottua:
– Lisää. Lujempaa. Paljon lujempaa. Ja sitten maha. Ja tissit. Ainakin viisi… tisseille. Lyö lujaa, lyö oikein lujaa…

Läimäytin Annan pakaroille vielä kaksi oikein todella lujaa iskua. Tyttö huusi nyt koko iskujen välisenkin ajan. Sitten kiersin tytön toiselle puolelle. Katselin kauniita pyöreitä rintoja. Tähtäsin niitä ja läimäytin. Anna kirkaisi hirvittävan lujaa.
– Lujempaa! Ne on olleet pahat tissit.
Läimäytys ja kirkaisu. Läimäytys ja kirkaisu. Tytön rintojen poikki meni nyt kolme vihaisen punaista juovaa. Anna hakkoi henkeään.
– Lu-jempaa. Lyö!!

Tähtäsin nyt keskelle ja löin lujaa. Piiska osui juuri molempien nännien kohdalle. Kirkaisu, jonka Anna päästi oli niin kova että luulin että katto sortuisi. Annan kirkaisu muuttui vaikeroivaksi huudoksi joka jatkui… …mutta jotain hirmuisen nautinnollista siinä loppuhuokauksessa oli.

En odottanut enää. Siirsin hieman penkkiä, kiipesin sille ylös ja työnsin kivikovan kaluni yhdellä survaisulla tytön pilluun. Anna parahti kyrvän upotessa hänen sisäänsä. Tyttö oli nyt hyvin tiukka. Aloin rajun nainnin ja huomasin pian että Annakin oli ihan mielettömän kiihottunut. Tyttö kirkui orgasmin tullessa kuin raiskattava tiikeri. Harvoin tuntee, että nainen olisi niin kiihottunut kuin orgasmia saava Anna. Tajusin, että tytön orkku oli alkanut jo siitä lyönnistä ja nainnillani olin vain estänyt orkkua loppumasta. Anna oli ihan ekstaasissa.

Huohotin ja osin roikuin Annassa kiinni kun yhtäkkiä tajusin, että talosta kuului kolinaa ja ääniä, jotka eivät olleet omiamme. En ehtinyt tehdä vielä mitään muuta kuin astua penkiltä alas kun kapeiden portaiden yläpäässä oleva ovi avautui. Tuijotin mykistyneesti kun portailta laskeutui hyvin vaivalloisesti alaston blondityttö, jonka kädet oli köytetty selän taakse. Tytöllä oli suussaan suukapula. Tunnistin Irinan. Irinan perässä alas kapusi Raisa, tietenkin täysissä vaatteissa.

– Aaa… hienoa, minä huomaan että Natasha on opastanut sinua ja sinä olet jo päässyt noin pitkälle. Eikö olekin hieno tyttö? Hienot piiskanjäljet Natashassa…. jatka vain. Anteeksi kun häiritsen… Tässä on Irina, ehkä Natasha on kertonut hänestä? Minun piti tulla vasta huomenaamulla, mutta tulinkin nyt jo kun Irinaa ei voinut jättää nuorisokodille tuossa tilassa.

En vieläkään saanut sanaa suustani kun Raisa kiirehti halaamaan minua. Vilkaisin Irinaa ja nyt vasta tajusin, että blondi oli aivan päissään. Täysin sekaisin, kaatokännissä.
– Irina täytti kahdeksantoista eilen. Se on juonut votkaa, paljon votkaa, Mihailin kaikki votkat. Mihail on hyvin vihainen ja halusi kurittaa tyttöä heti, mutta minä käskin odottaa. Irina oli nuorisokodilla alasti ja huuteli törkeyksiä, koitti saada Mihailia naimaan itseään käytävällä muiden edessä. Mihail kaatoi ja sitoi tytön ja minä toin hänet tänne. Ehkä Natasha kertoikin, että minun miesvainaani joutui kurittamaan näitä villikoita täällä. Molempia. Hurjia nuoria… (vilkaisu)… varsinkin Natasha nuorempana… Irina saa nyt selvitä täällä huomiseen ja sitten hän saa… no, tuollaisen käsittelyn kuin sinä olet jo kokeillut antaa Natashalle. Mutta paljon lujempaa ja enemmän. Irina saa elämänsä suurimman piiskauksen. Irina on sen ansainnut.

Katselin hämmentyneenä kuinka Raisa talutti Irinan huoneen nurkkaan, jossa oli joitain säkkejä ja muita pehmikkeitä. Tyttö ei tuntunut tajuavan mitään. Raisa lukitsi valtavan painavan, seinään pultatun jalkakahleen tytön toiseen nilkkaan ja tempaisi sitten nopealla liikkeellä tytöltä suukapulan pois. Irina kiljaisi ja alkoi sitten suoltaa suustaan venäjäksi mitä ilmeisemmin kaikenlaisia riettauksia. Tyttö vaikeni vasta kun Raisa läimäisi häntä lujaa avokämmenellä poskelle. Sitten Raisa avasi tytön käsien solmut.

Irina liikahteli levottomasti, painoi kädellä poskeaan, tajusi sitten ilmeisesti missä oli ja missä tilassa Anna oli. Humalaisen äänellä Irina yritti kysellä ystävältään jotain ja alkoi toistella jotain… vasta jälkeenpäin tajusin että se tarkoitti ”minut piiskataan”. Anna vastasi vain hyvin lyhyesti ja vihaisesti ja selvästi komensi Irinaa. Niskojaan kohauttaen Irina asettui säkkikasan päälle makuulle. Jo hyvin lyhyen hetken päästä tyttö kuorsasi.

– Ota sinä nyt sinun tyttösi alas tuolta ja vie yläkertaan. Piiskanjäljet vaatii hoitoa. Siellä on mukava sänky, vie Natasha sinne ja lemmi huolella… Ole hellä, se on hyvä tyttö, oikein hyvä tyttö. …Niin, kai sinä nyt otat Natashan luoksesi Suomeen? Koko kolmeksi kuukaudeksi?
– Joo, voin minä… Siis tottakai. Tyttö on ihana. Aivan ihana.
– Hjuva. Sitä minäkin. Laitetaan viisumipaperit huomenna valmiiksi. Irinan piti hakea myös sille samalle kurssille, mutta katsotaan nyt sitten miten tuo narttu alkaa käyttäytyä. Minulla oli hänellekin jo paikka johon hän voisi lähteä Suomeen tutustumismatkalle ja Irina olisi helppo saada Suomeen kun Irina on Suomen kansalainen, mutta en nyt tiedäkään voiko häntä päästää. Natasha on paljon vastuullisempi. Irina on kakara, joka tarvitsee piiskaa. Paljon piiskaa.
– Suomen kansalainen?
– Isä suomalainen; Irina syntyi siellä. Nyt täysi-ikäisenä saa Suomen passin koska vaan. Aiemmin ei.

Raisa auttoi minua vapauttamaan Annan. Tyttö oli aivan voipunut saamastaan käsittelystä, mutta hymyili leveästi ja näytti onnelliselta.
– Hyvin sinä osasit. Kiitos. Ai vittu kun minun perse on kipeä. Ja tissit. Purista niitä nyt. Ihana orgasmi. Kiitos.

Suutelin hellästi Annaa, joka vastasi intohimoisesti. Piiskanviirujen kirjavoittama alaston Anna kiipesi sitten edelläni kapeat portaat ylös. Katselin hänen upeaa pyllyään enkä voinut olla naurahtamatta kun näin, miten spermavana valui tytön häpyhuulten välistä ja toisen reiden sisäpintaa alas. Voi mikä seksinamu!

Raisa kömpi perässäni ylös ja katseli tyytyväisenä kuinka minä ja Anna hellästi halasimme ja suutelimme ja kopeloimme toinen toisiamme.
– Hyvä tyttö sinulle. Pidä sitä hyvin. Muistat vain välillä vähän kovistella, vaikka noin niinkuin tuolla alhaalla. Välillä pitää vähän huudattaa, se pitää siitä, vähän piiskaa kun se kiukuttelee tai vähän kipua oikeen hienoon orkkuun. Sitten se taas hellii… Minun pitää nyt taas lähteä. Käykää jompikumpi pari kertaa välillä vähän katsomassa Irinaa, miten se voi. Saa sitäkin naida jos haluat. Nämä tytöt on vasta testattu, näytteet kävi ihan Suomessa, ja niillä ei taatusti ole tauteja eikä ne tule raskaaksi. Suomalainen lääkäri laittoi ehkäisykapselit. Voit ihan huoleti nussia molempia. Irina olisi varmaan myös oikein hyvä sinulle sängyssä, mutta nyt se on niin sekaisin ettei se tajua mitään. Ja sitten sillä on kohta kauhea krapula. Ja se on sille ihan oikein. Sillä on nyt siellä ämpäri tarpeille tai oksennuksille ja iso kannu vettä. Mutta käykää vähän vahtimassa ettei se ihan tajuttomana oksentele tai jotain. Mihail saa sitten huomenna piiskata sen nartun oikein perinpohjaisesti. Tai jos te haluatte niin voisitte ihan hyvin ripustaa ja piiskata sen nartun noin niinkuin teit Natashallekin nyt jo ennen aamua. Mutta lyö lujaa. Paljon lujempaa kuin nuo viirut Natashassa.

Anna kuiskasi minulle:
– Muista: Minut ripustetaan kahdeksanteen ketjulenkkiin, Irina kahdenteentoista.
– Raisa: Natasha, minä kuulin tuon. Juuri niin. Ripustakaa Irina. Sinä varmaan voit auttaa Irinan käsittelyssä noin muutenkin, olen nähnyt että sinä osaat käyttää piiskaa. Ja sinulla on siinä hyvä mies, ehkä hänelle olisi hyvä antaa toistakin naista, vaihteluksi. Miettikää asiaa. Se narttu on ihan teidän. Mutta älkää säälikö liikoja. Nyt sen todella pitää huutaa tuon käytöksen jälkeen. Minä olisin kovasti iloinen jos Irinan perseessä ja mahassa ja tisseissä olisi aamulla tuollaisia viiruja kuin sinulla Natasha. Mutta paljon enemmän. Paljon, paljon enemmän. Mihail saa sitten täydentää. Laittakaa se huutamaan.

Raisa halasi, pussasi meitä molempia ja lähti. Ajattelin ääneen, että nyt Annan piiskausjälkiä pitäisi hoitaa jollakin, mutta Anna halusikin että menisimme alas katsomaan Irinaa. Anna meni edeltä ja minä kömmin kapeat portaat perässä vedettyäni ensin painavan oven kiinni. Alhaalla tulin Annan viereen ja kiedoin käteni hänen vyötäisilleen.

– Nukkuu. Tai sammunut.
– Joo. Ei sitä nyt hyödytä piiskata, ei se edes muistaisi sitä. Raisa on oikeassa, Irinaa odottaa elämänsä löylytys. Irina ruoskitaan niin ettei se istu kahteen viikkoon eikä käytä liivejä rinnoilla.
– Eiks sua ollenkaan säälitä toi tyttö?
– Irina? Pfffh. Kuule, minä luulen että se teki ton ihan tahallaan. Se tietää. Se tarkkaan tietää mitä sille tehdään sen jälkeen jos se on alasti juossut pitkin nuorisokotia, ryypännyt ja koittanut saada kaikkia nussimaan itseään. Irina haluaa sen piiskauksen. Ja se on nyt kahdeksantoista. Kai se pelkää että sille nyt vaan sanotaan hei-hei ja työnnetään ovesta ulos… Minä tunnen Irinan. Se pitää ihan hurjasti kun se sidotaan ja piiskataan, saattaa saada orgasmin. Irina on ihana. Mutta se nauttii kivusta. Ihan niin kuin minä. Mutta enemmän.
– Kiihotuitko sinäkin äsken pelkästä kivusta?
– Kyllä, etkö huomannut?
– No kyllä, sitten kun minä työnnyin sinuun. Mutta kiihottaako se kipu sinua?
– (Anna näytti rinnoissaan poikittain nännien yli menevää punaista raitaa) Kuule, silloin kun sinä löit tähän, niin minä melkein pyörryin. Ja se oli orgasmi jonka minä sain, sinä kuulit sen huudon.
– Kivusta?
– Niin. Kiihotuksesta. Minä melkein haluaisin että sinä tekisit sen kaiken uudestaan nyt heti.
– Ei nyt koko ajan piiskata sinua.
– Minua ei ole piiskattu yhtään Pavelin kuoleman jälkeen. Minä olen niin odottanut. Ja Irina. Sinä osasit hyvin. Minä en ole kirkunut niin hyvin vuosiin, en koskaan Pavelin kuoleman jälkeen. Sinä lyöt minun tissejä vielä monta, monta, monta kertaa… Minä tiedän… Mutta nyt seuraavaksi piiskataan Irinaa. Katso sitä. Mitä sinä pidät siitä? Pitäisitkö sinä Irinasta? Naisitko sinä Irinaa?
Minusta se on kaunis.

Katsoin alastomana kuorsaavaa tyttöä ja kommentoin ääneen.
– Kaunis, on… Ei kyllä niin kaunis kuin sinä. Mutta kasvot on persoonalliset. Kauniit muodot, aika leveä, mutta houkutteleva peppu…
– Entäs tissit? Pidätkö sinä niistä?
– Joo. Kauniit. Varsinkin noi tummat nännit.
– Irinalla on vähän isommat tissit kuin minulla. Nännit on aika samanlaiset, Irinalla vähän vaaleemmat ja kuumassa ne on isommat. Piiska uppoaa sen tisseihin hyvin ja Irina kirkuu hienosti kun sen tissejä piiskataan. Tule, käännetään sitä. Saat puristella sitä ja katsoa sen pillua. Ja kokeilla.
– Ei kai me voida…
– Miksei me voida? Sinä kuulit ihan hyvin, ei liikaa sääliä. Irina on nyt sitä varten.

En sanonut mitään, mutta mieleeni jäi ääneen lausumaton ”mutta” kun katsoin suloiselta näyttävää, umpikännistä blondia. Irina oli paljon nuoremman oloinen kuin Anna.

Anna tarttui ystävänsä jalkaan ja väänsi kunnes sai koko tytön kääntymään selälleen. Sitten hän kiskoi Irinan jalat täysin levälleen.
– Testaa nyt sitä. Koita tissejä. Ja pillua. Ja nai sitä.
Katselin kuinka Anna haki köysinipun ja sitoi ensin Irinan jalat levälleen ja sitten kädet vastaavasti levälleen. Tyttö oli nyt aivan levitettynä. Irina ynähti kun Anna kiskoi häntä todella lujaa ylös toisesta nännistä. Irinan molemmat nännit nousivat pystyyn.
– Tule nyt. Kokeile.

Tulin Annan viereen polvilleni ja aloin varovasti puristella Irinan rintoja. Ne olivat hyvin isot ja hyvin kauniit. Nuoren naisen venymättömät, kiinteät, pehmeät rinnat, paljon pehmeämmät vielä kuin Annan. Irina ei herännyt, mutta reagoi tissihierontaan. Näytti kuin tyttö näkisi nyt oikein hyvää unta. Tyttö hymyili unissaan. Anna naurahti ja työnsi pitkän keskisormensa Irinan pilluun ja alkoi sitten työnnellä sormeaan sisään ja ulos. Irinalla ei ollut häpykarvoja ollenkaan. Ihailin miten kiihottavalta näytti katsoa Annan kauniita sormia syvällä ystävänsä pillussa. Ja Annan omat, nyt alas riippuvat rinnat viiruineen näyttivät myös todella houkuttelevilta. Minulla alkoi seisoa. Anna liikutti nyt sormeaan yhä nopeammin Irinan pillussa.

Irinan hengitys tiheni ja tyttö ynähteli. Tyttö nukkui yhä, mutta ihan selkeästi näki nyt nussintaunta. Tytön hengitys oli kiihkeää ja Irina liikahteli kuin työntääkseen vastaan.
– Tule nyt, nai sitä.

Nielaisin tyhjää. Anna naurahti minulle ja puoliksi kiskoi minut Irinan jalkoväliin ja työnsi minut tytön päälle. Kun painauduin Irinan päälle, niin Anna levitti Irinan pillua sormillaan ja ohjasi toisella kädellään minun kaluni oikeaan kohtaan. Kullini työntyi Irinan lämpimään pilluun. Työnsin. Tunsin kuinka tytön emätin supisteli kullini ympärillä. Aloin hitaan naintiliikkeen, jonka aikana Anna koko ajan hyväili selkääni ja suuteli minua niskaan. Kiihotuin ja kiihdytin tahtia. Kun orkku tuli ja kullini nytkähti Irinan sisällä, tyttö heräsi ja avasi silmänsä. Nautinnon ilme tytön kasvoilla vaihtui pelästykseksi kun Irinalle selvisi että hänet oli köytetty ja häntä naitiin ja hän ei tuntenutkaan nussijaa. Irina koitti tempoa käsiään, mutta ne olivat tiukasti köysissä.
– Anna (suomeksi): Irina, sinua naidaan nyt. Minä olen tässä, Natasha. Työnnä vastaan. Nai. Ihan niinkuin silloin kun Pavel nai meitä. Nauti. Nussi.

Irina katsoi Annaa epätarkalla katseella, sitten minua ja sitten näytti ymmärtävän tilanteen. Tyttö painoi päänsä takaisin alas ja sulki silmänsä. Irina näytti nauttivalta kun jatkoin naintiliikettä ja huokaili kuuluvasti, nukahti sitten kuitenkin pian uudelleen kesken aktin.

Nousin ylös suudeltuani nukkuvaa Irinaa. Anna ja minä hyväilimme ja suutelimme moneen, moneen kertaan toisiamme. Tarkistin sitten ettei Irinalla ollut hätää. Kömmimme yläkertaan suureen sänkyyn ja nukahdimme Annan kanssa kädet ja jalat toistemme ympärillä kuin solmussa.

4 kommenttia viestissä: “Anna ja Irina, osa 1”

 1. Jussi says:

  Tää on superia, oli pakko runkata tätä lukiessa. Tuolla rajan takana on varmasti monta ihanaa nuorta neitoa joita vois nussia kunnolla ja tuoda Suomeen “opiskelemaan” elämää

 2. tulee says:

  Paras noveli ikinä! laukesin 3 kertaa lukiessa vasta tätä 1 osaa 😛

 3. teinivittu says:

  ihana!

 4. qwerty says:

  5/5 täydellistä.. jatkoa vaan

Kommentoi

top