search
top

Nuori Transutyttö

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (40 votes, average: 3.78 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Ensimmäinen tarinani. Ja fantasiani.

Kaverit oli puhunu et oot transu. Meillä oli joitain yhteisiä tuttuja ja oltiin nähty sut jossain pari kertaa. Nyt naureskeltiin. Tai muut nauro, mä en jostain syystä saanu sua mielestäni. Olit musta tosi nättikin, ihan kun tyttö. Yllätin itseni jatkuvasti ajattelemasta sua ja mietin, et oonko menny ihan sekasin.

Meni pari viikkoo ja yhtenä sateisena perjantaina kaverit houkutteli mua jonkun tyypin bileisiin. En ollu oikein juhlatuulella, mut päätin sit kuitenkin lähtee. Eipä oikein ollut muutakaan. Kello oli kymmenen kun päästiin perille. Porukkaa oli aika paljon. Katselin vähän ympärilleni ja istahdin sit sohvalle. En oikein tuntenutkaan ketään. Kaverit katos johkin väenpaljouteen ja olin jo lähdössä kotiin, kun näinkin sut. Seisoit eteisessä ja kun meidän katseet kohtas, omaksi ihmetyksekseni tajusin tuntevani sen kumman tunteen.. kun olis ihastunut. Mun kädet alko hiota kun kävelin sua kohti. “Miks ees meen tonne..?” Mä ajattelin mielessäni ja samalla olitkin jo mun eessä.

-“Moi.” Sä sanoit ja hymyilit tosi nätisti. Yllätyin sun kauniista ja naisellisesta äänestäs.

-“No moi!” mä vastasin, taas hieman ihmetellen et miks oonkin näin innostunut. Sulla oli hartioille ulottuvat, ruskeeks värjätyt hiukset ja tosi tummat silmät. Olit nätti ja naisellinen, kun teinityttö.

-“Ootkos säkin yksin?” -“Joo.. tai oon nyt. Kaverit katos..” Mä änkytin takas, ja keskityin vaan sun hymyys.
-“Näinkin sut aikasemmin tua istumassa yksinäs.” Sä sanoit ja jatkoit heti -“Mut nyt oot siinä! Ja saatkin lähtee kantaan sateenvarjoo mun pään päällä! Siä sataa taas. Kai sä oot herrasmies?” Naurahdit viä päälle söpösti ja olin valmis lähteen mukaas.
Oli syksy. Satoi, oli pimeetä ja kylmä. Juteltiin jotain matkalla ja lupauduin saattaan sut kotiin asti. Olit mua vähän lyhyempi, mahduit kivasti mun viereen sateenvarjon alle. Mun sydän pamppaili sun seurassa.

Päästiin lopulta kerrostalon pihaan. -“Tässä mä asun. Kiitokset herrasmiehelleni!” Sanoit ja kaivoit avaimias. En kerinny vastaan mitään kun jatkoit -“Haluutko tulla käymään sisällä? Avaan viä pullon viiniä.” Mun sydän alko hakkaan. Mietin mitä sanoo, mitä tehdä. Mutta joku mun sisällä kerto selvän vastauksen. -“Joo voin mä tulla, kiitti.” -“Kiva!” Sä vastasit ja nikkasit nopeesti silmää.

Asunto oli melko pieni yksiö. Riisuttiin ulkovaatteet ja sä laitoit pienen pöytävalon päälle. Oli aika hämärää. Näin silti sut selvästi, muuta en halunnut edes katsella. -“venaa, otan sen viinin.” Huusit ja mä vaan hymähdin takas. En saanu silmiäni susta irti. Sulla oli vaalee paita joka paljasti olkapäät. Oltiin kastuttu ulkona ja sun hiukset oli märät. Ne lepäs sun hartioilla, jonka kostee iho kiilsi hämärässä valossa. Kumarsit nostaan viinipulloo ja tuijotin näkymää. Märät farkut kiristy sun takapuolta vasten, enkä ollut uskoa, et housujen sisällä vois odottaa yllätys. Olit todella nätti. Mä tajusin olevani kiinnostunut kokemaan jotain uutta…

Siirryttiin keittiöön. Siä oli pieni pöytä ja laskit pullon siihen. Olit hetken hiljaa. Selkä muhun päin sä kohta kuiskasit -“Voisit sä kuvitella.. tai halusiksä..” Tiesin mitä tarkotat ja otin hiljaa kiinni sun lantiolta. En ollut tehnyt tällästä aikasemmin, olin ollu vaan tyttöjen kans. Tiesin kuitenkin haluavani tätä. -“En oo ennen..” -“Ei se haittaa.” Keskeytit mut ja uskalsin siirtää sun märkiä hiuksia ja suudella sua niskaan. Mun sisällä kiehu. Olit selkä muhun päin ja liikutin käteni sun vyölle. Avasin sen ja sit sun farkkujen napit. Sun hengitys tiheni ja pistit silmäs kii. Toisella kädellä hyväilin sun vatsaa ja toinen käteni liikku sun pikkupöksyjen reunalla. Liu’utin käteni hitaasti alemmas ja ekaa kertaa elämässäni kosketin kyrpää. -“Tuu!” Sanoit ja otit mua kädestä. Mentiin olohuoneeseen sun säkys eteen. Edelleen päällä oli vain pöytävalisin. Sä otit housut pois ja näin kuinka seksikkäiden pikkuhousujen läpi näkyi muna. Se kiihotti mua. Otit paidankin pois. Sulla ei ollut rintoja, mutta olit muuten todella naisellinen.

Vaalea, seksikäs iho. Tulin sun eteen ja suutelin sua. En voinut enää odottaa! Ajattelin koko ajan et oot transu ja se sai mut ihan sekasin! “Teenkö mä tän todella!” Ajattelin. Oli uskomattoman syntistä suudella sun pehmeitä huulia! Käteni vaelsi selkää pitkin ja päätyi kiinteälle pyllylle. Olin jo aivan kovana joten aloin itsekin riisuun. Avasin vyöni ja sä kiskoit mun paidan päältä. Sain itsekin housut pois ja otin sut syliini. Kun suudeltiin mä tunsin reittäni vasten kuinka aloit kiihottua. -“Mennään sänkyyn.” Sä sanoit ja otit päiväpeitteen pois. Nyt makasit selälläs ja näin sun vartalon. Se oli siro ja seksikäs. Samassa olin jo kiimasena sun päälläs. Suudeltiin taas ja mun sydän oli tulla rinnasta kun ajattelin sitä, mitä aikoisin seuraavaks tehdä. Suutelin sun kaulaa, siirryin siitä pikkuhiljaa vatsalle. Siitä vielä alemmas… Hengitykseni oli kiivas ja mietin, että onko tää totta. Nyt suutelin jo pikkuhousujen päältä ja tunsin huulillani jotain uutta. Vedin hitaasti sun alushousut pois ja sun seksikäs, puolikova kyrpä pompahti ulos. “Mä en tiä osaanks mä..” -“Hyvin se menee.” Vastasit heti ja koskettelit mun niskaa. En enää edes miettinyt halusinko. Tiesin että haluan! Suutelin sisäreittäsi ja nivusia.. Sit tein sen! Otin sun munan suuhun ja aloin imeä! Se oli ihanan seksikästä ja tuhmaa! Kuuma kyrpäsi paisui suussani ja joka hetkestä nautin enemmän. Nostit hieman pyllyäsi ja otin käsilläni kiimaisena kiinni. Hyväilin nyt sun persettä samalla kun imin kalua. En olisi halunnut lopettaa ikinä!

-“Mun vuoro!” Sä kuitenkin sanoit ja käänsit mut selälleni. Otit multa bokserit pois ja runkkasit, mä olin jo aivan kova. Tunsin eka sun kuuman hengityksen terskan päässä ja sit mun muna olikin jo sun suussa. Se tuntui samalta kun tytön ottaessa. Ehkä osasit jopa paremmin. Pidin sun päästä ja hetken imettyäs sä kysyit -“Haluutko panna mua?” En muista mitä vastasin kun ojensit mulle jo kortsua. Laitoin sen päälle ja samalla sä otit yöpöydän laatikosta liukkaria. Suudeltiin vähän ja sä menit kontilles. Näin sun kiihottavan peppureikäs edessäni. Hyväilin muotojas vähän ja sit laitoin liukkaria tiukkaan reikääsi. -“Laita vaan reilusti ja etene hitaasti.” Opastit mua ja tein työtä käskettyä. Otin kyrpäni ja painoin sen vasten sun pyllyreikää. Pääsin hiljaa syvemmälle ja voihkit. Kuullostit ihanalta. Olin nyt sun sisällä ja aloin panna. Pidin sua perseestä kiinni ja painoin kaluani syvemmälle. Sä nousit mua vasten ja haparoin käsilläni ensin alavatsaasi, sitten löysin munasi. Olit aivan kovana. Runkkasin sua samalla kun painoin pyllyreikääsi. Sellaista kiimaa en ollut ennen tuntenut. Mä luiskahdin ulos ja samalla sä jo käännyitkin muhun päin. Runkattiin toisiamme ja sit kysyit -“Saanko naida sua??” Hieman pelästyin, mutta tajusin haluavani sitä. Kuinka ihanaa se oliskin… Rohkasin mieleni ja sanoin -“Okei.. mut iisisti..?” Nyökkäsit hymyillen ja mä pyllistin vuorostani. Aluks vähän jännitti. Mut sit tunsin liukkarin voiteleman sormen pyllyssäni ja kiihkoni kohosi aivan uudelle tasolle. Kuulin kun laitoit kortsun ja olin aivan valmis! Tunsin terskasi persereikääni vasten. Työnnyit hitaasti mun sisään ja mä voihkaisin kiimasta. En uskonut että miehestä voi edes lähteä tuollaista ääntä. Painauduit syvemmälle pyllyyni ja samalla otit lantiostani kiinni. Sä olit sisälläni ja aloit panna mua. Se oli uskomattoman ihanaa! Syntistä ja niin seksikkään “väärin”. Tunsin kovan kyrvän syvällä mun sisällä ja hapuilin kädelläni taakse, jotta voisin hyväillä sun reittäsi. Panit mua hetken takaa ja sit käännyin selälleni. Nostin itseäni vähän ja painauduit takas mun sisään. Sä kumarruit suutelemaan, samalla kun runkkasit mua. Tunsimme toistemme kiimaisen hengityksen kasvoillamme. Sun kyrpä tuntu niin ihanalta mun tiukassa perseessä, että melkein tulin sun naidessa mua!

-“Voitko tulla mun suuhun??” Kysyin ja sain myöntävän hymyn. Noustiin sängystä lattialle ja menin kontusilleni. Otin kortsun pois sun liukkaan kalun päältä ja aloin imeä. Imin kun teinityttö ja runkkasin itseeni. Sä aloit voihkia ja purit alahuulees, tiesin että tuut kohta. Samassa tunsin kuinka munas sykki suussani. Otin kalun äkkiä ulos ja runkkasin sua kasvojeni edessä. Kuumaa spermaa oli nyt suuni täynnä ja sitä valui huulilta ja poskiltani. Livoin kiimasena. Nousin ylös ja osat vaihtu. Ehdit ottaa mun kyrvän suuhun kun jo tulin. Imit mua viimeseen pisaraan ja sit nousit ylös. oltiin hiljaa. Tuijotin sua silmiin ja istahdin sängyn reunalle. Tulit lähemmäs ja koskettelin sun spermasta munaa.

-“No, miltä se tuntu?” Sä kysyit. -“Miks ei olla nähty jo aikasemmin??” Vastasin ja aloin imeä hämärässä kiiltelevää transukyrpää uudelleen….

5 kommenttia viestissä: “Nuori Transutyttö”

 1. LovelyAnkka says:

  Aivan ihaa tarina! Hyvin kerrottu ja tosi kiihottava. 😉

 2. Nainen-84 says:

  Puhekielinen kerronta ei oikein iskenyt ja kuvailut jäivät melko pintapuolisiksi, mikä varmasti osaltaan aiheuttikin tarinan lyhyyden. Tekstissä oli myös kirjoitusvirheitä. Harjoittelua lisää niin kyllä se siitä.

 3. Lukija says:

  Aivan mahtava tarina!

 4. MrMister says:

  Tää oli hyvä! Lisää!

Kommentoi

top