search
top

Mökillä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (114 votes, average: 2.92 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Kerron ensimmäisessä seksinovellissani siitä, miten aviopari riitaantuu ja vaimo ajautuu pettämään. Toivottavasti kelpaa. Kommentit on suositeltavia, jotta tiedän mihin panostan ensikerralla.

(Skippaa alku jos haluat toimintaa. Tämä on vain esittelykohtaus)
On pimeä syysyö, kun Simo ja Ellu ovat mökillä. Simolle on alkanut saunan jälkeen olut ja kirkas maistumaan, jotenka hän ajautuu riitaan Ellun kanssa. “Sinä vittu aina ryyppäät vain kun olemme mökillä. En tiedä voinko lähteä edes kanssasi enään tänne!” Kivahti Ellu miehelleen. “Pää kiinni akka ja tuo lisää viinaa”, heitti Simo takaisin. Tämä oli viimeinen pisara Ellulle. Hän lähti kävelemään pimeässä mökkitietä, kunnes sattui naapurimökille, jossa näki mökkinaapuri Heikin sohvalla ikkunan kautta. Hän meni kuistille ja koputti oveen.

“Anteeksti nyt, että tuppaudun näin myöhään, mutta minulla ja Simolla tuli riitaa ja…” Hän olisi varmasti selittänyt pidempäänkin, jollei olisi huomannut Heikin paraatikunnossa olevaa kalua. “Öh…Eihän siinä mitään. Tule sisään vain. Otatko kahvia?” Heikki kysyi kohteliaana. “Kiitos vain” Ellu vastasi takaisin. Ilta eteni ja he siirtyivat ottasmaan kaljaa. Illan edetessä he lähenivät ja lähenivät.
(Toiminta alkaa pikkuhiljaa…)

“Ellu olet hyvin kaunis nainen ja haluaisin panna sinua”, Heikki sanoi hieman töksäyttäen, josta Ellu hiukan häkeltyi. “Olen pahoillani, että sanoin sen näin. Olet minusta vain niin kiihottava. ” Heikki suuteli Ellua ja hänen yllätyksekseen Ellu vastasi suudelmaan mielellään. Vaatteet vähenivät pikkuhiljaa, kun “pari” eteni. He kävivät sohvalle makuulle, jolloin Heikin kalu oli taas elvynnyt. “Haluan sinua kovasti Ellu! Haluan nussia vittusi verille!” Heikki huusi kiimoissaan. Ellu alkoi ensin nuolemaan heikin kalua, josta hän sitten otti sen suihinsa. Samalla hän puristeli Heikin pusseja. “Heikki sinun kalusi on niin iso. Haluan sen sisääni!” Ellu kirkui. Ellu nousi istumaan Heikin kalun päälle ja otti sen sisäänsä. Hän aloitti rajun ratsastuksen. Hän huohotti samalla kun Heikki puristeli tuon pakaroita ja rintoja. “Minä tulen pian Heikki!” Ellu huusi! Heikki se jaksoi painaa Ellun orgasmista huolimatta. He jatkoivat ja jatkoivat ikuisuudelta tuntuvan ajan kunnes Heikki vihdoin laukesi. Hän tyrkkäsi tuolloin Ellun hänen päältään ja ruiskutti kaikki hänen nahkasohvalleen ja Ellun rinnoille. He menivät yhdessä viereiseen järveen uimaan ja suutelivat moneen otteeseen järvessä. Tuon jälkeen he menivät saunaan, jota Heikki oli lämmittänyt aikaisemmin. Hei naivat sielläkin moneen otteeseen ja monissa asennoissa. Kun molemmat olivat saaneet tarpeekseen he suutelivat ja Ellu palasi kohti omaa mökkihelvettiään Heikin läpsäistessä tuota vielä persauksille. “Kiitos ihanuudestasi!” Heikki huusi perään. Ellu vastasi siihen heittämällä tuolle stringinsä ja rintaliivinsä. “Kiitos itsellesi” Hän huusi vielö Heikille suukkojen kera.

4 kommenttia viestissä: “Mökillä”

 1. Smuiskis says:

  Aika lyhkänen

 2. teinivittu says:

  jättin kylmäks.tää oli tosi lyhyt,paljon enemmän kuvailua,miltä pano tuntui,millaisia ihmiset ovat.kaikin puolin mitäänsanomaton.

 3. WhoMadeWho says:

  Tää jätti kylmäks, enemmän kerrontaa ens kerral kiitos

 4. T811J says:

  Täyttä, niin mitä? En tykkää kirjotustyylistä, jotain saattaa iskee.

Kommentoi

top