search
top

Hämärällä lenkkipolulla rappusissa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (28 votes, average: 2.71 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Fantasia kohtaamisesta juoksutrikoissa miehen ollessa objekti.

Kävelen rappusia ylöspäin iltahämärissä ja mietin tuleekohan hän oikeasti. Päälläni on tiukat juoksutrikoot, ja tunnen kuinka haaroissa alkaa tapahtua pelkän jännityksen voimasta. Nousen rappusia tasanteelle, joka on sopivan hämärässä kohdassa ja puiden suojassa. Tuskin kukaan tähän kohtaan näkee. Tarkistan että trikoot ovat hyvin, ja alan nojata kyynärilläni kaiteeseen. Olen varma ettei hän tule.

En voi olla ajattelematta tilannetta, ja pian kaluni onkin täysin valmiina, pullottamassa trikoiden läpi. Samalla hetkellä kuulen rappusten alapäästä ääniä, joku on tulossa rappusia ylöspäin. Sydämeni alkaa lyödä. Onneksi on niin hämärää, ettei minusta näe paljoa, jos se onkin joku muu. Kuulen hänen tulevan lähemmäksi, ja lopulta tasanteelle asti. Sovitusti en katso, vaan odotan. Ikuisuuden, tai siltä tuntuu.

Odotus kihelmöi iholla ja tunnen kuinka haluni kasvaa. Onko se hän? Katsooko hän minua? Pitääkö hän näkemästään? Lopulta kuuluu hiljainen “Hei”, lähempää. En ole huomannut hänen liikkuneen. En vastaa, enkä myöskään käänny, vaan jatkan nojailua. “Näytät todella hyvältä. Saanko koskea?”. Nyökkään , vaikkei hän sitä luultavasti näekään. Eikä hänen tarvitsekaan nähdä.

Kosketuksen odotus tuntuu ikuisuudelta. Lopulta tunnen, kuinka sirot sormet koskettavat takareittäni. Lopulta koko kämmen koskee jalkaani, ja hän alkaa hivellä peppuani ja jalkojani. Välillä käsi käy haaroissa, ja toivon sen jatkavan matkaansa etupuolelle. Kaluni on räjähtämäisillään.

“Mitäs täältä löytyy? Minun vuokseniko se on valmiina?”, hentona kuiskauksena, innokkaana. Tunnen kuinka naisen käsi puristuu kaluni ympärille mitättömän ohuiden trikoiden läpi ja hyväilee sitä. Lopulta hän alkaa runkata sitä hitailla edestakaisilla vedoilla, samalla välillä hyväillen trikoiden verhoamia jalkojani ja peppua. En vain kestä enää. Tunnen kuinka spermaa alkaa tulla räjähtävällä voimalla sotkien vaatteeni.

Hän jatkaa hyväilyä vielä hetken sperman tulviessa, jonka jälkeen nostaa kätensä huulilleen ja maistaa sitä. “Mmm, nähdään taas.”. Hetkessä hän on poissa. En missään vaiheessa ole liikkunut paikaltani, tai kääntynyt katsomaan häntä. En voi uskoa tapahtunutta.

Kuinka pääsen huomaamattomasti kotiin?

4 kommenttia viestissä: “Hämärällä lenkkipolulla rappusissa”

 1. Lisäävaan says:

  Haluaa tietää, miten jatkuu. Eli jatkoo tälle!

 2. urheilu says:

  Tämä on _lyhyt_ novelli, tai kuvaus omasta fantasiastani. Ei luonnollisesti anna paljoa ihmisille, jotka eivät samoja mieltymyksiä jaa.

  Otan kommenteista opikseni, jos jotain vielä julkaisen.

 3. Katriina says:

  Tuo voisi olla ihan hyvän novellin keskiosa. Ei puutu kuin tilanteen rakentelu ja purku, mikä on tosin aika paljon… 🙁

 4. Lukijaskelija says:

  Aivan kylmäksi jätti ja jos totta puhutaan, en ole koskaan lukenut huonompaa seksinovellia. Aivan paska.

Kommentoi

top