search
top

Perttu ja minä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (28 votes, average: 2.39 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Ensimmäinen osa Perttu ja minä-sarjaa. Toinen osa on jo tulossa. Nauttikaa vaihtoehtopornosta. ;)

30.4.2012
On kohta keskiyö. Perttu nukkuu viereisessä olohuoneessa, johon olemme levittäneet vuodesohvan. Itse kirjoitan tätä omassa huoneessani.
Päivän leikit taisivat olla Pertulle liikaa. Aamulla kun muu perheeni lähti mökille vapun viettoon saapui Perttu mopollaan miltei välittömästi heidän jälkeensä puku päällä ja punainen ruusu kädessään.

Olin ilahtunut, mutta tiesin että kaiken sen ystävällisyyden ja huomaavaisuuden takana oli hinku päästä eroon munalukosta, joka hänellä oli ollut päällä jo puolentoista viikon ajan. Tiedän että siemenneste tyhjentyy automaattisesti kahden viikon välein, joten oli aika poistaa munalukko. Mutta tietyin ehdoin.

Aluksi juttelimme niitä näitä, mutta minä halusin toimintaa. Niinpä käskin Pertun riisuuntua, minkä hän tietysti teki.
Vaivalla päälle pyntätty puku kuoriutui Pertun lihaksikkaan kehon päältä rivakasti, kun minä seurasin toimitusta rennosti sohvalla maaten. Kun kaikki vaatteet oli riisuttu, käskin Pertun seisomaan keskelle avointa lattiaa, kädet sivuilla ja jalat hiukan levällään.

Perttu seisoi jykevillä ja karvaisilla jaloillaan tukevasti paikallaan, kun aloin tutkia hänen kehoaan viime käynniltä. Mitään huomattavia muutoksia ei ollut tietenkään tapahtunut, mutta halusin ihan vain huvin vuoksi ja munalukon avaimenhaltijan roolissa tietenkin hieman leikkiä Perttu-pojulla.
Läpsyttelin ensin Pertun timmiä peppua, joka oli muutenkin, mutta asennosta johtuen, kiristynyt mahdollisimman tiukaksi. Perttu seisoi paikallaan liikahtamatta.

Liikettä alkoi tapahtua, kun siirryin puristelemaan punertavia kiveksiä. Pertun keho nytkähteli hieman, mutta kasvot pysyivät liikkumattomina. Aina kun Perttu kivuissaan kumartui eteenpäin, korjasi hän asentonsa välittömästi niin kuin kunnon orja-pojun kuuluukin tehdä.
Alun leikittelyn jälkeen oli aika siirtyä harjoituksiin. Tässä vaiheessa olimme siirtyneet huoneeseeni, jonka matolla Perttu oli tehnyt monet sarjat punneruksia ja vatsalihasliikkeitä.

Tällä kertaa käskin Pertun tehdä 50 punnerusta putkeen, mutta hieman vaikeutettuina: hänen piti jokaisen punneruksen välissä läpsäistä käsiään yhteen.

Alku oli luonnollisesti helppoa. Pertun kalu jäykistyi hieman ja sen pää osui lattiaan joka punneruksella. Ilme oli kivettynyt ilmeettömäksi orja-pojun ihanneilmeeksi.

Viimeiset punnerukset olivat vaativia ja vaativat hiukan komentelua minun taholtani. Kasvot punoittivat ja viimein rääkin loppuessa Perttu rojahti selälleen matolle. Annoin hänelle muutaman minuutin lepoaikaa.

Sitten oli aika siirtyä vatsalihasliikkeisiin. Pertun kasvot punoittivat vielä hieman, mutta hengitys oli jo tasaantunut.Perttu otti asennon ja minä tarrasin kiinni nilkkoihin. Koska tiesin Pertun olevan haka vatsalihasliikkeissä, siirsin osan painostani hänen päällensä. Lisäksi tiesin hänen saavan helposti 50 liikettä täyteen, joten käskin hänen tehdä tällä kertaa sata.

Ilman vastalauseita Perttu aloitti harjoittelunsa. Puna kasvoilla lisääntyi ja kattoi lopulta koko kasvot korvista aataminomenaan. Vaikka tiesin hänen haluavan hengittää suun kautta, tiesi hän sen olevan kiellettyä ja tyytyi puuskuttamaan nenänsä kautta.

Seitsemänkymmenennen vatsalihasliikkeen jälkeen Pertun keho alkoi vääntelehtimään väsymyksestä, josta toruin häntä. Kalu oli veltistynyt täysin veltoksi ja aina kun Perttu nousi ylös lattialta, hänen kiveksensä kiristyivät punoittaviksi.

Saatuaan sata vatsalihasliikettä täyteen, nousin ylös ja annoin Pertulle jälleen muutaman minuutin aikaa hengähtää.
Siinä hän makasi: tuo komea Perttu-pojuni, jonka kivekset olivat täynnä valkoista mahlaa, mutta joka joutui odottamaan pääsyään ulos.
Pertun hengitys tasaantui ja puna hälveni hänen kasvoiltaan. Hyvän orja-pojun tavoin hän odotti isäntänsä käskyjä ilman yltiöpäistä hinkumista. Siinä tilanteessa en toden totta tiennyt, mitä käskisin Perttu-pojun tehdä.

Siksi käskin hänet seisomaan samaan asentoon, missä hän oli ollut alakerrassa. Perttu totteli, kun minä sen sijaan menin makoilemaan sängylleni.
Hienoinen kuumuus oli vallannut minutkin ja siksi riisuin t-paitani. Perttu katsoi ilmeettömänä ulos ikkunasta, minä hänen kaluaan.
– Haluatko laueta?, kysyin.
– Kyllä, herra, Perttu vastasi edelleen samassa asennossa.
– Mitä olet sen hyväksi valmis tekemään?
– Mitä vain käskette, herra.
– Väärä vastaus! Minä kysyin: ‘Mitä olet sen hyväksi valmis tekemään?’ ja sinä vastaat: ‘Mitä vain käskette, herra.’. Ei se ole vastaus! Tällä hetkellä en tiedä, mitä sinun pitäisi tehdä. Muuta kuin rangaista sinua.
– Anteeksi, herra. En tee samaa virhettä toiste.
– Myöhäistä! Hae minulle alhaalta kourallinen kuminauhoja kymmenessä sekunnissa. Otan aikaa kännykälläni.
– Hyvä on, herra.
– Aika alkaa…nyt!

Perttu pinkaisi juoksuun. Hän tiesi varmasti mielessään, ettei ehtisi hakea kuminauhoja kymmenessä sekunnissa, mutta hän halusi varmaan näyttää kykyjään.

Kuulin hänen juoksuaskeleensa vasten puisia portaita, samalla hymähtäen ajan umpeutuessa. Kun Perttu tömisteli viimein huoneeseen, sekuntikello näytti aikaa 13.48. Perttu-rukka oli myöhästynyt.
– Olet hidas: myöhästyit kolme ja puoli sekuntia. Siitä seuraa mojova lisärangaistus, poju.
– Olen hyvin pahoillani, herra.
– Sietääkin olla! Ehdin jo tylsistyä. Tulehan nyt tänne. Ja anna ne kuminauhat.

Perttu totteli, käveli sängyn viereen ja ojensi kuminauhat. Nousin istumaan. Perttu on hyvin koulutettu eikä hän laskenut päätään, vaikka olin aivan hänen kalunsa edessä. Hänen katseensa oli naulattu seinään.

Otin tukevan otteen Pertun kalusta ja munista yhtäaikaa. Se oli haastavaa, koska molemmat ovat Pertun tapaan kookkaita ja komeita. Kivekset meinasivat koko ajan pullahtaa ulos sormieni välistä.

Toisella kädellä otin yhden kuminauhoista ja ujutin sen kivesten ympärille. Se jäi löysäksi, joten kietaisin sen toisen kerran ympäri. Nyt se oli sopiva ja siitä jäi jopa ylimääräistä löysää, jota juuri tarvitsin.

Tällä ylimääräisellä löysällä aloin iskeä Pertun munia. Kiristin sen ensin äärimmilleen ja päästin sitten irti. Tämä sai kivekset hyvin lyhyessä ajassa punoittamaan ja Pertun kehon nytkähtelemään.

Kiihdytin tahtia. Entistä pidempien nytkähtelyjen väliin alkoi tulla vaimeita inahteluja. Pertun matalan miehisellä äänellä kuultuna nämä inahtelut olivat kalua nostattavaa. Kaluni paisui eniten koko päivän aikana.
Jatkaessani kiveksien iskemistä, alkoi Perttu nyt nytkähdellä niin kovasti, että hän oli tulla syliini muutaman kerran. Jatkoin kunnes Perttu miltei huusi kivusta.

Lopetin iskemisen, mutta jätin kuminauhan vielä paikoilleen. Punoitus laski vähitellen niin kiveksistä kuin Pertun kasvoiltakin, jotka ilmeettöminä tuijottivat seinää.
– Hae muutamia jääpaloja, poju, käskin samalla kun hyväilin Pertun kalua ja munia.
– Kyllä herra, Perttu ilmoitti ja aloitti rivakan kävelyn kohti alakertaa.

Tällä kertaa en viitsinyt ottaa aikaa, koska halusin Pertun kestävän koko päivän. Tähän liittyen katsahdin kelloon, joka näytti hieman yli kolmea. Mahaani kurni jo aika rajusti ja tajusin, että Perttu-poju pitäisi laittaa pian kokkaushommiin.
– Tässä herra, Perttu sanoi kun ojensi muovilautasta täynnä jääpaloja.

En ollut oikein tajunnut Pertun tuloa: niin ajatuksissani olin. Käskin hänen vielä tuoda muutaman talouspaperiarkin, jotka hän pian toikin.
Aloitin välittömästi ettei jää sulaisi kokonaan. Ensin komensin Pertun samaan asentoon kuin aikaisemmin ja sitten otiin käteeni muutaman jääpalan.

Näillä aloin sitten hieroa ensin Pertun munia sitten kalua. Perttu alkoi vääntelehtiä välittömästi. Inahduksetkin tulivat nopeammin kuin silloin kun iskin häntä kuminauhalla.

Kun olin käyttänyt miltei jokaisen jääpalan, romahti Perttu syliini puuskuttaen hieman. Hänen voimakkaat käsivartensa olivat kietoutuneet ympärilleni, joka hieman lievensi kiukkuani.
– Nouse välittömästi ylös!, komensin ja Perttu-poju nousi sillä sekunnilla seisomaan.
– Anteeksi herra. Olen todella, todella pahoillani herra.
– Se ei nyt riitä. En vielä tiedä sopivaa rangaistusta sinulle, mutta sitä ennen saat tehdä minulle ruokaa.
– Hyvä on herra. Mitä ruokaa herra haluaa?
– Hmm…jauhelihakastiketta ja spagettia ja jälkiruoaksi suklaavanukasta.
– Selvä on herra. Menen heti valmistamaan ateriaanne.

Perttu riensi jälleen kerran alas. Pian alkoi kuulua astioiden kolinaa, kun munasillaan keittiössä hyörivä Perttu aloitti kokkauksen. Päätin lähteä tarkkailemaan häntä.

Padat porisivat jo hyvää vauhtia laskeutuessani alakertaan. Pertun timmi peppu keikkui kiihottavasti hänen noutaessa ruokatarvikkeita jääkaapista ja myöhemmin hänen sekoittaessa kattilaa.

Itse istahdin keittiössä sijaitsevalle kiikkustuolille, josta minulla oli mainiot näkymät Pertun orastavan miehen alun keholle.
Kun Perttu oli tehnyt jokaista piirua myöten viimeistellyn kattauksen, annostellut ruoan, ilmoittanut aterian olevan valmis ja seisoi nyt pöydän sivulla orja-pojun perusasennossa, nousin minä ylös ja istuin tuoliin Pertun kohteliaasti työntäessä sen alleni. Tämän jälkeen Perttu siirtyi orja-pojun perusasentoon noin puolentoista metrin päähän pöydästä.

Aloitin syömisen. Olin valinnut ruoaksi spagettia ja jauhelihakastiketta, koska sen syömisestä kuului kaikista ärsyttävin ääni. Perttu ei kunnon orja-pojun tavoin reagoinut ollenkaan.

Ruoka oli hyvää, mutta mistä minun ei tarvinnut vaivautua Perttua kiittelemään. Kun olin lusikoinut vanukkaan viimeistä lusikallista myöten, korjasi Perttu astiat ja rupesi tiskaamaan. Itse istahdin takaisin kiikkustuoliin seuraamaan Pertun mehevän pepun tanssia keittiöpuuhissa.
– No niin, sanoin kun Perttu ilmoitti tiskauksen olevan valmis. – Eiköhän ole sinunkin aika saada hieman vappukivaa. Tules poika tänne.
Perttu tuli eteeni ja kun olin saanut kyllikseni tästä näystä, käskin hänet polvilleen. Sen jälkeen laskin housut nilkkoihin ja käskin Pertun ottamaan suihinsa täydessä erektiossa sojottavan kaluni.

Pertun leveä suu aukesi ja tunsin hänen pehmeät huulensa yhdistettynä hieman karheaan kieleen. Perttu oli tottunut suihinottaja, minkä ansiosta hän pian käsitteli myös suurehkot kivekseni samalla antaumuksella kuin kalunikin.

Pertun kädet eivät hapuilleet rinnallani, kuten ne muuten olisivat tehneet, vaan tiukasti ne pysyivät hänen kyljillään.
Loppuhuipennus oli taattua laatua ja kovan huohotuksen saattelemana laukesin Perttu-pojun punan peittämille kasvoille.
– Hauki on kala, ilmoitin ja siitä Perttu tiesi pienen roolileikkimme loppuneen.
Hän nousi ylös ja meni vessaan pesemään kasvonsa. Itse kävin vielä suihkussa ja puettuamme jatkoimme tavallisen parin vapun viettoa.

Yksi kommentti viestissä: “Perttu ja minä”

  1. Letkuspede says:

    Vähän onneton tarina. Mikä ihmeen munalukko? Perttu ja tämä nimetön kaveri jäivät täysin ontoiksi hahmoiksi, ikä, ulkonäkö, jotain olisi hyvä kertoa henkilöistä.
    Koko juttu jäi jotenkin irralliseksi. Jos toinen osa tulossa, niin mietipä se vähän tarkemmin kokoon. Tästä ei voi antaa kuin 1/5.

Kommentoi

top