search
top

Erilainen työvuoro

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (51 votes, average: 3.61 out of 5)
Loading...

Olen kolmikymppinen sairaanhoitaja pääkaupunkiseudulta. Minulla on mies ja kaksi lasta ja elämä kulkee mutkattomasti päivästä toiseen. Jotenkin se hurahtaa liiankin rutiininomaisesti sillä emme harrasta seksiä mieheni kanssa juuri lainkaan, hänen aikansa kuluu kuljettamassa lapsiamme harrastuksiinsa. Poikamme pelaa jääkiekkoa ja tyttäremme on juuri aloittanut ratsastuksen. Tähän kun lisätään vuorotyöni niin yhteistä aikaa ei juurikaan ole.

Olen mielestäni vielä hyvännäköinen ja muodokas, kuppikoko on C ja ylimääräisiä kiloja ei ole kertynyt. Pidän muutenkin itsestäni huolen lenkkeilemällä ja tykkään käyttää vaatteita jotka korostavat muotojani.

Seksuaalinen turhautumiseni on johtanut siihen että olen ottanut tavakseni pukeutua melko antaviin vaatteisiin ja pidän työpaikallakin työpuvusta juuri sen yhden ylimääräisen napin auki. On kiva kun edes joku katsoo minua haluten mieheni keskittyessä pojan harrastukseen jopa poikaakin intohimoisemmin.

Työskentelen sairaalassa missä on pitkäaikaispotilaita sekä vanhuksia jotka tulevat ja menevät edestakaisin hoitolaitoksen ja sairaalan väliä. Työ on ihan mukiinmenevää ja tunnen valtaosan potilaista jo pidemmältä ajalta. Eräänä päivänä tulin yövuoroon enkä ollut käytännössä nähnytkään miestäni useampaan päivään. Olin valmiiksi väsynyt ja kiukkuinen. Pukukopissa päätin hetken päähänpistosta laittaa päälleni laukussa lojuneet stringit ja jättää rintaliivit pois. Laitoin lisäksi ohuemman työpuvun mistä tiesin näkyvän melkohyvin läpi ja mitä kukaan ei yleensä käytä ilman aluspaitaa tai päällitakkia. Katsoin itseäni peilistä ja hätkähdin itsekin miten paljaalta näytin pukuhuoneen paljastavassa valossa. Peilistä katsoi minua vaaleatukkainen ponihäntäpäinen nainen jonka isohkot rinnat näkyivät selvästi paidan läpi ja ohueiden housujen läpi loistivat stringien rajat kuin kutsuen puristelemaan peppua. Hihittelin itsekseni ja luotin ettei osaston yövalaistuksessa kukaan huomaisi irstasta asuani. Työkaverinani oli lähemmäs viisikymppinen Maija joka useimmiten nukkui yövuorot ja antoi työkaveriensa tehdä työt. Tällä kertaa ajattelin ettei siitä olisi haittaa.

Aloitin työt normaalisti ja koska olin tullut myöhemmin oli iltavuorokin jo ehtinyt lähteä kotiin. Meillä raporttia ei anneta koko yövuorolle, vain työparille joka briiffaa myöhemmin tulevan. En olisi muuten kehdannut pukeutuakkaan kuin mikäkin elokuvien seksihoitaja. Osastolla ei ollut valaistusta kuin kansliassa ja siellä täällä käytävillä joten saatoin kuljeskella käytävillä miten halusin kenenkään näkemättä minua.

Maija sanoi ottavansa pienet torkut ja sanoi että herätä heti jos jotain on. Niinpä niin ajattélin, Maija aikoi nukkua taas noin neljään asti jolloin heräsi ja touhusi muutaman tunnin jotta näyttäisi hänenkin jotain tehneen.

Päätin avata puserostani vielä muutaman napin ja menin televisiohuoneeseen katsomaan tulisiko sieltä jotakin tähän aikaan mitä katsoessa voisin kuvitella itselleni upean rakastajan etelän saarella joka palvoisi minua ja haluaisi rakastella kanssani aamusta iltaan.

Katselin jotain romanttista elokuvaa ja olin juuri pääsemässä tunnelmaan kun kuulin kellon soivan jossain huoneessa. Huokaisin, suljin television ja lähdin katsomaan mistä on kyse. Tiesin ettei Maija herää kelloihin vaikka se soisi hänen korvansa vieressä, niin rutinoitunut hän oli.

Kello soi huoneessa missä tiesin olevan seitsemänkymppisen Teuvon jolla oli jalkojen kanssa ongelmia sekä noin kuusikymppisen Arvon. Hänellä oli kaikennäköistä vaivaa koko aikuisiän jatkuneen alkoholinkäytön seurauksena ja kumpikaan ukko ei juuri päässyt sängystään liikkeelle ilman apua.

Avasin huoneen oven ja totesin television ja valojen olevan päällä ja näiden kahden juttelevan hiljaa toisilleen. Kävelin Teuvon eteen ja kysäisin että mikäs tämä tälläinen homma on kun yöllä ei nukuta ja kysyin vielä mikäs miehillä on vaivana kun kelloa soitellaan. Molemmat vaikenivat ja jäivät tuijottamaan minua ja vasta silloin tajusin huoneen valaistuksen paljastaneen melko irstaan pukeutumiseni täydellisesti näille miehille. Lisäksi olin unohtanut napittaa työpaidan joten rintanikin näkyivät hyvin ilman sen suurempia ongelmia.

Punastuin ja rupesin napittamaan paitaani mutta se ei juuri auttanut sillä seisovat nännini nöpöttivät paidan läpi aivan kuin päällä ei mitään olisi ollutkaan. Teuvo katseli avoimesti rintojani ja sanoi Arvolle että eipä ennen hoitajat ole näin auliisti toiveita täyttäneet, he olivat kuulemma juuri jutelleen miten ihanaa olisi jos täällä olisi naisseuralaisia tarjolla. Miehet rupesivat hörähtelemään ja tuijottelivat minua ja en saanut kiukultani sanaakaan suustani. En voinut vain poistua paikalta joten yritin olla kuten päälläni olisi tavallinen työasu joten kysyin virallisesti uudelleen että mikä oli hätänä ja kummalla.

Teuvo sanoi että hänen pitäisi päästä vessaan ja tuosta Arvosta ei ollut apua nostohommiin. Ukkelit hörähtelivät edelleen ja tuijottejat minua häpeilemättä mutta en voinut muuta kuin mennä Teuvon luokse ja auttaa ukon ylös sängystä. Kumarruin nostaakseni häntä ja teuvopa kaapaisi minua pehvasta kiinni niin että tuntui ja toisella kädellä käpelöi rintaani. Kiljaisin ja peruutin hänen luotaan pois mutta istahdin vahingossa Arvon sängylle joka salamana kietoi kätensä ympärilleni ja aloitti rintojeni hyväilyn. Sain melkoisen hepulin ja riuhtaisin itseni irti. Menin seisomaan sänkyjen päätyyn ja ripitin miehiä heidän törkeästä käytöksestään.

Ukkeleilla päät painuivat ja itsellenikin tuli huono omatunto, itsehän olin pukeutunut kuin portto työpaikalleni. Katselin miehia ja päähäni kohahti ajatus että nähkööt sairaanhoitajan alastomana kun kerran haluavat, eipä heidän normaalipäivänsä voi olla kovinkaan kummoinen kuten ei itsellänikään. Hiljenin ja miehet odottivat selkeästi uutta raivokohtausta ja haukkuja mutta rupesinkin hitaasti avaamaan paitani nappeja. Ukkeleiden katseet kiinnittyivät paljastuviin rintoihini ja otin paidan pois kokonaan. Katsoin miehiä ja kysyin haluavatko he nähdä lisää vai onko tämä heidän mielestään potilaan häirintää missä tapauksessa pyydän anteeksi ja poistun paikalta. Ukkelit nieleskelivät sanattomina ja Teuvo sai sanottua että lisää vaan, koko rahalla sekä kurkusta tuli vielä pieni hörähdys.

Käännyin selin ukkoihin ja rupesin hitaasti laskemaan housujani. Saatuani ne alas pyllistin hitaasti ja levitin hieman jalkojani. Siirsin sormellani stringit pois edestä ja olis täysin paljastettuna ukkojen silmien edessä. En ollut edes voinut kuvitella miten säväyttävältä tämä tuntui ja rupesin sormettamaan itseäni. Jatkoin tätä hetken ja nousin ylös kohti miehiä. Kävelin heidän väliinsä ja sanoin että se kuka haluaa saa nyt koskea. Molempien kädet ampaisivat ruumiilleni ja sain samantien ainakin kuusi sormea sisääni. Onneksi olin jo valmiiksi kostunut sekä synnyttänyt joten tunne oli ihana ja tunsin täyttyväni. Miehet läähättivät ja kopeloivat minua ja lopulta tunsin kuinka Teuvo veti minua alaspäin viereensä vuoteelleen. Kumarsin Teuvon suuntaan ja samalla pyllistin Arvolle joka työnsi salamana sormensa sekä peppureikääni että pilluuni.

Annoin hänen kuitenkin tehdä niin sillä olin itsekin himosta sekaisin. Tätä kopelointia ja puristelua jatkui jonkin aikaa ja yhtäkkiä Teuvo lopetti ja katsoi minua raukeana. Huomasin kostean läikän hänen housuissaan ja katsoimme toisiamme hymyillen. Arvo vielä jatkoi törkkimistään mutta minulta alkoi halu jo poistua joten sanoin hänelle kohteliaasti että nyt minun pitää lähteä töihin. Arvo osasi lopettaa sillä hänellä ei värkki ole toiminut vuosikausiin joten vanhasta muistista hänkin siinä käpelöi. Teuvo katsoi minua ja sanoi ettei näin ole käynyt sitten teinivuosien eikä muutenkaan yli kymmeneen vuoteen joten kiitos. Punastuin ja sanoin että pidetään tämä sitten meidän välisenämme.

Ukkelit sanoivat kilpaa että tottakai ja meihin voit luottaa mutta arvelin että höpöttävät heti kun silmät aukeavat aamulla koko osastolle mitä on tapahtunut. En jaksanut nyt siitä murehtia ja tiesin että potilaat välillä muutenkin puhuvat aivan mitä sattuu joten tämä tosijuttukin menisi samaan sarjaan. Olin pyörällä päästäni koko loppuvuoron ja livahdin äkkiä vuoron päätytty pukukopeille missä vaihdoin vaatteet ja karkasin äkkiä pois koko talosta. En puhunut kenellekkään tapahtuneesta enkä kumma kyllä kuullut mitään puheita enkä juorujakaan asiasta myöhemmin. Teuvo ja Arvo molemmat lähtivät muutaman päivän kuluttua omiin hoitokoteihinsa joten heidänkään kanssaan ei minun tarvinnut asiaa käydä läpi.

4 kommenttia viestissä: “Erilainen työvuoro”

 1. La'Chaméleon says:

  Varsin lupaava alku turhankin yksityiskohtaisesta ja “virallisesta” minä-kertojan kuvailusta huolimatta, mutta viimeistään siinä vaiheessa, kun vanhat patut viimein saavat sitä mitä haluavat, hommasta menee maku.

 2. noitapilli says:

  Minä pidin kovasti, kerrankin uskottava tarina jollainen voi oikeastikin sattua. Ja kirjoitat hyvin. Kiitos. Toivottavasti kirjoitat lisää.

 3. WhoMadeWho says:

  Ihan ok

 4. Jupe says:

  Hyvä meininki, olisit kuvaillut hieman tarkemmin vartaloasi ja mitä he näkivät ja heidän kommentteja siitä. Seuraavaksi ehkä joudut kiristetyksi ja samaan tilanteeseen?

Kommentoi

top