search
top

Täydellinen suhde

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (40 votes, average: 3.83 out of 5)
Loading...

Täydellinen suhde

Kerron tarinan siitä miten löysin nykyisen puolisoni. Tästä on aikaa kaiken kaikkiaan noin vuosi, mutta ensi tapaaminen on silti täydellisesti muistissa. Tosiaan, lähdin silloin hetken mielijohteesta ravintolaan, sinkku kun olin, ei kukaan ollut estämässä.

Olen aina ollut vähän kranttu naisten suhteen. Pelkkä pillu ei kiinnosta ellei sitä ole ”ripustettu” sopiviin kehyksiin. Ravintolassa oli tyypillinen porukka: ylipukeutuneita teinejä eli sellaisia joilla oli sinänsä ihan kivoja vaatteita päällä eli minihametta, tiukkaa paitaa, kireää kiiltävää legginsiä, mutta kun nämä on kaikki yhtä aikaa päällä, on kokonaisuus aika kauhea. Miehillä lähinnä farkkua ja t-paitaa. Mautonta, mutta mitäpä minä heistä. Minulla oli sentään farkkujen lisäksi kauluspaita ja pikkutakki.

Jonkin aikaa lähellä baaritiskiä istuessani huomasin tiskillä jotain kiinnostavaa. Suurin piirtein minun ikäiseni nainen käveli baaritiskille. Katsoin tuota ilmestystä: Vaaleat pitkät hiukset laskeutuivat naisen olkapäille lyhyehkön ja selästä v:n mallisesti avoimen roosanvärisen mekon päälle. Takaosastaan mekko muotoili tyylikkäästi takapuolen kaaren eli ei lian kireästi, mutta selvästi, päättyen vähän takapuolen alle.
Jalassaan hänellä oli selkeästi yli polven ulottuvat mustat saapikkaat, jotka olivat lähes koko varren mitalta sääriä syleilevät, lukuun ottamatta nilkankohdan muutamia kävelyryppyjä. Pohkeen kohdalta siis aivan sileät, joka on mielestäni se tärkein ja näyttävin kohta mitä saappaisiin tulee. Sanalla sanoen täydelliset. Kiillosta päätellen säären näkyvän osan täydensivät vielä sukkahousut, koska epäilin, ettei helman alle olisi sukan tai stay upin pitsi mahtunut piiloon.
Kävelin tämän rotunaisen viereen.
– ” Mitä haluaisit juoda?” Kysyin.
– ”Mulla on seuralainen tuossa vähän matkan päässä.” Hän vastasi hiukan hermostuneesti.
– ”Niin, mielestäni kysyin mitä haluaisit juoda, enkä sitä ketä sinulla on mukana.”
Nyt hän katsoi minua tarkemmin pieni hymynkare huulillaan.
– ” No… jos nyt välttämättä haluat tarjota, niin ihan talon siideri olisi ok.”
Tilasin hänelle talon siiderin ja itselleni tuman Velcon.
– ” Mitähän seuralaisesi nyt mahtaa ajatella? Kysyin. Onko hän poikakaverisi?” Jatkoin keskustelua.
– ”No oikeasti olen sillä vaan kuskina ja hän jää kaverille yöksi. Se on mun veli.”
Juttelimme niitä näitä ja ilta kului ihan mukavasti. Istuimme baaritiskin ääressä korkeilla tuoleilla. Välillä yritin salaa vikuilla onko hänellä jalassaan sukat vai sukkahousut. Nolostuin hiukan, koska hän huomasi vilkuiluni ja hän nosti toisen jalan toisen päälle. Saappaat narahtivat, kun niiden varret osuivat toisiinsa. Jännä juttu, miten ääni voi saada kullin kovettumaan, varsinkin, kun tietää mistä ääni tulee. Ilmeisesti hän ei kuitenkaan pahastunut vilkuilustani, koska hän kuitenkin käänsi jalkansa minua kohti ja kuin minua härnätäkseen, hän, samalla puheensa keskeyttäen, veti saappaidensa varsia ylemmäs (vaikka ylhäällä ne olivat muutenkin). Hänen katsellessaan tanssilattialle päin mietin, pitäisikö minun pyytää häntä tanssimaan. Stondis oli kyllä sitä luokkaa, että kävelemään lähtö ei ihan heti kiinnostanut, sillä se olisi varmasti näkynyt myös ulospäin.

– ”Haluaisitko lähteä tanssimaan?” Kysyin.
– ”Enpä taida jaksaa. Hän vastasi. Minun pitäisi varmaan lähteä ajamaan kotia kohti, kun en oikein auton kanssa uskalla juoda enempää. Haluaisitko lähteä mukaan pitämään minua hereillä, etten nukahda rattiin? Niin muuten minun nimeni on Kirsi.
Hämmästyin hiukan tätä yllättävää ehdotusta ja meinasin jo kysyä millä minä siten kotiin pääsen, mutta onneksi tajusin viimehetkellä pitää suuni kiinni.
– ” Hmm joo, mä olen Toni.” Sain sentään vastattua.
Niinpä lähdimme hänen kotiaan kohti. Minimekkoinen nainen ajamassa autoa pitkät bootsit jalassa on muuten aika eroottinen näky, satuin matkan aikana huomaamaan.
Saavuimme hänen asunnolleen ja tulimme eteiseen. Kirsi laittoi takkinsa naulakkoon ja alkoi riisua saapikkaitaan.
– ”Krhm. Täytyy kyllä sanoa, että todella seksikkäät nuo sun saappaasi.” Sanoin.
– ” Ai kiitos vain. Oli todella vaikea löytää sopivan tiukat, koska yleensä kaikki ovat niin kauhean löysävartisia.” Hän vastasi.
Yllättäen hän keskeytti riisumisen, koska kuuli varmaan pettyneen huokaisuni.
– ” Etkö halua, että riisun näitä.” Hän sanoi ja katsoi minua hymyillen.
– ” Tuota… kyllä ne ihan kivalta jalassa näyttävät.” Sanoin naama punaisena.
– ” Koska tulit tänne asti, niin kyllä me voidaan muutakin tehdä kuin vain nukkua.” Hän jakoi hymyillen ja veti puolipohkeeseen yltävän vetoketjun takaisin kiinni.

Katselin naista ja hän minun nuorekkaan lihaksikasta vartaloani. Vaikka minulla oli kaikki vaatteet, pikkutakkia lukuun ottamatta, päällä, niin silti minusta näki, etten ollut mikään kukkakeppi. Annoin katseeni juosta pitkin hänen vartaloaan päästä jalkoihin. Katseeni pysähtyi hänen saappaiden verhoamiin sääriinsä, kun hän teki sen taas, eli veti hitaasti saappaidensa varsia ylemmäs. Kuinka moinen mitättömän oloinen liike, voi näyttää niin pirun seksikkäältä!
– ”Tule.” Hän sanoi ja johdatti minut makuuhuoneeseen. Hän katseli minua tarkasti.
– ”Pidätkö vähän rajummasta seksistä.” Hän kysyi.
Sain nieleskellen nyökättyä.
– ”Odota vähän, käyn vaihtamassa tämän neuleen pois. Riisu sillä välin itsesi.” Hän jatkoi.
Olin melkein varma, että tässä on jokin juoni, mutta tein kuitenkin työtä käskettyä.
Hän palasi hetken päästä. Jalassaan hänellä oli edelleen nuo mustat saappaat ja kiiltävät sukkahousut, mutta neulemekko oli vaihtunut nahkahameeseen, jossa oli edessä vetoketju, jolla saattoi pidentää halkiota vaikka ylös asti. Erektioni ylitti nyt selvästi ”lain salliman” 45 astetta.
Hän heittäytyi selälleen sängylle ja otti käsillään kiinni sängyn päädystä. Sängyssä oli sellainen reiällinen metallinen päätyosa.
– ”Leikitään. Ota minut. Rajusti. Niin kuin vähän väkisin. Vastustan puheillani ja vartalollani. Turvasana on Punainen. Tarkoittaa oikeasti ei. Onko selvä!” Hän huohotti.

Olin vähän hämilläni. En ollut aiemmin leikkinyt ihan tällaisia leikkejä. Sitä paitsi raiskaaminen on väärin, joten näin yhtäkkiä saattaisi olla vaikea asennoitua. Päätin kuitenkin yrittää.
Hän piti kiinni päädystä, kuin olisi ollut siihen köytettynä. Menin hänen viereensä ja aloin hyväillä hänen jalkojaan saappaiden kohdalta. Hän risti jalkansa ja liikutteli niitä niin että varret narskuivat.
– ”Lopeta. Älä koske minuun. jätä minut rauhaan.” Hän voihki.
Keskeytin koskettelun ja katsoin häntä. Hänen ilmeensä kertoi hyvin selvästi sen, että jos en nyt muista mitä sovittiin, niin homma loppuu tähän. Niinpä jatkoin.

Hyväilin hänen jalkojaan saappaiden läpi ja jatkoin ylemmäs, sileän sukan pintaa pitkin aina hameen vetoketjulle asti ja takaisin alas ja taas ylös. Aloin avata hameen halkiota isommaksi.
– ”Ei sinne, älä laita kättä sinne.” Hän mutisi ja puristi reisiään yhteen narskautellen saappaitaan, kun käteni liukui reisien väliin kohti hänen pyhimpäänsä.

Avasin hameen vetoketjun kokonaan. Hän oli jättänyt pikkuhousut pois sukkahousujen alta, paljastaen sileäksi ajellun häpykumun ohuiden sukkien läpi.
– ”Revi ne.” Hän kuiskasi.
– ”Täh?” Minulta pääsi.
– ”Revi ne. Sukkahousut.
Hän avasi jalkojaan sen verran että sain otteen sukien haarasta ja repäisin ne rikki. Samalla nainen liikutteli lantiotaan ja vastusteli erilaisin pienin epäselvin sanoin. Tilanne oli aika erikoinen ja, täytyy myöntää, kiihottava. Hänen pillunsa näkyi kokonaan sukkiin revitystä aukosta. Menin hänen päälleen ja ”pakotin” hänen reitensä erilleen. Asetin siittimeni hänen todella märän vakonsa suulle ja painoin kullini kerralla pohjaan asti hänen kieltojensa säestämänä. Liikuttelin elintäni hänen sisällään. Hän potki kevyehkösti ilmaa jaloillaan, vetäen niitä välillä koukkuun ja taas ojentaen ne suoraksi samalla puristaen reisiään yhteen muka estäen penetroitumistani häneen. Tunne oli taivaallinen. Tunsin, että tätä ei kestä kuin hetken, ennen kuin tulen. Tämä nainen oli notkea. Kun hän huomasi, että minulta tulee kohta, hän veti jalkansa koukkuun niin että saappaiden korot tulivat lantioluideni alle. Pienellä potkulla hän kippasi minut pois päältään ja tuli saman tien minun päälleni.

– ”Nyt hyss!” Hän sanoi. ”Pysy paikallasi. Nyt on minun vuoroni”
Hän avasi yöpöytänsä laatikon ja otti sieltä kahdet käsiraudat ja kahlitsi minut kiinni sängyn päätyyn. Sitten hän ohjasi kaluni sisäänsä ja liikutteli lantiotaan. Kun hän oli varma, että olin täysin kovana, hän siirtyi sellaiseen rapukävely jumppa-asentoon eli hänen jalkansa olivat lähellä naamaani samalla nojaten käsillään taaksepäin. Lantiotaan hän pystyi kuitenkin kääntämään niin, että olin syvällä hänen sisällään. Hän liikutteli itseään hitaasti päälläni. Koska hän kannatteli itseään käsillään ja jaloillaan, saivat jännittyneet pohkeet saappaiden varret venymään äärimmilleen. Samalla hän levitteli jalkojaan polvet yhteen, polvet auki tyyliin, jolloin minulle aukeni täydellinen näkymä siitä, millaisten kauniisti kaartuvien rotusäärten väliin olin päässyt.

– ”Multa tulee kohta.” Sanoin.
– ”Oikein hyvä.” Kirsi vastasi. ”Minulla ei nimittäin ole ehkäisyä. Anna tulla vaan.”

Lievästi sanoen järkytyin. Olin aivan orgasmin partaalla. Kirsin treenattu, tiukka pillu kaluni ympärillä ja vähintäänkin yhtä tiukkojen saapikkaiden heiluessa silmieni edessä, hänen samalla painaessaan lantiotaan alemmas ja minun kaluani syvemmälle häneen. Yritin tempoa itseäni irti ja Kirsiä pois päältäni. Tuloksetta.

”Kirsi tiesi näyttävänsä seksikkäältä saappaissaan ja revityissä sukkahousuissaan. Hän tunsi kuinka mies hänen sisällään koveni. Hän puristi lantionpohjalihaksiaan niin paljon kuin pystyi ja painoi lantiotaan miestä vasten. Kova hänen sisällään tuntui taivaalliselta. Orgasmi ei ollut kaukana. Miehen hätä ja liikehdintä antoivat viimeisen tarvittavan sykäyksen…”
– ”Hei multa tulee, pois nyt!” Lähes huusin.

Kirsi ei selvästikään kuunnellut, vaan painoi pohkeensa poskiini kiinni ja jatkoi kiihkeämmin päälläni. Tunsin Kirsin saavan orgasmin, koska puristelu kaluni ympärillä tuntui selvästi voimakkaammin
– ”Hullu saatana. Sä tulet raskaaksi! Voi perkeleeeeee!!! Aaaahhhhhrgh!” Huusin. Räjähdin voimalla hänen sisäänsä. Orgasmi tuntui kestävän ja kestävän ja kullini sykki siemennestettä pillun uumeniin.

– ”Voi helvetin helvetti.” Huohotin. ”Nyt hullu ämmä päästät mut irti heti!”
– ”Rauhoitu kulta.” Kirsi vastasi. ”Sitä paitsi ei ole hyvää suomenkieltä sanoa irti heti vaan kuuluu sanoa heti irti.”Katsoin häntä murhaavasti ja jatkoin tempoilua. Samalla tunsin oman spermani valuvan hänen sisältään mun omille reisilleni ja vatsalleni.

Kirsi odotti hetken aikaa ja odotti, että rauhoituin hieman.– ”Nyt kuuntele.” Hän sanoi. ”Kyllä minulla on ehkäisy kunnossa. Usein olen kuullut miesten pitävän raiskausta kiihottavana. Kyllä se voi olla myös naisten mielestä, mutta varsinkin, kun käännetään roolit tavallaan toisin päin. Näin sen saa tuntumaan aidommalta.” Hän jatkoi hymyillen ja pyyhki hikeä otsaltaan.

Olin vähän aikaa vihainen sitten helpottunut, koska minua oli huijattu ja sitten taas helpottunut. Tästä alkoi mielenkiintoinen suhteemme. Erosimme sinä iltana sovussa ja Kirsi heitti minut aamulla kotiin. Sovimme, että otetaan vielä joskus uusiksi eli emme alkaneet seurustella vielä silloin. Näimme jossakin baarissa muutama viikko äskeisen jälkeen ja otimme homman uusiksi vähän samalla tavalla ja samoin säännöin. Siitä tuli vähän tapa silloin kun satuimme samaan kapakkaan. Itse asiassa sovimme jo etukäteen missä tapaisimme. Rakastelimme milloin puistossa, milloin autossa välillä rooleja vaihtaen.

Noin kolme kuukautta sitten meillä oli taas leikki menossa. Esitin tv-korjaajaa, joka television sijasta hoitaakin yksin kotona olevan naisen. Muistan vieläkin hänen sanansa korvissani, kun makasin hänen päällään…

Tunkeuduin syvälle Kirsiin. Joka sisäääntyönnöllä, hän puristi stay uppien verhoamia reisiään yhteen yrittäen estää kaluani liukumasta sisään uudestaan ja uudestaan. Olimme molemmat hekuman huipulla, kun Kirsi sanoi huohottaen: ”Minulta on muuten pillerit loppuneet. Älä laske sisään please.” Jatkoin jyystämistä kiihtyvällä tahdilla, sillä pidin Kirsin pyyntöä leikkiin kuuluvana. Kirsi voihki työntöjeni tahdissa. ”Aaah aah aah PU- aaah NAI- ah aha a a a a a a NEN!” Kirsi ähki. Saimme molemmat yhtä aikaa. Laskeuduin Kirsin viereen. ”Punainen.” Hän kuiskasi korvaani.
Nykyään olemme kihloissa. Meille tulee vauva.

 

2 kommenttia viestissä: “Täydellinen suhde”

  1. Tytsy 83 says:

    Erittäin hyvä

  2. ei nimimerkkiä says:

    No eka haluun sanoo et onnee tulevalle perheelle (jollei teillä oo vie vauvaa) 🙂 hyvin kirjotettu novelli sais olla tällätteitä enemmän

Kommentoi

top